keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Messin kunto ei kestä

Huhut Messin surkeasta fyysisestä kunnosta saivat katetta tänään. Messi sai pidennetyn joululoman ja heti kevätkauden alkajaisiksi Messi aloitti ottelun vaihtopenkiltä. 0 minuuttia kertoo ettei Messi pärjää fyysisen kunnon osalta edes Espanjan liigassa. Kivikovassa Valioliigassa pelattiin joulunakin eikä vastaavia lepuutuksia ole näkynyt.

Messi laitettiin kentälle paniikkitilanteessa FC Barcelonan johtaessa vain 2-0. Messi mokasi alkuun pari avopaikkaa. Seuraavaksi nähtiin hyvä esimerkki Rantapalloliigan puolustusten tasosta. Messi puskee rankkaripilkun tietämiltä pallon maaliin, jalat irtosivat noin 10 senttiä maanpinnassa. Ketään ei enää kiinnostanut kun Messi teki lisäajalla toisen maalin.

FC Barcelona voitti reserveillä pelatun Espanjan Cup-höntsän ensimmäisen osaottelun 4-0. Ottavana osapuolena Osasuna. Ottelusta jäi mieleen lähinnä Alvesin säälittävät filmit.

51 kommenttia:

  1. Mieleen jäi sekin, että taas Messiltä vietiin rankkari. Minuutilla 68 taisi olla. Pitäisi kaatua, mutta kun ei se osaa kaatua vaan yrittää jatkaa repimisistä huolimatta.

    VastaaPoista
  2. Espanjan Cup-höntsän

    kun real viime vuonna voitti niin sanoit että on ainut merkittävä pokaali. Mites se yhtäkkiä niin höntsäksi muuttui?

    VastaaPoista
  3. Kivikovassa Valioliigassa pelattiin joulunakin eikä vastaavia lepuutuksia ole näkynyt.

    valioliiga on eittämättä kovin liiga pelata vaikka otteluita on yhtä monta niin keskikastin taso on laaja.
    Mutta kyllähän tuluksista on 2viikon aikana näkynyt se että ei siellä jaksa pelata kukaan tollasella tahdilla Manu 2 tappioo chelsea 2 tasuri arsu tappio ja tasapeleja liverpool tasureita man city tappio ja tasuri.
    Mielestäni tuo ohjelma on aivan mielipuolinen enkä varmasti ole ainut joka on tätä mieltä.
    Ainakaan tänä vuonna yksikään joukkue ei ole tuota kestänyt joten saa olla tosi hyvä jengi jos meinaa ottaa "joululomalla" sen 4-5 voittoa.

    VastaaPoista
  4. Messiltä tosiaankin surkea esitys. puoli tuntia ja 2 häkkii. Tämä osoittaa kiistattomasti Cristiano Ronaldon olevan paljon parempi pelaaja, vaikkei saanutkaan tehoja Malagaa vastaan. Maailman yliarvostetuin keskikenttäpelaaja Xavi oli myös totutun paska: säälittävät 0+4 tehot.

    VastaaPoista
  5. - 68. minuutilla hormonipellen vauhti vähän hidastui kun paidasta pidettiin kiinni, kassari olisi kuitenkin pallon napannut.

    - Finaali pelataan yksiosaisena, alkuhöntsät kaksiosaisena.

    - Olen täysin samaa mieltä. Valioliigan ottelutahti vuoden vaihteen tienoilla on liian kova. Toisaalta pelkästään tuon takia Valioliiga on selvästi kovempi sarja kuin esim Rantapalloliiga.

    - Messi teki tehonsa ottelun ratkettua.

    VastaaPoista
  6. Messi ratkaisi ottelun tehoillaan. 2-0:sta peli olisi sattuman oikusta ollut nopeasti 2-1 ja sitten kovalla painostuksella 2-2. Messi katkaisi kamelin selän 3-0:llaan ja 4-0 musersi vastustajan toista osaottelua vartenkin.

