keskiviikko 8. helmikuuta 2012

FC Barcelonan vastustajalle punainen kortti

Tuomaripeli ratkaisevassa ei yllätä ketään FC Barcelonan otteluita katsovaa. Espanjan cupissa Valenciaa vastaan se lopulta ratkaisi ottelun. Myös muutaman rangaistuspotkun olisi Valencialle voinut viheltää.

Tuomaripeli oli tiedossa ja tämäkään ottelu ei Valenciaa pahemmin kiinnostanut. Puolet avauskokoonpanosta oli vaihtopenkin lämmittäjiä.

Ottelun tärkeintä antia olikin lisätodisteiden saaminen FC Barcelonan pelaajien käyttäytymisestä kentällä ja Messin olemattomat tehot. Alves ehti olla pari minuuttia kentällä saadessaan varoituksen tuomarille mussuttamisesta. Messi oli totutun paska ja tehot 0+0 kertovat kuinka FC Barcelonan ei kannata Messin varaan laskea vähänkään kovemmissa otteluissa.

29 kommenttia:

  1. Vaihda ihmeessä uudet pullonpohjat niihin laseihisi. HAHAHA!

    VastaaPoista
  2. Messi 0+1 idiootti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi taisi tosiaan olla se joka roiskaisi sen pallon ylös. Meni maalivahdin piikkiin täysin joten keskityin seuraamaan mitä kassari teki. En tuota kunnon syötöksi laskisi vaikka edellisenä koski palloon.

      Poista
  3. Zamppa, Urheilualojen Guru8. helmikuuta 2012 klo 23.02

    Ne lähteet joista minä ottelua seurasin puhuvat ihan muuta. Vain Valencia-maalivahti Diego Alvesin torjunnat ja muutamat heikot viimeistely-yritykset maalipaikoista pitivät numerot 1-0 tilanteessa Xavin maaliin asti. Valencialla oli alussa hyvää peliä, mutta Barca ei siitä hätkähtänyt ja oma suosikkini Cesc Fabregas teki Messin esityöstä maalin.

    Olen muuten pettynyt kuvaukseesi ottelusta! Jälleen puuttuvat kaikki tilastot ottelusta(pallonhallinta, laukaukset, kulmapotkut yms.) ja kuvailu ratkaisupaikoista, esim. Diego Alvesin huipputorjunnoista jne. Olethan toki sanonut, ettei tarkoituksesi olekaan pureutua otteluihin analyyttisesti ja asiantuntevasti, vaan vain haukkua ja puhua paskaa.

    Oman juttuni ensimmäisessä kappaleessa(5,5 riviä tekstiä) oli enemmän asiaa ja faktaa tästä ottelusta kuin omassa valitusvirressäsi. Tämä kirjoituksesi osoitti jälleen, että olet "jalkapallon asiantuntija" vain omassa mielikuvitusmaailmassasi. Väität kovasti olevasi Lehtolaa, Reiniä ja Kuuselaa kovempi ammattilainen, muttei se näistä jutuistasi ainakaan käy ilmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diego Alvesin piikkiin meni maali, FC Barcelonan ensimmäinen edes puolittainen maalipaikka.

      Valenciaa ei kiinnostanut (puolet avauksesta reservipelaajia), joten eipä jaksa minuakaan paljoa kiinnostaa.

      Poista
  4. Zamppa, Urheilualojen Guru: Ala pitämään omaa blogia. Voisi olla mielenkiintoista ja asiantuntevaa luettavaa, toisin kuin tämä vihablogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zamppa, Urheilualojen Guru9. helmikuuta 2012 klo 1.08

      Kiitos positiivisesta palautteesta! Laitetaan korvan taakse ja katsotaan mihin aika riittää. Kesällä tosiaan on EM-kisat, joiden jokainen ottelu tulee varmaan katsottua, mikäli vaan aika riittää. Siinä voisikin olla hyvä paikka oman futisblogin aloittamiseen. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

      Eikä sovi unohtaa Olympiafutistakaan, tosin ei ole vielä tiedossa, kuinka paljon suomalaiset tv kanavat näyttävät kys. kisojen otteluita.

