lauantai 21. huhtikuuta 2012

FC Filmaajat - Real Madrid 1-2

Olennainen näkyy otsikosta. Maailman kaikkien aikojen parhaaksi tituleerattu filmaava pellelauma sai toisen kerran peräkkäin turpiinsa oikein kunnolla. FC Barcelonan pelaaja-arviot ottelusta:

Valdes 4.5: Ei vieläkään asiaa Espanjan maajoukkueeseen. Ensimmäisessä maalissa heikko haltuunotto ja toisessa maalissa surkea vastaantulo.

Adriano 5: Ei esittänyt juuri mitään erikoista muutaman tyhmän filmauksen tueksi. Ei toisaalta ehtinyt mokaamaankaan jatkuvasti. Vaihtoon toisella jaksolla.

Mascherano 4: Maailman huippujoukkueiden osalta selvästi huonoin keskuspuolustaja. Oli pihalla koko ottelun ja ainoaksi muistettavaksi asiaksi jäi Cristiano Ronaldon telomisyritys.

Puyol 4: Ylipelasi itsensä pihalle monessa tilanteessa. Avausmaalissa sähläsi kohtalokkaasti ja toisessa maalissa sijoittuminen oli mitä sattuu.

Alves 3.5: Filmausta ja repimistä, kohteena erityisesti Cristiano Ronaldo. Jostain syystä jäi keltainen kortti saamatta. Osoitti jälleen olevansa tuomarien suosiossa. Mitään järkevää ei saanut aikaan.

Busquets 4: Real Madrid ei antanut tilaisuutta filmata kovinkaan montaa kertaa. Vähät mahdollisuudet käytti hyvin hyödyksi. Ei saanut mitään aikaan hyökkäyssuuntaan.

Thiago 4: Täysin pihalla koko ottelun ajan. Muutaman kerran onnistui osumaan Real Madridin pelaajiin taklauksillaan.

Xavi 3.5: Täysi nolla kuten arvata saattoi. Sivuttaissyöttöjä vaarattomissa tilanteissa oli koko anti pelille. Avausjaksolla pääsi vahingossa maalipaikkaan jonka tietenkin mokasi. Aiheesta vaihtoon ensimmäisenä.

Tello 4.5: Kohtuullista maalipaikkojen hakua vasemmalla laidalla. Viimeistely mallia pallo katsomoon. Vaihtoon täysin aiheesta.

Iniesta 4: Pikkunäppärää pallottelua ja piilosikailua. Ei muuta sanottavaa tästä filmaajasta.

Messi 3 Flop of the match: Kentän huonoin pelaaja. Sai kalastettua muutaman varoituksen ja vapaapotkun Real Madridin pelaajille. Kuten Messinvihaaja on pitkään sanonut, Messi on rankasti yliarvostettu pelaaja eikä Messin tasoa pelasta enää mikään. Kaksi kovaa ottelua peräkkäin Messi on ollut kentän huonoin pelaaja. Pienten otteluiden pelaaja saattaa voittaa Mestarien liigan maalipörssin, todellinen taso näkyy tässä. Se on umpipaska.

Vaihtopelaajat
 
Alexis 5.5: Ainoastaan tuurilla saatu maali pelastaa arvosanan näinkin korkeaksi. Valitusta tuomarille ja muuta pelleilyä saatiin kylliksi 20 minuutissa.

Fabregas 4: Jälleen yksi pelaaja lisää FC Barcelonan tuhoamat pelaajat -listalle.

Pedro 3.5: Miten ihmeessä tällainen tusinapelaaja on päässyt jopa Espanjan maajoukkueeseen?

Erotuomari Alberto Undiano Mallenco 7.5: Hieman liikaa vääriä vihellyksiä ja varoituksia. Kokonaisuutena piti pelin hyvin hallinnassaan. Se on näissä otteluissa todella harvinaista.