    Valioliigan ottelutahti on maksimissaan pari hassua ottelua kovempi ja senkin voi saavuttaa vain teoriassa. Todellisuudessa ottelumäärät eivät ole suurempia: ManC 59, ManU 60, Barca 62. Keskikastin kovuudesta verrattuna muihin liigoihin voisi joskus esittää faktaakin mielipiteiden sijaan. Todellisuudessa Valioliiga on valju liiga.

    VastaaPoista
  7. - Messi teki tehonsa ottelun ratkettua.

    Messi laitettiin kentälle paniikkitilanteessa FC Barcelonan johtaessa vain 2-0.

    Yritä päättää oliko kyse paniikkitilanteesta vai oliko ottelu jo ratkennut?

    Ottelupari oli nätisti Barcan komennossa jo tuossa 2-0 tilanteessa, sillä tuskin kukaan uskoi Osasunan vievän taistelun Reyno de Navarralla vähintään 3 maalilla. Barcan viimeisestä 3 maalin tappiosta on kuitenkin jo yli 3 ja puoli vuotta. Toki mahdolliset kavennusosumat olisivat tehneet tilanteesta mutkikkaamman, mutta Messi ratkaisi otteluparin parilla maalillaan. Annetaan Osasunalle vielä kuitenkin promillen suuruinen mahdollisuus edetä jatkoon.

    Valioliigan nopeampi ottelutahti tekee siitä kovemman sarjan kuin Liga BBVA? Ja logiikka oli?

    VastaaPoista
  8. - Noita sattumia tulee lopulta aika vähän. Messiltä kesti aika kauan tehdä maali ja toisessa maalissa ei enää kiinnostanutkaan.

    Mitä ottelumääriin tulee, Rantapalloliigassa tahti on paljon löysempi ja Espanjan cup kaksiosaisine otteluineen on usein puhdasta höntsää.

    VastaaPoista
  9. - Ottelu oli ratkennut, mutta otteluparin kannalta FC Barcelonan koutsi meni paniikkiin koska kahden maalin johto voi sulaa vierasottelussa.

    Kovemmassa ottelutahdissa ja kovatasoisempien otteluiden takia Valioliigassa ei ole jatkuvasti varaa laittaa tähtiä katsomoon huilaamaan, toisin kuin Rantapalloliigassa.

    Lisäksi Messille täytyi saada lisää maaleja jotta olisi edes jotain perustetta antaa hänelle Keltainen Palli.

    VastaaPoista
  10. Kaikki on tietenkin mahdollista, mutta kuten jo totesin, Barca on viimeksi hävinnyt virallisen ottelun vähintään 3 maalilla yli 3 ja puoli vuotta sitten. Vielä kun otetaan huomioon Barcan viime aikaiset tulokset, Osasuna oli käytännössä kuopattu jo tuossa 2-0 tilanteessa. Nyt kuitenkin Messi kävi vielä heittämässä pari häkkiä ja toiseen osaotteluun voidaankin heittää penkkiveikot kentälle.

    Valioliigan "kovatasoisemmista otteluista" olisi kiva nähdä faktaa. Ei siis mitään mutua tyyliin "Stoukkikin aina kiusaa isompia kotonaan", vaan oikeita tilastoja. Tällä hetkellä Valju on aika ihmeellistä seurattavaa. Mestaruus mennee Manchesteriin, mutta tällä hetkellä kumpikaan ei näytä haluavan ottaa yliotetta kilpailijasta. Sama taistelussa sijoista 3-4. Chelsea, Arsu ja Tottenham, puppeloivat otteluja jotka pitäisi selvästi voittaa ja antavat näin Liverpoolille vielä toivoa. Tottenham näyttää tällä hetkellä pirteimmältä tuosta nelikosta, Arsun ongelma on Wengerin jääräpäisyys, AVB makselee vielä oppirahojaan suurseuran peräsimessä ja Poolin taso ei riitä edes vähää alusta. Eiköhän sijat 3 ja 4 mene Chelsealle ja Tottenhamille.

