lauantai 14. huhtikuuta 2012

FC Filmaajat iski jälleen

Espanjan liigassa ei mitään uutta. FC Barcelona esitteli Levantea vastaan esitteli keskuspuolustukseen Sergio Busquetsin, joka unohti ettei omalla rangaistusalueella kannata filmata käsivirhettä. Levantelle rankkari josta ansaittu 1-0 johtomaali. FC Barcelona pelasi tuttuun tyyliin todella surkeasti. FC Barcelonan tasoitusmaali tuli Levanten puolustuksen sekoillessa. Messi sai laukoa tyhjiin.

Sitten alkoi FC Filmaajien kaatuilu. Ensin Messi filmasi hyvästä paikasta vapaapotkun, kaksi keltaista korttia tilanteesta. Seuraavaksi FC Barcelonan ns oma kasvatti Cuenca potkaisee Levanten pelaajaa ja kaatuu. Tuloksena FC Barcelonalle rankkari. Ei ihme että Cuenca pääsi FC Barcelonan kokoonpanoon Guardiolan aikana. Maailman yliarvostetuin manageri tuntuu arvostavan kusipäitä, jotka heittäytyvät kalastaen rankkareita, varoituksia ja punaisia kortteja. On myös monta aikaisemmin rehtiä pelaajaa saanut omaksumaan tämän ällöttävän pelityylin. Messi saa pallon juuri ja juuri yläriman alle.

Ja jälleen kerran FC Barcelona sai tuomareilta apua kun eivät muuten pärjänneet. Toisaalta ottaa päähän, toisaalta tämä osoittaa Anti-BFC:n olevan oikeassa FC Barcelonan surkeuden ja tuomariavuilla pärjäämisen suhteen. Samalla ei kannata ihmetellä miksi FC Barcelonaa vastaan ei kiinnosta yrittää. Yrität, tuomari lahjoittaa voiton FC Barcelonalle. Sama tulos vaikka ei edes yrittäisi.

74 kommenttia:

  1. Erikoinen käsitys tyhjiin laukomisesta. (Tämä toistunut jo muuten vaikka kuinka monta kertaa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokkona tyhjiin, kun ei ympärillä olevia puolustajia kiinnostanut olla pallon ja maalin välissä.

      Täytyy tämä v*tutus saada jollain pois taas.

      Poista
    2. eikö olekin hienoa odottaa jokaista vkonloppua ja odottaa että Barca häviää mutta niin ei käy?

      ihan yleisenä huomautuksena tämä blogi todistaa sen faktan että, kun jokin yksilö/joukkue nousee maailman huipulle, ihmiset yrittävät etsiä tästä kohteesta mitä tahansa yksityiskohtia joita kritisoida. Olen huomannut sen niiin monessa urheilussa. Vapaaottelussa Jon Jones on aivan uskomaton lahjakkuus ja ehkä maailman tämän hetken paras ottelija, mutta jotenkin ihmiset pystyvät kritisoimaan häntä."Hän ei voittanut oikealla tavalla" Mayweather tämän hetken paras nyrkkeilijä "Hän ei kunnioittanut vastustajaansa" ja ihmiset yrittävät mitätöidä hänen saavutuksiaan. Yleisurheilussa Bolt, jalkapallossa Messi & Ronaldo, jääkiekossa Crosby etc. Jotenkin ihmisillä on tarve kritisoida ja vähätellä suuruutta. En ole oikein ikinä ymmärrätänyt mistä tässä on kyse. Heijastaako se vain yksilöiden omaa heikkoutta? Dissaamalla muita tulee itselle parempi olo? Kun itse ei ole saavuttanut mitään suurta niin muutkaan eivät saa...?Paitsi tietysti jos ne huijaavat....

      Poista
    3. äläs nyt kyllä Anderson Silva on vielä kuningas UFC kehässä mutta on toi Jon Jones todella lupaava.
      itse ottelusta sen verran jos meinaa pelata kaksin käsin miehen pois tilanteesta(cuencan kaato boksissa) niin parempi laji on varmaan rugby tai jenkkifudis.

      Poista
    4. Vissinmehaajan "logiikalla" rangaistuspotkutkin lauotaan tyhjiin :D

      Poista
    5. Pääpointti on oikoa median ja muiden ylläpitämää hypeä, josta en ole koskaan pitänyt.

