perjantai 27. huhtikuuta 2012

FC Barcelonan valmentajalle potkut

FC Barcelona ilmoitti antaneensa potkut valmentaja Josep Guardiolalle.Tappio klassikossa Real Madridille ja Kivikovan Chelsean kuritus Mestarien liigan välierissä eivät jättäneet vaihtoehtoja FC Barcelonan johtoportaalle. Koko homma naamioitiin Guardiolan eroksi omasta halustaan kauden päätteeksi. Tätä ei usko kukaan.

Tätä todistaa myös Guardiolan seuraajan valinta. Kuin märkänä rättinä naamalle uudeksi valmentajaksi ei otettu kovaa nimeä vaan Guardiolan nykyinen apulaisvalmentaja.

Guardiola tuli FC Barcelonassa tunnetuksi pelaajien opettamisessa filmaamaan. Guardiolan joukkueeseen nostamat nuoret ovat kaikki kunnostautuneet filmaajina. Thiago, Tello, Cuenca ja varsinkin kuuluisat filmipellet Pedro ja Busquets. Sama näkyi ostolinjalla. Fabregas oppi hetkessä filmaamaan. Samaten normaalisti kovaa mutta filmaamatta pelaavasta Mascheranosta Guardiola koulutti hetkessä pellehyppääjän. Alexis kuuluu samaan filmaajakuninkaiden kategoriaan. Mm. Caceres, Henrique, Keirrison, Chygrinskyi ja Ibrahimovic saivat kaikki lähteä koska eivät oppineet filmauksen taitoa.

Guardiolan aika FC Barcelonassa muistetaan parhaiten hirvittävän suuresta määrästä tuomariapuja otteluissa ja jatkuvista filmauksista kentällä.

Ei tule ikävä.

203 kommenttia:

  1. Tekstistä nopealla lukemisella löytyneet mutuilut ja aivopierut :- FCb ei antanut potkuja. - Chelsea ei ollut kivikova vaan surkuhupaisa, - Vilanovan pelifilosofia ei eroa Guardiolan omasta (maailmanhuippuja). - Guardiola ei opettanut pelaajiaan filmaamaan, eikä barca filmaa sen enempää kuin muutkaan (Drogba). - FCB:tä ei muisteta tuomariavuista tai muistakaan chelsealle tyypillisistä piirteistä vaan kaikkien aikojen seurajoukkueena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Käytännössä potkut, mutta enää ei olo mitään saavutettavaa ja seuraava koutsi on kakkosena. - Chelsea voitti. - Villanova on amatööri valmentajana. - Lisätietoa Drogban filmauksista? - Hah hah.

      Poista
    2. Meillähän on täällä oikea vitsivieteri tai täysin sokea laama.

      Paskaloonan taktiikka on täysin paska, joka on osoitettu vihdoinkin toteen ja kun tuomariavuistakaan ei saatu haluamaansa, kun Messi ryssi ja hässi pallon hevonvittuun.

      Karu todellisuus tulee näyttämään, kuinka paska oikeasti paskaloona on tuleva ja tulevat kauden näyttää. Kääpiöistä koostuvasta pelaajistosta ei ole 16 sisällä mitään mahdollisuuksia, kun niiltä ottaa tilan pois ja sellaiset aivopierut ei kykene pääpeliin ketään vastaan. Messin ja kumppaneiden kyvyttömyys potkasta palloa hieman kauempaa on onnetonta homostelua, joka on toteen näytetty.

      Messi sulaa aina isoissa peleissä ja Chelseaa vastaan mm ei ole koskaan tehnyt maalin maalia, että se siitä ja sen primadonnan neppailusta.

      Guardiola huomasi, että vihdoinkin paskaloona hävisi ja useammin ja kunnolla ja näin ollen hänelle ei annettu jatkopestiä, koska hän on täysin paska valmentajana. Hän ei koskaan ole keksinyt paskaloonan taktiikkaa hän vain sattui saamaan sen käsiin sellaisen joukkueen joka sen paskatyylin osasi, ainoa mitä hän opetti oli pellehypyt, joista olisi kateellisia mm Liukas Lätkä, Jerobeam Salakyttä ja Ynjevi Ylähuurteinen

      Poista
    3. Uskomattoman loistava teksti. Sinusta saisi Anti-BFC hyvän kirjoittajan.

      Poista
    4. Loistava kirjoitus sekä Messinvihaajalta että toiselta anonyymilta! Pelkkää faktaa! Lisäisin vielä sen, että Guardiola ei ole voittanut mitään ilman tuomareitten apuja.

      Poista
    5. Lisätietoja tuomareiden avuista ??

      Poista
    6. Lue vaikka otteluraportteja. Linkki oikealla. Eiköhän noita pahimmista tule analyysiäkin vielä jossain vaiheessa.

      Poista
    7. kirjoitustapa kertoo aika paljon tämän toisen anonyymin ammattitaidosta :D Ei mitään järkevää vaan pelkästään paska vittu homo pelle ym. jos et osaa kirjoittaa kuin normaali ihminen niin pysy poissa koneelta ja ole muutenkin hiljaa... tuota kiukuttelua ei jaksa kukaan... Ja Messinvihaaja vielä tykkäsi :D Nyt oikeesti jotain tasoa niihin kommentteihin.

      Poista
    8. Loistavaa tekstiä kunhan otetaan rumat sanat pois.

      Poista
    9. ,MV käyttää ihan samoja sanoja, turha esittää mitään kilttiä pojua," rumat sanat" pöh haista paska, sitä paitsi se sonta mitä suollat ulos barcelonasta on paljon pahempaa

      Poista
    10. Miten muka loistavaa tekstiä? :D eihän siinä perusteltu mitään :D Jos tämä olisi kirjoitettu mistä tahansa muusta aiheesta olisit pitänyt sitä lähinnä lapsellisena. Eihän kukaan voi ottaa tosissaan tuollaista teiniangstia.

      Poista
    11. - Kiitos.

      - Asiapitoisuus oli hyvällä tasolla. Tuossahan oli runsaasti perusteluja mukana.

      Poista
    12. Runsaasti perusteluja? Tuossahan vain sanotaan että Barca on paska koska minä sanon niin ja minä tiedän kaiken. Aivan sehän oli hyvin samantapainen kuin Messinvihaajan kirjoittamat :D:D

      Poista
    13. Olihan siinä asiaakin, kuten se miten FC Barcelonan taso tuli osoitettua.