    Messihän tulee pokkaamaan itselleen uuden kultaisen pallon ja erittäin ansaitusti. Viime vuonna 5 seurajoukkuepokaalia ja nippu henkilökohtaisia palkintoja, mm sieniliigan paras pelaaja ja paras maalintekijä, paras pelaaja euroopassa, la ligan paras pelaaja. Itse toivoisin toki palkinnon menevän Xaville, mutta rehellisesti sanottuna Messin kuuluu voittaa tuo. Kristiina saa paukuttaa vaikka 100 maalia kaudessa, kun kuitenkin jäätyy aina ratkaisevilla hetkillä.

    VastaaPoista
  11. - Olen täysin samaa mieltä. Valioliigan ottelutahti vuoden vaihteen tienoilla on liian kova. Toisaalta pelkästään tuon takia Valioliiga on selvästi kovempi sarja kuin esim Rantapalloliiga.

    no ei minusta tuo ole suurin syy vaan se että keskikastin jengit ovat fyysisesti erittäin kovia eikä helppoja otteluita ole oikeastaan koskaan vaikka manu saa sen joskus siltä näyttämäänkin.
    Muista myös se fakta että espanjassa pelataan paljon viikkokierroksia ympäri vuoden eikä sekään helppoa ole vaikka vastus olisi helpoimmasta päästä.

    Keskikastin kovuudesta verrattuna muihin liigoihin voisi joskus esittää faktaakin mielipiteiden sijaan.

    kerranki olen samaa mieltä blogittajan kanssa ja sit tänne eksyy tollasia idiootteja hei oikeesti kannattais joskus seuraa pelejä ni voisit tajuta kuinka paljon fyysisempi liiga valioliiga on. nimimerkillä 300 ottelua valioliigaa ja la ligaa vuodessa.

    Kovemmassa ottelutahdissa ja kovatasoisempien otteluiden takia Valioliigassa ei ole jatkuvasti varaa laittaa tähtiä katsomoon huilaamaan, toisin kuin Rantapalloliigassa.

    tätä mä en kyl tajuu miten valioliigassa voi olla kovempi ottelutahti kun otteluita on sama määrä ja kun kauden pituusero on vain 2 viikkoa ja sitten toisaalta varsinkin barcalle tulee euro ja muita otteluita niiden päällä eniten kaikista seuroista.

    VastaaPoista
  12. onko tämä blogin pitääjä miettiny sellaista asiaa kun la ligassa kun tauko nyt vain sattuu olemaan ja kun pelit alkaa tällä kaikista vähiten merkittävällä cupin pelillä niin voi antaa ensiksikin peliaikaa muillekkin pelaajille. ja toiseksi kun on tauko alla voi laittaa näitä ykkös miehiä sitten lopussa kentälle ottaa vähän peli tuntumaa takasin. Naurettavia nuo väitteet ettei muka kunto riitä. en edes ymmärrä mistä nuita heittelet nuita ihme väitteitäs

    VastaaPoista
  13. - Kurapalloliigassa ei ole helppoja otteluita edes sarjajohtajille. Häntäpään joukkueet poelaavat usein täysin tosissaan ja yllätystuloksia tulee vähän väliä. Rantapalloliigassa monet joukkueet tulevat suoraan häviämään mm. FC Barcelonaa vastaan. FC Barcelona ei muuten ole kotikentällään päästänyt yhtäkään maalia liigassa. Ts. vastustajat tulevat valmiiksi hävinneinä höntsäämään. Verrattuna Kurapalloliigaan: Man city 4, Man Utd 16, Tottenham 8, Chelsea 16, Arsenal 6, Liverpool 8.

    Messin palkinnoista useat ovat puhtaasti tulkinnanvaraisia ja amatöörien äänestämiä. Keltainen Palli pahimmastsa päästä. Kerrotko järkisyyn miksi RvP ei mahtunut 23:n listalle?