      Poista
    6. "äläs nyt kyllä Anderson Silva on vielä kuningas UFC kehässä mutta on toi Jon Jones todella lupaava."

      "Pääpointti on oikoa median ja muiden ylläpitämää hypeä, josta en ole koskaan pitänyt."

      Ehkä Anderson on vielä saavutusten perusteella parempi, mutta Jones on kuitenkin niin lähellä että voidaan sanoa että miehet ovat tällä hetkellä vapaaottelun Messi & Ronaldo.

      Eli tarkoitatko että Messin + Barcan ympärillä on liikaa hypeä? Suorituksissa sinänsä ei ole mitään vikaa, ihmiset vain ylistävät niitä liikaa?

      Poista
    7. Suorituksissakin on vikaa mutta hypetys on ajat sitten karannut järjelliseltä tasolta muualle.

      Poista
    8. Ok. Mukava säädä hieman selkeyttä tähänkin blogiin. Vihasi ei kohdistu niinkään Messiin / Barcaan vaan enemmän yli-innokasta mediaa kohtaan...

      Poista
    9. Ymmärsit väärin. Vihani kohdistuu Messiin ja FC Barcelonaan mutta myös mediaan-

      Poista
  2. Huonosti selitit Busquetsin käsivirheen. KYLLÄ, Barcelonaa vastaan myös vihelletään pilkkuja.
    Kyseinen Tuomari viheltänyt 3/4 tämän kauden pilkuista Barcaa vastaan.

    Myös Messin maalin selitykseen olin vähän pettynyt, tarkka sijoitus missä mokella ei chanssii.

    En tiedä filmauksista mutta koville tultiin Messin sukille ja takaapäinkin nappiksilla. Heikot vaparit suoritti toki, myönnän. Ehkä koska kenttä oli semmoista perunapeltoa eikä pallo rullannut kunnolla ja syöttöihin piti pistää entistä enemmän poweria.
    Mutta tälläistä tämä peli on suurseuroja vastaan, jätetään nurtsi leikkaamatta.

    Rankkarista sen verran että se oli aika kyseenalainen, joo. Mutta Iniestan selästä kova kuuppaus maahan ja viheltämättä jäännyt levanten puolustajien käsivirhe kompensoi tilannetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mokella ei chanssii mutta 4 puolustajaa oli blokkausetäisyydellä. Mikä vika nurmikossa oli?

      Nuo tulivat vasta paljon sen jälkeen kun peli oli jo ratkennut. Käsivirhe? Ei se ole käsivirhe että FC Barcelonan pelaaja potkaisee nollaetäisyydeltä pallon käteen.

      Poista
    2. Ronaldon hevosenpotkun edessä oli vielä enemmän pelaajia "blokkausetäisyydellä" Loistava veto oli silloin Crisulta, pure power. Nyt tämä Messin maali oli taas pure accuracy.

      Poista
  3. vaikka vihaankin tätä blogia ja olet ärsyttävä niin täytyy kyl sanoa et täl kertaa olet oikeessa

    VastaaPoista
  4. Viihdyttävää nyyhkytystä, jälleen kerran. Näitä itkuraivareita on aina hauska lukea! :D

    VastaaPoista
  5. Katsoitko Madridin pelin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki katsoin. Cristiano Ronaldolle taas voittomaali.

      Poista
  6. Messi oli Ihan FANTASTINEN....jos se pelais HJK:ssa niin ne ois ihan euroopan huippuseura. Messi ei filmaa vaan pienenpänä kaatuu helpommin ku isot pakit koko ajan joutuu rappaamaan taivataa messiä. Messi on futiksen kuningas nyt ja vielä pitkään...

    VastaaPoista
  7. Messi sai laukoa tyhjiin=hyvin pelattu höykkäys josta maalintekijä tekee sen mitä osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonosti puolustettu tilanne ja sokkolaukaus sattui menemään maalia kohti.

