keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

FC Filmaajille ei armoa Mestarien liigassa

Maailman yliarvostetuin jalkapallojoukkue sai turpiinsa Kivikovalta Valioliigajoukkueelta, Chelsealta. Kotijoukkueella ei ollut missään vaiheessa hädän päivää. FC Barcelona keskittyi lähinnä Drogbban telomisyrityksiin ja huolimatta selkeistä tuomariavuista Chelsea nappasi 1-0 voiton.

Messin esitys oli normaalia Messin tasoa. Ei mitään tolkkua kun vastassa ei ollutkaan Espanjan tai Saksan liigan heittopussi. Maailman paras pelinrakentaja Xavi sai varmaankin 200 syöttöä, ei yhtäkään joka olisi kunnolla edistänyt peliä. Busquets pysyi kentällä tuomarin armosta, punainen kortti olisi ollut oikea tuomio.

Tässä sen näkee. Ilman tuomariapuja Valioliigan ylempi keskikastikin pistää FC Barcelonaa pataan.

FC Barcelona voittaisi Valioliigan jos siellä pelaisi. HAHAHAHAHAHAHA.

53 kommenttia:

  1. Onnittelut. Harvemmin näkee harhaisempaa ja enemmän kirjoittajansa typeryyttä kuvaavaa tekstiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah, ottaako noin paljon päähän oman suosikin tappio?

      Poista
    2. Ei. Elämässä kun sattuu olemaan jalkapalloa aikapaljon tärkeämpia asioita. Sinun tilanteesi sen sijaan vaikuttaa aika huolestuttavalta. Oletko harkinnut psykiatrilla käyntiä? Juttusi alkavat nimittäin olla samalla harhaisuusasteella kuin Breivikillä.

      Olen tyytyväinen Barcan esitykseen. Välillä niitä tappioita vain tulee.

      Poista
    3. Onko maailmassa tärkeämpiä asioita? En ole harkinnut psykiatrilla käyntiä.

      Kumma kun ne tappiot tulevat kovissa otteluissa. Kertoo paljon FC Barcelonan todellisesta tasosta.

      Poista
    4. "Onko maailmassa tärkeämpiä asioita?"

      Miten olisi vaikka perhe tai työ/opiskelu? Ystävät jos sellaisia sattuu olemaan?

      "Kumma kun ne tappiot tulevat kovissa otteluissa. Kertoo paljon FC Barcelonan todellisesta tasosta."

      Minusta taas Barca on viimeisten vuosien aikana voittanut aika paljon tärkeitä otteluita. Enemmän kuin mitä itse olen osannut odottaa. Harvempi joukkue on enemmän voittanut. Mahdollisesti tällä kaudella tulee vielä 1-3 pokaalia lisää.

      Poista
    5. Kyllä tämä menee niiden edelle.

      Tuomariavuilla niin. Nyt ei tullut liikaa apuja ja heti tappio.

      Poista
    6. Tuomareista itkeminn kuuluu luusereille.

      Poista
    7. "Tuomareista itkeminn kuuluu luusereille"

      Surkein argumentti mitä olen vähään aikaan nähnyt. Jos tuomari tekee räikeän virheen, niin pitäisikö kaikkien olla turpa kiinni? Sitä muutosta parempaan ei ikinä tapahdu, jos kaikki ovat tuppisuina niin kuin lainaamani kommentin kirjoittanut herra. Enää ei tarvitse ihmetellä miksei asiat Suomessakaan edisty. Mikään ei koskaan muutu jos pidät turpasi kiinni.

      Poista
    8. Juuri näin. Selviin epäkohtiin täytyy puuttua.

      Poista
    9. "Surkein argumentti mitä olen vähään aikaan nähnyt. Jos tuomari tekee räikeän virheen, niin pitäisikö kaikkien olla turpa kiinni? Sitä muutosta parempaan ei ikinä tapahdu, jos kaikki ovat tuppisuina niin kuin lainaamani kommentin kirjoittanut herra. Enää ei tarvitse ihmetellä miksei asiat Suomessakaan edisty. Mikään ei koskaan muutu jos pidät turpasi kiinni."

