keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Viikko Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaajan mukana


Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja valmistautuu tulevaan viikkoon. Luvassa on kaksi ottelua kostonhaluista Sinipartiota vastaan ja välissä kohdataan tulikuumassa ottelussa valkoiset Anti-BFC:n kuninkaalliset. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja tietää tämän olevan hänen suuri mahdollisuutensa nousta Maailman Kaikkien Aikojen Parhaaksi pelaajaksi lopullisesti. Ratkaisemalla ottelut hän nousee kuolemattomien legendojen armoitettuun kategoriaan. Mitään riskiä epäonnistumiselle ei ole. Olenhan juuri MINÄ Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja.

Kostonhaluinen Sinipartio hakee hyvitystä BFC:sta. Päivämäärä 6.5.2009 pysyy mielissä ikuisesti vaikka vain yksi tapauksen todistaja Sinipartiosta on jäljellä. Uusista värväyksistä koottu Sinipartio taistelee, BFC luottaa ylemmän tahon apuihin. Taistelua on käyty 45 minuuttia. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja aikoo ratkaista ottelun lopullisesti, hän myös tekee sen. Surkea latausyritys päättyy taisteluvälineen menetykseen, seuraa välitön rangaistus Sinipartion tykittäessä BFC:lle runsaasti aihetta tuskaan. Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaajan onneksi taistelussa tulee tauko ja hän pääsee ilman suurempia vahinkoja piiloon paikasta, jossa kolmisen vuotta aiemmin BFC esitti raukkamaisen teon. Messinvihaaja hymyilee piilossa. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja ei osaa aavistaakaan mitä vielä on tulossa.

Taistelun jatkuessa Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja yrittää BFC:n avustuksella murtaa Sinipartiota. Se ei onnistu. Edes ilmojen haltijat eivät ole BFC:n puolella. Sade kastelee taistelukentän ja samalla BFC:n parhaan aseistuksen ruudin. Sinipartio ei moisesta piittaa ja ottaa hyvitystä edellisestä kerrasta. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja saa muistutuksen menneisyydestä. Sinipartio ei anna koskaan anteeksi. Sinipartio juhlii, Messinvihaaja tyynnyttelee Sinipartiota ja muistuttaa tämän olevan vasta alkua.

Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja pääsee kuudeksi päiväksi Sinipartiota pakoon. Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaajalla on edelleen mahdollisuus naulata itsensä ikuisesti historian kirjoihin. Seuraa ratkaiseva taistelu valkoisia Anti-BFC:n kuninkaallisia vastaan. Koko Katalonia on BFC:n puolella. Muun maailman kannattamalle valkopaitaiselle Anti-BFC:lle kelpaa vain voitto BFC:sta.

Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja on valmiiksi henkisesti lyöty Sinipartion toimesta. Täydellinen itseluottamuksen menetys. Tieto siitä kuinka aiemmat tulokset on saatu huijaamalla. Viisi tykitystä yhdessä ottelussa olikin tulosta vastustajan luovuttaessa taistelun etukäteen. Ei, minä OLEN Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja. Minulta ei KUKAAN vie titteliä pois. Tykitys tässä ottelussa ja PIDÄN asemani!

Tykitystä ei koskaan tule. Anti-BFC voittaa 1-2. Anti-BFC:n ykkösaseen tykki puhuu tuhoisasti hiljentäen koko taistelukentän yhdellä laukauksella. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja on lyöty lyttyyn toisen kerran kolmen päivän sisällä. BFC ei ole enää turvassa edes kotistadionillaan, BFC:n viimeisessä linnakkeessa. Anti-BFC on valloittanut Camp Noun eikä BFC:llä ole enää mitään pakopaikkaa. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja katsoo poltettua linnoitustaan. Tässäkö tämä oli. Ei, se EI VOINUT olla tässä. Minä OLEN Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja! Minä TODISTAN sen vielä kaikille! Minulla on vielä YKSI tilaisuus.

Messinvihaaja pysyy edelleen taustalla. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja ei synkimmissä kuvitelmissaankaan osaa arvata mitä vielä voi tapahtua.

Paluu tuhotulle taistelukentälle on kova pala Maailman Kaikkien Aikojen Parhaalle pelaajalle. Anti-BFC:n täydellistä tuhoa aiheuttaneen iskun jälkeen BFC:n viimeisestä linnoituksesta ei ole mitään vanhaa jäljellä. Sinipartio on valmistautunut antamaan viimeisen, lopullisen kostoiskun. Maailman Kaikkien Aikojen Parhaalla pelaajalla ei silti ole hätää. Lyömällä Sinipartion tässä viimeisessä taistelussa hän voi vielä pelastaa kaiken. Lopullisesti.

