tiistai 2. lokakuuta 2012

Tylsästä ottelusta FC Filmaajille voitto

FC Filmaajat otti Mestarien liigassa kävelemällä voiton asennevammaisesta Benficasta. Ottelu tarjosi esimerkkejä FC Filmaajien oksettavasta pelityylistä.

Taas kerran tuomari avusti FC Filmaajia. Fabregas hölmöilee itselleen varoituksen turhalla taklauksella. Seuraavaksi Pedro filmaa rankkaria, josta ansaittu varoitus. Myöhemmin Fabregas kaataa varoituksen arvoisesti ei toista keltaista. Pedro potkaisee törkeästi takaapäin, selvä punaisen paikka mutta ei mitään. Mascheranon vauhdilla jaloille tempusta olisi myös ollut aihetta antaa punainen kortti, ei siitäkään mitään. M*lkku Alves säästyi taas kerran varoitukselta joita olisi pitänyt antaa vähintään kolme. Sergio "kurkkija" Busquets sentään ajettiin ulos loppuminuuteilla. Surkea suoritus tuomarilta joka tapauksessa.

Ottelun maalit kertoivat ettei Benficaa tosissaan kiinnostanut. Ottelun alkuminuuteilla Messi veti laidasta sokkokeskityksen neljän Benfican pelaajan keskelle. Ei tulosta. Uusi sokkokeskitys meni tuurilla Sanchezin jalan kautta maaliin. Toisessa maalissa Benfica jättää puoli kenttää tyhjäksi jotta Messi saa tarjota Fabregasille helpon paikan. Koko toinen puoliaika meni kävely ja höntsävaihteella Benfican osalta. Katsomoakaan ei kiinnostanut. Xavi oli totutun paska ja Messikin jäi nollaan maaliin, yksi tuurisyöttö ja yksi hehtaaripyssyllä annettu amatööritason passi on juuri sitä tasoa mitä Messiltä voi odottaakin.

FC Filmaajien paras pelaaja Puyol loukkaantui kaatuessaan kätensä päälle. Tiedossa pitkä sairasloma. Harmittavaa, kun FC Filmaajien ainoa pelaaja joka ansaitsee edes vähän kunnioitusta joutuu sivuun pitkäksi aikaa.

88 kommenttia:

  1. Benficalle olisi kuulunut 8 punaista korttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yhdestäkään tilanteesta olisi kuulunut punaista korttia Benficalle. FC Filmaajille useasta.

      Poista
    2. Itseasiassa Fab4 ensimmäinen kortti oli halpa, toinen siinä ja siinä. Pedro taas ei olis ansainnut korttia filmaamisesta, selkeä obstruktio, ei tosin myöskään pilkun paikka. Alvesia kyynerpäällä päähän, ei mitään. Toisaalta Masche tuli jaloille, ei mitään. Tasoihin meni, mutta kovaa sai pelata. Itse en nähnyt mistä Sergion punainen tuli, vaikutti hidastuksesta käsin tosi halvalta.

      Messi alusti molemmat häkit, joten mukiinmenevä ottelu. Classicosta tulee vaikea sillä, song & masche on hauras pari. Barca tappoi pelin tyylilleen uskollisesti lopussa, eikä antanut Pabliton ja kumppaneiden päästä edes palloon käsiksi. Ensimmäisellä puoliajalla Benfica oli lähempänä maalia.

      Asetelmat kentällä olivat zonalmarkinkingin mukaan aika tasoissa. Yllättäen Sanches pelasi hyvän pelin. Tokaa maalia muuten oli auttamassa Xavi, joka veti omalla liikkeellään väkeä keskelle. Lisäksi käytti hyväksi nykyisen paitsiosäännön, jolloin laidalla oli kivasti tilaa. Hyvin wengermäinen kuvio Henryn kulta-ajoilta, jolloin Henry roikkui paitsiossa lähes koko ajan. Yllättävänkin älykäs maali.

      Eka maali oli hienoa seinäpeliä pienessä tilassa. Luja pallo maalille, jotka aina vaarallisia. Tällä kertaa meni hyökkääjästä, joskus puolustajasta. Hyvin perinteinen Barca maali.

      Tokalla puoliajalla Benfica tiivisti joulukuuseksi, ja ottivat Messin kiinni kahdella. Tämä vähän tyrehdytti kuvioita ja peli meni pliisuksi. Barca teki täsmälleen sen minkä se osaa, eli tappaa pelin johtoasemassa. Hienoa puolustamista pallon kanssa.

      Poista
    3. "Ei yhdestäkään tilanteesta olisi kuulunut punaista korttia Benficalle. FC Filmaajille useasta"

      Benfican pelaajat keskittyivät pelkästään sikailemiseen. Ennen Portugalissa sentään osattiin edes vähän pelata jalkapalloa.

      Poista
    4. Fab4:n ensimmäinen kortti oli täysin aiheesta. Pedro filmasi kuten tavallista, joten oikea tuomio. Maschekin pisti kyynärpäällä naamaan ilman korttia.

      Messi sai tuurilla kaksi maalisyöttöä, muuten oli ihan paska. Eihän Benfica olisi saanut miltään joukkueelta palloa pois tuollaisella kävelyvauhdilla.

      Jep, se toinen maali oli selvä paitsio, silti Benfican paska puolustus oli suurin syyllinen.

      Tuurillahan se maali meni.

      Eihän Barcan tarvinnut tehdä mitään kun Benficalta loppui kaikki kiinnostus. Saman totesi YLE:n studio.

      - En nähnyt Benfican pelaajilta yhtä pahaa sikailua kuin FC Filmaajilta. Se ensimmäisen korttikin oli todella heppoinen. Loppuvaiheessa vähän hajosi kasetti.

      Poista
    5. Benfican jalkapallo oli nykyisin Portugalissa vallalla olevaa jaloille potkimista ja pitkää palloa.

      Poista
    6. Hyvin ottavat mallia naapurimaasta Espanjasta.

      Poista
  2. Etkö nähnyt miten Messi nosti pään ja näki sanchezin juoksun ensimmäisessä maalissa? Loisto syöttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potkaisi suoraan puolustajan jalkaan, Sanchez sai maalin tuurilla kuten YLE:n studiokin totesi.

      Poista
    2. ainakun studio kehuu barcaa se on paska:(( mutta kun tulee jotain sinulle mieluisia kommentteja ne ovat hienoja faktoja:))

      Poista
    3. Studio hyvin harvoin tekee muuta kuin kehuu Barcaa. Kun se tekee sitä muuta, sillä on painoarvoa.

      Poista
  3. Ei tietenkään yrittänyt suoraan sanchezin jalkaan vain sinne suuntaan. Messi kuitenkin näki juoksun ja tiesi tarkalleen minkälaisen pallon laittaa boksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja silti puolustaja oli hyvin lähellä päästä väliin. Tuuripassi.

