keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Real Madrid - FC Filmaajat 1-2

Real Madrid antoi ylivoimainen esityksen FC Filmaajia vastaan Copa del Rey:ssa. Maalinteon aloitti Cristiano Ronaldo. Upean haltuunoton jälkeen kuljetus ja heikommalla jalalla vastustamaton veto maaliin.

Sitten alkoi FC Filmaajien pelleily. Pääosaa esitti Sanchez joka tuomarin armosta pysyi kentällä loppuun saakka. Jatkuvaa sikailua, jatkuvaa mussutusta, jatkuvaa filmausta eikä edes varoitusta.

Pelleilyä jatkoi Fabregas, joka yritti lyödä Pepe:ä silmille. Hieman ohi meni, ei edes vapaapotkua tästä. Messin legendaariset kaatuilut jatkuivat. Hieman tönäistään ja heti ollaan nurmen pinnassa mankumassa varoitusta.

Filmaukset pois luettuna Messi oli tänäänkin onnettoman huono. Filmejä keskialueella ja pari vetoa ohi maalista. Maailman paras pelaaaja, hah hah.

Toisella jaksolla Real Madridia ei jaksanut kiinnostaa koko pelleily enää. FC Barcelona sai vapaapotkun aina kun joukkueen pelaaja tajusi mennä syömään nurmea. Säälittävää.

Tuomari varasti tänäänkin shown ja ottelu osoitti ettei FC Barcelona pärjää ilman tuomariapuja. Tämänhän kaikki jalkapallosta jotain tajuavat tiesivätkin ennestään, Barca-faneille on turha kertoa totuuksia.

77 kommenttia:

  1. Muistakaa ihmiset kommentteja antaessanne, että kyseessä ei ole trolli. Tämä henkilö oikeasti uskoo mitä han puhuu.

    Suren ihmiskunnan puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin ottelun toisin kuin moni muu.

      Poista
    2. Selvästi katsoit sen toisin. Kukaan muu ei nähnyt sitä sinun tavallasi.

      Poista
    3. Vieläkö ihmettelet miksi olen edelläkävijä? Näen asioita joita muut eivät tajua.

      Poista
  2. Säälittävä kirjotus. Nyt vähän skarppaat ja panostat blogiin, että saadaan lukea yhtä hienoja juttuja ku "vanhoina hyvinä aikoina". Perusteluja, tilastofaktaa ja muuta mielenkiintosta mukaan. Analyysiä vaikka Messin vsyötöstä voittomaaliin tai kokovartalomulkun vahingoittamisyrityksistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä cuphöntsissä ei oikein pysty viittaamaan liigaotteluihin ja muihin kunnon peleihin.

      Poista
  3. tämä on kyllä itku silmässä väsätty tämä kirjoitus. on se jännää kuinka amatööri joukkue real on kun aina loppuu kiinnostus ja kyse kuitenki omasta ammatista mitä tekevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liiga on Real Madridin ykkösprioriteetti.

      Tämän jutun kirjoitin lähes kokonaan ennen ottelua ja eikä tarvinnut juuri muuta kuin laittaa nimet kohdilleen. Niin ennalta arvattava ottelu oli kyseessä.

      Poista
    2. Kommentit Pepen sikailusta?

      Poista
    3. Toi pepen sikailu on niin törkeää et huh huh. Avaa silmäs, sun idolis mourinho aikoo antaa sisäisen rangaistuksen pepelle ja sä et mainitse edes sitä törkeyttä mitä se teki. Blogin taso laskee koko ajan, sä et pysty hyväksyyn mitään vaan pitää keksiä aina jotain. Se mitä pepe teki, vaikka katois millä laseilla tahansa, oli niin törkeää ettei sitä voi sivuttaa.

      Poista
    4. - Pepe on hieno mies. FC Barcelona sai mitä ansaitsi.

      - Ensinnäkin FC Barcelona aloitti filmaamisen. Sen takia Real Madridin pelaajilta ymmärrettävästi meni hermot.

      Mitä tulee tallomiseen, Pepe ei osunut Messin käteen. Messiä sattuu omituisesti jonnekin muualle kuin käteen kieriskelystä päätellen. Täten Messi filmasi ja mitään kunnon kontaktia ei ollutkaan. Tai sitten Messin saamat hormonit ovat sekoittaneet kivuntuntemuksen pahasti.