      Poista
    14. Yritätkö noin kipeästi saada kannattajia että kehut jopa tuollaista keskenkasvuista penikkaa joka on juuri oppinut muutaman uuden kirosanan? :D Säälittävää... :D

      Poista
    15. Tunnen kyseisen kirjoittajan ja tiedän ettei hän ole keskenkasvuinen :)

      Saanut kyllä moitteita kirjoitusvirheistään, myös minulta.

      Poista
    16. Älä sano että aikuinen ihminen voi olla noin lapsellinen :D Ja mistä tiedät anonyymin kirjoittajan? Vai oletko sanonut että edes hänen täytyy kannattaa sinua täällä :D

      Poista
    17. Tiedän kuka on kyseessä, ei siihen paljoa edes tarvita koska oli yhteydessä jo ennen tuon kirjoittamista.

      Poista
    18. Eli olet sanonut että kannattaa kirjoittaa tänne että edes joku puolustaisi sinua :D

      Poista
    19. Nyt kun luin että tunsit tuon lapsellisen kommentin kirjoittajan niin vaikuttaa kyllä aika huvittavalta nuo sinun kommentit :D varsinin tuo jossa kehut kirjoitusta :D Nyt lähti Messinvihaajalta täysin uskottavuus. Jos sitä edes on ollut :D

      Poista
    20. - En vaan hän kirjoittaa omasta tahdostaan.

      - Kyllähän tänne uusia kirjoittajia mahtuu. Ei kannata noin tasokkaita ajaa poiskaan haukkumalla.

      Poista
    21. Niin eihän häntä voi ajaa poiskaan kun sattuu olemaan ainoa kannattajasi :D

      Poista
    22. No ei ole kovin montaa muutakaan :D

      Poista
    23. Et uskokaan kuinka monta ihmistä vuosittain hakee Ruohikkopartioon.

      Poista
  2. Guardiola halusi itse erota... ja Kymmenen vuoden päästä kukaan ei enää muista 2008-2012 Barcaa filmauksista vaan Barcan historian parhaana joukkueena... samoin kävi 80s liverpoolille josta nykyään muistetaan vain hyvät asiat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messinvihaaja muistaa ikuisesti.

      Poista
    2. ÖÖÖÖ, Mikä Liverpool, mikä paskaloona....

      Kyllä nyt muistetaan 10v sitten mm AC Milan, jopa HJK. Ja mennään 20v sitten taaemmaksi niin muistamme AC Milanin ja Kuusysin ja jokunen muistaa Ajaxin, mutta kuka muistaa 10 vuoden päästä FC Filmaajat? ai niin aika kuluu, ihmiset tajuu millainen paska fuula joukkue se oli ja kuinka moni tuomari tulee kertomaan uransa jälkeen, kuten eräs newerhöödi norski, kuinka avitti paskakooman jatkoon.

      Jos pälvikalju vai oliko se marmorikuulapää ei saanna potkuja niin se paska tajus, notta nyt karkuu ja äkkiä tää paska uppoo. Ainoa fiksu asia mitä teki paskaloonan puikoissa, teki kuin rotta ja karkas uppoavasta laivasta.

      Poista
    3. Barcall on kilometrien matka kaikkien aikojen parhaaksi. Joukkue jolla on vain yksi taktiikka ja ei yhtään monipuolinen pelaaja rakenne. Se, että syöttelee parin metrin syöttöjä 90 % tarkkuudella 90 min, ei tee joukkueesta muistettavaa. Päinvastoin, barcan aikakausi muistetaan jalkapallo käsitteen raiskauksesta!

      Poista
    4. Guardiolan Barcaa siltii pidetään parhaana joukkueena ikinä maailmanlaajuisesti :D Etkä sinä voi sitä näkemystä muuttaa, eikä myöskään Messinvihaaja... Barca tullaan myös muistamaan siitä, että suurimmaksi osaksi sen pelaajat tulevat La Masiasta ja sieltä tulee myös Barcan filosofia johon joukkue uskoo ja jota se noudattaa. Myös Messi tullaan muistamaan Guardiolan Barcan ajalta ja myös se, että 2008-2009 kausi oli Barcan historian paras! Jalkapallon käsitteen raiskaamisesta sitä ei muista kuin ehkä kovimmat Real fanit ja Barcan vihaajat.

      Poista
    5. - Guardiolan Barcaa ei todellakaan pidetä kaikkien aikojen joukkueena. 6.5.2009 pysyy muistissa ikuisesti. Se osoittaa ettei kyseisenä vuonna FC Barcelona ollut kummoinenkaan joukkue.

      Poista
    6. Se on hienoa kun pojille opettaa YLEllä Erkka Lehtola ja kumppanit, että barca on maailman paras joukkue. Ehkä viime viikon jälkeen alkavat muutkin kuin MV näkemään totuuden. Barcelonassa ei osata tehdä muuta hienoa jalkapallolle, kun tifoja.

      Poista
    7. Todella useassa ulkomaalaisessakin mediassa Barcaa pidetään maailman kaikkien aikojen parhaana seurajoukkueena...

      Poista
    8. No Goalin erkalehtola opettaa, että barcan peli on kaunista ja vaikeaa...

      Poista
    9. Shett: Jep, nuo YLE:n kommenttaattorit ovat melkoisia Barca-faneja.

      - Ei kulu montaa vuotta kun joku toinen joukkue ottaa paikan kaikkien aikojen parhaana, myös ulkomaisessa mediassa.

      Oletko kuullut sanasta hype?

      Poista
    10. Päinvastoin, barcan aikakausi muistetaan jalkapallo käsitteen raiskauksesta!


      ei vaan täysin päinvastoin barca tullaan muistamaan (siis tulevaisuudessa koska barca aikakausi vielä jaktuu) siitä että he loivat/jalostivat pelityylin jota lähes jokainen vastapuolenkin edustaja ihannoi ja jota lähes jokainen joukkue haluaisi pelata jos pelaajilla olisi siihen riittävä taitotaso.Barcan pelityylihän on lähes täydellinen koska edes chelsean tasoinen joukkue ei saanut 180minuutin aikana pitää palloa hyökkäysalueella edes 10% ajasta.Barcan ongelma oli vain surkea puolustuspeli ja hyökkäyksen tehottomuus mutta pelityylihän on sinällään täydellinen ja jos ja KUN uusi valmentaja ja hänen tiiminsä osaa toimia siirtomarkkinoilla hyvin ja hankkia anti-jalkapalloa pelaavia joukkueita vastaan pelaajia jotka murtavat sen bussin ovet niin barca on ensi kaudella ja seuraavillakin aina suosikki ketä vastaan tahansa.

      ps. On muuten ihme juttu kun barca voitti voitti ja voitti niin täällä ei mv saanut paljon kannatusta ja 95% kommenteista olivat häntä vastaan.Nyt taas suurempi osa kommentoijista on hänen kanssaan samaa mieltä ja haukkumassa barcan ja esim.tämä zamppa on häipynyt kuin pieru saharaan.
      No itse olen kommentoinut lähes joka juttuun ja todellakin toivon että mv jatkaan blogin pitämistä koska tämä on todella nautittavaa lukemista ja vastataistelua.

      ps2. sille sun "tulevat sukupolvet jatkavat tätä taistelua" voi tulla käyttöä koska lukemani uutisen mukaan tulevat (messin) sukupolvet jatkavat jalkapallokenttien hallintaa.

      ps3. Viikko Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaajan mukana oli hyvä juttu ja hyvin kerrottu niitä lisää vaikka en taistelussasi olekaan mukana niin oli kiva lukea.

