lauantai 22. syyskuuta 2012

Tuomari pilasi Granadan loistavan taistelun

Viime kaudella niukasti säilynyt Granada näytti kuinka paska joukkue FC Filmaajat on kotikentällään. Tuomari avusti FC Filmaajia koko ottelun ajan ja siitä huolimatta FC Filmaajat tarvitsivat Xavin älyttömällä tuurilla laukoman maalin voittaakseen ottelun ja tilannetta edelsi selvä rike toisessa päässä. Oikea tuomio siitä eikä Xavi olisi päässyt vetämään. Tuomari ei myöskään antanut FC Filmaajille yhtäkään keltaista korttia, selvää aihetta oli ainakin 10:n. Varsinkin Fabregasin kuolema rankkarialueella oli täysin selvä varoituksen paikka. Jälleen kerran FC Filmaajien rikkeistä ei annettu korttia mutta selvästi pienemmistä rikkeistä kyllä Granadan pelaajille.

Messi oli totutun paska, ei saanut mitään aikaan ja suurin vaikutus peliin oli valittaa muille FC Filmaajien pelaajille. Ottelu todistaa FC Filmaajien tarvitsevan tuomariapuja jokaisessa ottelussa voittaakseen. En ihmettele ettei useimpia vastustajia kiinnosta edes yrittää FC Filmaajia vastaan. Tuomari auttaa kuitenkin FC Filmaajat voittoon.

Loistavasti taistellut Granada häviää koska ilmeisesti tuomaria on käsketty auttamaan FC Filmaajia jokaisessa pelitilanteessa. FC Filmaajien tämän kauden mahdollinen Espanjan liigan voitto tulee tuomariavuilla jos tulee. Se on viimeistään nyt faktaa.

93 kommenttia:

  1. Jos Barca olisi voittanut 4-0 tai jotain niin olisit sanonut Granadaa lentopallo joukkueeksi.
    Nyt kun Messi ei tehnyt tehoja niin heti haukut, katsopa Cristiinaa Realissa, ollut ihan paska 4 viimeiset peliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voittomaali Valioliigan mestaria vastaan = ihan paska?

      Poista
    2. Tarkoitan liigassa. Ja toikin voittomaali oli tuuria/kompanyn virhe.
      Tiesitkö muuten että kaikki maalit mitä Ronaldo on tehnyt tällä kaudella tähän asti on mennyt maalivahdin/tuurin piikkiin.

      Poista
    3. Ronaldo on ollut liigassa Madridin paras pelaaja ratkaisten ainoan voitto-ottelun maaleillaan.

      Aika harva noista maaleista on mennyt kassarin/tuurin piikkiin, City ottelun maali eniten.

      Poista
  2. Mitäs täällä tapahtuu? Mitätön selssifani itkee...HAHAHAHAHAHAHAAA!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tais kuule eilen olla Chelsealla enemmän filmejä kun Barcalla.

      Katsoithan kuka oli ottelun pelaaja? Olisikohan ollu Granadan maalivahti.
      Ilman Tonon elämänsä peliä olisi lukemat ollu todella rumat.
      Xavin maali oli loistava osoitus miehen taidoista ja Barca ansaitsi voittonsa.

      Selvä rike? Ei se ole Barcan pelaajien vika jos tuuli puhaltaa sen verran ettei Granadan mies pysy pystyssä.
      Kenellehän Barcan pelaajista olisi pitänyt antaa kortti ja mistä tilanteesta?
      Pienempi rike? Jos läpiajon estäminen kyynärpäällä naamaan on pieni rike niin mikähän oli Barcalla pahempi rike?
      Ja jos mennään Mv linjalle niin Barcalta jäi rankkari saamatta kun Nyom pelasi palloa kädellä. Jos sama asia olisi tapahtunut Barcan päässä niin taas ois MV itkeny että selvä rankkari jäi viheltämättä.

      Chelsea on tällä hetkellä pahin filmipartio ja kun reppanat ei osaa sitäkään. Chelsea oli totutun paska ja Assholin räkä maalilla otti voiton jota ei ansainnut.

      Poista
    2. Tono oli tosiaan kyseisen pelin paras pelaaja ehdottomasti, todellisia huipputorjuntoja ja muutama aika haamupelastus. Valdes otti myös kylmästi pois Granadan muutamat paikat. Granadan puolustus pelasi myös uhrautuvasti, Messillä oli muutama hyvä paikka jo 1. puoliajalla, mutta jostain puolustajan jalka vaan ehti aina laukauksen tielle. Upea taistelu Granadalta.

      Messinvihaajan väitteet Barcapelaajien "tuurilaukauksista" alkavat myös murentua aika pahasti. Ensin Adriano, sitten Tello ja nyt Xavi! Liki peräkkäisissä otteluissa upeita kuteja aivan tolpan viereen tai yläkulmiin. Näyttäisi siltä, että lähes kuka tahansa Barcapeluri pystyy paikan tullessa tykittämään sellaisen kanuunan, ettei maalivahdilla jää mitään mahdollisuuksia.

