sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Normipäivä Espanjan liigassa

FC Barcelona jatkoi normaaleja otteitaan Espanjan liigassa. Saldona mm ajanpeluuta ilman varoitusta ja filmattu rangaistuspotku. Ei mitään ihmeellistä siis.

Messi sai vahingossa tehtyä ottelun avausmaalin. Fabregas keskitti sokkona ja Messi kaatui sopivasti. Toinen maali rangaistuspotkusta, jonka Fabregas filmasi.

Ei myöskään mitään uutta kiinnostusrintamalta. Kotijoukkue Racing sai 0 laukausta kohti maalia.

Real Madridin ottelun ratkaisijana toimi Cristiano Ronaldo, joka osoitti kahdella maalillaan olevansa selvästi Messiä edellä jalkapalloilijana.

Seuraavaksi tulee pidempi vertailu Messin ja erään toisen pelaajan välillä. Se toinen pelaaja ei tällä kertaa ole Cristiano Ronaldo.

49 kommenttia:

  1. Haluaisin analyysiä Ronaldon maaleista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä, tässä tulee:

      1. maali. Loistava juoksu pomppupalloon ja erinomainen viimeistely maan kautta heikommalla jalalla.

      2. Ronaldo lukee hyvin peliä kulmapotkun jälkitilanteessa ja jälleen heikommalla jalalla varma viimeistely.

      Poista
    2. Hienoa. Subjektiivinen näkemys lisää uskottavuutta

      Poista
    3. 1. Räkämaali! joka meni tuurilla moken jalkojen välistä maaliin koska Ronaldo ei osunu kunnolla palloon.

      2. Tuuri maali. Tuurilla pallo pomppi ronaldolle jonka oli helppo pistää tyhjiin.

      Poista
    4. 1. Ronaldo potkaisi taitavasti vaikean torjuttavan maan kautta.

      2. Ronaldo luki loistavasti peliä ja aavisti mihin pallo tulee.

      Poista
    5. 1. Ronaldo saa tuurilla pallon MArcelolta, joka yritti pistää puolustajan yli itselle pallon, mutta Ronaldo tulee itsekkäänä ja vie sen ja pamauttaa silmät kiinni kohti maalia ja pallo menee tuurilla ohi maalivahdin.

      2. Pallo tulee tässä maalissa vielä suuremmalla tuurilla Ronaldolle, sillä mokke ei saa palloa ohjattua sivulle vaan suoraan paikallaan seisovalle Ronaldolle ja jälleen kerran mojottaa täysillä palloon ja toivoo parasta. Toive toteutuu ja tulee maali.

      Poista
    6. 1. Messi yritti chipata palloa takanurkkaan epäonnistuen siinä ja maali oli kauden top 3:ssa. Asiat voi nähdä monella tavalla.

      2. Ronaldo sijoittui viisaasti ottaen huomioon oman ja maalivahdin aseman.

      Poista
    7. 1. Puhut nähtävästi maalista Arsua vastaan. Olet väärässä! Messi chippaa (alkaa olla jo trademark) Almunian yli, koska ei kerkeä pistää sitä ohi. Tuohan on täysin selvää kaikkien muiden silmiin, paitsi sinun. Jos löydät jostain muualta mielipiteen, joka tukee omaasi, niin linkkaa ihmeessä.

      Joko tosiaan kärsit jostain harhanäyistä tai vastaavasta tai tahallaan näet asiat väärin ja trollaat tai tuo vihasi on sokaissut viimeisenkin järjenhivenen päästäsi. Which is it?

      Poista
    8. Näkeehän sen että Messi yrittää chippiä, kuten on yrittänyt monta kertaa. Sillä kertaa epäonnistui.

      Poista
    9. Messi onnistui, koska sai chipattua Almunian yli ja tarkoituksena oli sen jälkeen potkaista rauhassa pallon maaliin. Tästä ei ole epäselvyyksiä missäänpäin maailmaa paitsi sinun päässäsi. Miltä tuntuu olla AINOA ihminen maailmassa, joka väittää kyseistä tilannetta epäonnistuneeksi.

