sunnuntai 7. lokakuuta 2012

FC Filmaajat tuurimaaleilla tasapeliin

Tuurimaalien lisäksi FC Filmaajat tutut tuomariavut. Real Madrid oli kentällä täysin ylivoimainen. Ainoastaan tuomarin haluttomuus antaa taktisista rikkeistä FC Filmaajien pelaajille kortteja piti FC Filmaajat täysilukuisena. Tuomarille silti plussaa siitä ettei FC Filmaajille tarjottu lahjana rankkaria. Filmeistä olisi pitänyt antaa monta keltaista korttia.

Maalinteon aloitti Cristiano Ronaldo. Real Madrid liikuttaa palloa loistavasti. Lopulta se päätyy tulevalle Keltainen Palli äänestyksen kakkoselle (todennäköisesti näin käy), hallittu viimeistely heikommalla jalalla vie Realin johtoon. FC Filmaajat tulee tuurimaalilla tasoihin. Pepe yrittää akrobaattista suoritusta joka epäonnistuu, Messi sattuu tuurilla olemaan oikeassa paikassa ja saa vetää tyhjiin. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin useita filmauksia joissa FC Barcelonaa suosittiin, kuinkas muuten.

Toisella jaksolla tuomari avustaa jälleen. Helposti tuomitusta vapaapotkusta Messi potkaisee muurin kautta tuurilla maalin. Ei kannata ihmetellä miksi Messi osuu Real Madridia vastaan. Joukkueen keskuspuolustus ja vapaapotkumuurit ovat alasarjatasoa. Onneksi Cristiano Ronaldo karkaa älykkään liikkumisen ansiosta maalintekoon tasoittaen loppunumeroiksi 2-2.

Kuten jo mainittiin, tuomari ei antanut yhtäkään punaista korttia tai rangaistuspotkua.  FC Barcelonan suosiminen oli silti selvää.  Varsinkin Mascheranon jääminen ilman keltaista korttia on oikeusmurha. Vastaavasti Kheridan saamaa korttia ei tajunnut kukaan. FC Filmaajien pelaaja taklaa keskialueella kortin arvoisesti ja seuraavaksi laputetaan Khedira. Uskomatonta. Ottelun olisi voinut ratkaista Özilin kaatamisesta annettu rangaistuspotku, jota ei nähty.

FC Filmaajat vältti tappion ja siksi illan parhaaksi anniksi jää Alvesin esittämä potkushow vaihtopenkillä.

53 kommenttia:

  1. Missä vaiheessa osui muuriin? Kierre ei muuttunut hitusenkaan vertaa. Tämä osoittaa sen että seiskan knuckleballit ovat turhia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallo osui muuriin sen lähdettyä Messin jalasta. Lisäksi Casillas sijoittui jälleen paskasti.

      Poista
  2. Sä oot sokea tai sekaisin. Paras ja viihdyttävin clasico pitkään aikaan.
    Lisäksi sanoisin että Ronaldon maalit olivat molemmat puolustuksen vika, kuten Messin ensimmäinen. Alvesilta huonoa merkkaamista ja Adrianon nukahdus paitsioansassa.

    Ja olin vähän pettynyt Messin "tuuri" maali selitykseen, koska onhan hän tehnyt jo 3 FK maalia tällä kaudella.
    Lisäksi voisin sanoa että Pedro oli ainoa pelaaja joka filmasi Barcelonalta, Realilla taas oli Ozil, Di maria ja pepe, ja Ronaldo kerran.
    Ja Messiä pelattiin likaisesti jaloille kuten Madridissa aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo kovin viihdyttävä ollut. Messin maali tuli tuurilla, Madridin maalit pelaamalla.

      Vaparimaalissa oli selvä osuma muuriin ja paskasti sijoittunut maalivahti torjumassa. Sama kuin viime kerralla.

      Pedro, Busquets, Iniesta, Xavi, Mascherano, Sanchez, siinä filmaajien listaa. Messiä ei potkittu enempää kuin yleensäkään.

      Poista
    2. 500 000€ viikkopalkalla ei muuta osaa kuin pillittää nurmen pinnassa. On hän säälittävä.