      Poista
    11. Aika harva joukkue haluaa pelata yhtä unettavaa peliä kuin FC Barcelona.

      Chelsean taktiikka oli tehty vastustajan mukaan, ei heillä ollut tavoitteena pitää palloa hyökkäysalueella.

      ps. Kuten olen monta kertaa sanonut, juttujeni todenperäisyys ilmenee ajan kanssa. Tosiaan kummasti on vöhentynyt Barca-fanien kommentointi ja Zamppa suoritti katoamistempun.

      ps2. Messin muija toivottavasti synnyttää tytön.

      ps3. Hyvä kun joku siitä piti.

      Poista
    12. Aika harva joukkue haluaa pelata yhtä unettavaa peliä kuin FC Barcelona

      toki voit pitää sitä unettavana enkä mielipiteestä väitä vastaan mutta minun mielestäni se ei ole unettava vaan viihdyttävä pelityyli jolla parhaimmillaan tehdään vastustaja täysin aseettomaksi ja uskon edelleen että moni pelaisi jos osaisi.

      ps. Onneksi jotkut (ainakin minä) jatkavat anti-taistelusi vastataistelua:D

      ps.2 en tiedä jalkapallon säännöistä mutta messin kohdalla tyttölapsikin tarkoittaa sitä että pärjää vähintään "KIVIKOVASSA" valioliigassa:D

      Poista
    13. saa muuten nähdä häviääkö nämä uudet kommentoijasi samalla tavolla jos/kun barca taas menestyy.

      Poista
    14. Tuski häviävät. Glöörihuntterit häviävät aina ensimmäisenä.

      Poista
    15. no katsotaan.
      Ehkä nämä ovat chelsean vastaavia.

      Poista
    16. Mitäs Chelsea on viime vuosina saavuttanut?

      Poista
  3. Hauaisin nähdä minkänäköisiä ihmisiä täällä kirjoittelevat, etunenässä MV. Tekstistäsi kun oikein paistaa läpi tuo narsistisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei kaivata psykologeja tms. Keskustellaan FC Barcelonasta.

      Poista
    2. Kiitos mahtavasta blogista! Ihanaa, että edes joku ajattelee samoin kuin minä. Tekstiesi lukeminen helpottaa jonkin verran barcan aiheuttamaa tuskaa.

      Poista
    3. Sama! Itsekin kiitän blogista. Hyvä että jotkut näkvät fudiksen oikealla tavalla.

      Poista
  4. Mites homolooma Vai sanotaanko Culet (perseet) on näin hiljaisina?

    Itkevät niitä suuria kyyneleitä!

    Voi voi kun se osuu ja sattuu niin te ette osaa käsitellä sitä ja tulee niitä *itku potku raivareita*

    R.I.P. paskaloona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guardiola halusi itse erota....

      Poista
    2. Niin varmaan. Heti kun ei tullut menestystä, potkittiin pois. Pelkkää mediapeliä tuo "omasta halusta" eroaminen.

      Poista
    3. Väitätkö ettei Guardiolalle tullut tarpeeksi menestystä? Viime vuoden paras valmentaja. Oletko oikeasti noin tyhmä? Ei potkuja anneta yhden heikon viikon jälkeen.

      Poista
    4. Guardiola paras valmentaja, no huh huh mitä tuupaa! Ei osannut kehittää/luoda taktiikkaa. Kaikki hänen ostamansa pelaajat epäonnistuivat barcassa. Ja häviön hetkellä vollottaa kentän huonoa kuntoa. PYH mikä ihmis riekale...

      Poista
    5. IFFHS ja FIFA valitsivat Guardiolan vuoden valmentajaksi. Vai olivatko kaikki äänestäjät amatöörejä? Usko tai älä mutta ei kaikkia väitteitä voi kumota sillä että väittää muita tietämättömäksi... Vai tunsitko kaikki äänestäjät?

      Poista
    6. - Viime vuoden paras, ahahahahhaa.

      - Juuri näin.

      - No jossain Veikkausliigassa äänestetään vuoden valmentajaksi aina HJK:n koutsi. Vilkaisu pelaajamateriaaliin kertoo että HJK voittaisi jopa ilman valmentajaa mestaruuden.

      Nuo äänestäjät tuijottavat tasan yhtä asiaa: menestystä.

      Poista
    7. Mutta monella muullakin joukkueella on käsittämättömän hyvä pelaajamateriaali mm. real madrid. Sanotko siis että barcalla on ylivertainen pelaajamateriaali? Ja ei, HJK ei voittaisi ilman valmentajaa. Miten aina jaksat vähätellä oikeita ammattilaisia? Luuletko oikeasti että he katsovat vain teksti-tv:ltä tulokset? Myönnä että maailmassa on TODELLA paljon ihmisiä jotka tietävät näistä asioista sinua enemmän.

      Poista
    8. Real Madrid pääsisi vähintään toiseksi Espanjan liigassa ilman valmentajaakin. Millä perusteella HJK ei voittaisi ilman valmentajaa? Muurinen itsekin sanoi kokeneiden pelaajien saavan vapauksia koska tietävät mitä kentällä pitää tehdä.

      Maailmassa on TODELLA paljon ihmisiä jotka tietävät näistä asioista enemmän kuin minä. Sillä ei välttämättä ole mitään merkitystä.

      Poista
    9. Et vastannut siihen että onko Barcalla mielestäsi ylivertainen pelaajamateriaali. Jos ei niin miksi väitit niin? HJK ei ole valmentajan kanssakaan onnistunut voittamaan kuin puolet peleistä ja epäilen että ilman valmentajaa olisi huomattavasti vaikeampaa. Ja kun kaikki jotka sinunkin mielestä tietävät sinua enemmän ovat sinun kanssasi eri mieltä. Mitä luulet miksi näin on?

