torstai 5. huhtikuuta 2012

FC Barcelonan toinen rangaistuspotkutuomio todistettu vääräksi

Kyse siis ottelusta FC Barcelona-AC Milan. Olkaapa hyvät

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/04/05/3013398/referee-broke-the-law-in-awarding-second-barcelona-penalty

Ei edes sääntöjenmukainen tuomio. Taas nähdään kuinka Barca-lasit sumentavat järjen.

75 kommenttia:

  1. Eiköhän kaikki järkevät olleet sen jo nähneet, että noissa pilkuissa ei mitään ollu. Ihmettelen kyllä, että sitä uskalletaan sanoa mediassa, varsinkaan Goal.Barca.comissa. No toivottovasti jotkut eivät edes jaksa vitsailla pitämällä tätä ottelua oikeudenmukaisena. Toivottavasti oikeus tapahtuu Chelseaa vastaan ja tuomari ei olisi puolueellinen. Se nimittäin tarkoittaisi Chelsealle melko varmaa finaalipaikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin Barca-faneihin tämäkään tehoaa. Elävät omassa virtuaalimaailmassaan kuvittelemassa vääryyttä.

      Poista
    2. HAHAH! Kyllä se olet sinä joka elät omassa maailmassa kuvittelemassa kaiken maailman salaliittoja ja tuomarin suosimisia. HAHAH! Syynä tähän on se, että et pysty myöntämään, minkä suurin osa FUTISASIANTUNTIJOISTA pystyy myöntämään eli Barcan olevan maailman paras joukkue tällä hetkellä. Nämä ihmiset pystyvät arvioimaan asioita OBJEKTIIVISESTI. Sinä et ole tällainen ihminen - valitettavasti!

      Rimpuilusi on naurettavaa ja tällä paskablogilla ei ole minkäänlaista vaikutusta mihinkään, varsinkaan ihmisten mielipiteisiin. Kaikki näkee mitä siellä kentällä tapahtuu! Se on faktaa!

      T. Englantilaisen futiksen ystävä.

      Poista
    3. REAL MADRID ON MAAILMAN PARAS JOUKKUE. Tuomarit antavat samanlaisista taklauksista Barcelonalle vaparin mutta ei vastustajalle. Näin käy joka tilaneessa mutta suurin osa ei sitä enää tajua. Sen takia Barcelona saa pallon useesti ja hyökkäämään pääsee lähtemään noin 15 kertaa enemmän kuin oikeasti pystyisi yhden pelin aikana. Jos Real Madridilla olisi tällainen etu, ei se häviäisi ikinä yhtään ottelua, voittaisi kaikki helposti. Barcelona ei tähän kuitenkaan ole pystynyt, mikä osoittaa että Real Madrid on PALJON parempi. Toki on paljon muitakin joukkueita jotka tähän pystyisivät. VALITETTAVASTI SINÄKIN SIIS OLET TOTTUNUT TÄHÄN PUOLUEELLISUUTEEN JA SIKSI MIELIPITEESI ON TUOLLAINEN.

      Poista
    4. - Futisasiantuntijat eivät saa kertoa totuutta. Faktaa tässä blogissa riittää, älä sure, kyllä sen joskus kaikki tajuavat.

      - Juuri näin, FC Barcelona hankkii pallon takaisin filmaamalla tai rikkomalla.

      Poista
  2. On tää kyl hauskaa ku muutkin messinvihaajan lisäks uskoo et chelsea menee jatkoon.Messivihaajalta vielä ton tajuun mut muut ei oo tainnu paljo pelejä kattoo siis chelsea on aivan sysipaska ja barca tekee (jos viitsii) varmasti taas jotain historiaa kun voittaa ensin vieraiisa tyyliin 0-3 ja kotona murskaa lambardit ja terryt eläkkeelle 5-0.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chelsealla olisi pitänyt olla AC Milan vastassa eikä Parsaloora.

      Poista
    2. ahaa sulla on jo selitys valmiina kun chelsea tulee häviämään.HIENOA!!

      Sano 1 tärkeä osa-alue pelistä jota milan hallitsi ja näin olisi ansainnut jatkopaikan ja älä jauha "vääristä tuomioista" koska barca olisi tehnyt maalit jokatapauksessa.