      Poista
    3. Saisivat Vaan Barcan jätkät vetää sen yhden vedon 16 ulkopuolelta jo ottelun alussa niin voisit sitten loppu pelin keskittyä siihen "juostaan pallon kanssa maaliin" taktiikkaan=) Mutta sitä Barcan ainoota vetoa pelissä 16 ulkopuolelta saa aina odottaa pelin loppupuolelle.

      Poista
    4. No lähempää se maalin tekeminen noin yleisesti on helpompaa :D Olihan Barcalla paikkoja tehdä 5-6 maalia, mutta tällä kertaa veskari oli ns. "liekeissä" Cesciltäkin nähtiin 2 oikein hyvää paikkaa, toinen meni valitettavasti päin ja toinen hitusen ohi. Messillä oli jo 1. puoliajalla useampa laukaus, mutta puolustus sai koipiaan eteen jne.

      Kuten sanottua, paikkoja oli, mutta puolustus ja varsinkin maalivahti Tono pelasivat aivan erinomaisesti.

      Poista
    5. Ihmettelen vaan et mistä tuo Mv löytää niin paskoja striimejä että näkee pelit tuolla tavalla. Itse jouduin olosuhteiden pakosta katsomaan veikkauksen striiminä barcan pelin eilen ja vaikka laatu oli mitä oli niin ilmeisesti katsoin eri peliä kuin Mv koska tapahtumat olivat erillaiset kuin mitä herra Mv on kirjoittanut.

      Poista
    6. Avainsana ihmettelyysi/kysymykseesi on "vihalasit"! Kun katsoo otteluita sellaisten läpi ja tietentahtoen vielä vähän valehtelee kirjoituksissaan, niin lopputulos on nähdynlainen aivopieru. Selitykset ovat kerta toisensa jälkeen luokaa "nokun tuomari..." ja "no kun vastustajaa ei kiinnostanut..." ja niin edelleen.

      Poista
    7. Tarkoitin sitä että Barca vetää 1-5 kertaa pelissä 16 ulkopuolelta ja nekin yleensä vasta kun on lyöty tarpeeks kauan päätä vastustajan bussiin. Tällä kaudella ollu kaukolaukauksien osuma prosentti aika hyvä joten ehkä kannattaisi kokeilla pari kertaa jo pelin alkupuolella. Johan siinä vastustajakin olis sekasin kun barcan jätkät vetääkin heti pelin alus pari kertaa 16 ulkopuolelta.

      Poista
    8. Vihalasit mielestäni väärä sanamuoto.
      Kyllä tuo ongelma tulee jo syvemmältä.

      Poista
    9. Hyvä pointti. Siitä onkin ollut puhetta, että uusi valmentaja Villanova olisi pyrkinyt vähän suoraviivaistamaan Barcan peliä ja tuomaan juuri noita laukauksia enemmän mukaan sen pallon maaliin kuskaamisen lisäksi. Sieltä vaan tosiaan laitapakit ja laiturit rohkeasti pommittamaan, niin alkaa se vastustajan puolustuslinjakin nousemaan vähän ylemmäs. Sitten voikin taas pelata pari nopeaa pistosyöttöä selustaan ja taiteilla sieltä maalin tai pari.

      Poista
    10. Varmaan joku lapsuuden trauma tai jotain

      Poista
    11. Eilen ei ainakaan toiminu. Laitapeli oli aika hidastempoista ennen Pedroa ja Telloa. Villa oli kyllä aivan pihalla. Seurailin taas eilen Sitä ettei Barcalla ollut miehiä boxissa sekottamassa puolustusta.
      Vasta pelin loppupuolella oli hyökkäystilanteessa 2-3 jätkää boxissa.

      Poista
    12. Näinhän tuo oli. Suoraviivaisuutta voisi tosiaan olla enemmänkin ja aikaisemmassa vaiheessa, mutta virallisia otteluita uuden valmentajan alaisuudessa ei vielä kauheasti ole takana, joten eiköhän se peli tuosta vielä kehity.

      Positiivista oli kuitenkin, että pelityyliä pystyttiin jonkin verran muuttamaan ottelun aikana, joka toi lisävariaatioita hyökkäykseen. Se on sellainen seikka, jota ei Guardiolan aikana näkynyt kauheasti. Barcalla on myös ollut nyt aika paljon poissaoloja loukkaantumisten takia, jotka varmasti vaikuttavat jonkin verran.

      Poista
    13. En tiä onko Sanchezilla itseluottamus pohjamudissa vai mikä on kun pysäyttää aina hyökkäyksen eikä juurikaan haasta 1-1.
      Tottahan sen on että Varsinkin Iniestan poissaolo näkyy ja Xavikin alotti penkiltä. Eikä Fabrecasista ja Thiagosta(vielä) ole samanlaisiin variaatioihin kuin Iniestasta ja Xavista.

      Poista
    14. Noita heikompia vastustajia vastaa vois kokeilla 4-2-3-1 että Villa ois puhdas kärki ja Messi vapaa 10. Tulis Messille enemmän tilaa kun topparit joutus juokseen Villan perässä. Nyt Messi joutuu kokoajan pelaan 2 topparia vastaan.

      Poista
    15. - Stokea vastaan siltä varmasti näyttää.

