keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Copa del Rey jatkuu, ketään ei kiinnosta

Ei ainakaan Valenciaa. Johtomaalin jälkeen Valencia esittää kymppidivaritason puolustamista kulmapotkutilanteessa. Puolustuksen sijoittuminen vastasi tasoltaan juopuneiden pöytätennistä. Maalivahti oppi ulostulon perusteet arpajaisista. FC Barcelonan tehdessä kulmapotkusta maalin 178 senttiä pitkän Puyolin ollessa filmaajajengin ainoa pelaaja rangaistusalueella, puolustuksessa on melkoista asennevammaa. Puoliajalla tilanne on sentään 1-1. Mitäpä tällaisesta cup-höntsästä jonka voittopokaali kelpaa lähinnä bussin alle romutettavaksi...

Toisella puoliajalla Valenciaa ei kiinnosta sitäkään vähää ja lahjoittavat FC Barcelonalle rangaistuspotkun. Barca-fanit ovat valittaneet siitä ettei FC Barcelonalle vihelletä tarpeeksi rankkareita. Mitähän hyötyä siitäkään olisi, Messi näyttää paineensietokykyään ja missaa. Cristiano Ronaldo on tehnyt monta maalia rankkareista, maailman paras sentään potkaisee ne maaliin. Yliarvostettu Messi mokailee rankkareita jatkuvalla syötöllä.

Ottelussa FC Barcelona sai myös apuja tuomareilta. Pinto pelaa palloa kädellään rangaistusalueen ulkopuolella http://www.youtube.com/watch?v=fnYmIlgd7mg&t=58

Tuomarit eivät uskaltaneet antaa punaista korttia. Jälleen kerran Barca-fanien on täysin turha selittää ettei FC Barcelona muka saisi tuomareilta apua.

27 kommenttia:

  1. Joo. Ketään ei valenciassa kiinnosta, tuomari on puolueellinen, barcan pelaajat filmaa ja soittaa suutaan. Messi, vaikka tekisi 3 maalia tokassa erässä, tekee ne tuurilla tai kun valenciaa ei tosiaan kiinnosta. Ronaldostakin näki hyvin barcaa vastaan, kuinka paljon tällainen höntsä kiinnostaa ketään. Pedron maalin jälkeen näytti iloiselta, kun putoaminen oli taas mahdollista. Barca ei oikeastaan ole koskaan tehnyt taidolla maalia, vaan ne ovat kaikki viimeisen 4 vuoden aikana (varsinkin messin maalit) olleet tuuria, tuomarin avun takia tai vastustajan kiinnostuksen tai amatöörimäisen pelaamisen tulosta. Esim. Realin maalit ovat aina pelaajien ja joukkueen taidokasta tekemistä ja maaleja syntyy vaikka vastustajat puolustavat täydellisesti ja he pelaavat aina kuin henki olisi pelissä kyseessä.

    VastaaPoista
  2. On se ihme kun vielä syksyllä olit kommenteissa sitä mieltä että espanjan cup pokaali oli ainut merkittävä pokaali minkä voi voittaa (kas kummaa kun sattu tulee madridiin) ja muut on täyttä höntsää ja nyt sun mielestä varmaan la liga on ainut merkittävä vaikka viime kaudella oli täysin toisin.
    Nyt jotain järkeä ja johdonmukaisuutta näihin juttuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostaa ja finaali kiinnostaa ovat eri asioita. Kaikki kunnia Mirandesille mutta jos kolmannen sarjatason (80 joukkuetta ko tasolla) joukkue tiputtaa Villarrealin, Racingin ja Espanyolin kaksiosaisissa, niin eipä taida kiinnostus olla huipussaan pääsarjaseuroilla.

      Poista
    2. Tai sitten jalkapallossa on monesti kyse pienistä eroista ja sattumuksista peleissä. Xavi 5-0-voiton jälkeen: "Jos peli olisi ollut tunnin aiemmin tai tunnin myöhemmin, olisi tulos voinut olla vaikka toisinpäin."