45 kommenttia:

  1. Messi pelasi esimerkiksi Xavin läpi, Barcan ainoa maali tuli myös Messin noususta ja sen jälkitilanteesta. Ei mitenkään paska matsi mutta ois tosiaan voinut paremminkin pelata.
    Valdes ja Puyol tupeksivat sen ekan maalin.
    Tellolla ei pönttö kestäny maalipaikoissa.
    Siinä muutama huomio ilman vihalaseja. Aamulla voi jopa kirjoitella lisää jos jaksaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messin nousun jälkitilanteesta ja kuinkahan monta vapaapotkua Messi sai kun pallo otettiin puhtaasti pois. Aika monta.

      Poista
    2. Ajattelin, että vain paitsiosääntö on herralla hakusessa, mutta etpä sä näistä muistakaa säännöistä paljoa tiedä. Mitä järkeä on kirjoittaa asioista subjektiivisesti ?

      Poista
  2. Hyvä, ettei sunkaan tarvitse enää itkeä, kun elämäsi pahin painajainen on vihdoin voitettu. :)

    VastaaPoista
  3. Loistava analyysi! Campeones campeones ooee ooee ooeeee, campeones campeones ooee ooee ooeeee, campeones campeones ooee ooee ooeeee...

    VastaaPoista
  4. Onko erotuomari vaihtopelaaja?
    Trololollol

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaalisti kuin yksi Barcan pelaajista.. vihellysten perusteella

      Poista
    2. Juuri näin, FC Barcelonan ylimääräinen pelaaja.

      Poista
  5. Messi oli kyllä Barcelonan paras pelaaja.
    Ainoa joka sai palloa pelattua linjan taakse ja joka uskalsi haastaa ja viedä peliä eteenpäin.
    Real voitti tällä kertaa Barcan huonon puolustustyöskentelyn, Valdesin kämmäyksen ja huonon viimeistelyn turvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi sai jotain aikaan lähinnä kaatuilujensa ansiosta. Ei uskallettu puolustaa täysillä.

      Poista
  6. Eipä näy Urheilualojenguru Zamppaa täällä kommentoimassa kuin ainoastaan voitettujen otteluiden jälkeen. Se ukko on täys gloryhuntter ja hylkää joukkueensa aina tappion hetkellä. Onnittelun messinvihaajalle, voidaanko sanoa kahdesta perättäisestä voitosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista.

      Barca-fanit ovat joka osastolla aika hiljaa.

      Poista
  7. Tänään oli mielestäni kyllä Tello kentän huonoin, en ymmärtänyt alun alkaenkaan miksi Pep oli laittanut kokoonpanoon. Messi yritti epätoivoisesti puskea lävitse. Kokonaisuudessaan Barcelonan suoritus oli luokkaa surkea. Real puolustus ja keskikenttä otti järjestään hienoja katkoja.

    Ei tarvitse kyllä ihmetellä miksi Valdes kuluttaa maajoukkueessa penkkiä, ihme harhailua molemmissa maaleissa.

    Hala Real!

    VastaaPoista
  8. Tämä ottelu vain todistaa ketkä ovat pelkkiä gloryhuntereita ja ketkä ovat todellisia faneja ja pysyvät faneina filmauksista, tuomarisyytteistä tai häviöistä huolimatta! .... Btw ihme juttu, että kukaan ei syytelly Barcaa filmauksista tai muustakaan 2006-2008, mutta heti kun barca voitti jotain suurempaa niin heti muut alkoivat syyttelemään tuomareita ja pelaajia filmauksista, vaikka filmausta ilmaantuu nykyään yleensä kaikissa joukkueissa,, varsinkin Espanjassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei syytellyt ei, sillä Rijkaardin aikana Barcelona ei juurikaan filmannut. Vasta Guardiolan aikakaudella vuodesta 2008 eteenpäin sukeltaminen on ollut olennainen osa Blaugranan pelikirjaa.

      Poista
    2. Juuri näin. Guardiola on pystynyt mm. Mascheranosta tekemään filmaavan pellen. Ei näkynyt Englannissa vastaavaa.

      Poista
  9. Melko säälittävät analyysit täällä taas kerran täytyy sanoa näin Barca-fanina.

