sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Puyolin 55 tappiottoman ottelun putki päätökseen

Asennevammaisesti otteluun lähtenyt FC Barcelona sai mitä ansaitsi. Osasuna kosti kärsimänsä 8-0 vierastappion ottamalla upean esityksen jälkeen 3-2 kotivoiton sarjakakkosesta. Tällä kertaa annan arvosanat kaikille FC Barcelonan pelaajille.

Valdes GK 5: Pahasti pihalla koko ottelun ajan. Ei yhtäkään huipputorjuntaa ja vähänkin vaikeammat avaukset säännöllisesti vastustajan pelaajan jalkaan tai sivurajasta yli. Sai kerrankin varoituksen tultuaan valittamaan tuomarille puoleen kenttään.

Abidal DC-L 4.5: Abidalin tontti, vasen laita, vuoti jatkuvasti. Osasuna teki kaksi maalia vasemmalta ja moneen muuhun oli tlaisuus.

Puyol DC-C 4.5: Aivan liian hidas pelaaja Espanjan liigan tasolle, myös fyysisesti täysin riittämätön. Osasunan Lekic vei sekä nopeudessa että voimassa Puyolia kuin kuoriämpäriä. Vaihdettiin kentältä puoliajalla nolaamasta itseään enempää.

Pique DC-R 4.5: Keskuspuolustuksen kolmas pelaaja ei pärjännyt Puyolia paremmin. Puyolin sähellettyä keskellä Pique joutui jättämään laitansa tyhjäksi ja sieltä tultiin.

Mascherano DM 5: Yritti pelata ylöspäin vaikka taidot eivät siihen anna mahdollisuuksia. Pelinrakentelun sijaan olisi kannattanut keskittyä Puyolin auttamiseen. Bonuksena varoitus tuomarille mussuttamisesta.

Alves WB-R 5: Normaalia Alvesia. Aivotonta juoksua ja rikkeitä. Jo toinen ottelu peräkkäin jossa Alves saa varoituksen valitettuaan tuomarille. Keskitysten laatu taattua Alvesia, sokkona 20 metriä pitkäksi.

Thiago MC-L 5.5: Kohtalainen esitys pallollisena. Suli täysin paineen alla eikä osoittanut olevansa kaiken hypetyksen arvoinen. Puoli pistettä lisää koska ei ottanut varoitusta.

Sergi Roberto 4 MC-R: Kauden ensiesiintyminen Espanjan liigassa oli heikko. Kasa heikkoja syöttöjä, huonoa liikkumista, surkeaa puolustamista. La Masiasta ei näytä tulevan muita kuin ynnä muut kategoriaan meneviä pelaajia. Kukaan ei enää ihmettele miksi Fabregasista maksettiin 40 miljoonaa.

Sanchez AM-L 5.5: Teki maalin, toinen hylättiin paitsiona. Lisäksi yksi säälittävän luokan filmausyritys jolla yritti kalastella rankkaria. Mukaan mahtuu myös keltainen kortti, tietenkin valittamisesta tuomarille.

Messi F-C 3: Pateettinen suoritus. Pallo haltuun ja sokkona puolustajia päin. Missasi loistopaikan löysällä sijoituksella suoraan maalivahdin syliin. Messin vierasottelut ovat melkoista komiikkaa eikä tämä tuonut poikkeusta.

Pedro F-R 4.5: Erittäin hyökkäävästi pelannut pelaaja näytti rajallisuutensa. Ei ole muuta kuin nopeus ja hyvä juoksukunto. Vaihtokomennus 45 minuutilla ei yllättänyt ketään.

Vaihtopelaajat:

Fabregas 5: Toi jotain eloa FC Barcelonan peliin. Pääsi yliajalla puskemaan, suoraan maalivahdin hyppysiin. Ei ihme ettei Arsenalissakaan syntynyt päällä maaleja.

Cuenca 5.5: Teki sen mihin Messi ei pystynyt, eli piti suomalaista Raitalaa pilkkanaan. Sai maalisyötönkin tililleen.

Tello 5.5: Maali on maali, vaikka maalivahdin piikkiin meneekin. Muuten näkymätön.

