sunnuntai 30. syyskuuta 2012

FC Filmaajille...

Palautteen perusteella otteluraporttien otsikoissa on liikaa toistoa. Korvataan loppuosa kolmella pisteellä. Toisaalta miksi toistoa pitäisi välttää kun samat asiat pätevät viikosta toiseen?

Vierasottelussa Sevillaa vastaan FC Filmaajat hankki voiton tuurilla ja tuomariavuilla. Sevilla osoitti FC Filmaajien joukkueen surkean tason 25 minuutilla. Puolustuslinjan sählätessä Trochowski teki hallitusti 1-0. Toisen jakson aluksi pellehyppääjien linjasta juostaan läpi, Negredo 2-0. Hirveällä tuurilla Fabregas pääsi potkaisemaan sinne päin 2-1 kavennuksen. Sitten tuomari otti pääosan.

Busquetsin törkeästä taklauksesta punainen kortti olisi ollut oikea tuomio, ei tietenkään vaan merkityksetön keltainen. Pääosaan astui FC Filmaajien akatemiassa käynyt Fabregas, joka on oppinut filmaamaan joukkueessa.

Videopätkää tuosta http://www.youtube.com/watch?v=VTvHyLO9Vag

Tuomari on muualla ja säälittävä Fabregas itkee Sevillan parhaalle puolustavalle keskikenttäpelaajalle, Medelille, punaisen kortin. Tuomari ei tilannetta edes nähnyt. Idioottimaisuuden huippuna Fabregas on sitä mieltä että punainen kortti oli aiheellinen

Soccerway
Soccernet
Goal.com

Tämä osoittaa kiistattomasti miten FC Filmaajat pärjää. Filmiä ja itkemistä tuomarille. Samalla nähdään kuinka uskomattoman tyhmiä pelaajia FC Filmaajista löytyy. Tällaisista kommenteista Fabregas ansaitsisi pelikieltoa. Valioliigassa pelatessaan Fabregas ei juurikaan filmannut, eli filmauskulttuuri tulee FC Filmaajien joukkueesta.

Eikä tässä vielä kaikki. On melkoinen sattuma että ensin Fabregas itkee peliajan puutteesta ja kun pääsee vihdoin avaukseen, filmaa vastustajalle punaisen kortin. Asia on niin selvä ette tätä viitsi enempää käsitellä.

Tuomaripeli jatkuu. Thiago ottaa pallon kädellään haltuun keskikentällä, tuomari näkee tilanteen, ei vihellä peliä poikki, peli jatkuu ja FC Filmaajat tasoittaa. Seuraavaksi lensi Sevillan valmentaja pihalle.

Ketään ei kiinnostanut kun Villa teki FC Filmaajien voittomaalin 5 minuutin "until we score" lisäajalla. Onneksi Xavi oli täysin paska ja Messi sai vain pari syöttöpistettä joista toisen puhtaasti tuurilla koskemalla palloon vahingossa.

73 kommenttia:

  1. Sevillan Kondogbialla oli käsivirhe kuudentoista rajalla joka jäi viheltämättä, lisäksi Kondogbia veti samanlailla Messiä kuin Busquetsin "punaisen arvoinen taklaus" saamatta edes korttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseisestä käsivirheestä Sevilla ei saanut minkäänlaista hyötyä ja lisäksi käsi oli selvästi luonnollisemmassa asennossa kuin Thiagon tapauksessa. Thiagon tapauksessa tuomari oli myös lähempänä.

      Kondogbia tuli vaihdosta vasta punaisen kortin jälkeen. Siinä vaiheessa korteilla ei merkitystä ollut.

      Poista
    2. Ja sitäpaitsi vajakki kannattaa suurinta futiskenttien vajakkia Terryä, joka tyhmyydestä puhuttessa on ehdoton jalkapallokenttien kuningas.

      Poista
    3. Terry on Kivikova puolustaja joka on todellinen kapteenin esikuva.