    Oikeaa on, että Real oli parempi. 10 miehen puolustus toimi tehokkaasti ja saatiin yksi aika tuuri maali. Ensimmäinen maali taisi olla ehkä jopa paitsio. Realin toinen maali oli kyllä upea, Ronaldo on kiistatta yksi parhaimpia viimeistelijöitä.

    Barcan puolustus on huonompaa kuin Realin ja lisäksi tehottomuus on vaivannut viime aikoina. Myös Valdes oli tänään hieman huono, ensimmäistä ei hänen piikkiin voi kuitenkaan laittaa. Oli arpapeliä meneekö vai ei.

    Kumpikin filmasivat, Real enemmän. Sen kertovat kortit ja rikkeet. Tyhmän näkösiä lentoja teki mm. hyvä pelaajaRonaldo, mutta myös esim. Iniesta.

    Mestaruus taisi ratketa, onnittelut Realille, toivottavasti saadaan kampoihin CL:ssä. Barca hallitsi ylivoimaisesti palloa, mutta Jose-setä on jo nyt oppinut Barcan pelitavan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tilanteesta oli mahdoton sanoa oliko paitsio vai ei, kamerat kun harvemmin ovat täsmälleen linjalla.. Saattoi olla paitsio tai sitten ei.. Espanjassa tuomarit ovat kuitenkin olleet tässä suhteessa koko kauden englantilaisia kollegoitaan parempia

      Poista
    2. - "Kumpikin filmasivat, Real enemmän. Sen kertovat kortit ja rikkeet."

      Mitä?

      - Adriano meni samalle linjalle, ei ollut paitsio. Lisäksi Khedira ei häirinnyt vastustajaa eli sikälikään ei paitsio.

      Poista
  10. Kyllä barcan ongelma on näkynyt 2viime pelissä selvästi eli ainakin isot jengit ovat "oppineet" pelamaan heitä vastaan ja nyt näkyy pepin kokemattomuus tai joku muu syy että barca ei pysty kesken ottelun muuttamaan peliään toki ennen se sama palloralli on tuottanut tulosta ennemmin tai möyhemmin mutta eilen ei ollut kyllä mitään mahdollisuuksia ja kun barcan puolustus on ollut tällä kaudella huono (huonompi kuin ennen) niin hyvin puolustavan ja terävästi vastahyökkäävän juokkueen on helppo tehdä ratkaisevat maalit ja jos ollaan rehellisiä niin barca näytti eilen jopa surkealta kentällä chelsea vastaan oli vielä kohtuullista peliä.
    Nyt on kyllä erittäin mielenkiitoinen ensi viikko ihan jo barcan kokoopanosta lähtien ja jos käy niin että espanjalaiset kohtaavat finaalissa niin siitä tulee kyllä 2000-luvun mielenkiintoisin peli tämän realin voiton jälkeen.

    Loppuun vielä barca fanina nostetaan joitain onnistujia niin tello oli kohtuullinen samoin thiago. Messi oli kohtuullinen mutta kaukana omasta tasostaan.Alexsis teki toki maalin josta tulee synninpäästö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä paljastaa miten FC Barcelonan filmipellet pärjäävät kun ne filmaukset jätetään pois. Vastaus: eivät pärjää.

      Poista
  11. Barcan ongelma on myös tällä kaudella ollut surkea viimeistely! Toivottavasti David Villan paluu auttaa...

    VastaaPoista
  12. jos muistelet vähän taaksepäin niin villa oli juuri se surkein viimeistelijä ennen luokkaantumistaan mutta toivotaan toki että on saanut maalijyvänsä takaisin.

    VastaaPoista
  13. Luuletko että joku ottaa sut tosissaan tuolla nimimerkillä ja nuilla arvioilla? Kasva aikuiseksi.

    VastaaPoista
  14. Siis mitä ihmettä? Luulin että tääl olis lukenu että Real voitti koska Barcaa ei kiinnostanu puolustaa kun mahikset liiga mestaruuteen oli jo menny menojaan.

    Mut ainii täällähän on ollu tapana muuttaa teorioita ja syita aina siihen että barca on paska.

