torstai 12. tammikuuta 2012

El Clasicoita tulossa kaksi lisää

FC Barcelona johtaa Copa del Reyn höntsää 1-2, vierasmaaleissa 5 maalin johto. Eiköhän FC Barcelona mene seuraavalle kierrokselle, jonne Real Madrid varmisti aiemmin pääsyn. Tässäkin suhteessa Real Madrid oli FC Barcelonaa edellä.

Viime vuonna joukkueet kohtasivat finaalissa jossa Real Madrid oli ylivoimainen. Kaksiosaisessa ottelussa odotettavissa Real Madridille ainakin yksi ulosajo.

30 kommenttia:

  1. jonne Real Madrid varmisti aiemmin pääsyn. Tässäkin suhteessa Real Madrid oli FC Barcelonaa edellä

    barca voitti ekan 4-0 real VAIN 3-2 ja sattu pelaan tokan pelin eka joten miten real on tässä edellä barcaa kun oli jopa pieni siis pienen pieni mahdollisuus että malaga jopa yllättää tähän ei toki varmaan kovin moni uskonut.

    Viime vuonna joukkueet kohtasivat finaalissa jossa Real Madrid oli ylivoimainen

    jos katsoit pelin ilman barca tai real-laseja niin varmasti huomasit saman kuin minä että molemmilla oli mahdollisuus voittaa peli varsinaisella peliajalla jatkoajalla real sai sitten tärkeän maalin ja oli siinä ottelussa parempi mutta vain 55-45% joten ei tuo kauhean ylivoimaista ole.

    Eihän se ulosajo mikään ihme ole jos kentällä on sellasia totaaliidiottteja kuten pepe ramos ja marcelo.Ja ulosajoista sen verran että kyllä busquetskin ajettiin ulos siinä pelissä missä barca oli juuri tehnyt avausmaalin (ruotsinpoika) ja real ei silti onnistunut peliä kääntämään joten turha höpöttää noista vajaista miehistöistä.
    Real on selvästi tajunnut että ei voi voittaa kuin cupin koska barcaa ei vain kiinnosta niin paljon kuin muut pelit,mutta varmasti jänittävät ottelut tulossa ja toivomuslistan kärjessä on 4 asiaa: 1. Realilta ei tappotaklauksia 2.EI filmejä ala busquets 3. keskitytään nimen omaan pelaamaan ja parempi voittakoon. 4. tuomari on tehtävien tasalla ja suosisi jopa vähän madridia jotta ei jäisi mitään epäselvää kumpi on parempi jengi jos barca voittaa.

    PS. viikon paras uutinen tuli mersysaidilta jossa mr.pool jatkaa uransa loppuu.HURRRRRAAAAAAAA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli Real Madrid varmisti jatkopaikkansa aiemmin.

      Finaalissa FC Barcelonan jättäminen nollille 120 minuutiksi ja voitto on melkoista ylivoimaa.

      Eiköhän FC Barcelonalta taas tule iso kasa filmejä ja kieriskelyä, eihän joukkue muuten pärjää.

      Poista
    2. Pitäisi katsoa pelikellosta, kumpi ratkaisi aiemmin. Eikös pelit päättyneet 6-1 ja 4-2. Barcelona ratkaisi jatkoon pääsyn, kun teki toisen maalinsa (18') ja Real, kun teki kolmannen (78').

      Katsoitko Realin peliä? Aikamoista kieriskelyä vaikka vastassa heikko joukkue.

      Poista
    3. Mielestäni Real Madrid pelasi oman ottelunsa lähes päivää aiemmin.

      En merkittävää kieriskelyä huomannut.

      Poista
    4. Järkevintä on tietysti tarkkailla pelikelloa eikä päivämääriä, sillä kyse on samasta kierroksesta. Mutta absurdi saa olla, ei siinä mitään.

      Eihän niitä näe, jos ei katso objektiivisesti.

      Poista
    5. Sama kierros, aivan oikein. Real Madrid pelasi ottelunsa aiemmin ja siten varmisti jatkopaikkansa nopeammin.

      Poista
  2. gerrard on vaan läski vanha lehmä, en oo ikinä tajunu millä tavalla se on "maailman paras" pelaaja. Toisaalta jos englannin media haluais niin se sais nostettua jonkun niin paskan pelaajan esim. Heskey voittamaan ballon dorin pelkästään sillä naurettavalla hypetyksellä.

    VastaaPoista
  3. nyt tuli kyl hyvät naurut, kiitos näistä

    VastaaPoista
  4. Gerrard on maailman parhaita pelaajia edelleen.

    kato kerranki ollaan samaa mieltä (tosin katon punasten lasien läpi ja sanon et on paras ku on kunnossa ja elintärkeä joukkueelleen) jos fudikses valittasi mvp se olis gerrard.

    Eli Real Madrid varmisti jatkopaikkansa aiemmin

    mitä se kertoo realin paremmuudesta?

    Finaalissa FC Barcelonan jättäminen nollille 120 minuutiksi ja voitto on melkoista ylivoimaa

    mitäs se sit on ku barcavoittaa 5-0 kotona ja 2-6 vieraissa?teurastus? äläkä vastaa et ei kiinnostanu se ei oo enää hauskaa(ei oo ikinä ollutkaan).
    ja jos vastaat noin niin voin vastata että ehkä barcaa ei kiinnostanut cup höntsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös yleensä jatkopaikan varmistaminen aikaisemmin ole paremmuutta?