Xavi 1: Vaihtopelaaja joka ei edes pelannut onnistui valittamaan tuomaristolle ja hankkimaan täysin turhan keltaisen kortin.

Erotuomari (Jose Luis Paradas Romero) 8.5: Piti päänsä kylmänä vaikeissa tilanteissa ja uskalsi antaa FC Barcelonan jatkuvista valituksista keltaisia kortteja. Kentän paras.

35 kommenttia:

  1. Mielestä Valdes sai vähän turhankin hyvän arvosana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksikään maali ei mene puhtaasti Valdesin piikkiin.

      Poista
  2. muuten ihan hyvä, mutta eikös cuenca ja tello ansaitse sentään kutosen. ainoat pelaajat jotka eivät kärsineet tästä asennevammaisuudesta?

    ja miten pedro ja roberto voivat saada paremman kuin messi. eikö heilläkin pitäisi olla 3 tai 3.5?

    bonusta tuomarin arvioimisesta (sitä jatkossakin). rajatuomarit sen sijaan oli vähän heikompia?

    VastaaPoista
  3. Vaihtopelaajina heidän ei tarvinnut pelata 90 minuuttia.

    Pedro ja Roberto yleensä yrittivät jotain järkevämpää kuin Messi. Lisäksi kumpikaan ei ole voittanut Keltaista Pallia.

    Linjamiehiä ei yleensä arvostella pelaaja-arvioinneissa. Erotuomareita joskus.

    VastaaPoista
  4. mielestäni messin 3 on aika surkea arvostelu koska oli kuitenkin kokonaisuutena kentän paras sanot mitä sanot.
    Toki kaverilla näkyy pientä asennevammaa joten ei ansaitse puhtaita papereita mutta muutama maailmanluokan keskitys ja muutama pyrähdys 3-4 kaverin läpi antaa arvosanaksi 7+.

    olet kyllä aivan seinähullu jos väität että pedro oli parempi kuin messi:D

    Cuenca 5.5: Teki sen mihin Messi ei pystynyt, eli piti suomalaista Raitalaa pilkkanaan.

    väärin ei mennyt kertaakaan raitalan ohi.


    Valdes GK 5: Pahasti pihalla koko ottelun ajan. Ei yhtäkään huipputorjuntaa ja vähänkin vaikeammat avaukset säännöllisesti vastustajan pelaajan jalkaan tai sivurajasta yli. Sai kerrankin varoituksen tultuaan valittamaan tuomarille puoleen kenttään.

    tosta oon samaa mieltä valdes on kyllä menettänyt eniten tasoaan tähän vuoteen .


    Yksikään maali ei mene puhtaasti Valdesin piikkiin.

    katoppa mistä 3 maali lähtee ja sano ootko vielä samaa mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama maailmanluokan keskitys ja 0 maalisyöttöä, OK.

      Pedrolla ei edelleenkään ole Keltaista Pallia, Messillä on 3. Näin Messillä on myös korkeampi odotusarvo. Monet antavat Messille bonusta koska "Messi nyt vaan on hyvä", minä annan miinusta samasta syystä. Xaville sama homma.

      Saattaa olla että katsoin väärin. Raitalan naama ei ole kovin tuttu.

      En näe että kolmannessa maalissa Valdes olisi tehnyt mitään mikä suoraan johti maaliin.

      Poista
    2. Pedrolla ei edelleenkään ole Keltaista Pallia, Messillä on 3. Näin Messillä on myös korkeampi odotusarvo. Monet antavat Messille bonusta koska "Messi nyt vaan on hyvä", minä annan miinusta samasta syystä. Xaville sama homma.


      okei nyt vähän selkis.

      En näe että kolmannessa maalissa Valdes olisi tehnyt mitään mikä suoraan johti maaliin.

      avas omaan vois sanoa jo pakkomielteiseen tyyliinsä pallon maata pitkin suoraan osasuna pelaajalle.


      Muutama maailmanluokan keskitys ja 0 maalisyöttöä, OK.

      no sillähän ei messi voi mitääs jos muut ei tee maaleja.
      mutta todellisuudessa kaikka barcan paikat lähtivät tai päätyivät messin suoritykseen lukuun ottamatta mutamaa cuencan yritystä josta toki maalikin tuli

      Poista
    3. Syötöstä ei kuitenkaan suoraa maalipaikkaa auennut. Se maalipaikka tuli muutaman syötön ja keskityksen jälkeen.

