tiistai 24. huhtikuuta 2012

FC Filmaajat ovat paskoja Englantilaisten käsittelyssä

Tämä on juhlan paikka. Tätä juhlitaan pitkään. Anti-BFC:n suurimpiin kuuluva unelma on toteutunut. Chelsea sai lopulta hyvityksen vuoden 2009 tapahtumille. 6.5.2009 ei koskaan unohdu Anti-BFC:lta. Tämä kosto antaa tapahtuneelle osahyvityksen. Taistelu jatkuu silti entiseen malliin. Joka tapauksessa mukava havaita taistelun tuottavan tulosta.

Sankarillisesti taistellut Chelsea otti voiton idioottimaisesti filmaavasta, täynnä kusipäisesti pelaavia pelaajia koostuvasta pellelaumasta joka kantoi yllään sini-purppura pelipaitaa. Häpäisten sen totaalisesti.

FC Filmaajat, joita myös FC Barcelonaksi kutsutaan, esitti kentällä kaikkea mistä jalkapallo ei halua tulla tunnetuksi. Filmejä, tuomarille valittamista, jatkuvia rikkeitä, yksinkertaisesti ällöttävää käytöstä.

Tuomari yritti kaikin keinoin lahjoittaa voiton FC Barcelonalle. Ensin John Terry sai täysin naurettavan punaisen kortin, Sanchezin heittäytyminen kelpaisi vaikka Pöllöwoodiin. FC Barcelonan pelaajien jatkuvista rikkeistä ei Chelsealle vapaapotkuja suotu. Seuraavaksi Drogba ei filmaa, Fabregas sen sijaan kyllä. FC Barcelonalle rankkari.

Ottelun tapahtumat tiivistyvät tuohon rangaistuspotkuun. Maailman yliarvostetuin, kasvuhormonia käyttänyt Messi asettuu pallon taakse. Maalilla FC Barcelona siirtyisi yhteismaaleissa johtoon. Messin pää ei kestä, potkaisee ylärimaan. Vielä lisäajalla Torres tekee 2-2 tasoitusmaalin.

Voiko tästä enää ihanammaksi mennä? Chelsea saa revanssin 6.5.2009 tapahtumista, Messi osoittaa olevansa pienten otteluiden pelaaja mokaamalla rankkarin ja parjattu Torres osoittaa olevansa Messiä parempi pelaaja maalillaan.

FC Barcelonan pelaaja-arviot ottelusta. Asteikko 1-10.

Valdes 3.5: Alkuminuuteilla ääliömäinen ulostulo, josta olisi voinut punalappua heiluttaa. Ei FC Filmaajille tietenkään. Samalla Pique sai lisää aikaa Shakiran kanssa. Ei paljoa töitä muuten.

Mascherano: 3 Filmaavaksi m*lkuksi Espanjassa muuttunut pellehyppääjä oli koko ottelun totutusti pihalla kuvioista.

Pique 4.5: Jäi Valdesin jyräämäksi alkuminuuteilla.

Puyol 5: FC Filmaajien ainoa pelaaja, lähes. Ei ollut jatkuvasti kieriskelemässä milloin mistäkin pikkuhipaisusta. Lähes-sana lisätään jatkuvasta mussutuksesta tuomarille. FC Filmaajien parhaan pelaajan palkinnon saa näin helposti.

Busquets 4.5: Sai maalinkin tehtyä, vahingossa. Pallo tuli vahingossa heikompaan jalkaan ja sai sen menemään tyhjään maaliin. Muuten saldona kasa filmejä ja valitusta tuomarille, ärsyttävä pelaaja.

Xavi 2: Maailman toiseksi yliarvostetuin pelaaja. Xavin saldo kahdesta ottelusta Chelseaa vastaan oli varmaan 300 sivuttaissyöttöä. Koskahan idiootit, jotka itseään asiantuntijoiksi esittävät, ymmärtävät Xavin olemattoman arvon. Maalinteossa Xavista ei ole mitään apua, ennemmin päinvastoin.

Iniesta 2.5: Filmaava ratkaisija onnistui viemään FC Filmaajat ottelussa johtoon. Siinä olikin pelillinen panos muutaman pellehypyn lisäksi.