      Tono oli ehdottomasti ottelun paras pelaaja vaikka moni FC Filmaajien paska veto tulikin suoraan päin. Barca ei missään tapauksessa ansainnut voittoaan.

      "Selvä rike? Ei se ole Barcan pelaajien vika jos tuuli puhaltaa sen verran ettei Granadan mies pysy pystyssä." - Ja kun FC Barcelonan pelaaja kaatuu, se on vastustajan vika kun kosketti :D:D

      "Kenellehän Barcan pelaajista olisi pitänyt antaa kortti ja mistä tilanteesta?" - Sacnhez ja Messi vastustajan tönimisestä (Sanchez rankkarialueella, Messi kun pallo menossa yli rajan), Adriano nopean hyökkäyksen pysäyttämisestä jne.

      Granada sai 3 keltaista korttia, FC Filmaajat 0. Olihan siellä Barcalta mm. mainitut rikkeet.

      "Ja jos mennään Mv linjalle niin Barcalta jäi rankkari saamatta kun Nyom pelasi palloa kädellä." - Eikä pelannut vaan pallo hipaisi kättä.

      "Chelsea on tällä hetkellä pahin filmipartio ja kun reppanat ei osaa sitäkään. Chelsea oli totutun paska ja Assholin räkä maalilla otti voiton jota ei ansainnut." - Ashley Cole osoitti olevansa myös maalintekijänä loistava puolustustaitojen lisäksi.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Myönnät sentään Gradanan taistelleen. Enlkä tällä kertaa sanonut ettei Granadaa kiinnostanut.

      "Messinvihaajan väitteet Barcapelaajien "tuurilaukauksista" alkavat myös murentua aika pahasti. Ensin Adriano, sitten Tello ja nyt Xavi! Liki peräkkäisissä otteluissa upeita kuteja aivan tolpan viereen tai yläkulmiin. Näyttäisi siltä, että lähes kuka tahansa Barcapeluri pystyy paikan tullessa tykittämään sellaisen kanuunan, ettei maalivahdilla jää mitään mahdollisuuksia." - Xavin veto oli ainakin puhdasta tuuria. Varmasti tähtäsi niin että menee yläriman kautta sisään. Sentti korkeammalle eikä olisi ollut maali.

      "Saisivat Vaan Barcan jätkät vetää sen yhden vedon 16 ulkopuolelta jo ottelun alussa niin voisit sitten loppu pelin keskittyä siihen "juostaan pallon kanssa maaliin" taktiikkaan=) Mutta sitä Barcan ainoota vetoa pelissä 16 ulkopuolelta saa aina odottaa pelin loppupuolelle." - Olihan siellä vetoja mutta eihän FC Filmaajat osaa vetää kaukaa. Tuurilla menee joskus.

      Zamppa, urheilualojen Guru: FC Filmaajat ei osaa viimeistellä, siinä syy miksi ei pärjäisi Valioliigassa.

      - "Ihmettelen vaan et mistä tuo Mv löytää niin paskoja striimejä että näkee pelit tuolla tavalla." - Asiantuntemuksesi on siinä tapauksessa heikko.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Niin missä kohtaa sanoin ettei Granadaa kiinnostanut?

      - "Johan siinä vastustajakin olis sekasin kun barcan jätkät vetääkin heti pelin alus pari kertaa 16 ulkopuolelta." - Onhan tuota nähty. Enimmäkseen vedot katsomoon.

      - "Vihalasit mielestäni väärä sanamuoto. Kyllä tuo ongelma tulee jo syvemmältä." - Asiantuntemus ei vaadi vihalaseja.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Ei mitään muutosta ole tullut. Tällä kaudella saatu pari tuurimaalia ja heti selität kuinka taktiikan ansiota.

      - "Varmaan joku lapsuuden trauma tai jotain" - Asiantuntemus ei ole traumaa.

      - "En tiä onko Sanchezilla itseluottamus pohjamudissa vai mikä on kun pysäyttää aina hyökkäyksen eikä juurikaan haasta 1-1.": Sanchez alkoi itkemään kun ei saanut filmattua rankkaria.

      Thiago on pelkkä tusinajanari joka sai pari maalia harkkaotteluissa viime kaudella. Sitten paljastui oikea taso.

      Poista
    16. Toki Granada taisteli, erittäin hyvinkin. En missään kohtaa väittänyt sinun sanoneen, etteikö Granadaa olisi kiinnostanut, mutta kyseessä on kuitenkin vakioselityksesti, joten käytin sitä esimerkkinä.

      Xavin jalan asentoa tarkastellessa huomaa kyllä, että veto oli suunnattu kohti yläkulmaa. Epäonnistunut veto siinä mielessä, ettei mennyt ihan sinne, minne oli tarkoitettu, mutta osoitus siitä, että huippupelaaja voi vähän epäonnistuneellakin suorituksella tehdä hienon maalin.

      Viime aikoina nuo Barcan kaukovedot ovat aika hyvällä prosentilla menneet kyllä maaliin. Lähes joka ottelussa joku pelaajista on sellaisen maalin tehnyt.

