sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Espanjan jalkapalloliiton avustuksella FC Barcelona voittoon

FC Barcelona sai lahjavoiton Athletic Bilbaosta sarjaohjelman ansiosta. Athletic Bilbao pelasi Euroopan liigaa viime torstaina ja vain yhden välipäivän jälkeen joutui pelaamaan vieraskentällä FC Barcelonaa vastaan. Ei ihme että vierasjoukkue heitti pyyhkeen kehään jo ennen ottelua laittamalla parhaat pelaajansa vaihtopenkille.

FC Barcelonan ei tarvinnut höntsää enempää panostaa otteluun. Ainoa syy ottelun näennäiselle tasaisuudelle oli FC Barcelonan pelaajien huonous viimeistelyssä. Maalinteon aloitti Iniesta Messin vahinkosyötöstä potkaisemalla pallon täysillä jonnekin maalia kohti, tuurilla maaliin. Ottelun viimeisen maalin teki Messi surkeasta rangaistuspotkusta. RAngaistuspotkun hankki Pepin ohjeiden mukaan La Masian "kasvatti" Tello, jonka pellehyppy kertoo karua kieltään FC Barcelonan pelaajien filmausten tasosta ja ennen kaikkea filmaushaluista. FC Barcelona näytti jälleen ettei se pärjäisi ilman tuomariapuja. Messi näytti että viisi maalia jotain höntsäjengiä vastaan toimii, koska kukaan Messifani ei esitä kritiikkiä surkeasta esityksestä jotain baskijoukkuetta vastaan.

Athletic Bilbao oli surullinen tapaus. Joukkue luovutti jo ennen ottelua ja sama homma näkyi kentällä. Vaikka pallonhallinnan FC Barcelona "voitti" vain 55-45, Athletic Bilbaolta kesti 80 minuuttia saada edes yksi laukaus aikaan. Athletic Bilbao oli hyvin lähellä saada 0 laukausta aikaan, se olisi ollut negatiivinen ennätys tällä kaudella FC Barcelonan kotiotteluissa.

Sarjaohjelma viimeistään osoittaa FC Barcelonan olevan Espanjan jalkapalloliiton lellikki. Ottelua ei voitu pelata sunnuntaina, koska silloin FC Barcelona olisi joutunut häviämään reservimiehistöllä tiistain Mestarien liigan ottelun takia. Espanjan jalkapalloliitolle oli myös täydellinen yllätys että FC Barcelona ja Athletic Bilbao pystyvät pelaamaan molemmat Eurocupeissa tällä hetkellä. Eurocupeissa pelaavat joukkueet olivat tiedossa jo ennen kauden alkua. Tämä viimeistään osoittaa kuinka paljon Espanjassa suositaan FC Barcelonaa.

Muualla Malagan kotitappio kasvatti joukkueen eron sarjakärkeen 31 pisteeseen. Tasapisteissä Valencia voi omassa ottelussaan kaventaa eron 28 pisteeseen, hurraa tasaiselle Espanjan sarjalle. Real Madrid murskasi hankalan Osasunan vieraissa lukemin 1-5. Voiton pääarkkitehtina oli Crtistiano Ronaldo, joka taas osoitti olevansa selvästi Messiä parempi pelaaja. Komea keskitys josta Benzema tekee kauden maalin 0-1. Upea kaukolaukaus ei jätä kassarille mahdollisuuksia 0-2. Vapaapotkusta tylysti pallo maaliin 1-4 ja loistokeskitys Higuainille joka saa laittaa tyhjiin loppulukemat 1-5. Cristiano Ronaldolle vierasottelussa 2+2.

60 kommenttia:

  1. Zamppa, Urheilualojen Guru1. huhtikuuta 2012 klo 4.32

    Säälittävää ruikuttamista, pelkkää paskaa taas. Sama "vastustajaa ei kiinnostanut"-höpöhöpö toistui taas ties kuinka monennen kerran, ilman perusteluja.

    Otteluohjelma rakennettu Barcaa suosivaksi? Huomauttaisin, että viime syksynä ohjelmaa luodessa kukaan ei tiennyt, minä päivänä mikin joukkue pelaa mitäkin eurocupia(=ei tiedetty, onko Bilbao vielä mukana euroliigassa ja minä päivänä Barcan mahdollinen UCL peli on), joten ei voida puhua mistään "suosimisesta ohjelman perusteella".