      Miksi sitten tuomareista itkevät 90 prosenttisesti häviäjät? Siksi, että pitää etsiä tekosyitä. Nämä tekosyyt ja yleinen ymmärtämättömyys pallopeleistä mallia "messinvihaaja" on syynä siihen, että suomalainen jalkapallo on täysin perseestä ja näillä näkymillä tulee sitä olemaan myös tulevaisuudessa.

      Poista
    10. Aina ei tarvitse etsiä tekosyitä. Väitätkö että tuomari ei`voi ratkaista ottelua väärillä vihellyksillä?

      Poista
    11. "Aina ei tarvitse etsiä tekosyitä. Väitätkö että tuomari ei`voi ratkaista ottelua väärillä vihellyksillä?"

      Kyllä ne ovat ne pelaajat jotka ratkaisevat pelin siellä kentällä. Suomessa on ikävän yleistä etsiä tekosyitä omille virheille.

      Poista
  2. 10 selssiläist ballo alla ni koida dehä maali =D=D
    t. BenMatlock

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10 Chelsean pelaajaa pallon alla teki yhden maalin.

      Poista
    2. gyllä sen maalin tegi vain ygsi belaaja :--D

      Poista
    3. Niin, yksi niistä kymmenestä jotka olivat pallon alla.

      Poista
    4. no jos ygsi musta mies juoksee gerran hyöggäämään ja onnistuu dehä maalin niii sanodaan niigu tamminen eli greit tsab :DD

      Poista
  3. Hieno teksti-tv analyysi,ens kerral kannataa katsoa peliä.

    Ps. Kuinka monta matsia olet itse pelannut ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Teksti TV:ssa noin paljoa tekstiä ole. Tällä kertaa kirjoitin ottelun jälkeen eikä tässä huumassa kunnolla pysty keskittymään.

      Riittävän monta, ja entä sitten? Mitä sillä on väliä?

      Poista
  4. Ikävä kertoa, mutta Barca tulee syömään Chelsean Camp Noulla.
    Voin laittaa vaikka * Jallu-pullon panokseksi.

    VastaaPoista
  5. Tilastotappio tai "työtapaturma" niin kuin Toni Nieminen sanoisi. Cotedivoirenkurkkija on kyl maailman suurin persreikä Pepen ja Marcelon jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs kurkkimista ottelussa tapahtui? ITse en nähnyt Drogbalta yhtäkään filmiä.

      Poista
  6. Hemmetin hyvä peli. Näihin sun lapsellisiin blogimyllyihin ei kannata lähtee edes kommentoimaan, näyttää olevan tommosta 10v "meidän iskä on parempi ku teidän iskä" settiä.
    Itse ottelusta:
    Barca myllytti odotetusti, 1 ylärima, 1 tolppa, 2 Cescin avopaikkaa, 1 Sanchezin hyvä paikka, Busquetsin paikka, Messin pusku, Tarzanin pusku. Huonoa viimeistelyä ja Cechin pari hyvää torjuntaa piti barcan nollilla. Chelski rokotti siitä ainoasta paikasta minkä sai. Siinäkin barcan pakit viiletti aivan väärässä paikassa.. Muuten kyllä pirun hyvin pelattu. Myös chelskiltä, peittivätkö 4 vai 5 Messin kutia? Hyvää puolustusta boksin rajalla. Muutenkin pitivät Barcan pois hyviltä tonteilta pois lukien eka halffi. Sillon ois voinu rasahtaa jo 3-0 tauluun.
    Saatiinpa toiseen matsiin jännitystä. Luulis että barca kotonaan vie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barca myllytti lähinnä koska Chelsea ei filmausten pelossa uskaltanut rikkoa kunnolla. Tällä kertaa tuomari ei ollut maksettu ja onnistui.

      Poista
  7. Miksi joku vihaa Messiä? Mitkä piirteet hänessä ärsyttää sinua?
    Sinä itse, olet varmasti täydellinen ihminen joka auttaa vammasia lapsia?
    En näe kenenkään vihaavaan esimerkiksi newcastlen Ben Arfaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi on käyttänyt dopingia riittää perusteluksi. Loppuun: häh?

      Poista
    2. Ei ole vaan kasvuhormonia joka on auttanut hänet yli 150 senttiseksi, ei maailman parhaaksi futaajaksi. Miten voit olla näin tyhmä ?