      Poista
  8. Zamppa, Urheilualojen Guru14. huhtikuuta 2012 klo 23.36

    Barcelonan hienonousu voittoon Maailman Parhaan Pelaajan johdolla oli upea suoritus, jonka seuraaminen ja todistaminen tuntui tosifanista tosi hyvältä ja hienolta. Tätä tunnetta parantaa vielä Messinvihaajan viha- ja itkupotkuraivari blogin lukeminen, jonka kommenteissa hän vielä itse myöntää kirjoittavansa näitä saadakseen purettua sen vitutuksen, jonka Barcan jatkuva hyvä menestys hänelle aiheuttaa.

    Tuon vitutuksen ja pahan olon purkamiseksi suosittelisin kuitenkin ammattiapua ja jonkin sortin mielialalääkitystä. Voisi auttaa paremmin :D Tai vaihtoehtoisesti jalkapallon seuraamisen lopettamista.

    VastaaPoista
  9. Ai tosifanina? Mistä vuodesta? 2009 vain 2011? Gloryhuntteri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zamppa, Urheilualojen Guru15. huhtikuuta 2012 klo 0.00

      Vuodesta 1994.

      Poista
    2. Sori vaan mut puhut gloryhuntterin elkein eli et pysty myöntämään minkäänlaista erhettä barcassa ja se on paras gloryhuntterin tuntomerkki. Olen bayern fani vuodesta 1997 ja voin vaikka heti sanoa että bayern on surkea dortmundia vastaan. En ole ikinä kuullu sun sanovan mitään huonoa barcasta

      Poista
    3. Zamppa, Urheilualojen Guru15. huhtikuuta 2012 klo 2.13

      Voisin tähän kirjoitella pidemmänkin litanian juttuja, joissa Barcalla ja sen pelaajilla olisi parantamisen paikkoja, mutta en kaltaisellesi Gloryhuntteri-huutelijalle viitsi aikaani uhrata. Tyydyn nauttimaan Barcan hienosta noususta voittoon ja lähden perheen kanssa ulkoilemaan.

      Poista
    4. Ja osaat varmaan sanoa millä tavalla olen gloryhuntteri. Olen saksalainen, sukuni on munchenissä ja käyn katsomassa joka kausi 10-15 kotipeliä. Sinä?

      Poista
    5. Zamppa, Urheilualojen Guru15. huhtikuuta 2012 klo 2.49

      Kyse olikin siitä, että aloit huudella minulle, että olisin gloryhuntteri, vaikka olen kannattanut Barcaa vuodesta 1994 alkaen. En missään kohtaa sanonut sinun olevan sellainen, vaan että aloit huutelemaan minua sellaiseksi.

      Ja nyt kun aloitettiin, niin onhan Barcassakin tosiaan kehittämisen kohteita:
      1) Tehokkuus/huolellisuus maalipaikoissa. Pelaajat, jotka vähän harvemmin pääsevät maalipaikkoihin(esim. Thiago, Adriano yms.) saisivat olla vähän huolellisempia viimeistelytilanteissa, jottei maalien tekeminen jäisi niin paljon Messin harteille, kun Villa on nyt pois ja Sanchezillakin tuntuu olevan vammoja vähän väliä.

      2) Liioiteltuja kaatumisia saisi toki olla vähemmän. En ole mikään teatterifutiksen ystävä, mutta Barca kai harrastaa sitä osin sen takia, että tällä kaudella ja viime kaudellakin oli nähtävissä, että varsinkin Real Madrid sai paljon etua sillä, kortteja vastustajille ja pilkkuja. Täytyy myös muistaa, että parempi väistää ja kaatua ennen sitä taklauksen pahinta osumaa, kuin vasta sitten, kun on nilkka tai polvi rikki.

      Jos asuisin Barcelonassa tai edes 100 km säteellä siitä, kävisin varmasti katsomassa jokaisen viikonloppuna pelattavan kotiottelun/paikallispelin Espanyolia vastaan ja suurimman osan UCL-kotipeleistä.

      Mutta nyt tosissaan tuonne ulos. Aurinko paistaa niin nätisti!

      Poista
    6. Selvää glyryhuntterin kirjotusta! Tai ainakin ihan samanlaista. Ei voi kuin nauraa tollaselle lapselliselle kirjottajalle. Kuka onkaan voittanu filmaamisella ja tuomareilla pari Champions Liigaa?

