keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Messi rikkoi ennätyksen väärässä ottelussa

Eilisessä 5-3 höntsässä Messi sai haltuunsa jonkinlaisen maaliennätyksen. Tämänkin asian olisi voinut hoitaa selvästi tyylikkäämmin:

- Messin maalisaldo vierasotteluissa on edelleen surkea. Messi olisi voinut rikkoa ennätyksen vasta seuraavassa sarjaottelussa, joka pelataan vieraissa Mallorcaa vastaan.

- Vielä suuremman vaikutuksen olisi voinut tehdä rikkomalla ennätyksen muussa kuin Espanjan höntsäsarjan ottelussa. Kuten esimerkiksi vierasottelussa Milania vastaan Mestarien liigassa. Messi ei tätä uskaltanut tehdä ja samalla hänen arvostuksensa tippuu todella alas.

Nyt aikakirjoihin jää Messin ennätyksen rikkominen kotikentällä sarjanousijaa vastaan joka pelasi pääsarjassa viimeksi kaudella 1975-1976. Messi on pienten otteluiden pelaaja eikä asia siksi yllätä. Suurempi pelaaja olisi hoitanut ennätyksen rikki kunnialla. Messistä ei siihen ollut.

103 kommenttia:

  1. Jaa että messin ei olisi pitänyt tehdä maaleja?
    No mitä tähän voi sanoa kuin että kyllä sä hyvin vedät näitä selityksiä.
    Nyt et kuitenkaan nähnyt aiheelliseksi esim.puuttua messin maaleihin (kaikki olivat hienoja) tai alvesin typeryyteen (tällä kertaa olisi ollut aihetta) jns.jns.
    toki olisi ollut hienoa(hienompaa) tehdä ennätys vaikku juuri milania vastaan mutta ei sitä kuule tuolla kentällä varmasti paljon ajattele.
    Mutta ehkäpä messi tulevaisuudessa rikkoo la liga joukkueiden maaliennätyksen tai koko euroopan kaikki sarjat mukaanlukien eniten maaleja tehneen pelaajan ennätyksen vaikka cl:loppuottelussa.
    Tai ehkä messi on niin kova jätkä että rikkoo vielä 1000maalia ja sen jälkeen pelen epävirallisen ennätyksen kaikkien aikojen maalitykkinä ja tekee senkin vaikka bernabeulla iskemällä hattutempun 42vuotiaana:D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messin ennätys valtasi kaikki otsikot, joten väännetään siitä. Aika harva kiinnitti huomiota Alvesin ulosajoon sun muihin. Messin olisi pitänyt olla pelaamatta.

      Eiköhän douppauksen aiheuttamat haitat lopeta Messin pelit huipputasolla ennen 42 vuoden ikää.

      Poista
    2. Sitä paitsi ottelu tarjosi mainiot lähtökohdat otteluennakkoon. Sellainen tulossa ennen seuraavaa ottelua.

      Poista
    3. Mielummin messi koti stadionilla sen ennätyksen tekee kun vieraissa

      Poista
    4. Ei tässä tapauksessa koska vierasotteluissa Messi on ollut surkea.

      Poista
  2. Sinähän sen tiedät missä Messi haluaa mitäkin tehdä, milloin ja ketä vastaan. :) Eipä muut suurten seurojen pelaajat vastaavia ennätyksiä paljon riko, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoin mitä Messin olisi pitänyt tehdä. En mitä hän halusi.

      Poista
    2. Vaikutti siltä että myös tiesit mitä Messi halusi tehdä, sanamuotojen perusteella. Ja harva urheilijahan sitä ennätyksiä kotiyleisönsä edessä haluaa tehdä, vai mitä?

      Miten muuten nuo muiden suurseurojen pelaajien ennätykset? Ei kommenttia?

      Poista
    3. Ja vielä edelliseen, miksi pitäisi olla tekemättä maaleja? Olisitko itse tekemättä esimerkiksi ensimmäistä maaliasi(eli rikkoessasi eräänlaista ennätystä), jos siihen tarjoutuisi mahdollisuus sarjassasi pelaavaa, vähän heikompaa joukkuetta vastaan, vai odottaisitko esimerkiksi Höntsäcupin karsintoihin, jolloin vastassa on ennalta kovempi joukkue?

      Poista
    4. - Kotiyleisön edessä joo mutta parempi vastustaja olisi kova juttu.