      Poista
    4. "todellinen kapteenin esikuva" menee ja potkasee vuoden tärkeimmässä pelissä tunnettua "rikkeen korostajaa" ja hankkii punaisen kortin ja siviilissä panee pelikaverin muijaa.

      Toisaalta toihan on sun mielipide joten en ihmettele enempää.

      Poista
    5. Terry osoitti millainen itkijä Sanchez on.

      Siviilissä Terry piti joukkueensa puolta viimeiseen saakka.

      Poista
    6. jos osoittikin osoitti sen joukkueen kustannuksella joten turha ja kapteeniuden vastainen teko.

      Onneksi Englannin paras pelaaja/kapteeni on nyt maajoukkeenkin kapteeni.Gerrardilla on se kapteenin paras ominaisuus:Onnistu aina suurissa peleissä.

      Poista
    7. Miten sen ottaa, tuomarin vika kun antoi punaisen.

      Gerrard on tosiaan pelastanut Liverpoolin monta kertaa. Yksi parhaista osumaan tiukassa paikassa.

      Poista
  2. Messiä tultiin kyllä jaloille rumasti. Olin myös hyvin pettynyt Messin syöttöjen selitykseen.
    Sama dumari vihelsi viime vuonna realille 4 penaldoa ja antoi vastustajalle 3 punaista kahdessa pelissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi filmasi kuten tavallista eikä pärjää väännöissä, ei sen kummempaa.

      Eihän Messi saanut yhtäkään kunnon syöttöä aikaan ennen Sevillan pelaamista vajaalla.

      Se mitä tuomari teki joskus kauan sitten Realin hyväksi on epäolennaista.

      Poista
    2. Olet ainoa jooka näin ajattelee.

      Poista
    3. Tuskin olen. Esim Sevillan valmentaja oli aika vihainen.

      Poista
  3. Tässä blogissa ei ole mitään totuuspohjaa. Olisit uskottavampi jos edes yrittäisit olla objektiivinen. Tosin uskottavuus ei taidakaan olla tavoitteesi, vaan provosoiminen. En ole Barcelonan fani mutta Barca pelasi kauden parasta futistaan ensimmäiset 20 minuuttia.Ja silloinhan Messi vasta liekeissä olikin, jos peliä katsoit. Maali sitten muutti peliä.
    Fabregas tietenkin dramatisoi tuota kontaktia, mutta syyttävä sormi osuu myös Medelin toimintaan. Tuo punainen oli kyllä siinä mielessä pelin linjan vastainen kun Messin ja kumppaneiden jaloille sai tulla ihan miten tahtoo. Käsivirhe oli mielestäni tahaton, pallo pomppasi käteen eikä sitä oikein ehtinyt poiskaan ottaa. Kuten Virkkunen totesi, tuo käsivirhe on huomattavasti vähemmän kyseenalainen kuin Cescin tilanne. Ja Cesc ei muuten itkenyt punaista, itse asiassa vaan lähti tilanteesta pois eikä siinä mitään tuomarille purnaamista ollut.
    Messi filmasi? Öö, noh, ehkä sinä Messinvihaajana näit sen niin. Minun silmiin Sevillan kaverit roikkui Messissä ihan miten sattuu ja potki jatkuvasti jaloille. Ja Messin syöttöpisteethän olivat siinä mielessä varsin tärkeitä että ne oli tasotus-ja voittomaali.
    Sevilla toki kärsi tuosta punaisesta joka oli hieman helppo tuomio mutta siellä oli kontakti jota joka ikinen jalkapalloilija tänä päivänä olisi liioitellut. Surullista mutta totta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ARE YOU TROLLING??? NÄITKÖ MITÄ HAGREGAS TEKEE?
      Kattokaa tarkkaan.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tq1H-EytJuU

      HESK HAGREGAS LYÖ OLKAPÄÄLLÄÄN SUORAAN MEDELIÄ KAULAAN! Selvä punasen paikka Hagregasille, mutta mitä Medel tekee? EI MITÄÄN mistä pitäisi antaa korttia!