      Tässä selvä todistus:
      http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk

      Tuosta videosta puuttuu paljonkin esim. pelit Interiä, Arsenalia ja Milania vastaan.

      Tollaselle joukkueelle pitää nauraa, mutta samalla pitää harmitella, että turnauksia voittaa joukkue, jonka ei oikeasti olisi missään nimessä pitänyt voittaa.

      Real Madridin en ole nähnyt voittavan yhtään turnausta tuomarien avustuksella tai filmaamisella, vaikka fudista on tullut jo aika kauan seurattua.

      Poista
    7. Ja näitä videoita kyllä riittää!
      http://www.youtube.com/watch?v=gYEy5XWKpnY&feature=related

      Pelkkää faktaa, valitettavasti.

      Kyllä tuo farsa (farssi) on pelkkä vitsi fudiksessa.

      Kommentti tosta ekasta videosta:
      "Barca = fag team if u like them u are a fag they are pussies divers cheaters fags dick sucking fags ya they all deserve to have their legs broken and never play soccer again."

      Tämä on niin totta! Fudiksen raiskaajat pois = reilu ja oikea fudis takaisin.

      Poista
    8. Kuka katsoi eilen Madridin pelin? Nauran teille, jotka väittää, että Barca filmaisi. (vain barca) Madridin pellet olivat eilen täysin säälittäviä. En voi sanoin kuvailla sitä pelleilyä

      Poista
    9. Gloryhunteriuden pahuus, missä? Pitäisikö Mozartin sävellykistäkin nauttia vain silloin, jos olisi vähintään toisen polven itävaltalaisia ja kävisi konserteissa 10-15 kertaa kaudessa?

      Messin pelaaminen on taidetta ja kauneudesta nauttiva nauttii hänen peliään katsoessaan. Sama pätee vähäisemmässä määrin muun Barcelonan pelaamiseen.

      Poista
    10. "Kuka onkaan voittanu filmaamisella ja tuomareilla pari Champions Liigaa?"

      Mourinho?
      http://www.youtube.com/watch?v=e0cD6LAyBcE&t=153

      Poista
    11. Real Madridin en ole nähnyt voittavan yhtään turnausta tuomarien avustuksella tai filmaamisella, vaikka fudista on tullut jo aika kauan seurattua.

      Eikös madrid ainakin yhden cupin voittanut legendan mukaan francon avulla:D
      siinä on jo sellasta kusetusta ettei mitään rajaa ja siihen ei pysty vastaamaan edes messivihaajan silmin katsottu barca.

      Poista
  10. huomatus! messille tuli taas mukava määrä pisteitä ns.kovia juokkueita vastaan mv:vertailuun eli jos viitsit niin tee ihmeessä samanlaisilla perusteilla vertailu myös loppukaudesta mitä teit alkukaudesta niin siinä olisi jotain uskottavuuttakin.
    PS.leverkusen on kova joukkue:D
    mutta jätä toki pois jos haluat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon vertailun ongelma on siinä ettei alkukaudesta kova joukkue ole välttämättä sitä loppukaudesta tai toisin päin. Tyypillistä Espanjan liigalle. Tai tulee ihan käsittämättömiä lukemia. Esimerkiksi Osasuna.

      Osasuna-Barcelona 3-2

      Tämän ottelun perusteella Osasuna laskettaisiin kovaksi joukkueeksi. Ja ne muut ottelut...

      Barcelona-Osasuna 8-0
      Real Madrid-Osasuna 7-1
      Osasuna-Real Madrid 1-5

      Heh heh.

      Eiköhän pysytä tuossa maalien tärkeysvertailussa josta tulee varmaankin kauden loputtua korjatut versio. Ei viitsi väliversioita laittaa, keskitytään yhden korjaamiseen.

      Poista
  11. niinpä siksi se sinun vertailusi oli täysi paska jolla ei mitään todellisuuspohjaa ja nyt vielä itse sen myönsit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vertailussa ei ollut mukana kaikkia mainittuja Osasunan otteluita. Joten pieleen meni hyvä yrityksesi.

      Poista
    2. ei mutta:Tuon vertailun ongelma on siinä ettei alkukaudesta kova joukkue ole välttämättä sitä loppukaudesta tai toisin päin.

