torstai 23. helmikuuta 2012

Atletico Madridia ei kiinnosta FC Barcelonaa vastaan

Osoituksena FC Barcelonan suosimisesta sarjaohjelman suhteen löytyy jälleen esimerkkitapaus. Atletico Madrid pelasi torstaina Euroopan cupin ottelun Laziota vastaan ja eteni seuraavalle kierrokselle. FC Barcelona pelasi edellisen ottelunsa viime sunnuntaina. Näin FC Barcelona pääsee vaikeahkoon vierasotteluun viikon huililla ja Atletico Madrid joutuu pelaamaan kolmen päivän huililla. Ihmeellistä sattumaa kun FC Barcelona saa toista kertaa peräkkäin vastaansa Euroopan liigassa väsyneen joukkueen.

Atletico ei lepuuttanut avainpelaajiaan ja näyttää jo tässä vaiheessa varsin selvältä ettei joukkuetta kiinnosta tosissaan pelata FC Barcelonaa vastaan ensi sunnuntaina.

40 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kerron jo etukäteen niin ei tarvitse syyttää jälkiviisaudesta.

      Poista
  2. http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2012022315246143_jp.shtml?ref=kn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stokella loppui pelaajaringistä leveys kesken. Hyvä heille että pääsevät keskittymään Valioliigaan. Vain hyvä asia seuralle että putosivat.

      Poista
    2. Zamppa, Urheilualojen Guru24. helmikuuta 2012 klo 6.18

      Haluaisin kuulla, että oliko tässä muutama vuosi takaperin sinun logiikkasi mukaan Fulham sitten tyhmä, kun panosti Eurooppaliigaan ja hävisi finaalinkin vasta jatkoajalla?

      Miksi englantilaisseurat edes ottavat sitten osaa eurocupeihin, jos niitä ei kerran kiinnosta? Eikö olisi fiksumpaa ottaa vaan rahat ja antaa nuo europaikat joukkueille, joita kiinnostaa? Vaikka muille isoille liigoille 1 lisäpaikka jokaiselle, kun englantilaiset eivät sinun mukaasi edes ole kiinnostuneita pelaamaan tosissaan ja voittamaan noita cupeja, koska Valioliigan nelossija on mukamas tärkeämpi.

      Poista
    3. Fulham varmisti sarjapaikan hyvissä ajoin eikä joukkueella ollut mitään mahdollisuutta Mestarien liigaan oikeuttaville sijoituksille. Siten Euroopan cup oli ainoa josta joukkue olisi jotain voinut saada.

      Englantilaisseurojen on pakko osallistua. Euroopan liigan paikkaa ei mielestäni voi antaa toiselle joukkueelle, vai voiko?

      Valioliigassa vähintään neljäs sija on kaikkein tärkein. Kun se on saavutettu, voi keskittyä muuhun. Ennen sitä ei välttämättä kannata ottaa riskejä.

      Kaikki liigaseurat osallistuvat myös Liiga cupiin, osa junnumiehistöillä.

      Poista
    4. Zamppa, Urheilualojen Guru24. helmikuuta 2012 klo 9.02

      Kyllä kai FA voisi ilmoittaa UEFAlle, että "meidän joukkueita ei kiinnosta osallistua teidän eurocupeihin", jos he oikeasti olisivat sitä mieltä.

      Stoke on nyt samoilla sijoilla ja ero putoamisviivaan on samaa pisteluokkaa, kuin mitä Fulham oli samoihin aikoihin muutama vuosi sitten. Molempien joukkueiden edustusmiehistöt ovat suunnilleen samanlaajuisia, eikä tasossakaan ole hirveää eroa. Isoimmat erot joukkueiden välillä ovat valmennuksessa. Kyllä Stoke varmasti olisi jatkoon halunnut, koska jokaisesta ottelustahan saa pääsylipputulot ja kyllä jokainen keskikastin joukkue haluaa päästä europelejä pelaamaan niin paljon kuin mahdollista, koska joka vuosi ei eurokentillä todennäköisesti pääse.

