lauantai 28. tammikuuta 2012

FC Filmaajille jälleen pistemenetystä

FC Filmaajat kaatuili, mussutti, valitti, törkeili ja kaikkea muutakin epäurheilijamaista. Tuomariavuista huolimatta Villarreal venyi kotonaan 0-0 tasapeliin FC Filmaajia vastaan. Samalla Real Madridin ero FC Filmaajiin kasvoi seitsemään pisteeseen.

FC Barcelonan pelaaja-arvioita ottelusta:

Pique: Ääliöiden mielestä maailman paras keskuspuolustaja. Näin sanovat taitavat pitää Shakiran musiikista. Paremmuus futiskentällä pitäisi olla riippuvainen muista tekijöistä kuin futarin muijakaverin musiikista tai tissien koosta. Ei näytä olevan.

Alves: Espanjan kusipäisin pelaaja sai ihme kyllä varoituksen, tosin vasta kun peliä oli jo pelattu 90 minuuttia. Aineksia oli kuuteen varoitukseen.

Busquets: Kurkkija ei edelleenkään osaa puolustaa. Selvän rikkeen jälkeen Villarrealin rankkari näytti varmalta, eihän sellaista voinut viheltää tietenkään, koska Villarreal olisi voinut mennä johtoon.

Fabregas: Petturi oli jälleen sysipaska. FC Filmaajien kaatuilujengiin siirtynyt petturi ei parempaa ansaitsekaan. Hyvä jos tippuu pitkäksi aikaa penkille.

Xavi: FC Filmaajien hakiessa maalia, maailman yliarvostetuin keskikenttäpelaaja kunnostautui lähinnä pelin viivyttämisessä. Hidastempoista syöttelyä sivuttaissuunnassa. Edes FC Filmaajien valmentaja ei jaksanut pelleilyä katsoa ja otti vaihtoon.

Messi: Maailman paras pelaaja muka? Tätä mielipidettä hoilaavat aivokuolleet idiootit jättävät esim. tämän pelin täysin huomiotta. Muistavat vain ne muutamat harvat kerran kun Messillä sattuu käymään tuuria. Surkeita vapaapotkuja, surkeita maalintekoyrityksiä, filmausta...

Maailman paras my ass.

Real Madrid hoiti oman ottelunsa kunnialla. Cristiano Ronaldo teki ottelun voittomaalin uskomattoman älykkäällä juoksulla maalipaikkaan.

28 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä ottelusta Messinvihaajan kanssa. Villarealilta jäi saamatta selvä rankkari kun kurkkija taklasi borja valeron rangaistusalueella. Myös Mascherano olisijatkuvalla nilkoillepotkimisella ansainnut vähintään keltaisen. Villareal sai myös täysin käsittämättömiä keltaisia kortteja tilanteista, joista ei olisi pitänyt edes viheltää pilkkua.

    Onneksi Real Madrid (maailman paras joukkue) on ansaitusti kärjessä, vaikka tuomarit ovat kaikin keinoin sabotoida heidän menoaan.

    VastaaPoista
  2. edit: viheltää vaparia ei pilkkua

    VastaaPoista
  3. mitäs mitäs... ronaldon maalihan oli päivänselvä paitsio. jälleen kerran madrid huoraajille tuomariapuja.

    VastaaPoista
  4. Vaikka olikin, silti Realilta on hylätty viimeisen kahden kauden aikana "ei paitsio-maaleja" kuin hyväksytty paitsiomaaleja.

    VastaaPoista
  5. Aika säälittävää trollausta ja vuodatusta ehkä isoegoisimmalta "minä tiedän jalkapallosta kaiken" ruikuttajalta. Jutussa ei faktaa missään, naureskelin tuolle kuvaukselle Piquesta! Sanallakaan ei puhuttu pelistä, lueteltiin vain täysin jalkapalloon liittymättömiä kummallisuuksia. Tissit muuten mainittu, epäilenpä vaan, ettei kirjoittaja elämässään ole muita nähnyt kuin vauvana äitinsä...

    Aikaisemmissa jutuissa oli jo vähän yritystä, kommenteissakin pientä vakavasti otettavaa keskustelua. Tämä juttu taas koko sivun pohjanoteeraus, aivan täyttä PASKAA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia ei voi miellyttää. Juttujen tyyli vaihtelee usein, koska en halua tehdä kaavamaisia artikkeleita. Varsinkin kun FC Barcelona ei voittanut, jutun tyyli oli tuollainen. Kyllähän tuossa kävi hyvin selväksi ettei Piquen esitys ollut kummoinen, kuten ei ollut Clasicossakaan.

      Eiköhän ensi kerralla tule "jotain muuta".