      Poista
    3. Taidat olla aika pihalla fudiksesta ku luulet pelin ratkeavan siihen kuka hallitsi jotain. HAHAHAHAA. Real Madrid ois voittanu Paskaa vastaan esim. Espanjan cupissa helposti, jos sun periaattees ois oikea. Mut et vaa tiiä näist jutuist paljoo ni ei voi mitään.

      Poista
    4. - "ja älä jauha "vääristä tuomioista" koska barca olisi tehnyt maalit jokatapauksessa."

      http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqebarOf881qfifs4o1_500.jpg

      - Näin, jotkut eivät tajua ettei hallinta ratkaise.

      Poista
    5. sanonpahan vaan että on aika vaikea tehdä maalia jos ei onnistu samaan palloa pois omalat puolustusalueesta kun barca prässää tässä milan ei monesti onnistunut joten kyllä se hallinta jotain meinaa.

      Poista
    6. Ei ihme kun FC Barcelona rikkoo prässätessään käytännössä aina. Sitähän tuomarit eivät vihellä, koska eivät saa.

      Poista
  3. en hirveästi lontoota hallitse mutta kyse oli kai siitä että pallo ei ollut pelissä rikkeen aikana?

    No tämähän johtaa siihen että milanin tai minkä tahansa joukkueen pelaajat voivat kaataa (juuri ennen kuin pallo lähtee) vaikka kaikki pelaajat rangaistus alueella ja kun pallo on ilmassa kaikki ovat maassa pallo maalivahdille ja kulmapotkusta tulee turha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin missä sanottiin että tuosta ei olisi pitänyt antaa mitään tuomiota?

      Poista
    2. Et oo tainnu paljon jalkapalloa seurannu typerys, tietenkin se on rike mut siitä ei pitäis tulla rankkaria jos pallo ei oo pelissä. Keltasen voi antaa ilmankin että tulee mitään vaparia tai rankkaria

      Poista
  4. Jos tuomari on puolueeton, ei vihellä koko ajan epäoikeutettuja vapareita Barcalle, Chelsea voittaa. Jos tuomari on normaali (=puolueellinen), ei ottelussa oo jännitettävää. Barca ei pärjää yhellekkää joukkueelle ilman tuomaria. No ehkä veikkausliigassa ois mahiksii mut ei paljoo muualla. Todennäkösempää on, että Chelsea voittais 10-0 kuin että häviäis, jos tuomari ois puolueeton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että Barca Suomessakaan pärjäisi meijän tekonurmilla ja kurakentillä. Ainakin olisi selitys jo valmiina, jos eimenestystä tulisi. Ehkäpä joskus Euro-karsinnoissa nähdään :-D

      Poista
  5. Näin se on. Tuomarit eivät valitettavasti ole ikinä puolueettomia Barcan peleissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai katsojat pikemminkin. Tuomariratkaisulla pilkku Chelsealle ja yhtä tyhjän kanssa punainen myös ja media on hiljaa. Ei Barcelonaa, ei vihaa, ei juttuja.

      Poista
    2. NO TIETENKI. Et sä tajuu että kun ollaan puolueellisia aina samalle joukkueelle siitä tulee iso juttu. Käytä järkee jos sulla on.

      Poista
  6. Zamppa, Urheilualojen Guru5. huhtikuuta 2012 klo 8.29

    Kannattaa huomioida, että Busquets revitään kumoon vasta pallon ollessa ilmassa ja Busquetsin sännätessä sitä kohti. Ennen kulman antamista kyseessä on tavallista ja normaalia painia kulmatilanteessa. Näin ollen on tulkinnanvaraista, onko pallo pelissä silloin kun virallinen rike(=pelaajan repiminen kumoon paidasta) tapahtuu.

    Kannattaa myös huomioida, että tuon GOAL.comin vertailun on suorittanut herra nimeltä Carlo Garganese, joka nimen perusteella vaikuttaa kovin italialaisläheiseltä. Valitettavasti asia ei selvinnyt herran twitteristä, mutta kuullostaa nimen perusteella kovin italialaiselta.

    Mitä tulevaan välieräpariin Barcan ja Chelsean välillä tulee, niin mikäli Barca pelaa omalla tasollaan, tulee se menemään jatkoon 3-4 maalin erolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut tulkinnanvaraista, lue se juttu huolellisesti, siellä käydään homma ihan kuvien ja sääntökohtien kanssa läpi.