      Poista
    10. Sanoin että menestystä tuijotetaan. Niin mitä HJK on voittanut vain puolet peleistä? Tarkoitin viime kautta, kutne varmaan ymmärsit.

      Poista
    11. Miksi et halua vastata tuohon kysymykseeni? Sanoit että hyvällä pelaajamateriaalilla on helppo olla hyvä valmentaja.

      Poista
    12. Sanoin että tarpeeksi hyvällä pelaajamateriaalilla (verrattuna muihin) ei tarvitse olla hyvä koutsi jotta joukkue voittaa.

      Poista
    13. Barca on kuitenkin voittanut La Ligan kolmesti peräkkäin joten onko Barcan pelaajamateriaali ollut parempi kuin Realin?

      Poista
    14. Loppuiko selitykset?

      Poista
    15. - Liigassa ei ratkaise paras pelaajamateriaali vaan se ettei menetä pisteitä helppoja vastaan. Keksinäisissä Real Madrid ja FC Barcelona päätyivät tasapisteisiin, Real Madrid johtaa liigaa.

      - Jäi huomaamatta kommentti, näitä tulee paljon.

      Poista
  5. Villanova on amatööri valmentajana.

    eipä tuo chelsean koutsikaan kovin kokenut ole.

    VastaaPoista
  6. Edes avoin sekki ja vapaat kädet siirtomarkkinoilla eivät saaneet Josep Guardiolaa jatkamaan FC Barcelonassa.Mites tota perustelet et Guardiola sai potkut ? toi teksti oli kopioitu ei oma keksimä.

    VastaaPoista
  7. :D aivan mahtava tuo anti-bfc vala :D sullahan on hieno elämäntarkoitus :D tajuatko että tuo on TODELLA SÄÄLITTÄVÄÄ. Onko mahdoton ajatus että barca on oikeasti ihan hyvä joukkue? Vai ovatko he voittaneet kaikki ottelunsa tuomareiden avustuksella? Jos näin on heidänhän on täytynyt käyttää käsittämättömiä summia lahjomiseen. Ja mikäli tämä kaikki olisi totta niin miksei tästä ole kirjoitettu missään oikeassa julkaisussa? Vai ovatko kaikki toimittajatkin lahjottuja? Tai he haluavat että barcalle nousee menestys päähän? Eikä KUKAAN toimittaja uskalla kirjoittaa pahaa barcasta? Vai oletko sittenkin kaikkitietävä ja vain sinä tiedät totuuden? täydellinen teoria... Oletko sitä mieltä että barca on niin huono ettei pärjäisi edes veikkausliigassa ja pelkällä tuomareiden avustuksella voittanut kahdesti mestareiden liigan parin vuoden sisään? Mieti joskus että jopa sinä voit olla väärässä.. vaikka se taitaa olla mahdotonta sinulle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on AIVAN selvää, että molemmat mestarien liigan voitot ovat tulleet suurimmaksi osaksi tuomarien avustuksella. Chelsean ois pitäny päästä siinä kaikkien aikojen oikeusmurhaottelussa vuonna 2009 jatkoon ja viime vuonna aivan käsittämättömät punaset kortit seka Arsenaalille että Real Madridille. Eli ei nyt pelkällä tuomarien avustuksella, mutta ilman niitä ei olisi voittanut.

      Uefalona on Espanjan toiseksi paras joukkue, joten veikkausliigassa pärjäisi, mutta ei Euroopan kentillä ilman tuomareita. En väitä että olisivat varmasti lahjoneet tuomarit, mutta on se aikamoinen sattuma, että aina sama joukkue hyötyy tuomareista ja vastustajat eivät koskaan. Epäreiluahan se on, eikä se kuulu fudikseen. Voi myös olla, että Uefasta on tullut käskyä. Tähän en kuitenkaan usko.

      Poista
    2. Enpä nyt tiedä suositaanko Barcaa eurokentillä sillä jokainen punainen kortti on sääntöjen mukaan annettu... ja Barcalla punaisia ei paljoa tule, sillä he eivä pelaa kovaa fyysistä peliä niinkuin Madrid tai englantilaisjoukkueet ja sitäpaitsi Barcalta on viety monia monia pilkkuja tämän vuoden Espanjan liigassa

      Poista
    3. - Kiitos kysymästä. On mahdoton ajatus. Lahjonta on halpaa kun Platini on UEFA:n johdossa. Harva toimittaja uskaltaa kertoa totuutta tällaisista asioista. Litmanen saatiin YLE:n studioon kommentoimaan Barcaa, ei näkynyt toista kertaa kun pari kertaa haukkui. Veikkausliigassa FC Barcelona olisi kusessa, syynä huonokuntoiset kentät.

      - Eli tuomarien avulla koska muuten eivät olisi voittaneet.

      UEFA:lle on etu että ylihypetetty joukkue pärjää. Ei siellä urheilua ajatella vaan rahaa.

      - "Enpä nyt tiedä suositaanko Barcaa eurokentillä sillä jokainen punainen kortti on sääntöjen mukaan annettu..."

      Tätähän Barca-fanit jaksavat selittää. Samalla unohtavat kuinka monta "sääntöjen mukaista" punaista korttia jää antamatta. Espanjan liigassa viety pilkkuja? Tuohan kertoo paljon. Espanjan liigaan UEFA ei paljoa voi vaikuttaa.

      Poista
    4. Ai ei Barca pärjäis veikkausliigassa :D Valitseeko Platini tuomarit kaikkiin otteluihin? Ja Litmanen ei missään vaiheessa sanonut Barcaa huonoksi. Eikä ole sanonut kukaan muukaan. Muut kuin tuollaiset katkerat teinipojat jotka luulevat tietävänsä kaikesta kaiken. Etsi ensin joku ammattilainen joka sanoo että barca on paska. Vai onko kaikki lahjottuja? Tajuatko että kaikki väitteesi ovat lähinnä naurettavia. Saatko jotain tyydytystä siitä että haukut barcaa? Ja jopa omistat elämäsi sille :D:D Hieno elämä :D

      Poista
    5. Niinpä :D ja miten tämä sinun "taistelusi" vaikuttaa maailmaan tai Barcaan ? Ei millään tavalla

      Poista
    6. - FC Barcelonan potkut saanut valmentaja on sanonut monta kertaa huonon tuloksen syyksi huonon kentän. Veikkausliigassa kentät ovat yleensä selvästi huonommassa kunnossa kuin ne olivat mistä FC Barcelonan potkut saanut valmentaja valitti.