      Minä olen kyllä huomannut nyt Villanovan aikana, että Barcan pelityyli on muuttunut raahtusen suoraviivaisemmaksi, mikä on vain hyvä asia.

      Poista
  3. On todella kamalaa katsoa kun teknisesti lahjakkaat pelaajat (Silva, Aguero, Mata, etc)
    tyhmyyttään lähtee kurapallon osto joukkueisiin ison rahan perässä ja vuoden jälkeen niistä tulee aivan puujalkoja. Kurapallo on kuin liukuhihnatyö. Pää turtuu.
    Ei siis mikään ihme jos luovuus ja tekniset taidot unohtuu kun on vuoden juossu kiskoilla ilman luovuuden vapautta ja oikeutta yksilö suorituksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähtevät rohkeasti sarjaan jossa on kovia otteluita enemmän kuin 2 per kausi.

      Poista
    2. Tasaisia otteluita ehkä muttei kovia. Valioliigan taso ei millään mittarilla ylitä La ligan tasoa.

      Poista
    3. Valioliigan taso ylittää kaikilla mittareilla Rantapalloliigan tason.

      Poista
    4. Valioliigan taso ei yllä millään mittareilla Rantapalloliigan tasoon.

      Poista
    5. Ei vaan kaikilla. Esim kärkipään tasaisuus sarjataulukossa, pelaajien taso, pelin taso...

      Poista
    6. Kärkipää on yleensä Valioliigassa tasaisempi mutta maailman parhaat pelaajat ovat Espanjassa ja Valioliiga on taktisesti vuosikymmeniä muita sarjoja jäljessä.

      Poista
    7. Maailman parhaat pelaajat kuten Kaka? Cristiano Ronaldo kyllä, mutta sitten tuleekin iso aukko. Taktisesti Valioliiga on edellä koska siellä pärjätäkseen pitää osata pelata hyvin erilaisia joukkueita vastaan.

      Poista
    8. 2011 kultaisen pallon äänestyksessä vain 2 äänestäjää äänesti Valioliiga pelaajan maailman parhaaksi. Englannin kaikki edustajat äänestivät Barcan pelaajaa.

      Poista
    9. Kertoo kuinka kova taso Valioliigassa on. Siellä ei pari pelaajaa pääse juhlimaan 36 ottelussa.

      Oletko koskaan kuullut "äänestä siten ettei vihaamasi pelaaja voita"- meiningistä?

      Englannin äänet olivat huumoriääniä.

      Poista
    10. Huvittavaa kun joku yrittää valehdella itselleen :D

      Poista
    11. Voi kun raukka vielä uskoo omiin valheisiin :D Valitettavasti itse olen kasvanut liian vanhaksi joten minun on tyydyttävä tylsään faktaan, mutta sinun kannattaa vielä pysyä lapsenomaisessa mielikuvitumaailmassa! Siellä on varmasti mukavampi olla kun ei tarvi perustella asioita vaan voi vapaasti heitellä mitä omituisempia ajatukia ja katkeria vuodatuksia ilman että tarvitsee kriittisesti miettiä sanomisiaan.

      Poista
    12. Annoin jälleen paljon perusteluja.

      Poista
    13. Väitteet on eri asia kuin perustelut.

      Poista
    14. Usein sama asia, koska järkevä väite käy usein perustelusta.

      Poista
    15. Ei edes järkevin väite käy perustelusta. Mieti hieman ennen kuin kommentoit mitään.

      Poista
    16. Järkevä väite sisältää usein mukanaan myös perustelun.

      Poista
  4. Minusta alkaa jo tuntumaan ettei MV edes katso otteluita koska kirjoittaa aina samaa paskaa: Tuomari auttoi, tuuria, ei kiinnosta yhyy yhyy... Yrittäisit edes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän selität? Missä kohtaa sanoin ettei Granadaa kiinnostanut? Miksi pitäisi olla kirjoittamatta totuuksista? Kun FC Filmaajat saa jatkuvasti tuomariapuja, siitä ei pitäisi kirjoittaa vai?

      Poista
    2. Tarkioitin että nuo ovat sinun ainoat selitykset. Eivätkä ne pidä edes paikkaansa. Kuten tuosta äänestyksestäkin huomaat niin aika harva kannattaa sinun mielipiteitä.

      Poista
    3. No miksi pitäisi keksimällä keksiä uusia selityksiä jos vanhat toimivat koko ajan?

      Äänestyksessä on pelkkiä vääriä vaihtoehtoja. "Usein" on oikea vaihtoehto ja sitä ei siellä ole.

      Poista
    4. Luuletko että joku vastasi "ei koskaan" sen takia ettei vaihtoehdoissa ollut "usein" vaihtoehtoa?

      Poista
    5. Ei välttämättä, tuota mieltä olevat olisivat ehkä vastanneet joskus. Ei koskaan -vaihtoehto on varattu BFC:lle.

      Poista
  5. "FC Filmaajien tämän kauden mahdollinen Espanjan liigan voitto tulee tuomariavuilla jos tulee"
    HAHA. Et usko enään real madridiin edes itse, myönsit juuri että uskot Barcelonan voittavasi.
    Viha sokaisee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin, koska Real Madridia ei enää kiinnosta Espanjan liiga ja FC Filmaajat saa tuomariavuilla voittoja vaikka pelaa paskasti.

