maanantai 29. lokakuuta 2012

Keltainen Palli ehdokkaat julkaistu

Ei mikään yllätys että FC Filmaajilta listoille on päässyt viisi pelaajaa liikaa.

Busquets - Maailman yliarvostetuimpiin kuuluva keskikenttäpelaaja ei mahtuisi FC Filmaajia lukuun ottamatta avaukseen missään Espanjan pääsarjan joukkueessa. Eikä välttämättä edes toisen sarjantason joukkueessa. Filmaajana kohtalainen, muuta ei osaa.

Pique - Täysi huumorivalinta. Piquen kovin näyttö viime vuodelta taitaa olla Shakiran pa******* paksuksi. Se riittää hyvin näytöiksi tällaisen pellepalkinnon osalta.

Iniesta - EM-kisojen yliarvostetuin pelaaja on huumorivalinta olemattomilla näytöillä. Filmaava pelaaja joka aina hyytyy tiukassa paikassa.

Messi - Kasvuhormonia käyttäneen pelaajan valinta listalle kertoo FIFA:n kannan dopingiin.

Xavi - Sivuttaissyöttelijän mukanaolo laskee listan arvon pohjamutiin. FIFA arvostaa pelaajia jotka tyytyvät siirtelemään palloa sivusuunnassa ja pitävät sitä oikeana jalkapallona.

Pellepalkinto jaetaan 7. tammikuuta. Todennäköinen voittaja on Messi, valitettavasti. Lista on täysamatöörien kasaama eikä äänestystulos todennäköisesti ole sen asiantuntevampi.

FIFA

48 kommenttia:

  1. Kaiken jo luulin sinulta lukeneeni, mutta nyt tuli sitten paras.

    "Iniesta... Filmaava pelaaja joka aina hyytyy tiukassa paikassa."

    Jos vähän virkistäisit muistiasia parilla maalilla.

    http://www.youtube.com/watch?v=qw51Y8BufIQ&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=qj3V28dADZU

    Yhen pikkusen mm-finaalin vaan sattu ratkaisemaan viisi minuuttia ennen jatkoajan loppua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcelona tai Espanjan maajoukkue ei ole koskaan ottelua hävinnyt tämän tiukoissa paikoissa jäätyvän Iniestan tehdessä maalin :D

      Poista
    2. MM-finaalissa vastustaja pelasi 10 pelaajalla.

      Chelseaa vastaan Chelsealta jäi saamatta 5 rankkaria.

      - Koska Iniesta ensin filmaa vastustajille kortteja/ulosajoja.

      Poista
  2. Kasvuhormooni kasvuiässä on piirun verran eri asia kuin doping ammattilaisuran aikana, vai kuinka? :D
    -firth

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kasvuiässä sillä saa enemmän pituutta.

      Poista
    2. Katsokaapa kaikki kuinka ristiriitaisen kuvan tämä kirjoittaja antaa itsestään ja luvallisesta kasvuhormonin käytöstä. Argumentit unohtuvat ja muuttuvat tarpeen mukaan.

      http://antibfc.blogspot.fi/2012/09/pellejengille-voitto-tuomariavuilla-ja.html

      Poista
  3. Jos vaikkapa Didier Drogba jostain syystä sattuisi tänä vuonna tämän "pellepalkinnon" voittamaan, niin eiköhän se olisi MV:n mielestä loistava palkinto ja asiantuntevat äijät valitsemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Spekulointia, koska palkintoa ei ole vielä jaettu ja aiempien palkintojen perusteella ei voitakaan.

      Poista
    2. Oliko 2008 kun C.Ronaldo voitti palkinnon, se vielä asiantuntevien äänestämä? Tai 2001 kun "kivikova lädi" Michael Owen sen voitti? Vai oliko se jo silloin "pellepalkinto"?

      Poista
    3. Palkinto muuttui FIFA:n jakamaksi 2010, sen jälkeen voittaja on aina ollut Messi.

      Poista
  4. Odotin jotain alkuperäisempää trollausta, mutta sainkin vain kasan paskaa ja vanhan kierrätystä, zzz.


    Mitä itse palkintoon tulee, niin Messihän tämän ansaitusti nappaa. Gaynaldo (hih!) kakkosena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottiin "parempia" otteluraportteja. Tämä uutinen liittyy osaltaan siihen seikkaan. Useat sanamuodot on tarkoituksella valittu siten että ...