      Mistä lähtien pallon on saanut POTKAISTA OMAAN KÄTEEN? Ei se olisi niin paha, jos vastustaja potkaisisi pallon metrin päästä käteen, mutta THIAGO POTKAISEE PALLON OMAAN KÄTEEN!! Miksei Uefalonan pelaajat vain ota palloa käteen ja heitä sitä maaliin? Saisivat helpommin maalin. Ainiin Muna teki sen jo kerran Getafea vastaan.

      LOL väität, että Munan jaloille sai tulla miten tahtoo? No tämä selvästi tarkoittaa, että et katsonut ottelua. Uefalona sai jokaisesta hipaisusta vaparin, mutta Sevilla ei saanut samanlaisista tilanteista mitään.

      Näinhän se on mennyt viime vuodet:
      http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/62876-4-3-3-3.jpg

      Poista
    2. - En huomannut sitä "kauden parasta futista" eikä Messikään saanut mitään aikaan.

      Messiä sai tällä kertaa ottaa kuten muitakin, eikä joka hipaisusta vihelletty vaparia.

      Mitä sitten vaikka käsivirhe olisi ollut tahaton? Thiago sai tilanteesta selvää etua ja oikea tuomio olisi ollut vapaapotku Sevillalle. Pitääkö jatkosas jättää tahattomat käsivirheet viehltämättä jos vaikka pallo menee kädestä maaliin?

      Messi filmaa aina kun panokset kovenevat. Syöttöpiste kun pallo kimpoaa jalasta tuurilla FAbregasille?

      Olennaisinta on että filmaajana oli FC Filmaajien pelaaja.

      - Tämä oli loistava viesti, kirjoita lisää vastaavia.

      Hagregas tuossa oli se suurin konna, totta.

      Tuota edellä tarkoitinkin, pallo käteen ja maaliin, ei tahallinen käsi, ei vihelletä.

      Poista
  4. Tuota noin... Tulin vähän selailemaan tätä sinun blogiasi... Tämä vaikuttaa oikeasti aika pahasti pakko-oireiselta käyttäytymiseltä. Tiedän itse aika hyvin mistä puhun, koska itsekin olen kärsinyt kaikenlaisista pakkoajatuksista/oireista. Et nyt varmaasti tästä postauksestani ole kiinnostunut, mutta tarvitset oikeasti hoitoa ja lääkityksen. Ei muuta kuin kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvitset selvästi lisää pillereitä. Meneppäs takasin lääkäris luokse. Mielisairaalakaan ei olisi sinulle pahitteeksi

      Poista
    2. - Kiitos huolehtimisestasi. Voin oikein mainiosti enkä näe tarvetta hakea apua.

      - Kiitos sinullekin huolehtimisesta. Tällaista harvoin näkee netin puolella. Kerrotko tarkemmin millaisia pillereitä tarvitsen? Voin kertoa lääkärille ja kysyä mitä mieltä hän on suosituksistasi. Mielisairaalaan ei ole kovin pitkä matka, ei siinäkään ongelmaa.

      Poista
    3. Jos nyt aluksi psyykeläikkeitä ja rauhoittavia, ehkä se mielisairaala ei nyt ole tarpeellinen. Vaikka kyllähän osa näistä kirjoituksista on kovinkin harhaisen oloisia. Näet meinaan peleistä sellaisia asioita mitä kukaan muu ei näe, etkä tunnu edes ymmärtävän niiden olevan mielikuvituksesi tuotetta. Tuo on muuten yksi skitsofrenian tunnusmerkki.
      Kylläpä olin eilen monttu auki pitkään kun kävin näitä lukemassa.

      Jos tuo Anonyymi minulle kommentoi niin ei varmasti olisi minullekaan pahitteeksi. :)

      Poista
    4. MV en tarkoittanut sinua, tarkoitin toista anonyymiä kuten anonyymi tuossa sanookin.