      Poista
  6. ei oikein toimi sun eduks noi äänestykset.Vai onko enemmistö taas väärässä:D? ja oot sä säälittävä kaveri ku oot käyny äänestämäs yli 10 koneella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äänestyksessä on vain vääriä vaihtoehtoja, joten enemmistö on automaattisesti väärässä. En ole äänestänyt kertaakaan tuossa kyselyssä.

      Poista
    2. "Äänestyksessä on vain vääriä vaihtoehtoja" Millä tavalla sinun mielipide on muita arvokkaampi?

      Poista
    3. Siten että en laittanut äänestykseen oikeaa vaihtoehtoa.

      Poista
  7. Katsoitko tänään Liverpool - Manchester United -peliä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mutta en kokonaan enkä niin tarkasti että pystyisin arvioimaan yksittäisen pelaajan suorituksen pelin aikana.

      Poista
    2. Mitä mieltä olet ManUn voitosta tuomariavuilla?

      Poista
    3. Punainen kortti oli oikea tuomio, rankkarissa oli selvää "rikkeen korostamista". Zamppakin tyytyväinen kun en kirjoita filmaamista.

      Poista
    4. Oikeiden jalkapallosääntöjen mukaan punaisen olisi pitänyt tulla molemmille pelaajille, sillä tulivat tilanteeseen samanlailla. Toisekseen ilman hidastustakin näkyy selvästi miten ensikosketus osuu palloon.

      Kuinka monessa tilanteessa ei? Puolustaja teki kontaktin, mutta rankkaria siitä ei olisi kuulunut antaa.

      Oli ottelussa hyvääkin, Pool voitti ManU:n pellet 6-0 10pelaajalla. Lupaa hyvää jatkolle.

      Poista
    5. Evans ei osunut, Shelvey osui. Mitä väliä ensikosketuksella? Evans ei ollut lähelläkään osua Shelveyn, toisin päin kyllä.

      Samaa mieltä ettei ollut rankkarin paikka. Tarkoitat 1-2?

      Poista
    6. Miten sääntö "pallon pelaaminen?" Ei osunut joo, mutta jalat edellä hänkin tilanteessa. Räikeät filmaukset tämän jälkeen.

      Joo tarkoitin ManU:n voittomaalia.

      Poista
    7. Ei sillä ole suurta merkitystä osuuko palloon. Pelaajien pitää tajuta että jalan osuminen palloon ei pysäytä vauhtia. Voin uskoa että nappulakenkäosuma polveen sattuu.

      Siinä voittomaalissa oli selvä filmaus ei kun rikkeen korostaminen.

      Poista
  8. Laadinpa mv:lle pienin barca/chelsea aiheisen visan,jonka idea on yksinkertainen yhdistä oikea numero kirjain yhdistelmä niin että lause kuulostaa järkevältä esim. 2-D.

    Muodostuvat lauseet perustuvat FAKTAAN ennen kautta 2012-2013.

    1.FC Barcelona on...
    2.chelsea fc on...
    3.Carles Puyol on...
    4.John Terry on...
    5.Andres iniesta on...
    6.Frank Lambard on...
    7.Lionel Messi on...
    8.Didier Drogba on...
    9.Pep Guardiola on...
    10.Roberto di Matteo on...

    A. ...Todellinen kapteeni niin kentällä kuin sen ulkopuolella.
    B. ...Pelaaja joka on menettänyt vähäisetkin taitonsa viime vuosina.
    C. ...2000-luvun paras seurajoukkue
    D. ...Valmentaja joka ei päätä edes omaa paikkaansa vaihtopenkillä.
    E. ...Yksi maailman oksettavimmista filmaajista
    F. ...Yliarvostettu ruplaseura
    G. ...Pelaaja jonka taidot ovat vain entisestään parantuneet iän karttuessa.
    H. ...Maailman Paras pelaaja
    I. ...Todellinen kapteenin irvikuva niin kentällä kuin siviilissä.
    J. ...2000-luvun menestyneimpiä valmentajia.

    Tämä siis perustuu faktaan ja yllätyn suuresti jos mv:een tietämys jalkapallosta riittää edes saamaan 1 oikein 2 olisi jo mullistavaa.
    Tämä siis perustuu faktaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on loistava, propsit sinulle. Vastaan parhaani mukaan.

      1-F
      2-C
      3-J
      4-A
      5-E
      6-G
      7-B
      8-H
      9-D
      10-J

      Eli pidemmin


      1. FC Barcelona on tliarvostettu ruplaseura
      2. Chelsea FC on 2000-luvun paras seurajoukkue
      3. Carles Puyol on Todellinen kapteenin irvikuva niin kentällä kuin siviilissä.
      4. John Terry on todellinen kapteeni niin kentällä kuin sen ulkopuolella.
      5. Andres Iniesta on yksi maailman oksettavimmista filmaajista
      6. Frank Lampard on pelaaja jonka taidot ovat vain entisestään parantuneet iän karttuessa.
      7. Lionel Messi on pelaaja joka on menettänyt vähäisetkin taitonsa viime vuosina.
      8. Didier Drogba on maailman Paras pelaaja
      9. Pep Guardiola on valmentaja joka ei päätä edes omaa paikkaansa vaihtopenkillä.
      10. Roberto di Matteo 2000-luvun menestyneimpiä valmentajia

      Ja kaikki oikein?