Taistelu alkaa. Sinipartio esittää kovia otteita joihin BFC ei pysty vastaamaan. BFC ottaa käyttöön keinon jota ei arvosteta missään muualla; pyytävät ylemmiltä tahoilta apua. Näiden päätöksellä Sinipartio joutuu taistelemaan vajaalukuisena. BFC:n tykit puhuvat kahdesti. Sinipartio ei silti luovuta, ei koskaan. Pikalataus tykkiin murtaa BFC:n puolustuksen kerran. Tämä riittää Sinipartiolle. Se EI VOI riittää. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja on sitä mieltä. HÄN on se joka ratkaisee taistelun. HÄN on Sinipartion lopullinen hävittäjä. Tämän taistelun voittamalla Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja murskaa Sinipartion ikuisiksi ajoiksi. Sinipartio ei voi enää koskaan nousta jos se menettää ainoan selviytyjän kolmen vuoden takaisesta taistelusta.

Taistelussa seuraa dramaattinen käänne. Ylemmältä taholta määrätään Sinipartiolle rangaistus. BFC saa vapaasti laukoa tykkinsä eikä Sinipartiolla ole lupaa sitä estää. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja astuu esiin. Tämä on HÄNEN paikkansa. Tällä laukauksella HÄN murskaa Sinipartion joka ei voi toipua menetyksistään. Tällä laukauksella Sinipartiosta tehdään LOPPU. VIIMEINENKIN eloonjäänyt kolmen vuoden takaisesta taistelusta poistetaan lopullisesti.

Maailman Kaikkien Aikojen Paras astelee tykin luo. Taistelua seuraavat katsojat hiljenevät. Myös Sinipartio hiljenee. Onko tämä kaiken loppu? Loppuuko sankarillinen taistelu näin nololla tavalla? Vapaa laukaus jota ei saa estää. Ei voi olla totta. Ei kerta kaikkiaan voi. Sinipartion jäsenet haistavat maasta nousevan savun odottaen lopullista tuomiota.

Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja asettaa panoksen tykkiinsä. Hän lataa sen. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja valmistautuu lopettamaan Sinipartion toiminnan. Hän suuntaa tykkinsä äärimmäisen tarkasti. Virheisiin ei ole varaa. Tällä laukauksella Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja sekä MURSKAA Sinipartion että tekee itsestään KUOLEMATTOMAN. Taistelukenttä hiljenee odottamaan väistämätöntä. Tätä laukausta EN voi mokata. Vapaa laukaus on osoittautunut lähes varmaksi keinoksi tykittää ja OLEN Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja. Loppu on lähellä. Messinvihaaja katselee Maailman Kaikkien Aikojen Parasta pelaajaa kylmällä katseella. Onko hän elänyt kolme vuotta turhaan? Vain nähdäkseen kuinka Sinipartio kohtaa loppunsa Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaajan toimesta?

Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja suorittaa viimeiset valmistelut. Hän tietää mitä on tekemässä. Kuoliniskun hetki on tässä ja nyt. Tämä laukaus sen tekee. Hän TIETÄÄ onnistuvansa. Laukaus lähtee.

Laukaus ei osu! Tykitys epäonnistuu laukauksen osuessa rakenteiden reunaan tuottamatta vahinkoa! Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja tekee amatöörimäisen virheen suunnatessaan tykkiään. Sinipartion linnoitus kestää hutilaukauksen. Katsojat hiljenevät. BFC hiljenee. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja suuntaa katseensa ylös kysyen: "ettekö voisi vielä auttaa minua? Antakaa armoa!" Ylhäältä kuuluu hyytävä vastaus: "olemme antaneet sinulle kaiken avun ja näin palkitset meidät? Taistelun loppu on viimeinen tilaisuutesi. Joudut selvittämään sen omin avuin." Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja tietää ettei hän voi ratkaista taistelua ilman ylhäältä saatavia apuja. Messinvihaaja katsoo tyytyväisenä. Sinipartion kirous iski Maailman Kaikkien Aikojen Parhaaseen pelaajaan. Ylhäältä saatavat avut auttoivat kirouksen poistossa. Nyt apuja ei ole ja Maailman Kaikkien Aikojen Parhaaseen pelaajaan iskee Sinipartion kirous täydellä voimallaan. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja tarvitsee uskomattoman määrän tahdonvoimaa murtaakseen kirouksen. Sitä ei Maailman Kaikkien Aikojen Parhaalta pelaajalta voi löytyä. Sinipartion voiton hetki on lähellä.

Taistelu on päättymässä. Sankarillisen taistelun lopulla Sinipartio tykittää BFC:n viimeisestä linnakkeesta Camp Nousta lopullisesti silppua. Taistelu jatkuu vielä pienen hetken, sitten kaikki on ohi.

Sinipartio on lyönyt BFC:n. Lopullisesti. Ikuisesti. BFC ei enää koskaan nouse entiseen loistoonsa. Anti-BFC:n ja Sinipartion henki leijuu paikalla, aina. Mikään mahti ei sitä poista. Sinipartion juhliessa BFC:n jäsenet poistuvat hiljaa paikalta jättäen Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaajan yksin. HÄNELLE annettiin ratkaisun paikka. HÄN ei sitä käyttänyt. HÄN on häpäissyt BFC:n. HÄNEN syytään on BFC:n lopullinen tappio. HÄNEN takiaan BFC:n viimeinen linnake on silppua. HÄNEN takiaan Camp Noulla leijuu nyt Anti-BFC:n ja Sinipartion henki.