      Espanjan sarjan taso on surkea ja siksi Messillä on selvä etu muissa maissa pelaaviin. Cristiano Ronaldo taasen ei ole pelannut yhtä kauaa Real Madridissa.

      - Jos ennätys on yhden maalin päässä eikä ikä ole mikään este, odottaisin sopivaa tilaisuutta ilman muuta.

      Poista
  3. jutut alkaa olla jo niin perseestä että tämän enempää ei jaksa tähän kommentoida

    VastaaPoista
  4. Jos aikasemmin messinvihaajan selitykset ovat olleet väsyneitä, niin nyt onnistutaan kyllä jo alittamaan kaikki mahdolliset tasot. Messin olisi siis pitänyt jättää pelaamatta, jotta olisi mahdollisesti rikkonut ennätyksen jossain "tärkeämmässä" ottelussa? Mutta eikös messinvihaaja juuri vähän aikaa sitten kommenteissa toistellut kuinka jokainen ottelu on yhtä tärkeä ja aina on 3 pistettä jaossa? Mitenkäs eilinen olikin sitten vähemmän tärkeä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Vastassa oli sarjanousija.

      2. Ottelu pelattiin FC Barcelonan kotikentällä (jossa saldo 13-1-0).

      3. Guardiola on sanonut ettei enää tavoittele liigamestaruutta koska siihen ei ole mahdollisuuksia.

      Näin Messi olisi hyvin voinut olla pelaamatta.

      Poista
    2. Näin Messi olisi hyvin voinut olla pelaamatta

      messi haluaa pelata joka ottelun.
      messi on eniten tienaava futaaja joten tottakai seura häntä peluuttaa.
      Miksi tuottaa pettymys 80000-90000 tuhannelle katsojalle ja jättää messi penkille?

      pelasihan rooneyt ja giggsit ja citystä aguerot ja muut vaikka eivät (jopa minun mielestäni) panostaneet ihan täysillä eurooppaliigaan.

      Poista
    3. Kumma juttu kun Messi on usein ollut loppukaudesta penkillä kun liigassa ei ole panosta.

      Täytyi laittaa kentälle mutta esim Ferdinand ja Carrick otettiin vaihtoon aika aikaisessa vaiheessa Bilbaossa.

      Poista
    4. Liigassa on panosta niin kauan kuin se matemaattisesti on mahdollista, idiootti!!. Ja todellinen idiootti olet, jos et tajua Pepin jutuista sitä, kuinka paljon niistä paistaa psykologinen sodankäynti. Aitor Karanka tajusi sen, mutta sinä et. Se selittääkin sen, miksi väännät täällä paskablogillas näitä juttuja ja Aitor on Madridin 2. koutsi.

      Sun jutut alkaa tosiaan mennä aina vaan hulluimmiksi. Miten tämänki paskastoorin kirjoittamiseen meni näin kauan aikaa? Etkö pystynyt eilen kirjoittamaan, tuli itku, ku valitsit väärän miehen vihaamisen kohteeksi.. HAHA! Säälittävä pelle, jonka jutuissa on yhtä paljon arvoa futismaailmalle kuin tuhnulla pierulla Saharassa.

      Poista
    5. Panos teoriassa ja panos käytännössä ovat eri asioita.

      Poista
    6. Miksi huoraatte Messiä niin paljon? Väitän, että teistäkin 90 % (ja ylipäätään suomalaisista "barca-faneista"), jotka tänne tulevat kirjoittamaan "kuinka Messinvihaaja teki taas huonon vertailun", tai "kuinka paskaa shaibaa hän tänne taas kirjoittaa" tai vastaavia kommentteja, ovat Barcan faneja vain Messin takia. Miksi? Ette uskalla kannattaa muita seuroja ja haluatte päästä trollailemaan kuinka Messi sitä, Messi tätä...GLORY HUNTERS? Ja mitä tulee uskollisuuteen: katsotte korkeintaan pelien lopputulokset ja maalit internetistä ja tulette sitten esittämään asiantuntevia kommenttejannne jalkapallosta....LOL
      katsokaa vain peiliin ja tulkaa sitten takaisin, kun olette käyneet esim Camp Noulla ihka oikeassa ottelussa.
      Ymmärrän täysin Messinvihaajan kirjoituksia, vaikka ne ovatkin humoristisia, mutta silti...Keep it up

      Poista
    7. Mitä pahaa gloryhunttaamisessa? Kannatustapa siinä missä sateessa seisominen kyläseurojen 0-0-peliä seuratessa. Miksi katsoa seinätuherruksia kun voi käydä taidemuseossa?

