lauantai 27. lokakuuta 2012

Tuomari pääosassa, ihme?

Rayo Vallecano lähti pelaamaan tosissaan FC Filmaajia vaastaan. Ottelussa taitaa käydä kuten usein vastaavissa tapauksissa. FC Filmaajille annetaan tuomaristolta apuja urakalla, kun joukkue ei muuten pärjää. Alkuminuuteilla Fabregas kaataa rankkarin arvoisesti, ei mitään. Seuraavaksi Fabregas rikkoo jälleen täysin selvästi, ei taaskaan mitään. Villa jää makaamaan kentän pintaan puolikuolleena mutta toipuu ihmeparantumisen kun ei saanutkaan filmattua vaparia. Rayon pelaaja saa varoituksen jostakin mitä ei kukaan tajua, filmaajana Busquets. Villa hakkaa kädellään naamalle, ei edes vapaapotkua. Toisella jaksolla Fabregas filmaa pari kertaa lisää. Adrianon ja Songin käsivirheet jäävät viheltämättä mutta Rayon pelaajan puhdas haltuunotto olkapäällä onkin käsivirhe. Xavin ja Messin selvät filmaukset,  kaksi varoitusta Rayo:n pelaajille tyhjästä ja Rayon manageri pihalle, niin eiköhän tuossa ollut kaikkein selvimmät tapaukset.

Xavi oli täysin paska, syötöt 33/47 kertovat kaiken olennaisen. Messi veti mm. vapaapotkun 10 metriä ohi ja läpiajosta 5 metriä ohi.

Jaa niin, maaleja. Rayoa ei kiinnostanut kun Villa päästettiin vetämään tyhjiin 0-1 selvän rikkeen jälkeen. Sama kaava, selvä rike mutta ei vihellystä, heikko kiinnostus, Messi tyhjiin 0-2. Rayon managerin ulosajon jälkeen Xavi ja Fabregas saavat vetää tyhjiin.

Jälleen kiistattomia todisteita siitä etteivät filmipellet pärjää ilman selviä tuomariapuja. Onneksi Rayon manageri ja katsomokin tajusi saman asian.

Ottelu on vielä kesken, mutta eipä kiinnosta katsella tuollaista antifutista enempää.

Messi taisi vetää tyhjiin0-5, ketään ei oikeasti kiinnosta.

48 kommenttia:

  1. Barcalta jälleen jäätävä suoritus, monta ratkaisijaa löytyi hyökkäys päässä ja Messille tärkeät 2 maalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratkaisijat osuivat tuurilla ja tuomarin avustuksella. Messi teki viimeisen maalin tilanteessa 0-4, turhien maalien tekijä.

      Poista
    2. Iski myös 2-0 maalin joka oli todella tärkeä Barcalle pelin tappamiseksi.

      Poista
    3. Jälkikäteen katsottuna ei ollut.

      Poista
  2. En lähtisi tässä tapauksessa edes kritisoimaan tuomaria, vaan jälleen La Ligan yleistä tasoa. Rayo Vallecano on sarjataulukossa alempaa keskikastia, pelisuoritus Veikkausliigatasoa, eikä edes siitä parhaasta päästä. Kun kentällä ei onnistu edes junnutreeneissä opetellut haltuunotot, niin täytyy vain ihmetellä miten tällainen porukka voi pelata jonkin sarjan korkeimmalla tasolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllä oleva teksti on yhtä kuin sdviösihsuhvljkvlsiuhglsuzkbnlzdubnlzdnzdblzknjdbudzrnbzurzubkjcvn,.jkvnbc,mbn.j n.ö ijgöizdrjdnbjdöbn-zjäpjnb -fjzdöblb-ö zknbözjözdklbzdklbmzödlkbm

      Poista
    2. La Ligan taso on tosiaan surkea. Tätähän eivät Barca-fanit voi myöntää koska taso laski samoihin aikoihin kun Messin tehot nousivat.

      Reyo pelaa pääsarjassa koska parempia vaihtoehtoja ei ole.

      - Heh heh.

      Poista
  3. Rayo voittaisi jonkun vitun Newcastlen 10-0.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rayo häviäisi jollekin vitun Newcastlelle 10-0.

      Korjasin.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kovasti täällä väittelet muiden kanssa. Sinua kiinnostaa.