      Poista
    5. - Kerrotko tarkemmin mitä pillereitä tarkoitat? Lääkäri kyllä tietää mitä eri lääkeaineet tekevät.

      Anna esimerkkejä asioista joita kukaan muu "ei näe"?

      - Selvä juttu :)

      Poista
    6. Vaikka tuolta tuollainen
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Loratsepaami
      ja sitten tuota ne jokatapauksessa tyrkkäsee mukaan.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Essitalopraami :D

      Mutta ihan tosissani kaikki ei ole kunnossa, jos näet tuossakin antamassasi youtubelinkistä Messin filmaavan. Vastaavanlaista uskomattomia väitteitä löytyy tästä blogista vaikka kuinka paljon, kun selailee vähän vanhempia päivityksiä. En anna esimerkkejä niistä, koska se ei johtaisi mihinkään muuhun kuin korkeintaan turhaan jankkaamiseen.

      http://www.youtube.com/watch?v=70yRhEd8SHY&t=111

      Poista
    7. Annanpa vielä messinvihaajalle tehtävän ennen kuin poistun muihin rientoihin.

      Katsopas tuo videoklippi alusta loppuun. Ja koita unohtaa, että kyseessä on sinun suuresti vihaamasi pelaaja ja katsoa objektiivisesti. Voitko väittää, ettei jälleen kerran Messi ollut kentän kentän kuningas.

      Poista
    8. Messi ei ollut lähellekään kentän kuningas. Aikaansaannokset olivat olemattomat, ainoastaan pari tuurisyöttöä joista toinen vastustajan pelatessa vajaalla.

      Enkä muutenkaan tee "kentän paras" -arvioita jonkun juutubeklipin perusteella.

      Poista
    9. Mutta teet "kentän huonoin" -arvioita jonkun juutubeklipin perusteella.

      Muuttuva mielipide se paras.

      Poista
    10. Missä kohtaa olen tehnyt? Muutenkin kaksi eri asiaa.

      Poista
    11. Olet harvinaisen oikeassa, mutta on aika sairasta laittaa YouTube -linkkejä, jotka ovat negatiivisia sävyltään Barcaa kohtaan ja taas haukkua ne, jotka edustavat toista maata samaisesta joukkueesta.

      Tässä artikkelissa esim. pistit linkkiä. Jos tutkit omia postejasi takaapäin mieti hämmästytkö vai mitä teet, mutta samisia linkkauksia löytyy sieltäkin. Olet valitettavasti nyt vähän ristitulessa.

      Poista
    12. - Laitan niitä linkkejä jotka oikeasti ovat hyviä ja haukun pelkkää Barcapropagandaa sisältävät.

      Laitoin linkin Fabregasin filmauksesta niin.

      Poista
    13. Tämän keskustelun videoklippi YouTubesta ei ole mainitsemaasi propagandaa.

      Poista
    14. Messiklippi? Sehän nimenomaan on.

      Poista
  5. Vastustajan puskeminen päällä on punaisen kortin arvoinen temppu. Cescin syyttäminen filmaajaksi tuossa tilanteessa kertoo väitteen esittäjän mielisairaudesta.

    Busquetsille olisi voinut antaa punaisen, mutta silloin olisi Sevillallekkin pitänyt antaa ainakin 3 punaista enemmän, koska esittivät vastaavia ja vielä törkeämpiä taklauksia useita.

    Tasoitusmaalissa pallo osuu Thiagon käteen koska Navas repii Thiagoa.

    Eipä ole yllättävää, että heti alkaa hirveä itku kun suomalaistyylisellä paskapallolla voittoa hakenut joukkue saikin juuri sen mitä ansaitsi eli kirvelevän tappion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä se pusku oli? Ei ainakaan hidastuksessa näy.

      "Busquetsille olisi voinut antaa punaisen, mutta silloin olisi Sevillallekkin pitänyt antaa ainakin 3 punaista enemmän, koska esittivät vastaavia ja vielä törkeämpiä taklauksia useita." - Sevilla sai KAKSI keltaista korttia.