    Hyvät naurut katkerasta itkustasi sain toki, vaikka tekstissäsi ei ollutkaan mitään uutta. Pelkkää samaa paskaa, jota olet jauhanut jo vuosia viikosta toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espanjan sarjassa korkeintaan 7 joukkuetta pelaa tässä vaiheessa Eurocupeja. Tarkoittaa että 13 joukkuetta ei pelaa. Lisäksi tämä on ensimmäinen kerta tällä kaudella kun Mestarien liigassa pelataan kaksi "ottelukierrosta" viikon sisään.

      Toisin sanottuna, ei ole kovin vaikea etukäteen katsoa etteivät mahdollisesti Mestarien liigassa pelaavat joukkueet pelaa mahdollisesti Euroopan liigassa pelaavia joukkueita vastaan. Espanjassa ei osata pelata sarjoja edes loppuun ajoissa joten tässä ei sinänsä ole mitään uutta.

      Poista
  2. "Maalinteon aloitti Iniesta Messin vahinkosyötöstä potkaisemalla pallon täysillä jonnekin maalia kohti, tuurilla maaliin." Vitun urpo sairas sekopää mee hoitoon :D. Saanenko huomauttaa että ronaldo filmas oman vaparinsa ja sori vaan että ronaldon kaukolaukaus meni kyl vahdin piikkiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Filmiä ei ollut vaparikalastelussa, ennemmin voi kysyä olisiko pitänyt olla rankkari.

      Kaukolaukaus oli loistava eikä maalivahdilla paljoa ollut mahdollisuuksia.

      Poista
    2. Olet vissiin sokea mitä tulee Ronaldon touhuihin. Ei mikään yllätys, kun olet trolli. Selvä filmi, josta tuomarin avustuksella jälleen vapari. Ja sitten itse veto osui puolustajaan josta kimpos helvetinmoisella munkilla maaliin. Toi itse veto oli samanlainen kuin Ronaldon kaikki muut vaparit tällä kaudella: täysin surkea!

      Milloin opit katsomaan asioita objektiivisesti?

      Poista
    3. Selvä potku jalkoihin. Tellon kalastus FC Barcelonan matsissa oli filmi.

      Ronaldon vaparissa maalivahdilla ei ollut mitään mahdollisuuksia, eli ei mennyt maalivahdin piikkiin. toisin kuin lähes kaikki Xavin tai Messin vaparimaalit.

      Poista
    4. Turhaa lässytät ku kaikki näkee (paitsi tietysti sinä trollina) mitä siellä kentällä tapahtuu. ROnaldo tuttuun tyyliinsä sukeltaa ja tuomari tuttuun tyyliinsä antaa vaparin. Ja kaikki näkee (paitsi tietysti sinä trollina), että pallo ottaa kimmokkeen pelaajasta! Selvääkin selvemmät tilanteet, mutta sinä trollina et näe samalla tavalla kuin muut. Tai näet, mutta et hyväksy, koska argumenttisi murentuvat.

      Milloin opit katsomaan asioita objektiivisesti?

      Poista
    5. Ronaldo kaatui ihan aiheesta.

      Pallo otti kimmokkeen pelaajasta eikä maalivahdilla ollut mahdollisuuksia.

      Poista
  3. Miten jaksat suoltaa tätä paskaa kun jengi vaa nauraa sulle joka kerta ? :)

    VastaaPoista
  4. mites se kun Higuain oli laittamassa tyhjiin ja Ronaldo tuli ja potki jalat alta että sais itte laittaa pallon häkkiin?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyhän joukkueessa olla marssijärjestys myös maalinteon suhteen. Pääasia Real Madridin joukkueelle on ettei Messi voita maalikuninkuutta.

      Poista
    2. niin tietysti:D kyllä tää blogi alkaa olla jo todella surullista pelleilyä, vielä pahemmin kuin aiemmin.

      Poista
    3. Hyvä että kehitystä tapahtuu.

      Poista
  5. Nii siinäpä se uusi TODISTE miten itsekäs ronaldo on, oli pakko yrittää potkia pallo maalii higsun jaloista. Huh huh oli muute ihme ettei real saanu siitä rankkaria ku higsu kaadettii, ai nii se oli oma poika joka sen teki hups hups :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanottu, Messi ei saa voittaa maalikuninkuutta.