      Puhun Ronaldosta

      Poista
    3. Pelasi loukkaantumisesta huolimatta pelin loppuun, sankarillinen suoritus.

      Poista
  3. Kukas Keltaisin pallin tulee saamaan? Messikö? Ja jälleen ilman ansioita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että niin käy, Messi sen saa. Ilman ansioita toki.

      Poista
  4. Unoohdit mainita, että Real Madridille jäi viheltämättä selvä rangaistuspotku, kun Ozilia potkaistiin rumasti jaloille. En muista kuka potkaisi (saattoi olla Macherano), mutta tuomarilta joko petti pokka tai oli tarkoituksella puolueellinen, veikkaan jälkimmäistä.

    Myös olisisit voinut mainita, että Uefalona sai toisella puoliajalla 4 tai 5 vapaapotkua juuri rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta näistä vain yhdessä tai kahdessa oli rike. Muutoin hyvä analyysi.

    Ronaldo oli kyllä loistava, kun olkapää melkein murtuneena antaa kaikkensa. Juoksee puolustamaankin niin kovaa kuin yhtä kättä heiluttamalla on mahdollista. Missi oli paljon Ronaldoa huonompi tänäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli kohtalaisen selvä tapaus, päivitän uutista koska tuo unohtui analyysistä.

      Noista vapareista lähes kaikki meni taivaalle.

      Totta. Ronaldo osoitti jälleen olevansa Messiä selvästi edellä. Sitä olen pitkän aikaa sanonut mutta eihän Barca-faneille faktat uppoa.

      Poista
    2. Olkapää murtuneena... joku mustelma siellä voi olla mutta sai siitä helpon syyn jättää maajoukkuepelit (matka kylmään Moskovaan ja matka Portugaliin Pohjois-Irlantia vastaan pelaamaan) ja levätä pari viikkoa. Ei tarvitse edes pyytää aikaista penkittämistä kuten Portugalin peleissä tavallisesti Cronaldolle tehdään.

      Viimeiset 7 klassikkoa (eli sitten viime Ballon d'Or äänestyksen):
      Messi 4+3 = hankkinut 7 maalia joukkueelle
      Cronaldo 7+0 = hankkinut 7 maalia joukkueelle

      Klassikoissa siis yhtä tehokas ollut mutta toki Messi on monipuolisempi, ei siis vain maalintekijä.

      Poista
    3. Valitettavasti Ronaldo menee maajoukkueen mukaan, eli pieleen meni.

      Messin on helpompi syöttää kun Madridissa maalintekovoimaa edustavat Ronaldon lisäksi Benzeman, Higuainin, Di Marian ja Özilin kaltaiset turhakkeet.

      Poista
  5. "En muista kuka potkaisi (saattoi olla Macherano), mutta tuomarilta joko petti pokka tai oli tarkoituksella puolueellinen, veikkaan jälkimmäistä."

    Jopa Madridilaislehti Marca on sitä mieltä, että kyseessä ei ollut rankkarin paikka. Taitaa olla sinulla vain päässä vikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marca kirjoittaa usein mitä sattuu.

      Poista
    2. Siis tarkoitat verkko-Marcaa. Verkko-Marca ja lehti-Marca sisältävät täysin erilaiset uutiset. Varmasti eri kirjoittajat molemmissa. Verkko-Marca kirjoitteleekin mitä sattuu aina välillä.

      Poista
    3. Katsos, MV totesi saman kuin minäkin. (En siis ollut huomannut MV:n kommenttia)

      Poista
  6. Vai oli Messin maalit taas tuurimaaleja. On se kumma kun kauden aikana samalla kaverilla käy 70 kertaa tuuri. Katsoin vapaapotku maalin hidastettuna useaan kertaan läpi ja siinä ei ollut minkäänlaista kimmoketta. Sen lisäksi se on ihan sama miten sen muurin sijoittaa jos vapaapotkun chippaa muurin yli. Mitä seuraavaksi syytät, lentävää spagettihirviötä?