      "Tasoitusmaalissa pallo osuu Thiagon käteen koska Navas repii Thiagoa." - Eli sen takia Thiago sai pelata palloa kädellään?

      Sevilla ansaitsi voiton, tuomarin takia jäi saamatta.

      Poista
    2. "Missä se pusku oli? Ei ainakaan hidastuksessa näy."

      En voi auttaa jos olet sokea tai idiootti.

      "Sevilla ansaitsi voiton, tuomarin takia jäi saamatta."

      Sevilla sai mitä ansaitsikin.

      Poista
    3. Osaan katsoa videolta enkä näe. Ehkä olet itse sokea tai idiootti.

      FC Filmaajat olisi tappion tullessa saanut mitä ansaitsikin.

      Poista
  6. Mitäs mieltä MV on tästä uutisesta:
    http://yle.fi/urheilu/espn_cristiano_ronaldo_vaatii_puolta_miljoonaa_viikossa/6315755

    On kovaa olla C. Ronaldo, palkkakin on selvästi alakanttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palkka on alakanttiin kun joku Eto'o:n kaltainen "parhaat vuodet vuosia takanapäin" veteraani tienaa enemmän.

      Poista
  7. Ei voi olla todellista kuinka kuvottava Fabregasista on tullutkaan vuoden Fc uefassa pelattuaan. Ja olihan tuo eilinen peli törkeä ryöstö tuomareilta Sevillaa kohtaan. Kuinka uefaloonan kaltaista paskasakkia kukaan voi edes kannattaa???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan oli täysin odotettua. En ymmärrä miksi Uefaloonaa kukaan kannattaa, sen takia tämä blogikin on pystyssä.

      Poista
    2. "Kuinka uefaloonan kaltaista paskasakkia kukaan voi edes kannattaa???"

      Siten, että ymmärtää jotakin jalkapallosta. Se tosin on Suomessa erittäin harvinaista.

      Poista
    3. Jos ymmärtää jotain jalkapallosta, ei arvosta tuollaista pellejengiä.

      Poista
  8. mv tiedettävästi ei tiedä nyky paitsiosääntöä eikä näyttävästi tiedä nyky käsivirhettäkään. käsi mikä on luonnollisessa asennossa tilanteeseen katsoessa missä pelaaja ei ehdi reagoimaan ei ole käsivirhe nykyjalkapallossa. jos tuomari katsoo ettei pelaaja ehdi reagoimaan ja käsi luonnollisessa asennossa se ei siis ole käsivirhe. toisin kuin rakiticin käsivirhe pelissä kun hänellä on käsi pään korkeudella ( näin ollen ei luonnollinen asento ) ja rakiticille lappu keltainen. kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman off topic. En pidä yhtään näistä nykyisistä käsi- ja paitsiosäännöistä. Jättää aivan liikaa varaa tulkinnalle.

      Paitsio pitäisi olla paitsio aina kun syötön lähtiessä joku pelaaja on paitsiossa. Linja-tuomarilla oli sen katsomisessa jo vanhoillakin säännöllä aivan tarpeeksi ongelmia.

      Sama käsivirheessä. Joko niin, että käsivirhe on käsivirhe aina kun pallo osuu käteen ellei palloa siihen ole suorastaan tähdätty. Tai sitten niin, että käsivirhe on kyseessä ainoastaan silloin kun palloa yritetään pelata kädellä selkeääkin selkeämmin (esim. Suarez Ghanaa vastaan 2010 mm-kisoissa).

      Mitä edelliseen Barca peliin tulee, niin harvinaista kuin se onkin, olen tällä kertaa molemmista tilanteista mv:n kanssa ihan samaa mieltä. Fabregas olisi ansainnut tempustaan punaisen ja pitkän pelikiellon. Temppu oli todella raukkamaninen. Myös Thiagon tilanteesta olisi pitänyt viheltää käsivirhe. Rangaistusalueella ei missään nimessä, keskialueella ehdottomasti.