      Poista
    2. Se että sun mielestä messi ei saa voittaa maalikuninkuutta (mitään) ei tarkoita että realia/higuainia kiinnostais vitun vertaa se tässä vaiheessa kautta ainoa jota se voi kiinnostaa on ronaldo mutta tuskin mourinho ja muut katsovat hyvällä jos ronaldo yrittää väkisin tehdä itse maalit eikä se tee myös hyvää joukkueelle.
      Lisäksi olet täällä sanonut että realissa nimenomaan jakautuu maalintekovastuu joten mitä vittua sä nyt tällästä selität tähän väliin pysyitit yhessä mielipiteessa etkä vaihda sitä aina kun voit ...... ronaldoa .........

      Poista
    3. Minkäslainen se Higuainin maali oli? Ronaldo yksin vapaana tyhjä maali edessä. Ei syöttöä, Higuain laukoo huono zipin, joka menee moken piikkiin.

      Poista
    4. - Ronaldo syötti kaksi maalia upeilla keskityksillä, joten ei varmaan haittaa jos itsekin haluaa tehdä pari.

      Maalintekovastuu jakautuu tasaisemmin kuin FC Barcelonassa.

      - Higuain halusi näyttää että sujuu se chippaaminen muiltakin kuin Messiltä.

      Poista
    5. voitko mitenkään todistaa ettei tämä ole sinun vaan higsun ajatus ?

      Poista
    6. Maalintekovastuu jakautuu tasaisemmin realissa kuin barcassa mutta tarpeeks epätasaisesti kunhan messi ei voita maalipörssiä?

      Poista
    7. Cristiano Ronaldo 37
      Gonzalo Higuaín 20
      Karim Benzema 17

      Lionel Messi 36
      Xavi 10
      Cesc Fábregas 9

      Eli Real Madridissa ykkösen ero kakkoseen 17 ja kolmoseen 20

      FC Barcelonassa ykkösen ero kakkoseen 26 ja kolmoseen 27.

      Poista
    8. et huomaa tossa listassa mitään outoa??
      No kerron:Realin 3 kärjessä kaikki ovat hyökkääjiä barcasta vain messi katso listaa noiden nimien taakse niin barcasta lyötyy alexis ja tello ainakin jotka tekevät sen 10 maalia joka pelimäärään nähden on hyvä.
      Realillä on joukkueessa selkiästi aina 2-3 puhdasta maalintekijää joten toki näin käy.Barcassa taas vain 1-2.
      Kylle maalit jakautuivat barcassakin erilailla kun mukana olivat eto tai zlatan ja barcan toinen pitkäaikaisempi höykkääjä villa on pois huomioi sekin.
      Tello ja alexis vasta ekaa kautta pelaamassa.

      Poista
    9. Fabregas on pelannut paljon hyökkääjänä. Myös Xavi nousee usein hyökkääjän tontille.

      Real Madridissa hyökkääjät tekevät maalit, FC Barcelonassa myös muut. Se näkyy sarjataulukossa karusti.

      Poista
    10. Xavi nousee usein hyökkääjän tontille, mutta kaveri kuitenkin syöttelee vain "alibisyöttöjä" omalla kenttäpuoliskolla ? Rupeet puhuu itteäs pussiin

      Poista
    11. Se näkyy sarjataulukossa karusti.
      no jaa ei nyt karusti eikä se ole 3 vuoteen kyllä paljon näkynyt ja edelleen sanon että barcan muut puhtaat hyökkääjät pelaavat ensimmäistä kauttaa barcassa tai yleensä. (paitsi pedro).

      Poista
    12. - Jep, Xavi ei tee niitä maaleja alibisyötöillä omalla kenttäpuoliskolla. Enimmäkseen Xavi antaa niitä alibisyöttöjä, mutta joskus myös nousee ylemmäs. Yleensähän nuo maalit tulevat kun ottelu on ratkaistu tai kun puolustus tarjoaa kunniakujan.

      - Muut puhtaat hyökkääjät? Villa ja kuka?

      Poista
    13. Alexis ja tello. no varsinkin alexis

      Poista
    14. Ei Alexis ole puhdas hyökkääjä vaan pelaa laidalla.

      Poista
  6. Kiitos loistavasta kirjoituksesta jälleen. Kaikki asiat juuri niin kuin ne oikeasti ovatkin! Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  7. Barcelona varmisti vähintään kakkossijan.

    VastaaPoista
  8. "Maalintekovastuu jakautuu tasaisemmin kuin FC Barcelonassa."

    Ronaldo 10 pilkkua, Benzema 0, Higuain 0
    Se siitä tasaisuudesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ronaldo pistää pilkut sisään toisin kuin Messi köh köh.