Cuenca 4: Muutama hyvä juoksu pallon kanssa. Yhdestä sokkokeskityksestä Busquets onnistui tekemään maalin. Heikko suoritus mutta parempi kuin Xavilla.

Sanchez 2.5: Ei tarvitse miettiä miksi tällaisia kokovartalok****ä hommataan FC Filmaajiin. Taas kerran filmattu punainen kortti. Tällä kertaa rehdille lädipelaajalle, John Terrylle. Siinä koko anti ottelulle. Yksinkertaisesti oksettavaa katsoa tällaisten pelaajien pilaavan jalkapalloa.

Fabregas 3: Ainoa mitä sai aikaan oli rankkarin filmaaminen. Tyypillisesti Guardiola on saanut tästäkin pelaajasta koulutettua filmaavan pellehyppääjän.

Messi 1 Flop of the match: Oikeus toteutui. Kasvuhormoneita käyttänyt pelaaja nolasi itsensä lopullisesti. Messi ei enää koskaan voi sanoa kovien otteluiden pelaajaksi. Se nähtiin tässä ottelussa. Tilanne 2-1 FC Filmaajille. Rangaistuspotku. Messi asettuu pallon taakse. Messi ei kestä paineita vaan vetää ylärimaan! Kyseisellä hetkellä Messinvihaaja alkoi huutaa suoraa huutoa. Maailman yliarvostetuin pelaaja osoittautuu pelkäksi roskakasaksi kun tärkeitä otteluita pitäsi ratkoa. Samalla osoitettiin kaikki Messiä maailman parhaaksi pelaajaksi huutavat ihmiset täysiksi idiooteiksi.

Vaihtopelaajat

Alves 3: Piquen tilalle. Pyöritti palloa oikealla laidalla jaloissaan, ei muuta saanut aikaan.

Tello 3: Tuskin huomasi että oli kentällä.

Keita 2.5: Suurin funktio pallon toimittaminen Cechille maalipotkua varten.

Valmentaja Pep Guardiola: 0.5: Taktisilta kyvyiltään häviää keskiverto nojatuolikatsojalle. Kun vakiotaktiikka ei tuonut tulosta, sen käyttämistä jatkettiin loppuun saakka. Haastattelussa totesi ettei hän eikä joukkue tehnyt mitään väärin. Kommentista lähtivät loputkin pisteet.

Erotuomari; Cüneyt Çakir 2.5: Jätti viheltämättä hirvittävän määrän Chelsean pelaajiin kohdistuneita rikkeitä. Terryn punainen kortti ja Fabregasin filmistä annettu rankkari kruunasivat surkean esityksen.

50 kommenttia:

  1. Terryltä rehti polvipotku...

    VastaaPoista
  2. Olisit lisännyt tuohon vielä Guardiolan arvosanan. Toivottavasti kaikki Barca-fanitkin tajuavat viimein, että heidän sankarinsa Guardiola ei ole valmentajana mitenkään erikoinen, päinvastoin.
    Taktiset kuviot ovat Guardiolalla aivan lapsenkengissä, ja onkin pärjännyt lähinnä (luultavasti Cruyffin keksimän) pallonhallintaan perustuvan lyhytsyöttöpelin turvin.

    Tämä on lisäksi Barcelonan ainoa ase, sillä joukkueesta puuttuvat hyökkäyksestä pääpelaajat ja boksin ulkopuolelta kaukolaukauksia osaavat pelaajat kokonaan. Täysin valmennuksen piikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guardiolan arvosana lisätty. Meneehän tuo valmennuksen piikkiin mutta kun pallonhallinta on ainoa mikä ratkaisee, niin ymmärtäähän sen.

      Poista
  3. Miksi lahjottu tuomari hylkäsi Barcelonan paitsio maalin ??

    Miksi enemmistö maailman jalkapallon pelaajista pitää Messiä tämän hetken parhaana jalkapallon pelaajana, vastapainona sinä joka olet saavuttanut jalkapallossa mitä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä oli eri linjamies joka antoi Terrylle punaisen.