      Ainoastaan siitä olen erimieltä, että tuomari ei välttämättä sitä tilannetta ehtinyt nähdä. Hän käänsi päätään tilanteeseen juuri viimehetkellä. Eikä mistään voi tietää mihin hänen pupillinsa juuri silloin osoittivat :D. Huom. tilanne tapahtui salaman nopeasti, ei niin miltä se hidastuksessa näytti.

      Poista
    2. - Tiedän molemmat säännöt. Tiedoksesi että vapaapotkun arvoinen rike rankkarialueella = rankkari. Sääntöjen mukaan. Käytännössä ei mene ihan noin.

      Sovella noihin kahteen tapaukseen. Asia voi olla säännöissä jotain mutta käytännössä jotain muuta.

      - Paitsiosääntö oli aiemmin noin. Sitä muutettiin jotta saadaan lisää spekuloitavaa.

      Käsivirheeseen osittain sama, mutta tuolla tavalla tulisi vähän liikaa rankkareita kun potkitaan palloa kättä kohti ja joskus osuukin.

      Mukavaa kun olet samaa mieltä.

      Ehkä tuomari ei tilannetta kunnolla nähnyt mutta olisi voinut viheltää vaikka varmuuden vuoksi, niin olisi säästytty hirveältä valitusrumbalta.

      Poista
    3. minkä takia olisi viheltänyt jos ei nähnyt ja kaiken lisäksi kukaan ei hirveämmin protestoinut.

      Poista
    4. Kukaan ei hirveämmin protestoinut? Esim Sevillan valmentajalle punainen kortti.

      Poista
    5. siis jos tuomari ei sitä nähnyt niin ei voi viheltää jos ei koko joukkue rupea protestoimaan samantien joku valmentajan protestointi on turhaa jos tuomari ei nännyt.
      Siis olen kanssasi samaa mieltä että oli virhe ja peli olisi pitänyt pistää poikki ja vapari sevillalle,mutta jos tuomari ei näe/ole varma niin tietääkseni nämä kuuluisi mennä hyökkäävän joukkueen eduksi epäselvässä tilanteessa,kuten paitsio tilanteetkin.

      Vai mitä mieltä itse olet kumpi parempi:

      Tuomari viheltää aina pelin poikki,kun edes on 1% mahdollisuus että tapahtui rike vai...
      Tuomari viheltää,kun näkee rikkeen tapahtuvan selvästi tai omasta mielestään tarpeeksi selvästi tai jos avustava näkee sen.

      Poista
    6. Tässä tapauksessa Sevillan vapari keskialueelta ei olisi ollut merkityksellinen. Sen sijaan Thiagon käsivirhe oli todella merkityksellinen. Joten olisi pitänyt viheltää varmuuden vuoksi. Tilanne oli niin selvä.

      Poista
    7. Niin no, ei sitä nyt varmuuden vuoksi voi viheltää, jos ei sitä kunnolla havainnut. Kukaanhan ei voinut tietää, että se tilanne johtaisi maaliin.

      Poista
    8. Miksi ei voi varmuuden vuoksi viheltää? Niin tehdään suunnilleen joka ottelussa. Juuri syystä ettei selvä virheratkaisu johda maaliin tai muuten ratkaise peliä.

      Poista
  9. That was after 72 minutes and the official was under the spotlight again as Cesc made it 2-2 just before the end. This time, he failed to penalise Thiago Alcantara's clear handball in the build-up to the goal, although contact had been involuntary and the decision therefore appeared the right one.

    Siinä vielä lainaus Goal.comista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goal.com on FC Barcelonan fanisivusto.

      Poista
    2. Trololo, "faktana" olet sivua esittänyt, kun olet huomannut sen kirjoittavan negatiivisesti Barcasta.

      Muuttuva mielipide se paras.

      Poista
    3. Goal.com:ssa on useita toimittajia. Lisäksi Goal.com peittelee fanitustaan kirjoittamalla välillä myös Barca-vastaisia juttuja, totuus ei silti muutu.