      Poista
    2. Niin ja jos pakki olisi päässyt väliin tuloksena olisi voinut olla oma maali.Lisäksi lähellä tilanteita ei lasketa.

      Poista
    3. Olisi voinut myös pallo mennä reilusti ohi tai yli. Lähellä tilanteetkin voi laskea, niistä menee joskus puhtaalla tuurilla sisään.

      Poista
  4. Mitäs Puyol on tehnyt ansaitakseen MV:n lähes kunnioituksen?
    Eivätkö kaikki Barcelonan pelaajat olekkaan filmaavia pellejä, jotka eivät edes osaa pelata+

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puyol filmaa selvästi harvemmin kuin muut FC Filmaajien pelaajat.

      Poista
  5. Loistavaa satiiria jälleen kerran. Kiitos hyvistä nauruista. :)

    VastaaPoista
  6. Barcan sivujen mukaan olkapää paikaltaa, ei siis niin "paha" kuin aluksi näytti. Viikonloppuna clasicoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin siis korjataan että kyynärpää. sehän tarkoittanee parin kuukauden paussia.

      Poista
    2. laitetaan nyt kerralla puol vuotta eihän se sillä mitään raskasta saa tehdä pitkään aikaan. Paha menetys. Tammikuussa pitäis liikkua laadukas pakki parsaan..

      Poista
    3. Jep, pitkä poissaolo.

      Mihin laadukasta pakkia tarvitaan? Siellähän on jo Busquets, Mascherano, Pique ja Song. Lisäksi Barcan "juniorituotanto" tuottaa jatkuvasti uusia huippupuolustajia.

      :D:D:D

      Poista
    4. Siis 1 pakki, 3 puolustavaa keskikenttää. Nyt tarkkuutta näihin kommentteihin. Mikään akatemia ei tuota jatkuvalla syötöllä huippupelaajia, se ei ole mahdollista. Muutama pakkihan siellä olisi tarjolla, mutta poikosiahan ne vielä ovat miesten peleihin ja ne pitäisi ajaa sisään jossain.

      Poista
    5. Kai huomasit hymiöt?

      21-22 vuotiaita keskitason pakkeja riittää, ei uskalleta peluuttaa koska taso ei riitä.

      Poista
  7. Kyllä puyol on sen verta mahtava ja sisukas kaveri että on vastoin kaikkia odotuksia JÄLLEEN kunnossa kun classikossa joustaan kentälle.

    Messi näytti tässä ja viime pelissä että syötötkin napsuvat ja antaa katetta puheilleen että juokkue on tärkein.Samaa ei voi sanoa cronaldosta.

    Vähän kyllä itseäni ärsytti ylen ja varsinkin juuselan selkeä barca fanitus.Varsinkin kommentit classikosta "barca lähtee SUUREN SUURENA ennakkosuosikkina real peliin" ja ainainen "taikuri" "maestro" änkytys.
    Toki nämä pitävät paikkansa (lukuunottamatta tuota SUUREN SUURTA vaan ennemminkin hienoisena suosikkina), mutta kun voisi sitä olla kuitenkin tasapuolinen.Lisäksi aika vähän paneuduttiin benfikan taktiikoihin ja muihin asioihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi ei saanut mitään aikaan joten oli pakko nöyrtyä syöttämäänkin, tuurilla nekin.

      Eihän Barcelona ollut mikään suosikki ottelussa. Benfica löi läskiksi ja se ratkaisi.

      Poista
  8. Minä olen näköjään taas katsonut eri peliä kuin Messinvihaaja. Eikö kaverilla ole kunnonkokoista telkkaria, vai miten nuo asiat voi nähdä noin hullunkurisesti?

    Fabregas sai varoituksensa todella heppoisesti, joten toisen antaminen olisi ollut oikeusmurha. Pedron keltainen sinällään aika huvittava, kun ei jäänyt kieriskelemään eikä levittelemään. Lisäksi tilanteessa oli selvä obstruktio, ei pilkun arvoinen, mutta ei missään tapauksessa keltaisen arvoinen filmaus. Busquetsin punainen tuli myös jostain muusta kuin kenttätapahtumista, todennäköisesti suunsoitosta. Kenttätapahtumien perusteella täysin käsittämätön punainen, pakko olla joku suunsoittotapaus.

    Dani Alvesilta näin ehkä yhden kopautuksen, josta olisi keltaisen voinut antaa, Mascheranolle myös 1. puoliajan tilanteesta olisi voinut antaa kortin. Toisaalta Benfican pelaajat, varsinkin etupäässä laitapakki Pereira selvisi helpolla repimisistään. 89-90 minuutin kohdalla varoitettu Nemanja Matic tuli kyynärpää edellä puskutilanteessa Alvesia naamaan, josta olisi kuulunut tulla toinen keltainen hänelle. Tuomari ei joko nähnyt, tai ei pokka kestänyt ajaa kotijoukkueen pelaajaa ulos. Muutenkin ottelun lopun torikokoukset tuntuivat lähinnä johtuvan siitä, ettei Benfican pelaajilla pää lopulta kestänyt tappiota.

    Peli itsessään ei kauheasti tarjonnut, todennäköisesti Barca säästeli viikonlopun Clasicoa varten. Siitä huolimatta Messiltä kaksi upeaa maalin alustusta, Sanchezilta pirteää peliä, Xavi oli totutun varma pallon kanssa myöskin. Fabregasin maalivireen löytyminen on myös erittäin miellyttävä uutinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei MV reppanalla ole Telkkaria. Se kattoo kaikki Striimeinä.

      Poista
    2. Zamppa, urheilualojen Guru: Katson ottelun puolueettomasti toisin kuin sinä.

      Täysin aiheellinen kortti ja toinen olisi ollut vielä ansaitumpi. Pedro filmasi joten keltaisesta plussat tuomarille. Busquets sai mitä ansaitsi.

      Mites se Mascheranon kyynärpäällä naamaan? Tuossa vaiheessa ei ollut enää mitään merkitystä punaisilla korteilla.

      Sanchez oli totutun paska, samoin Xavi. Fabregas potkii sinne päin ja nyt on tuurilla osunut.

      - Mistä tiedät ettei ole?

      Poista
    3. Itse olet täällä Blogis ilmottanu ettet omista telvisiota!

      Poista
    4. Messinvihaajan "puolueettomuudet" tiedetään jo ennestään. Tälle huutonaurua ja kuvainnolliset kahvinpurskahdukset näytölle.

      Fabregasin keltainen kortti tuli aika kevyesti verrattuna siihen, millaisia rikkeitä mm. Benficalta meni lävitse ilman korttia. Pedron tilanteessa oli Benfican pakin puolelta selvä obstruktio, ei pilkun arvoinen, muttei kortinkaan arvoinen kaatuminen.