      - Tulevaisuudessa Anti-BFC nousee kuuluisaksi edelläkävijänä ja FC Barcelonan tuomaripelillä saatu menestys mitätöidään, ainakin ihmisten mielissä.

      Poista
    7. Milloin tämä tapahtuu, että nouset "kuuluisaksi" :D

      Poista
    8. HAHAHAHAHAHAAA :D Jumalauta sä oot sekasin :D Olet vainoharhaisin ihminen ketä tiedän. Et voi olla tosissasi? :D

      Poista
    9. - Odotellaan pari vuotta.

      - Olen tosissani.

      Poista
    10. Odottele vaikka loppuelämäsi :D Sano joku joukkue jota aikanaan pidettiin parhaana joukkueena mutta nykyään yleinen mielipide on että se joukkue olikin kaikkien aikojen paskin? Mistä tahansa lajista. Ymmärrä jo ettei näin tule koskaan tapahtumaan :D Odotan innolla että sinusta tulee "kuuluisa" niin saa nauraa näille jutuille pidempään :D Kasva aikuiseksi :D

      Poista
    11. Kyllä. Paskimman ja parhaan väliin mahtuu paljon. Tulee tapahtumaan. En tarvitse kuuluisuutta, koska olen oikeassa. Kasvoin kauan sitten.

      Poista
    12. Löisitkö kymppitonnista vetoa että parin vuoden päästä sanotaan että barca voitti vain tuomareiden avustuksella ja oli oikeasti huono joukkue?

      Poista
    13. Helposti, tässä blogissa ainakin sanotaan.

      Poista
    14. Älä pelleile. Löisitkö vetoa että YLEINEN mielipide parin vuoden päästä on barcaa vastaan?

      Poista
    15. Vuona 2009 Barca voitti tänä vuonna Chelsea. Kiva kun se kerrotaan täällä. "Tätä ei usko kukaan"- kommentti on paras.

      Poista
    16. - Määrittele yleinen mielipide.

      - Kosto saavutettiin.

      Poista
    17. Voi jumalauta mitä kiertelyä! Sovitaan vaikka että kaksikymmentä arvostettua jalkapallovaikuttajaa (Euroopan huippusarjojen valmentajat, suurimpien jalkapalloaiheisten julkaisujen toimittajat ym.) sanoisi niin. Kyllä vai ei?

      Poista
    18. Ei kelpaa yleisestä mielipiteestä.

      Poista
    19. Eli et uskalla lyödä vetoa. Kaksikymmentä on aika pieni luku ja silti se on sinulle liikaa. Mainitsemani henkilöistä suurin osa kuitenkin katsoo otteluita todella paljon ja osaavat analysoida niitä puolueettomasti joten todennäköisesti osaavat antaa huomattavasti todenmukaisemman arvion kuin sinä. Jos et itsekkään usko omiin juttuihisi niin kannattaako kirjoittaa?

      Poista
    20. Ihan sama osaavatko tulkita puolueettomasti jos eivät sitä tee.

      Poista
    21. Kylläpä alkaa Messinvihaajan itseluottamus rakoilla :D

      Poista
    22. Ei suinkaan. Osaavat ehkä tulkita puolueettomasti mutta eivät tee sitä.

      Poista
    23. No miksi eivät? Eikö muka kukaan?

      Poista
    24. Ja nyt niitä perusteluja. Et voi vain keksiä juttuja...

      Poista
    25. Johan niitä sanoin. Vaikka tietyt henkilöt OSAAVAT tulkita puolueettomasti se ei tarkoita että tekisivät sitä.

      Eiköhän esim Kuusela OSAA tulkita puolueettomasti FC Barcelonan peliä mutta vetää sellaista väritystä että huh.

      Poista
    26. Ai miten niin:D ? Eli kaikki, jotka sanovat Barcaa hyväksi, valehtelevat? Ja miksi näin? :D Nuo sinun tarinat menevät jo hieman yli :D

      Poista
  8. http://www.youtube.com/watch?v=ijDdpNxPyPU&feature=related Kyllä Busquets osaa muutakin thedä kuin filmata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo video taitaa olla liian monimutkainen Messinvihaajalle... Mutta kyllä hän kohta sanoo että tuo on puolueellinen video ja enemmän Busquets filmaa kuin pelaa... Messinvihaajan on mahdotonta katsoa hyviä asioita Barcan pelistä. Luit jo varmaan että Messinvihaaja pitää itseään parempana analyytikkona kuin kukaan muu (sir Alex Ferguson, Arsene Wenger, Wayne Rooney, Jose Mourinho ja monet muut kehuvat Barcaa/Messiä mutta tottakai Messinvihaaja tietää paremmin...) Tämä on jo sairasta...

      Poista
    2. - Melkoinen video. Busquets osaa katsoa kentältä vapaan pelaajan ja laittaa palloa omaa maalia kohden. Ooh.

      Samalla kaavalla Xavi on maailman paras pelinrakentaja. Osaa syöttää pallon Busquetsille 200 kertaa pelissä.

      - Katsos Messinvihaajalla ei ole tarvetta tai motiivia kehua Messiä. Mainituilla analyytikoilla on.

      Muutenkin Wenger saa jatkuvaa kritiikkiä juuri analyyttisestä puolesta.

      Poista
    3. Ja mikäköhän tarve näillä herroilla on kehua Messiä? Tuossa ei todellakaan ole kaikki näin ajattelevat ammattilaiset vaan lista on loputon. Lapsellista ja tyhmää olisi sanoa että he kaikki haluavat menestyksen nousevan hänen päähänsä mutta Messinvihaajalta voi odottaa mitä vain...

      Poista
    4. Sillä saa rispektiä kun kehuu enemmistön kannattamaa pelaajaa.

      Poista
    5. No miksi enemmistö kehuu Messiä? Ja joka tapauksessa tuo on naurettava väite... tottakai jokainen ammattilainen sanoo vain ja ainoastaan oman mielipiteensä. Kauanko aiot jatkaa nuiden onnettomien selitysten keksimistä?

      Poista
    6. Enemmistö on aina väärässä. Enemmistö on tyhmiä jne.

      Poista
    7. Nyt ei ole kyse pelkästä enemmistöstä vaan kaikki asiantuntijat ovat sinun kanssa eri mieltä. Miten tämä on mahdollista? Mourinhokin sanoi loistavasti sinun kaltaisista supertähtien vähätteliöistä :D kannattaa lukea :D

      Poista
    8. Eli sinä "MV" pidät 99% tämän blogin lukijoista tyhminä?

      Toisilla kun kiinnostus jalkapalloa kohtaan on aitoa eikä mitään MV hypetystä.