      Summattuna: filmauksesta voi seurata tuollaista. Hieno mies Pepe kun ei anna FC Filmaajien filmata ilmaiseksi. Ellei filmausta saada kuriin muuten, hyväksyn Pepen menettelyn.

      Poista
    5. Ihan mistä kuvakulmasta katsottuna se osu messin käteen, toi oli typerä kommentti, videolt se näkyy vaik kattoisit sitä ylösalaisin

      Poista
    6. Messiä sattuu niin omituisesti että on pakko päätellä osuman olleen vajaa.

      Nappulakengät eivät muuten ole tasaiset.

      Poista
    7. kyllä tuo ihan kättä pitelee sen polkemisen jälkeen. Tää tekohan on tuomittu ympäri maailmaa(tais Marcakin vaatia oikein potkuja Pepelle) ja sitten täältä yksi asiantuntija Suomesta huutelee että teki aivan oikein:D

      Poista
    8. Mutta miksi pyörii jolloin käsi ottaa enemmän osumaa?

      Jotain Barcelona-myönteisen lehden juttuja ei kannata ottaa todesta.

      Poista
    9. barca myönteinen? tuossa sen taas huomaa kuinka paljon tiedät jalkapallosta. Marca on yhtä kuin realin "raamattu" eli on madridin lainen lehti jonka nimi voisi olla esim Real Madrid Magazine. jokainen jalkapalloa seuraava tietää tämän mutta sinä et näköjään tämmöstä joka osoittaa sinun tietämyksen jalkapallosta ja sen asioista sen ympärillä!

      Poista
    10. ORLY? Sarkasmitutkasi taisi olla pois päältä.

      Silti, oman joukkueen puolta pidetään loppuun saakka (poikkeuksena äärimmäisyyksiin menevät asiat joita ottelussa ei nähty), joten Marca siirtyi juuri FC Barcelonan leiriin.

      Poista
  4. aika suvereeni esitys. Ei Realilla oikein ollut mitään saumaa. Saivat sentään yhden maalin kun Pinto hörppäsi. Pepe sikaili tutusti, mitenhän ton jätkän annetaan edes pelata...
    Ja Carvalhon viikate Messiin, huhhuh. Tahallinen vahingoittamisyritys, oli jopa punaisen paikka.
    Varsinkin nyt tää blogin on ihan höpöä, ei mitään yritystä kirjoittaa asiaa ottelusta, täyttä paskaa. Säälittävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna olla. Messinvihaajan mielestä on ihan oikein talloa päälle. Sen sijaan kaatuminen keskialueella ja kierros maassa on rikos jalkapalloa vastaan ja vaatii elinikäistä pelikieltoa.

      Poista
    2. - Carvalholta pikkupotku ja pysäytys. Miten tuosta saa punaisen kun Sanchez ei saanut edes keltaista?

      Juttu kirjoitettiin pitkälti ennen ottelua kuten sanoin, tällä kertaa näin.

      - Ellei noita filmejä saada kuriin jälkikäteen, "tuomiot" siirtyvät kentälle.

      Poista
    3. Mikäs siinä, kunhan punainen kortti nousee ja pitkä pelikielto tulee niistä "tuomioista".

      Poista
    4. Ei tullut nytkään punaista korttia. Odotettavissa lisää "tuomioita" filmaajille. Filmauksista ei voi jälkikäteen alkaa jakamaan pelikieltoja koska silloin FC Barcelonalta loppuisivat pelaajat hyvin äkkiä.

      Poista
    5. Valitettavasti ei. Siksi pitääkin korostaa virheitä myös jatkossa. Esimerkiksi Pepen olisi pitänyt lentää kentältä moneen kertaan ja Carvaljon kerran. Iker ja yllättäen Cronaldo ainoat fiksusti pelanneet. Jos Real jatkaa samaan tapaan ja tuomari ei pelkää Mourinhon mediasodan tuomia paineita, Real päättää toisen osaottelun enintään 9 miehellä.