      Mascheranolta en nähnyt yhtä räikeää kyynärpää naamaan tapausta kuin Maticilta Alvesia kohtaan.

      Sanchez oli hyvä ja pirteä, hyvä juoksu 1-0 maalissa ja toinen juoksu siihen Puyolin puolen kentän mittaiseen pystypalloon(milloin muuten ollaan Valioliigatopparilta nähty samanlainen suoritus?), josta lähes maali. 2. puoliajalla myös maalipaikka. Xavilta ei montaa harhasyöttöä nähty ja pyöritti peliä varmasti, hyvä peli. Fabregas viimeisteli kylmästi huonommalla jalallaa, kun paikka tuli ja muutenkin jakeli hyviä syöttöjä.

      Poista
    5. - Ihan sen takia ettei TV-maksutarkastaja saisi syytä tulla käymään.

      Toisekseen, TV-lähetyksiä voi katsoa muullakin kuin televisiolla.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Fabregas selvisi pelkästään tuomarin armolla toisesta keltaisesta. Pedro filmasi ja sillä siisti.

      Mascherano veti kuitenkin kyynärpäällä naamaan.

      Puyolin syöttö oli peruspassi jonka Valioliigatopparit olisivat siivonneet helposti. Xavilta nähtiin parikin pahaa harhasyöttöä. Fabregasille tehtiin kunniakuja ja ihme kyllä sai maalin tehtyä.

      Poista
    6. kunniakuja syntyi sen jälkeen kun Messi niputti koko Benfican pakan siihen keskelle.

      Poista
    7. Ei vaan Benfican puolustus pelasi tyhmästi ja jätti laidan tyhjäksi. Ei Messi sitä aiheuttanut.

      Poista
    8. "Puyolin syöttö oli peruspassi jonka Valioliigatopparit olisivat siivonneet helposti."

      Eiköhän valioliigatopparien taso tullut selville Man City - Dortmund ottelussa. Jos Dortmundilla olisi ollut edes välttävän tason kärkimiehiä olisivat tehneet helposti 5-7 maalia.

      Tosin olihan siellä se Rodwellin huikea läpisyöttö. Ikävä kyllä vain suoraan vastustajalle.

      Poista
    9. Cityllä on varaa pistää kentälle Nastasicin kaltainen junnu hakemaan kokemusta eikä Dortmund silti saanut kuin yhden maalin.

      Rodwell pelaakin keskikentällä.

      Poista
    10. Perustele tuo Pedron filmi? Selkeä kontakti, selkeä virhe ja ei kierimisiä. Onneksi tuomnari ei rokottanut omasta virheestään. Fabregasin ensimmäinen oli myös hyvin halpa, kortin kriteerit eivät täyttyneet, ei vahingoittamisyritystä, ei myöhässsä tilanteeseen tuloa eikä taktistavirhettä. Eli ei kriteerejä. Toinen oli selkeä keltainen, siinä oltiin myöhässä. Mutta jälleen tuomari korjasi ensimmäisen virheensä aiheellisesti, eikä alkanut epäonnistumisillaan ratkaisemaan peliä.

      Barcan toka maali oli hyvin älykäs ja upea. Heino harhautusjuoksu, joka otettiin pois liiankin tehokkaasti. Saman kuvion olen nähnyt ennenkin, joten lienee treenattu juttu. Nykytulkinnoilla paitsiota siitä ei saa tekemälläkään.

      Poista
    11. Pedro menee liian helposti maihin ja yrittää paikata asiaa esittämällä viatonta. Oikea tuomio.

      Myös Fabregasin kortti oli ansaittu, ei mitään mahdollisuuksia muuhun kuin rikkomiseen. Tuomarin ei pitäisi korjata virheitä noin.

      Xavi oli paitsiossa ja häiritsi puolustusta. Tuskin treenattu kuvio koska vähänkin parempi puolustus olisi sen hoitanut.

      Poista
    12. Estikö heidän liikkeensä? oliko edessä? Oliko syötön kohde? Ei, ei ja ei. Tällaisten tilanteiden takia uusi paitsiosääntö aikoinaan tehtiin. Viimeinkin, sitten Wengerin kulta-ajan, jotkut käyttää hyväkseen. Hieno liike, hieno maali, hieno kuvio.

      Onneksi tuomarilla on harkintavaltaa, jolloin pystyy korjaamaan edelliset virheet. Juokse muuten itse täysillä päin tiiliseinää ja koeta olla kaatumatta.

      Poista
    13. Xavi häiritsi puolustusta joten tilanne oli paitsio. Jos olet eri mieltä, sanon mielipiteesi olevan väärä.

      Tiiliseinää päin juostessa ei välttämättä kaadu koska liike suuntautuu seinää kohti.

      Poista
  9. Asiaa puhut, Messinvihaaja.
    Erinomainen blogi ;)

    VastaaPoista
  10. Jälleen kysymyksiä MV:lle:

    Messinvihaaja, jos saisit esittää kolme toivetta jalkapallomaailmaa koskien, mitkä ne olisivat?

    Mitä ajattelet Zamppa, urheilualojen gurusta?

    Minkä liigan otteluita katsot eniten?

    Oletko ainoa lajiasi?

    Ja mikäli oikein ymmärsin vastauksistasi edellisiin kysymyksiini, asetat Barcelonan ja Messin vihaamisen, minkään joukkueen kannattamisen edelle? Järkeä? Mikset voi vain antaa olla ja kannattaa kuten me muut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin FC Barcelona suljetaan Mestarien liigasta ja Espanjan liigasta pois. Muuta pitää miettiä tarkemmin.

      "Mitä ajattelet Zamppa, urheilualojen gurusta?" - Tyypillinen FC Barcelonan kannattaja.

      Valioliigan tietenkin.

      On vain yksi Messinvihjaaja.

      Koska FC Barcelonan vastustaminen on pääasia elämässäni, kaikki FC Barcelonan vastustajat ovat kannattamiani joukkueita.

      Poista
    2. ja kaikki olikin ihan kunnossa kun fc barcelonan vastustaminen on pääasia elämässäsi. Mitään lääkitystä ja hoitoahan ei tarvittu.

      Poista
  11. Ronaldo ja Real Madrid näyttävät miten palloa pelataan =2 hattutemppua 2 viimeisimmässä ottelussa.
    Messi PALJON huonompia vastustajia vastaan Champions Leaguessa 2 maalia; Ronaldo huomattavasti kovempia vastustajia vastaan = 4 maalia.
    ERO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajax oli kyllä aika jäätävän paska... tietysti realin prässillä oli osuutta asiaan, mutta kyllä viikonloppuna deportivo pääsi prässistä ihan vaan syöttelemällä. Eihän ajax saanut montaakaan kertaa kolmea syöttöä enempää peräkkäin omille, jos pakki-pakki syöttöjä ei lasketa.