Katsojat ovat poistuneet taistelukentän sivuilta. Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaaja seisoo yksin poltetulla viheriöllä ympärillään savuavia raunioita. Vain yksi katsoja on jäljellä. Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaaja nostaa katseensa ja näkee Messinvihaajan. Sanoja ei tarvita. Messinvihaajan katse kertoo kaiken. Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaajan katse synkkenee. Anti-BFC:n ja Sinipartion henget alkavat nousta stadionilla. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja tajuaa etteivät edes ylemmät voimat voi pelastaa Anti-BFC:n ja Sinipartion kostolta.

Messinvihaaja kääntyy ja kävelee pois. Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja jää vielä hetkeksi tuijottamaan poltettua maata. Hänellä oli KAIKKI maailman valtit käsissään. Hänet oli VALITTU kaikista maailman ihmisistä antamaan armonisku Sinipartiolle. Häneen LUOTETTIIN. Häneen USKOTTIIN. Häneen PANOSTETTIIN kaikki saatavilla olleet voimavarat. Silti HÄN epäonnistui.

Maailman Kaikkien Aikojen Parhaan pelaaja TIETÄÄ olleensa tyhmä. Hän tietää ettei KUKAAN tule KOSKAAN saamaan vastaavaa tilaisuutta. Hän on EPÄONNISTUNUT yksilö. Hän ei enää koskaan nouse LEGENDOJEN tasolle. Ei milloinkaan. Ei missään asiassa. Hän EDUSTAA epäonnistuneiden ihmisten ylintä kastia, jonne vain harvat pääsevät.

Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja ajattelee positiivisesti. Hän luulee kaiken olevan ohi. Tästäkin pettymyksestä hän JOLLAKIN TAVALLA pääsee yli. Ei tämä TÄHÄN lopu. Minä SAAN tilaisuuksia monia muita kuin Sinipartiota ja Anti-BFC:ta vastaan. Asia HELPOTTUU koska tuo mystinen mies saavutti viimeinkin rauhan. En enää KOSKAAN näe häntä. BFC ei enää IKINÄ kohtaa yhtä kovaa vastustajaa. BFC nousee, se tekee PALUUN. BFC nousee vielä, MINUN kanssani tai ILMAN MINUA. Ajatellaan POSITIIVISESTI. Tämä taistelu on UUDEN TULEMISEN ALKU. Nyt MYSTINEN MIES poistuu eikä tule KOSKAAN takaisin.

Maailman Kaikkien Aikojen Paras pelaaja nostaa katseensa ja huomaa Messinvihaajan paidan selässä lukevan tekstin: "Omistan elämäni taisteluun FC Barcelonaa vastaan. Tulevat sukupolvet jatkavat tätä työtä."

72 kommenttia:

  1. Voi kuin söpön runollista, et vakuuta siltikään, messi saa pelata vaikka koko kauden surkeasti ja minua ei haittaisi koska hän on jo näyttänä mikä hän on, hän ON jumala!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hassu maailma kun maailman parhaimman pelaajan titteli vaihtuu kolmen ottelun jälkeen

      Poista
    2. Hah, yritä ymmärtää taidetta.

      Poista
  2. Tietääkö vanhempasi, että heidän lapsensa on vajaa?

    VastaaPoista
  3. REAL ULKONA, MESSILLE JÄLLEEN BALLON DOR!

    VastaaPoista
  4. Kristiina jälleen kovissa peleissä kämmätty pilkku buahahahahahaaaaa
    Tuo kovien pelien mies.
    Voivoi kun janaria nyt vituttaa! Ai että nyt juhlitaan! Ja janari itkee pimeässä komerossaan, voivoivoivoi nyyyh
    On se vaan paska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuer arvasi tällä kertaa oikein ja Kristiinan piti vain saada pallo kohti maalia. Huonoa tuuria.

      Kristiina teki sentään yhden pelitilannemaalin ja yhden rankkarista varsinaisella peliajalla. Mites Messi?

      Poista
    2. Tuomarit oli ostettu, maali haisi jo kilometrien päähän paitsiolle puhumattakaan tuomarin lahjarankkarista . Messi pokkaa taas kerran ballon d´or:in ja Messinvihaaja reseptin Diapameja

      Poista
    3. Neuer arvasi tällä kertaa oikein ja Kristiinan piti vain saada pallo kohti maalia. Huonoa tuuria

      ai tässä sä sit puhut huonosta tuurista kun taas messin rankkari jossa checillä ei ollut mitään jakoa osui 5mm liian ylös ja se ei ole huonoa tuuria?

      Poista
    4. Huonoa tuuriahan se oli. Neuer arvasi oikein.

      Messi ei saanut vetoaan maalia kohti. Kai se Ramosinkin veto oli sitten huonoa tuuria?