      Poista
  5. Hihi, kivan satiirikirjoituksen Messinvihaaja tehnyt taas meidän piristykseksemme! Ihan hauskaa luettavaa...Mutta tosiaan ne tosiasiat: Busquets yksi maailman parhaista keskikentän pohjan pelaajista, Pique maailman huipputoppareita. Iniesta ja Xavi hienoja pallotaitureita ja erinoimaisia pallonhallitsijoita ja syöttelijöitä. Nämä neljä pelaajaa olivat EM-kisoissakin Espanjan parhaita pelaajia.

    Sitten on tietenkin maaginen Messi. Maaliennätykset laittoi hän uusiksi ja siinä sivussa syöttelikin muutamankymmentä maalia. Dominoiva pelaaja kentällä, jonka pysäyttämiseen vaaditaan niin monta pelaajaa, että joukkuekavereille jää tilaa. Joko Messiä ei pysäytetä, tai sitten hän pelaa kaverinsa vapaaksi, kun liian monta pelaajaa tarvitaan hänen pysäyttämiseensä. On se Messi vaan huikea kaveri.

    Nythän siellä on Van Persie ja Drogbakin ehdolla, mutta tuskimpa kärkiporukoihin asti selviävät. Jalkapalloammattilaiset kyllä tietävät, kuka se paras pelaaja on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Busquets on pelkkä surkeaw filmaaja. Pique maailman kahden parhaan topparin joukossa? Millä näytöillä? Xavi osaa pitää palloa, ei muuta.

      Messi laittoi ennätykset uusiksi itsekkäällä pelaamisellaan, FC Filmaajien avustuksella, tuomarien avustuksella ja sarjan heikon tason ansiosta.

      Jalkapalloammattilaiset eivät näistä asioista tiedä mitään. Eikä monia edes kiinnosta tietää.

      Poista
    2. Kyllähän Pique on huipputoppari, mutta ei ehkä ihan kuulu tuohon listalle. Sen lisäksi ottaisin pois Benzeman ja Balotellin. Championsliigan voittajista pitäisi olla enemmän kuin yksi pelaaja niin ottaisin sieltä tilalle Matan ja Cechin ja vielä bayernin Gomezin. Ehkä Riberykin kuuluisi tuohon listalle, pitäisi vaan ensin keksiä kuka sieltä pitäisi ottaa pois.

      Muuten tuo on ihan hyvä lista, eikä tuo top kolmea mihinkään olisi muuttanut. top 2 on Messi ja Ronaldo jomminkummin päin ja 3. sija tullee joukosta. Iniesta, Pirlo, Van Persie, Casillas.

      Poista
    3. Pique on edelleenkin ManU:sta pois potkittu peruspuolustaja. Benzema ei ansaitse olla listalla, Balotelli kyllä. Mata ja Cehc mahtuvat ilman muuta, Gomez ja Ribery varauksin. Busquets ja Iniesta pois ja siinä se.

      Poista
  6. Saisko blogin kirjoittajan top 10 pelaajat viimeisen vuoden ajalta. Ja vaikka jokaisesta pienet perustelut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen mieluummin lyhyen analyysin kaikista listalla olevista pelaajista.

      Poista
    2. eiku pistähän omaa listaa tulemaan vaan. vaikka top5 riittää niin ei kestä miettiä niin kauon. kyllä sieltä löytyy viimisen vuoden aikana nopeasti ne top 5 pelaajat

      Poista
    3. Maalivahti: Joe Hart, puolustus Kompany, keskikenttä Ramires, Lampard ja Cristiano Ronaldo, hyökkäys Drogba.

      Jaa siinä oli 6, jätetään siis Ramires pois.

      Poista
    4. Lampard? Huhhuh. Itkeny peliajan puutetta ja sillon kun päässy kentälle niin ei mitään hyötyä chelsealle. Hart varmasti maalivahtien top 3 mutta huonoja hetkiä tulee liikaa. Kompanysta en oikein osaa sanoa mitään. Drogba on taas jo lasku suunnassa ollut viimeiset vuodet ja ronaldo toki messin kans ne parhaat yksilöt

      Poista
    5. Tässä olikin viime kausi. Viime kaudella oli ratkaisevassa roolissa Chelsean hakatessa FC Filmaajat. Hartin huonoista hetkistä lisätietoa? Esim Casillasiin verrattuan vuorenvarma. Kompany oli Valioliigan paras toppari viime kaudella. Drogba ratkaisi viime kaudella Mestarien liigan finaalin.