      Tuo Valioliigan nelossija on vähän kaksipiippuinen juttu. Sillä pääsee UCL-karsintoihin juu ja saa vähän enemmän rahaa, mutta kyllä esim. Fulham tai Stoke varmasti ottaisivat mieluummin meriitikseen sen "Eurooppaliigan Mestari vuosimallia 20XX", kun ei kukaan kymmenen vuoden päästä kuitenkaan muistele niitä nelossijoja. Mestaruuspokaaleja kuitenkin muistellaan, ne kirjataan seuran nimen alle saavutuksiin, sinne ei listata "liigan nelonen vuonna 20XX". Mestaruuksista ja pokaaleista pelataan, nelossija on vain nelossija.

      Poista
    5. FA = jalkapalloseurat? Ei ihan.

      Ero putoamisviivaan kauden lopussa = ero putoamisviivaan kesken kauden. Fulhamin vire kummasti laski kun joukkue pelasi Europelejä ja oli lähes varma säilyjä.

      Euroopan liigan mestaruudessa on yksi paha vika: siitä ei saa paljoa rahaa. Voittihan Portsmouth FA Cupin muutama vuosi takaperin, kuka sitä enää muistaa kun seura on tippumassa kolmannelle sarjatasolle.

      Poista
    6. Zamppa, Urheilualojen Guru24. helmikuuta 2012 klo 9.34

      Todennäköisesti Portsmouthin fanit muistavat rakkaan joukkueensa FA Cup mestaruuden ja muistelevat sitä lämmöllä. Eikä Portsmouthin nykytilanne todellakaan johdu siitä, että se saattoi hävitä muutaman ottelun liigassa sen takia, että halusi tosissaan voittaa Cupin. Kyllä joukkueen rahahuolet olivat tiedossa jo pitkään ennen sitä. Muistelisin, että Portsmouth oli käytännössä jo "varma putoaja", kun se taisteli tiensä Cup finaaliin.

      FA on englantilaisen jalkapallon kattojärjestö. Ei toki suoraan mikään jalkapalloseurojen direktoraatti, mutta kuitenkin. Muutenkin koko juttu on jossittelua, koska onhan se nähty, että jokainen Valioliigan keskikastin seura haluaa pelata europelejä, jos mahdollisuus tarjoutuu. Pelasihan Birmingham'kin tällä kaudella eurooppaliigaa tosissaan, vaikka se on saattanut vaikuttaa nousumahdollisuuksiin.

      Poista
    7. Tuossa kuvastuu hyvin. Arsenalilla 6 vuoteen ei yhtäkään pokaalia, finanssit loistavat.

      Portsmouth FA Cupin voitto, finanssit köh köh.

      Keskikasti onkin toinen juttu. Birmingham ei voi laskea sen varaan että pääsisivät ensi vuonnakin europeleihin. Nousu Championshipista taas on hyvin epävarma vaikka kuinka panostaisi. Saavat tuosta varmaa rahaa, nousu on tietysti jackpot mutta vaikea saavuttaa joka tapauksessa.

      Poista
  3. Silloin kun La Ligan otteluohjelma julkaistiin ei ollut tietoa siitä pelaavatko Valencia tai Atletico Eurooppa liigassa helmikuussa. Barcalla ei tällä viikolla ollut Mestarien liigaa samoin kuin viime viikolla Real Madrid sai huilata viikon ennen omaa liiga otteluaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta se tiedettiin että Valencia ja Atletico saattavat pelata Euroopan cuppia. Noita mahdollisia Euroopan liigassa pelaavia joukkueita ei kovin montaa ole.

      Poista
    2. Ahahahahahahahha, mikä logiikka

      Poista
    3. Aivan, vaihtoehtoja ei kovin paljoa ollut, lisäksi Euroopan liigan ottelujen ajankohdat olivat tiedossa.

      Poista
    4. kaikille se on sama,kaikki pelaa omia cuppeja mis pärjää

      Poista
    5. Espanjasta pääsi viime kaudella 3 joukkuetta Euroopan liigaan. Valencian putoaminen Mestarien liigan jatkopeleistä ei yllättänyt ketään.