      Poista
    6. Pepen olisi pitänyt lentää kentältä yhden kerran ja Carvalhon ei kertaakaan. Vastaavasti Sanchezin kaksi kertaa, Piquen kerran, Cescin kerran jne.

      Kyllä se FC Barcelona sikailee ihan yhtä lailla.

      Poista
  5. Olen nyt lukenut kaikki tekstisi, ja huomaan, että logiikantajusi on olematon. Mutuilet vahvasti ja pidät mutuiluasi faktan tasolla. Et ansaitse tämän enempää huomiota, jotta voisit rauhassa parannella luultavasti jo diagnosoitua syndroomaa, jonka jokainen kaltaiseni ammattilainen osaa lukea rivien välistä. Toisaalta on ehkä hyväkin, että jatkat valitsemallasi tiellä, niin et ole ainakaan Breivikin tavoin vaaraksi muille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja perustelut?

      Aivan, ei missään.

      Poista
    2. Siis, sun perusteluja ei ole missään. Ammuit ohi.

      Poista
    3. Perustelut löytyvät blogista. Tuossa tekstissä on pelkkää mutua.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Trollikortti esiin kun ei ole mitään mitä sanoa vastaan. Tuttu juttu.

      Poista
    2. alkaa jengi tajuta pikku hiljaa ettei täällä kannata vängätä ja tuhlata omaa aikaansa, koska sun todellisuus on ihan jotain muuta kuin normaaleilla ihmisillä. Siitä johtuen vastaan väittäminen on turhaa.

      Poista
    3. Tulevaisuudessa Messinvihaajaa pidetään edelläkävijänä. Niin on käynyt tähän mennessä aina. Aluksi haukutaan, vähän myöhemmin huomataan kuinka oikeassa olikaan. Esimerkkinä kelvatkoon vaikka ennen kauden alkua jauhettu setti Manchester Unitedista.

      Poista
    4. voin luvata ja vannoa että Espanjan liigan tulee voittamaan jokin muu joukkue vielä joku vuosi kuin Real Madrid tai Barcelona. Ja näin tulee 110% varmuudella käymään ja sitten kun näin käy sehän tarkoittaa että olen edelle kävijä kun väitän tälläistä eikö? Eli se on ihan varma kun haukut barcaa ja barcan pelaajat ja sanot että se loppuu joskus se niiden hallitseminen tuomari yms avuin niin olet ihan oikeassa koska mikään dynastia ei kestä loputtomiin eli se on ihan naurettavaa väittää että olet joku vitun edellekävijä! Pelle sä oot! ja kannattaa oikeesti käydä jossain hoidossa. tuo on vakava sairaus mikä sulla on!

      Poista
    5. Edelläkävijänä tarkoitankin sitä että useat tajuavat miten FC Barcelona sai menestyksensä.

      Poista
  7. Psykoosi on vakava mielenterveyden häiriö, jossa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy usein karkealla tavalla siten, että henkilöllä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta.

    Psykoosin oireena mm. harhaluulot: ihmisellä on perusteettomia, epärealistisia uskomuksia, jotka saattavat perustua havainnon tai kokemuksen väärään tulkintaan. Harhaluulot voivat olla mm. suhteuttamisharhoja tai suuruusharhaluuloja.

    Aistiharhat, oudot tunnekokemukset ja niiden selityksiksi muodostuvat harhaluulot vääristävät todellisuutta. Oudot ja usein pelottavat kokemukset voivat johtaa siihen, että henkilö vetäytyy eristäytyy omaan sisäiseen maailmaansa.

    Psykoosissa olevalle ihmiselle aistiharhat ja harhaluulot ovat täyttä totta. Psykoottinen ihminen on tämän vuoksi usein sairaudentunnoton eli ei pidä itseään sairaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä mielenkiintoista tavata joskus Messinvihaaja henkilökoht., että näkisi minkälaisesta kaverista olisi kyse. Ja tietysti, että voisiko auttaa jotenkin hänen ongelmiensa kanssa.

      Poista
    2. - Copypastekommentteja en pahemmin suvaitse. Ensi kerralla menee poistoon.

      - Aika moni muukin haluaa tavata minut, kumma juttu.

      Poista
  8. Harmi vaan, että tosta copypastesta jokainen lause sopii sinuun.
    Haluaisin itsekin tietää minkälaisesta kaverista on kyse.