      Näin todistit vertailusi itse täydeksi sudeksi.

      vertailussa oli monta joukkuetta jotka sattuivat yllättämään ja siten vertailukelvoton.

      Poista
    3. Se "yllätys" paljastui vasta myöhemmin. Edelleen tuossa oli alkukausi mukana, jolloin loppukaudesta voidaan jälkiviisastella. Sen takia panostan toisenlaiseen vertailuun seuraavaksi.

      Poista
  12. Cuencan pilkku oli täysin ansaittu. Ainoastaan rugbyssa saa kahdella kädellä työntää kaverin kumoon. Tuo naurettava väite "potkusta pohkeeseen, josta kaatuminen johtuu" on turhakkeen taattua laatua, siis puhdasta valehtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mitään tekemistähän ei ole sillä että Cuenca ei edes yritä pysyä pystyssä? Jalkapalloilijoilla on uskomaton taito mennä nurin pikkutönäisyistä. Monissa muissa lajeissa nauretaankin futareiden tasapainolle.

      Poista
    2. Mun mielestä ei. Ilmiselvän rikkeen takia menettää tilaisuuden, joten miks yrittää, kun voi tehdä asian selväksi tuomareille. Älykästä peliä.

      Poista
    3. En kommentoi mitenkään ks rankkariin, mutta taitaa tuo Messinvihaajan pelaaja ura todellakin tapahtunut penkin puolella. Itse 15 vuotta pelanneena voin sanoa ettei tarvi isoakaan tönäisyä sivulta että menee tasapaino täydessä juoksuvauhdissa.

      Poista
    4. Noinhan FC Barcelonassa ajatellaan. Raukkamaista ja epäurheilijamaista tuomarin harhauttamista.

      Poista
    5. Jalkapalloilijoilla tunnetusti on huono tasapaino. Ei ihme että oikeat urheilijat naureskelevat.

      Poista
    6. Oikeat urheilijat? Nyt et ilmeisesti enään pidä jalkapalloilijoita edes urheilijoina. Miksi sitten jaksat seurata otteluita ja katsoa varsinkin barcelonan pelit, mikäli ne aiheittavat sinulle näin suurta mielipahaa?

      Poista
    7. Juuri sen takia katson kaikki FC Barcelonan pelit.

      Poista
    8. Et siis kuitenkaan kiistä valehdelleesi?

      Poista
    9. Turhakkeen sisälukutaito ja tiedon yhdistäminen totutulla nollatasolla. Luetko näitä kommentteja ääliö..

      "Tuo naurettava väite "potkusta pohkeeseen, josta kaatuminen johtuu" on turhakkeen taattua laatua, siis puhdasta valehtelua."

      Poista
    10. Cuencahan potkaisi vastustajaa ja sen takia kaatui. Vaikka olisi kaatunut tönäisystä, ei rankkarin paikka noin pienestä tönäisystä koska 1. Cuenca on kevytrakenteinen ja 2. Cuenca on tunnettu filmaaja.

      Poista
  13. Hyvää settiä jälleen kerran.

    "Samalla ei kannata ihmetellä miksi FC Barcelonaa vastaan ei kiinnosta yrittää"

    Tuo on kyllä aivan totta. Surullista katsottavaa oli ottelun jälkeen, kun Levanten pelaajat kättelivät Parsan pelaajia, eikä kukaan mennyt keskustelemaan rankkarista tuomarin kanssa (mitä olisi kyllä odottanut)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Mitä turhaan kun ei se mitään auttaisi.

      Poista
    2. Mikä siinä rankkarissa on niin väärin:
      1) Pelaaja on päässyt puolustajan edelle -> maalintekopaikka
      2) Puolustaja työntää kahdella kädellä pelaajaa -> rike

      Maalintekopaikka, jonka selkeä rike keskeyttää = rankkari.

      Miettikää urpot ennenkuin kommentoitte.

      Poista
    3. Ja kaikke, jotka jotain jostain ymmärtävät,(Tähän en siis laske Zamppa the fanboyta tai narsistiturhaketta) tietävät että Espanjassa kukaan eikä mikään taho kannata Katalonian ulkopuolella Barcaa. Siks ihmettelen tätä salaliittoskeidaa, jonka tämä turhakkeenakin tunnettu mentaalitapaus on lanseerannut..