      Pinton tilanteessa muuten pallo viivan päällä, joten maalialueen sisällä. Pitää olla kokonaan ulkona.

      Poista
    3. Onhan se pallo selvästi kokonaan ulkona alueelta kun Pinto sitä kahmii.

      Poista
  3. ja vielä jatko edelliseen jottei mene täysin negatiiviseksi niin olen osittain samaa mieltä että messi on kyllä esittänyt surkeita otteita rankkareissa tällä kaudella.On se ihme jos ei ampuja seuraavaan vaihdu.
    Ja muutenkin näyttää siltä että niin messi kuin ronaldokin ovat olleet aika alamaissa verrattuna viime kauteen (vaikka maalimäärät ovatkin jälleen kammottavia) mutta ronaldo on jo ekan cup classikon jälkeen esitellyt heräämistä saa nähdä tekeeke messi saman kun esim. mestarienliiga alkaa.
    Ja vielä tähän barcan todillisuuden nimissä surkeaan osaan kaudesta sen verran että kyllä osan pistäisi materiaalin laajuuden piikkii ja valmentajalle ei ole mikään ihme että jokainen ns. pakkopeli liigassa ei jaksa kiinnostaa kun pelaa joka ottelussa joita barcalla on enemmän kuin muilla ja vielä kun nuita mestaruuksia on tullut niin alkaako masu olla jo täysi?
    vai ukot vaan täysin puhki? ja valmentajan piikkiin sen verran että jos siellä la masiassa on todella niin kovia kavereita kuin lehdet ja barca väittää niin miksi niitä ei käytetä!!
    Olis kiva tietää mikä barcan tän kauden päätähtäin on tällä kaudella jos juuri nyt kysyttäisiin.Ainakin liigamestaruus matkaa madridiin 93.8% todennäköisuudellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messin täytyy tehdä paljon maaleja joten rankkareita vetelee paljon. Niistä on helppo tehdä jos osaa.

      Eihän La Masiasta kovin hyviä pelaajia löydy loppujen lopuksi. Tyypillistä "näyttää hyvältä kun ympärillä on hyviä pelaajia" tasoa.

      Poista
  4. ja vielä jatko tuohon kiinnostavuuteen.
    En ota suuremmen kantaa kun en peliä valitettavasti nähnyt mutta ihmettelen suuresti jos juttusi pitää paikkansa , koska tämä on valencian ainoa mahdollisuus voittaa jotain.
    Vähän sama kuin poolilla cityä vastaan voitta ja liigacup joka on nyt todennäköinen on ainut mahdollisuus voittaa jotain koska itse en laske eurooppa liigan voittoon mitään siis valncialla koska on äärimmäisen vaikea kilpailu voittaa koska on paljon vaikeita vieraspelejä balkanin seudulla ja lisäksi barca on ollut alavireinen niin en kyllä ainakaan sinun suustasi suoraan usko että valencian kiinnostus oli nollassa koska seura on kuitenkin 2000-luvulla voittanut paljon ja varmasti unai emiri tarvitsee jonkin pytyn ja myös pelaajat jos haluavat pitää työpaikkansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän Valenciakin tajuaa ettei FC Barcelonaa pysty voittamaan. Ellei muuta, tuomarit sopivasti auttavat.

      Poista
  5. Messi ei tehny rankkarista vain sen takia että ei viittiny ratkasta jatkoon menoa heti ekassa pelissä, ajatteli että on vähän pelattavaa koti pelissäkin ja että valencialla olis vielä pienet mahkut jatkoon pääsyyn, eli messillä ei KIINNOSTANU tehä maalia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Jos jotain ei cuppi kiinnosta, niin Barcan pelaajia.

      Poista
    2. "Messi ei tehny rankkarista vain sen takia että ei viittiny ratkasta jatkoon menoa heti ekassa pelissä, ajatteli että on vähän pelattavaa koti pelissäkin ja että valencialla olis vielä pienet mahkut jatkoon pääsyyn, eli messillä ei KIINNOSTANU tehä maalia"

      missä komentit kyseiseen juttuun?