      Poista
    5. Ei se ole huonoa tuuria vaan maalivahdin hyvyyttä jos aavistaa oikein ei se ole arvausta vaan maalivahti seuraa ja tekee nopean päätelmäm kumpaan se yrittää ja nyt päätteli oikein.
      Messin veto oli yhdistelmä huonoa tuuria ja painosanalla VÄHÄN heikohkoa viimeistelyä ramosin veto taas oli epäonnistunut.

      viilataan vielä pilkkua eli kyllä maaliputkekin lasketaan maaliksi joten veto oli maalia kohti:D

      Poista
    6. Monesti se on arvausta. Usein on pakko arvata tai on myöhässä. Ohi maalin molemmat yhtäkaikki.

      Aah tosi, tuota sanontaa käytetään väärin monessa paikassa :D

      Poista
    7. kyllä olet osittain oikeassa mutta maalivahdilla maksetaan juuri siitä että hän osaa näissäkin tilanteissa arvioida tilanteen niin että vetäjä ampuu (oletetaan että laukoja on hyvä kuten ronaldo) 54% varmasti tuonna ja 44% varmasti taas tuonne (jätetään 2% joe hartin pilkulle) niin hän heittätäytyy sinne 54% kulmaa joten ei se pelkästään tuuria ole.
      Tässä tapauksessa voidaan kuitenkin sanoa että ronaldo veti hyvin mutta neuer torjui vielä paremmin.Messi taas laukoi lähes yhtä hyvin mutta siitä puuttui se 2% joe hartista:D.

      (Siis viittaan joe hartin pilkkuun nuorten em-kisoissa)

      Ramosin rankkari taas oli puhdas epäonnistuminen ja koska kuvassa ei näkynyt mitään ruohon tai tukijalan pettämistä ja ramosin potkutekniikka on hyvä niin menee täysin pääkopan piikkiin.

      Poista
  5. Paljonko Kristiinan pelitilanne- ja rankkarimaali auttoivat Realia otteluparin voittamisessa? Tasan yhtä paljon kuin Messin 2 tolppalaukausta. Turha yrittää selitellä muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Real Madrid pääsi sentään jatkoajalle ja rankkarikisaan saakka. Mites Barcelona?

      Aivan, ääliömäinen kommentti.

      Poista
    2. Mutta hävisi silti.

      Poista
    3. "Real Madrid pääsi sentään jatkoajalle ja rankkarikisaan saakka. Mites Barcelona?

      Aivan, ääliömäinen kommentti."

      Päätit sitten kommentoida vastaamatta koko kysymykseen. Toistan, paljonko Kristiinan pelitilanne- ja rankkarimaali auttoivat Realia otteluparin voittamisessa?

      Jo esittämäni fakta pitää edelleen paikkaansa. Molemmat joukkueet putosivat välierävaiheessa ja se on ainoa asia mikä muistetaan vielä 10 vuoden päästä.

      Poista
    4. - Totta, hävisi mutta ei varsinaisella peliajalla.

      - Eivät ne jälkikäteen katsottuna auttaneet. Siinä olet ihan oikeassa.

      Poista
    5. "- Totta, hävisi mutta ei varsinaisella peliajalla."
      Mitä kohtaa sanassa "hävisi" et ymmärtänyt?

      Poista
    6. Häviö varsinaisella peliajalla on eri asia kuin jatkoajalla tai rangaistuspotkukisassa.

      Poista
    7. Siinä se maailman parhaan ja toiseksi parhaan ero varmaan onkin. Maailman paras tietää, milloin voi epäonnistua maalinteossa ilman, että se vaikuttaa ottelun lopputulokseen. Olisi Ronaldokin tajunnut epäonnistua, niin ei olisi tarvinnut valvoa niin myöhään ;)

      Poista
    8. Aivan oikein. Ottelun lopputulos ei muuttunut Cristiano Ronaldon rankkarimissistä.

      Poista
  6. Nimenomaan, Kristiina kun ei vaan ole niiden kovien pelien mies, vaikka toisin yrität päivästä toiseen pilvilinnoissasi unelmoida. Ja kovin näyttää nyt olevan hiljaista senkin osalta että Kristiina osaa vetää pilkkuja.
    Saldona jo nyt UCL finaalissa joukkueensa ainoa pilkun kämmääjä, Barcaa vastaan UCL välierässä kämmäsi pilkun ja nyt jälleen välierässä ratkaisevassa pilkkukisassa kämmäsi...miten tämä on mahdollista kaiken hehkutuksen jälkeen?
    Mahtaa janaria vituttaa ja ai että me naatitaan ja rillataan sun kustannuksella!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia CRonaldo näissä vertailuissa tulee aina esiin koska se on ainut jannu joka pääsee lähellekkään Messin tasoa. Veikkaan että arvon MV vertaisi ennemmin Messiä ja Lampardia mutta tasoero olisi yhtä raju kuin vertaisi ferraria ja ladaa rata-ajossa...
      Ja jos tuon stoorin joku "ammattiauttaja" näkisi niin hommaisi kyllä kirjoittajan hoitoon. Mutta toivotaan ettei näe, saadaan nauttia tästä schaissesta vielä pitkään. Jos ei vaan päässä naksahda lopullisesti..

      Poista
    2. - Kristiina veti ottelussa yhden rankkarin, se sisään.