      Poista
    2. Kai sä tajuut että vaikka ajax on ehkä parempi jengi kuin benfica niin silti tasoero on niin valtava että real ottaa noista voiton höntsäämällä.Maaliero 5 viimesessä keskinäisessä 16-1 realille joten on se ajax tosi kova.

      Poista
    3. - Jep, Messi 0 maalia, Cristiano Ronaldo 3 maalia. Tasoero on kova.

      - Ajax on sentään Hollannin hallitseva mestari.

      - Barcelona voitti Benfican vain 2-0.

      Poista
    4. Leverkusen on kovempi kuin Ajax.
      Ajax on tänä vuonna Champions Leaguen yksi huonoimpia joukkeuita.

      Poista
    5. Ajaxia heikompia löytyy useita. Miten Leverkusen tähän liittyy?

      Poista
  12. Xavi totutun paska ja Messi huono? Olipas taas oikein asiantuntijamaisia kommentteja.

    Ymmärrän, että jalkapallopelistä taktisessa mielessä vähän vähemmän ymmärtävälle Xavi saattaa näyttää olevan näkymätön ehkä jopa huono. Hänen ei tarvitse olla näkyvissä, se ei ole hänen tehtävänsä. Joskus hän antaa loistavia läpisyöttöjä, mutta pääasiassa hänen tehtävänsä on jakaa palloa eteenpäin. Hän ei menetä käytännössä koskaan palloa! Hän ja vähän vähemmässä määrin Busguets ja Iniesta ovat ne syyt minkä takia Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen pallonhallintaprosentit pyörivät usein 70 paikkeilla, jopa yli. Mitäpä tästä on hyötyä? No vaikkapa ensin alkuun sitä, että vastustaja ei pysty tekemään maalia. Toisin sanoen hänellä on yhtä iso merkitys kuin Casillaksella siinä, että Espanja ei ole viimeiseen 10 pudotuspeliotteluun arvokisoissa päästänyt maalia.

    Mitä Messin huonouteen tuossa pelissä tulee. Se, että ensimmäisessä maalissa oli vähän tuuria, ei poista sitä tosiasiaa, että pallo fabregasille oli täydellinen. Taas toisen maalin esityössä oli pikkaisen muutakin kuin pelkästään yksi syöttö. Näiden lisäksi hän antoi n. 4 hyvää läpisyöttöä, mistä olisi voinut tulla muutama maali. Hän oli hilkulla ainakin kerran tehdä itsekin maalin, ja kerran vei 3 vastustajaa rangaistusalueella kebab kioskille. Kenen muun kohdalla tahansa tätä pidettäisiin hyvänä pelinä. Messin kohdalla tätä taas voidaan pitä keskinkertaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Xavi on näkymätön ja surkea pelaaja jonka pystyy korvaamaan todella moni pelaaja maailmassa ilman että mitään merkittävää eroa näkyy. Kun Barcelona pitää palloa, se ei myöskään saa tehtyä maalia kun kaikki aika menee sivuttaissyöttelyyn.

      Väärin päätelty. Suurin tekijä on siinä että Espanja pitää palloa eikä edes yritä tehdä maalia vaan odottaa tuomari avustavan ensin ja antavan punaisen kortin vastustajalle, sitten vasta yritetään maalia. Tämä vaatii myös sen että tuomari sopivasti avustaa Espanjan paskaa puolustusta. Kuten EM-kisoissa ilman tuomariapuja Espanja olisi jäänyt alkulohkoon. Huomaa ettet tajua asiasta mitään kun höpiset jostain pallonhallintaprosentista.

      Eihän siinä maalissa ollut muuta kuin Benfican puolustus pelaa paskasti ja amatöörisyöttökin riitti. Messi teki 0 maalia ja filmaili useaan otteeseen, normipeli Messiltä.

      Poista
  13. Tässä muutamat kommentit kahdelta englannin valioliigan pelaajalta viime vuoden skotlanti-espanjan em-karsinta ottelun jälkeen Xavista ja Espanjan maajoukkueesta.

    “I just didn’t realise he was that good. I couldn’t get near him, every time I tried to get close he passed the ball on.”

    "In all my Premier League games, I have never come up against anybody as good as Xavi."

    "You can watch them play on TV but when you play against them, it opens your mind to a different way of playing football."

    What did that tell Berra about the state of our famed but flawed Premier League?

    "Ours is definitely the most exciting league in the world, because it’s end-to-end and it keeps the fans excited, but it’s not the best technically."

    “Don’t get me wrong, English teams are always in the last few of the Champions League, but there are a lot of foreign players playing for those clubs from our league."

    "That’s why teams like England aren’t in the running for the major competitions, because keeping the ball is so important at the very highest level."

    “You still have to defend at times, but when your forward players are that good with the ball, like Spain, you don’t defend as much.”

    Tämähän on tuttua kauraa suurimmalle osalle jalkapallon ystävistä. Vaikka tuskinpa tämäkään sinun silmiäsi avaa, kun ei siihen ilmeisesti riittänyt edes Jari Litmanen ylen em-kisastudiossa. Tässä koko artikkeli jos haluat lukea alusta loppuun.

    http://www.expressandstar.com/sport/2011/11/09/so-just-exactly-how-good-is-xavi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amatöörimäisiä kommentteja. Jalkapallokentällä on tilaa noin 7000 neliömetriä joka tekee pelaajaa kohden 318 neliömetriä. Eipä ole vaikeaa syöttää toiselle pelaajalle palloa.

      Lisäksi Espanjan ja Barcelonan pelityyli perustuu pelkästään pallon pitämiseen ja filmaamiseen. Kyllästyyhän siinä vastustaja kun puhtaan pallonriiston jälkeen filmataan ja otetaan vapaapotku. Tätä asiaa moni ei ole huomannut mutta minä olen.

      Poista
    2. Hah! Amatöörimäisiä kommentteja pelaajilta jotka sattuvat pelaamaan siellä sinun hehkuttamassasi valioliigassa. Mites oliko Litmasenkin kommentit amatöörimäisiä? Tai kaikkien muiden kymmenien jalkapalloasiantuntijoiden/valmentajien/pelaajien kommentit? Sinä varmasti tiedät paremmin?

      Englantihan näytti Italiaa vastaan kesällä Em-kisoissa kuinka helppoa se pallo on syöttää toiselle pelaajalle kun vastustaja prässää kovaa ja omassa joukkueessa on muutamia pelaajia joiden tekninen taitotaso on kuin jostain 70-luvulta.

      Jalkapallo ei perustu pelkästään pallon pitämiseen, mutta se on tärkeä osa sitä, koska A. Silloin itse määräät pelin temmon B. Vastustaja ei voi tehdä maalia, C. Vastustaja alkaa turhautumaan varsinkin jos on tappioasemassa.