      No nyt nähdään jo jutun kirjoittajakin puolueellisena :D:D:D

      Omalla tasollaan pelatessaan FC Barcelona putoaa täysin varmasti.

      Poista
    2. edelleen barca on maailman paras joukkue jota aika ihme nousu saa chelsean tasossa tapahtua että voittavat barcan jos barca pelaa tasollaan.

      Ei ollut tulkinnanvaraista, lue se juttu huolellisesti, siellä käydään homma ihan kuvien ja sääntökohtien kanssa läpi.

      tää on aika ihmeellistä,kun joku on täällä pistänyt englannin kielisiä linkkejä niin olet sanonut että et osaa/osaa hyvin lontoota mutta nyt osaat lukea jo sääntökohdatkin englanniksi joko olet nopea oppimaan sulla on tulkki tai todennäköisesti et tajunnut jutusta mitään katoit kuvat ja kirjotat mitä mieli tekee.

      Poista
    3. Tämä vitun "Zamppa, Urheilualojen Guru" on täysi paska jonka pitää tappaa ittensä heti! Haista paska ja mee jonnekki josta kukaa ei sua ikinä löydä.

      Poista
    4. - Lääketieteellinen lontoo ja jalkapalloilullinen ovat kaksi eri asiaa.

      - Aika asiaton kommentti mutta eipä tuossa liikaa henkilökohtaisuuksiin mennä.

      Poista
    5. Zamppa, Urheilualojen Guru5. huhtikuuta 2012 klo 23.02

      Ehehe, kaikkea se kateus teettää. Tällaisista huuteluista joutuu joskus kärsimään, kun itse olen niin paljon gurumpi kuin suurin osa suomalaisista "futisfaneista". Melkein voisin tituleerata itseäni myös tittelillä "johtava analyytikko", mutta ne halua tulla rinnastetuksi millään tavalla siihen ammattitaidottomaan Sihvoseen.

      Poista
    6. No minä voin sanoa kreikkalaisena jalkapallo fanina että et sä oikeesti tajua jalkapallosta mitään. Ja oot tyypillinen barca fani mikä tyyliin kattoo tulokset teksti tv stä ja ei periaatteessa välitä joukkuestaan yhtään. Sä oot suomalainen, miten sä liityt espanjalaiseen barcaan mitenkään. Ja jalkapallosta et tajuu mitään

      Poista
  7. Italialainen Carlo puolustaa italialaista AC Milania. Hohhoijaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli juttu on väärin tai siinä on virheitä? Kerro missä?

      Poista
    2. Barca-lasit kiellettyjä, anti-Barca-lasit sallittuja?

      Poista
    3. Entä pelaako Messinvihaaja Valjun fantasy premierleaguea?

      Poista
    4. Siis et pelaa. Fantasy.premierleague.com
      Todista fututietämyksesi valioliigan osalta. Samanlaislii löytyy mm. la ligasta eurosportin sivuilta

      Poista
    5. Eli ''hyvin'' pelaavalle joukkueelle ei tarvitse antaa punaisia kortteja?
      Barca voittaa filmaamalla ja lahjomalla tuomareita. Enkä ole gloryhunter niinkuin 99% barca-faneista. Barcan pokaalista pokaalin meno sivistyneesti kirjoitettuna harmittaa, ja eikö siihen pian kyllästy? Sinä, phelpsin, loebin, boltin, vonnin ja sun muiden kestomenestyjien voittaessa varmaan juhlit kun olet tosifani ja idolisi voittaa.
      Hiihtoa on ihan kiva seurata kun siinä lajissa ei saa doupata toisin kuin messi.

      Poista
    6. Meni hieman väärään paikkaan ku toi oletko robotti testi huijas mua pariin otteeseen.

      Poista
    7. - No voi harmi kun ei kiinnosta jotkut fantasy premierleaguet sun muut vastaavat, joissa asiantuntijat pärjäävät usein aika huonosti = tuuripelejä.

      Poista
  8. Haluan MV:ltä kuvan pitkävetolapusta, jossa on laitettu chelsea voittamaan.