      Poista
  6. Ronaldo oli syötön lähtiessä paitsiossa, sillä miten realilta on hylätty ja hyväksytty menneisyydessä maaleja ei ole mitään merkitystä ko tapauksen kanssa. Pistää välillä mietityttämään mikä ikähaarukka täälläkin on. Keski-ikä ainakim lähentelee 13-vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. C. Ronaldo oli pallon takana syötön lähtiessä joten ei paitsio.

      Poista
  7. Barcelonan saadessa jatkuvasti tuomariapuja on mukavaa nähdä, että Real edes joskus hyötyy tuomarin päätöksistä. Barcelona sen sijaan saa joka ottelussa paremmat tuomiot. Välillä näin päin. Villareal-Barcelona ottelussa hämmästytti tilane, missä Messi tsippasi tolpan juuresta ohi. Tuli ainakin neljä hidastusta: takaapäin, maalintakaa, muttei yhtään hidastusta, mistä olisi nähnyt onko tilanne paitsio. Eikä ollut espanjalaiselta televisiolta edes ensimmäinen kerta, milloin paitsiohidastus olisi Barcelonan läpiajon jälkeen jätetty näyttämättä. Haluiasin Messinvihaajan kommentin tähän. Oletko huomannut saman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on vanha tuttu juttu. Mestarien liigan ottelussa näkyy ihan samaa. Paitsiotilanteista tulee mainioita hidastuksia, ei kuitenkaan silloin kun FC Barcelonan pelaaja vaikuttaa olevan paitsossa.

      Poista
    2. no nyt taas meni ihan överiksi. kyllä ne hidastukset aina näkyy, ainakin skysportsin lähetyksissä. Esim Villareal pelissä Barca oli pääsemässä läpi laidasta, mutta vihellettiin paitsio, vaikka oli ihan selvästi onside. Mutta eipä näille tuomareiden virheille mitään voi, "kuuluu" peliin.

      Poista
    3. Ei näy lähellekään aina hidastukset.

      On FC Barcelonan oma vika jos maalinteko perustuu aina paitsiovihellysten suosiollisuuteen.

      Poista
    4. kyllä on näkyny joka pelissä mitkä oon kattonu nyt viime aikoina. Enkä nyt äkkiseltään muista yhtään paitsiomaalia minkä barca ois tehny ainakaan parin kuukauden sisään.
      Eikä se ole barcan vika jos tuomarit seuraa muuta ku peliä..

      Poista
    5. Noita maaleja tulee niin paljon että vanhimmat unohtuvat. Silti noita hidastuksia on jäänyt aika usein näyttämättä. Tuskin sattumaa.

      Poista
    6. Ei muuta kuin katsomaan canalilta uusinta lähetys villareal - barca pelistä. Siitä et tule hidastusta näkemään paitsiokuvakulmasta, missä messi pääsi läpi ja chippasi ohi maalin. Kaikki muut hidastuskulmat kyllä löytyy. Tuo on tuommoista tyypillistä barcajanttereiden huutelua. Mitään ei koskaan myönnetä kun tulee tuomariapuja ja sit hirvee itkeminen päällä kun joku tuomio tuleekin vastaan.

      Poista
  8. Ei taida Messinvihaaja tajuta että lähestymistapa tähän antiparsasmin levittämiseen (joka on toki hieno asia!) on hieman väärä, tällä tyylillä blogin löytävät real-fanitkin saa jopa melkein vaihtamaan leiriä...

    VastaaPoista
  9. Miksi Fabregas on petturi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näkyy tuossa http://www.youtube.com/watch?v=XoCufP8nOSQ

      Poista
    2. Cesc näkee että oma kaveri lähtee juoksee ylös päin. Antaa pikkunätin, jonka Iniesta hakee välistä ja pistää Messin läpi. Upea maali.
      "petturi":D

      Poista
    3. Jep, kantapääsyöttö tuossa vaiheessa ottelua tuossa tilanteessa on selvää petturuutta.

      Poista
  10. Ei vittu, hei oikeesti. Vaikka Realia kannatanki mut nää messinvihaajan kirjotukset on ehkä paskimpia mitä löytyy. Menee niin överiks kaikki. Helvetin huonoja promo tai muuten vaa täysin idiootti kirjottaja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue Anti-BFC vala ja mieti sitten mitä tuli kirjoitettua.

      Poista
    2. Muutkin näköjään huomanneet saman. Tosin näistä saa aina hyvät naurut ja pääsee ihmettelemään, että "onkohan toi oikeasti tosissaan, vai oikeasti niin tyhmä, ettei osaa tulkita, mitä näkee".

      Poista
    3. Messinvihaaja kirjoittaa totuuksia. Sen huomaatte tekin muutaman vuoden päästä.

      Poista
  11. Tämä "blogi" jos jokin on world wide webin väärinkäyttöä, kirjottaa nyt tällasta skeidaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin kuormitus on www:n mittakaavassa alle promillen miljoonasosa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.