keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tuomari myöntää ratkaisseensa FC Barcelonan finaalipaikan 2009

Paljon kritiikkiä saanut Tom Henning Ovrebo myöntää lahjoittaneensa jatkopaikan FC Barcelonalle Chelseaa vastaan 2009. Osoittaa melkoista luonnetta myöntää asia vaikka se tuleekin näin myöhään. Samalla yksiselitteisesti saatiin todisteet Messinvihaajan oikealle faktalle tästäkin asiasta.

FC Barcelonan menestys 2009 Mestarien liigassa olin täten ansaittu tuomarien avustuksella. FC Barcelonan kannattajia mahtaa ketuttaa kun Messinvihaaja oli jälleen kerran oikeassa. Mitään ihmettelemistä asiassa ei ole. Messinvihaajan asiantuntemus on huomattavasti parempi kuin asiantuntevimmillakaan FC Barcelona -faneilla, jotka jaksavat ihailla futismaailman iljettävintä ja tekopyhintä joukkuetta joka edustaa yhdessä paketissa kaikkea mistä jalkapallossa pitäisi päästä eroon.

Mitä muuhun tulee, tuomari sanoo saaneensa tappouhkauksia Chelsean kannattajilta ja heittävänsä ne suoraan roskikseen. Tällaisen toiminnan Messinvihaaja ja Anti-BFC tuomitsevat jyrkästi.

Soccernet

32 kommenttia:

  1. Yhtä mitätöntä paskanjauhantaa kuin tämän blogin pitäjäkin. Jäipä siinä ensimmäisessä osassa Barcallekin rankkari viheltämättä, mutta sitähän nämä aivokääpiöt eivät ymmärrä myöntää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 5 viheltämättä jäänyttä vs 1 viheltämättä jäänyt? Täytyy taas kysyä ovatko Barca-fanit oikeasti näin tyhmiä?

      Poista
    2. Max 2 vs. 1, puhumattakaan Bosingwalle kuuluneesta punaisesta.

      Poista
    3. Mistä ihmeen Bosingwan punaisesta?

      Poista
    4. Juu niin, ja Abidalin punainen jälkimmäisessä.

      1. osa: Barcelona menetti yhden rankkarin ja Chelsea säästyi punaiselta (74'). => Peli todennäköisesti 2-0 (rankkari ja miesylivoimalla toinen)
      2. osa: Chelsea menetti kaksi rankkaria ja Barcelonalle annettiin yksi aiheeton punainen (66'). => Peli todennäköisesti 3-2 (Barca vajaallakin 1 maali, täysmiehistöllä olisi tullut 2)

      Siispä maalit Che-Bar 3-4 ja Barcelona jatkoon. Aukoton totuus sattuu enemmän.

      Poista
  2. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 6.03

    Hyvä trollauskirjoitus! Olisin ehkä tarttunut trolliin, ellen olisi ensin lukenut tuota Soccernetin juttua. Siinähän tuomari Ovrebo myöntää tehneensä virheitä ottelussa, mutta ei ole puhe mistään "finaalipaikan lahjoittamisesta", kuten vihablogin pitäjä uskottelee joko tahallaan, tai surkean englanninkielen taitonsa takia.

    Jälleen kerran Messinvihaajan kirjoituksessa esitetyt "faktat" tuli kumottua varsin helposti. Tämänkin kirjoituksen fakta-arvo on pyöreä nolla(0), huumoriarvokin aika lähellä sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tom Henning Ovrebo, the referee of the controversial Champions League semi-final between Chelsea and Barcelona in 2009, has admitted that he made mistakes in the game that denied the Premier League side a place in the final."

      Poista
    2. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 6.53

      Aivan, kun tuo suomennetaan, niin saadaan osapuilleen tällainen lausunto: "Ovrebo myönsi, että hän teki ottelussa virheitä, joiden takia Chelsea ei selvinnyt finaaliin".

      Sinä taas puhut trollikirjoituksessasi, että Ovrebo olisi myöntänyt lahjoittaneensa finaalipaikan Barcalle. Lahjoittaminen tässä yhteydessä tarkoittanee sinun kohdallasi tahallista puolueellisuutta, vaikka jutussa puhutaan pelkästään siitä, että hän myöntää tehneensä virheitä ottelussa.