      Poista
    2. Messin maali kiinnosti äärimmäisen vähän. Täytyi siitä mainita mutta siinä kaikki.

      Poista
  5. Kaikki jotka seurasivat peliä varmasti näkivät kun Rayon pelaajat juoksivat itsensä hapoille jo ekalla puoliajalla joten Barcan taktiikka toimi taas!

    Mv vaan ei ymmärrä että joillakin joukkueilla on ylpeytensä.
    Kaikki eivät halua nolata itseään bussi taktiikalla vaan kärsivät mielummin isomman tappion ja kaatuvat saappaat jalassa.
    Rayo yritti rajulla prässillä ja kuten ekan puoliskon pallonhallinta % kertoo se onnistui rikkoon Barcan syöttö ruletin, mutta toisella puoliskolla hapot iski!

    "Rayon pelaajan puhdas haltuunotto olkapäällä onkin käsivirhe"
    Messi sai viime kaudella 4 keltaista vastaavista haltuunotoista.

    "Villa hakkaa kädellään naamalle, ei edes vapaapotkua"
    Yritti päästä irti kaverista joka roikkuu paidassa ja lisäksi ei osunut lähellekkään naamaa!

    "Adrianon ja Songin käsivirheet jäävät viheltämättä mutta Rayon pelaajan puhdas haltuunotto olkapäällä onkin käsivirhe"

    Adrianon käsi vartalossa kiinni eikä tehnyt mitään liikettä joka viittaisi tahalliseen kädellä pelaamiseen ja pallo tuli noin metrin päästä! Songin tilanne ehkä kyseenalainen, mutta varsinaisesti Song ei pellannut palloa kädellä vaan pallo osui käteen.

    Paljon vihellettiin ja joitain jäi viheltämättä suuntaan jos toiseen.

    "Messi taisi vetää tyhjiin0-5, ketään ei oikeasti kiinnosta."

    Ainahan sen tyhjään saa pistää kun ensin pyörittää vastustajan puolustuksen ja sen jälkeen vahdin pihalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän Rayon pelaajia edes väsyttänyt kunnolla. Barcan taktiikka perustuu tuomariapuihin.

      Pelien voittaminen on tyhmää?

      Messillä ne olivat selviä käsivirheitä.

      Käsivirhe silti. Songin tilanne oli jo päivän selvä. Toisessa päässä varma varoitus.

      Vihellykset menivät selvästi Barcan eduksi.

      Tuossa maalissa ei puolustusta kiinnostanut.

      Poista
  6. Ihanan katkeraa itkua taas Messinvihaajalta! Kuten tuossa ylemmissä viesteissä onkin jo todettu, niin Messinvihaajan itkut ovat jälleen äärimmäisen kaukana asioiden oikeasta tilasta. Vaalipäivä toki alkoi iloisesti huumorikirjoituksen ääressä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten tuossa ylemmissä viesteissä onkin jo todettu, niin Messinvihaajan kirjoitukset ovat jälleen äärimmäisen lähellä asioiden oikeaa tilaa.

      Korjasin.

      Poista
  7. Jos totta puhutaan, niin kiinnostuksen puute näkyy tässä blogissa, eikä Rayo Vallecanon pelissä. Et näköjään enää osaa perustella Barcan ylivoimaa millään muulla kuin sillä, että vastustajaa ei vaan kiinnosta.

    Laitetaan nyt vaikka ihan esimerkit. "Rayoa ei kiinnostanut...", "...heikko kiinnostus, Messi tyhjiin 0-2.", "...mutta eipä kiinnosta katsella...", "...ketään ei oikeasti kiinnosta."

    Aika heikkoa, täytyy myöntää. Ennen sentääs taisit keksiä joitain omia faktoja, jotka vakuuttivat edes karvan verran enemmän.

    Jaksamisia sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuomarit ovat Barcelonan puolella joten turha yrittääkään. Näkeehän sen jokainen jolla aivot toimivat.

      Poista
  8. Ennen oli vielä hauskaa tulla lukemaan tätä blogia matsien jälkeen, mutta nyt lähinnä itkettää, miten alas mv on vajonnut. Taitaa ryyppyputki olla päällä? Suosittelen myös kallonkutistajalle hakeutumista, mikäli ei helpota. Ammattiauttajan kanssa jutustellessa voi tulla parempi mieli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kauan kun sama meininki jatkuu, miksi pitäisi keksiä muuta?