      Jalkapalloilijat ovat tunnetusti älyltään varsin rajoittuneita, yleisesti katsottuna,

      Poista
  4. Tietävätkö vanhempasi että pidät kyseistä blogia?
    Mikäli Messi olisi ampunut maalin pilkusta, olisit sanonut että kuka nyt ei osuisi tyhjiin.
    Aina löytyy selitykset, mutta minulle tämä on viihdettä.
    CL myös kiinnostaa Englannissa, toisin kuin olet ennen väittänyt. Kaikki Chelsean pelaajat sanoivat keskittyvänsä CL kuin valioliiga on lähes jo ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sitten vaikka tietäisivätkin?

      Mutta kun ei osunut.

      Chelseaa kiinnostaa = Englannissa kiinnostaa? Ei.

      Poista
  5. Ironista miten puolustus & Valdes saavat korkeamman arvosanan kuin Messiah.
    1.Chelsealta 2 vetoa maalia kohti molemmissa osaotteluissa ja Valdes imi molemmat
    2.Puolustus heikkoa molemmissa maaleissa
    3.Messi kuitenkin antoi maalisyötön & veti 2x tolppaan vaikka nyt se ei lohduta. Hiljainen peli maestrolta, mutta neljäs kultainen pallo on varma mikäli sivuuttaa Mullerin kaikkien aikojen maaliennätyöstä ja real ei vie CL.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolustus ja Valdes mokailivat vähemmän, koska pallo oli enimmäkseen hyökkäävien pelaajien hallussa.

      1. 2 vetoa on aika vähän.

      2. Totta mutta hyökkäys kerää usein suurimmat kehut, tuolla pallonhallinnalla se ansaitsee myös haukut.

      3. Myös joku tusinajunnu Cuenca sai maalisyötön. Topllakuteja ei lasketa varsinkaan rankkareista.

      Poista
  6. En tiä että jaksaako tähän edes kommentoida mitään jos tosissas pidät Terryn temppua normaalina käyttäytymisenä. Todella sikamainen temppu kokonaan pelin ulkopuolella.. Pelle äijjä ja pönttö ei kestäny ryöpytystä toista matsia putkeen. Kyllähän sen näki miten Cech talutteli sitä pois sieltä kentältä, näki tilanteen ja tiesi ettei siinä ole paljon mussuttamista.
    Ja Messin rankkari kimposi alas päin, se oli parista sentistä kiinni, ettei Barca mennyt jatkoon. Joskus se vaan pomppii näin päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen kortti olisi ollut oikea tuomio.

      Joka tapauksessa rankkarista ei tullut maalia.

      Poista
    2. niinno jos barcan janari ois tommosen tempun tehny pelin ulkopuolella niin todennäköisesti vaatisit kuolemanrangaistusta täällä, että sillai. eipä niiltä tuollaisia tulla onneksi näkemään.
      eipä tullut ei, mutta ei se paska rankkari siltikään ollut.

      Poista
    3. Aina hauskoja nämä "olisin sitä ja tätä".