    Todentotta eilisiltainen oli jo Messin kolmas maali vapaapotkuista tällä kaudella, kun mukaan lasketaan karsintapelit. Jokainen toinen toistaan komeampia. Toista kun Ronaldolla jonka vedot menevät kaikki suoraan päin muuria tai taivaan tuuliin. Vielä kun Messille saisi vähän varmuutta pilkkuihin niin alkaisi olla kyse jo aika täydellisestä pelaajasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun huomioidaan kuinka usein FC Barcelonalla käy tuomarien tuomioiden suhteen "tuuri", 70 maalia tuurilla on täysin normaalia. Pallo ottaa kimmokkeen muurista, jonka näet kun katsot hidastuksen Messin suunnasta. Pallo otti kimmokkeen muurista ja Casillas nukkui taas kerran.

      Ja kaksi maaleista on tehty Casillasia vastaan, joka on yksi maailman yliarvostetuimmista maalivahdeista. Kaikki kolme vapaapotkua olisi vähänkin parempi maalivahti torjunut helposti. Ronaldo vetää vapareita joita onnistuessaan ei voi torjua. Messi vetää helppoja kohti maalia jotka uppoavat vain kun maalivahti torjuu huonosti.

      Poista
    2. Säälittävää! Oletko ikinä antanut yhdestäkään maalista Barcelonalle tunnustusta? Ei kiinnosta pelata, surkeaa puollustamista, surkea maalivahti, älytöntä tuuria, tuomarin avustusta blah blah blah. Ymmärrätkö edes kuinka mielisairaalta sinä vaikutat?

      Kun sinä näitä "faktojasi" lauot niin nyt minä kerron sinulle vuorostani yhden faktan. Jalkapallossa 95% maaleista syntyy jonkinlaisen puollustuksen/maalivahdin virheen tai pienen onnenkantamoisen seurauksena. Lähes aina, jos tilanteita lähtee tarkemmin setvimään sieltä löytyy vähintäänkin joku pieni merkkausvirhe, joka edesauttoi maalin syntyä. Hyvän ja keskiverto maalintekijän erottaakin siitä, että hyvä pelaaja osaa haistaa ne tilanteet, keskiverto ei. (Messi oikeassa paikassa oikeaan aikaan ensimmäisessä maalissa)

      Poista
    3. Ronaldohan osuu suunnilleen 2% vapareistaan maalia kohti

      Poista
    4. - Puhun faktaa, en voi sille mitään kun kaikki eivät asioita ymmärrä.

      "Kun sinä näitä "faktojasi" lauot niin nyt minä kerron sinulle vuorostani yhden faktan. Jalkapallossa 95% maaleista syntyy jonkinlaisen puollustuksen/maalivahdin virheen tai pienen onnenkantamoisen seurauksena." - Tuossa olet pitkälti oikeassa.

      "Hyvän ja keskiverto maalintekijän erottaakin siitä, että hyvä pelaaja osaa haistaa ne tilanteet, keskiverto ei. (Messi oikeassa paikassa oikeaan aikaan ensimmäisessä maalissa)" - Siinä tilanteessa Messillä kävi tuuri, vastaavia on käynyt huonommillekin maalintekijöille.

      - Ronaldo vetää vapareita joita on äärimmäisen vaikea torjua. Messi pistää maalia kohti ja toivoo maalivahdin imuroivan.

      Poista
    5. "Siinä tilanteessa Messillä kävi tuuri, vastaavia on käynyt huonommillekin maalintekijöille."

      Kun teet kentällä oikeita asioita, parannat onnenpompun todennäköisyyttä. Ei se sattumaa ole, että usein samoilla pelaajilla ja joukkueilla tuntuu käyvän tuuri. Messi näki vapaan tilan maalin edessä. Hän tuli tilanteeseen kaukaa sillä asenteella, että mitä jos... Ja tällä kertaa pallo putosi juuri hänen eteensä. Onnea siinä oli toki, mutta kuten sanoin hyvillä pelaajilla käy usein onni. Moni hyökkääjä ei olisi ollut siinä tilanteessa oikeassa paikassa."

      "- Puhun faktaa, en voi sille mitään kun kaikki eivät asioita ymmärrä."

      Ne ovat mielipiteitä. Mielipiteitä joita sinä perustelet sillä et se on faktaa. Todella nerokasta. Ehkä se jollekin 7 vuotiaalle Real Madrid fanille riittää, ei meille aikuisille.