      Messi on tehnyt eniten maaleja FC Barcelonan nykyjoukkueesta. Taitaa vaan sulaa tiukassa paikassa.

      Poista
    4. no en sanois tota ottelua kovin tiukaks ja tärkeäks.
      muistetaan nyt kuitenki et messi on tehnyt esim classikoissa maaleja noin 0.75/peli ja siihen syötöt päälle ja jos vertaa ronaldoon niin luku on muistaakseni jos otetaan mukaan myös englannin ajoilta pool ja chelsea pelit (korjaa jos olen pahasti väärässä) jotain 0.3/peli

      Poista
    5. Odota vain seuraavaa tilastopläjäystä Messistä.

      Poista
    6. innolla odotetaan.
      Mutta tämä nyt kuitenkin on faktaa kovista ja minun käsitykseni peleistä.

      Poista
    7. innolla odotetaan.
      Mutta tämä nyt kuitenkin on faktaa kovista ja minun käsitykseni peleistä.

      :D:D siis minun käsitykseni kovista peleistä.

      Poista
  5. Kaikki ekan jakson tilanteet mitä Barcalle tuli tulivat Messin kautta.
    (Jos edes ylipäätään huomasit sitä) tämä näytti melko paljon samanlaiselta
    säätämiseltä kuin Argentinan pelit Messi järjestää paikkoja Sanzhesille ja Tellolle
    tuli pari paikkaa ei vaan uponnu verkkoon asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotko vielä miksi "maailman paras" ei ratkaise itse?

      Poista
    2. jos katoit peliä ni kyllä messi yritti pari kertaa mennä yksin 3-5 pelaajan läpi (kerran jopa onnistu mihin kukaan muu taas ei pysty maailmassa) mutta ei yksi pelaaja voi pelata koko joukkueen puolesta vaikka olisi kuinka hyvä ja lisäksi messi ei tällä hetkellä (siis juuri tällä hetkellä) ole maailman paras.
      ps.eri kaveri vastas.

      Poista
  6. Kieltämättä Messin maalijyvä aivan hukassa. Muuten hyviä otteita, mutta pallo pitäs iskee häkkiin. Yritystä on mutta ei vaa oo tarpeeksi laukauksissa laatua. Samaa nyt voi tietysti sanoi Cescille joka tuhersi mahtipaikan pelin lopulla. Tello, mitä nyt parissa ottelussa nähnyt otteita, todella pirteä pelaaja. Nopea ja taitoa löytyy, hienon maalin värkkäsi nyttenkin. Ei voi sanoa että meni veskan piikkiin, noinkin läheltä noin kova veto, ei siinä oikein ehdi reagoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fabregas ei osaa puskea, ei ihme ettei tullut maalia.

      Suoraan päin tuleva pallo pitäisi silti torjua.

      Poista
    2. maaleista 95% tulee joko puolustuksen tai maalivahdin virheestä ne maalit on kyllä todella harvassa jotka eivät oikeasti ole torjuttavissa tai muuten estettävissä.
      tulee nyt mieleen vaikka alvesin veto classikossa sitä ei olis kukaan ottanu ellei näkis tulevaisuuteen. ja siinäkin taas oli alvesilla kauhea tuuri.

      Poista
    3. Onhan tämäkin totta. Valdesin huonon syötön jälkeen oli puolustuksella kyllä hyvin aikaa siivota pallo muualle. Tällä kertaa hyökkäys pelasi hyvin ja puolustus huonosti.

      Poista
    4. kyllä Fabregas osaa puskea, esim Plzenia vastaan tehty maali. Nykyään ei ole maistunut maalinteko edes jalalla..

      Ei suoraan päin, vähän sivuun, mutta pakkien takaa. Ei mitään saumaa reagoida tuohon. Eri asia jos tulisi ilman maskia, silloin ois jo saumat napata. Kuti oli kylläkin kova.

      Poista
    5. Fabregas taisi Englannissa tehdä yhden maalin puskemalla.

      Paha sanoa maskista ellei näe paremmasta kulmasta.