      Poista
  7. En tajua miksi tämä kaveri pilaa juhlansa tekstillä josta totta on vain chesean voitto.
    Toki jalkapallossa ainoa mikä lopussa merkitsee on maalit ja näin barca fanina chesean jatkopaikasta on turha kitistä mutta puhees että barca olisi kriisissä on täyttä paskaa muut juokkueet ovat vain parantaneet ja barca ei ole siihen pystynyt, mutta eiköhän tilanne ensi kaudella muutu.
    Mutta sitten niihin kirjoituksesi tyhmyyksiin:
    Ensinnäkin terryn punainen oli täysin oikein en voi käsittää miten kapteeni voi pipahtaa noin no eihän se ollut mikään balotellin ,cantonan ,pepen tai ramosin kaltainen pimahdus mutta aivan selvä vahingoitusyritys jota alexis "viisaasti" (siitä voidaan olla montaa mieltä) vielä korosti ja punainen aivan oikea tuomio.Lisäksi voi todeta että jos tuomari kuten mv väittää oli lahjottu barca tuomari niin miksi terry antaa mahdollisuuden hänellä antaa ulosajo mielestäni tuo temppu tekee john terrystä flop on the match miehen.
    Sitten messin rankkariin joka oli tietynlainen käännekohta eli rankkarihan oli ihan selvä vähän vastaata kuin terryn punainen eli chelsean pelaaja tulee rajusti myöhässä kontakti selvä ja fabregas vielä korostaa rikettä eli oikea tuomio.
    Itse vedosta että toki rankkarit pitäisi nykyjalkapallossa pistää sisään mutta puolustukseksi voi sanoa että oli tämä kuitenkin kohtuullisen hyvä rankkari ja vaikka en usko tuuriin ja onneen sen kummemmin niin kyllä chelsea oli erittäin onnekas monessa tilanteessa molemmissa otteluissa.
    Siihen että messi yhden rankkarin perusteella ei olisi enään paras on täysin absurdia muistellaan vaikka beckhamin rankkari em-kisoissa suuri peli ja pallo lähes ulos stadionilta mutta laskeeko tämä yhtään becksin pelaajalahjoja EI.
    En kuitenkaan selittele sillä että barca oli parempi plaa plaa plaa.... koska peli on maalinteko peli ja puolustus on yhtä tärkeää kuin hyökkäys ja chelsea ansaitsi jatkopaikkansa vaikka peli on kyllä todella kauheaa katsottavaa jos pallon purut tehdään 90% alle puoleenkenttään barca pelaajan jalkaan.
    Chelsea maksoi myös kovan hinnan voitosta ja monta kaveria sivussa joten en usko että finaalissa on mitään mahdollisuuksia tuli vastaan kumpi tahansa mutta onneksi jalkapallossa kaikki on mahdollista.
    Lisäksi loppuun että mielestäni voisit pikkuhiljaa lopettaa nuo filmaus puheet koska en nähnyt näissä 3 barcan tärkeässä pelissä yhtään räikeää filmausta barcan pelaajilta ja ehdottomasti suurin yllätys on busquets joka on jättänyt filmaukset/kurkkimiset lähes kokonaan.
    Onnittelut kuitenkin barcan tappiosta ehkäpä olet sen jopa ansainnut:D.
    Tämä tulos tai mikään tulevien otteluiden tulos ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa että barcan nykyinen joukkue on legendaarinen jengi jonka voi huoletta nostaa vertailuun mitä tahansa juokkuetta vastaan miltä aikakaudelta tahansa ja messi on ratkaissut niin la liga mestaruuksia cl:pyttyjä ja cup voittoja joten minusta voidaan yhdestä epäonnistumisesta huolimatta puhua hyvästä ja kovien pelien pelaajasta.En itse ainakaan muista yhtään pelaajaa joka olisi joka ottelussa urallaan ollut täydessä kunnossa ja ratkaissut joka pelin.
    Parhaan arvosanan antaisin minä barcan kotiyleisölle joka oli todella voimakkaasti ottelussa mukana ja kannusti omiaan vielä torresin maalinkin jälkeen.Tälläistä ei nähdä edes englannissa varsinkaan suurien faneilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "En tajua miksi tämä kaveri pilaa juhlansa tekstillä josta totta on vain chesean voitto."

      Tämä kommentti täytyy allekirjoittaa, blogin pitäjältä katoaa realismi lähes jokaisessa arviossa.


      "Ensinnäkin terryn punainen oli täysin oikein en voi käsittää miten kapteeni voi pipahtaa noin no eihän se ollut mikään balotellin ,cantonan ,pepen tai ramosin kaltainen pimahdus mutta aivan selvä vahingoitusyritys jota alexis "viisaasti" (siitä voidaan olla montaa mieltä) vielä korosti"

      Kontakti tapahtui ja rike oli selvä. Se oli myös täysin järjetön veto joukkueen kapteenilta, jota joukkue tarvitsee hetkellä jolloin Barca oli juuri iskenyt maalin.
      Oliko punaisen arvoinen, niin; Alexis korosti sitä todella räikeästi ja jos halutaan jättää tuo kiltimpi sana 'korosti' pois niin puhutaan filmilisästä. Punanen on siinä suhteessa kova tuomio, ettei päätuomari itse tilannetta edes nähnyt, kortti toki tuli päätuomarin taskusta mutta tuomionhan todellisuudessa antoi joku linjatuomareista.

      Mä olisin mielelläni nähnyt Alexikselle keltaisen tuon Terryn punaisen kylkeen, jotta samalla tulee selvä linjanveto ettei korostamista, filmaamista, yms katsota myöskään hyvällä. Joko se kontakti oikeasti sattuu ja siitä tulee tilanteen mukainen tuomio tai sitten se ei satu. Ei sitä tilannetta saa liioitella. Vaikuttavasta huudosta ja kaatumisesta huolimatta Alexis vaikutti erittäin pelikuntoiselta jo seuraavalla minuutilla.