      "- Ronaldo vetää vapareita joita on äärimmäisen vaikea torjua. Messi pistää maalia kohti ja toivoo maalivahdin imuroivan."

      Tämäkin oli varmaan faktaa, siksi että sinä olet oikeassa? Niinpä arvelinkin.

      Poista
    6. Kerrotko mitä Messi teki tuossa tilanteessa "oikein"? Messi juoksee suoraan kohti maalia ja pallo tulee puhtaalla tuurilla sinne. Messikö muka aavisti Pepen sähläävän pallon juuri tuonne? Todennäköisesti pallon olisi kuvitellut tulevan ihan muualle kuin tuonne.

      Kyllä ne ovat pitkälti faktaa. Mielipiteitä pohjimmiltaan mutta fakta on niissä pääasia.

      Messin vaparit ovat lähes aina olleet samanlaisia. Pallo maalia kohti ja toivotaan ettei maalivahti torju.

      Poista
    7. Todennäköisestihän se pallo olisi jonnekkin muualle pudonnut, mutta olisiko sieltä jostain muualta tehty maalia? Ehkä Messi sen jollakin tavalla aavisti, mutta se on puhdasta mutuilua, koska emme voi tietää mitä pelaajien päässä liikkuu. Jotenkin kummasti ne parhaimmat maalintekijät vaan ovat hyvin usein siellä oikeassa paikassa. Kyky ennakoida peliä on etenkin hyökkääjien ja puollustajien yksi tärkeimmistä ominaisuuksista.

      Eh Messin vapaapotkut on nimenomaan sijoitettu tarkasti tolpan juureen. Voimaa niissä ei ole hirveästi, mutta tarkkuutta sitäkin enemmän.

      Poista
    8. Katso tilanne hidastettuna. Mieti sitten kuinka todennäköisesti Pepe koomailee pallon siihen mihin se tuli. Tyhmyyttä Messiltä mutta tällä kertaa kävi hirveä tuuri.

      Messin vaparit ovat niin hiljaisia että noilta etäisyyksiltä menee täysin maalivahdin piikkiin jos menevät maaliin. Kovan tason maalivahti nappaa tuollaiset helposti kiinni. Casillas ei ole alkukaudesta esittänyt oikeastaan mitään, eikä ihme että tuollaiset menevät. Viime kauden lopussa Cazorlakin veti vaparista maalin joka oli torjuttavissa mutta eihän Casillas sitä napannut.

      Poista
  7. Puhut täyttä asiaa jälleen kerran.

    VastaaPoista
  8. tässä olis voinut tietty mainita senkin, että Alonson olisi pitänyt lentää pihalle siinä tunnin kohdalla.(samaten busquets ois pitäny heittää pihalle myöhemmin, mutta eiköhän dumari soveltanut samaa linjaa kun alonson kanssa)
    Barcalta vietiin myös pari pilkkua, kun pepe ja ramos ajelivat jaloille boksissa. Pepelläkin meinasi keittää, niinkuin aina barcaa vastaan.
    Objektiivisuus oli taas tuttua laatua sun kirjoittelussa.
    Dumari anto rikkoa melko paljon ilman lappuja ja linja oli täysin sama molemmille. Näistä on turha ulista.
    ja Özilin tilanteesta ei saa penaltia millään, samanlainen törmäily kuin Pedrolla tiistaina, josta pedro vielä sai lapun:D
    Mutta ei siinä, pirun hyvä matsi ja 2-2 tulos on ihan jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alonson pihalle mistä tilanteesta? Siitä pikkukontaktista josta tuli vapari josta maali?

      FC Filmaajilta ei jäänyt yhtäkään pilkkua saamatta.

      Olennaista on se että FC Filmaajien rikkeet olivat selvästi taktisempia rikkeitä, jolloin niistä olisi pitänyt rankaista enemmän.

      Özilin tilanne oli selvä rankkarin paikka. Mascherano ei ede yrittänyt pelata palloa.

      Poista
  9. No kirjotetaan nyt muutama kommentti.