      Kuka kannattaa Barcaa? Minä kannatan Messiä.

      Poista
    8. Liiga on taas mahdollinen Madridin tehtyä sen ns. itse. Barcelona taitaa porskuttaa vielä mestariksi.

      Poista
    9. Tuskin koska FC Barcelonaa ei kiinnosta mestaruus. Pep sanoi etteivät enää sitä tavoittele.

      Muutenkin Real Madrid haluaa FC Barcelonan pelaavan liigan tosissaan, jotta Mestarien liigassa olisi vaikeampaa.

      Poista
    10. Sanoiko? Eikös hän sanonut pikemminkin niin, että mestaruus on jo mennyt. Siinä on vissi ero.

      Ja koska sille erolle voi ummistaa silmänsä, selitetään: Mestaruutta ei enää tavoitella = ei yritetä voittaa. Mestaruus on jo mennyt = mahdollisuuksia ei ole, mutta voidaa silti vielä yrittää.

      Poista
    11. Silloin keskitytään muihin jäljellä oleviin kisoihin kuten viime kaudella. Katsotaan kuinka käy.

      Poista
    12. Madrid keskittyi Pichichin voittoon, jep. Barcelona keskittyi samaan?

      Poista
    13. Taitaa olla pelaajakohtainen palkinto se.

      Poista
    14. On ja viime kauden lopussa koko Madridin joukkue pyrki siihen, että Cronaldo voittaa Pichichin. Ja kun voitto alkoi olla selvää, pyrkivät siihen että ennätys rikkoontuu.

      Poista
    15. FC Barcelonan joukkue pyrki myös mutta Messi ei osannut.

      Poista
    16. Äsken Messi vielä oli sivussa loppukauden mutta ihan miten haluat. Ei osannut tehdä maaleja katsomosta, sovitaan sitten niin.

      Poista
    17. "Kumma juttu kun Messi on usein ollut loppukaudesta penkillä kun liigassa ei ole panosta."

      Viime kaudella oli näin. Messi katsomossa samalla kun Cronaldo paukutti Pichichi-maaleja. Sieltä katsomosta sanojesi mukaan "FC Barcelonan joukkue pyrki myös mutta Messi ei osannut."

      Poista
    18. Messi tietysti luovutti kun huomasi etteivät taidot riitä, jotta saa hyvän tekosyyn asialle. Lopulta Messillä oli vain yksi pelattu ottelu vähemmän liigassa kuin Cristiano Ronaldolla.

      Poista
  5. Täytyi laittaa kentälle mutta esim Ferdinand ja Carrick otettiin vaihtoon aika aikaisessa vaiheessa Bilbaossa.

    ei olis tarvinnu laittaa ja kun otettiin pois niin tilanne oli jo toivoton ja lisäksi carrick otetaan yleensä muutgenkin vaihtoon.

    Liigassa on panosta niin kauan kuin se matemaattisesti on mahdollista, idiootti!

    no oikeestaan olen messinvihaajan kanssa samaa mieltä että ei siinä mitään panosta ole kyllä madrid on 99.9% varma mestari 0.01% jää sille että häviävät tahallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitettiin jotta annetaan signaali "me pelaamme tosissamme". Sen takia Citykin laittoi ykkösensä kentälle. Turhaan jälkiviisaasti sanoen.

      Poista
  6. Zamppa, Urheilualojen Guru21. maaliskuuta 2012 klo 23.01

    Huvittava kirjoitus. Ja minä kun luulin jo edellisen kirjoituksen kommenttien takia, että nyt päästäisiin jo vähän edes asiapohjalle, mutta ilmeisesti Messinvihaajan viha on senverran vakavaa ja pinttynyttä sorttia, että tällaisia säälittävyyksiä joudumme lukemaan.

    Hän sanoo siis, että Messi teki maalinsa väärässä ottelussa, että olisi pitänyt odottaa Milan-otteluun, jotta ennätyksen rikkominen olisi ollut jotenkin vaikuttavampaa. Paskapuhetta, Messi pelaa liki jokaisen pelin ja tekee liki jokaisessa pelissä maalin tai maaleja. Ennätys menee rikki silloin kun se menee! Olisiko Teemu Selänteen pitänyt odottaa johonkin tiettyyn otteluun asti tehdessään 600. maaliansa, että se olisi ollut oikein rikottu ennätys?