      Poista
  9. "182 Kertaa tuuria, tuomariapuja ja puolustajia ei kiinnosta 223 La Liga ottelussa "

    Messi 25 vuotiaana La Ligan historian kymmenenneksi eniten maaleja tehnyt pelaaja.

    Eilen 300 maalin raja virallisissa otteluissa rikki!
    270 maalia Barcelonassa ja 31 Argentiinan maajoukkueessa. Messi tarvitsi 301 maaliin ainoastaan 419 ottelua.
    (104 Maaliin johtanutta syöttöä.)
    14 erillaista maaliennätystä hallussa.



    Voisiko Mv perustella miten saat tuommoisesta kaverista huonon ja myöntää maailman parhaan pelaajan tittelin Messille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi pärjää vain heikkoja joukkueita vastaan. Messin tehot ovat nousseet samaa tahtia La Ligan tason laskemisen kanssa.

      Poista
    2. "Messi pärjää vain heikkoja joukkueita vastaan."

      Kyllä, Messi tosiaan tekee enemmän maaleja ja antaa maalisyöttöjä niin sanotusti heikkoja joukkueita vastaan; toisinsanoen joukkueita, joiden materaali ja pelitapa eivät ole liigan huippua.

      No, mitä sitten? Tekeepähän mies maaleja ja edesauttaa Barcelonan liigavoittomahdollisuuksia kauden edetessä. Eihän sillä nyt ole mitään väliä ketä vastaan maalit tulee tehtyä, kunhan niitä tulee enemmän vastustajan kuin omaan maaliin. Ja vaikka sitten enemmän maaleja heikompia joukkueita vastaan, jotta saadaan piste-ero kasvatettua niihin muutamiin liigan joukkueisiin, jotka ovat Barcan kanssa "samoilla kentillä" eli kovemman tason joukkueisiin.
      Ja tuleepahan samalla miehelle henkilökohtaistakin kunniaa erilaisten maaliennätysten mukana. En siis näe ongelmaa, että La Pulga tekee paljon maaleja "huonoja" ja vähemmän "hyviä" joukkueita vastaan.

      Ja sitä paitsi, eihän Messin tarvitse itse yksin ratkaista pelejä kovia joukkueita tai ylipäätään ketään vastaan - kyse on kuitenkin joukkuelajista. Huonompaa materiaalia on helpompi pyörittää yksin ja kynäillä "itsekkäästi", mutta esimerkiksi Realia vastaan on jo pakko lähteä koko joukkueena ja kunnon pelisuunnitelmalla. Tuskin Mv itsekään odottaa, että kukaan pystyisi yksin ratkaisemaan isoja pelejä usealla maailmanluokan maalilla. Vai miten KivenKova Sinipartio ja Fernando Torres?

      Täten on siis perusteltu kestämättömäksi Mv:n mielipide aiheesta "Messi pärjää vain heikkoja joukkueista vastaan".

      Poista
    3. Messin arvostus ääliöiden silmissä tulee heikkoja joukkueita vastaan tehdyistä maaleista. La Ligan höntsätiimiä vastaan pari maalia on arvokkaampi kuin Ronaldon yksi huipputärkeä voittomaali Valioliigan mestaria vastaan esim. Olennaista on se että Messin maaleilla heikkoja vastaan ei ole mitään merkitystä, koska ilman niitäkin FC Filmaajille järjestettäisiin voitto.

      Tuohan kertoo juuri siitä että Messillä ei riitä taito kun vastaan tulee kunnon puolustuksia. Sinipartion Torres on valitettavasti Espanjan maajoukkueen avauksen kärkipelaaja, joten ei saa minulta kovin paljoa arvostusta.

      Eipä tuossa kovin hyviä perusteluita ollut.

      Poista
    4. torres onkin nykyjään kovalla % avauksessa maajoukkueessa:D

      Poista
    5. Alkaa vähitellen menettää paikkaansa, totta.

      Poista
  10. Vittu mitä itkua taas. Vaikka 58% oli harvinaisen pieni hallinta prosentti barcalle niin se johtui Rayon kovasta prässistä läpi ottelun jota todella kunniotan. Tälläin käy jos hyökkää Barcelonaa vastaan. Madridit, interit, chelseat ja sun muut voisivat ottaa mallia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LOL "fugme"llee

      Poista
    2. Barcahan on paska eikä osaa pitää edes palloa hallussaan enää. Chelsean pitäisi ottaa oppia ja hävitä?