    Barcan tärkein pelaaja oli Messin ohella ilman muuta macherano joka oli puolustuksesta ainoa joka pelasi hyvän ottelun.Monta tärkeää katkoa ja varmaa puolustamista myös ilmatilassa.Lisäksi häntä on kyllä eilisestä pelistä turha syyttää filmauksesta,koska ainakaan itsella ei osunut yhtään (ainakaan) selkeää tapausta silmään.

    Tuo özilin "kaato" rankkarialueella toka puoliajan alussa ei missään nimessä rankkari.Özil haki itse kontaktin juoksemalla jalkoihin ja kaatui vielä ennen kuin kunnon kontakti tapahtui(näin ainakin muistaisin voit pistää linkkiä jos olen väärässä).

    No sitten maaleista.

    Eka maali oli hieno.Kova ja tarkka laukaus jota ei olisi torjunut (lähes) kukaan.
    Tokassa toki hieman tuuria.Puolustus pepe etunessä sekoilee ja messi oikeassa paikassa.Se pitää sanoa että jos katsoit tarkkaan niin messiltä aika hieno kosketus palloon jolla ohitti ikerin.

    Toka maali nyt oli taidetta vaikka sanoisit mitä.Omaan silmään pallo hipaisi ehkä vähän Benzemaa muurissa,mutta ei vaikuttanut pallon lentorataan käytännössä yhtään.Täysin kulmaan ja ikerillä ei mahdollisuuksia.Ehdottamasti illan hienoin maali.

    Tasoitus oli kyllä kylmän viileä komea läpisyöttö ja ronaldo (kipeellä olkopäällä pakko antaa pienet respectit) hallittu viimeistely.

    Oliko tulos oikeutettu??
    Mielestäni oli alussa real painoi sitten barca tokalla taas real sitten barca vielä kerran real ja lopussa barca oli todella lähellä voittoa.Itseasiassa uskon että barca olisi voittanut jos pedro olisi pelannut paremmin eikä puolittain sössinyt paria hyökkäystä,mutta 2-2 ihan oikeutettu,kun muistaa että realilla oli mahtisaumat 0-2 heti ekan jälkeen ja toisaalta montoya meinasi tehdä vuoden maalin lopussa.

    jatkuu.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mascherano pelasi paskasti ja säästyi varoitukselta vain tuomarin munattomuuden takia.

      Mascherano meni selvästi juoksulinjalle jotta saisi Özilin kaatumaan ja sitten esitti syytöntä.

      Messi sai pallon puhtaalla tuurilla ja tuosta pistäisi sisään kuka tahansa.

      Pallo osui muuriin, pallo meni aika keskelle ja melko matalana. Maalivahdin piikkiin puhtaasti. Ei mikään sattuma että taas oli maalissa Casillas.

      Montoyan veto ei olisi ollut lähelläkään vuoden maalia. Tuuriveto sinne päin ja hyvä ettei mennyt. Madrid oli täysin Ronaldon varassa taas kerran, ensimmäisen jakson jälkeen 0-4 olisi ollut oikeutettu tilanne. Mourinhon taktinen kypsyys paljastui myös paskaksi, taas kerran.

      Poista
  10. No sitten vähän pelaaja arvioita joistain pelaajista.

    Messi/Ronaldo: Molemmilta fantastinen peli.Siis jos 2 maalia tekee niin pakko olla molempien tyytyväinen.Messin tähtihetki ilman muuta vapari maali,mutta ajoittain madrid onnistui kyllä pelaamaan messin ulos pelistä ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ei nähty puolustusta täysin avaavia kombinaatioita.Lisäksi messi peli ei näyttänyt niin hyvältä,koska Fabregas ei oikein onnistunut ja pedrolla ei taso ihan riitä.
    Ronaldolle ihan ekana pointsit sisukkuudesta että jatkoi loppuun vaikka katosikin tasoituksen(2-2) jälkeen jonkin verran,mutta sitä ennen kentän paras pelaaja.Eka maali oli hieno ja toinenkin kylmän viileä.Toivottavasti ei loukkaantunut,koska tuota ronaldoa on mukava katsoa.
    Jos pitäisi valita,kumpi oli tässä pelissä parmpi niin kallistun Ronaldoon,koska oli kokonaisuutena enemmän mukana luomassa,kun messi taas ajoittain ulkona pelistä.

