maanantai 5. maaliskuuta 2012

Guardiola: emme syytä tuomareita - Pique: punainen kortti oli ennalta päätetty

FC Barcelonan kaksinaamaisuus näkyy loistavasti tässä asiassa.

Guardiola: If we do not win the league, we will not blame referees

Näin sanoo valmentaja. Onneksi "maailman paras keskuspuolustaja" (heh heh) on eri mieltä asiasta.

Barcelona's Pique claims red card against Sporting Gijon was 'premeditated' by the match official

Seuraavaksi katsotaan saako Pique aivopierustaan jopa rangaistuksen.

La Liga's Refereeing Technical Committee calls for Pique punishment

Ei kovin todennäköistä koska kyseessä on Espanjan liiga ja FC Barcelonan pelaaja.

37 kommenttia:

  1. Jos homma menee niin kuin Real Madridin kanssa, tuomari saa porttikiellon Barcelonan peleihin. Jos menee jotenkin muuten, se osoittaa, että Realia suositaan ja Barcaa sorsitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noin koska tuomio oli tässä tapauksessa täysin oikea.

      Poista
    2. Mourinhon olisi pitänyt oikeana tuomiona saada rangaistus tuomarin häiritsemisestä (parkkipaikkakuva). Tulos oli kuitenkin tuomarin porttikielto Realin peleihin.

      Poista
    3. Parkkipaikka = jalkapallokenttä?

      Poista
    4. Parkkipaikka > jalkapallokenttä. On huomattavasti kyseenalaisempaa vaikuttaa tuomioihin pelin ulkopuolella kuin pelin aikana.

      Jo siksikin, että pelin aikana on vain 90+risat aikaa vaikuttaa mutta pelin ulkopuolella aikaa on vaikka kuinka. Valittaminen pelin aikana vaikuttaa hyvin vähän itse peliin (paitsi itsetunto-ongelmaisen tuomarin ollessa kyseessä, jolloin tulee punainen).

      Painostaminen pelin ulkopuolella ei vaikuta menneeseen peliin, mutta jatkopeleihin vaikuttaa. Ei Jose muuten painostaisi tuomareita pelin jälkeen. Ja se jos mikä pitäisi olla erityisen rangaistavaa.

      Vaan ei. Tuomarit saavat porttikieltoja.

      Poista
    5. Ei näytä kyseenalaisemmalta, koska parkkipaikkajutusta tuli vähemmän sanktiota kuin pelin aikana valittamisesta. Mistä tämä kertoo?

      Poista
    6. Siitä, että Mourinhon uhkailut tehoavat.

      Poista
    7. Tai siitä että Mourinho on oikeassa.

      Poista
  2. Kiinnostais kovastikki saada mielipiteen kun Guardiolaa huhutaan Chelsean uudeksi valmentajaksi ensi kaudeksi. Mitä mieltä olet asiasta jos tulee? vai tuleeko? ja miksi ylipäätänsä niin paskaa valmentajaa tuonne huippu liigaan edes halutaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Valio"liigan huippujoukkueet ovat tällä hetkellä niin paskoja että jos chelsea pestaa guardiolan (en usko että hän lähtee) ja saa houkuteltua mukaan 1-2 barcan pelaajaa(ei tarvita edes tasoa messi xavi) vaan joku tiago busquets niin chelsea voittaa liigan mennen tullen cl:lää taas ei voita ellei saa la ligasta (lue barca/real) kentällällistä pelaajia.(ja niitähän ei saa edes abramovitsin miljardeilla)

      Poista
    2. Eiköhän Pep floppaa Chelseassa. Näytöt ovat toistaiseksi olemattomat. Tuomaripelillä voittanut pari pilipalitason Mestarien liigaa.

      Poista
  3. Miksi chelsea sitten haluaa päivän selvää floppi valmentajaa edes sinne?

    VastaaPoista
  4. Niin lahjaton kaveri tuo Pep.
    Parissa vuodessa enemmän pyttyjä kuin esim Arsene(itkupilli) Wengerillä koko uralta. Ei tule mieleen montaa valmentajaa joka on voittanu seurajoukkue tasolla kaiken.
    Eli täys tumppu tuo Guardiola.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppohan on pyttyjä saada kun pelaa jossain Espanjan liigassa ja seura tekee hirveitä tappioita.