    Barca hävis koska Pep alotti väärällä kokoonpanolla, Piqee ja Alexis ku olis ollu mukana alusta nii toisin olis käynyt, melko varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pique on FC Barcelonan huonoimpia filmaajia, Meascherano parhaita. Sen takia Pique on penkitetty.

      Poista
    2. Miten jaksat tehdä itsestäsi (MV) pellen kerta toisensa jälkeen ? Itellä ei riittäis huumori tollasee

      Poista
    3. Pellen? Onko oikeassa oleminen pelleksi tekemistä?

      Poista
    4. Olenko väittänyt, että oikeassa oleminen on pelleksi tekemistä ? Ja ei, et ole oikeassa

      Poista
  15. "Kuten Messinvihaaja on pitkään sanonut, Messi on rankasti yliarvostettu pelaaja eikä Messin tasoa pelasta enää mikään. Kaksi kovaa ottelua peräkkäin Messi on ollut kentän huonoin pelaaja. Pienten otteluiden pelaaja saattaa voittaa Mestarien liigan maalipörssin, todellinen taso näkyy tässä. Se on umpipaska."

    Eli nyt kun Messi(joka on n. kolme vuotta dominoinut maailman jalkapalloa, voittanut liigamestaruuksia, mestareiden liigoja, voittanut maalipörssejä, rikkonut ennätyksiä, ollut maajoukkueen tärkein pelaaja ja valittu maailman parhaaksi pelaajaksi) pelaa kaksi ottelua peräkkäin, joissa myönnettävästi ei ollut hyvä niin mies onkin yhtäkkiä täysi susi? Valittevasti homma ei ole ihan näin mustavalkoista. Kuten lontooksi sanotaan: "Form is temporary, class is permanent"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmeen dominointia? Tuomarin avustuksella pärjännyt, maajoukkueelleen pelkkä riippakivi, valinta maailman parhaaksi on tyypillistä amatöörien touhua. Nämä kaksi ottelua olivat kauden tärkeimmät ja niissä oli selvästi kovin vastustaja. Messin taso paljastui heti kun ei ollut heittopusseja vastassa. Taso oli ja on paska.

      Poista
    2. Kolmella viime kaudelle 138 maalia, 53 syöttöä, jokaisella kaudella valittu maailman parhaaksi pelaajaksi, kolmella näitä edeltävällä kaudella valittu maailman parhaaksi nuoreksi pelaajaksi, kolme La-Liga titteliä, kaksi mestareiden liigaa ja maajoukkueensa paras pelaaja.

      Versus

      Kaksi hieman heikompaa peliä...

      "Taso on paska" ??

      Poista
    3. Messin pelitilannemaalit tällä kaudella Mestarien liigan kovissa otteluissa.

      Milan 0
      Milan 0
      Milan 0
      Milan 0
      Chelsea 0

      Poista
  16. Ei vittu :D tän blogin pitäjä, kuka sit ikinä onkaan, on ehkä säälittävin ihminen ikinä. Itket ku joku pikkukakara ja ainoo peruste noille "Barca ja Messi on paskoi"-väittämille tuntuu olevan sun henkilökohtainen mielipide että se nyt vaan on niin koska oot päättäny vihata niitä. Ootko ehkä jostain vähän katkera ja purat vihas Barcaan.
    Ja mikä toi "valinta maailman parhaaksi on tyypillistä amatöörien touhua" oli? :D Millä perusteella sä kutsut noita päätöksentekijöitä amatööreiks? Ite oot varmaan joku futisjumala ja sun ois pitäny saada päättää kuka on paras vai?

    Kuka voi ottaa tosissaan tyypin joka väittää paskaks joukkuetta joka esim kaudella 08-09 voitti kaiken minkä seurajoukkue voi yhden kauden aikana maailmassa voittaa? Et millään vitullakaan voi väittää että Barca on paska. Tai voithan sä aina ite perustaa joukkueen ja voittaa sillä Mestarien liigan jos kerran tiedät miten homma hoidetaan.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.