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen kommentti jonka poistin. Säälittävää.

      Poista
  10. Huh huh! Tää bloginpitäjähän on ihan uskomaton dille! Uskomattoman häiriintyneen oloista tekstiä. Todellisuudentaju on tainnut päästä vähän vinksahtamaan.

    VastaaPoista
  11. Kun saat hieman enemmän henkistä ikää, ymmärrät asiat paremmin. Odottele rauhassa, kyllä se siitä.

    VastaaPoista
  12. Väitän, että paska on hyvää. Olen edelläkävijä ja tulette muutaman vuoden päästä tajuamaan, että olin oikeassa.

    VastaaPoista
  13. Miten joku voi olla noin tosissaan dopingin täyttämästä espanjalaisesta "urheilusta".

    VastaaPoista
  14. Olen ihmetellyt täysin samaa. Aika moni täällä tuntuu ottavan tosissaan.

    VastaaPoista
  15. Erikoinen käsitys ylivoimasesta esityksestä, kun pallonhallinta oli 73% Barcalle. Maalintekoyritykset olivat 9-4, kuten myös laukaukset maalia kohti, 5-2 Barcan hyväksi. Filmaaminen sentään jaakaantui aikalailla tasan, tosin Pepen pelleilyt pistivät räikeimmin silmään.

    Vinetys Messin kaatuiluista on suorastaan naurettava, kun Realin pelaajat rikkoivat Messiä jatkuvasti. Messi kuitenkin onnistui syöttämään ottelun ratkaisumaalin, kun Real Madridin pelaajat eivät ehtineet potkia nilkoille ajoissa. Ottelun loppu puolella sukitusten ajoitus ja muutkin sikailut alkoivat kuitenki olla Realille totulla tasolla.

    En täysin käsitä mitä tarkoitat sillä ettei Realin pelaajia "kiinnostanut koko pelleily" toisella puoliajalla, mutta oletan, että käytät kiinnostuksen puutetta syynä Madridin huonoudelle, mikä on melko naiivi väite, kun puhutaan kuitenkin ammattilaisista. Real Madrid vaan sattuu olemaan Barcaa huonompi.

    Itse en kannata Barcaa, mutta teki vain mieli vastata kirjoitukseen, joka on täysin korni ja täynnä toinen toistaan naurettavampia väitteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä lähtien pallonhallinta on kertonut mitään? Getafe-Barcelona: pallonhallinta 27-73. Maalit 1-0.

      Otetaan kaikki klassikot vuoden ajalta, niin FC Barcelona hallitsee filmaushommaa suvereenisti.

      Real Madrid FC Barcelonaa huonompi? Vilkaiseppa Espanjan liigan sarjataulukkoa ja selitä sitten uudelleen.

      Yksilöi naurettavat väitteet, jookos?

      Poista
  16. Real Madrid-Barcelona pallonhallinta 27-73. Maalit 1-2.
    Siinä nyt oikeastaan tuli vastaus samalla kysymykseen, miksi Real Madrid FC on huonompi. Toisena perusteena voisi olla se, että Real Madrid FC ei ole voittanut Barcaa ainakaan neljässä viime kohtaamisessa.

    Naurettavat väitteet yksilöitynä:

    -"Real Madrid antoi ylivoimainen esityksen"
    -"Pelleilyä jatkoi Fabregas, joka yritti lyödä Pepe:ä silmille."
    -"Filmaukset pois luettuna Messi oli tänäänkin onnettoman huono"
    -"Toisella jaksolla Real Madridia ei jaksanut kiinnostaa koko pelleily enää"
    -"Tuomari varasti tänäänkin shown ja ottelu osoitti ettei FC Barcelona pärjää ilman tuomariapuja."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten Real Madrid on FC Barcelonan edellä sarjataulukossa jos on huonompi? Kertoo enemmän siitä että FC Barcelona saa apuja mm. tuomareilta.

      Real Madrid oli kenttäpelissä selvästi edellä. FC Barcelona pärjäsi koska sai rikkoa jatkuvasti.

      Fabregas yritti tehdä juuri noin.