      Aika moni kämmäsi pilkun kisassa. Varmaan liikaa väsymystä. Kristiina sentään pelasti joukkueensa jatkoajalle ja rankkarikisaan saakka.

      - Kristiinaa vertaan koska pesee tehoissa Messin ja varsinkin siksi että pelaa samassa sarjassa. Melko turhaa suoraan verrata Kivikovassa Valioliigassa pelaavia pelaajia Rantapalloliigan höntsävastustajia kohtaaviin.

      Poista
    3. Kristiina kämmäsi ottelussa yhden rankkarin, vaikka eräs janari hehkuttaa että hän ei epäonnistu koskaan.
      Kristiina sentään ei kestänyt paineita kuten monet muut pelaajat ja auttoi Bayernin finaaliin.
      Varmaan liian vähän paineensietokykyä.

      Poista
    4. Tuu puhumaan väsymyksestä sitten kun Kristiina ja Madrid pelaa edes lähellekään yhtä monta ottelua kaudessa kuin Messi ja Barca.
      Nytkin saivat levätä päivän kauemmin ja leveämmällä materiaalilla.
      Ei pojilla vaan pää kestä.
      Ehkä ens kaudella sitten taas enemmän pilkkuja, vastustajille enemmän punaisia ja lisää miljoonia uusiin pelaajiin...

      Poista
    5. - Ei kämmännyt ottelussa vaan rankkarikisassa. Teki sentään kaksi maalia peliajalla jonka ansiosta Madrid selvisi rankkarikisaan.

      - Ei kannata lasketa jotain Club World Championship höntsiä mukaan.

      Poista
    6. Edelleen pää ei kestänyt kovassa paikassa vaikka eräs jonne niin väittää, mitä kohtaa tuossa et ymmärrä...ne 2 maalia eivät paljoa auta siinä vaiheessa kun kysytään hermoja.

      Edelleen Barca ja Messi pelaavat kaudesta toiseen enemmän pelejä kuin Madrid, mitä kohtaa tuossa et ymmärrä?

      Poista
    7. Vaikka mv:haukkuukin messin alimpaan helvettiin niin täytyykö kommentoijien "kostoksi" haukkua ronaldoa joka pelasi loistavasti eilen ja myös lauantaina.Se pilkku oli oikein hyvä mutta neuer vain oli yksinkertaisesti liian hyvä.Veikkaan että yksikään muu nykyveskari ei olisi sitä napannut.

      Tähdennetään vielä että pidän messiä parempana edelleen mutta menneet 2 peliä ronaldo on ollut oikeasti hyvä joten lopettaa nyt jo ja antakaa mv haukkua messiä ihan rauhassa.

      Poista
    8. - Ilman niitä kahta maalia ei olisi päästy noinkaan pitkälle. Kyllä niissäkin kysyttiin hermoja.

      - Neuer aavisti pilkun oikein. Tuon takia rankkarikisoja sanotaan lotoksi. Pelaajat ottavat varman päälle ja maalivahdin arvauskyky on suuressa roolissa.

      Poista
    9. Ai nytkö ne ovatkin lottoa kun Ronaldo kämmää?
      Aikaisemmin Messin pilkku oli Messin huonoutta ja tietenkin kun oma rakas geelitukka kämmää niin silloin on maalivahti hyvä. Ei pitäis olla noilla statseilla.

      Poista
    10. Rangaistuspotku pelitilanteessa = rangaistuspotkukilpailu?

      Poista
  7. Realilla historian kallein joukkue käytössä ja silti AINOASTAAN Liiga mestaruus (ehkä) tulossa VASTA TOISELLA KAUDELLA!
    Voi sitä vitutuksen määrää siellä pimeässä komerossa.
    Vertailun vuoksi Pep voitti omilla kasvateilla ENSIMMÄISELLÄ KAUDELLAAN 6 KANNUA.
    Voi sitä vitutuksen määrää siellä pimeässä komerossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pep sai kannunsa tuomarien avustuksella. Real Madrid saa huolimatta niistä. Jotain CWC tai ESC en laskisi pokaaleiksi, yhden/kahden/kolmen ottelun höntsiä.

      Poista
    2. Ihan sama mitä mutuilet. Realin olisi pitänyt pystyä parempaan noinkin kalliilla materiaalilla, mutta kun ei Krisulla kestä pää kovissa peleissä.

      Poista
    3. Totta, parempaan olisi pitänyt pystyä mutta täytyy muistaa että realilla oli todella vaikea vastus ja kuten oletin näin kävi. Monet väittää että real pelasi huonosti mutta sehän johtuu bayernin hyvyydestä

      Poista
    4. Vai vaikea? Helpolla pääsivät...jos Barcalla olisi ollut vastassa joukkue joka pelaa jalkapalloa (Bayern)...olisivat finaalissa helposti.
      Finaalista jälleen tulossa yhtä tylsä kuin Bayern-Inter, sillä antijalkapallojoukkueet (Chelsea/Inter) eivät viihdytä. Gloryhunttereille on toki sama minkälaisella pelillä se tulos tulee mutta tosifanit haluaa nähdä hyökkäävää jalkapalloa. Toki se että Chelsea ei siihen uskaltanut lähteä, ottaen huomioon ovat Englannista, ei yllätä.

