keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

FC Barcelona "yllätti" ""asiantuntijat""

FC Barcelonan "tähdet" sulivat täysin Milanin käsittelyssä. Xavi sai aikaiseksi lähinnä surkeita kaukolaukauksia ja Messi osoitti miksi Mestarien liigan maalipörssin johtopaikka onnistuu vain helppoja vastustajia vastaan osumalla. Messille nolla maalia umpisurkean esityksen jälkeen.

Hetki kun vastassa ei ollut Leverkusenin tasoinen heittopussi, Messin taso putosi kuin lehmän häntä. "Maailman paras pelaaja" ja "maailman paras joukkue" jäi nollille, keskittyen lähinnä tuomarille valittamiseen olemattomista rikkeistä.

UEFA hoitelee FC Barcelonan jatkoon ensi viikolla. Sitä odotellessa tämä ottelu oli hyvä osoitus siitä kuinka surkea joukkue FC Barcelona todellisuudessa on.

Ottelun kohokohta oli Keitan todella säälittävä filmi, nopeasti nousi ylös kun huomasi ettei Milanin pelaajia ollutkaan lähellä.

23 kommenttia:

  1. Jälleen kerran loistava, kattava ja täysin puolueeton analyysi. Kiitos siitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä. Aika mitäänsanomaton ottelu, vaikea sen takia kirjoittaakaan mitään.

      Poista
  2. FC Barcelonan tähdet eivät onnistuneet tekemään maalia Milanin kotikentällä. Xavi sai aikaiseksi parhaan syöttö prosentin ja Messi osoitti miten Mestarien liigan maalipörssin kärjessä pysytään vaikkei onnistu aina maalia tekemään. Messille nolla maalia ok esityksen jälkeen, lähinnä milanin nappiin menneen puolustuksen ansiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Xavin syötöistä yksikään ei avannut kunnon maalipaikkaa.

      Messi tosiaan pysyi maalipörssin kärjessä, ei tosin omilla ansioillaan.

      Poista
    2. Olipas kyllä aikamoista juonittelua nuo otteluparien arvonta niinkuin kirjoittelit silloin aikoinaan. Barcalle annettiin se helpoin vastus, koska voitti Milanin jo aikaisemmin. Nauroin aika lailla tuolloin.

      Mutta kuinkas kävikään? Barcalle tuli se vaikein ehkä saksalaisten jälkeen ja Real Madrid odotetusti sai helpoimman joukkueen ja marssii todellanäyttävän helposti jatkoon.

      Sinulla alkaa olla havaittavissa ristiriitaisuutta.

      Poista
    3. FC Barcelona on vain huono joukkue. FC Barcelona sai vastaansa lohkokakkosen jonka se aiemmin voitti.

      Real Madrid sai vastaansa lohkoykkösen joka voitti lohkon, josta jäi rannalle Euroopan liigan voittaja (eikös se Euroopan liiga ollut kova kisa jne?).

      Kertoo vain joukkueiden tasoerosta.

      Poista
  3. Kyllä nyt täytyy olla UEFA:n salajuonta ilmassa, kun ei kahta selkeää pilkkua Barcalle puhallettu:
    1. Abbiati kaataa selkeästi Alexisin. Kontakti tapahtuu ja Alexis ei pääse maalipaikkaan. Selkeä pilkku.
    2.Boateng(?) roikkuu kaksin käsin kiinni Puyolin paidassa. Selkeä pilkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alexis potkaisi pallon päädystä yli eikä olisi tehnyt maalia millään.

      2. Normaalissa kulmapotkutilanteissa näkee keskimäärin ainakin kolme pahempaa repimistä, montako kertaa olet nähnyt niistä vihellettävän pilkun?

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. millä perusteella lyttäät kaikki asiantuntijat ? Millä näytöillä sinä olet parempi asiantuntija kuin he ? Sillä, että "tiedät" että muutaman vuoden päästä kaikki näkevät sinun olleen oikeassa ? :D

      Poista
  4. Sehän se ydin syy siihen miksi Messistä ei teinit tai muuten lapsenmieliset pidä koska Messi ei ole heidän silmissään ns. "cool". Jos messi olisi huonokäytöksinen ja ehkä vielä päälle polttas tupakkaa nii kummasti löytys arvostusta. Näinhän se asia niinku ympäripyöreesti on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan Messi on hypetyksellä luotu kupla.

      Poista
    2. Kupla, joka rikkoo ja tulee rikkomaan lähes kaikki maholliset ennätykset ? Kupla, joka on 24-vuotiaana barcan historian paras pelaaja ? Pistä vaa lisää geeliä sen ronaldos lettii.

      Poista
    3. Ennätysten rikkomisessa auttaa Espanjan liigan surkea taso. Kyllähän Meksiko ja USA olivat maailman 4. ja 5. parhaat maajoukkueet vielä 2006 MM-kisojen alla. Vastustajien tasolla ei tässä ole mitään merkitystä?

      Poista
    4. vastustajat ovat kovempia kuin valioliigan tämän hetkinen johtaja

      Poista
  5. "heittopussi" leverkusen löi rakkaan kyläseurasi lohkovaiheessa ja voitti bayernin 2-0, eli johtopäätös on: paskoit housuusi kun näit messin ylivoimasen esityksen leverkusenia vastaan, leverkusen ei ollu heittopussi vaan barca täydellisen mahtava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leverkusenin taso laski noihin peleihin mentäessä. sehän näkyy tällä hetkellä Saksan sarjataulukostakin.

      Poista
    2. Ei vaan barca oli liian hyvä

      Poista
    3. Vastustajan heikko taso vaikutti siihen myös.

      Poista
  6. Mielestäni tasapeli Milanin kotikentällä ei ole huono tulos eikä osoita kuinka " surkea joukkue barca on". Barcalta vaan odotetaan aina täydellistä peliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulos oli huono. Kun muistetaan vielä Milanin hukkaamat loistavat maalipaikat, tulos oli periaatteessa jopa hyvä FC Barcelonalle. Siltä pohjalta esitys oli surkea ja osoitti FC Barcelonan yksipuolisuuden.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.