      Poista
  7. On silmiinpistavaa, etta Messinvihaaja ei hauku Messia paskaksi. Han ottaa esille aina vaan kasvuhormonin kayton.
    Messinvihaaja, eiko sinnin anna periksi kieltaa niin paljon faktoja, etta voisit haukkua Messia paskaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitäkin tulee kun laitan lyhyet analyysit kaikista pelaajista. Tämä uutinen liittyy seuraavaan uutiseen.

      Poista
  8. Messihän tämän palkinnon vie. Penaldolle olisin sen suonut jos olisi voittanut CL tai Eurot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten se eurojen voittaminen mihinkään liittyy? Messi ei edes pelannut siinä kilpailussa.

      Poista
  9. No pelkkä CL sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan Messikin saanut Keltaisen Pallin vaikka ei voittanut sinä vuonna Mestarien liigaa.

      Poista
  10. Pelkkä liiga ei taida riittää crisulle. Toki olisi jos Messi olisi pelannut huonon kauden. Mutta Messi on yksilönä paras, joukkue pelaajana, voitti yksilöpalkintoja, rikkoi ennätyksiä sekä voitti muutaman pokaalin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi pelasi aina itsekkäästi itselleen. Mitä Messi voitti? Espanjan cupin

      Poista
  11. Hei, olen ammatiltani lääkäri, ja olen myös 9-vuotiaan pojan isä. Poikani pelaa innokkaasti jalkapalloa paikallisessa juniorijoukkueessa. Hänellä todettiin 4 vuoden iässä kasvuhormonin puutteesta johtuva kasvuhäiriö - siis sama sairaus kuin Messillä (ja noin 30 lapsella joka vuosi Suomessa). Hänelle aloitettiin tuolloin asianmukainen kasvuhormonihoito tilan parantamiseksi, ja nyt hän onkin jo saavuttanut lähes normaalin kasvukäyränsä mukaisen kasvuvauhtinsa.

    Syy miksi kirjoitan tänne blogiisi on se, että toissapäivänä poikani tuli itkuisena kotiin jalkapalloharjoituksista. Tiedusteltuani syytä suruun, kertoi hän, että häntä oli haukuttu harjoituksissa hormonihiireksi. Ihmeteltyäni asiaa, sain kuulla, että poikani oli joukkuekavereineen netissä surfaillessaan käyneet lukemassa sinun blogiasi, josta he olivat tuon termin löytäneet. 9-vuotiaiden kriittinen ajattelu ei valitettavasti ole vielä sitä tasoa, että he voisivat päätellä mikä nettiin kirjoitetusta tekstistä on totta ja mikä ei. En tiedä kuinka vanha sinä olet, mutta toivoisin, että sinun kriittinen pääättelykykysi ja järkesi olisi hieman yhdeksänvuotiaan tasoa korkeammalla!
    Tiedätkö sinä eds mikä on kasvuhormoni? Tiedätkö mitä kasvuhormonin puutteesta seuraa? Tiedätkö ylipäätänsä mikä on hormoni? Miksi et kutsu myös diabeetikoita "hormonihiiriksi" sillä hehän myö käyttävät hormonia? Tai D-vitamiinin käyttäjiä tai astmaatikoita? - hormoneja hekin käyttävät! Ihmettelen siis suuresti, että olet poiminut yhdestä sairaudesta kärsineen pelaajan silmätikuksesi ja haukut nyt tuon pelaajan taitoja päätellen, että hänen hyvyytensä johtuu hänen saamastaan asianmukaisesta hoidosta sairauteensa. Samalla logiikalla voisit tietysti haukkua Cristiano Ronaldoa: hänen sydäntäänhän operoitiin hänen ollessaan 15-vuotias, ja ilman tuota operaatiota, olisi hänen mahdollisesti täytynyt lopettaa uransa. Eli: Ronaldolla oli sairaus joka uhkasi hänen uraansa (kuten Messilläkin), ja se hoidettiin asianmukaisesti (kuten Messilläkin). Miksi siis poimia toinen silmätikuksi ja osoittaa uskomatonta tyhmyyttä haukkumalla tätä ties millä nimillä sen vuoksi, että on saanut sairauteensa asianmukaista hoitoa?