    Lisäksi tiedämme kaikki, että mikäli Messi ei olisi pelannut ottelussa, Messinvihaajan valitusvirsi olisi ollut, että "La Liga on niin ja niin huono, koska Barca voi höntsätä pelikkä vaihtopelaajilla". Jos Messi taas olisi pelannut, mutta ei olisi tehnyt maaleja, olisi Messinvihaaja valittanut "Messi on ihan surkea, koska ei saanut maaleja aikaan". Eli teki Messi mitenpäin vain, niin aina hän kuitenkin tekisi Messinvihaajan mielestä jotenkin väärin. Tämä osoittaa blogin pitäjän vakavan mielisairauden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NHL:ssa ei ole täysiä pilipalijoukkueita. Muutenkin kendo ei liitä kovinkaan paljoa jalkapalloon.

      Messille on annettu ylimääräistä lomaa kauden aikana. Kuitenkin Messi pelaa lähes jokaisessa ottelussa. Ristiriitaa?

      Poista
  7. Zamppa, Urheilualojen Guru22. maaliskuuta 2012 klo 4.28

    Ei siinä ole ristiriitaa. Messillä on ollut lomia, mutta pelaa käytännössä aina, kun on joukkueen käytettävissä. Jos pelaajalle myönnetään liigassa olevan tauon aikana pidennetty loma, jotta voi vierailla vaikkapa perheensä luona toisella mantereella, niin sehän on vaan hienoa ja inhimmillistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan siinä ristiriitaa jos lomailee muiden treenatessa ja pelaa kaikki helpotkin ottelut.

      Poista
    2. mitä se sua liikuttaa millon se pelaa vai pelaako ollenkaa :D ? Vaikka jotain vihaa noin paljon nii joku kunnioitus itteä kohtaa pitäs olla ? porukka vaa nauraa sun selityksille joissa ei oo mitään logiikkaa

      Poista
    3. Tässä juuri kerroin miksi Messin olisi pitänyt olla pelaamatta. Olisi voinut rikkoa ennätyksen parempaan aikaan.

      Poista
  8. Tämä kirjoitus on kyllä kaiken huippu. Kirjoittaja syyttää Messiä siitä, että hän nyt sattui onnistumaan, jälleen kerran. Kirjoittajan teksteistä paistaa läpi ajatustapa, jossa huippupelaajan olisi pitänyt tahallaan epäonnistua. Tälle ei voi kun nauraa! Kun Messi on keställä häneltä odotetaan maaleja. Maaleja hän tekeekin. Olisiko siis bloginpitäjän mielestä Messin tullut tahallaan epäonnistua. Ideana jo todella absurdi. Asiasta toiseen; uskoisin, että Guardiola (suom. säästöpossu) keskittyy jälleen voittamaan myös La Ligaa. Onneksi liiga toimii rationaalisesti, eikä ota huomioon maalieroa tasapisteissä, vaan keskinäiset ottelut. Barca on klassikon voiton ja yhden Realin tappion päässä pokaalista. Ja se maistuisi todella hyvältä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan Messin olisi pitänyt olla pelaamatta ja antaa muille peliaikaa.

      Poista
  9. Terve. Luulin että olet vain joku satunnainen kirjoittelija futisforumilla. Nyt sitten paljastui että olet täällä kirjoitellut parivuotta ja monituisia artikkeleita siitä miksi viimevuosien tilastojen ja monien asiantuntijoiden mielestä paras jalkapalloilija on paska. Ensin minua MELKEIN säälitti, sitten nauratti, mutta nyt taas säälitti uudestaan. Sillä mitä todennäköisimmin sinulla on jäänyt jonkilainen negatiivisten ajatusten kierre jauhamaan päähän, eli olet hieman mielisairas. Jos haluat vielä saada elämäsi takaisin suosittelen omahoitona esim LSD tai sienitrippiä niin vahvalla annostuksella että koet ns. Egokuoleman ja pystyt restarttaamaan aivosi ja ajattelusi puhtaalta pöydältä ilman kaikkea sonta meemejä ja ajatuspätkiä päässäsi. Voit toki myös kokeilla perinteistä terapiaa mutta senyt on mitäon. Toisaalta ihan vitun sama tiiä vaikka ihan nautit tästä sonnasta mutta ketä vittu kiinnostaa ja hyvä että tuollaisia häviäjiä on että minäki voin olla voittaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Futisforumille tulin aika myöhään.

      Kuten monta kertaan olen sanonut, vuosien päästä moni ymmärtää minun olleen alusta asti oikeassa.