      Taitaa olla useita asioita mitä sinä olet huomannut, mutta muut eivät ole. En sitten tiedä mistä se kertoo. Voin meinaan sanoa, että tunnen henkilökohtaisesti useita ihmisiä joita suorastaan oksettaa Barcelona ja Espanja, mutta kukaan heistä ei kiistä sitä, että siinä on viimeisten 5-7 vuoden paras seura- ja maajoukkue.

      Poista
    3. Se tärkein osa jalkapallossa on tarpeellisten maalien tekeminen, niin kuin Chelsea keväällä osoitti.

      Poista
    4. - Aika huono muisti noilla pelaajilla koska mm. Leon Britton pystyi siellä parempaan kuin Xavi. Kommentit osoittavat että kommentoijat jättävät täysin huomiotta filmaamisen.

      Englannin pelaajat pärjäävät Valioliigassa, joka on selvästi kovatasoisin sarja.

      A. miten määrää pelin temmon kun koko ajan syötellään sivuttain.
      B. pallonmenetyksestä tulee helposti vaarallinen tilanne
      C. johtuu enemmän filmauksesta.

      Kyseiset ihmiset eivät osaa katsoa jalkapalloa.

      qwerty: Näinpä, 27 prosenttia pallonhallinta ja 2-2 :D

      Poista
  14. "Aika huono muisti noilla pelaajilla koska mm. Leon Britton pystyi siellä parempaan kuin Xavi."

    Hah vai pystyi parempaan. Niin siis euroopan korkein syöttöprosentti. 93,3% kun xavin vastaava oli 93%, siinäkin on tosi iso ero. Et sitten ilmeisesti koskaan näe niitä Xavin kautta pelattuja Barcelonan huikeita syöttökombinaatioita vastustajan rangaistusalueen tuntumassa millä jauhetaan vastustajan puollustus palasiksi? No etpä tietenkään. Sen lisäksi Xavi tekee myös huomattavan määrän maaleja, Britton ei.

    "Kommentit osoittavat että kommentoijat jättävät täysin huomiotta filmaamisen."

    Filmaamisella saadaan yksittäisissä tilanteissa hyötyä. Sillä harvemmin voitetaan pelejä, vaikka niin tunnut kuvittelevan. Onpas sinulla hyvä luotto tuomareihin.

    "Englannin pelaajat pärjäävät Valioliigassa, joka on selvästi kovatasoisin sarja."

    Englannin valioliigan taso perustuu ainoastaan rahakkaisiin omistajiin ja ulkomaisiin pelaajiin. Jopa Englantilaiset itse myöntävät tämän. Ovat joutuneet kaikkien surkeiden arvokisasuoritusten jälkeen, mitkä ilmeisesti sinulta on jäänyt näkemättä. Kuinka monta englantilaista pelaajaa on joukkueensa avainpelaajina valioliigan top6 jengeissä? Niin... lista on hyvin lyhyt.

    "A. miten määrää pelin temmon kun koko ajan syötellään sivuttain."

    No juuri siten, he määrävät itse millaista syöttötempoa pitävät.

    "B. pallonmenetyksestä tulee helposti vaarallinen tilanne"

    Joo jos on liikaa pelaajia ylhäällä.

    "C. johtuu enemmän filmauksesta."

    Höpöhöpö

    "Kyseiset ihmiset eivät osaa katsoa jalkapalloa."

    Kyllä osaavat ja huomattavasti objektiivemmin kuin sinä. Heillä kun on muutakin elämää kuin vihata barcelonaa.

    "Se tärkein osa jalkapallossa on tarpeellisten maalien tekeminen, niin kuin Chelsea keväällä osoitti."

    Ja Barcelonahan ei koskaan ole tehnyt niitä tarvittavia maaleja? Yhdestä pelistä muistuttaminen osoittaa varsinaista järjen köyhyyttä. Jokaista ottelua ja pokaalia ei voi voittaa, mutta yhdelläkään joukkueella ei ole viimeisiltä vuosilta samanlaista recordia kuin Barcelonalla tai Espanjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelisin vielä katsomaan Gary Neville puheen sukeltamisesta jalkapallossa. Tässä tulee hyvin esiin se, että lähes kaikki pelajaat sukeltavat rangaistusalueella kun tilanne siihen tulee. mm. Beckham, Gerard, Lampard ja niin... myö Messi tekevät sitä.

      http://www.youtube.com/watch?v=mNx5ok60U6A


      Poista
    2. "Et sitten ilmeisesti koskaan näe niitä Xavin kautta pelattuja Barcelonan huikeita syöttökombinaatioita vastustajan rangaistusalueen tuntumassa millä jauhetaan vastustajan puollustus palasiksi?" - Chelseaa vastaan niitä nähtiinkin useita :D

      Ellet ole huomannut, FC Filmaajat hyvin harvoin syöttelemällä saa puolustuksen avattua. Homma perustuu pelkästään pystysyöttöihin juoksevalle pelaajalle.

      "Filmaamisella saadaan yksittäisissä tilanteissa hyötyä. Sillä harvemmin voitetaan pelejä, vaikka niin tunnut kuvittelevan. Onpas sinulla hyvä luotto tuomareihin." - Ottelut yleensä ratkeavat yksittäisiin tilanteisiin joista tulee maali tai tilanteisiin joissa joukkue joutuu pelaamaan 10 pelaajalla tai vähemmän. Taas aivopieru sieltä suunnasta.

      Valioliigassa on vähän Englantilaisia, totta. Se kertoo kuinka kova taso sarjassa on.

      "No juuri siten, he määrävät itse millaista syöttötempoa pitävät." - Ai nyt oli syöttötempo?

      "Joo jos on liikaa pelaajia ylhäällä." - Yleensä on kun pitää saada syöteltyä.

      C: Kyllä se filmauksesta johtuu.

      "Kyllä osaavat ja huomattavasti objektiivemmin kuin sinä. Heillä kun on muutakin elämää kuin vihata barcelonaa." - Eli eivät katso yhtä paljoa eivätkä osaa katsoa yhtä objektiivisesti.

      "Ja Barcelonahan ei koskaan ole tehnyt niitä tarvittavia maaleja? Yhdestä pelistä muistuttaminen osoittaa varsinaista järjen köyhyyttä. Jokaista ottelua ja pokaalia ei voi voittaa, mutta yhdelläkään joukkueella ei ole viimeisiltä vuosilta samanlaista recordia kuin Barcelonalla tai Espanjalla." - Barcelona harvoin on tehnyt niitä tarvittavia maaleja muuten kuin filmaamalla tai asennevammaista vastustajaa vastaan.

      - Tuo on loogista, mutta tietyt pelaajat tekevät sitä enemmän kuin muut.

      Poista
    3. päätin jo et turha kirjottaa tänne mut otetaan nyt vähän kantaa.