    Eniten minua harmittaa tässä tapauksessa tottakai se, että olet näillä typerillä kommenteillasi ja haukkumanimilläsi saanut aikaan pahaa mieltä omassa pojassani, jonka itsetunto ainakin hetkellisesti koki melko kovan kolauksen, kun yhtäkkiä hänestä tulikin kavereidensa silmissä "hormonihiiri" vain sen vuoksi, että hän sattuu sairastamaan aivolisäkkeen vajaatoiminnasta johtuvaa kasvuhormonin puutetta! Pojan joukkuekavereiden kanssa on kyllä asia käyty nyt lävitse, ja he tuntuivat ymmärtävän kuinka lapsellisesta ja täydellistä harkintakykyä osoittavasta asiasta tuossa haukkumanimessä on kyse. Toivoisin, että myös sinä ymmärtäisit asian, ja lopettaisit tuollaisen ihmisten sairauksiensa vuoksi mollaamisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin. Pitäisi vähän blogin pitäjän miettiä kahdesti mitä kirjoittaa nettiin. Kaikkihan nyt tietää että koko blogi on pelkkää huumori tekstiä alusta loppuun (vaikka itse blogin pitäjä on erimieltä). Kuitenkin löytyy niitä jotka ottavat näistä kirjoituksista huonoa esimerkkiä ja se saattaa aiheuttaa mielipahaa, kuten yllä mainittiin. Joten olisiko jo aika sulkea koko blogi!

      Poista
    2. Mukava kuulla että blogini on suosittu jalkapalloilijoiden keskuudessa. Jatkan mieluusti kirjoittelua kun blogini saa näin mukavasti huomiota. Valitettavasti en blogista löydä termiä hormonihiiri, joten ovat sen itse keksineet.

      Messi on käyttänyt kasvuhormonia ja sen takia Messi ansaitsee haukut. Olen itsekin sitä mieltä ettei esim. astmalääkkeitä saisi käyttää ne jotka huipulla urheilevat. Ronaldo ei sydänleikkauksella saanut vastaavaa etua kuin Messi, 30 senttimetriä lisää pituutta, joten vertailu on sikäli turhaa. Ronaldon sydänleikkaus tuskin antoi Ronaldolle erityisen hyvää juoksukuntoa tai vastaavaa, siinä vain korjattiin sydäntä sen verran että Ronaldo pystyi jatkamaan uraansa. Messin tapauksessa kasvuhormonihoidon jättäminen pois ei olisi estänyt häntä jatkamasta uraansa. Yhdistä tämä edelliseen ja homma on selvä.

      Miksi siis poimia toinen silmätikuksi ja osoittaa uskomatonta tyhmyyttä haukkumalla tätä ties millä nimillä sen vuoksi, että on saanut sairauteensa asianmukaista hoitoa?" - Koska Messi sai selkeästi etua hoidosta muihin nähden. Kasvuhormonin puute ei olisi estänyt Messiä jatkamasta jalkapallo-uraansa. Sen käyttö taasen antoi Messille melkoisen edun muihin nähden. Lisätään vielä FC Barcelona joka ryösti Messin omaan akatemiaansa, niin tuossa tuli vihaamiselle tarpeeksi perusteluja.

      Valitettavaa että noin tapahtui. Ei ehkä kannata kertoa kaikille mitä sairauksia sairastaa. Hormonihiiri ei omasta mielestäni ole kovinkaan paha haukkumanimi.

      - Blogi ei ole huumoritekstiä vaan faktaa. Jos blogini aiheuttaa mielipahaa, asiasta voi syyttää FC Barcelonaa, UEFA:a ja Messiä.

      Blogin sulkemista en ole miettinyt pitkään aikaan. Viime kaudella se oli harkinnassa Sinipartion saavutettua kostonsa.