      Poista
    4. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 0.35

      Yhyy, itke vähän lisää :D "Kaikki, jotka jotain jostain ymmärtävät...", no itse et ainakaan kuulu tuohon ryhmään sitten.

      PS. Tuolla netin ulkopuolella, oikeassa elämässä, olen saanut aika monelta ihmiseltä ihmetystä osakseni, että miksen kirjoita jalkapallokolumneja mihinkään lehtiin, tai toimi lajin asiantuntijana jossain mediassa. Syy lienee se, että Muurisella, Lehtolalla, Reinillä, Paatelaisella, Rautiaisella, Malisella, Kuuselalla yms on vielä sen verran enemmän nimeä ja "auktoriteettiä", etten ole vielä YLEn tiimiin kutsua saanut.

      Poista
    5. Ensin kannattaa hommata koulutus, sitten näkemystä ja viimeiseksi kokemusta. Lasken sut ja tän palstan pitäjän (mentaalitapauksen) yhtä pahoiksi trolleiksi. Elätkö jossain fantasiamaailmassa, jossa toimituksellista työtä tarjotaan chatboardin kautta?

      Poista
    6. Niin ja olet yhtä paha anti-Hifk kuin tämä mentaalitapaus on anti-barca. Molemmilla lasit päässä ja pahasti. Herää todellisuuteen fanboy.

      Poista
    7. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 1.32

      Nääh, en minä ole ollenkaan sitä mieltä, että Barca olisi jotenkin täydellinen tai viaton. En vaan anna tämän vihablogin pitäjälle tyydytystä sillä, että myöntäisin mitään :D Barcelonan voitot tai tappiot eivät millään tavalla hetkauta oikeaa elämääni mihinkään suuntaan, vaikka kova fani olenkin.

      Jotain lajista väitän ymmärtäväni, koska olen seurannut ja harrastanut sitä 20 vuotta hyvin aktiivisesti, joinakin ajanjaksoina ehkä jopa liian aktiivisestikin. Barcasta keskustelen monenkin kaverini ja lajia seuraavan kanssa hyvin rakentavasti, Messinvihaajan kanssa se ei vaan onnistu, koska hän ei pysty myöntämään, että Barcassa tehdään todella monia asioita oikein ja paremmin kuin muualla.

      Ja kuten totesin, kaverit ihmettelevät, miksen kirjoita lehtiin tai pidä mitään blogia tai muuta. Vastaus on, ettei ole oikein käytännössä ollut tähän mennessä aikaa, mutta olen ajatellut, että kesän EM-kisoista voisi jonkun ennakko&seurantablogin ehkä tehdäkin, jos aikataulut sopivat.

      Puolivitsillä tuon YLE-tiimi-jutun myös kirjoitin. Sen verran paljon siellä on noita pitkän linjan suomifutis-ihmisiä, ettei sinne nyt ketään "lajin aktiivista seuraajaa" varmastikaan valita. Kivaa se voisi toki olla, muttei kuitenkaan realistista.

      Anti-HIFK? Yhtä paha kuin MV on anti-Barca? Hei eipäs nyt liioitella :D Ensinnäkin en ole anti-HIFK, vaan anti-Kärpät ja osin ehkä anti-Granlund. Granlund on lahjakas, mutta hype hyppäsi taivaisiin ilmaveivistä. Tällä kaudella nähtiin, ettei Mikke ole vielä valmis, tulevaisuudessa ehkä, muttei vielä vuoteen tai kahteen.

      Poista
    8. Zamppa viitsitkö luetella niitä juttuja mitä Barcassa sinusta tehdään oikein/paremmin kuin muualla?

      Itse keksin ainakin:

      - Pallollinen taito korkeammalla kuin muilla
      -Pelinopeus kun pelataan tärkeä peli esim Chelseaa v astaan illalla
      - Taito pysyä pallossa ei roiskita vaan varmasti omille ne syötöt
      - Omia junnuja todella uskalletaan käyttää edustuksessa Cuenca ja Tello esimerkiksi ja puoli joukkuetta normaalista avauksesta

      Keksitkö lisää Zamppa?