      Poista
  7. Mitä hemmettiä ? Miten pystyt myöntämään, että sanchez teki maalin ? tässä rupeaa olemaan liikaa objektiivisesti kirjoitettua materiaalia.

    VastaaPoista
  8. Jep, mutta yleensä et myönnä faktoja

    VastaaPoista
  9. Vielä pitää tätä sen verran kommentoida että tässä ottelussa oli poikkeuksellista barcan muihin vierastappioihin (lasketaan tasurit myös tappioihin) se että nyt barca kuitenkin pelasi kohtuullisen hyvin vaikkakaan kentällä ei ykkösmiehistö ollut.
    Kentällä ei barcan puolesta montaa alisuorittajaa ollut ehkä kuitenkin Alves Pedro ja Valdes.
    Osasuna vain käytti maalitilanteensa hyvin.Ei voi sanoa että osasuna oli ylivoimainen ja barca ansaitsi tappion mutta jos ei pistä palloja maaliin niinkuin tuolla joukkueella pitäisi ei voi myöskään sanoa että ansaitsisi voiton.
    Nyt on kyllä mielenkiintoista nähdä leverkusen peli ja nähdä onko barca sitten todella panostanut "vain" cl:lään, Koska todellisuudessa la liga mestaruushan ratkesi käytännössä siinä vaiheessa kun classikon jälkeen "en muista mikä peli oli" ero madridiin kasvoi 4pisteeseen.
    Real on osoittanut sellaista tasaisuutta NS. heikompia vastaan että kyllä he hoitavat tuon kotiin ja nyt on vielä varaa pelata vaikka pari tasan.
    Mutta en usko että perez ja kumppanit ovat täysin tyytyväisiä jos tulee vain la ligan mestaruus paitsi jos barca kaatuu camp noulla vielä liigassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miten jaksat kirjoittaa asiaa tähän älyvapaaseen blogiin ?
      www.futisforum2.org

      Poista
    2. Koska Messinvihaaja bannattiin tuolta foorumilta.

      Poista
    3. miten jaksat kirjoittaa asiaa tähän älyvapaaseen blogiin ?
      www.futisforum2.org

      viittasitko kenties tuohon ylläolevaan tekstiin?
      Jos vastaus kyllä niin tuo nyt on lähinnä vain jotain mikä ekana tulee mieleen vastaukseski näihin messinvihaajan naurettaviin ylilyönteihin.
      Ehkä sitä vois omaa blogia pitää jos kerran tuo on jo asiaa.

      Poista
    4. Viittasin tuohon futisforum2.org kysymykseen.

      Poista
  10. no en viittiny teilata, ku siinä oli kuitenkin yritystä :). MV, onkohan pakkomielteelläsi ja banneilla yhteyttä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut. Nimimerkistä ei tykätty. Esim nimimerkki Pukinvihaaja sai bannit muutamassa tunnissa vaikkei ehtinyt kirjoittamaan juuri mitään (minä en ollut Pukinvihaaja-nimimerkin takana).

      Poista
  11. Kuinka ollakkaan, että Messinvihaaja älyvapaine juttuineen ja puuttuvine perusteluineen on bannattu useammaltakin vakavastiotettavalta futisfoorumilta. Johtunee varmaan siitä, että kyseisten foorumien kirjoitukset ja keskustelut halutaan pitää asiapitoisina ja riidattomina. Foorumeilla varmaan oletetaan myös, että mielipiteitään pystyy perustelemaan. Eli siis toisaalta ei se bannaaminen taidakaan olla yhtään yllättävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtäkään banniani jalkapalloaiheisille ei ole perusteltu millään tavalla. Kertoo aika paljon sekin.

      Johtuu juuri siitä että perustelen väitteeni ja siksi mitään kunnollista syytä ei ole. Jos olet eri mieltä, sano foorumi niin analysoidaan.

      Poista
    2. Aloitetaan vaikka Futisforum2:lta: "Messinvihaaja etsii uuden alueen vihansa purkamiselle."

      Olen nyt siellä uudella nimimerkillä ja jopa myönsin sillä nimimerkillä olevani Messinvihaaja. Eipä ole tullut banneja :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.