      Poista
    5. Uefalonan peli on maailman tylsintä! Kukaan (paitsi gloryhuntterit) ei jaksa kattoa, kun palloa syötellään edestakaisin (yleensä keskikentällä). Jos Bayern ois ollu Uefalonaa vastaan, ois Bayernilla ollu tosi helppo homma mennä finaaliin. Uefalonalla ei ois ollu mitään jakoa (jos tuomarit ois puolueettomia). Se on selvä.

      Poista
    6. Tosin maailman seuratuin joukkue tällä hetkellä. Gloryhuntterit ovat enemmänkin näitä jotka fanittavat ainoastaan tulosta (Chelsean bussi-parkkiin peli)-sekös vasta viihdyttävää? lol
      Barcalla eniten syöttöjä vastustajan hyökkäyskolmanneksella...tiedä sitten mihin tilastoon tuotakin aivopierua perustat.
      Tuo loppu onkin sitten tätä perus katkeraa trolli-itkua.

      Poista
    7. HAHAHA. Hyökkäyskolmanneksellakin syötöt menevät sivullepäin, mutta joka tapauksessa yleensä se tapahtuu keskikentällä. Paljon mukavempaa kattoa peliä, jossa yritetään tehä maali ennen kuin sitä on minuutin verran syötelty edestakaisin.

      Poista
    8. - Cristiano Ronaldo teki sentään 2 maalia. Messi 0. Messille myös missattu rankkari.

      - Bayern pelasi hyvin totta ja pelaajat huilasivat liigassa.

      - FC Barcelonako pelasi hyökkäävää jalkapalloa? Vilkaise laukaisutilastot ja pallonhallinta.

      - Oikein.

      - Aika vähän maaleja tulee siihen syöttelyyn nähden. Samaten laukauksia.

      - Juuri näin. Korjataan kolmen minuutin syöttelyksi toki.

      Poista
    9. "Paljon mukavempaa kattoa peliä, jossa yritetään tehä maali"
      Ai niinkuin Chelsea yritti? lol, stupid
      Mites Chelsean syötöt hyökkäyskolmanneksella? Ai niin heidän maalivahti oli se jolla eniten onnistuneita syöttöjä siellä lol...pitääkö Jonneja vielä valaista miten se on mahdollista?
      Oliko Chelsean tilastoissa edelleenkään jotain mikä kertoo hyökkäävästä jalkapallosta?

      "FC Barcelonako pelasi hyökkäävää jalkapalloa?"
      Mitä tilastoa kyseisestä pelistä et ymmärrä?

      Poista
    10. Most successful final 3rd passes in the CL this season: Messi 348 (9 apps), Xavi 342 (7 apps), Ribery 245 (10 apps), Dani Alves 242 (8 apps)

      Missä Chelsean pelaajat?
      Ai niin eihän se ole mahdollista sieltä omasta boxista päästä tuohon tilastoon ja lisäksi kun syötöt menee päin vittua lol.

      Poista
    11. Typerää vaatia valmentajaa peluuttamaan joukkuetta tavalla johon sen pelaajisto ei taivu. Etenkin nyt Chelsean tapauksessa, kun nykyinen päävalmentaja on ollut hommassaan ~3 kuukautta.

      Valmentaja peluuttaa rosteria sillä taktiikalla mihin pelaajat parhaiten soveltuvat. Onhan jo vuosia ollut nähtävissä, että Chelsean pelaajisto on varsin puolustus voittoista.
      Se on vastustajan ongelma, jos ei kykene saamaan aikaan taktiikkaa, jolla pystyy voittamaan sen puolustavan taktiikan.
      Maalit määrittää voittajat, lopettakaa niiden hyökkäysalueen syöttöjen laskeminen.

      Poista
    12. "FC Barcelonako pelasi hyökkäävää jalkapalloa?"

      Laukaukset kohti maalia 6-3
      Pallonhallinta 83-17

      Hyökkäävää jalkapalloa joopajoo.

      Poista
    13. Musertavan hyökkäävää todellakin, jos ei jonne sitä ymmärrä, en ole yllättynyt.
      Ja se että et ymmärrä hyökkäävästä jalkapallosta tilastoina muuta kuin laukaukset kohti maalia ja pallonhallinnan, kertoo jo kuinka suppea ymmärryksesi on mitä futikseen tulee...kannattaisi alkaa fanittamaan koripalloa...Chelseahan olisi hyvä siinä.

      "Typerää vaatia valmentajaa peluuttamaan joukkuetta tavalla johon sen pelaajisto ei taivu."
      Vielä typerämpää on alkaa sepittään juttua aiheen sivusta.
      Kyse ollut koko ajan siitä että Chelsean antijalkapallo ei edelleenkään ole viihdyttävää, tuollaiset lajintappojoukkueet voitaisi lakaista kartalta. Nämä jonnet kiihkossaan vain eivät näe asoita niinkuin ne on.
      Chelsean gloryhuntterit voivat rauhassa pelata tulosta, kun Barcassa ollaan oltu jo vuosikaudet uskollisia hyökkäävälle pelityylille, oli vastassa ketä tahansa.
      Olisin odottanut kuitenkin että tästä "maailman kovimmasta liigasta" entinen mestari kuitenkin uskaltaisi edes tulla päälle oman boxin ulkopuolella.