      Mitä Messi sai aikaan? Yhden helpon syötön Abidalille? Huikeaa.

      Ei näyttänyt kiinnostavan niin, näyttikö sinusta?

      Jokainen ottelun katsonut näki tuomarin suosineen FC Barcelonaa.

      Poista
  17. Koska sarjassa pelaa muitakin joukkueita, joita vastaan Real Madrid FC on pelannut paremmin kuin Barcelona. Miten sarjataulukkp kertoo siitä, että Barca saa apuja tuomareilta?

    Millä perusteella Real Madrid oli selvästi edellä?

    Ei yrittänyt.

    Hankala kertoa mitä Messi sai aikaan, jos vastaus osaltasi on "jos sitä ei lasketa"-tyylinen, kuten ratkaisumaalin syöttämisen kohdalla. Lisäksi hankaloittaa aikaan saamistaa, kun esimerkiksi Carvalho ottaa vauhdin pois taklaamalla suoraan jaloille. Jos pelaaja pääsee helpon syötön ansiosta tekemään maalin, mitä tulisi tehdä toisin? Laittaa hankala syöttö ja epäonnistua?

    Kiinnosti tai ei, ei ole pääpointti, vaan se että pitäisi kiinnostaa, ainakin jos haluaa voittaa. Tietysti voisi myös olettaa, että pelaaminen kiinnostaa kun sitä työkseen tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi syötti maalin mutta Real Madrid puolusti tilanteessa umpisurkeasti. Ellei Messi saa mitään muuta aikaan kun yhden helpon syötön puolustuksen nukkuessa, esitys on surkea. Myös kulmapotkutilanteessa Real Madridin puolustus oli umpisurkeaa. Puyol teki maalin joo, mutta puolustuksen piikkiin menee 99 prosenttisesti.

      Real Madridin pelaajat ovat tunnettuja asennevammastaan. Vaikka pelaavatkin ammatikseen, pitkä sopimus taskussa on vaikea potkia pihalle vaikkei kiinnosta pelata.

      Poista
  18. Onneksi Messinvihaaja ylläpitää futisblogia, eikä äärioikeistolaista paskablogia. Saattaisi olla seuraava Breivik muuten syntymässä.

    VastaaPoista
  19. kreikkalaisena jalkapalloasiantuntija voin sanoa et nois messinvihaajan jutuis ei ole minkäänlaista faktaa, kaikki on mielenvikaisen löpinää, minun maassani tiedetään jalkapallosta ja sieläkim sanotaan et barcelona on vaan yksinkertaisesti paras. Hakeudu hoitoon, noi sun jutut on sellast luokkaa et se kannattais

    VastaaPoista
  20. Tämän Blogin kirjoittaja on selkeä psykoosipotilas:

    1. Nostaa itseään jalustalle, vaikka ei tiedä kaikkea, mitä tapahtuu maailmassa. Väitteet kiinnostuksen puutteesta ovat logiikaltaan sen luontoisia, ettei niiitä mitenkään pysty todistamaan. Mutuilu ei ole todistusvoimaista.
    2. Tekee mielettömiä salaliittoteorioita, joita perustelee mutuilulla. Faktojen puutteesta kertoo eniten syyte Fifan puolueellisuudesta Ballon ´dor valinnoissa, jotka jaetaan äänestyksen perusteella. Ei FIFA:n raadin mukaan.
    3. Jatkuva aliarvioiminen johtuu värilaseista, jotka ovat ankarat. Jos jopa Marc, ykkösmadridista, kirjoittaa Pepen sikailuista,niin täytyyhän sen olla Barcalainen. Ontuvaa logiikkaa, mutta hyvin tyypillistä psykoosipotilaalle.
    4. Logiikattomuus. Kirjoittaja tekee yksittäistapauksista sääntöjä mielivaltaisesti. Yhtälailla poissulkusäännöt ovat valitut oman asian edistämiseksi. Loogisella objektiivisella katseella ei ole mitään tekemistä näiden valintojen kanssa.
    5. Marttyyriksi itse itsensä tekeminen on yleinen psykoosipotilaiden oire, johon kirjoittaja on syyllistynyt hyvin monesti. Jälleen kerran sama kaava toteutuu, omista mutuista muokkauttuu sääntöjä.
    6. Jo mainitut värilasit. Psykoosipotilaalla värilasit estävät minkään hyvän näkemisen missään, mitä vastustajan maailmassa tapahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Urheilun joukkuelajeista löytyy satoja esimerkkejä pelaajista joita ei kiinnosta. Osa myöntää sen ihan suoraan.