      Poista
  11. Messinvihaajalta jäi taas yllätys yllätys huomaamatta, että Barcelonalle jäi viheltämättä täysin selvä pilkku ensimmäisellä puoliajalla. Kummatkin skysportin selostajat sekä studiokommentaattori olivat ihan samaa mieltä. Hauskat lasit sinulla. Mäki haluun samanlaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siinä mitään aihetta pilkkuun ollut, selvä filmi.

      Poista
  12. Taso laskee... Eiku niin joo, ainahan se taso on ollut roskaa tässä blogissa. Joka otteluraportti on nykyään samanlainen, samaa paskaa eri kuoressa vaan. Messinvihaajalla on varmaan jokin pohja valmiinna mihin hän vain liittää joukkueiden nimet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole pohjaa valmiina. Barca saa jatkuvasti tuomariapuja joilla se ratkaisee ottelut. Pitäisikö keksiä jotain muuta vaikka tuota tapahtuu jatkuvasti ja joka ottelussa?

      Poista
  13. Katsoin juuri Chelsea- Manu pelin ja filmiä ja sukille tuloa riitti enemmän kuin Barcan peleissä.

    Selvis kyllä Kurapallon potkijoitten pelillinen taso Manu ei kyennyt pitämään palloa edes 11 miehellä Chelsean 9 miestä vastaan.
    Kyllä huomaa että pelin idea on pitkä päähän ja puujalat perään. Eipä taidot muuhun riitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivikovassa Valioliigassa pelataan eikä pelleillä.

      Sinipartiota vastaan millä joukkueella tahansa on vaikeuksia.

      Poista
  14. turha mutista ainaan tuomarien tasosta la ligassa tämän päiväisten farssien jälkeen valioliigassa.Liverpool fanini ottaa todella päähän.Chelsean häviö toki hyvä juttu,mutta tapa oli kauhea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valioliigassa tuli pari kämmiä kyllä. Silti tuomariavut ManU:lle olivat kaukana siitä mitä FC Filmaajat saa jokaisessa ottelussa.

      Poista
    2. Liverpoolilta hylättiin maali.Manulle annettiin "maali".Torresin toinen lappu naurettava.Arsujen voittomaali paitsio.lisäksi catania-juve ensin catanialta viedään maali ja sitten juventuksen paitso maali hyväksytään.Tässä oli muuten ne ottelut city peliä lukuunottamatta jotka katsoin vkl joten aika kovalla % tuomarit ratkovat.Eihän tämä poista niitä virheitä joita tuomari tekee barcan hyväksi,mutta pointtina on että tätä tapahtuu joka puolella eikä vain barcalle koten sinä sanot.

      Niin tässä olivat vain ratkaisevat tuomiot en jaksa nussia pilkkua niinkuin sinä ja ettiä joka vitun käsivirhe boksin ulkopuolella mokan.

      Poista
    3. Barcalle noita tulee jatkuvasti, muille ei samaan tahtiin. Se on olennaista.

      Poista
    4. No en manun pelejä hirveästi seuraa,mutta nyt katsoin tuon pelin ja kuukausi sitten pool pelin ja molemmissa voitti tuomariavuilla.Sattumaa? varsinkin kun nämä ovat olleet ne manun "kovat" pelit.

      Poista
    5. Lisäksi barca "avut" ovat usein lievempiä kuin "väärät" maalit suuntaan tai toiseen taikka punaiset kortit.Tyyliin vain jtn epäselviä vapaapotkuja ja käsivirheitä.

      Poista
    6. - ManU:a tunnetusti suositaan Valioliigassa, ei mitään uutta siinä.

      - Mutta kun niitä apuja tulee jatkuvasti, vastustajilta loppuu kiinnostus.

      Poista
  15. http://www.youtube.com/watch?v=J2dM-wAbBgI&feature=g-vrec Messi vaan on maailman paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videon perusteella Messi osaa antaa sivuttaissyötön.

      Poista
    2. :D jooh pari maaliiki tais tulla ja pari läpisyöttöö myös :D

      Poista
  16. http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/032/664/size_640x360/2012-10-29_BOTA_ORO_06.v1351518294.JPG

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.