      Poista
    2. Ei valitettavasti kaikki väärin.
      Toki tämä "fakta" perustuu siihen miten asiaa katsoo,mutta nämä kohdat menivät niin sanotusti kokonaan väärin(jos tajuat mitä ajan takaa):

      7. Lionel Messi on maailman paras/oksettava filmaaja
      5. Andres Iniesta on Pelaaja jonka taidot ovat vain entisestään parantuneet iän karttuessa/Pelaaja joka on menettänyt vähäisetkin taitonsa viime vuosina

      ja vaikka tietysti vastasit juuri päinvastoin (suurimmassa osassa),kuten ajattelin niin et kuitenkaan voi näistä olla ihan tätä mieltä (vai voitko?)?

      Lionel Messi on pelaaja joka on menettänyt vähäisetkin taitonsa viime vuosina...en susta tiedä,mutta messi verrattaen nuori pelaaja joko kehittyy vuosi vuodelta ja tuskin ainakaan huonompaan on mennyt.


      Carles Puyol on Todellinen kapteenin irvikuva niin kentällä kuin siviilissä...kyllä puyol on arvostettu vaikka sanoisit mitä.

      FC Barcelona on tliarvostettu RUPLAseura...rupla?

      Frank Lampard on pelaaja jonka taidot ovat vain entisestään parantuneet iän karttuessa...voin jopa myöntää sen että lambard oli 2-3v sitten yksi parhaista pelaajista,mutta voitko sinä väittää että hän olisi siitä vielä parantanut?

      John Terry on todellinen kapteeni niin kentällä kuin sen ULKOPUOLELLA... todella esimerkillinen kun panee kaverin vaimoa.

      Pep Guardiola on valmentaja joka ei päätä edes omaa paikkaansa vaihtopenkillä...joo ei tarvitse myöntää että paras,mutta paremmin menestynyt kuin di matteo ja lisäksi arvostetumpi.

      Roberto di Matteo 2000-luvun menestyneimpiä valmentajia...Ei nyt ihan sentään.Lisäksi on ollut puhetta että hänellä ei keväällä tosiaan ollut paljon päätäntä valtaa kopissa joten ei tuo penkki juttu ole kovin kaukaa haettu.

      Joo tosiaan noita kahta lukuunottamatta meni vastaukset kuten ajattelin sinun vastaavan.
      Tää oli itseasiassa hauska tehdä että vois tehdä joskus jonkun toisenkin.

      Tohon ois voinut lisätä vielä "vastakkain" Mata-xavi ja Valdes Cech kaksikot,mutta en muistanut.

      Poista
    3. 7. Messi ei ole maailman paras ollut kjoskaan. Ei hän myöskään filmaajana ole Iniestan tasoa, vaikka usein vetääkin rähmälleen.

      Iniesta ei ole kehittynyt muussa kuin filmauksessa.

      "Lionel Messi on pelaaja joka on menettänyt vähäisetkin taitonsa viime vuosina...en susta tiedä,mutta messi verrattaen nuori pelaaja joko kehittyy vuosi vuodelta ja tuskin ainakaan huonompaan on mennyt." - Kasvuhormonist asaatu hyöty pienenee kun vastustajat oppivat paremmin Messin liikkeet.

      "Carles Puyol on Todellinen kapteenin irvikuva niin kentällä kuin siviilissä...kyllä puyol on arvostettu vaikka sanoisit mitä." - Kapteenin irvikuva koska on koko ajan valittamassa tuomarille ties mistä.

      "FC Barcelona on tliarvostettu RUPLAseura...rupla?" - Ei ainahaan Chelsea, koska Englannissa käytetään puntaa, Espanjassa Euroa. Euroalueen raja on lähempänä Venäjää kuin Englantia.

      "Frank Lampard on pelaaja jonka taidot ovat vain entisestään parantuneet iän karttuessa...voin jopa myöntää sen että lambard oli 2-3v sitten yksi parhaista pelaajista,mutta voitko sinä väittää että hän olisi siitä vielä parantanut?" - Kyllä, kokemuksen lisäännyttyä on oppinut uuden pelipaikan.

      "John Terry on todellinen kapteeni niin kentällä kuin sen ULKOPUOLELLA... todella esimerkillinen kun panee kaverin vaimoa." - Captain Stabbin, Terry osoittaa kuka on POMO.

      Guardiolan ansioksi voi laittaa ainoastaan filmauksen lisääntymisen.

      Tämä oli tosiaan loistava, tällaisia viestejä kaivataan lisää. Harmi että kaikki meni väärin.