      Poista
    3. Kasvuhormoni on doping aine.

      Oletko oikeasti noin tyhmä? Olisiko Messi alle 150 senttisenä samantasoinen jalkapalloilija kuin nyt? Ei.

      Poista
    4. Ja kasvuhormoni vaikuttaa muuhunkin kuin pituuskasvuun, mm.lihaksiin

      Poista
  8. Zamppa, Urheilualojen Guru18. huhtikuuta 2012 klo 22.25

    henq sen aika hyvin sanoikin tuossa. Chelsealla yksi paikka, muuten olivat koko ajan hädissään, että "toivottavasti Barca ei tee, toivottavasti ei Barca tee...". Tällä kertaa Chelsean puolustusmuuri piti ja Cechiltä monta haamutorjuntaa.

    Barcalla oli tosiaan käytännössä paikkoja tehdä 3-4 maalia, mutta tällä kertaa ei mennyt. Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että Barca oli kentällä hallitsevampi ja parempi joukkue, joka olisi ansainnut vähintään tasapelin. Tuolla pelillä Chelsea kuitenkin saa ensi viikolla Nou Campilla niin kyytiä, että Terryllä ja muilla lädeillä on vielä ensi viikon valjukierroksellakin pää sekaisin.

    Hienoa, että Chelsean voitto kuitenkin selvästi toi vihablogin kirjoittajan harmaaseen ja synkkään elämään pienen valonpilkahduksen edes tämän vajaan viikon ajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän ne siinä hädissään ollu, oli vain aivan loistavasti organisoitu puolustus, huippupeli toppariparilta sekä drogbalta. Barcahan ei ollut ollenkaan parempi joukkue. Chelsealta hyvä peli ja parempi joukkue voitti kuten tulostaulusta näkeekin.

      Poista
    2. Juuri näin. Chelsea vie myös seuraavan!

      Poista
    3. Cechillä ei ollut yhtäkään haamutorjuntaa, perusvarmaa työskentelyä toki ilman pahoja virheitä. Barcalla oli yksi huippupaikka, Alexisin, muut olivat selvästi huonompia.

      Poista
  9. Minä kun luulin ettei Chelskia Mestareiden Liiga kiinnostanut? Mutta taisikin olla Barca jota ei tällä kertaa kiinnostanut. Drogban maalissa Barcan puolustus antoi Ramiresin vapaasti juosta maalia kohti ja syöttää Drogballe jota ei viitsitty pitää kiinni. Puolustaja oli aivan lähellä mutta ei jaksanut ottaa Didiä kiinni -----> selvä todiste kiinnostuksen puutteesta. Kaikesta näki, että ottavat löysästi ja säästelevät voimia lauantain Classicoon. Chelsea ei ollut parempi, Barcaa ei vain todistetusti kiinnostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä sait idean ettei Chelseaa kiinnosta Mestarien liiga? Tilanteessa ei ollut Barcelonalta edes puolustajaa vaan keskikenttäpelaaja.

      Poista
    2. Muistan vaan lukeneeni jostain jutun "Aukoton totuus - Mestareiden Liiga ei kiinnosta Englannissa"....

      Vielä lisää todisteita....Barcelona laittaa keskikentän puolustamaan ----> ei paljoa kiinnostanut. Keskittyminen on jo lauantaina ottelussa.

      Poista
    3. Englannissa = Chelsea?

      http://antibfc.blogspot.com/2012/04/aukoton-totuus-osa-2-mestarien-liiga-ei.html

      "Mestarien liigan välierässä pelaava Chelsea pyysi ottelun siirtämistä, koska joukkue osallistuu myös Mestarien liigan välieriin ja saa vastaansa FC Barcelonan. Ottelua ei voitu pelata perjantaina, koska vastakkainasettelussa jalkapallon vanhin cup-kilpailu, FA Cup, menee heittämällä arvostuksessa ohi muovisen Mestarien liigan.

      Edes aiempi ajankohta sunnuntaina (ottelu alkaa Suomen aikaa kello 20.00) ei onnistunut, koska myös Valioliiga arvostetaan korkeammalle kuin Mestarien liiga (kello 18.00 Suomen aikaa alkoi ottelu Manchester United-Aston Villa)."

