keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

SUORAA HUUTOA

CHeLsea FC Barcl 1-0 1!!!!

35 kommenttia:

  1. No onhan sulla aihette juhlaan.
    Mutta taidat unohtaa niinkuin chelsean pelaajatkin että tulos on vasta puoliaikatulos.

    VastaaPoista
  2. Onnea voitosta ! T. Barcafani

    VastaaPoista
  3. mitä se huutelee täällä kun sarja täysin kesken. Et ole vissiin sitä vielä tajunnu?

    VastaaPoista
  4. Hanki elämä oikeesti. Ai ei CL kiinnosta Englannissa?
    Syyt chelsean voittoon on barcan paska tuuri ja huono viimeistely

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chelseaa ei kiinnostanut mutta FC Barcelona vaan on paska.

      Poista
    2. Sano yksikin fakta joka on sen puolesta että chelseaa ei kiinnosta koska ovat puhuneet jo mourinhon ajoista että ucl on tavoite numero 1 jota varten abramovitch on hankkinut pelaajia monella 100 miljoonalla.

      Poista
    3. mutta eihän tuurilla ole mitään tekemistä eilisen pelin kanssa? mitä sä sekoilet? Se että joku vetää tolppaan vaikka on paskaa viimeistelyä eikä huonoa tuuria. Viimeistelyssä voi ottaa mallia vaikka herrasta nimeltä didier drogba, maailman paras hyökkääjä :)

      Poista
    4. didier drogba, maailman paras hyökkääjä :)

      Mä tajuun vielä ku joku sanoo et ronaldo on paras tai et RVP on paras tai jopa et zlatan on paras mut jos joku sanoo didier drogbaa parhaaksi niin on vetänyt mun silmissä uudet pohjat joihin ei edes messivihaaja pysty doping ja salaliitto selityksillään.

      Poista
    5. - Aloin juuri miettimään, että mistä sait päähäsi ettei Chelseaa kiinnostanut. En ole kai tuollaista sanonut kun tarkemmin mietin.

      Drogbahan on maailman paras hyökkääjä. Jätti mm. Messin täysin pimentoonsa.

      Poista
  5. Barca pelasi erittäin hyvän pelin. Normaalisti noista paikoista tekee sen 3-4 maalia. Nyt ei perille pelaajalle avopaikat maistuneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mistä paikoista? Yksi hyvä maalipaikka, loput ynnä muut kategoriaan.

      Poista
    2. Cescillä kaksi loistavaa paikkaa, Alexisilla kaksi vielä parempaa ja sitten vielä tuo Busquetsin paikka lopussa. Harvemmin Barca saa edes La Ligan heikoimpia joukkueita vastaan vieraskentällä tuon määrän loistopaikkoja.

      Ymmärrän kyllä sen että et pidä Barcasta, eikä siinä ole mitään väärää, mutta tuo sinun harhaisuutesi on kyllä huolestuttavalla tasolla. Toivonkin, että pidät tätä blogia pelkällä vitsillä, koska muuten ei sinulle tulevaisuus kovinkaan hyvältä näytä.

      Poista
    3. Kaksi loistavaa? Korkeintaan yksi. Busquets ei osu kuin omaan maaliin. Cescin viimeistely on surkeaa ollut lähes koko kauden.

      Tämä blogi edustaa näkemystäni asiaa siihen asiaan jota vastaan taistelen.

      Poista
    4. Niin mistä paikoista? Yksi hyvä maalipaikka, loput ynnä muut kategoriaan.

      Yksi ylärima,yksi tolppa,cescin avopaikka 8metristä,alexisin ujutus maalivahdin ohi mutta tolpan väärältä puolelta noin 15c.Siinä ne parhaat mutta turha jossitella kun maalit ovat ne jotka ratkisevat , mutta sen sanon että vaikka onneen en suuremmin usko niin eiköhän barcan tolpan ole tässä otteluparissä nähty ja camp noulla chelsean on pakko tehdä vähintään 1 ja puolustaa yhtä voimakkaasti kuin eilen jos vielä haluavat jatkoon.Veikkaus on että barca tekee ainakin 2 joten paljon riippuu siitä saako chelsea jostain sen 1 tärkeän vierasmaalin.