      Poista
    9. - 1. Maalintekopaikka noin sivusta maalia? Joo, kyllä päätyrajallakin on maalintekopaikka LOL

      2. Ovatko Barca-fanit oikeasti näin idiootteja?

      - Mestarien liigassa FC Barcelonaa kannattaa mm. UEFA:n puheenjohtaja.

      - Zamppa: Olen itse odottanut vastaavaa kutsua.

      - En tee tätä työkseni vaan olen omistanut elämäni taisteluun FC Barcelonaa vastaan.

      - Zamppa: Eli trollaat? Kiitos.

      - Pelinopeushan FC Barcelonalla on todella hidasta.

      Omia junnuja käytetään koska loukkaantumiten takia muita ei ole. Tello ja Cuenca ovat täysiä tusinapelaajia, jotka näyttävät hyviltä koska FC Barcelona saa tuomariapuja.

      Poista
    10. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 5.42

      En trollaa. En vain puhu niistä asioista, joissa Barca voisi olla parempi, koska tämä vihablogi ei ole oikea paikka siihen. Keskityn enemmänkin hölmöjen salaliittoteorioidesi ja "ketään ei kiinnosta"-juttujesi kumoamiseen.

      Poista
    11. Koska FC Barcelona ei ole missään hyvä, niin.

      Poista
    12. "Pelinopeus kun pelataan tärkeä peli esim Chelseaa v astaan illalla"

      Tämähän on menee naurettavuuden huipulle missä vain. Farselonahan on maailman hitainta jalkapalloa pelaava joukkue. Keskikentällä syötellään edestakaisin. Tämä on yksi niistä syistä, joiden takia Farsa raiskaa jalkapalloa. En tiedä yhtään joukkuetta, joka pelaisi yhtä tylsää jalkapalloa.

      Zamppa muuten on kyllä trollauksen ääripää tai muuten vaan tyhmä. Trollaus on hieno asia, jos sitä osaa käyttää oikein, mutta hänen yrityksensä menevät jo naurettavuudeksi.

      Poista
    13. Siis: "Tämähän menee naurettavuuden huipulle missä vain."

      Ja Zamppa. Miksi vitussa pitää käydä tällä sivulla jos olet Uefalona fani? En mäkään kävisi millään sivulla, jossa olisin asioista eri mieltä.

      Poista
    14. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 7.05

      Ymmärrän kyllä, että Madridistoja ja muita Barcavihaajia ottaa aivoon, kun Barca pärjää ja joukkueen asiantuntevat fanit heittävät vielä lisää löylyä. Tietenkin se, että Madrid ja Mourinho tarjoilevat tekemisillään ja sanomisillaan vielä lisää naurun aihetta Barcafaneille, ottaa Madridistoja ja Barcavihaajia päähän. Puhumattakaan siitä, ettei Madrid pärjää keskinäisissä otteluissa Barcalle! Tietenkin tällaisten tosiasioiden toteaminen saattaa vaikuttaa fanaattisimmille Madridistoille ja Barcavihaajille trollaukselta.

      Käyn lukemassa tätä vihablogia huvittaakseni itseäni ja nauraakseni Messinvihaajalle. Jo se, että kaveri on avoimesti kertonut kirjoittavansa näitä höpöjään täysin tosissaan, aiheuttaa suurta huvitusta. Messinvihaajan tekstit ja niitä seuraavat selitykset ovat hyvä esimerkki, kuinka pää voi mennä sekaisin siitä, kun fanittaa tai vihaa jotain asiaa aivan liian fanaattisesti.

      PS. Kyseisen joukkueen nimi on muuten FC Barcelona, kavereiden kesken Barca tai FCB.

      Poista
    15. Kuvaavampi nimi on Uefalona, sillä Uefan ansiosta se on päässyt vaikka kuinka monta kertaa jatkoon Champions Leaguessa tuomarin "virheiden" ansiosta. Tämän takia sitä on hyvä kutsua Uefalonaksi.

      Ainut syy, miksi (ehkä) luulet Uefalonan olevan hyvä joukkue (oikeasti on teatterikoulu) on se, että he ovat voittaneet tuomarien ansiosta vaikka kuinka monta pokaalia. Ilman tuomareita olisi voitot jääneet vähäisiksi.