      2. Kerrotko mikä taho valitsee 23 ehdokasta Ballon d'or listalle? Miksi esim RvP ei ollut edes ehdolla? Todistin väitteesi vääräksi.

      3. Omien puolta täytyy pitää loppuun saakka, ellei tapahdu jotain ihan älytöntä (kuten Pepen maassa makaavan potkiminen).

      Pepea on sorsittu tuomarien puolesta klassikoissa niin paljon että on puhdasta petturuutta Madrid-faneilta haukkua Pepea tuon yhden tilanteen takia.

      4. Ihanko totta? Katso ihmeessä blogin nimi ja Anti-BFC:n tunnuslause.

      5. En tajunnut mutta ei se mitään.

      6. Väärin menee. FC Barcelona tekee monta asiaa hyvin, mutta pimeä puoli on myös hyvin hyvin vahva.

      Poista
    2. ketkä sen on myöntäny? Jotain faktaa nyt, linkkejä yms.. Eikä sitten mitään nelosdivarin "mua ei kiinnosta pelata" juttuja.
      Eikä mitään uraansa lopettelevia äijjiä jotka rehellisesti myöntää uransa ehtoo puolella että mikään muu paitti raha ei kiinosta.

      Poista
    3. nyt on pakko kysyä että mitä Barcelona tekee sinun mielestä hyvin?

      Poista
    4. Ai joukkuelajien urheilijoita jotka ovat myöntäneet ettei kiinnosta?

      NHL:n puolelta vaikkapa Todd Bertuzzi, Alexandre Daigle. Lisää löytyy kun vain etsii vähän.

      Futiksen puolelta varsinkin brassit ovat erikoistuneet tällaiseen. Ronaldo alkoi aika nopeasti keräämään painoa lisää. Ronaldinhoa ei kiinnostanut pitää fysiikastaan huolta. Sitten on tietysti Robinho, joka juoksi ottelussa Manchester Cityä vastaan 38 metriä http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/blogs/mirror-football-blog/Good-riddance-to-Manchester-City-s-Robinho-the-most-expensive-mistake-by-an-English-club-ever-David-McDonnell-s-Big-Lunchtime-Read-article300323.html

      Tarvitseeko tuossa viimeisessä tapauksessa erikseen sanoa ettei pelaajaa pahemmin kiinnosta?

      Löytyy myös tapauksia joissa pelaaja menee käytännössä lakkoon jotta saa siirtyä haluamaansa seuraan (Anelka esim).

      Real Madrid ei tietenkään pelannut asennevammaisesti tuossa ottelussa http://www.youtube.com/watch?v=M4-GZfGYXKU

      Poista
    5. Blogissa keskitytään raportoimaan asioista joita FC Barcelona tekee huonosti.

      Poista
    6. noniin. Bertuzzista en tiedä. Nyt pelaa ainakin hyvin detroitissa, tuntuu kiinnostavan pelailu. Daiglesta tuli siirtojen uhri. Ei kerennyt sopeutua mihinkään, kun jo heitettiin uuteen seuraan.
      Ronaldo kerää painoa mutta pelailu kiinnostaa silti, esim halusi 2010 mm-kisoihin. Mielestäni osoittaa halua pelata.
      Ronaldinhon fysiikka huononi, so what? Ei se tarkoita ettei sitä kiinostais pelata.
      Robinho halusi siirron. Nythän sitä taas kiinnostaa pelata kun on kunnollinen joukkue. Valmentaja mokaa sillon jos laittaa kentälle ukon, joka haluaa siirron.
      Anelka kuuluu näihin uraansa lopetteleviin ukkoihin, rahan perässä lähtee.
      Okei, Anelkaa ja Robinhoo ei kiinostanu pelata juuri sillä hetkellä johtuen siirtohaluista, MUTTA kuka noista Realin ukoista haluaa siirtyä muuhun joukkueeseen? Ei tietääkseni kukaan. Eli mitään loogista väitettä tuolle kiinnostuksen puutteelle ei ole.