      Poista
  10. "Messi filmaa aina kun panokset kovenevat"
    Etippä mulle missä Messi filmaa Sevilla pelissä. Messi on pelaaja joka filmaa kaikista vähiten.
    http://www.youtube.com/watch?v=70yRhEd8SHY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vähän hormoneita ja tasapaino heikko http://www.youtube.com/watch?v=70yRhEd8SHY&t=111

      Poista
    2. kyynerpäällä selkään

      Poista
    3. hauska poika, ootko ikinä juossu? Tai pelannu, tuskin. Saattasit jopa tietää miten käy kun kovassa vauhdissa pukataan takaa päin. Tai yleensäkkään kopautellaan jaloille. Kaatuu helposti. Mä ymmärrän että sä et valjussa näe mitään kaatumisia kovassa vauhdissa kun ei siellä pubi-kaverit oikein jaksa juosta rapuloissaan. Muttei se sitä tarkota että muualla olis samanlainen alkoholiongelma.

      Poista
    4. - Messi filmasi eikun korosti rikettä.

      - Olen kyllä enkä kaatunut kovin helposti. Se on tuo Barcelonan tauti jolle eräs dopingvänkääjä voisi keksiä oman tautimäärittelyn :)

      Poista
  11. Eli et löytänyt yhtäkään kohtaa.
    Ja sinun mielestä kaikki Messin maalit ovat vastustajan huonoutta, ei Messin hyvyyttä. Joten mikä on hienoin maali minkä Messi on tehnyt urallaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule yhtäkään hienoa maalia Messiltä mieleen. Vähiten rumaakaan ei tule mieleen. Valitan etten pysty tarjoamaan vastausta.

      Poista
    2. http://www.youtube.com/watch?v=Sw_UnJ06s90

      Eikö tuo ole mielestäsi hieno maali?

      Poista
    3. http://www.youtube.com/watch?v=BDEaHZzueoA

      Tai tuo?

      Poista
    4. Eka maali Copa del Rey:ssa ja puolustus pelaa paskasti. Eikä näyttänyt kiinnostavankaan.

      Casillas sijoittaa muurin amatöörimäisesti, ei muuta mainittavaa.

      Poista
  12. Eikun kerro nyt, kerro vähiten rumin maali. Haluan tietää millainen maalin pitää olla. Messi on tehnyt jotain 280 maalia niin ei ne kaikki ole rumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule yhtään ei rumaa mieleen. Täytyy miettiä pari päivää parasta vaihtoehtoa tähän.

      Poista
  13. No kun, Messi ei ole tehnyt mitään hineoa maalia, onko kukaan tehnyt ? Entä maalia jossa puolustus/maalivahti/tuomari ei ole tehnyt virhettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noita paljon. Messi ei pelityylinsä takia tee tuollaisia.

      Poista
  14. Muutama kysymys Messinvihaajalle:

    Kuinka paljon omistat aikaa elämästäsi tälle blogille ja Messin/Barcelonan vihaamiseen? Katsotko jopa jokaisen Barcelonan pelin, jotta saisit aineistoa kirjoituksillesi?

    Miksi vihaat Messiä, jos hän on mielestäsi "paska" pelaaja?

    Kuinka vanha olet? Ja millaisessa asemassa olet tällä hetkellä yhteiskunnassa (opiskelu, työt, työtön, jne....)? ihan vain mielenkiinnosta tämä, kun niin vakava asia tämä Barcelonan vihaaminen sinulle on, jotta tietäisi millaisesta tyypistä on kyse....

    Kirjoitatko muilla forumeilla/keskustelupalstoilla vakituisesti, kuin täällä ja Yle urheilun sivuilla?

    Kuka on mielestäsi maailman paras pelaaja, jos ei Messi tai Ronaldo?