      Poista
  10. Kannattaa ottaa myös huomioon tämän yksittäisen ottelun tuloksessa se että barca ei lopussa (n.70m pelin jälkeen) hakenut sitä maalia minkäänlaisella riskillä koska didi oli selvästi pelipäällä ja olisi voinut tulle se toinenkin paikka ja barca tietää että kun päästään kotiin kenttä on parempi ja kotiyleisö takana (oli muuten aika valjuja chelsean fanit koska barca huudut kuuluivat suurimman osan ottelusta) classico pelattu (ja voitto otettu) niin voitto on käytännön varma ainoa este barcan jatkopaikalle on että chelsea onnistuu taas ainoasta höykkäyksestään ja barca ei onnistu viimeistelyssä mutta kyllä barca tekee väkisinkin vähintään 2maalia camp noulla.
    Eli jos olisi ollut yksiosainen peli tulos olisi voinut olla täysin eri.

    Ja pilataan nyt kommentti mv:een tasoisella kommentilla
    Tuomari oli saksasta ja halusi pudottaa barcan jotta bayern voittaa mestaruuden eli chelsea voitti tuomariavuin eli täysi salaliitto:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikäsi? Veikkaan 7, koska kirjoitusvirheitä nimittäin riittää. Ja Real Madridilla on todella hyvät mahdollisuudet voittaa clasico, joten mitään ei ole ratkottu.

      Poista
    2. Miten kirjoitus virheet vaikuttavat ikään??
      Jos välttämättä haluat tietää niin olen 22v.
      Kyllähän madridilla on mahdollisuus voittaa mutta pitäsin barcan voittoa n.75% varmana perusteluina aiemmat kohtaamiset,madridilla paineet,barcalla kotikenttä ja madrid on viime vuosina tupannut epäonnistumaan näissä peleissä.

      Jos sulla ei ole muuta tekemistä kuin puuttua kirjoitusvirheisiin niin ole vain ihan hiljaa.

      Poista
  11. Eilisestä pelistä vielä sen verran että tais fc filmaajien titteli siirtyä Chelsealle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perustelut? En nähnyt yhtäkään filmiä Chelsean pelaajilta.

      Poista
    2. kato sitä peliä! Drogba filmas melkee yhtä paljon kuin pepe klassikoissa. Iniestalta vietiin myös pilkku

      Poista
    3. kyllä siinä repiminen alkoi ennen boksia, jos oikein muistan. Vaparin ois voinu sieltä boksin nurkilta laittaa mutta ei ny penaltia kuitenkaan.

      Poista
    4. - Edelleen niitä filmauksia? En nähnyt yhtäkään missä ei olisi ollut selvää kontaktia Drogbaan, pl se yksi missä kaatui korkealta.

      - Iniesta filmasi sen repimisen.

      Poista
    5. No yksi tulee heti mieleen ilman uudelleen katsomista
      eli lambardin filmi boxissa jota toki pyyteli heti anteeksi pisteet siitä.
      Drogbalta ei ehkä mitään yksittäistä superoksettavaa mutta puolentusinaa todella helppoja kaatumisia toki häntä myös rikottiin yhtä monta kertaa.

      Poista
    6. Katsokaa Pedron keltainen kun Asshole kaatui Pedron rajusta "kontaktista". Drogballa taas tuntu olevan kaatumatauti, Lampaan säälittävä heittäytyminen.

      Poista
    7. Puhuin Drogbasta ja tarjoat Lampardin filmiä (mikä tilanne?). Jos sitä taklausta boksin ulkopuolella tarkoitat, ei ollut boksissa.

      Eipä tunnu löytyvän Drogbalta filmejä. Taas nähdään Barca-fanien valehtelu.

      Poista
    8. http://www.iltasanomat.fi/mestarienliiga/futistahdet-irvailivat-rooneyn-johdolla-didier-drogballe/art-1288463528478.html?pos=1288424528092

      Poista
    9. http://antibfc.blogspot.com/2012/04/aukoton-totuus-osa-2-mestarien-liiga-ei.html

      Rooney pelaa ManU:ssa. Ihme itkijä kun 100 kertaa pahempi sukeltaja pelaa omassa joukkueessa (Young).

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.