      Poista
    2. Joo ja ei. Kyseisellä foorumilla bannitaan pelkän nimimerkin perusteella. Esim Pukinvihaaja bannattiin muutamassa tunnissa (ei minun tunnukseni). Nykyinen tunnus on edelleen voimassa.

      Realia ei kiinnostanut joo, koska FC Barcelonan koutsi sanoi lopettavansa mestaruusjahdin. Katsotaan puhuiko totta.

      Poista
    3. "Kuten monta kertaan olen sanonut, vuosien päästä moni ymmärtää minun olleen alusta asti oikeassa"

      - Miksi vasta vuosien päästä? Miksi ei aiemmin? Sanotko "vuosien päästä" sen vuoksi, että sun ei tarvi esim. ensi vuonna keksiä tekosyitä, kun kukaan ei vieläkään ymmärrä sun juttujas? Sanotko jonku vuositavoitteen, millon kaikki ylistävät juttujasi ja sinut nostetaan YLE:n sekä Canal+:n asiantuntijatiimiin.

      Minun arvaus: EI KOSKAAN!

      Poista
    4. Koska nykypäivänä liian moni on kykenemätön ajatteluun katsoessaan kaikkea Messi-lasien läpi. Älykkyys kasvaa ja totuus paljastuu kyllä. Niin on tähän mennessä käynyt joka kerta kun olen jotain pidempään väittänyt.

      Poista
    5. Tämä loppukaneetti oli hieno. Antaisitko esimerkkejä?

      Poista
    6. "Koska nykypäivänä liian moni on kykenemätön ajatteluun katsoessaan kaikkea Messi-lasien läpi."

      - Hyvä läppä, kun itse katsot asioita koko ajan antiMessi-lasien läpi! HAHA!

      Poista
    7. Kerro ihmeessä niitä esimerkkejä mitä on käynyt kun olet pitkään väittäny! kysytty sinulta niin monesti jo tässä ja yhtään ole tullu. Joku hätänän manu kommentti mistä kukaan ei ymmärtäny mitään. Todennäköisesti jätät vastaamatta nuihin kysymyksiin siksi koska sinulla ei niitä esimerkkejä ei ole.

      Poista
    8. - No vaikkapa aiemmin mainittu Ferguson ei osannut Mestarien liigan finaalissa 2009. Tuosta http://antibfc.blogspot.com/2012/03/messi-ei-halua-todistaa-tasoaan.html?showComment=1332354435611#c1623681089566978043

      - En katso AntiMessi-lasien läpi, näen paremmin kuin moni muu.

      - Tuossa tuli yksi esimerkki. Mobiilinetti ei toiminut kunnolla taas vaihteesta. Kerro mitä et siitä ymmärtänyt, niin selvennetään.

      Poista
  10. Realia ei kiinnostanut joo, koska FC Barcelonan koutsi sanoi lopettavansa mestaruusjahdin. Katsotaan puhuiko totta.

    miten barcan "luovuttaminen" vaikuttaa siihen että real häviää siis varsinkin kotonaan?
    Ja kyllä pikkuhiljaa pitäs alkaa kiinnostaa se on enään yks tappio realille ja barca on mestari siis oletuksella että barca hoitaa loput helpot pelit.senhän tietää kaikki miten classikossa käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Real Madrid alkoi löysäilemään, koska FC Barcelona sanoi luovuttavansa mestaruustaistelun.

      Toinen vaihtoehto on pakottaa FC Barcelona pelaamaan kapealla ringillä täysillä liigassa jotta viime vuoden kaltainen Mestarien liigaan panostetaan ja liiga höntsätään ei onnistukaan.

      Poista
    2. Pelekin potkaisi rankkarinsa sisään 1000. höntsämaalin syntyessä. Olisi voinut potkaista myös ohi. Suuri pelaaja olisi potkaissut ohi?

      Poista
    3. Toinen vaihtoehto on pakottaa FC Barcelona pelaamaan kapealla ringillä täysillä liigassa.

      En usko että on totta mutta pakko myöntää että aika nerokkaasti päätelty ja ensimmäinen oikeasti hyvä pointti sulta ja pointti jossa on järkeä.

      Poista
    4. - Suuri pelaaja olisi antanut jonkin muun vetää rankkari.

      - Kiitos kehuista. Pointeissani on aina järkeä.

      Poista
    5. Onko Ronaldo suuri pelaaja?

      Poista
    6. Pele siis ei ole suuri pelaaja?

      Poista
    7. - Ronaldo ei tuolla perusteella ole suuri pelaaja.

