perjantai 27. tammikuuta 2012

FC Barcelona - Real Madrid ottelun tuominnut tuomari hyllylle Real Madridin otteluista

Eli toissapäiväisen Cup-ottelun tuominnut tuomari on hyllyllä Real Madridin tämän kauden otteluista. Päätös oli erotuomarikomitean sisäinen eikä Real Madrid tällaista pyytänyt. Tuomarin osa FC Barcelonan otteluissa on hankala, koska joukkue filmaa ja sikailee jatkuvasti. Siitä huolimatta ei jää enää mitään epäselvyyttä siitä etteikö tuomarilinja ottelussa suosinut FC Barcelonaa.

Google translate

11 kommenttia:

  1. Barcelonan pelejä saa tuomita eli ei suosinut FC Barcelonaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan ei saa tuomita Real Madridin pelejä koska suosi Real Madridin vastustajaa.

      Poista
  2. Marca itse on sanonut tuomarin suosineen enemmän madridia kuin barcaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama lehti jonka mukaan Pepe pitäisi heittää joukkueesta pihalle? Sama lehti jonka mukaan Real Madridissa on sisäisiä riitoja? Sama lehti jonka mukaan Mourinho lähee kesällä?

      Sensaatiohakuinen roskalehti.

      Poista
    2. Tuo todistaa Marcan kirjoittavan paskaa tästäkin aiheesta http://antibfc.blogspot.com/2012/01/fc-barcelona-real-madrid-ottelun.html

      Poista
    3. Juu paska lehti, kun on Messinvihaajan kanssa eri mieltä! Kuten 99,9 % kaikista lehdistä! Miten ne kehtaakin kaikki lehdet kirjoittaa tuollaista paskaa!!??

      Poista
    4. Lehti on myös Real Madridin johtoportaan, Real Madridin pelaajien ja Real Madridin valmentajan kanssa eri mieltä.

      Vielä sanotaan Real Madrid myönteiseksi lehdeksi :D:D:D

      Poista
    5. Todistaa pikemmin setä-Florentinon tehneen perinteisen hätäpuhelunsa Banco Santanderiin, jonka jälkeen ruskeat kirjekuoret ovat vaihtaneet omistajaa. Toisaalta tätä on tapahtunut pitkin kautta, kun tarkastellaan yleistä tuomaroinnin tasoa erään kuninkaallisen joukkueen peleissä.

      Poista
  3. Heh heh. Miksi ei kirjekuoria annettu etukäteen? Toiseksi Real Madrid ei tuota pyytänyt tekemään. Päätös oli erotuomarikomitean oma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Toisaalta tätä on tapahtunut pitkin kautta, kun tarkastellaan yleistä tuomaroinnin tasoa erään kuninkaallisen joukkueen peleissä."

      Luetaan niitä viestejä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.