      Poista
    7. Bertuzzi pelaa koska joutunee vielä oikeuteen Mooren rusikoinnista.

      Daigle myönsi suoraan ettei hän varsinaisesti halunnut pelata jääkiekkoa. Mutta koska oli lahjakas ja sai rahaa ja kunniaa, pelasi.

      Ronaldon 2010 MM-haave oli aika kaukainen unelma siinä kunnossa. Puheet ja teot ristiriidassa.

      Ronaldinhoa kiinnosti pelata ja kuitenkin rällästi itsensä rapakuntoon, OK.

      "Valmentaja mokaa sillon jos laittaa kentälle ukon, joka haluaa siirron." - Hetkinen, kyse oli ammattilaisista joille maksetaan palkkaa?

      Ei halua siirtyä muualle = kiinnostaa yrittää joka ottelussa täysillä? Menee aika heikoksi jo.

      Poista
    8. eiköhän tolla oo rahaa jo ihan tarpeeksi oikeuden käyntiin, lopettas ny sitte jo?
      daigle pelaillut davosissa, tuskin repii sieltä niin isoa palkkaa änärin jälkeen että huvikseen pelaa. kiinostusta täytyy olla.
      jos ruoka maistuu niin ei se sitä meinaa ettei olis kiinostusta pelata, esim ronaldo ja ronaldinho.
      kyllähän niille maksetaan mutta jos on halu siirtyä muualle niin sillon laitetaan ukko pihalle eikä seisomaan kentälle.
      antasit ny kerrankin jotain järkevää perustelua tai faktaa asioille jotka esität.
      okei onhan tääki osaltaan mutuilua, mutta niin tuo sinunki juttus on.

      Poista
    9. Veikkaajassa arveltiin ettei ole koska oikeudenkäynti saattaa viedä sitä paljon.

      Oikein Davosissa? Aika kaukana NHL:sta.

      Kiinnostaa ja kiinnostaa paljon on kaksi eri asiaa.

      Että pelaajan pitää saada siirtyä muualle jos haluaa? Oletko kuullut sopimuksista?

      Tässähän sitä tuli. Monta urheilijaa joita ei paljoa kiinnosta. Tietenkin jos kiinnostusta = menee kentälle, sitä löytyy lähes kaikilta ammattilaisilta. Mitä kentällä tekee on toinen asia.

      Poista
    10. "arveltiin"

      niin että kiinnostaa pelata paskempaakin liigaa ilman isoja rahoja.

      kiinnostaa, kiinnostaa paljon ja EI kiinnosta ovat eri asioita

      jep, sopimukset on tehty, mutta yleensä seura kunnioittaa pelaajien halua siirtyä muualle. mitäpä sitä pitämään ukkoo joka ei halua pelata seurassa.

      noh ihan turha väittely taas, eiköhän niitä kiinosta kun ne siitä sen palkankin saa kun käy pelaamassa;)
      ja muuten jännä juttu kun olet aina ainoa joka selittelee näitä häviöitä sillä ettei realin ukkoja kiinostanut.. :D
      noh elä lopeta blogia, nautitaan nyt näistä hauskoista ja niiiiiiin katkerista jutuista:D
      toivon barcalle lisää voittoja

      Poista
    11. Ehkä siinä vaiheessa kun rahaa on tarpeeksi.

      Jep, nuo ovat eri asioita.

      Usein pelaajan ei anneta lähteä ja miksi pitäisikään. Tehkööt lyhyempiä sopimuksia.

      Mourinhon mukaan Copa del Rey ei ole Real Madridin kauden päätavoite.

      Poista
  21. Zamppa, Urheilualojen Guru20. tammikuuta 2012 klo 10.42

    Minä oikeasti luulin, että Messinvihaaja kirjoittelee YLEn urheilupalstalle juttujaan ihan huvikseen ja saadakseen huomiota, mutta kyllä tämä "blogi" todistaa, että kaverilla on jotain aika pahasti vialla. Joko lääkkeet on ottamatta tai niitä on otettu liikaa.