      Poista
    4. Jos pistän seuraavan niin että liittyy edelleen barcaan ja chelseaan/vaikka realiin ja "yhdistelmät" ovat puolueettomat niin vastaatko niihin myös puolueettomasti myös barcan kannalta ja muutenkin ?

      esim. FC barcelona on...espanjan 2 parhaan seuran joukossa
      tai Pep guardiola on... pelkästään pokaaleilla mitattuna menestynein valmentaja viimeisen 4 vuoden aikana.
      Ei mitään mutu selityksiä vaan oikeita vastauksia jotka toki myös minä teen puolueettomasti toisin kuin edelliset jotka olivat minun osaltani barcaa ihannoivia.

      Poista
    5. Guardiolalla ei ole edes mitään penkkiä, jolla istua.

      Poista
    6. kuten alussa luki: Muodostuvat lauseet perustuvat FAKTAAN ENNEN kautta 2012-2013.

      Poista
    7. - Vastasin edelliseenkin puolueettomasti.

      Noista esimerkeistä FC Barcelona ei ole Espanjan 2 parhaan joukossa, mutta Guardiola on pelkästään pokaalein mitattuna menestynein.

      Poista
    8. Miten sinua voi pitää puolueettomana kun omistat koko elämäsi taisteluun Barcaa vastaan? Sinun katkeruutesi Espanjalaista jalkapalloa kohtaan on lähinnä naurettavaa huomionhakuisuutta sillä et ole itse onnistunut saavuttamaan elämässäsi mitään merkittävää. Heti kun olet tehnyt merkittävän uran jalkapallon parissa niin sitten voin pitää tätä blogia edes hieman uskottavana. Siihen asti tämä on vain Chelsea-fanin katkeraa valitusta pieleen menneestä elämästä.

      Poista
    9. Ei kovin kaukana tulevaisuudessa tämän blogin ansiosta minun huomatana olevan edelläkävijä. Sen jälkeen minua pidetään merkittävänä jalkapalloasiantuntijana.

      Chelsea-fanin?

      Poista
    10. Aivan varmasti :D:D

      Poista
    11. Jos olet niin varma asiasta niin lyötkö vetoa?

      Poista
    12. Vedonlyöntiä en blogin asioista harrasta.

      Poista
  9. Ronaldo osuu vain pilkuista, eli niinkuin sinä sanot 'tyhjiin'.
    Tosin toisella puoliskolla kerralla hän laukoi ohi kolmen metrin päästä ylärimaan tyhjään maaliin. Mikä on viides selityksesi Ronaldon eilisen liiga ottelun jälkeen ja miksi rayo hallitsi peliä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ronaldo osuu sentään pilkuista kovassa paikassa, toisin kuin Messi.

      Higuainin syöttö tuli todella ja Ronaldo joutui vetämään todella hankalasta asennosta.

      Madridilla oli enemmän laukauksia, paitsioita, kulmapotkuja ja keltaisia kortteja. Millä perusteella Rayo hallitsi?

      Poista
    2. Kovassa paikassa? Otteluhan oli selvä tuossa vaiheessa :D

      Poista
    3. Rayo kuulemma hallitsi ja Real Madridilla oli vain maalin johto.

      Poista
  10. "Kovassa paikassa"
    Rayo onkin kova paikka.
    Joukkue joka hävisi viime kauden lopulla kotona Barcelonalle 8-0.
    Entäpä Ronaldon pilkut "tosi kovissa paikoissa"
    CL finaali? Cl-semi finaali?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rayo on paikallisvastustaja, joka kuulemma hallitsi peliä.

      FC Barcelonaa vastaan Rayo ei yrittänyt.

      CL-semifinaalissa esim http://www.youtube.com/watch?v=0dPCu2FDX9Q

      Poista
    2. Rupeaa linkkiä tulemaan, kun jotakin on todistettavissa. Ei koskaan muuten.

      Tämä todistaa sinun olevan trolli, joka pätee mututiedoilla eli omilla mielipiteillä.

      Poista
    3. Ei jokaista tilannetta löydy valmiiksi videolta netistä, siis helposti löydettävänä.

      Poista
  11. Olihan paska analyysi jopa sinulta... Älä toista itseäsi menee hauskuus.

    VastaaPoista
  12. Seuraavalla "visalle" on konsepti (toki vanha sellainen) ja muutama kysymys valmiina ja tulee seuraavan barcan matsin jälkeen(jos siitä saisi vaikka jotain ajankohtaista mukaan.
    Toivotaan että tulos sinulla on ylöspäin.

    ps. on se la liiga tosi kova liiga jos paras joukkue maailmassa on top2 ulkopuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan mielenkiinnolla.

      Valioliigassa nykyinen Real Madrid olisi vaarassa pudota ja nykyinen FC Barcelona olisi varma putoaja.

      Poista
    2. Sori vaan,mutta toi on pelkkää spekulaatiota jossa ei ole faktaa.En tässä väitä ettei tuo olisi mahdollista,koska itselläkään ei ole 100"% faktaa tuosta,mutta ottelut euroopassa kertovat toista.
      Itse jos pitäisi veikata fc barcan sijoiuttumista valioliigassa TÄYSIN nykyjoukkueella ekalla kaudella niin uskoisin alussa olevan vaikeata heikompia (esim.stoke everton) vastaan,mutta loppukaudesta olisi top4 joukossa.Realilla menisi kokonaisuutena ehkä paremmin,mutta
      faktaa tähän ei kummaltakaan meistä löydy.