      Poista
    2. Ja tämä liittyy siihen tasaisuuteen miten? köhköh

      Poista
    3. Missä seurassa pilkkuja potkitaan vuorotellen? Köhköh

      Poista
    4. Missä seurassa pilkkuja potkitaan vuorotellen? Köhköh

      Poista
    5. Missä seurassa pilkkuja potkitaan vuorotellen? Köhköh

      Poista
    6. - Liittyy tasaisuuteen siten että tuosta huolimatta Real Madridissa on tasaisempaa maalinteon suhteen.

      - Joissakin potkitaan.

      Poista
  9. "Higuain halusi näyttää että sujuu se chippaaminen muiltakin kuin Messiltä."

    Koita ny päättää sujuuko se chippaaminen Messiltä vai ei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messiltä onnistuu joskus, mutta kuten Higuain osoittaa, se ei ole vaikeaa.

      Poista
    2. Messinvihaahajan linjalla pallo olisi menny ohi Higuainin chipissä, mutta maalivahti kiinnostuksen puutteen takia pisti sen omiin.

      Poista
    3. Ei olisi edes mennyt ohi, joten tarpeetonta spekulaatiota.

      Poista
  10. Guardiola has not accepted a 'name your price' offer by Chelsea. The English club could try again later this year. [espnsoccernet]

    Rahalla saa jo mopolla pääsee...eiku...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guardiola ei ollut tyytyväinen sopimuksen pituuteen.

      Poista
    2. Lisätietoja ?

      Poista
    3. Guardiola tekee vain yhden vuoden sopimuksia, ehkä sekin muuttuu.

      Poista
  11. 40 – Cristiano Ronaldo has scored a free kick with his 40th attempt since his last goal from free-kick in La Liga (15/05/11). Alleluia

    Vaparispesialisti ja 40 laukausta tarvii?
    On se vaan paska...

    That is the first La Liga goal this season by Cristiano Ronaldo from a direct free kick. Last year, he scored four of those.

    Real Madrid play with more Spanish (6) than foreigners (5) in the starting XI first time since 2 years.
    Ostojoukkue...

    Best shot accuracy in Europe's top 5 leagues 2011/12: Barcelona 45%, Schalke/R.Madrid 42%, Leverkusen/Bayern Munich/Rayo 41%, Man Utd 40%
    Vaikka Madridilla 10 pilkkua, ainiin mutta Penaldohan potkii boxissa eniten ohi koko Euroopassa.

    Liga ranking if first to score would win game: Valencia 67 - Barcelona 65 - Real Madrid 61 - Mallorca 50 - Athletic 49

    Most penalties scored in Europe's top 5 leagues this season: Real Madrid 10, Bayern Munich 9, Catania/AC Milan/PSG 8, Man Utd/Lille 7

    Andres Conde (director UNICEF): "Barça pay each year 1.5M to finance our projects for children. Since 2006, they've donated 9M."
    Madrid laittaa miljardin Dubaihin lomakeskukseen.

    Goalkeepers against whom Messi scored most goals with Barcelona: Casillas 13 - Palop 12 - Alves 11 - Tono 9 - Aouate 9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska Real Madrid saa paljon rankkareita, vapaapotkut ovat huonoista paikoista usein.

      FC Barcelona on ostojoukkue joka ostaa Espanjalaisia.

      Osoittaa kuinka vahva Real Madrid on tulemaan takaa ohi.

      Real Madridilla on varaa.

      Kertoo kuinka Real Madridia ei kiinnosta FC Barcelonaa vastaan.

      Poista
    2. Zamppa, Urheilualojen Guru2. huhtikuuta 2012 klo 10.53

      Real Madrid saa paljon rankkareita, koska Mourinhon itkut ja tuomareiden ohjeistus on tehonnut. Tämän takia Ronaldo johtaa maalipörssiä, muuten ei johtaisi.

      FC Barcelona tekee ostoja, kyllä, mutta sillä on myös suurjoukkueista eniten omia kasvatteja/oman akatemian läpikäyneitä pelaajia edustusringissään. Real Madridilla jatkuvasti avauksessa olevista vain Casillas, muut ylihinnalla ja velkarahoilla ostettuja.

      Real "tulee ohi" yleensä pilkuilla ja muilla tuomariavuilla. Näin ainakin tämän kauden aikana. Tämän on mm. espanjalainen urheilulehdistö todennut ja osa lehdistä pitää myös yllä "oikaistua sarjataulukkoa", josta selviää sarjan tilanne, kun Realin tuomariavuin saadut pisteet on poistettu.