    VastaaPoista
  9. Nuo kuvathan ovat täysin väärästä kulmasta. Nesta oli kokoajan paidassa kiinni ja sääntökirjan mukaan se tarkoittaa rankkaria. Muun väittäminen kertoo vain typeryydestä.

    Lisäksi Barca voitti 3-1, joten paskan piereminen on sikälikin yhtä mitätöntä kuin tämän blogin ylläpitäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa oli otteita sääntökirjasta.

      Miksi FC Barcelona voitti, siitähän tuossa selitetään.

      Poista
  10. "Toivottavasti oikeus tapahtuu Chelseaa vastaan ja tuomari ei olisi puolueellinen. Se nimittäin tarkoittaisi Chelsealle melko varmaa finaalipaikkaa."

    Chelsea oli tällä ottelukierroksella se eniten tuomarista hyötynyt joukkue.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä niin totta.

      Poista
    2. Rankkari heppioisimmilla perusteilla ja suhteellisen helposti annettu punainen Benficalle.

      Silti en väitä, että tuomarit olisivat ratkaisseet tätä otteluparia, mutta Chelsea hyötyi tuomarista eniten.

      Poista
    3. Pilkusta voi olla montaa eri mieltä mutta kumpi keltainen kortti oli aiheeton?

      Poista
  11. Jos tuo toinen keltainen olisi tullut Barcaa vastaan olisi täällä ollut normaalit paskanjauhannat salaliitoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillon juhlittaisiin oikeudenmukaisuutta, jos kerrankin barcelonalaisia rankaistaisiin sääntökirjan mukaan. Enkä nyt kirjoita Espanyolin pelaajista.

      Poista
  12. Kovasti MV on arvostellu Espajan liigaa huonosta tasosta, mutta jos euroopan cupeissa jäljellä olevasta 8 joukkueesta 5 on Espanjalaisia niin ei se nyt kovin huono liiga voi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liigan taso on niin huono että espanjalaisseurat voi panostaa europeleihin.

      Poista
    2. Oikein, Espanjan liigassa Valencian ero Real Madridiin on tylyt 30 pistettä.

      Bilbaon pelit Euroopan liigassa näyttävät hyviltä.

      Manchester United-Athletic Bilbao 2-3
      Athletic Bilbao-Manchester United 2-1
      Schalke 04-Athletic Bilbao 2-4
      Athletic Bilbao-Schalke 04 2-2

      Mutta sitten se Espanjan liiga...

      Osasuna-Athletic Bilbao 2-1
      Athletic Bilbao-Valencia 0-3
      Atlético Madrid-Athletic Bilbao 2-1
      Athletic Bilbao-Sporting Gijon 1-1
      Barcelona-Athletic Bilbao 2-0

      Se on ihan mihin panostaa. 4 tappiota, 1 tasapeli.

      Poista
    3. Kyllä oot tyhmä tuohan todistaa sen että jos panostat vähänkin euroliigoihin niin et pärjää kotimaassa=la ligan taso kova.

      Ja täytyy nyt aina muistaa että espanjassa pelaa 2 tämän hetken 3parhaasta joukkueesta siis ylivoimaisesti parhaasta joten ei ihme että ero on iso.Ero olisi todennäköisesti samaa luokka valioliigassakin.Ei ehkä niin iso mutta jos oletetaan että vaikka tottenham saisi ensi kaudeksi realin tai barcan pelaajat käyttöön niin mestaruus olisi käytännön varma.

      Poista
    4. Valioliigaseurat panostavat kivikovaan Valioliigaan -> eivät pärjää Euroopassa.

      Barcelonan materiaalilla Valioliigassa varma mestaruus? Hahahahaha. Stoke pistäisi Messit ja Xavit sämpylän väliin eikä olisi UEFA:n lahjomia pillipiipareita avustamassa.

      Poista
    5. Niin varmaan pistäs jos ehtis samaan junaan stoken kivet ei sais jäis ku tikku paskaan ku messi tulis kaikista ohi se olis samanlaista teurastusta ku la ligassa.

      Poista
    6. Heh heh, kivikovassa Valioliigassa saa yleensä pelata selvästi kovempaa.

      Poista
  13. Valencian takana on 6 pisteen iskuetäisyydellä 5 joukkuetta. Siinä ei paljon La Ligan kustannuksella viitsi panostaa, sillä Mestarien liigan paikka menisi silloin. Sama Atletico Madridilla, joka on pisteen päässä CL-karsintapaikasta ja takana väijyy 6 pisteen sisällä 7 joukkuetta.