      FC Barcelonalla kävi tuuri, kaikki vedot maaliin. Eivät menneet enää cupin finaalissa ja tappio tuli.

      Poista
  5. eikö se barca varmistanu sen ensin 4-0 voitolla? :o

    VastaaPoista
  6. Alennun hetkeksi älykkyytesi tasolle. Jos jatkopaikan varmistaminen aikaisemmin on paremmuutta, niin eikö juuri Realilla käynyt tuuri, sillä heidän ottelunsa arvottiin aikaisemmin pelattavaksi ? Tästä voimme päätellä, että Real Madrid on lahjonut uefat ja fifat.
    Ps. sä oot saatanan tyhmä jätkä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jatkopaikan varmistaminen aikaisemmin on paremmuutta, niin [b]eikö juuri Realilla käynyt tuuri[/b], sillä heidän ottelunsa arvottiin aikaisemmin pelattavaksi ?

      Onnittelut, ymmärsit uutisen syvimmän olemuksen.

      Poista
  7. haluan vastauksen kysymykseen

    VastaaPoista
  8. Kävikö realilla tuuri, kun saivat pelata toisen osaottelun ennen barcelonaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lihavointi ei näköjään toimi kommenteissa. Kyllä, Realilla kävi tuuri.

      Poista
  9. 2 Eiköhän FC Barcelona mene seuraavalle kierrokselle, jonne Real Madrid varmisti aiemmin pääsyn. Tässäkin suhteessa Real Madrid oli FC Barcelonaa edellä."

    :D Nauroin.

    Katson muuten tällä hetkellä Mallorca-RM, tuomarit pystyy kaikin keinoin pitämään realia pelissä mukana. Paitsiovihellys Mallorcan läpiajosta jossa pelaaja oli omalla alueella, pari käsittämätöntä korttia ja uskomatonta filmaamista CRltä ja Callejonilta mm. Samaan aikaan kun FBCltä on viety 5-7 pinnaa tällä kaudella ja RMlle tullut käsittämätön määrä pilkkuja ym., eiköhän se ole selvää että vaikka miten kävisi, RM ei tule häviämään La Ligaa tänä vuonna (jos ymmärrätte mitä tarkoitan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta Real Madridilta hylättiin Ramosin tekemä puskumaali, vaikea tajuta miksi. FC Barcelonan suhteen en hirveästi valittaisi kuinka "pisteitä on viety". FC Barcelona on kiistatta saanut huippujoukkueista eniten tuomariapuja viime vuosina.

      Poista
    2. Saattoi ehkä olla siksi että realilla oli Ramos ja toinen pelaaja paitsiossa, kuten hidastuksesta selvästi näki. Vai tarkoititko että lahjottu tuomari unohti hetkeksi tehtävänsä ja teki sääntöjen mukaisen päätöksen? Siinä tapauksessa olen samaa mieltä kanssasi.

      Asiahan on selvä, Real on käyttänyt pankkirahojaan tänä vuonna varmistaakseen sen, ettei Barcalla ole mahdollisuuksia taistella mestaruudesta vaikka se tuleekin todennäköisesti voittamaan molemmat Clasicot. Pelkäsinkin että jotain tällaista tulee tapahtumaan kun Mou pääsi valloilleen, viime vuosien lievempi Realille päin vetäminen on pientä tähän verrattuna.

      Poista
    3. Hidastuksen perusteella oli hyvin täpärä paitsio. Noita menee usein läpi (ei paitsio).

      Millä tavalla Real Madrid on varmistanut ettei FC Barcelonalla ole mahdollisuuksia? Ostamalla parempia pelaajia?

      Poista
    4. Luulin olevani hyvin selkeä, lahjomalla tuomarit tietyissä Barca ja RM-peleissä. Case-in-point, meneillään oleva Betis-peli, käsittämättömiä vihellyksiä ja kruununa Iniestan selvä kaato alueella josta Iniestalle kortti. Tänään se ei taida vaikuttaa kun Alexis teki juuri 3-2.

      Poista
    5. Lue otteluraportti ja lakkaa itkemästä. Tuomari oli FC Barcelonan puolella koko ajan.

      Poista
  10. onko heittää rapoa realil loistavasta peliesityksestä eilen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin ottelun mutta FC Barcelona ei ollut pelaamassa. Katselen tänään FC Barcelonan ottelun ja eiköhän tuohon Mallorca-otteluun jossain määrin palata.

      Poista
  11. oli kyllä naurettava tuomaritoiminta siinä kun mallorcalta vietiin 2-0 maali en sano että olisi ottelelu siihen ratkennut mutta aika vaikeata olisi realille tullut lisäksi on kiva huomata ett varsinin vieraskentillä jättläiset ovat toisinaan suurissa vaikeuksissa.
    Kuten minä aina sanon: jokainen piste pois jättiläisiltä on piste la ligalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jättiläiset jakavat kuitenkin kaksi ensimmäistä sijaa jo ennen kauden alkua. Ihan sama siinä tuleeko pari pistemenetystä vai ei.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.