      Poista
    10. Edes Messi ei ole niin tyhmä että yrittäisi tuollaista tuossa ottelussa tuossa tilanteessa. Chippiä takakulmaan yritti mutta epäonnistui.

      Poista
    11. Onkohan muuten kukaan tajunnut kysyä mitä Messiltä itseltään mitä hän tuossa yritti? Mediassa ei ole juuri ollut juttua.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Oli liikaa virheitä. Kokeillaan uudestaan.
    En jalkapallosta mitään ymmärrä (en pidä joukkuelajeja yksilölajien vertaisena) ja tyypillisenä tumpelona pidän Messiä loistavana. Kuitenki blogisi tarjoaa paljon ilon hetkiä.

    VastaaPoista
  4. Lauseet kuten nämä:"Messi sai vahingossa tehtyä ottelun avausmaalin. Fabregas keskitti sokkona ja Messi kaatui sopivasti. Toinen maali rangaistuspotkusta, jonka Fabregas filmasi."

    Ja uskomaton tasapuolisuus tekevät blogista todellista huippuhuumoria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma kun pystyy yhdistämään huumorin ja faktan.

      Poista
  5. Ihan mielenkiinnosta kyselen, että mikä Messissä on sellaista, että vihaat miestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaus löytyy Anti-BFC:n syntytarinasta:

      http://antibfc.blogspot.com/2012/01/anti-bfcn-syntytarina.html

      Poista
  6. Tuosta ei kyllä saa filmausta tekemälläkään. Pakki estää käsillään Fabregasin liikkeen palloon ja maalipaikkaan. Selkeä rike ja päivänselvä rankkari. Messin oikeaaikainen liuku palloon oli myös kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa lähes kaikki kommentaattorit ovat eri mieltä. Löysä rankkari. Messin liuku oli lähinnä tuuria kuten sanoin. Fabregas keskittää sokkona ja Messi liukuu vahingossa.

      Poista
    2. Katsoiko kukaan mitä tapahtui pari sekuntia ennen Fabregasin kaatumista.
      Toinen Barcelonan pelaaja kaadettiin rankkari aluella jonka takia Fabregas yleensäkkin sai pallon.

      Poista
    3. En huomannut livenä ja videoista ko. kohta yleensä on sensuroitu.

      Poista
    4. Alves kaadetaan Racing-topparin toimesta aika kovalla olkapää-olkapää-kontaktilla. Näkyy ainakin footyroom:in hailaiteista. Ei se silti Fabregasin filmaukselle anna oikeutusta.

      Poista
    5. Alves on tunnettu siitä ettei pysy pystyssä.

      Poista
  7. Messi liukastui ekassa maalissa, ja Fabregas filmasi pilkun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein, hyvä että joku muukin katsoo pelejä.

      Poista
    2. On se kumma kun ei voi selvää tilannetta hyväksyä, vaikka kaikki näkee mitä siellä kentällä tapahtuu. Messi odottaa, jos Cescin pallo tulee häntä kohti. Messi näkee, että Cescin syöttö menee hiukan hänen eteensä, johon hän oikea-aikaisesti kurottaa. Katsokaa se kohta uudestaan!! Kyllä tietysti ymmärrän sen, että trollien tehtävänä on provosoida. Tämä blogi ajaa juuri tätä. Pitää pysytellä mahdollisimman kaukana totuudesta, että saadaan keskustelua aikaiseksi. Tai paremminkin naurua!!

      Poista
    3. Messi näyttää videon perusteella kaatuvan vahingossa ja oman vauhtinsa ansiosta liikkuu riittävästi eteenpäin jotta osuu palloon.

      Poista
    4. et usko itsekkään tuota. kurotus ja kaatuminen eivät näytä samanlaisilta :)

      Poista
    5. Messin kohdalla epäonnistuminenkin näyttää joidenkin silmissä onnistumiselta.

      Poista
    6. Sinun kohdalla kaikki Messin tekeminen selittyy epäonnistumisilla, puolustajien huonoudella, tuomarien avustamisella, mielenkiinnon puutteella ja ties millä eikä IKINÄ Messi taidolla. Ymmärrätkö kuinka naurettavalta tuo kuulostaa? Jos et, niin hoitoon ja äkkiä!