    Macherano: Kuten sanoin messin ohella paras barca pelaaja.On kyllä nostanut tasoa aivan mahtavasti ja pelaa nykyjään jopa luotettavasti.

    Alba/dani alves: Okei alballa ollut loukkaantumisia ja pitkä kesä,mutta on kovin kaukana valencia/em kisojen tasosta ja paljon pitää petrata jos barca haluaa laidoilta apua kevään tärkeissä peleissä.Alves taas on eniten tasoa laskenut pelaaja.Koko äijää ei oikein näy.Siis ei hyökkäämässä kuin puolustamassakaan.Toki näin amatöörinä voin nähdä asioita väärin,mutta kirjoitankin nyt omaa mielipidettä.

    Xabi alonso: Yleensä realin parhaimpia näissä peleissä,mutta eilen aika hukassa.Olisi hieman tiukemmalla linjalla ajettu ulos ja lisäksi niitä omasta mielestäni alonso parhaita aseita eli 50-60 metrin puolenvaihtoja ei nähty.

    Valmentajat tito ja mourinho:
    No eipä ollut kovin kummoista taktiikkaa ainakaan vaihtojen osalta.Tito ei ottanut jostain syystä nousukuntoista villaa vaan huonon alun pelanneen Alexsisin.Varmasti kova paikka alussa kun koko puolustus linja on luokkaantunut/loukkaantui ja songikaan ei kauaa vielä ole pelannut.
    Mourinho: Joo olen siis amatööri,mutta omasta mielestä ehdottomasti Kaka avaukseen ja lopussa olisi voinut kokeilla Callejonia.Muutenkin vaikutta aika köyhältä molempia valmentajien "taistelu".

    No kun täällä ollaan niin otetaan esille ne tuomariavut:

    Rankkeita ei nähty eikä olisi tarvinnut nähdäkään.Molemmilla joukkueilla 1 tilanne josta joku olisi pilkun antanut,mutta kun menivät tasan eivätkä olleet selviä niin hyvä näin.
    Kortit: Yhtään suoran punaisen paikkaa ei ollut.Muutama selkeä jaloille tulo joista tuli aina korttia.Toisen keltaisen olisi voinut antaa niin Alonsolle kuin Busquetsille,mutta kun kumpikaan ei saanut niin ihan sama.
    Pari vapari tuomiota meni väärin,mutta ei kukaan täydellinen oli.Siis se messin maalin aiheittanut rike oli kyllä ihan selvä.
    Kaiken kaikkiaan baski selvisi hyvin kotiyleisön painostuksesta huolimatta.

    Noin muuten oli hyvä peli vaikkakin classikoksi ei niin classinen.Tulos hyvä vaikka 2-3,3-2 eivät nekään olisi olleet väärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mascherano pelasi paskasti ja vain tuomarin armosta pysyi kentällä.

      Alves on paska kuten aina. Ei ole koskaan pärjännyt muuten kuin tuomariavuilla alaspäin ja ylöspäin keskitykset menevät 99% harakoille.

      Alonson ensimmäinen varoitus oli niin naurettava ettei kannata puhua mistään ulosajosta.

      Tito valitsi paskan taktiikan ja Mourinho oli vielä paskempi koska ei pystynyt käyttämään sitä hyväksi. Adriano keskuspuolustajana, Valioliigassa olisi FC Filmaajat päästäneet ainakin 10 maalia.


      "Rankkeita ei nähty eikä olisi tarvinnut nähdäkään.Molemmilla joukkueilla 1 tilanne josta joku olisi pilkun antanut,mutta kun menivät tasan eivätkä olleet selviä niin hyvä näin." - Iniestan selvää filmausta ei lasketa.

      "Kortit: Yhtään suoran punaisen paikkaa ei ollut.Muutama selkeä jaloille tulo joista tuli aina korttia.Toisen keltaisen olisi voinut antaa niin Alonsolle kuin Busquetsille,mutta kun kumpikaan ei saanut niin ihan sama." - Edelleen Alonson ensimmäinen keltainen oli naurettavan helppo.

      FC Barcelonan voitto olisi ollut vääryys.

