perjantai 23. maaliskuuta 2012

Messin ennätys ei kiinnosta edes FC Barcelona fanien keskuudessa

Aiemmassa uutisessa kerroin kuinka Messi rikkoi maaliennätyksen väärässä ottelussa. Tämän asian tietävät hyvin FC Barcelonan fanit. Väittääkö joku vastaan?

FC Barcelona pelasi kotiottelun (kotisaldo ennen ottelua 12 voittoa, 1 tasapeli, maaliero 53-5) sarjanousijaa vastaan. On hyvin oletettavaa että Messi tekee ainakin yhden maalin. Fanit haluavat tietenkin nähdä ennätyksen rikkoutuvan. Vai?

Siispä otteluraporttia FC Barcelonan kotisivuilta.

Capacity: 99786
Attendance: 62401

Joko asia ei kiinnostanut faneja tai fanit odottivat Messin tekevän ennätyksen toisessa ottelussa. Muita vaihtoehtoja ei 37000 tyhjää paikkaa stadionilla jätä.

14 kommenttia:

  1. 1. Peli oli viikko peli, La Ligan viikko pelit vain keräävät aina vähemmän katsojia paikalle kuin VKL matsit, luulisi että puupäätkin tietäisivät tämän faktan.

    2. Lisäksi viikkopeli oli sarjan häntäpäässä keikkuvaa joukkuetta vastaan, en minäkään viikolla ti-ke lähtisi katsomaan myöhään illalla Lahti-Rops matsia, jos aamulla olisi aikainen herätys duuniin/kouluun. Viikonloppuisin asia toki eri.

    3. Keli oli heikko, vettä satoi joka varmasti myös vaikutti osaan jengiin, että jäi mielummin himaan katsomaan kuin stadionille.

    4. Se on totta, että itse ennätys ei niin paljon kiinnosta koska on ollut jo pidemmän aikaa selvää että Messias sen tulee rikkomaan ja tulee kuitenkin laittamaan numerot kaksinkertaiseksi tuohon vanhaan ennätykseen verrattuna.
    Jos joku Messin ennätys kiinnostaa näin etukäteen, niin on se neljäs peräkkäinen Ballon´dor ja saas nähdä montako Leo voittaa noita palloja putkeen.
    Tosin ei tuo seurajoukkueiden maaliennätys yhdeltä kaudeltakaan paha olisi. Gerd Mullerin hallussa tuo taitaa olla 67 maalilla, minkä Messi ohittanee tällä kaudella.

    Myös tämän kauden uusi Espanjan liigan maaliennätys aiheuttaa jo pientä naurun kikatusta, koska Ronaldo-huoraajat viime keväänä niin kovasti uhku että Messi ei niihin lukemiin yllä ehkä koskaan liigassa :D. Never say never when it comes to Messi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Nyt oli kyseessä ottelu jossa "tehtiin historiaa". ei mikä tahansa viikkopeli.

      2. Eikä mitään merkitystä hypetetyllä ennätyksen rikkomisella?

      3. No siinä nähdään kuinka paljon Messin ennätys TODELLA kiinnosti.

      4. Kertoo kaiken Espanjan liigan nykytasosta. Toivottavasti Cristiano Ronaldo pistää paremmaksi.

      Cristiano Ronaldo yliarvioi Espanjan liigan tason. Ei ihme.

      Poista
    2. sanoppa kovempi sarja kuin la liga ? Valjua on turha ottaa mukaan, koska joku bilboa hakkaa valjun sarjajohtajan kahteen otteeseen :)

      Poista
    3. Englannin mestaruussarja?

      Poista
    4. Tuosta aiheesta ( Valjua on turha ottaa mukaan, koska joku bilboa hakkaa valjun sarjajohtajan kahteen otteeseen :)) tulee kohta erillinen kirjoitus.

      Poista
  2. Historiaa tehdään joka kerta kun Messi tekee maalin. Aina uusi ennätys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silti se vanhan ennätyksen rikkova maali saa eniten uutisointia, yleensä.

      Poista
  3. Tosin ei tuo seurajoukkueiden maaliennätys yhdeltä kaudeltakaan paha olisi. Gerd Mullerin hallussa tuo taitaa olla 67 maalilla, minkä Messi ohittanee tällä kaudella.

    pilkunviilausta tähän väliin sen verran että tarkoittanet euroopanseurajoukkueennätystä?Koska kyllähän pele pelasi 80-90 maalin kausiakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta Pele pelas 70-100 höntsy peliä kaudessa.
      Modernin jalkapallon myötä Pelen maali määrätkin putosivat.

      Poista
    2. ei se silti ennätystä muuta mihinkään.

      Poista
    3. Totta, ennätykset ovat tuossa mielessä hauskoja.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.