      "chelsea ansaitsi jatkopaikkansa vaikka peli on kyllä todella kauheaa katsottavaa jos pallon purut tehdään 90% alle puoleenkenttään barca pelaajan jalkaan."

      Sinänsä ymmärrän kyseisen lähdön hyvin, olkoonkin että se oli järkyttävän katsoista peliä mutta toisaalta tilanteessa, jossa lähdöt johdossa toiseen otteluun ja Barcelonan vieraaksi on ihan turha edes haaveilla mistään peliä hallitsevasta taktiikasta.
      Lisäksi, kun valmentajien keskuudessa on viimein huomattu, että Barcaa vastaan on olemassa taktiset keinot (hyvin pitkälti kiitos narsistisen taktiikkavelho Mourinhon) on ihan selvää, että sitä taktiikkaa tullaan käyttämään jatkossa yhä enemmän.
      Nyt Guardiola on kenties taktisesti uransa kovimmassa paikassa, peliä pitää kyetä muuttamaan jatkossa kesken pelin ehkä radikaalistikin. Toistaiseksi Pep häviää vastustajille taktisella osastolla 100-0.
      Eilisen pelin kaltaisen bussien ohittamiseen täytyy löytää paremmat keinot.
      Viikonlopun Classico osoitti ehkä parhaiten Mourinhon saaneen vihdoin taktiikkansa hiotuksi Barcaa vastaan. Katalonialla hallinta täysin ja silti Realilla oli vetoja 2 (?) kertaa enemmän.

      Poista
    2. Nyt Guardiola on kenties taktisesti uransa kovimmassa paikassa.

      Nimenomaan nyt nähdään jaetaanko vuoden valmentaja pystit vain voittoilla mitaten nyt guardiolan ja hänen poppoonsa (siis jos jatkaa) täytyy miettiä kesällä tarkkaan muutama täsmähankinta.Pelaajien ei välttämättä tarvitse olla mitään maailmantähtiä tai edes tulevia sellaisia mutta sellaisia jotka antavat näissä tilanteissa syvyyttä barcan rosteriin.
      Kyllä se bussin ohittaminen on tulevaisuudessa mahdollista mutta ei varmaan näillä kavereilla yksistään.
      Tosin pitää huomioida että jopa mourinholta meni lähes 2 vuotta realissa ennenkuin pystyi barcan pelitavan tappamaan täysin.Barcan 3 häviön putkestahan ainoa jossa olivat oikeasti huonompi jengi (jos maaleja ei lasketa) oli real peli jossa real oikeasti pelasi chelseaa vastaan kyse oli vain ja ainoastaan huonosta viimeistelystä ja pakko se on sanoa vaikka en haluaisikaan eli tuurista.
      Nyt barcaa vastaan on löydetty (ainakin osittain) lääkkeet eli nyt barcan pitää siirtyä eteenpäin.Ei radikaalisti pitää oma identiteetti mutta hankkia muutama vahvistus luomaan syvyytta.En usko että tuo ainakaan rahasta on kiinni.

      Poista
    3. vielä lisää tuohon että on se vain sääli jos jalkapallossa ruvetaan pelaamaan enemmänkin tuollaisia pelejä koska olihan se chelsean fanienkin mielestä varmasti kauheaa katsottavaa mutta toisaalta voitto on voitto , mutta jos real pelaisi vastaavanlaisen pelin bernabeulla niin buuausta ja haukkuja tulisi voitosta huolimatta.

      Poista
    4. - Ei ole näkyvissä että Barcelona parantaisi yhtään.

      Juuri näin, tuomari heitti mutulla punaisen. Tuota näkee vähän liian usein.

      Noita Barca-pelaajien ihmeparantumisia näkee todella usein. Keltainen filmistä olisi hyvä, mutta UEFA ja Unicef.

      - Miten niin sääli? Itse nautin joka hetkestä Messin sulamisen jälkeen.

      Poista
  8. " täytyy miettiä kesällä tarkkaan muutama täsmähankinta.Pelaajien ei välttämättä tarvitse olla mitään maailmantähtiä tai edes tulevia sellaisia mutta sellaisia jotka antavat näissä tilanteissa syvyyttä barcan rosteriin."