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä idealta. Yksi kommentoitava blogi lisää.

      Poista
    3. Voisitko kertoa, mitä blogeja käyt kommentoimassa? Jalkapalloon liittyen tietenkin.

      Poista
    4. Lex Hollo, Brittifutista Sundqvistin mitalla.

      Loput saat etsiä itse.

      Poista
  5. Katsoppas uudestaan barcan 1-0 maali. Messi syöttää sellaisen syötön, jota cronaldolta tai lampardilta ei ole koskaan nähty.
    Ja se Valencian punainen oli täysin ansaittu, idiotismia niinkuin myös tämä blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei ole nähty Messiltäkään eikä tulla näkemään. Aivan liian pitkä syöttö joka olisi ollut helppo maalivahdille. Ellei maalivahti olisi kaivanut nenää maaliviivalla tai käynyt kusella Lehmannin tapaan tms.

      Poista
  6. Messi on täys yliarvostettu turhake. On täysin riippuvainen parsan pelitavasta. Argentiinan maajoukkueessa tavallinen kuolevainen. Messinvihaaja kirjoittaa täysin asiaa. Mielenkiintoista luettavaa toisin kuin jotkun ylen otteluanalyysit, jotka on väsätty barcelona-lasit päässä. Jatka samaa rataa messinvihaaja. Arvostan työtäsi tuon maailman ärsyttävimmän seuran dissaamisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Lisäksi eilinenkin ottelu osoittaa ettei moni joukkue lähde edes kunnolla yrittämään FC Barcelonaa vastaan. Zamppa voi valittaa otteluanalyysien puutteesta mutta Messi vs Valencian reservit höntsäcupissa ei laajaa analyysiä kaipaakaan.

      Poista
  7. eikös tämä höntsäkuppi ollut vielä vähä aikaa sitten ainut merkittävä kilpailu ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogia ei ollut perustettu vuosi sitten.

      Poista
    2. Mahtuu varmaankin 3 kuukauden sisään. En pidä kirjaa itkupurkauksistasi, vaikka se kyllä olisikin hyvää materiaalia.

      Poista
  8. "Valenciaa ei kiinnostanut (puolet avauksesta reservipelaajia), joten eipä jaksa minuakaan paljoa kiinnostaa."

    Ketkä olivat näitä reservipelaajia? Emery laittoi kentälle niin hyvän kokoonpanon kun sai kasaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi vaihtaa lähdettä Valencian osalta. Samoille pelaajille laitettu kahdet eri tilastot. Toinen sanoo penkinlämmittäjäksi, toinen sanoo pelaajan pelanneen lähes kaikki ottelut.

      Poista
  9. Kyl se Lampard niille vielä näyttää !!! :)

    VastaaPoista
  10. http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/fair-play-leaders-in-first-and-second

    VastaaPoista
  11. "Voisi vaihtaa lähdettä Valencian osalta. Samoille pelaajille laitettu kahdet eri tilastot. Toinen sanoo penkinlämmittäjäksi, toinen sanoo pelaajan pelanneen lähes kaikki ottelut."

    Valencian sivuilta löytyvät tilastot. Ei niitä tarvitse itse keksiä.

    VastaaPoista
  12. http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/fair-play-leaders-in-first-and-second - osoittaa kiistattomasti FC Barcelonan olevan tuomarien suosikki.

    Valencian sivuilla nuo tilastot ovat aika hankalasti eikä saa koko joukkueen statseja samalla kertaa.

    VastaaPoista
  13. Miks katot barceloonan pelei jos vihaat barcan pelaajii ja erityisesti messii ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea kirjoittaa blogiin ja muualle jos ei tiedä mistä kirjoittaa.

      Poista
    2. järkevää kattoo pelei jos ei kiinosta yhtään ...

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.