      Jos jotkut ovat oikeasti ehdottaneet, että analysoisit joitain otteluita, nauran heille. Kirjoituksiesi perusteella susta ei olis sellaseen. Tosin YLE:lle ehkä voisit mennä niitte muiden kanssa, jotka ei tiiä fudiksesta mitään. Eilisessä matsissa oli pitkästä aikaa joitain, jotka tiesivät jotain eivätkä sanoneet koko ajan: "Uefalona sitä ja Uefalona tätä. "Kuitenkin Juha Reini sanoi jotain tämmöstä: "Özilin pois otto oli virhe, minkä jälkeen Barcelona sai otteen pelistä."

      Niin ja mee huvittelemaan itteäs jonnekki muualle. Täällä ei kaivata miesnäyttelijöistä tykkääviä ihmisiä.

      Poista
    16. - Olet täysin oikeassa.

      - Zamppa käy koska tietää olevansa väärässä.

      - Eipä noille jutuille enää naura kuin Barca-fanit keskenään. Kaikki näkevät miten homma toimii.

      - Reinihän on Barcelona-fani pahimmasta päästä. Eikä Barca-kommenttiensa perusteella ei tajua jalkapallosta yhtään mitään.

      Poista
    17. Espanjan liigaan nuo kommentit eivät osu ollenkaan. Tekevät turhakkeesta vain pahemman valehtelijan. Onnetonta ja tietämätöntä, tosin mitäpä voi odottaa työttömältä luuserilta, jolla ei ole käsitystä mistään. Hienoa, että kaltaisesi turhake on löytänyt avautumisalustan.

      Poista
    18. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 10.36

      Kyllä joillain ottaa sitten koville, herranlettas sentään :D

      Pystyisin kyllä analysoimaan esim. eilisen Bayern - Madrid ottelun aika tarkkaankin, mutta tähän vihablogiin kirjoittamisen olen todennut jo kuukausia sitten täysin turhaksi. Alkuun yritin oikeasti keskustella rakentavasti Messinvihaajan kanssa, mutta koska hänen perustelunsa jokaiseen Barcaa koskevaan asiaan on aina "tuomarit/UEFA/Platini järjestivät Barcalle voiton" tai "vastustajaa ei kiinnostanut", totesin, ettei tänne vakavamielisesti kirjoittelu todellakaan maksa vaivaa.

      Nauran myös kaikille "Barca ei olisi voittanut mitään ilman tuomareita"-huuteluille. Sellaisia huutelevat ihmiset eivät ymmärrä lajista paljoakaan ja vihaavat Barcaa, koska Barca on viime vuosien aikana pudottanut vähintään kerran kyseisten huutelijoiden suosikkijoukkueen.

      Kesän EM-kisoista saatan kirjoitella ennakkoblogeja ja myös itse otteluista analyysejä, kunhan joukkueet julkistetaan ja kisat alkavat. Sitten voidaan keskustella niistä analysointitaidoista.

      Poista
    19. Jep, koska sinulla ei ole perusteluita asioille.

      Tietysti ja huutavat koska FC Barcelona sai tuomareilta apuja. Eivät pelaajat ole yhtä tyhmiä kuin sinä.

      Poista
    20. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 11.46

      Pelaajat yrittävät aina löytää syyllisen tappioonsa kaikista muista paitsi itsestään ja omasta peliesityksestään. Tämän takia esim. juuri silloisen Chelsean suurimmat itkupillit Ballack, Drogba, Terry ja Lampard syyttivät tuomaria tappiostaan.

      Perusteluja kyllä löytyy. Olen esittänyt sinulle aikaisemmissa jutuissa montakin perustelua sille, miksi Barcan voitot eivät ole mitään UEFAn salajuonia. Olen myöskin kumonnut toistuvan trollausperustelusi "vastustajaa ei kiinnostanut" useampaankin otteeseen.

      Ja nyt alat jo haukkumaankin, kun argumentit loppuvat? Itse en tuohon alennu, vaan yritän pitää mielessä, ettet ole mieleltäsi ihan terve tapaus.

      Poista
    21. Perusteletko vaikka tuon ottelun ihan ensimmäiseksi?

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.