    Allekirjoitan täysin. Ensimmäisenä tulee mieleen voimahyökkääjä jolta löytyy ulottavuutta, jotta voi peluuttaa target-roolissa.
    Eilisessä pelissä korostui aivan uskomattoman monta kertaa se tosiasia, että Barcan pelaajat ovat lyhyitä. Pääpalloja on ihan turha edes kuvitella saavansa maaliin, jos vastaan asettuu Chelsean kaltainen puolustuslinja, Terry, Cahill, Luiz ja kumppanit hoitavat pääpallot todella kovalla prosentilla.
    Isokokoinen hyökkääjä joukkueeseen ja target roolin peluuttaminen harkintaan. Toki pakistossakin voisi olla pidempää kaveria, Puyol on kova pääpelaaja mutta alle 180cm pituus asettaa rajansa. Eilen, kun Pique joutui jättämään kentän ei jäänyt jäljelle yhtäkään pitkää pääpelaajaa.
    Eilen Erkka "burcelona" Lehtolan ja Maran kommentit liittyen kaukolaukauksiin olivat poikkeuksellisesti erittäin aiheellisia.
    Laukaisuvoimaa lisää joukkueeseen, jotta saadaan se bussi pakotettua ulos 16-rajalta.

    "mourinholta meni lähes 2 vuotta realissa ennenkuin pystyi barcan pelitavan tappamaan täysin"

    Totta mutta toisaalta täytyy muistaa, että vie aina aikansa ennen kuin joukkue toteuttaa täysin valmentajan haluamaa peliä. Arvostan taktisesta näkökulmasta Mourinhon tämän hetken ykköseksi, vaikka miehen persoona välillä on mitä on.
    Jos Mourinho pysyy Realissa (eikä siis lähde takaisin Englantiin) voi Madrid lähteä ensi kauteen jopa pienenä suosikkina, riippuen mitä kesän siirtoikkunassa tapahtuu.


    "vielä lisää tuohon että on se vain sääli jos jalkapallossa ruvetaan pelaamaan enemmänkin tuollaisia pelejä koska olihan se chelsean fanienkin mielestä varmasti kauheaa katsottavaa mutta toisaalta voitto on voitto"

    Näin se juurikin menee. Kyse on kuitenkin tulosurheilusta ja kun katsotaan tarpeeksi pitkällä aikavälillä niin historian kirjoihin jää merkintä vain voittajista ja ottelun lukemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Allekirjoitan täysin. Ensimmäisenä tulee mieleen voimahyökkääjä jolta löytyy ulottavuutta, jotta voi peluuttaa target-roolissa." - Ei onnistu koska Sexy Football vaatii toisenlaisia pelaajia.

      Laukaisuvoimakaan ei paljoa auta kun vastassa on 9 pelaajaa jotka peittävät laukaukset.

      Jep, ei moni muista mitkä ottelut ratkaisi tuomari ja mitkä ei.

      Poista
    2. "Ei onnistu koska Sexy Football vaatii toisenlaisia pelaajia."

      Kaikkea on mahdollista muuttaa, myös pelitapaa ja vaikka tarvittaessa valmentajia jos se on siitä kiinni. Mutta ei lähdetä jossittelemaan sen suhteen.


      "Laukaisuvoimakaan ei paljoa auta kun vastassa on 9 pelaajaa jotka peittävät laukaukset."

      Se laukausuvoiman pelote riittää. Kun vastustaja tietää, että kaukolaukaukset eivät ole ihan sekunda kamaa on keskikentän tultava vastaan, jotta A) saadaan ehkäistyä tilanne ennen kuin laukaus on lähtenytkään tai B) saadaan blokattua laukaus ensimmäiseen mieheen.
      Kumpaa tahansa lähdetäänkään puolustavan joukkueen toimesta toteuttamaan aiheuttaa sen, että tilaa alkaa tulemaan 16-rajalle huomattavasti enemmän. Ja 16-rajalla oleva tila on se, mistä barca elää.

      Poista
    3. Totta tavallaan. Silti blokkaustaitoon voi luottaa vaikka olisi kaukolaukausvoimaa tarpeeksi tiukan bussin kanssa.