      Poista
    3. Vittu sää oot aasi!!
      Oikeesti etkö sää saatanan pelle ymmärrä että hormoni korvaus hoidossa nostetaan hormooni taso normaaliksi.

      Valitettavasti tuollaisille kätilön pudottamille kuin sinä (MV) ei ole hoitoa tarjolla vaikka tarpeen näyttäisi olevan.

      Minkä edun se antoi Messille?
      Messi on edelleen vain 169cm pitkä.

      Lisätään vielä FC Barcelona joka ryösti Messin omaan akatemiaansa, niin tuossa tuli vihaamiselle tarpeeksi perusteluja.

      -Miten Messi on ryöstetty Masiaan?

      Valitettavaa että noin tapahtui. Ei ehkä kannata kertoa kaikille mitä sairauksia sairastaa. Hormonihiiri ei omasta mielestäni ole kovinkaan paha haukkumanimi.

      -Näyttää blogin pitäjällä olevan omat luurankonsa kaapissa.
      Tosin kaikki blogin lukijat kyllä jo tietää.

      Blogi ei ole huumoritekstiä vaan faktaa. Jos blogini aiheuttaa mielipahaa, asiasta voi syyttää FC Barcelonaa, UEFA:a ja Messiä.

      - Tämä blogi on vain narsismin ja hallusinaatioiden oireyhtymä ja ainoa jota voi mielipahasta syyttää on blogin pitäjä.

      Joten lopputulos on tämä:

      Blogin pitäjä on huomionkipeä ja jollain tavalla henkisesti sairas
      Ehkä äiti ei halannut terpeeksi, isi antoi liikaakin rakkautta, tytöt eivät kiinnostuneet, ikuinen penkinlämmittäjä tai se porukan pariton luuseri joka ei koskaan saanut huomiota.

      Poista
    4. Näinhän se on miten edellinen kirjoitti.

      Messinvihaaja voisi vastata tähän. Pitäisikö tuon 9-vuotiaan pojan mielestäsi lopettaa jalkapalloileminen, koska hän on kasvuhormonihoidossa? Vastauksesi kertoo aika paljon siitä millainen olet ihmisenä.

      Poista
    5. "Oikeesti etkö sää saatanan pelle ymmärrä että hormoni korvaus hoidossa nostetaan hormooni taso normaaliksi." - Entä sitten? Saako muitakin hormonitasoja nostaa normaaleiksi? Ei saa. Kasvuhormoni on poikkeus.

      "Minkä edun se antoi Messille? Messi on edelleen vain 169cm pitkä." - Ilman hoitoa Messi olisi ollut noin 140 senttiä pitkä.

      "-Miten Messi on ryöstetty Masiaan?" - Argentiinan suurimpiin kuulunut jalkapallolupaus ryöstettiin rahalla ja hormonihoitojen hinnalla Espanjaan.

      "Tämä blogi on vain narsismin ja hallusinaatioiden oireyhtymä ja ainoa jota voi mielipahasta syyttää on blogin pitäjä." - Mielenkiintoinen oireyhtymä, täytyy ottaa tuosta selvää.

      "Blogin pitäjä on huomionkipeä ja jollain tavalla henkisesti sairas. Ehkä äiti ei halannut terpeeksi, isi antoi liikaakin rakkautta, tytöt eivät kiinnostuneet, ikuinen penkinlämmittäjä tai se porukan pariton luuseri joka ei koskaan saanut huomiota."

      En ole huumorinkipeä enkä henkisesti sairas. Loppu meneekin hallusinaatioidesi piikkiin.

      - Näyttö asiasta puuttuu. Kertoo paljon että olet samaa mieltä sellaisen kanssa joka keskittyy henkilökohtaisuuksiin menemiseen.

      "Messinvihaaja voisi vastata tähän. Pitäisikö tuon 9-vuotiaan pojan mielestäsi lopettaa jalkapalloileminen, koska hän on kasvuhormonihoidossa? Vastauksesi kertoo aika paljon siitä millainen olet ihmisenä." - Ei harrastuksena mutta huipputasolla (=täysammattilainen) kilpailemisen sen pitäisi estää.