      Poista
    2. valioliigaseurat tuskin olisivat montaa kertaa koskeneet palloon barcan myllyssä. Sinne ois vaikka koivuhalon voinu laittaa pakiksi eikä ois ollut mitään hätää.
      "keskitykset menevät 99% harakoille."
      kuitenkin maalisyöttöjä joka kausi 15 tai enemmän ja niissäkin useita keskityksiä joista on tehty. Mahtaako yhdelläkään laitapakilla olla vastaavaa määrää..?

      Poista
    3. Valioliigaseura jyräsi FC Barcelonan viime kaudellakin.

      Alves saa syöttöjä kun heiluu koko ajan hyökkäyspäässä, samalla puolustus unohtuu kerta toisensa jälkeen. Alvesin maalisyötöt tulevat enimmäkseen keskeltä. Tietysti kun asennevammaisia heittopusseja vastaan saa viskoa keskityksiä, osa niistä vahingossakin osuu.

      Poista
    4. Valioliigaseura jyräsi FC Barcelonan viime kaudellakin.

      Voi hitto ku jaksat ottaa aina yhden pelin esille,mutta mutta tässä on barcan pelit 7 viime kaudelta britti jengejä vastaan(cl:ssä)
      nämä ovat puhdasta faktaa ja ei tarvitse selittää mistään tuomareista tai fergusonin paskataktiikoista,koska ei kiinnosta paskanjauhanta.

      Maalit:

      Barca 25 Britit 20

      Voitot:

      Barca 6 tasan 7 Britit 5


      Pudustuspelimatseista jatkoon:

      Barca 6 Britit 3


      Eli kertoo että barca ollut selkeästi parempi,mutta ei toki ylivoimaisesti selvästi vain.Yksi ottelu/ottelupari ei kerro mitään.

      Poista
    5. Huono tilasto, koska mm. molemmat finaalivoitot ManU:a ja finaalivoitto Arsenalia vastaan tuli tuomariavuilla. Sen takia pelkkiä tilastoja on turha tuijottaa.

      Chelseaa vastaan FC Filmaajat sai tuomariapuja ja silti hävisi.

      Poista
    6. Manu oli kylläkin niin paska että barca olisi voittanut vaikka itse mr Webb olisi tuominnut.

      Poista
    7. Et tajunnut mitä tarkoitin tuossa. FC Filmaajat pääsi finaaliin tuomariavuilla, siellä MunA oli todella paska Fergusonin koomaillessa. Mutta ilman tuomariapuja FC Filmaajat ei olisi päässyt pelaamaankaan MunA:a vastaan.

      Poista
    8. Hohhoijaa aina sama laulu ja 99.9% ihmisistä ei kuuntele.Usko nyt ei todisteita ei rangaistusta jos barca saisi vuosittain tuomariapuja niin heidät suljettaisiin kilpailuista ja jos vastaat tähän että PLATINI PLATINI niin sanon että vaikka näin olisi ja platini katsoisi läpi sormien niin kyllä muut joukkueet alkaisivat boikotoimaan barcaa ja puhumaan siitä julkisesti.Vai onko jokaista barcan mollaajaa uhattu tappaa tai muuta vastaavaa??

      Ensin todisteet sitten syytökset

      Ihan samanlailla mä voin ottaa sattuman varasesti jengin tattararaaaaaa.......Chelsea ja ruveta katsomaan heidän jokaisen pelisinsä (okei katson jo nyt 80%) ja sen jälkeen ottaa kiinni jokaisesta tuomarivirheestä ja sanoa että he voittavat vain tuomariavuilla ja saan aikaiseksi vähintään yhtä harhaiset todisteet kuin sinä.Esimerkkinä viime viikon Nordsjälland(tai jotain sinnepäin) vs chelsea jossa chelsea sai todella merkittäviä tuomari apuja 2 ekassa maalissa.

      On se muuten tosi hauskaa että haukut pystyyn Pepin,mourinhon ja fergusonin kaltaiset valmentajat ja sitten kehut taivaisiin jonkun di matteon jonka rooli oli lähinnä kuunnella mitä terry ja lambard sanoivat kopissa ja kentällä istua ja esittää valmentajaa.