      - Tavallaan ei ole, tiesikö hän kyseessä olevan tuhannes maali, on toinen juttu.

      Poista
  11. 1. Miten muuten mielestäsi pitää näitä maiden sarjoja verrata keskenään? Eurocup-ottelut eivät käy perusteeksi, kuten olet sanonut, niissä ketään ei kiinnosta pelata ja pelkkiä junnuja kentällä.
    2. Toisekseen, ajatteleppa omalle kohdallesi Messin tilanne: joukkue pakkovoiton edessä, olet kovassa maalivireessä, tiedät olevasi joukkueen kantavia pelaajia ja monia kertoja sanonut nauttivasi pelaamisesta, etenkin joukkueen menestyksen puolesta. Viimeisimpänä tulee sitten tuo ennätys, joka rikkoutuu ennemmin tai myöhemmin joka tapauksessa. Kymmentuhatpäinen kotiyleisö odottaa maaleja, eikä varmasti välitä tulevatko ne sarjanousijaa vastaan, vaiko jotain muuta, ottelun voitto on tärkeintä. Olethan aiemmin todistanut olevasi kykeneväinen ratkaisemaan tiukkoja pelejä (UCL-finaalit).
    Sinun logiikan mukaan pitäisi jäädä penkille, todistaaksesi vain muutamalle epäuskoiselle,blogia hetken seuranneena, sekopäälle, sitten seuraavassa kovassa pelissä olevasi kykeneväinen rikkomaan jonkin helvetin maaliennätyksen "hienosti"? Itse varmasti tekisit näin, sen kyllä uskon.
    Valoja tauluun nyt ja katkeruutta vähän pienemmälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Vertaamalla joukkueiden pelaajien tasoa?

      2. Olisi hyvin aikaa rakentaa sitä hypeä pidempään ja rikkoa ennätys kovassa ottelussa. Vai pelkäsikö Messi että hormonit lopettavat uran ennen Milan ottelua?

      Poista
    2. 1. No anna esimerkki.

      2. Ja hävitä siten tärkeä peli mestaruuskamppailun kannalta? Vain sen takia, että media saa hypettää vielä muutamia päiviä ennätyksen rikkomista? Messi ei käsittääkseni pidä mediassa esilläolosta. Piti hormonit tempaista mukaan tähänkin?

      Poista
    3. 1. Verrataan sarjassa pelaavien joukkueiden pelaajien tasoa. Esim Valencia on menettänyt kaksi parasta pelaajaansa viime vuosina ja tilalle on tullut lähinnä pelaajia tyyliin ex Real Madridin penkinlämmittäjä. Täten Espanjan liiga ei ole kova, koska vain Real Madrid pärjää pelaajien tasovertailussa Valioliigalle.

      2. FC Barcelonan kotisaldoa kun vilkaiset, niin tappio sarjanousijalle on todella kaukaa haettu.

      Hormonit toki ettei totuus unohdu.

      Poista
    4. 1. Esimerkkinä äärettömän huono tuo sinun antamasi, koska et antanut esimerkkiä Valioliigasta. Miten sitten todistetaan Valioliigan suuruus ja hienous? Siellä pelaajat ja valmentajat kilpaa kehuvat Barcelonaa, joka on kiistatta menestynyt Euroopan joukkeista parhaiten viime vuosina.

      Valioliigan voittajataulukko on ollut vähintään yhtä tylsää katseltavaa viime vuosina kuin La Ligan. Granadan kaltaiset sarjanousijat kuten QPR taistelevat ankarasti putoamista vastaan, eivätkä voi suurimpia seuroja vastaan yhtään mitään. Pelaajien taso suhteessa yhtä huono.

      2. Kun vilkaiset ottelujen maaleja ja vähennät niistä Messin tekemät, niin tappio on aika läheltä haettu. Toki voi olla, että joku muu ne maalit olisi tehnyt, mutta kuten olet sanonut, nykypäivän Barcelona on Messin ympärille rakennettu, joten epäilen.

      3. Mitä hormoneita se Messi käyttikään, voin perehtyä tarkemmin sitten siihen, miten ne vaikuttavat pelisilmään ja maalintekotaitoon. Paitsi tosiaan, oletkin kirjoittanu, että Messillä ei ylipäätään ole pelisilmää, eikä muistaakseni osaa maalejakaan tehdä muista kuin tap-in paikoista.