      Poista
    6. silti kaikki pelaa niitä cup pelejä missä on mukana . kaikil välil osuu et pelit putkee ... turha siit alkaa valittaa

      Poista
    7. Kyse olikin siitä että tiettyjen joukkueiden pelaaminen Euroopan liigassa oli täysin odotettua.

      Poista
    8. niin mut silti kaikki pelaa omia cuppeja etsä varmaa oottanu et basel pelaa viel mestarien liigas ...

      Poista
    9. Miten Baselin pelaaminen Mestarien liigassa liittyy Espanjan liigan otteluohjelmaan?

      Poista
  4. Otteluohjelma pikemminkin suosii Realia. Pahimman loukkaantumissuman aikaan kaikkein vaikemmat vastustajat Barcelonalla ja helpoimmat Realilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotko vielä miten loukkaantumissuman ajankohdan pystyi ennustamaan? En kyllä ole huomannut kummallakaan joukkueelal erityistä loukkaantumissumaa.

      Poista
    2. Pystyyhän sen ennustamaan. Tässä vaiheessa kautta on loukkaantumisia yhdellä jos toisella. Pedroa, Villaa, Afellayta, Iniestaa, Xavia yms. yms. ollut loukkaantuneena tässä parin kuukauden aikana.

      Yhtä lailla pystyi ennustamaan Atleticon ja Barcelonan pelipäivät.

      Poista
  5. "Mutta se tiedettiin että Valencia ja Atletico saattavat pelata Euroopan cuppia. Noita mahdollisia Euroopan liigassa pelaavia joukkueita ei kovin montaa ole."

    Tämänkö takia olisi pitänyt muuttaa otteluohjelmaa? Taidat olla vielä enemmän sekaisin kuin luulinkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuttaa vaan tehdä alunperinkin otteluohjelma toisin.

      Poista
  6. Fact 1 - Messi has never missed a penalty as important as CR7 missed in Champions League Final and Semi Final 2008!

    Fact 2 - Barcelona was awarded just 10 penalties in last three seasons compared to Real Madrid who got 30 - Highest in Europe, accounting to 20% of CR7s Real Madrid goal tally!

    Fact 3 - Messi has more assists this season than CR7s combined tally of assists in last two seasons! This season isn't even 2/3rd over.

    Fact 4 - Only 7 of the Messis 53 goals last season was assisted by either Xavi or Iniesta, CR7s 18/53 goals was assisted by Ozil or Di Maria.

    Fact 5 - Messi has an Olympic Gold Medal and an Under 20 World Cup in his Achievements with National Team. CR7 don't even have a Wooden Spoon with Portugal!

    Fact 6 - At 24 years, Messi has scored 222 goals with the club, while CR7 at 24 just had only 124 with the club!

    Fact 7 - Messi has scored 6 goals with his weaker Right foot this season, while The Complete player Ronaldo has scored 5 with his weaker left foot!

    Fact 8 - Messi has completed dribbles thrice as much as that of Marcelo this season, who is the top dribbler of Real Madrid! (93-36)

    Fact 9 - Messi is the highest Goal scorer in history of Champions League knock out stage with 19 goals. Ronaldo is not even in Top 5, though he is 2 years elder!

    Fact 10 - Lionel Andres Messi >> Cristiano Ronaldo dos Santos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Messi vetää harvoin rankkareita koska ei osaa vetää hyvin.

      2. Vaikea viheltää rankkaria kun FC Barcelonan pelaajia ei ole rangaistusalueella.

      3. Real Madridissa Ronaldo tekee suurimman osan maaleista. FC Barcelonassa Messi tekee suhteessa vähemmän.

      4. Tuossa on vain viimeiset syötöt. Niitä ei Xavi tai Iniesta osaakaan antaa.

      5. Olympiamitali, LOL.

      6. Kertoo Espanjan liigan tason.

      7. Messi viimeistelee tyhjiin, vaikeaa joo.

      8. Noista hyötyy miten?

      9. Messi osuukin vain heittopusseja vastaan.

      10. Paskaa.

      Poista
    2. 1. Koska Barca ei saa rankkareita

      2. Real Madrid saa rankkareita vaikka pelaajia ei ole rangaistus alueella.

      3. Suurin osa? Maalit ilman rankkareita Ronaldo 18 -
      Higuain 14 - Benzema 13. Benzema ja Higuain vähemmän pelejä/peliaikaa kuin Ronaldolla ja jos Benzema/Higuain vetäis rankkarit niin ronaldo ei olisi joukkueensa paras maalitekijä.