      "Ellet ole huomannut, FC Filmaajat hyvin harvoin syöttelemällä saa puolustuksen avattua"

      Et ole sattunut miettimään että tämän "tylsän" syöttörumban ideana on saada vastustaja tekemään se ratkaiseva virhe joka voidaan sitten hyödyntää esim läpisyötöllä.


      "Chelseaa vastaan niitä nähtiinkin useita"

      Chelsea teki enemmän maaleja ja meni jatkoon se siitä ei yksi(kaksi) ottelu/a osoita paljon mitään.

      Ottelut yleensä ratkeavat yksittäisiin tilanteisiin

      Tästä olen samaa mieltä, kun liikutaan absoluuttisella huipulla niin marginaalit ovat niin pienet että yksi tuomarivirhe voi maksaa koko pelin suuntaan tai toiseen,mutta ei tuomarivirheilla voiteta mestaruuksia tai cup kisoja se on varma.On totta että barca saa tuomariapuja enemmän kuin vaikka joku 2divari jengi saksasta,mutta ei sen enempää kuin muutkaan isot joukkueet eri liigoissa.Esim manu on jo vuosia saanut merkittäviä apuja tuomareilta,mutta kuten sanoin ei niilla voiteta pyttyjä vaan ehkä 2-3 matsia vuodessa.Tämä on valitettavaa,mutta totta.Se on täyttä paskaa että barca olisi ainut joka saa apuja.

      Eli eivät katso yhtä paljoa eivätkä osaa katsoa yhtä objektiivisesti.

      kun sinä mainitset sana viha se kertoo juuri sen että sinä et osaa/voi katsoa barcan matseja objektiivisesti vaan näet asioita joita ei todellisuudessa ole.Tämä sama on minulla oman suosikkijoukkueeni peleissä,mutta en toki itke siitä netissä.

      asennevammaista vastustajaa vastaan.

      Tuo on omasta mielestäni jopa paskin sinun argumenteistasi,koska kyllä vastustajaa lähes poikkeuksetta kiinnostaa ja varsinkin kun vastassa on barca niin jokainen haluaa voittaa ja pistää kaiken peliin.Tämä on sitä oikeaa faktaa.Toki on poikkeuksia ja näitä matseja tulee varmaan se sama 2-3 vuodessa.

      Tuo on loogista, mutta tietyt pelaajat tekevät sitä enemmän kuin muut.

      Niinpä jokainen (okei ei ihan kaikki,mutta 98%) pelaajista filmaa kun näkee siihen tilaisuuden.On myös totta että barcassa on näitä oksettavia kavereita eli alba,busquets(joka muuten on vähentänyt "kurkkimista huomattavasti),mutta niin on joka jengissä.Realista tulee mieleen di maria chelseasta drogba manusta nani jns jns.





      Poista
    4. Et sitten ilmeisesti koskaan näe niitä Xavin kautta pelattuja Barcelonan huikeita syöttökombinaatioita vastustajan rangaistusalueen tuntumassa millä jauhetaan vastustajan puollustus palasiksi?" - Chelseaa vastaan niitä nähtiinkin useita :D

      Huoh niinkun kirjoitin. Yhdestä ottelusta muistuttaminen kertoo täydellistä järjen köyhyyttä, Barcelonalla ja Espanjalla on parempi recordi kuin kenelläkään joukkueella. Jokaista pokaalia ja ottelua ei voi voittaa. Ja kyllä niitä nähtiin Chelseatakin vastaan useita. Eivät vaan johtaneet maaleihin, vaan tolppiin tai huipputorjuntoihin.

      "Ellet ole huomannut, FC Filmaajat hyvin harvoin syöttelemällä saa puolustuksen avattua. Homma perustuu pelkästään pystysyöttöihin juoksevalle pelaajalle."

      Olet pelle

      "Ottelut yleensä ratkeavat yksittäisiin tilanteisiin joista tulee maali tai tilanteisiin joissa joukkue joutuu pelaamaan 10 pelaajalla tai vähemmän. Taas aivopieru sieltä suunnasta."

      Kirjoitinkin harvemmin. Ja eiköhän Espanjan vastustajat tiedä paremmin onko siellä filmailtu kuinka paljon vai ei. Sinä taas tietysti tiedät paremmin.

      "No juuri siten, he määrävät itse millaista syöttötempoa pitävät." - Ai nyt oli syöttötempo?"

      joo niin se oli alun perinkin. Kaveri vetäytyy ja he saavat ihan rauhassa... no kait se on ihan turha edes yrittää...

      ""Joo jos on liikaa pelaajia ylhäällä." - Yleensä on kun pitää saada syöteltyä."

      ei

      "Barcelona harvoin on tehnyt niitä tarvittavia maaleja muuten kuin filmaamalla tai asennevammaista vastustajaa vastaan."

      idiotismin huippu.

      Nyt olen sen verran naamoissa, että pahoittelen, että en pystynyt tämän parempeen argumentointiin, mutta on tämä sinun höpötyksesi kyllä niin pimeetä, että sanattomaksi vetää. Eiköhän minulle riittänyt tämä touhu. Elä siellä fantasia anti-fcb maailmoissasi ihan rauhassa. Toivottavasti joskus heräät.

      Poista
    5. Ylempi viesti:

      "Et ole sattunut miettimään että tämän "tylsän" syöttörumban ideana on saada vastustaja tekemään se ratkaiseva virhe joka voidaan sitten hyödyntää esim läpisyötöllä." - Onnistuu asennevammaisia vastustajia vastaan jotka nukahtavat.

      "Chelsea teki enemmän maaleja ja meni jatkoon se siitä ei yksi(kaksi) ottelu/a osoita paljon mitään." - Vastaan tuli Kivikovan Valioliigan joukkue yhdellä keskuspuolustajalla ja 10 pelaajalla, FC Filmaajien "syöttömylly" toimi paskasti. Sattumaa?

      "Tästä olen samaa mieltä, kun liikutaan absoluuttisella huipulla niin marginaalit ovat niin pienet että yksi tuomarivirhe voi maksaa koko pelin suuntaan tai toiseen,mutta ei tuomarivirheilla voiteta mestaruuksia tai cup kisoja se on varma." - Kyllä voitetaan. Kun Barcelona pelaa paskasti, se saa tuomariapuja jotta pääsee yrittämään uudelleen seuraavassa ottelussa.

      "On totta että barca saa tuomariapuja enemmän kuin vaikka joku 2divari jengi saksasta,mutta ei sen enempää kuin muutkaan isot joukkueet eri liigoissa." - Mestarien liigassa UEFA:n PJ on Barcelona fani joka selittää miksi tuomariapuja tulee.

      "Esim manu on jo vuosia saanut merkittäviä apuja tuomareilta,mutta kuten sanoin ei niilla voiteta pyttyjä vaan ehkä 2-3 matsia vuodessa.Tämä on valitettavaa,mutta totta.Se on täyttä paskaa että barca olisi ainut joka saa apuja." - ManU:n Valioliigan tuomariavut liittyvät aika vähän Mestarien liigan tuomariapuihin.