    - Keskikasti on kovempi joo, mutta sehän on makuasia. Faktaa on paha esittää koska, noh, se on pitkälti makuasia. Keskikastin joukkueet harvoin panostavat täysillä europeleihin.

    Ettei ole kovempi ottelutahti? Kurapalloliigassa ei ole mitään ihmeellistä siinä että pelataan ottelu yhdellä välipäivällä. Rantapalloliigassa hyvin harvinaista. Lisäksi monet Cup-ottelut ovat yksiosaisia eikä Espanjan tyyliin "amatöörijengi vs pääsarjajengi 2 osaisessa ottelussa." Hell yeah.

    - Kuitenkin "ykkösmiehistä" Xavi pelasi koko ottelun. Huhujen mukaan Messillä oli flunssa, joten oikein meni tällä kertaa.

    VastaaPoista
  14. Miksi ylipäätään tuhlaat aikaasi "rantapalloliigaan"? Tyhmyyttä ? Katkeruutta?
    Itke mielummin vain kerran vuodessa, kun Chelsseasi paskoo housuun nou campilla.

    VastaaPoista
  15. "Ts. vastustajat tulevat valmiiksi hävinneinä höntsäämään."

    Ts. Barcelona on niin kova kotona.

    "Kerrotko järkisyyn miksi RvP ei mahtunut 23:n listalle?"

    Hermot pettää ja ottaa toisen keltaisen typerällä vihellyksen jälkeisellä potkulla ja pilaa joukkueensa mahdollisuuden kauden tärkeimmässä pelissä.

    Jos ottelutahdista haluaa puhua faktaa, niin se on otteluita / kauden pituus. Barcelonalla viime kausi 62 o / 273 d = 0,22 peliä päivässä. ManUlla 60 / 294 = 0,20 peliä päivässä. Ja ManUlla vieläpä cupit vain yhden ottelun höntsiä.

    VastaaPoista
  16. Niin joo, ja koska on parin viikon joulutauko, tietysti välissä on vielä tiukempi tahti.

    VastaaPoista
  17. - Messi pelaa Rantapalloliigassa. Viimeksi Chelsea oli ylivoimainen, FC Barcelona jatkoon tuomariavuilla.

    - Niin kova ettei tarvitse edes yrittää?

    Tiedoksesi ettei RvP ottanut toista keltaista korttia, tuomari antoi sen. Tuomio oli täysin älytön kun huomioi ettei FC Barcelonan pelaajat saaneet yhtäkään jatkuvasta sikailusta huolimatta.

    Käsite otteluruuhka ei liene tuttu?

    - Edelleen se otteluruuhka. Tasainen tahti + loma keskellä kautta ei kuluta niin paljon kuin kunnon otteluruuhkat tyyliin kaksi ottelua 48 tunnin sisään.

    VastaaPoista
  18. lisätietoa fcb pelaajien sikailusta ?

    VastaaPoista
  19. - Sitä löytyy aiemmista jutuista runsaasti. Eiköhän pahimpiin menneisiin vielä palata jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  20. Otteluruuhka = tyhmyys, siis. Otteluruuhkaa olisi ajan puolesta mahdollisuus lieventää, mutta tyhmyydestäkö se johtuu, että niin ei tehdä vai jostain jääräpäisyydestä?

    VastaaPoista
  21. - Varmaan Brittiläisen jalkapallon perinteet ovat yksi suuri syy.

    VastaaPoista
  22. Eli jääräpäisyys. Mutta tästäkin olisi kiva nähdä faktaa. Vaikka taulukoituna pelien väliset ajat muutamalta kärkipään, keskitason ja pohjan joukkueilta molemmista liigoista.

    Jos tulos näyttäisi noin suurin piirtein tältä:
    1-2 päivää väliä, 30 kertaa
    6-7 päivää väliä, 30 kertaa
    ja toisessa liigassa tältä
    4 päivää väliä, 60 kertaa
    niin ruuhka/tasaisuus olisi osoitettu. Onnea faktan näyttämisen yritykseen!