      Totuus on että Mv kun poistetaan komerosta ilman nettiä sen jalkapallo tietoisuus on 0.

      Poista
    9. - Mourinho taisi sanoa Cristiano Ronaldoon liittyen.

      - Jos 99% on Barca faneja niin kyllä pidän.

      Loppuun: :D

      Poista
    10. Kyllä Mourinho puhui molemmista jos et jaksanut lukea kyseistä artikkelia... Pidätkö siis suurinta osaa maailman väestöstä tyhmänä jotka sanovat että Barca on hyvä joukkue? Huom. kaikki eivät todellakaan ole Barca faneja.

      Poista
    11. Mourinhosta on aika monta artikkelia.

      Kyllä pidän. Suurin osa maailman väestöstä on tyhmiä.

      Poista
    12. Kylläpä luulet itsestäsi liikoja :D Ovatko siis kaikki, jotka pitävät barcaa hyvänä, tyhmiä? Sillä siihen joukkoon kuuluu semmoisia nimiä joita ei voi pitää tyhminä. Lue vaikka joskus uutisia.

      Poista
    13. Kyllä, kaikki ovat tyhmiä. Ymmärtävät tulevaisuudessa kuinka tyhmiä olivatkaan.

      Poista
    14. Tuo on jo säälittävää jopa sinulta...

      Poista
    15. Ei ole, taas nähtiin kuka oli oikeassa. Chelsea ja Real Madrid auttoivat asiassa.

      Poista
    16. Molemmat ovat kovia joukkueita. Ei joka vuosi voi voittaa. Vai tiedätkö jonkin joukkueen joka ei koskaan häviä?

      Poista
    17. En mutta FC Barcelonan kovuus nähtiin heti kun vastaan tuli todella kova joukkue. Tosin Milaninkin kaatoivat vain tuomariavuilla.

      Poista
    18. Barca on kuitenkin voittanut Realin kolmesti tällä kaudella ja Real on voittanut vain kerran. Ainiin eihän ne aiemmin pelanneet tosissaan :D vai mitä :D Ja vaikka se on sinulle vaikea ymmärtää mutta kyllä rankkareita voi viheltää olematta puolueellinen. Molemmat olivat selostajankin mielestä selviä rankkareita eikä edes Allegri valittanut tuomareista vaan sanoin rankkareiden johtuneen tyhmistä virheistä.

      Poista
  9. Hieno video, tämmösii enemmän. Parempaa nähdä positiivisia asioita joukkueista/ pelaajista, kuin aina sitä negatiivista paskaa mistä 90% on täyttä paskaa. Ota "MV" oppia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuossa näkynyt juuri muuta kuin Busquets osaa pelata palloa alaspäin.

      Uskomattoman surkea video muutenkin. Selitetään kuinka Busquetsin tehtävä on varjostaa pelinrakentajaa. Jättää muuten vaan 8 metriä tilaa ja sitten kun sattumalta on taas vieressä, kyllä sitten ympyröidään. LOL.

      Poista
    2. Minä tiesin että on liian monimutkainen video Messinvihaajalle...

      Poista
    3. Hah. Videon tekijä yritti olla älykäs, mutta pieleen meni.

      Poista
    4. Myönnät siis että olet täysin sokea pienille yksityiskohdille pelissä...

      Poista
    5. Mitä sanoisit, jos videon tekijä olisi Cristiano Ronaldo?

      Poista
    6. Tiedän ettei se ole, joten turhaa spekulaatiota.

      Poista
    7. Vastaa vain kysymykseeni. Vai menikö luu kurkkuun?

      Poista
    8. Tiedän ettei se ole, joten turhaa spekulaatiota. Siinä vastaus.

      Jos olisikin, sanoisin että Cristiano Ronaldo yritti saada nesteen nousemaan Messin päähän ja onnistui siinä.

      Poista
    9. Eli luu pomppasi 100km/h kurkkuussi tukkien oikeiden sanojen ponnahtelun pinnalle. Puollustelet rakasta Ronaldoasi viimeiseen asti.

      Tai samahan se olisi, jos sen olisi tehnyt vaikka DD.

      Video liittyi Busquetsiin, ei Messiin? Sanon vain, että jos olisi selvinnyt Ronaldon tehneen videon, et olisi huutanut mitään noista äsköisistä ja jos olisit sen kerennyt tehdä olisit lähtenyt jo maanpakoon. Trolli on aina trolli.

      Poista
    10. Nössö, kun ei vastata viesteihin!

      Poista
    11. - Tiedän ettei Ronaldo sitä tehnyt joten turhaa spekulointia. Mitäs jos sen olisi tehnyt Xavi? Tai Busquets itse?

      - Ei kaikkia aina huomaa.

      Poista
    12. Vastaa vain mitä, jos Ronaldo olisi tehmyt.

      Poista
  10. Jos valmentaja tai pelaajalla loppuu sopimus eikä halua sitä jatkaa niin mikä siitä tekee silloin potkuiksi? Kerro ihmeessä joku järkevä selitys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se että asia tapahtuu vasta kun menestystä ei tulekaan. Lisäksi esitätkö todisteet sille että FC Barcelona oli halukas jatkamaan sopimusta. Eikä mitään FC Barcelonan propagandaa kiitos.

      Poista
    2. Sinunhan pitäisi todistaa nuo järjettömät väitteesi todeksi :D Barca kuitenkin voitti 2 pokaalia (kolmas tulee 25.5) tällä kaudella. Miksi Barca valehtelisi potkuista? Miksi väität juttujasi todeksi vaikka sinulla ei ole mitään hajua koko asiasta? Ja jos on niin todisteita, muuten kaikki on pelkästään sinun mielikuvituksen tuotetta :D

      Poista
    3. FC Barcelonalla on hyvä syy valehdella potkuista. Nyt ei tarvinnut hakea seuraajaa kauempaa, koska joukkueelle "haluttiin työrauha loppukaudeksi".

      Poista
    4. Ai jos sinä niin sanot niin sen täytyy olla totta? :D No miksi sitten AVB:lle annettiin selkeästi potkut eikä edes yritetty väittää muuta :D

      Poista
    5. Koska Chelsealla ei ollutkaan tarvetta väittää mitään muuta.

      Poista
    6. Ja Barcallako muka on?

      Poista
    7. Oli. Näin saatiin Guardiolalle "kunniakas" ero.

      Poista
    8. No miksi pitäisi saada kunniakas ero jos ei muka saavuttanut tarpeeksi menestystä?