      "kun sinä mainitset sana viha se kertoo juuri sen että sinä et osaa/voi katsoa barcan matseja objektiivisesti vaan näet asioita joita ei todellisuudessa ole.Tämä sama on minulla oman suosikkijoukkueeni peleissä,mutta en toki itke siitä netissä." - Minä huomaan FC Filmaajien jatkuvat filmit ja rikkeet, myös sellaiset joista ei tule maalia, varoitusta tai muuten vaarallista tilannetta.

      "Tuo on omasta mielestäni jopa paskin sinun argumenteistasi,koska kyllä vastustajaa lähes poikkeuksetta kiinnostaa ja varsinkin kun vastassa on barca niin jokainen haluaa voittaa ja pistää kaiken peliin.Tämä on sitä oikeaa faktaa.Toki on poikkeuksia ja näitä matseja tulee varmaan se sama 2-3 vuodessa." - Hahaha. Barcelonaa vastaan asennevammaisesti pelaavia joukkueita on todella paljon. Tuomarit suosivat Barcaa ja samalla menee kaikki kiinnostus.

      "Niinpä jokainen (okei ei ihan kaikki,mutta 98%) pelaajista filmaa kun näkee siihen tilaisuuden.On myös totta että barcassa on näitä oksettavia kavereita eli alba,busquets(joka muuten on vähentänyt "kurkkimista huomattavasti),mutta niin on joka jengissä.Realista tulee mieleen di maria chelseasta drogba manusta nani jns jns." - FC Barcelonan ihanneavauksessa on tasan yksi pelaaja joka ei filmaa jatkuvasti. Sekin pelaaja on nyt sairastuvalla.

      Poista
    6. Alempi viesti:

      "Huoh niinkun kirjoitin. Yhdestä ottelusta muistuttaminen kertoo täydellistä järjen köyhyyttä, Barcelonalla ja Espanjalla on parempi recordi kuin kenelläkään joukkueella." - Siinä oli vastassa 10 pelaajaa, yksi keskuspuolustaja eikä silti toiminut kun vastustaja yritti täysillä. Kummasti Real Madridkin voitti Super Cupin heti perään.

      Rekordi on kova mutta se ei mitään osoita, koska tuomariavuilla on kaikki menestys tullut.

      "Olet pelle" - Ei vaan ymmärrän peliä toisin kuin sinä. Muistat pari tilannetta ja yleistät niiden perusteella.

      "Kirjoitinkin harvemmin. Ja eiköhän Espanjan vastustajat tiedä paremmin onko siellä filmailtu kuinka paljon vai ei. Sinä taas tietysti tiedät paremmin." - Espanjan vastustajat harvoin uskaltavat kertoa mielipidettään.

      "joo niin se oli alun perinkin. Kaveri vetäytyy ja he saavat ihan rauhassa... no kait se on ihan turha edes yrittää..." - Vastustaja vetäytyy ja sitten laitetaan hidas syöttötempo ja syötellään sivuttain kun ei muuhun pystytä. Aivan.

      "idiotismin huippu." - Ei ole vaan faktaa jota et pysty kumoamaan.

      "Nyt olen sen verran naamoissa, että pahoittelen, että en pystynyt tämän parempeen argumentointiin, mutta on tämä sinun höpötyksesi kyllä niin pimeetä, että sanattomaksi vetää." - Kirjoitan niin kovaa faktaa ettet pysty sitä kumoamaan ja vedät ragequitit, kiitos :)

      Poista
    7. Nyt olen selvinnyt ja pahoittelen pelleksi kutsumista yms.

      "Siinä oli vastassa 10 pelaajaa, yksi keskuspuolustaja eikä silti toiminut kun vastustaja yritti täysillä. Kummasti Real Madridkin voitti Super Cupin heti perään."

      Häh ai siis niissä kymmenissä pokaaleissa mitä Espanja ja Barcelona ovat voittaneet.

      "Rekordi on kova mutta se ei mitään osoita, koska tuomariavuilla on kaikki menestys tullut."

      Sanattomaksi vetää edelleen.

      "Ei vaan ymmärrän peliä toisin kuin sinä. Muistat pari tilannetta ja yleistät niiden perusteella."

      Sinähän se olet joka yleistät parin tilanteen perusteella. Kaikki kymmenet pokaalit siis johtuvat vain tuomareista?

      "Espanjan vastustajat harvoin uskaltavat kertoa mielipidettään."

      Oijoi. Varmaan joutuisivat linnaan jos sanoisivat sen sinun mielesi totuuden.

      "Vastustaja vetäytyy ja sitten laitetaan hidas syöttötempo ja syötellään sivuttain kun ei muuhun pystytä. Aivan."

      http://www.youtube.com/watch?v=onm16nLmPaY&feature=related

      "Kirjoitan niin kovaa faktaa ettet pysty sitä kumoamaan ja vedät ragequitit, kiitos :)"

      Et ole missään vaiheessa kirjoittanut faktaa. Ainoastaan omia sekavia mielipiteitäsi. Eikä ollut kyse ragequitista. Ainoastaan siitä että promilleja oli vajaa neljä kun satuin baarista tulemaan kotiin ja avaamaan tämän sivun. Sellaista sattuu kai pystyt antamaan anteeksi :)

      Poista
    8. Jos haluat ymmärtää Barcelonan/Espanjan syöttömyllytyksestä vähän enemmän niin suosittelen katsomaan tämän videon. Ei kestä kuin 4 minuuttia. Tämä on se syy miksi Espanja on voittanut 3 peräkkäistä suurturnausta ja miksi Barcelona on voittanut parit mestarien liigat.

      http://www.youtube.com/watch?v=lGuaQ1khn2k

      Poista
    9. Chelseaa vastaan. Kertoo mitä FC Filmaajat saavuttaa kun tuomari ei autakaan pulasta.

      "Sanattomaksi vetää edelleen." - Totuus vetää sanattomaksi.

      "Sinähän se olet joka yleistät parin tilanteen perusteella. Kaikki kymmenet pokaalit siis johtuvat vain tuomareista?" - Guardiolan ajan pokaaleista käytännössä jokainen. Pari höntsäpokaalia ehkä poikkeus.

      "Oijoi. Varmaan joutuisivat linnaan jos sanoisivat sen sinun mielesi totuuden." - Pelikieltoa kuten Wenger, Ballack, Drogba jne saivat.

      Katselin puolet videosta ja näin kaksi vastustajaa. Huikeaa.

      "Et ole missään vaiheessa kirjoittanut faktaa. Ainoastaan omia sekavia mielipiteitäsi. Eikä ollut kyse ragequitista. Ainoastaan siitä että promilleja oli vajaa neljä kun satuin baarista tulemaan kotiin ja avaamaan tämän sivun. Sellaista sattuu kai pystyt antamaan anteeksi :)"

      Jaa 4 promillea? Nyt vaikuttaa olevan ainakin 2. Saat anteeksi.