      Poista
    3. Tuotahan ei päästä kokeilemaan ellei FC Barcelona ja Real Madrid todella ala pelaamaan Valioliigassa. Sitä ei ole odotettavissa ~koskaan.

      FC Barcelonan pelityyli vaatii hyväkuntoisen kentän. Sitä on huomattavasti vähemmän tarjolla Englannissa kuin Espanjassa. Ihmeellisesti brittijoukkueita vastaan FC Barcelona on säännöllisesti vaikeuksissa. Ainoa merkittävä poikkeus Man Utd ja sen pelleilytaktiikat, nekin vasta kun FC Barcelona on ensin päässyt tuomariavuilla jatkoon toista läditiimiä vastaan.

      Poista
  13. Minkä ikäinen olet?

    Mistä asiantuntemuksesi on peräisin?
    - Oletko pelannut?
    - Kuinka kauan?
    - Millä tasolla?
    - Mihin asti Edustus, A-jun, B-jun yms.?
    - Missä joukkueessa?
    - Oletko voittanut peliurallasi mitään?
    - Saitko paljon peliaikaa?

    - Oletko valmentanut?
    - Mitä joukkuetta?
    - Minkä ikäisiä?
    - Millä tasolla?
    - Kuinka kovalla menestyksellä?
    - Ykkös vai kakkosvalmentajana?

    Miten voit haukkua maajoukkuevalmentajia ja kapteeneja amatööreiksi (Ballon d'or äänestys)?
    - Jos he ovat amatöörejä mikset sinä valmenna maajoukkueessa?

    Jos Messi ei osu kovissa paikoissa miksi hän on toiseksi paras maalintekijä El Clasicoissa (vain kolmen maalin päässä 1.sijasta) ja kolmas UCL:ssä (paras maali/ottelu mittarilla)

    Olisitko ystävällinen ja vastaisit näihin kysymyksiin.

    Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä ikäinen olet?: En kommentoi.

      Mistä asiantuntemuksesi on peräisin?
      - Oletko pelannut?: Kyllä
      - Kuinka kauan?: Muutaman vuoden kauan sitten
      - Millä tasolla?: En korkealla tasolla
      - Mihin asti Edustus, A-jun, B-jun yms.?: En muista.
      - Missä joukkueessa?: En muista.
      - Oletko voittanut peliurallasi mitään?: En.
      - Saitko paljon peliaikaa?: Kyllä.

      - Oletko valmentanut?: En.
      - Mitä joukkuetta?: En.
      - Minkä ikäisiä?: En.
      - Millä tasolla?: En.
      - Kuinka kovalla menestyksellä?: En.
      - Ykkös vai kakkosvalmentajana?: En.

      Miten voit haukkua maajoukkuevalmentajia ja kapteeneja amatööreiksi (Ballon d'or äänestys)?: Vaikka kyseiset henkilöt pelaavat (yleensä) jalkapalloa ammatikseen, se ei tarkoita että he olisivat kykeneviä arvioimaan parhaita pelaajia varsinkaan jos pitäisi arvioida pelaajien esityksiä kentällä. Hyvin harvat äänestäjät seuraavat jalkapalloa edes lähelle yhtä paljon kuin esim minä, sen takia heidän äänestyksensä on pitkälti highlightien varassa.

      - Jos he ovat amatöörejä mikset sinä valmenna maajoukkueessa?: Tietämys ja valmentaminen on hyvin erilaisia asioita. Hyvistä tietäjistä ei välttämättä tule hyviä valmentajia. Toisaalta moni valmentaja on päässyt asemaansa ihan muilla kuin valmennuksisilla ansioillaan.

      "Jos Messi ei osu kovissa paikoissa miksi hän on toiseksi paras maalintekijä El Clasicoissa (vain kolmen maalin päässä 1.sijasta) ja kolmas UCL:ssä (paras maali/ottelu mittarilla)" - Clasicoissa on harvemmin ollut todella kovaa panosta. Lisäksi Real Madridin puolustuspään ja koko joukkueen asennevammat ovat tunnettu fakta. Mestarien liigassa Messi epäonnistuu kovissa paikoissa lähes poikkeuksetta. Ehkä paras osoitus saldo Chelseaa vastaan: 11 ottelua, 0 maalia. Sattumaako muka?

      Poista
    2. Chelseaa vastaan Messi on pelannut 11 ottelua, tehnyt 0 maalia.

      Poista
    3. Ohoh meni väärään paikkaan tuo ensimmäinen vastaus siis

      2005-06: 2
      2006-07: 2
      2008-09: 2
      2011-12: 2

      Miten saat noista yhteensä 11? Oletko laskenut jotain ystävyys otteluitakin mukaan?

      Poista
    4. Ilmeisesti olen. Mestarien liigassa tosiaan 8.

      Sovitaan että olet oikeassa. En jaksa tarkistaa koska ottelu kesken.

      Jatkossa puhun 8:sta.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.