      Poista
    6. Tulin osoittamaan osanottoni ketjun ensimmäisen viestin kirjoittajalle ja etenkin hänen pojalleen. Tsemppiä vain sinne rakkaan harrastuksen parissa ja uskoa omaan tekemiseen. Tuollaisessa sairauden hoidossa ei ole mitään hävettävää, antaa mennä vain! Rohkeasti eteenpäin ja iloisin mielin, lääketiede hoitaa kyllä homman ja dopingtestaajat ottavat yhteyttä, jos siihen aihetta on. Hyvää jatkoa vaan ja peukkuja sinne!

      Messinvihaajan vastaukset asiaan herättävät myös suurta ihmetystä. Välinpitämätön asenne, toteamukset "eihän tuo nyt mikään paha haukkumanimi ole". Messinvihaaja on täysin empatiakyvytön ihminen, kirjoitustensa perusteella hyvin kylmä ihminen. Lisäksi muistutan vielä, että onneksi meillä on huippu-urheilun saralla ammatti-ihmiset, jotka tekevät dopingtyötä ja tutkivat, kuka on kykeneväinen ammattiurheiluun ja kuka ei. Tällä eliminoidaan se mahdollisuus, että Messinvihaajan kaltaiset mitään asiasta ymmärtämättömät ihmiset pääsisivät päättämään asioista, joista heillä ei selvästi ole mitään tietoa.

      Poista
    7. Zamppa, urheilualojen Guru: Veikkaan että ensimmäisen viestin kirjoittajan pojalla oli päällään FC Barcelonan/Argentiinan maajoukkueen fanipaita jossa luki teksti: Messi. Silloin ei tarvita edes tätä blogia että vetää asiayhteyden hormoneihin.

      Nykystandardein tuo voi olla pahakin haukkuminen, realistisesti ajateltuna se ei ole. Vanhempana tulee varmasti kovempia haukkuja vastaan. Ja vielä, hormonihiiri termiä ei ainakaan haku löydä tästä blogista.

      Tarkoitatko näillä huippuammattilaisilla esim Sepp Blatteria? Hänellä on suuri vaikutusvalta myös doping asioihin.

      Poista
    8. Tuon vanhemman viesti pojasta voi olla totta tai sitten ei. Pääasia on kuitenkin, että se voisi olla totta!

      Messinvihaaja voisi sitten vielä kertoa, että missä vaiheessa tuon pojan pitäisi lopettaa pelaaminen. Saako mennä vielä a-junnu tasolle, vai pitääko lopettaa jo b-junnu tasolla? Käsittääkseni doping on ihan yhtä kiellettyä myöskin junioreissa. Siitä kun sinun mielestäsi ilmeisesti Messin tapauksessa oli kyse.

      Poista
    9. Ai voisi olla totta? Pahus.

      Tavallaan olet oikeassa. Jo junioreissa pitäisi laittaa pelikieltoa päälle. Mutta viimeistään ammattilaissarjoissa.

      Poista
  12. Ei millään pahalla, mutta tyhmäkin tajuaa tuon ensimmäisen viestin olevan pelkkää kusetusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai tajuaa, mutta vedetään show loppuun saakka. Zamppa meni jo lankaan :D

      Poista
    2. Jep! Tässä blogissa ja kommenteissa kun ei koskaan voi tietää, kuka kirjoittaa tosissaan ja kuka ei! Messinvihaajan kirjoituksistakaan ei voi koskaan tietää, että onko hän oikeasti niin tyhmä, mitä kirjoituksensa osoittavat ja antavat ymmärtää, vai esittääkö hän vain olevansa niin tyhmä :)

      Poista
    3. Messinvihaaja on äärimmäisen älykäs. Mutta kuten kaikkien edelläkävijöiden kohdalla, useimmat eivät sitä tajua.

      Poista
    4. Jos tämän hokeminen itsellesi auttaa sinua nukkumaan öisin, niin hyvä sitten. Meitä muita tuollainen perusteeton egoilu vaan lähinnä naurattaa :D

      Poista
    5. Naurattaahan se koska ei Barca-fanien älykkyys riitä tajuamaan muuta kuin omia harhautuneita mielipiteitä.

      Poista
    6. Heh heh :D Kyllähän ne harhautuneet ja todellisuudesta irralliset sekä perusteettomat mielipiteet ovat menneinä vuosina tulleet sieltä Messinvihaajan mikä-mikä-maasta :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.