      Edelleen suurempi syy on filmaus ja tuomariavut.

      - Surkea video jossa otettu pari satunnaista tilannetta ja surkeat puolustukset.

      Poista
    10. "Chelseaa vastaan. Kertoo mitä FC Filmaajat saavuttaa kun tuomari ei autakaan pulasta."

      Olet siis oikeasti sitä mieltä, että kaikissa muissa on ollut kyse tuomarin avustuksesta. Noh se on mielipide, ei faktaa. jos jalkapallo on sinusta noin kieroutunutta niin miksi katsot sitä?

      "Pelikieltoa kuten Wenger, Ballack, Drogba jne saivat."

      Jos sulla on linkkejä mitä Wenger, Ballack ja Drogba olivat sanoneet niin mielelläni haluaisin lukea. Tiedätkö muuten kuka on Wengerin mielestä kaikkien aikojen paras jalkapalloilija... Lionel Messi.

      http://www.youtube.com/watch?v=Q-T83eOFfhg

      "Katselin puolet videosta ja näin kaksi vastustajaa. Huikeaa."

      Joo eihän niitä paljon näy, koska eivät ehdi syöttömyllytykseen mukaan.

      "Jaa 4 promillea? Nyt vaikuttaa olevan ainakin 2. Saat anteeksi."

      Saattoi olla, koska ne eivät niin nopeasti poistu. :D

      Poista
    11. Kyllä, se on faktaa. Katson jalkapalloa koska taistelen FC Barcelonaa vastaan.

      Ballackin ja Wengerin sanomisista kentällä en tiedä mutta Drogba on selvä tapaus http://www.youtube.com/watch?v=VGSFW5W8HoI

      Hyvin katkottu tuokin kysymys "maailman parhaasta".

      "Joo eihän niitä paljon näy, koska eivät ehdi syöttömyllytykseen mukaan." - Siis kaksi joukkuetta.

      "Saattoi olla, koska ne eivät niin nopeasti poistu. :D" - Tekstin perusteella oli ainakin sen verran.

      Poista
    12. Pidempi versio Drogbasta http://www.youtube.com/watch?v=ejY4-OEigsc

      Maailman paras pelaaja tuolloin, arvostan tuollaista.

      Poista
    13. Heh ei se sinun hokemisesi tee siitä faktaa.

      Ai kyse oli kentällä sanomisesta. En tiedä mistä tuossa Drogban tilanteessa on kyse, mut kyllähän tuollaisesta kimpoamisesta ansaitseekin saada jo pelikieltoa.

      Wenger on sanonut tämän useamminkin. Eikä se katkominen sitä mihinkään muuta. Suoraan kysymykseen suora vastaus. Itse en menisi noin pitkälle, että sanoisin kaikkien aikojen parhaaksi, mutta toinpahan esiin.

      ""Joo eihän niitä paljon näy, koska eivät ehdi syöttömyllytykseen mukaan." - Siis kaksi joukkuetta."

      Ai joo ymmärsin väärin mitä tarkoitit. No en jaksa tästä enempää vääntää.

      Poista
    14. Kyllä se tekee faktaa.

      "En tiedä mistä tuossa Drogban tilanteessa on kyse"

      "mut kyllähän tuollaisesta kimpoamisesta ansaitseekin saada jo pelikieltoa."

      :facepalm:

      Virkistetääs vähän tietämystä: http://www.youtube.com/watch?v=cVWNbD0pu9M

      Wengerin sanoma oli sarkasmia, kaikki tietävät miten FC Filmaajat ryöstää pelaajia Arsenalista.

      "Ai joo ymmärsin väärin mitä tarkoitit. No en jaksa tästä enempää vääntää." - Noin puolet videosta kentällä oli kaksi joukkuetta ja ottelutkin taisivat päättyä runsasmaalisesti.

      Poista
  15. ei näistä trollaavan pennun jutuista kannata välittää. Johan tuo nimimerkki ja "vala":::::DDDDDDDDDDDD(huutonaurua) kertoo sen ettei objektiivisuutta voi olla missään näissä jutuissa.
    Jätätte vaan sen yksin tänne kirjottelee niin se lopulta pimahtaa ja laitetaan pehmustettuun koppiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En trollaa vaan kerron faktaa. Tätä osoittaa että kommenttini menevät läpi jopa esimoderoiduista keskusteluista.

      Poista
  16. Muutama päivä on jo mennyt, joko osaat kertoa Messin uran hienoimman maalin? Ei se kysymys niin vaikea olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaipa se on se höntsäcupin Getafe-ottelun maali. Siinä Messi jopa juoksee.

      Poista
  17. Eli juoksee=hieno maali?
    Entä Messin maali madridia vastaan Cl-semi finaalissa 10/11?
    Siinä Messi oli täydessä vauhdissa pujotellen 3-4 madrid pelaajan välistä ja viimesitely heikommalla jalalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se maali joka tuli 10 pelaavaa Madridia vastaan jota ei kiinnostanut tippaakaan puolustaa (=seisoskelivat)?

      Poista
    2. Olisiko sillä ollut vaikutusta jos madridilla olisi ollut 1 pelaaja enemmän, ottaen huomioon että Messi juoksi silti 4 pelaajan ohi :D

      Poista
    3. Totta kai olisi, se yksi pelaaja pelasi tonttia josta Messi juoksi läpi ilman vastustusta.

      Poista
  18. Ei taida MV saada aikaiseksi kirjoittaa ennakkoa huomiseen Klassikkoon, joten heitetään nyt pienessä mainostusmielessä linkki yhden räkänokkakeittiöpsykologin ajatuksiin tulevasta ottelusta.

    http://basilidesn.blogspot.fi/2012/10/tunnelmointia-klassikon-alla.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan OK ennakko. Unohdit mainita tulevista filmauksista.

      Poista
    2. Kiitos vaan vastauksesta. Tosin olisi vielä kiva kuulla MV:ltä kuinka tuollaiseen ennakkoon saadaan lisättyä "maininta tulevista filmauksista", kun kukaan ei pysty kyseisenlaisia tapahtumia ennakoimaan.

      Sama kun pyydettäisiin mainitsemaan tulevat sikamaiset taklaukset, tuomarivirheet tai pelaajavaihtojen ajankohdat.

      Toki voin arvon MV:n mieliksi päivittää kirjoitustani.

      Poista
    3. Nykyään Barcan pelestä on mahdotonta ennustaa filmaamattomuutta.

      Poista
    4. Basilides: FC Filmaajat filmaavat jokaisessa ottelussa, siitä voi ainakin mainita vaikka ei mainitsi tarkasti ajankohtia sun muita.

      qwerty: Juuri näin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.