      Poista
    5. "Kaksi loistavaa? Korkeintaan yksi."

      Niin Alexis oli kaksi kertaa kaksistaan maalivahdin kanssa. Cescillä taisi olla läpiajon lisäksi puolittain tyhjä maali, josta potkaisi ohi pallosta.

      Siinä olet oikeassa, että Cesc on heikko viimeistelemään, mutta hän sentään auttaa pelinrakentelussa. Alexisin kohdalla puolestaan voi hyvin puhua flopista. Sitä on turha kiistää.

      Poista
    6. Unohdan Lampardin avopaikan josta oli mahdollisuus laittaa tyhjiin. Ei osunut palloon niin mutta huippupaikka kuitenkin.

      Poista
    7. Niin siitä olisi Chelsea voinut tehdä toisen, mutta Lampard ei palloon ylettänyt. Silti Barcalla oli sellainen määrä paikkoja, jota se ei pystynyt esim. Granadaa vastaan saamaan aikaiseksi.

      Poista
    8. Sen ottelun FC Barcelona voitti 5-3.

      Poista
    9. Niin puhe oli vierasotteluista.

      Poista
    10. Totta, tuossa ottelussa FC Barcelona olikin sysipaska ja voitti vain tuomarin avulla.

      Poista
  6. Nyt juhlitaan voittoa pelistä joka ei sanojesi mukaan ketään kiinnosta JEEE !! Messi oli kyllä tänään barcan surkeimpia kentällä, mutta sattuuhan noita maailman parhaalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kiinnostanutkaan Chelseaa, mutta ei noin paskaa joukkuetta kuin FC Barcelona vastaan paljoa tarvitsekaan tehdä että voittaa.

      Messi oli kentän paskin.

      Poista
    2. Sanotaan että messi oli odotuksiin nähden kentän huonoin eli toisinsanoen pelasi hänelle huonon pelin jos selässä olis joku muu nimi niin peli olisi ollut tasoa ok.
      Ja jos verrataan toiseen la ligan maalipyssyyn niin oli messi parempi kuin ronaldo toissapäivänä.
      Mutta myönnetään toki että messi oli huononpi kuin yleensä.

      Poista
    3. Messi oli myös esityksen perusteella kentän huonoin tai ainakin huonoimpia. Maailman paras pelinrakentaja Xavi oli myös sysipaska.

      Messi sai tehot 0+0, Ronaldo sai sentään 0+1.

      Poista
    4. Kyllä kyllä messi oli huono tuossa pelissä mutta tavallisen ihmisen sinusta erottaa se että voimme myöntää jos messi oli huono sinä taas et voi sanoa messistä mitään hyvää silloin kun on kentän ylivoimainen hahmo.
      Vielä jos barcasta haetaan onnistujia niin mielestäni busquets on nostanut tälle vuodelle tasoaan aika paljon ja oli aika hyvin pelissä mukana.
      Se että didi onnistui eilen messiä paremmin ei tee hänestä parasta maailmassa.Minun listalla ei mahdu edes top10.

      Poista
    5. Maailman paras Messi pelaa kovan ottelun Englannissa ja Drogba on kentän paras. Miten tällä logiikalla Drogba ei ole maailman paras?

      Poista
    6. Ratkaiseeko yksi ottelu sinulle maailman parhuuden?

      Poista
    7. Eikös yleensä urheilussa paremmuus ratkaista laittamalla parhaat vastakkain?

      Poista
    8. Hahaha, huvittavaa kieltämättä. Etköhän sinä tiedä sisimmässäsi.

      Poista
  7. Maailman paras Messi pelaa kovan ottelun Englannissa????


    Yhden ottelun perusteella ei voi sanoa kuka on paras miten edes kaveri (drogba) voisi olla paras kun on niin huonossa kunnossa ettei pysty pelaan ku 75% otteluista ja ei aina mahdu edes avaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi sanoa kovan ottelun perusteella kuin 50 höntsämatsin?

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.