      Poista
  9. onhan se Barcalla Villa, joka pystyy laittamaan pallon sisään boksin ulkopuoleltakin. Harmi että meni kausi pilalle Villalta ja samalla Barcalta.
    Eihän eilisessä matsissa Chelsealla ois ollut mitään saumaa jos Barca ei olis hölmäillyt ekan halffin lisäajalla. Chelsean ei tarvinnut muuttaa taktiikkaa millään tavalla halffin jälkeen kun saivat sen maalin, joten bussi pysyi 16rajalla. Ois tullu hemmetin rumat lukemat jos Chelsea ois joutunut hyökkäämään jolloin tilaa olisi tullut Barcan taitaville kavereille. Kuten toinen maali, Messi pääsi juoksee vapaasti boksin rajoille niin heti reppu heilui.

    VastaaPoista
  10. "Ois tullu hemmetin rumat lukemat jos Chelsea ois joutunut hyökkäämään jolloin tilaa olisi tullut Barcan taitaville kavereille. Kuten toinen maali, Messi pääsi juoksee vapaasti boksin rajoille niin heti reppu heilui."

    Totta ja samalla niin loistava kuin Messi onkin tuosta tilanteesta näkee samalla kolikon kääntöpuolen. Vastustaja ottaa sen tilan pois 16-rajalta ja Barcan peli on välittömästi huomattavasti hankalampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, chelsea pelas hemmetin hyvin siinä boksin edessä ja boksissa. Ei jäänyt edes tilaa laukoa siitä parista kympistä. Iniesta yritti pari kertaa ja aina blokattiin. Sitten kun aletaan olla 25metrissä niin harva kaveri laukoo sieltä asti Cechille maalin.
      Sitä olisi kaivannu enemmän mistä tuli se paitsiomaalikin: laidalta nousu ja sitten kova syöttö maata pitkin sinne 16metriin.

      Poista
  11. Kyllä näissä kommenteissa on vaikka kuinka paljon virheitä!

    Jotain puhutaan, että miksi tuomari hylkäsi paitsiomaalin ja sellasta.
    No avustava liputti, jotta saisi joskus uudestaankin fudispelejä tuomita.

    Ja joku sanoo että Chelseaa ei pitänyt kiinnostaa.
    Kuka on väittänyt, että Chelseaa ei tämä kiinnostaisi? MV sanoi, että Englannissa ei arvosteta Mestarien liigaa yhtä paljon kuin Valioliigaa tai FA Cuppia. Otteluajankohdat sitäpaitsi olivat Englannin jalkapalloliiton päätös, ei Chelsean.

    Kaikenlaista muutaki typerää noissa kommenteissa, mutta enimmäkseen ne naurattaa eikä niihin jaksa vastata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, joku täällä ymmärsi ettei Englanti ole sama kuin Chelsea. Peukkuja täältä.

      Poista
    2. MV on sanonut että niin manchesterin jengit kuin chelseakin pitävät valioliigan 4sijaa tärkeämpänä kuin cl:lää.
      Tämähän osoittautui varmasti hänellekin selväksi paskanpuhumiseksi kun chelsea penkitti 8ukkoa valioliigan kannalta elintärkeään arsenal kappailuun ja säästi ukkoja chäppäriin.

      Poista
    3. Chelsea on tälläkin hetkellä 4 pisteen päässä nelossijasta ja kohtaa vielä Newcastlen ja Liverpoolin. Toisekseen Arseanl kylvetti Chelseaa syksyllä 3-5.

      Poista
    4. kyllä mutta silti on todennäköisempää että eivät ole mukana ensi vuonna jollaivat voita itse kisaa joka on erittäin epätodenäköistä kun meireles,ramires,terry ja mhdollisesti cahill pois.
      Toisekseen syksyn pelillä ei ole merkitystä kuten aiemmin ottamasi esimerkki osasunasta joka otti turpaan 8-0 ja 7-1 tai jotain mutta keväällä voitti.

      Poista
    5. Chelsealla riittää reservejä.

      Esimerkki ei ollutkaan Kivikovasta Valioliigasta vaan Rantapaloliigasta.

      Poista
    6. Esimerkki oli kuitenkin hyvä koska annoit ymmärtää että koska arsenal voitti 3-5 niin chelsealle ei ole nytkään mahdollisuuksia.