    VastaaPoista
  23. On se Messi tosi huono kuntonen kaveri.
    Viime kaudella 70 peliä taas kun joku Kristiina 60
    Esittelisitkö toisen pelaajan jolla 70 peliä vuodessa.

    VastaaPoista
  24. - Tuo pelipäiviä välissä vertailu on hyvä idea. Tosin siinäkin pitäisi huomioida puhtaat höntsämatsit, joita Espanjassa on jonkin verran taattu kärkijoukkueille. Kauden jälkeen olisi tarpeeksi dataa.

    - Rantapalloliigan höntsämatseja jaksaa pelata juu, tämähän todistaa etteivät Rantapallohöntsät ole yhtä rasittavia kuin Kurapalloliigan kovat ottelut.

    VastaaPoista
  25. tuolla tasolla joka liigassa joka peli on vedettävä täysillä alusta loppuun. jos alkaa löysäilee kaveri iskee heti repun.

    VastaaPoista
  26. - Ei koske Rantapalloliigaa. 0 päästettyä maalia kotiotteluissa kertoo olennaisen.

    VastaaPoista
  27. Kertoo Barcelonan 11+1 miehen joukkueen tasosta, joka on reilusti ylempänä mitään muuta koko maailmassa. Kun kentällä on 11 Barcalta ja 11+1 kotijoukkueelta, Barca on huomattavasti haavoittuvampi. Kuten nähty tuloksissa.

    VastaaPoista
  28. - Jep, FC Barcelonaa + tuomaria vastaan on aika turha yrittää.

    VastaaPoista
  29. Juu. Ja kun tuomari on toisen puolella, silloin Barcallakin on vaikeampaa. Mm. Arsenalia vastaan viime kaudella ja Interiä vastaan toissa kaudella hylättiin selvät maalit.

    VastaaPoista
  30. - Eihän FC Barcelona pärjääkään ilman tuomariapuja.

    VastaaPoista
  31. Hienoa nähdä, että Messi (ja Barca) osoittaa jälleen kerran olevansa selkeästi maailman paras. Flunssassa pelannut Messi pystyi silti viimeistelemään 2 maalia, toisen käsittämättömällä pelinlukutaidollaan ja toisen uskomattomalla pallonhallinta- ja viimeistelytaidollaan. Esimerkiksi Valioliigan tähdet tai Real Madridin 4. tehokkain pelaaja peliaikaan nähden C.Ronaldo voivat vain katsoa ja ihailla.

    VastaaPoista
  32. - Vastassa oli tusinajengi. Ensimmäisessä maalissa oli surkea puolustus, toisessa ketään ei kiinnostanut.

    - Joko saitte Kuusilehdon heitettyä foorumilta pihalle?

    VastaaPoista
  33. Ei millään. Koko foorumi on tylsä sun bannien jälkeen.

    VastaaPoista
  34. Amatöörit. Bannatkaa Kuusilehto ja kaikki BFC, niin teen paluun. Perusteluita bannille ei vieläkään ole kerrottu.

    VastaaPoista
  35. hahahahahahahahahaha, valioliiiga nimenomaan on paska laajasti katsottuna, vain kärki on hyvä. Valioliiga kurapaska liiga, sijasta 7 alaspäin on niin helvetin paskoi joukkueita. Tääll nää suomi juntit ylistää valioliigaa ku ovat niin gloryhunttereja jotka kiihottuu nåhdessään esim. pelleliiga flopin torresin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torres on kuitenkin Espanjan maajoukkueen avauksen tasoa. Kertoo jotain Valioliigasta kun maailmanmestarikaan ei siellä pärjää.