      Poista
    9. Tuo ei taas liity asiaan mitenkään :D

      Poista
    10. Nimenomaan ei liity. Kyllähän Rijkaardin sopimus purettiin mutta sitä edelsi kaksi pokaalitonta kautta. Guardiolalla sopimus loppuu ja pokaaleja on tullut ovista ja ikkunoista. Sanoppa miten joku voidaan erottaa jos hänellä ei ole edes sopimusta?

      Poista
    11. Vittu kun täältä häviää kommentteja mutta Guardiola on voittanut pokaaleja enemmän kuin kukaan muu ja sitä paitsi hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen. Miten erotat henkilön jolla ei ole edes sopimusta?

      Poista
    12. En tiedä mihin häviää, minä en niitä ole pitkään aikaan poistanut.

      Guardiola voitti pokaalinsa tuomaripelillä. Guardiolalle ilmoitettiin jo nyt ettei uutta sopimusta tule.

      Poista
  11. Messinvihaaja lue joskus omat kommenttisi ääneen ennen kuin julkaiset ne :D Sinun mielestä Barca ei pärjäisi veikkausliigassa, olet kaikkia maailman jalkapalloasiantuntijoita (huippuvalmentajat/pelaajat) parempi, Platini valitsee valmentajat Barcan peleihin jotta ne voittaisivat, Barcan pelaajat eivät osaa muuta kuin filmata ja Guardiola sai potkut koska ei menestynyt (muistaakseni 13 pokaalia). Sinullahan ei ole mitään näyttöä mistään näistä :D Ehkä joskus kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin kirjoittaa mitään :D Vieläkö ihmettelet miksei kukaan anna sinun kirjoittaa näitä tarinoitasi mihinkään oikeaan julkaisuun? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FC Barcelona valittaa jatkuvasti kentän huonosta kunnossa. Veikkausliigassa kenttien kunto on aika surkea.

      Minulla ei ole tarvetta mielistellä toisin kuin asiantuntijoilla.

      Platini valitsee tuomarit.

      Barcan pelaajat eivät pärjää ilman filmausta.

      Guardiola sai potkut koska nyt ei menestynyt.

      Oletko ihan varma tuosta viimeisestä lauseesta?

      Poista
    2. :D Etkö lukenut kunnolla? SINULLA EI OLE MITÄÄN NÄYTTÖÄ TÄSTÄ! Eikä kenelläkään ole. Ei asiantuntijat mielistele :D Nyt ei puhuta mistään iltalehden tai maikkarin kesätyö toimittajista vaan ihmisistä joita arvostetaan ja jotka ovat tehneet sitä työtä jo vuosikymmeniä :D Luuletko vieläkin että Platini valitsee tuomarit? Mutta vain sinä tiedät tästä? Ja jos Barca ei pärjää huonokuntoisilla kentillä niin miksi se voitti eilen 7-0 todella huonolla kentällä? Ja kyllä Vallecano on huomattavasti parempi kuin mikään veikkausliigajoukkue. Ja kyllä olen aika varma ettet ole kirjoittanut mihinkään oikeaan (jalkapalloaiheiseen) julkaisuus. ainakaan palkkaa vastaan. Todista että olen väärässä. Tämä on jo vähän sama asia kuin kertoisi uskovaiselle ettei se jumala luonut maata... Mikään perustelu ei kelpaa vaikka uskovaisella ei olisi mitään näyttöä/tietoa mistään...

      Poista
    3. No voi harmi ellei ole näyttöä? Osoitatko perusteluni sitten vääriksi?

      Vallecan on huonompi kuin Schalke jonka HJK voitt ikotonaan.

      En viitsi todistaa, parempi näin.

      Poista
    4. Minulla ei ole mitään tarvetta todistaa noita vääräksi sillä sinä vain heittelet ilmaan päättömiä ajatuksia ja sanot että todistakaa vääräksi. Ei se niin toimi :D Luuletko ettei noita sinun väitteitäsi olisi tutkittu jos siihen olisi pienintäkään aihetta? Et voi väittää totuutena asioita jotka haluat olevan totta. Ja kyllä Schalke on parempi kuin Vallecano mutta molemmat ovat parempia kuin HJK. Muistat varmaan että HJK hävisi toisen ottelun reilusti. Myönnätkö siis ettet ole kirjoittanut mihinkään oikeaa artikkelia (mm. Urheilulehteen) vai yritätkö vain esittää että olisit? Jos olet niin sano lehti.

      Poista
    5. Mitä aihetta olisi tutkia? UEFA ei taatusti tutki niin kauan kun Platini on johdossa jne.

      HJK voitti ensimmäisen osan ja oli täten parempi puolessa otteluistaan Schalkea vastaan. Suomalaisen lehdistön logiikkaa.

      Messinvihaaja pitää tietyt asiat omana tietonaan. Niitä saat arvailla.

      Poista
    6. Tuomareitahan on aina helppo syyttää kun ei tarvi todistaa mitään :D

      Poista
    7. Todistavat mitä? Jos tuomari seisoo parinkymmenen metrin päässä ja tekee nopean johtopäätöksen niin onko hän silloin lahjottu? No tottakai jos Messinvihaaja on vartin tutkinut videoita ja päättänyt että toisinkin olisi voinut viheltää niin pakkohan se on olla niin että Platini on valinnut tuomarit kyseiseen otteluun ja koko maailma on jotenkin kierolla tavalla Barcan puolella ja asiantuntijatkin antavat puolueellisia lausuntoja yms. Joo tämänhän täytyy olla jokin salaliitto :D

      Poista
    8. Jatkuvat tuomarien "tulkintavirheet" Mestarien liigan pudotuspeleissä FC Barcelonan ollessa tappiolla on täysin riittävä todiste jopa lehdistön mielestä.

      Poista
    9. Ja minkä lehdistön? Lukeeko siellä että Barca on lahjonut tuomarit? Jos lehdissä syytetään tuomareita niin miksi sinä haukut Barcaa?

      Poista
    10. Haukun FC Barcelonaa koska se hyötyy tuomarien suosiosta.

      Poista
  12. Tässä muuten video Messin syöttötaidoista ihan vain Anti Bfc:n kiusaksi... Ronaldolta ei tälläisiä näe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai miten niin paska video? Siinähän oli vain kuvattu Messin syöttöjä. Ei kamera valehtele :D Mutta joku selitys tällekkin on pakko olla :D Mitä tällä kertaa? Maksettu tuomari? Filmaus? Huono vastustaja? Tuuri? Helpot syötöt? :D Valitse näistä :D

      Poista
    2. Videosta puuttui mm. syöttöjen lopputulos. Toki jollekin Abidalille voi antaa läpisyöttöihin paikkoja, ei kuitenkaan saa mitään aikaan. Samalla selittyy miksi Messi pääsee niin helposti niitä antamaan.