      Poista
    7. Sen takia Chelsea lähti Arsenalia vastaan heikennetyllä miehistöllä. Ei kannata ottaa turpiin rasittamalla ykkösmiehistöä.

      Poista
    8. et nyt tajua (ei mitään uutta).
      Sillä 3-5 tappiolla ei ollut mitään merkitystä siinä ketä chelsea peluuttaa vai oletatko että kun arsenal kärsi 8-1 tappion manulle niin seuraavassa pelissä peluuttaisivat reservejä ja säästäisivät miehiä vaikka bolton peliin.

      Poista
    9. 8-2 tappion. Kyllähän Valioliigassa on jaettu sakkoja "heikennetyn kokoonpanon" peluuttamisesta.

      Poista
  12. Camp Noulla 2-0 tilanteesta Chelsea nousi alivoimalla tasapeliin vaikka vastustaja sai pilkunkin. Ei huono. Loistavaa Chelsea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä helpotti huomattavasti 6.5.2009 jälkeen kyllä :)

      Poista
    2. no nyt voitte lopettaa ton 2009 jauhamisen tai mä alan jauhaa kuinka francon miehet tuli sanoon barcan koppiin et parempi ottaa turpaan tai..........

      Poista
  13. Kyl oli aikamoinen jalkapallon tappio kun tommonen kyläseura pääsee bussipuolustuksella finaaliin, kyl on häpeä tälle lajille, ei näin ei näin...

    VastaaPoista
  14. En ole katkera sen takia että barca tippu vaan sen takia että tommonen pelle sakki joka ei osaa pelata pääsee finaaliin, tuurilla pääsivät tähänkin saakka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, edellinenkin voitto oli tuuria.

      Poista
    2. Chelseahan pelasi helvetin järkevästi, puolustivat hyvin ja tekivät vastahyökkäyksistä tarvittavat maalit? Ja tuurilla tähän asti, voittivat oman lohkonsa ja nousivat upeasti Napolia vastaan vielä voittoon kotikentällään 3-1 tappioasemasta! Eivät varmasti osaa pelata, kun 2000-luvulla 4 mestaruutta valioliigassa :)

      Poista
    3. Juuri näin. Ensimmäisen osa-ottelun jälkeen selitettiin kuinka oli tuuria jne. Ei ollut vaan taitoa.

      Poista
    4. jos tuurista aletaan puhua niin kyllähän tässä sitä oli chelsealla enemmän kuin mitä mv on antanut ymmärtää sitä olevan barcalla mm.joka messin maali on tuuri ja iniestan syöttö oli vahinkotuuri epäonnistunut laukaus.

      Poista
    5. Tuuri on sitä, että voi vaikuttaa omiin oddseihin (mahdollisuuksiin) rajallisesti. Esimerkiksi lotossa sinulla on tuuria, jos onnnistut yhdellä rivillä saamaan 7-oikein.

      Jalkapallo ja urheilu ylipäätänsä ei tunne tuuria. Kaikki tapahtumat on seurasta jostakin, aka syy-seuraussuhde. Jos Messi ampuu rankkarin ja vetää rimaan ei se ole huonoa tuuria, sille on joku syy miksi se pallo osuu rimaan eikä sen alle.
      Tai jos pelitilanteessa pallo kimpoaa rimasta ja menee Iniestan selän kautta maaliin ei se ole hyvää tuuria. Siihen on syy miksi pelaaja (tässä tapauksessa Iniesta) seisoi juuri siinä kohtaa johon pallo rimasta kimposi.

      Poista
    6. - Lisätietoa Messin maalista?

      - Jep, Messin rankkari huonoa tuuria = Ramosin rankkari huonoa tuuria?

      Poista
    7. Lisätietoa Messin maalista?

      En tarkoittanut mitään tiettyä maalia vaan sitä kun barcan voiton jälkeen kommenttisi maaleista ovat:

      -messi saa pallon tuurilla maaliin
      -xavi syöttää sinnepäin messi ampuu silmät kiinni tuurilla maaliin
      -fabregasin kulmapotkussa kukaan ei puolusta messiä ja pallo tulee tuurilla päähän ja siitä maaliin.
      -messi ampuu sokkolaukauksen joka ei kiinnosta maalivahtia ja veto menee löysänä tuurilla maaliin.
      JNE JNE JNE.....

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.