      4. Mutta antavat maaliin johtavat avaavat syötöt.

      5. Parempi sekin kuin pelkkä geelipurkki kädessä.

      6. Kertoo siitä että 2 joukkuetta on hoitanut asiansa oikein.

      7. Miten voi tehdä tyhjiin jossei ole rangaistusalueella?

      8. Niin sinähän arvostat pitkä päähän ja tyhmät perään palloa!

      9. Kuten Real, Manu etc etc

      10. Messi on vaan parempi pelaaja niin yksilö ja joukkue tasolla!

      Poista
    3. Ja pikku lisäys!
      Tämän kauden kaikki kilpailut.

      Messi 42 maalia - 19 syöttöä - 4 maaleista tehty rankkareista

      Ronaldo 36 maalia - 8 syöttöä - 12 maaleista tehty rankkareista.

      Tarviiko edes miettiä kumpi on parempi Varsinkin kun Messillä on kriitikoiden mukaan se "kriisi" menossa.

      Poista
    4. Maalia/syöttöä peli

      Messi 1.525

      Ronaldo 1.257

      Maalia peli

      Messi 1.05

      Ronaldo 1.02

      Ja huomautan että messi pelannut 5 peliä enemmän tällä kaudella joten Ronaldo saanut enemmän lepoaikaa.

      Poista
    5. - Vilkaise Messin vieraissa tehtyjä maaleja Espanjan liigassa, vilkaise sitten sarjataulukkoa.

      - Tuohon on varmaan laskettu mukaan jotain Super cup, CWC jne höntsiä.

      Poista
    6. La liga

      Messi 23 peliä 27 maalia 10 syöttöä ( 2 maalia rankkareista)

      Ronaldo 23 peliä 28 maalia 6 syöttöä (10 maalia rankkarista)

      Poista
    7. Vilkaise vielä vierasottelut ja epäonnistuneet rankkarit.

      Poista
  7. siinä mielessä ihan hauska blogi että saa näin lauantai-iltana pikkupienissä nauraa tälle :D selvistä päin blogista ja bloggaajasta argumentoineen ei voi kyllä sanoa kuin vmp.

    VastaaPoista
  8. Fact 1 - Messi has never missed a penalty as important as CR7 missed in Champions League Final and Semi Final 2008!

    Fact 2 - Barcelona was awarded just 10 penalties in last three seasons compared to Real Madrid who got 30 - Highest in Europe, accounting to 20% of CR7s Real Madrid goal tally!

    Fact 3 - Messi has more assists this season than CR7s combined tally of assists in last two seasons! This season isn't even 2/3rd over.

    Fact 4 - Only 7 of the Messis 53 goals last season was assisted by either Xavi or Iniesta, CR7s 18/53 goals was assisted by Ozil or Di Maria.

    Fact 5 - Messi has an Olympic Gold Medal and an Under 20 World Cup in his Achievements with National Team. CR7 don't even have a Wooden Spoon with Portugal!

    Fact 6 - At 24 years, Messi has scored 222 goals with the club, while CR7 at 24 just had only 124 with the club!

    Fact 7 - Messi has scored 6 goals with his weaker Right foot this season, while The Complete player Ronaldo has scored 5 with his weaker left foot!

    Fact 8 - Messi has completed dribbles thrice as much as that of Marcelo this season, who is the top dribbler of Real Madrid! (93-36)

    Fact 9 - Messi is the highest Goal scorer in history of Champions League knock out stage with 19 goals. Ronaldo is not even in Top 5, though he is 2 years elder!

    Fact 10 - Lionel Andres Messi >> Cristiano Ronaldo dos Santos

    VastaaPoista
  9. tommia ei kiinnosta, kun se seurustelee vaan

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.