      Jälleen kerran jäit siis kiinni toisten puheiden muuntelusta, jotta pääsisit kirjoittamaan trollauksiasi vihablogiisi. Väität Ovrebon myöntäneen/sanoneen jotain, mitä hän ei ole tehnyt.

      Poista
    3. Se on lahjoittamista, jos toinen joukkue pääsee finaaliin virheiden ansiosta. Tässä tapauksessahan tuomari selvästi halusi näin käyvän.

      Poista
    4. - Viittasin uutiseen jossa sanottiin noin.

      Koitan jatkossa löytää mitä sanatarkasti Ovrebo sanoi. Tuossa jutussa ei ollut kaikkea sanatarkasti, joten syytät jutun toimittajan vääristelleen totuutta?

      - Aivan oikein.

      Poista
    5. "Ovrebo myönsi, että hän teki ottelussa virheitä, joiden takia Chelsea ei selvinnyt finaaliin". Voi saakelin idiootti tämähän juurikin tarkoittaa täysin samaa asiaa. Eli käytännössä myöntää lahjoittaneensa paikan.

      Poista
    6. Zampan älykkyystaso on rajoitettu, ymmärtäkäämme häntä.

      Poista
  3. "5 viheltämättä jäänyttä vs 1 viheltämättä jäänyt? Täytyy taas kysyä ovatko Barca-fanit oikeasti näin tyhmiä?"

    Lähtökohdat toiseen otteluun olisivat olleet aivan toiset mikäli se pilkku olisi vihelletty. Älä huoli. Ymmärrän kyllä sen, että sinä et ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin että Chelsea olisi puolustanut enemmän vai? Säälittävää.

      Poista
    2. Turhakkeen ominainen tyhmyys ja huono kielitaito sai mut huutonauramaan. Samalla vieläpä itse teki kaikki salaliittoteoriansa tyhjiksi. Hienoa toimintaa.
      Väännetään rautalangasta, koska turhake on tunnetusti vain vähän saappaan yläpuolella:

      1) Olisiko tuomari puhunut koskaan, jos olisi tullut käsky Uefalta? - Ei
      2) Voiko tästä johtaa, että Uefa ei käskyttänyt? - Voi
      3) Onko turhake harhoissaan uskonut salaliittoihin, joista tehnyt faktoja sairailla aivoillaan? - On

      Quod erat demonstrandum: kirjoittaja on narsisti ja vieläpä tyhmä sellainen.

      Poista
    3. 1. Tietenkin, koska nyt ei kysytä tuliko käsky UEFA:lta.

      2. Ehdottomasti voi.

      3. Seli seli, olin oikeassa, joten keksit jotain muotoseikkoja joihin yrität vedota.

      Summa summarum. Olet täysi ääliö ja Barca-fani.

      Poista
    4. Ai että se suuri Uefa joka vaan messin takia tehnyt sääntöjä doping-pykäliin,kuten väitit olisi antanut tuomarin puhua. Vaikka tyhmä oletkin, oletin enemmän. Astuit semanttiseen ansaani jo toistamiseen, eli väität kahta eri tason asiaa samasta toimijasta. Logiikkasi on siis virheellinen. Kysynkin kummassa kohtaa valehtelit?

      En ehkä toiminut eettisesti oikein ottaessa huomioon mentaalisen ja älyllisen vajavaisuutesi, mutta exitus acta probat.

      Poista
    5. Niin ja halukkaat voi mennä katsomaan ja todistamaan itse turhakkeen naurettavuuden, tietojen vähyyden, narsismin, huonon väittelytaidon ja valheet doping asioista keskusteltaessa tuolta aiemmin.

      Niin ja en tosiaan ole Barca fani, vaan Villareal fani. Siksi muuten voin myös kokemuksesta sanoa, että La Liga ei suosi Barcaa. Olen maassa asunut useita vuosia, kun tein tutkimukseni kirjoitus vaihetta.