      Poista
    3. Kyllähän monissa videoissa näkyi että tuli maali. Väitätkö siis että vastustaja antaa tahallaan läpisyöttöjä sillä uskovat etteivät ne mene? Nyt nämä sinun jutut menevät jo naurettaviksi :D

      Poista
    4. Onhan se selvää että huonoille maalintekijöille annetaan enemmän tilaa.

      Poista
    5. Niin mutta Messille ei anneta juurikaan tilaa ja silti hän pystyy syöttämään noin :D

      Poista
    6. Mutta niille annetaan joille Messi syöttää.

      Poista
    7. Aivan :D Kyllähän kaikki vastustajat antavat tuollaisia paikkoja ihan huvikseen :D

      Poista
    8. Kyllähän huonoille viimeistelijöille ennemmin annetaan maalipaikkoja kuin hyville.

      Poista
    9. Mitä väliä sillä on? Noista paikoista tulee kuitenkin aika usein maali niin onhan se silloin hyvä syöttö. Kuvittele vaikka että siinä on joku toinen joukkue niin ehkä ymmärrät sen :D

      Poista
    10. Ei ole hyvä syöttö koska joko annetaan tarkoituksella tilaa tai puolustus on surkeaa tasoa.

      Poista
    11. Ai jos hyödyntää puolustuksen virheen niin se on huono syöttö?

      Poista
    12. Ei tietenkään :D Maali on aina maali :D

      Poista
    13. Mutta syötön taso vaikuttaa siihen kuinka helppo on tehdä maali.

      Poista
  13. http://www.youtube.com/watch?v=VFB3eos9Zik

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan peruspasseja lähes kaikki. Ja ennalta sovittuja kuvioita.

      Poista
    2. Ai peruspasseja :D niistä kaikista syötöistä pelaaja pääsi yksin maalivahtia vastaan. Ei se ihan helppoa ole noin kaukaa syöttää noin tarkasti. Ja mitä sitten jos on ennalta sovittuja? Eikö ole aika hyvin sovittu jos siitä tulee maali?

      Poista
    3. Mutta tuliko niistä edes maalia? Syötöt olivat helppoja, koska syöttäjä näki vapaan pelaajan. Tuollaisia syöttöpaikkojakaan ei tule kuin heikkoja joukkueita vastaan.

      Poista
    4. Ai ne tulivat kaikki heikkoja joukkueita vastaan :D No mitkä on kovia joukkueita kun kaikki tuntuvat olevan niin heikkoja?

      Poista
    5. Eiköhän kovat joukkueet listata kauden päätyttyä monessakin vertailussa.

      Poista
    6. Mutta jos Barca on siellä kärkipäässä niin se on huono vertailu? :D Ja sanotko ettet tiedä itse yhtään kovaa joukkuetta :D

      Poista
    7. Kärkipäässä? Ihan verrataan pelaajien tehoja kovia joukkueita vastaan.

      Poista
    8. Mikä siinä on niin vaikeaa kertoa joku kova joukkue? Ja kerroppa näistä vertailuista esim viime kaudelta.

      Poista
    9. Joku kova joukkue? No vaikka AC Milan. Vertailuista tulee uutta versiota, viime kaudelta esim http://antibfc.blogspot.com/2011/11/tehot-mestarien-liigassa-kovia_04.html

      Yhdistän nuo vanhat uuteen versioon kauden jälkeen.

      Poista
    10. Olipa ehkä onnettomin ja ammattitaidottomin vertailu mitä olen koskaan lukenut :D Tuossahan olet täysin mielivaltaisesti laskenut vain haluamasi maalit :D Etkö tiedä että kaikki maalit lasketaan? Eikä tuossa edes puhuttu joukkueista. Minä jostain syystä oletin että puhut jostain oikeasta vertailusta mutta petyin pahasti. Mutta sainpahan nauraa tuolle sinun itsepäiselle kiukuttelulle :D

      Poista
    11. Niin että Panathinaikos, Rubin Kazan ja FC Köpis kovia joukkueita, vai mitä hemmettiä?

      Löytyy toki tuollainenkin http://antibfc.blogspot.com/2011/12/alkukauden-2011-2012-tehot-kovia.html

      Poista
    12. Auxerre on timantinkova? :D Olit laskenut Messiltä maalit viidestä täydestä pelistä ja Ronaldon maalit 11 pelistä :D Oliko varmasti puolueeton vertailu? :D ja tuota toista en kehdannut edes lukea kun huomasin että olit antanut Messille puolikkaan maalin :D:D:D Mikä vittu on puolikas maali? :D

      Poista
    13. Auxerre oli kova tuona vuonna. Messillä oli helpompia vastustajia ja siksi vähemmän otteluita.

      Toisessa annettiin PISTEITÄ, ei ihme ettet tajua noista mitään kun et osaa edes lukea.

      Poista
    14. Tosiaan. FC Barcelonalle arvottiin helpompi alkulohko ja siitä on vertailussa haittaa. Toisaalta Ronaldolla on enemmän rasittavia, kovia otteluita.

      Poista
    15. Jos et osaa tehdä puolueetonta vertailua niin kannattaako tehdä ollenkaan?

      Poista
    16. Totta hitossa kannattaa. Tuohan oli puolueeton.

      Poista
    17. Luuletko että sinua voi pitää puolueettomana jos pidät tälläistä blogia? :D

      Poista
    18. Miksi ei? Tämä osoittaa että osaan katsoa asioita puolueettomasti.

      Poista
    19. Ai sekö on puolueettomuutta että pelkästään haukut Barcaa? Etkö näe kuinka säälittävä olet?

      Poista
    20. Olen puolueeton koska FC Barcelona haukkumiseni on faktaa.

      Poista
    21. Aivan :D Vittu että olet säälittävä :D

      Poista
  14. Silti suurin osa pelaajista ei tällaisia osaa tehdä pelissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä osaa. Jopa huonoiksi syöttelijöiksi haukutut. Syöttöpaikat olivat sellaisia joista on helppo antaa "näyttävä" läpisyöttö.

      Poista
    2. Kyllä saattavat huonotkin syöttelijät antaa tuollaisia passeja ehkä kerran tai kahdesti vuodessa mutta Messi onnistuu noissa huomattavasti useammin.

      Poista
    3. Edelleen noissa syötöissä ei ollut mitään ihmeellistä.

      Poista
    4. No on jos suurimmasta osasta tulee maali :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.