    Mistä lähtien olet kannattanut Chelsea ja miksi juuri Chelsea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kuinka paljon omistat aikaa elämästäsi tälle blogille ja Messin/Barcelonan vihaamiseen? Katsotko jopa jokaisen Barcelonan pelin, jotta saisit aineistoa kirjoituksillesi?" - Kaikki aikani kuluu Messin ja FC Barcelonan vihaamiseen. Tietenkin katson jokaisen FC Barcelonan ottelun, kuten olen monta kertaa sanonut.

      "Miksi vihaat Messiä, jos hän on mielestäsi "paska" pelaaja?"

      http://antibfc.blogspot.com/2012/01/anti-bfcn-syntytarina.html

      "Kuinka vanha olet? Ja millaisessa asemassa olet tällä hetkellä yhteiskunnassa (opiskelu, työt, työtön, jne....)? ihan vain mielenkiinnosta tämä, kun niin vakava asia tämä Barcelonan vihaaminen sinulle on, jotta tietäisi millaisesta tyypistä on kyse...." - Näihin asioihin en kommentoi. Toisinaan Messinvihaaja Mustanaamio poistuu stadionilta ja liikkuu kaupungissa kuin kuka tahansa meistä.

      "Kirjoitatko muilla forumeilla/keskustelupalstoilla vakituisesti, kuin täällä ja Yle urheilun sivuilla?" - Aika monellakin. Myös ulkomailla jossakin määrin.

      "Kuka on mielestäsi maailman paras pelaaja, jos ei Messi tai Ronaldo?" - Viime kaudella Frank Lampard tai Didier Drogba.

      "Mistä lähtien olet kannattanut Chelsea ja miksi juuri Chelsea?" - Jälleen kerran tuo kertoo sen http://antibfc.blogspot.com/2012/01/anti-bfcn-syntytarina.html

      Poista
    2. "Mistä lähtien olet kannattanut Chelsea ja miksi juuri Chelsea?" - Jälleen kerran tuo kertoo sen http://antibfc.blogspot.com/2012/01/anti-bfcn-syntytarina.html

      Eli olet ollut Chelsean kannattaja kyseisen ottelun jälkeen? Eli Barcan/Messin vihaamisen ohella aloit kannattaa Chelsea? Myötätuntoa, kostonhalua tämän taustalla? Mielenkiintoista....

      Poista
    3. Kyllä, tuon ottelun jälkeen vannoin Anti-BFC valan.

      Chelsean kannattamiseni on hieman vähentynyt erottuani Sinipartiosta. Kostonhalua on taustalla tietenkin.

      Poista
  15. Lisäkysymyksiä:

    Entä jos samaan aikaan Barcan pelin kanssa tulee esim Chelsean tai Realin peli?

    Menetätkö hermosi/saatko aggressioita jos Barcelona voittaa jalkapallo-ottelun/Messi tekee maalin?

    Ovatko kaikki Valioliigan joukkueet parempia joukkueita kuin Barcelona ja muut La Ligan joukkueet?

    Pelaako Valioliigassa mielestäsi muitakin hyviä joukkueita kuin Chelsea?

    Jos Valioliiga-joukkue voittaa Chelsean, raivoatko ja syytät tuomareita/vetoat kiinnostuksen puutteeseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcan ottelu katsotaan aina, nuo muut ottelut joko jälkikäteen tai toiselta näytöltä.

      "Menetätkö hermosi/saatko aggressioita jos Barcelona voittaa jalkapallo-ottelun/Messi tekee maalin?" - Arvaa? Vastaus ei ole: ei.

      "Ovatko kaikki Valioliigan joukkueet parempia joukkueita kuin Barcelona ja muut La Ligan joukkueet?" - Kaikki ovat parempia kuin FC Barcelona, Real Madridille eivät ihan kaikki pärjää.

      "Pelaako Valioliigassa mielestäsi muitakin hyviä joukkueita kuin Chelsea?" - Kivikovassa Valioliigassa on useita hyviä joukkueita.

      "Jos Valioliiga-joukkue voittaa Chelsean, raivoatko ja syytät tuomareita/vetoat kiinnostuksen puutteeseen?" - Yleensä en.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.