      Poista
    14. "Hyökkäävää jalkapalloa joopajoo."
      Totuus vetää hiljaiseksi

      Poista
    15. Katsoin koko ottelun. FC Barcelonan "hyökkäävä" jalkapallo koostui pitkälti sivuttaissyötöistä.

      Ottelu oli loistavaa viihdettä. Kivikovat lädit puolustajat ja liimaletit hyökkäävät. Nautinnollista.

      Miksi tulla päälle jos tuolla taktiikalla pääsee Mestarien liigan finaaliin?

      Poista
    16. se että joukkue ei pysty muuttamaan pelityyliään vastustjan mukaan on paskuutta, se että he eivät edes halua muuttaa sitä on tyhmyyttä.. Maailman paras joukkue pystyy pelaamaan vastustajaa kuin vastustajaa vastaan taktiikkaan muuttaen. Se että jos arvostaa että syötellään 2m syöttöjä eikä saada mitään aikaan, on sekin tyhmyyttä. Se että löytää taktiikan jolla voittaa toisen joukkueen on viisautta. Chelsealla oli pelityyli joka toimi barcaa vastaan erittäin hyvin ja teki otteluparista myös mielenkiintoisen. Barcan pellefanitkaan eivät voi väittää etteikö olis töpinöissään peliä kattonu. Chelsea oli huomattavasti parempi joukkue kuten nähtiin, kaksi vierasmaalia ja tasuri "maaaaaaailman parhaan joukkueen vieraana" sekä hieno kotivoitto jättäen kyseisen joukkueen nollille. Ei mitään selitettävää.

      Poista
    17. Näin juuri. Maalit ratkaisevat eikä FC Barcelonalla maalintekoon ollut tarjota juuri enempää kuin nähtiin.

      Poista
  8. Ottelussa oli vastakkain tämän hetken 2 Euroopan (ja maailman) parasta seurajoukkuetta. Ei ihme, että oli tiukka peli. Jos joku väittää, että Ronaldo ei kestänyt/ei ole isojen pelien mies, nauran sille ja se pitäis teurastaa. Ronaldo teki 2 maalia kahesta paikasta. Ronaldon veto pilkkukisassa oli hyvä, Neuerin torjunta vaan oli loistava. Kova veto alanurkkaan, yleensä menee ja todella harva veska sitä ois poiminu. Ronaldon pää siis kesti, koska oli hyvä veto. Ramosin ei kestänyt ja siksi Real hävisi rankkarit. Toki olisi muutenkin voinut hävitä, mutta nyt se oli siitä kiinni.

    Kuka vittu puhuu, että on kallis materiaali, mutta ei voita! Kakan summan nyt voi heti unohtaa kun on ollut niin paljon peleistä sivussa tulon jälkeen luokkaantumisten takia. Luokkaantumiset vei samalla taidot ja siitä johtuu huonontuminen. Ronaldo taas on parin sadan miljoonan arvonen, mutta ei otteluita (yleensä) voiteta yhellä miehellä. Tosin Real on kyllä voittanut vaikka kuinka monta peliä vain Ronaldon ansiosta. Ja kun kolmestakymmenestä rankkarista yhen epäonnistuu (loistavan torjunnan takia), ei voi sanoa, että pää ei kestä tai että ei vaan ole tarpeeksi hyvä. Ronaldo joka tapauksessa on tämän hetken maailman paras pelaaja. Tässä(kin) ottelussa teki kaiken lähes niin hyvin kuin se on ihmiseltä mahdollista.

    Guardiola ei oo voittanu yhtään Champions Leaguea ilman tuomarien apuja, joten kukaan ei voi väittää, että omat kasvatit ois jotain tehny. Ja kuinkakohan monta sen espanjan kakkosjengin pelaajista on ollu pikkupojasta lähtien siellä La Malasiassa. Espanjan kakkosjengi vaan hankkii kaikki pelaajat 10-16 vuotiaana. Ei mikään ihme, jos puolet parhaista nuorista menee sinne, ja sadasosa niistä tulee sieltä hyvänä pois. Tässä syy, miksi Farselonalla on "omia kasvatteja" joukkueessaan. Vähintään yhtä hyviä ne ois ollu, jos ne muualla ois opetellu futaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. the amount of stupidity is too damn high !

      Poista
    2. Aivan loistava teksti, ei juuri mitään lisättävää.