      Poista
    2. Älä viitti. Torres on täys paska ja sä tiedät sen. Del bosquekin on sanonu et se jättää torresin em kisoist jos se ei paranna joten kommenttisi on täys paska. Hahaha sori kamu mut näin on

      Poista
    3. Että maailmanmestarijoukkueen hyökkääjä on täysi paska? Sitten on varmaan myös maailmanmestarijoukkueen keskikenttäpelaajat myös. Ilman varmaan sanaa.

      Poista
    4. kerro mitä torres teki maailmanmestaruuden puolesta. Ai niin, ainoa juttu joka jäi mieleen torresista mm kisoissa oli kun kamppasi itsensä chileä vastaan, meinasin kuolla nauruun. Oikeastaan torres ei tehny mitään muuta mm kisoissa. Täys turha pelaaja. Villa oli se oikea tähti, pelasi mahtavat mm kisat.

      Poista
    5. Torres aloitti kaikki alkulohkojen ottelut. Kumma juttu jos oli niin "tuhnu".

      Poista
    6. en tiedä ootko niin tyhmä tai mitä mut ite myönnät torresin huonouden korostamalla et se alotti kaikki alkulohkopelit, oli niin paska niissä et tippu vaihtoon ja pedro tilalle. Hyvä, ite myönsit saman, sulla on vielä toivoa;)

      Poista
    7. Torres oli kuitenkin Espanjan maajoukkueen avauspelaaja. Ei sinne ihan huono pelaaja pääse.

      Poista
    8. oli ja meni, goodbye torres sanoo del bosque parin kuukauden päästä, it was nice to meet you. Yks juttu on myös outoa, väität barcelonaa lantakasaksi mut espanjan avaukses on vähintään 7 barca pelaajaa, joten sun mukaan sinne on helppo päästä ja nyt väität ettei sinne ihan helpolla pääse, aikamoinen ristiriita vai?

      Poista
    9. Ei mikään ihme että MM-kisoissakin ratkaisivat lähinnä muut kuin FC Barcelonan pelaajat. Tietyillä FC Barcelonan pelaajilla on kausikortti maajoukkueeseen, ratkaisijat otetaan muualta.

      Poista
  36. Ratkaisijat muita kuin barcan pelaajat? Casillas teki yhden hienon torjunnan koko kisoissa, capdevila sikaili ja filmaili, ramos sikaili,xabi jäi xavin ja iniestan varjoon, torres naurattaa vieläkin. "barcelona" voitti mm kisat ja ratkasijat oli nimenomaan barcan pelaajia. Tuttuun tapaan taas yks tyhmä uskoo sen lätinän casillaksen henkisestä johtajuudesta ja muusta roskasta millä se nostetaan ratkasijan rooliin. Xavi ja puyol oli oikeat kapteenit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää viesti oli muuten jatkoa tohon väittelyyn

      Poista
    2. Ratkaisijoina oli lähinnä Fabregas (Arsenal) ja Villa (Valencia). Iniesta ratkaisi finaalin pellehypyillään, siihen tietysti tarvittiin tuomariapuja.

      Poista
    3. Eli oot muuten samaa mieltä edellisestä kommentistani. Villan siirto oli lähes varma ja fanregas omaa barca geenin joten laskisin molemmat barca pelaajiksi

      Poista
    4. Että kun Villa oli siirtymässä FC Barcelonaan, hän oli FC Barcelonassa pelannut Espanjan ratkaisija? Fabregason Barca-geeni on jo väsynyt juttu.

      Poista
  37. Oon eri mieltä tost ja vaikka asia olis noin kyl espanjan ratkaisijat oli barcasta. Puyol ja pique oli rautaa puolustuksessa. Xavi ja iniesta hallitsi keskikentän täysin. Pedro pelas sillon vielä kunnoll, sen jälkeen siitä on tullut ärsyttävä. Okei, busquets on paskaa, samaa mieltä. Joku hintti ramos esimerkiks ei tehny mitään koko kisoissa. Ja pelityylihän perustu barcaan ilmiselvästi

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.