      Poista
    5. 1. Valioliigassa on paljon kovatasoisia pelaajia jotka kelpaavat muihin koviin sarjoihin, useassa joukkueessa. Se kertoo paljon. Espanjassa on lähinnä Real Madrid ja FC Barcelona. Valenciassa oli pari pelaajaa, nyt on hiljaista.

      2. Kumma logiikka. Taktiikka rakennettu Messin ympärille, Messi puuttuu = taktiikkaa muutetaan.

      3. Kasvuhormonia. Kannattaa muistaa että fysiikka on jalkapallossa huipputasolla kaikkein tärkein yksittäinen asia. Messi sai sitä riittävälle tasolle vain hormonien avulla.

      Poista
    6. Zamppa, Urheilualojen Guru23. maaliskuuta 2012 klo 12.32

      Laita ihmeessä listaa noista "paljon kovatasoisia pelaajia, jotka kelpaavat muihin sarjoihin", niin katsotaan, kuinka kovia ne todellisuudessa ovat. Ja nimenomaan niin päin, että ovat siirtyneet Valioliigasta muualle, eikä toisinpäin.

      Poista
    7. Missä sanoin että ovat siirtyneet. Vaan että kelpaisivat muualle.

      Miksi lähteä Valioliigasta heikompiin sarjoihin?

      Poista
    8. Zamppa, Urheilualojen Guru23. maaliskuuta 2012 klo 14.51

      Sanoit "Valioliigassa on paljon kovatasoisia pelaajia jotka kelpaavat muihin koviin sarjoihin, useassa joukkueessa". Käytät sanamuotoa, joka vaatisi perusteluja, listaa noista pelaajista, joiden voidaan todistetusti todeta kelpaavan.

      Mikäli et voi osoittaa vedenpitävästi pelaajia, jotka kelpaisivat tällä hetkellä, joudumme pitämään kyseistä kommenttiasi mutuiluna.

      Poista
    9. Totta, sitä on pakko pitää mutuiluna, koska pelaajahan ei varsinaisesti kelpaa ellei siirry.

      Poista
    10. 1.Kelpaisivat varmasti, tosin kelpaisi Espanjastakin moni Valioliigaan, ihan häntäpään ja keskikastin joukkueistakin. Samanlaista jaloillepotkimistahan se alkaa valitettavsti heikommilla joukkueilla La Ligassa olla kuin Valioliigassakin.

      2. Miksi muuttaa hyvin toimivaa taktiikkaa, jos sitä on mahdollista käyttää?
      Kuten uusimmassa blogimerkinnässäsi kirjoitat, Camp Noulla oli seuraamassa vain noin 60 000 päätä peliä. Ehkä ennätyksen rikkominen ei ollut kotiyleisöllekään niin tärkeää? Näin ollen, miksi odottaa pidempään?

      3. Kasvuhormonin käyttö lääkkeenä ja dopingaineena ovat kaksi täysin eri asiaa. Ei tietenkään sinun mielestä, mutten odotakaan, että ymmärrät tätä.

      Poista
    11. 1. Kyllähän noita Espanjalaisia floppeja on Valioliigassa nähty useita.

      2. Odottaa ottelua jossa tulee olemaan enemmän katsojia? Messi ei pelaa jokaista ottelua tälläkään kaudella.

      3. Ei siinä paljoa eroa ole. Lääkkeitä käytetään sairauksiin ja se mikä on sairaus ja mikä ei on lopulta aina mielipideasia.

      Poista
    12. 1. Ja menestyksekkäitä valjupelaajia Espanjassa todella vähän. Brittipelaajien menestyksestä puhumattakaan, edes kotimaan sarjassa.

      2. Miksi pitäisi odottaa, jos kotiyleisöäkään ei niin paljoa kiinnosta?

      3. Kuten ennustin, et ymmärrä. Kasvuhormonin vajaatuotto on sairaus, ja hoitamattomana hankaloittaa elämää todella paljon.

      Perusteluittesi taso laskee entisestään.

      Poista
    13. 1. Brittipelaajat pelaavat mieluummin kovassa Valioliigassa.

      2. Eiköhän katsojia kiinnosta enemmän esim Milan.

      3. Puhuttiinko nyt normaalista elämästä vai jalkapallosta?

      Perusteluni ovat samaa tasoa kuin ennenkin.

      Poista
  12. äh, säälikää sitä, turha nyt sitä on haukkua, se on vaan niin sairas ettei tajua mitä kirjoittelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Henkilökohtaisuuksiin menemistä ei hyväksytä.