      Poista
  9. No kun sattuu olemaan ihan tosiasia että Ronaldon pää ei kestä kovissa peleissä. Näkyyhän tuo jo kannujen määrässä verrattuna Messiin.
    Mitä kohtaa faktassa historian kallein joukkue ja ei voi vaatia voittoja, et ymmärtänyt? Ronaldolta jos joltain on oikeus vaatia onnistumisia, yhtä lailla kuin Messiltäkin vaaditaan. Nyyh.
    "Guardiola ei oo voittanu yhtään Champions Leaguea ilman tuomarien apuja,"
    Nyyh, ehkä jos näkisit asiat vähän laajemmin voisit joku päivä ymmärtääkin jalkapallosta jotain. Omat kasvatit todellakin niitä maaleja tekee. Et sitten tiedä edes kasvattien määrää? No varmaan ei sitten kannata huudella näitä aivopieruja sinne tänne?
    "Vähintään yhtä hyviä ne ois ollu, jos ne muualla ois opetellu futaamaan."
    Tämäkin aivopieru vailla mitää sitä tukevaa faktaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskustelu näyttää karanneen aikaa sitten asialliselta linjalta mutta katsotaan, jos voitaisiin pitää se jatkossa sellaisena.


      "Mitä kohtaa faktassa historian kallein joukkue ja ei voi vaatia voittoja, et ymmärtänyt? Ronaldolta jos joltain on oikeus vaatia onnistumisia, yhtä lailla kuin Messiltäkin vaaditaan. Nyyh."

      Sekoitat keskenään termit kallein joukkue ja kallein pelaaja. Ei yksittäinen pelaaja päätä minkä hintainen koko joukkue on, sen päättää omistajat ja manageri.
      Ronaldon ja Messin palkan mukaan sen sijaan voi herroilta onnistumisia vaatia ja vaaditaankin, ei sen mukaan minkä hintainen joukkue on.


      "Tämäkin aivopieru vailla mitää sitä tukevaa faktaa."

      Samoin on sekin todistamatta, että huippujoukkueiden välillä olisi jotain suuria eroja harjoittelu mahdollisuuksissa. Se on täysin skouttien ansiota, jos joukkue onnistuu saamaan pelaajan, jonka potentiaali on äärimmäisen kova.
      Esim, jos verrataan Manchester Unitedin, Barcan, Realin, Arsenalin, Bayernin välillä treeni olosuhteita on ne kaikilla huippuluokkaa.
      Ei joukkueiden harjoittelu olosuhteet tarjoa sitä eroa (kun ne kaikilla on maailman ehdotonta huippua), joka pelaajilla taidoissa mahdollisesti on. Kyllä ne erot löytyy pelaajista itsestään jo valmiina.

      Poista
    2. Loistavaa tekstiä! Pelaajista ne erot tosiaan löytyvät, ei harjoitusmahdollisuuksista.

      Poista
    3. "Sekoitat keskenään termit kallein joukkue ja kallein pelaaja."
      Taisit sekoittaa itse. Kyllä siltä kalleimmalta joukkueelta voi ihan yhtä hyvin vaatia tulosta, Ronaldolta siinä samassa. Itse tarkoitin kyllä molempia.

      "Ei joukkueiden harjoittelu olosuhteet tarjoa sitä eroa"
      Jos tarkoitat sitä vaihetta kun pelaajat ovat jo ammattilaisia näin toki on. Jos puhutaan akatemioista niin väitän toisin.
      La Masia on siitä yksi todella hyvä esimerkki. Kerro toki parempi. Vai väitätkö että jos, esim. Messi, Xavi, Iniesta, Busi, Puyol, Pique ja Cesc olisivat kaikki muiden suurseurojen kasvatteja, Barca olisi näin menestynyt heidän aikanaan? Toki en ikinä väheksy näiden pelaajien luontaista lahjakkuutta, mutta asiat eivät ole niin yksinkertaisia kuin annat ymmärtää.

      Poista
  10. "Keskustelu näyttää karanneen aikaa sitten asialliselta linjalta mutta katsotaan, jos voitaisiin pitää se jatkossa sellaisena."

    Hmm, ja tämä oli mahdollista miten? Jos otetaan huomioon blogin pitäjän uskomaton kyky nähdä asiat aina objektiivisesti ja puolueettomasti lol
    Karkasihan se toki jo sinä päivänä kun tuo jonne päätti pistää tämän surkuhupaisan facepalm sivuston pystyyn.

    VastaaPoista
  11. Hieno teksti, Hyvä jatQuu! Jatka taistelua, vaikka BFC aivopierut yrittvät huudella älyttömyyksiä jostain messiaasta. Sillä ei ole mitään väliä vaikka CR epäonnistui. Pääasia, että BFC on lyöty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Loistavia tekstejä nämä ovat, vaikka gloryhuntterit toisin yrittävätkin väittää! Jatka samaan malliin, mielellään täällä niitä luetaan!

      Poista
    2. - Oikeastaan blogi oli tarkoitus lopettaa tähän tekstiin. Päätin kuitenkin jatkaa taistelua. Kiitos palautteesta.

      - Kiitos myös toiselle kommentoijalle palautteesta.

      Poista
  12. Tuleeko juttua Guardiolan eroamisesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tule, olisi ainakin hyvä jos tulisi. Toivottavasti eroamisen myötä loppuvat myös tuomariavut.

      Poista
    2. - Totta kai tulee. Ihan kohta.

      - Tuomariapujen loppumisesta en olisi varman.

      Poista
  13. https://p.twimg.com/ArgEazLCQAEvrLJ.jpg:large

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.