      Poista
    6. - Häh?

      - Opettele yhdyssanat niin voisin EHKÄ uskoa.

      Poista
  4. "Se on lahjoittamista, jos toinen joukkue pääsee finaaliin virheiden ansiosta. Tässä tapauksessahan tuomari selvästi halusi näin käyvän."

    Koittakaa nyt chelseafanit lopettaa tuo naurettava kitinä. Barca oli parempi ja meni mestaruuteen asti. Nyt on Chelsealla mahdollisuus revanssiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paskat, FC Barcelona pärjäsi vain tuomarin avustuksella. Sen myöntävät kaikki paitsi Barca-fanit. Harvinaisen tyhmää porukkaa kyllä.

      Poista
    2. "Paskat, FC Barcelona pärjäsi vain tuomarin avustuksella. Sen myöntävät kaikki paitsi Barca-fanit. Harvinaisen tyhmää porukkaa kyllä."

      Kukaan muu kuin Chelsean fanit ei edes muista kyseistä ottelua enää. Aivan turhaa napinaa. Jos Chelsea oli niin hyvä, niin olisivat sitten pelanneet muuta kuin poltetun maan taktiikkaa.

      Koita nyt päässä eteenpäin elämässäsi.

      Poista
    3. Kaikki muistavat, kyllä nuo videoklipit ahkerasti pyörivät netissä.

      Poista
    4. Kyllä kaikki sen muistavat, paitsi barcan pellefanit. Puhdas fakta on se että zelssiltä ryöstettiin se voitto, kukaan TÄYSIJÄRKINEN ei sitä voi kieltää. mutta barcafanit eivät tunnetusti tähän porukkaan kuulukaan. Onneksi siniset menee vinnaaliin tänä vuonna ja voittaa koko roskan :) varmaan kyllä campilla comebäkin tekee paitsi loistelias chelsean joukkue, myöskin Tom Henning Ovrebo.. Mikäli se uefasta on kiinni.

      Poista
  5. Hei Messinvihaaja, katoppa tosta 2.20 alkaen mitä pappa-Lampard tuumaa Messistä. http://www.youtube.com/watch?v=gCB1ZOY3nNU

    "....the best player in the world..."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Propagandaa. Oli uskomattoman paska nytkin 1. puoliajalla.

      Poista
  6. Drogba 1, messi 0. Kuka on maailman paras? Alkaa d-kirjaimella molemmat nimet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkapallotietämyksesi on ihailtavaa :) (huono provo)

      Poista
    2. - Oikein, Drogba on maailman paras.

      - :)

      Poista
  7. Tulihan se tunnustus vihdoin. Uskomaton vääryys tapahtui ja soisi Chelsean nyt menevän jatkoon. Barcafanit voisivat oikeasti ottaa päät perseestään ja katsoa tämän hetkistä barcan toimintaa... Hienosti pelaava joukkue, mutta ei ikinä tule nousemaa parhaimpien joukkoon tuollaisella filmaamisella ja tuomarin avustuksella. Eilen tosin pelasivat ihmeen puhtaasti, liekö juuri sen takia koska olivat suurennuslasin alla...Messinvihaajalle: ymmärrän kyllä vihasi barcaa kohtaan, mutta hieman enemmän järkeä ja vähemmän tunnetta (sitä riittää) kirjotuksiin, niin ei keskustelu mene aina tappeluksi.

    T. real madrid fani, joka rakasti ronaldinhon ja rijkaardin barceloonaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäys: sinä joka väität että chelsealta ryöstettiin max 2 pilkkua vuonna 2009 barcaa vastaan. Katsoppa peli uudestaan. Uskomattominta shaissea mitä olen ikinä nähnyt, ja voin sanoa nähneeni paljon tätä kaunista peliä, joka sinä päivänä sai lähtemättömän tahran. Drogban sanat ottelun päätyttyä tuskin koskaan unohtuvat: "It's a disgrace..."

      Poista
    2. Hyvin sanottu. FC Barcelona on jalkapallon syöpä.

      Arveletko että tarkoitus on välttää tappeluita?

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.