      Poista
    9. Barcelonaahan boikotoidaan jatkuvasti. Joukkueiden valmentajat ja pelaajat saavat pelikieltoa FC Filmaajien kritisoinnista. En muista että muiden joukkueiden tuomariapujen kritisoinnista olisi tullut yhtä paljoa kilpailukieltoja yhteensä kuin FC Filmaajien kritisoinniusta.

      Ei muuta kuin alat Chelseanvihaajaksi.

      Di Matteo ymmärsi että Terry ja Lampard saavat joukkuepelin toimimaan. Sitä ei tajunnut esim AvB. Hyvä valmentaja Di Matteo on.

      Poista
    10. Ei di matteo on hyvä apuri ei valmentaja.
      Tiedätkö mitä boikotointi tarkoittaa??

      Poista
    11. Hyvä valmentaja ymmärtää milloin vastuuta pitää jättää pelaajille.

      En ymmärrä mitä tässä tapauksessa boikotointi tarkoittaa.

      Poista
    12. Silloin hän ei ole varsinainen valmentaja vaan ainoastaan keulakuva jolle voidaan laskea paskat niskaan jos ei mene kuten halutaan.No di matteon kannalta kävi hyvin ja pytty tuli kotiin.

      Tarkoittaa sitä että jos jokainen tai edes 75% jalkapallon pelaajista/valmentajista/päättäjistä olisi sitä mieltä että barca saa aina tuomariapuja(selviä sellaisia) niin he alkavat vaatia barcan erottamista uefan kilpailuista ja espanjalaisseurat la ligasta ja esim. kieltäytyvät pelaamasta heitä vastaan.Tälle ei yksi platini voi mitään.Tämä siis jos olisi selviä todisteita joita sinä täällä olevinaan jakelet.

      Toinen vaihtoehto on katsojien boikotti jos heistäkin yli 75% on kanssasi samaa mieltä niin he eivät menisi katsomaan pelejä jossa barca tulee vierailulla niin eiköhän alkaisi tuomariavut loppuja.Tämä siis jos olisit oikeassa mihin ei usko kuin 1-2% henkilöistä mainituissa ryhmissä.

      Poista
    13. AvB:n niskaan laskettiin paskat koska tulosta ei tullut.

      Kerrotko miten voi (tuloksekkaasti) vaatia Barcan erottamista UEFA:n kilpailuista? Barcaa ja Realia boikotoidaan jo Espanjan liigassa, eikä syynä ole tuomarit vaan rahanjako. Kapinaliike ei tunnu toimivan. UEFA:n kilpailuista FC Filmaajia harva seura uskaltaa vaatia pois koska rahaa jäisi saamatta.

      Real Madridin pelissä Rayoa vastaan oli katsojaboikotti, syynä oli vielä tuomariapujakun suurempi asia eli lippujen hinnat. Silti katsojia oli.

      Minulle sopisi loistavasti FC Barcelonan laittaminen boikottiin muiden seurojen toimesta, em syistä se ei ole kovin todennäköistä.

      Poista
    14. ei vaan se ei ole todennäköistä siksi että siihen ei ole mitään syytä (siis uefan puolella).Rahanjako on asia erikseen ja siitä olen samaa mieltä kanssasi.

      Poista
    15. UEFA:n puolella? Ei tietenkään koska Platini ei tuollaista kestäisi.

      Poista
  11. Mitippä muuten sitä että fc barcelona pelasi ilman varsinaista topparia (okei mache on pelannut hyvin,mutta ei ole toppari) realin kaltaista hyökkäävää joukkuetta vastaan tasan lisäksi moni muu ronkopelaaja etunenässä iniesta oli puolikuntoinen. Realilla taas kaikka parhaat käytettävissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertoo kuinka paska taso Espanjan liigassa on. Valioliigassa tuo puolustus olisi päästänyt 10 maalia.

      Poista
  12. 1.ronaldo ei olisi terhnyt yhtään maalia, jos barcan topparit eivät olisi olleet sairastuvalla. 2. messin maali ei mennyt muurin kautta maaliin!!! 3. hanki silmät !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Barcan toppareista Puyol ja Pique ovat yhtä surkeita kuin kentällä olleet.

      2. Messin vapari meni muurin kautta. http://www.youtube.com/watch?v=nK9zVnCoxrA&t=60s

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.