      Poista
  13. Eli se oli totta, tää kaveri on oikeesti mielisairaalassa. Se poisti viestin koska se meni henkilökohtasuuksiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä blogissa ei tarvitse vääntää tällaisista asioista. Vaikkapa siksi etteivät ne millään tavalla liity blogin aihepiiriin.

      Poista
    2. Liittyy sillä tavalla et sun jutut on niin sekopäisiä että et voi olla millään tavalla terve

      Poista
    3. Kerro yksikin täysin terve ihminen.

      Poista
    4. Eri asia olla täysin piripää kuin olla "normaalin sairas" ihminen

      Poista
    5. Et pystynyt kertomaan ja tämä paskanjauhanta voisi jo loppua.

      Poista
    6. Miks? Häpeäks sä jotain? Kai blogin lukijoil on oikeus tietää ootko sairas vai et?

      Poista
    7. En viitsi kertoa blogiin millään tavalla liittymättömistä asioista blogissa, ok?

      Poista
  14. vaikeneminen on hyväksymisen merkki, eli meneppä napsimaan lääkkees

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä tiedät etten napsinut jo? Tämä paskanjauhanta voidaan lopettaa tähän.

      Poista
    2. Eli myönnät että syöt lääkkeitä

      Poista
    3. Joo, Burana 400 on vahva lääke. Lue vaikka pakkausseloste ellet usko.

      Poista
    4. Ai mä luulin et mielisairaalassa annettais vähän erilaista lääkitystä, no mut sähän sen tiedät

      Poista
  15. täällä toivotaan ulkoasun muuttamista! blogiin vähän väriä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainoksia toivottiin ja ne tulivat.

      Ehdotuksia väreistä? Keltainen, sininen ja violetti ei ainakaan. Tai sitten juuri ne.

      Poista
  16. ONKO RONALDO SUURI PELAAJA?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melko suuri ainakin Messiin verrattuna. Suurempiakin löytyy, esim Metzelder.

      Poista
  17. Ahaha, Messi ei ole suuri, koska vetää rankkuja. Maaliennätyksistä viis. Ja montakohan rankkua Ronaldo on vetänyt Realissa ja jos ne otettaisiin häneltä pois ei maaleja paljon olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi tekee maaleja lähinnä heikkoja joukkueita vastaan.

      Poista
    2. Ketä vastaan rakas Ronaldosi on tehnyt niitä maaleja? Tasosi alkaa jo laskea. Mielummin maali heikkoa vastaan, kuin maali rangaistuspotkusta ketä tahansa vastaan.

      Messi vie Ronaldoa mennen tullen, tosin pääpelissä ja fyysisyydessä häviää.

      Poista
    3. Tuosta on jo ollut monta vertailua. Aloita vaikka tuosta

      http://antibfc.blogspot.com/2011/12/tehot-mestarien-liigassa-kovia.html

      Poista
    4. Kuten sanoin, tasosi alkaa jo laskea.

      Poista
  18. Pakko kyllä sanoa että tää sun blogi on aivan mahtava! Oon ollu barca-fani ihan pennusta asti jo parikymmentä vuotta, ja vaikka oonki sitä henkeen ja vereen niin arvostan sitä että joku tuo mielipiteensä julki näin vahvasti (suurin osa omista kavereistaki vihaa barcaa, mutta ne onneksi hyväksyy meikäläisen fanituksen koska oon ollu sitä pienestä pitäen).

    En oo kyllä ihan varma onko tässä jotain trollihenkeä ilmassa vai ootko ihan vakavissas, mutta mulle on ihan sama, synnytät ihan mahtavaa keskustelua ja tunteita! Keep up the good work.

    Tätä barcan ja messin fanimäärää pitää saaha ehottomasti karsittua, näitä parin kolmen viime vuoden aikana tulleita "barca for life"-faneja (jotka luultavasti kääntää takkia tämän kauden jälkeen kun ucl ja la liga pytyt meni sivu suun) sais oikeesti polttaa vaikka roviolla, inhoan niitä enemmän ku mitään muuta asiaa jalkapalloon liittyen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten ole kaverisi, en hyväksyisi fanitustasi koskaan.

      Ensinnäkin kannattaa opetella termit. Trollaaja ei osallistu keskusteluun vaan trollaa ja poistuu paikalta. Minä osallistun keskusteluun = en ole trolli.

      Vaihteesta olemme suunnilleen samaa mieltä. Tosin pidempiaikaiset Barca-fanit ovat vielä suurempi inhoni kohde.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.