      Poista
  8. Jos jalkapallokeskustelun taso kansalaisten kesken on tätä kotosuomessa niin ihan hävettää. 1. Pilkku oli oikeutettu. Rike tapahtui, pakki esti käsillään Fabregasin menon, tosin Fabregas liioitteli vaikutusta. Tyyli on sama kuin tapauksissa, joissa tullaan tappamaan nappulat edellä. Ei sitä osumaa ole pakko ottaa, vaan voi hypätä taklauksen yli vaikka kuinka teatraalisesti. Joka tapauksessa punainen on oikea tuomio. Kuten tässä tapauksessa pilkku oli oikea tuomio. 2. Miten niin liukastuu? Ihme mutuilua, tosin tältä herralta on muutenkin faktat ja objektiivisuus niin pahasti hukassa, että hirvittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Aika monessa vastaavassa tilanteessa annetaan filmaajalle keltainen kortti.

      2. Ihan samalla tavalla kun Messi onnistuu chipissä, se oli joku supersuoritus.

      Poista
  9. Onko herrasmiespelaaja RvP vertailun kohde?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiköhän ja eiköhän samainen rvp nähdä viimeistään 1-2 vuoden sisällä la ligassa jos tuo tahti jatkuu.

      Poista
    2. tai sit jos se on lambard (hahahahahahahahaah) niin on mielenkiintoista nähdä miten tää kaveri saa lambardista paremman:D:D:D

      Poista
    3. Se on Lampard.

      Eiköhän se juttukin kohta tule.

      Poista
  10. Zamppa, Urheilualojen Guru13. maaliskuuta 2012 klo 2.55

    Jäin jotenkin kaipaamaan vähän kuvailua noista "keskitty sokkona, Messi kaatui sopivasti" ja "filmasi pilkun"-jutuista. Lähinnä, että mihin nuo väitteet perustuvat. Toisaalta tässä kirjoituksessahan näemme karusti, mikä on lopputulos, kun tosimaailmasta ei löydy tukea ja perusteita näille vihalasien läpi kirjoitetuille itkuille.

    Cristiano Ronaldohan on tällä hetkellä ainoa pelaaja, josta voi puhua edes samassa lauseessa Messin kanssa, vaikkei hänkään yllä kokonaisvaltaisessa pelaamisessa edes kovin lähelle Messin huikeaa tasoa. Jonkun Van Persien tai Lampardin otto samaan vertailuun osoittaa vain vertailijan ymmärtämättömyyttä lajista.

    Itse kirjoituksessa ei siis tälläkään kertaa mitään uutta. Pelkää samaa "vastustajaa ei kiinnostanut"-paskaa, kun kirjoittaja ei muuta keksi. No tulipahan taas naurut saatua ja myötähäpeän tunne kirjoittajaa kohtaan tunnettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan videokuvasta näkyvät.

      van Persie, kohta näet.

      Mitä uutta tarvitsee keksiä jos vanhat jutut pätevät?

      Poista
    2. kyllä mä nostasin van persien samalle tasolle vähintään c-ronaldon ja miksei messinkin kanssa täytyy kuitenkin muistaa että on yhtä kova suoritus tehdä arsenalissa 25-30 maalia tai barcassa 35-40.

      Poista
    3. Ihan videokuvasta näkyvät

      luulis melkein et messi on ruottalainen ku aina osaa kaatuu oikeeseen aikaan:D

      Poista
    4. - Mutta asiantuntijat eivät nosta.

      - Hyvin lähellä ruotsalaista joo.

      Poista
  11. Kysynpä tähän sopivaan väliin, että onko Messi mielestäsi tehnyt yhtään maalia urallaan, mistä hän saisi kehuja jopa sinulta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lapsellista säälittävää hauskaa naurettavaa nautinnollista

      Poista
    2. Eipä tietenkään, koska joko vastujajia ei kiinnostanu ja/tai messi vahingossa kompastupalloon ja se meni maaliin. Taitaa tää sun "viha" johtua siitä että itelläskin on kasvuhormooni sairaus ja et oo saanu yhtähyvää hoitoo siihen.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.