      Poista
    3. Niin että Messi ei halunnutkaan huilivuoroa? Tekemällä maalin olisi Pep voinut penkittää Messin otteluparin ollessa selvä.

      Tietysti kiinnostuksen puute rankkaria vetäessä kertoo pelaajasta melkoisesti.

      Poista
    4. Tietysti se kiinnostuksen puute kertoo ihan sitä samaa myös realin pelaajista ja kaikista muista mitä olet täällä sanonu ettei heillä ja heillä kiinnostanut. mm sinä.
      Ja ei ammattilainen halua huili vuoroa kun on niin kova halu päästä pelaan tiukkoja matseja

      Poista
    5. Real Madridin kiinnostuksen puute on tällä kaudella näkynyt lähinnä FC Barcelonaa vastaan. Siihen on ollut syynä tuomarit. FC Barcelona saa jatkuvasti apuja tuomareilta, joten tätäkään selitystä ei voida käyttää.

      Real Madridin menneisyyden painolasti tuntuu olevan pitkälti poisheitetty tämän asennevamman suhteen.

      Sanotko tiukaksi matsiksi keskimääräistä Espanjan liigan ottelua jossa kohtaa sarjakärki ja keskikastin joukkue?

      Poista
    6. Mitä tekemistä espanjan liigan tilanteessa tässä vaiheessa cupissa on? välierä toinen osaottelu jossa kummatkin voi vielä edetä finaaliin on tiukka matsi etukäteen. se mitä tapahtuu itse ottelussa on ihan eriasia. Ja se että jos realin kiinnostus loppuu oli asia mikä tahansa osoittaa erittäin hyvin heidän epäammattimaisuudestaan! tosin näinhän ei ole juurikaan käynyt peleissä, tämä on vain sinun älytön väite mistä et todellisuudessa tiedä ollenkaan, perustat vaan asian tuolle älyttömyydelle mitä suollat täällä viikosta toiseen

      Poista
    7. Real Madridin kiinnostus loppui koska tuomariston tiedettiin ratkaisevan homman FC Barcelonan hyväksi ellei muuten FC Barcelonaa pääsisi jatkoon.

      Poista
    8. onhan sulla selitykset. ja mitään faktaa ei löydy näyttää asiaan.

      Poista
    9. Tulokset ja esitykset kentällä eivät ilmeisesti kelpaa?

      Poista
  6. Messinvihaaja. Luin jostakin, että pinto olis ansainnut punasen kortin tuossa pelissä mikä olis tod.näk kääntänyt koko ottelun ja ottelusarjan. Eli tuomarin suosimista jälleen. Näitkö tilanteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki mutta en jaksanut odotella yöllä sopivaa videota. Nyt sellainen löytyy ja juttua päivitän pian.

      Poista
  7. nyt se on ruvennu skrivaa kahella nickillä :)

    VastaaPoista
  8. nyt se on ruvennu skrivaa kahella nickillä :)

    +1

    Ajattelin heti samaa hitto ehit ekaks:D

    ai että nyt sä oot jo liian säälittävä hauskaks.

    VastaaPoista
  9. Se ettei Pinto saanut punaista korttia on ainoastaan Mourinhon ansioita.
    Kun Mourinho itkee tuomareiden toiminnasta ja takaa ettei kohta ketään tuomari saa tuomaroida Realia vastaa. Tavallaan myös Barcelona hyötyy tästä. Tuomarit eivät enää uskalla tuomita rikkeitä realille tai barcalle...
    Se miksi tuomari ei tästä tilanteesta tuominnut punaista oli se, että tuomari pelkää toimeentulonsa puolesta. Ja tämä taas on Mourinhon syytä/ansiota.

    VastaaPoista
  10. Ei Real Madrid ollut pelaamassa vaan FC Barcelona. FC Barcelonahan ei valita tuomarien tuomioista muualla kuin kentällä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.