    Mutta jatka toki, päivät ei ole tylsiä, kun lukee näitä juttuja! Ja varsinkin, kun nyt tietää, että kaveri on todellakin ihan tosissaan näiden juttujensa kanssa! Tekee lukemisesta vielä upeampaa!

    Ja ihan ystävällinen vinkki: ensi kerralla, kun kirjoitat tiivistelmän ottelun tapahtumista(vaikka niiden omien vihalasien läpikin), niin kirjoita se ottelun jälkeen. Tai älä ainakaan kerro kirjoittaneesi sitä ennen ottelua! Jatka tosiaan ihmeessä kirjoittelua, koska näitä on kiva lukea, kun oikeasti saa hymyn huulille.

    Barcalla on tosin pullat hyvin uunissa, avainpelaajat ovat vielä nuoria(Xavikin vasta kolmekymppinen) ja uusia hyviä junnuja tulee, joten jos vatsa ei tule pelaajille menestyksestä kylläiseksi, voi Barca hallita jalkapallomaailmaa koko 2010-luvun. Se tosin voisi olla mielenterveydellesi liikaa...

    -Zamppa, Urheilualojen Guru

    VastaaPoista
  22. Blogi todistaa etten ole trolli.

    Copa del Rey on höntsäcup ainakin Barca-fanien mielestä, joten en siihen jaksa liikaa panostaa. Kannattaisi tosiaan lueskella blogia hieman taaksepäin.

    Barcelonalla ei onneksi ole yhtään junnua joka voisi hallita tulevaisuudessa.

    VastaaPoista
  23. Samper, Babunski, Rafinha, Grimaldo, Deulofeu, Dongou. Siinä muutamia junnuja, joista on lupa odottaa kunnon pelimiehiä.

    Hieman kokeneemmasta kaartista löytyy mm Thiago, Bartra, Montoya, Sergi Roberto. Lisäksi Romeuhun löytyy takaisinosto-optio.

    Ihan hyvältä tulevaisuuskin näyttää.

    PS. Lisätietoa Alexisin sikailuista ja filmeistä tuossa matsissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan nevahöördejä kaikki. Thiago ei ole kovissa peleissä osoittanut mitään kuten ei myöskään muut tuosta nelikosta. Chelseassa Romeu pystyy pelaamaan peruspeliä, ei muuta.

      On FC Barcelonalla ennenkin ollut superlupaavia junioreita, ei ole paljoa näkynyt ykkösjoukkueessa.

      Sanchezin jatkuvat sikailut huomasi jokainen joka ottelua katsoi.

      Poista
    2. Niin, harvoinhan sitä 15-20 vuotiaat kaverit on vielä maailmantähtiä. Tai edes runkopelaajia maailman parhaassa joukkueessa. Silti esim Romeu on jo vakiinnuttanut avauspaikkansa "kivikovassa" Valioliigassa.

      Ei noista kaikista varmaan uusia xaveja, iniestoja ja messejä tule, mutta varmasti muutaman taso tulee riittämään Barcan avausmiehistöön.

      Et siis pysty antamaan esimerkkejä Alexisin tilanteista. Ei yllätä taaskaan. Paljon puhetta, mutta vähän tekoja.

      Poista
    3. Romeu "vakiinnutti paikkaansa" ottamalla sen alivireiseltä Obi Mikeliltä. Vakuuttavaa.

      En pysty antamaan esimerkkejä? Ottelun katsomalla näit useita myöhästyneitä taklauksia ja jatkuvaa mussutusta. Ellet ottelua katsonut, voi voi. Ellet noita huomannut, et katsonut kunnolla. Molemmissa tapauksissa pelkästään trollaat kysymällä tuollaista.

      Poista
  24. "Miten joku voi olla noin tosissaan dopingin täyttämästä espanjalaisesta "urheilusta""

    Messinvihaaja: "Olen ihmetellyt täysin samaa. Aika moni täällä tuntuu ottavan tosissaan."

    Nyt reps, kaveri vastaa joka ikiseen viestiin mikä tänne tulee ja ei näköjään kiinnosta pätkääkään jalkapallo. Toisinsanoen perustrolli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä nyt oikein selität? Aika moni tänne kirjoittava tuntuu ottavan sen vähän liian tosissaan.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.