      Poista
  5. Ainoa asia mikä chelsean pelastaa on potkia sieltä pihalle henkilöt. Lampard, Cole, Terry, Drogba, Malouda, Kalou,Meireles ja Essien.
    Rakentaa Joukkue uudelleen ja antaa sille aikaa.

    VastaaPoista
  6. oot vihdoin oppinut asioidesi perustelemisen. Nyt perustele (vaikka linkillä) lahjomissyytöksesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En taida tehdä sitä, mutta kaikki ovat sen nähneet.

      Poista
    2. Kannattaa katsoa jalkapallo-otteluita.

      Poista
    3. Itse en ole nähnyt, vaikka olen katsonut lähes jokaisen Barcan ottelun. Voisitko antaa jotain konkreettisia näyttöjä, kun jää jälleen pahasti mutuiluks.

      Poista
    4. Vaikka Mestarien liigasta FC Barcelona vastaan Arsenal ja Chelsea.

      Poista
  7. http://www.totalbarca.com/2012/news/stat-of-the-day-killer-vision/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hui. Pelkästään Espanjassa maalisyöttöjä ovat antaneet enemmän mm. Ángel Di María, Mesut Özil ja Cristiano Ronaldo.

      Osoittaa että Xavi ei osaa muuta kuin antaa helppoja syöttöjä sivuttain.

      Poista
    2. Et ymmärrä jalkapallosta mitään. Et yhtikäs mitään. piste

      Poista
    3. Näköjään Xavi fan club taas asialla.

      Poista
    4. Tekeekö helppojen ja turhien syöttöjen hyvällä prosentilla syöttäminen hyväksi syöttäjäksi? Barcaa ihannoivien mielestä kyllä. Sama kuin kehuisi koripalloilijaa hyväksi heittäkäksi, vaikka hän heittäisi vain korin alta kun puolustajia ei ole lähelläkään. Kyllä sillein saadaan prosentit hyviksi mutta Xavin tapauksessa turhia syöttöjä on vähintään 90%. Järkevää? Ei. Syy julkaista harhaanjohtavia raportteja? Kyllä.

      Poista
    5. Juuri näin. Tuosta näkyy ettei helpossa syötöissäkään Xavi ole kovin hyvä http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/swansea-city/9017511/Swanseas-Leon-Britton-has-better-passing-stats-than-Xavi.html

      Poista
    6. nämä "turhat syötöt" ovat yksi niistä avaintekijöistä, miksi tilaa tulee kentällä. Syntyneen tilan ansiosta päästään maalintekopaikkoihin, joista ottelut yleensä ratkaistaan. Te arvon analyytikot ette tätä kuitenkaan tajua vaan ottelu ratkeaa lähes poikkeuksetta vastustajan mielenkiinnon loppumiseen, ei suinkaan taitoon tai mihinkään muuhun järkevään selitykseen.

      Poista
    7. Hah hah. FC Barcelona hyvin harvoin tekee maalia pitkän syöttökuvion päätteeksi. Tilaa ei myöskään synny kun vastustaja voi laittaa kaikki pelaajat omalle kenttäpuoliskolleen.

      Katso sitä Espanjan liigan sarjataulukkoa niin ymmärrät ettei teoriasi toimi.

      Poista
  8. tietääkö messinvihaaja mikä on barcelonan peli idea? eli pelitaktiikka näin niinku selkeästi sanottuna? jos niin kerro ihmeessä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallon menetyksen jälkeen rikkoa jatkuvasti ja jos vastustaja hiemankin koskee, mennään maihin ja itketään tuomarille.

      Poista
  9. HAH. idiootti. Peli idea on pitää palloa jolloin tulee niitä helppoja syöttöjä koska niin se on tarkoituskin! kun pallo on omilla se ei ole vastustajalla ja silloin vastustaja on kauempana maalin teosta! mutta ethän sä sitä ymmärrä niinku et mitään muutakaan koko pelistä minkä olet osoittanu täällä niin monesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pallonmenetyksen sattuessa tulee ongelmia, juuri niin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.