    Bilbao sitten, jolle varmistui ensi kauden Europa Leaguen paikka jo 8.2.2012. Bilbaolla on ollut varaa panostaa. Bilbao on 9 pisteen päässä Mestarien liigan karsijan paikasta, mikä on teoriassa mahdollista mutta käytännössä hyvin vaikea saavuttaa.

    VastaaPoista
  14. Mestarien liigaan pääsee vain yksi joukkue suoraan, ei siinä paljoa kannata panostaa kuitenkaan.

    Bilbao taisteli Mestarien liigan paikasta mutta 4 tappiota ja 1 tasuri veivät sen mahdollisuuden.

    VastaaPoista
  15. se nyt on ihan paskaa että seurat eivät panostais mestareitten liigaaan. vittu kilpailu joka on merkittävin kaikista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole merkittävä kilpailu, tästäkin on listalla artikkeli-idea.

      Poista
    2. totta kai se on. sama ku väittäisi jääkiekossa jonkun EHT-turnauksen olevan tärkeempi kuin olympialaiset

      Poista
  16. "Sillon juhlittaisiin oikeudenmukaisuutta, jos kerrankin barcelonalaisia rankaistaisiin sääntökirjan mukaan. Enkä nyt kirjoita Espanyolin pelaajista."

    Niin onhan se tuollaisille perinteisille suomalaisille jalkapallon seuraajille ongelma jos hyvin pelaava joukkue voittaa. Kehottaisin seuraavaan vaikka hiihtoa, kun et jalkapallosta näköjään mitään ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ''hyvin'' pelaavalle joukkueelle ei tarvitse antaa punaista korttia vaikka olisi tarvekkin? Barca voittaa filmaamalla ja lahjomalla tuomareita. Enkä ole gloryhunter niinkuin 99% barca-faneista. Barcan pokaalista pokaalin meno sivistyneesti kirjoitettuna harmittaa, ja eikö siihen pian kyllästy? Sinä, phelpsin, loebin, boltin, vonnin ja sun muiden kestomenestyjien voittaessa varmaan juhlit kun olet tosifani ja idolisi voittaa. Hiihtoa on ihan kiva seurata kun siinä lajissa ei saa doupata toisin kuin messi.

      Poista
    2. - Määrittele hyvin pelaava? FC Barcelonan pelityyli on äärimmäisen tylsä ja sitä pitäisi säännöillä rajoittaa.

      Poista
    3. Niin tässähän epäsuorasti myönnät barcan olevan ylivoimaisesti paras jos suvereenia pelaamista pitäisi säännöillä rajoittaa.
      Ja ei muuten ole tylsää katsottaa ainakaan minusta.

      Poista
    4. Ei vaan FC Barcelona saa liikaa tuomariapuja, silti pelityyli on helvetin tylsä.

      Poista
    5. mites chelsean tuomari avut wigania vastaan ekassa maalissa??
      Paljon räikeempi tilanne ku ykskään barcan mitä tääl oot esittäny.

      Poista
    6. Jaa se maali joka oli paitsio tai ei ollut? Aika täpärä paitsio taisi olla.

      Poista
    7. täpärä? Puolet jengistä paisiossa monta metriä myös maalintekijä.
      Chelsea ei voita edes valioliigan jumboja ilman tuomariapuja joten miten voitte pitää sitä suosikkinä barcaa vastaan jos olisi teidän mielestä "oikea" tuomari.

      Poista
    8. Eipä Barcelonakaan helpolla voittanut Espanjan todella heikkotasoista putoamisviivan alla olevaa joukkuetta tänään.

      Kolme vuotta sitten FC Barcelonan piti antaa Chelsealle oppitunti jalkapallosta Stamford Bridgellä. Chelsea vei ja FC Barcelona oli täysi paska. Ainoastaan lahjottu tuomari pelasti.

      Poista
  17. Kuka nyt näitä paskalehti Goalin artikkeleita ottaa todesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä otin tällä kertaa, oli hyvät perustelut kuvineen.

      Poista
  18. Niin otit koska oli barcan haitaksi muuten haukut paskaksi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.