      Real Madridilla on hirmuinen määrä velkaa. Sen lisäksi on erittäin sympaattista, että FC Barcelona lahjoittaa UNICEFille vuosittain rahaa vähäosaisten ja sairaiden lasten auttamiseksi. Lisäksi on hieno ele pitää UNICEFIn logoa paidassa ilmaiseksi ja näin osoittaa tukea tätä hienoa järjestöä kohtaan.

      Kovasti Realin johtoportaan väkeä tuntuu kiinnostavan, vaativat, että Mourinhon pitäisi pystyä voittamaan Barcelona. Sen lisäksi kyllä jokainen joukkue tosissaan haluaa päihittää maailman parhaan joukkueen(=FC Barcelona) ja maailman parhaan pelaajan(=Messi).

      Noin, tulipa taas kumottua itkusi ja saatua hyvät naurut. Täytyy muuten yhtyä muiden mielipiteisiin siinä, että tämän "blogisi" taso laskee koko ajan.

      Poista
    3. btw, Messistäkatkeroitunut, nuo edelliset faktat postasi HC FCBfan (Ylellä nimim. Cule), jonka varmasti muistat hyvin viime vuoden puolelta kun pidin hieman hauskaa kyykyttäessäni sinua oikeastaan joka päivä. Tein kyllä uudenvuoden lupauksen että en enään saastuta pikseleitäni näillä sinun kuolleilla aivosoluilla mutta tuli hieman vieroitusoireita ja päätin vilkaista millä mallilla sinun lääkitys on näin huhtikuussa...täytyy kyllä yhtyä Zamppaan ja todeta että sulla on päässyt ote lipsumaan ja laiskuutta on havaittavissa anteeksiantamattoman paljon!

      Poista
    4. - Real Madrid saa pilkkuja pelityylinsä ansiosta. Barcelona syöttelee omassa päädyssä suurimman osan ajasta, ei siellä pilkkuja vihelletä.

      FC Barcelonalla on enemmän velkaa ja FC Barcelona myös kuluttaa enemmän rahaa palkkoihin kuin mikään muu seura.

      Kyseinen taulukko on täyttä roskaa. Esim Espanyol pelin lopun muka "käsivirhe" on tapaus josta vain FC Barcelonan fanit jaksavat rankkaria itkeä. Lisäksi Messi ei kuitenkaan olisi saanut palloa maaliin.

      Tuo Unicef homma juuri kuvottaa. FC Barcelona yrittää sillä tavalla viestittää olevansa reilun pelin seura, käytännössä kaikkia uusia pelaajia ohjeistetaan heittäytymään rankkarialueella ja muutenkin pelaamaan sääntöjen vastaisesti. Sen perusteella mitä uusien pelaajien muuttuneesta pelityylistä voi päätellä.

      Messi on kaukana maailman parhaasta pelaajasta.

      - Aah Cule, tervetuloa tännekin.

      Eiköhän tämän päivän ottelusta saada pitkä tai vielä pidempi teksti aikaan. Se tietenkin tarvitsee tapahtumia kentällä mutta hyvät mahdollisuudet on.

      Poista
    5. Aah Cule, tervetuloa tännekin.?????

      Poista
    6. Taisin tajuta hieman väärin tuon. Eikä ihme vähän epäselvästi kirjoitettu.

      Poista
    7. joo niinhän se on.Olin jo pudota tuolilta.

      Poista
  12. "The grass at the Camp Nou will be 23 millimetres long tonight. It was cut for a last time after this morning's training."

    Ammattilaiset osaa tehdä kentän ammattilaisille...

    "If Messi scores against AC Milan, he will be the first player to reach 25 goals in the knockout phase of the CL"

    Muista poika juhlia!
    Penaldollahan tuohon on vielä matkaa...teehee.

    AC Milan have conceded more goals than any other team left in this season’s Champions League (11)

    Ja lisää tulee, vai mitä poika...

    Barcelona home record against Italian teams: 10W - 5D - 2L
    AC Milan away record against Spanish teams: 4W - 6D - 10L

    Mario Gomez (Bayern Munich): "I won't compare myself to Messi, I'm not crazy. He is the best in the world, perhaps the best ever."

    Champions League all-time Top Scorers in Away matches: Van nistelrooy, Shevchenko and Messi with 24 goals each

    VastaaPoista
  13. nonni mitäs laitetaan. tuomaripeli ei tätä ainakaan ratkaissut joten turha vaivautua :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.