tiistai 1. marraskuuta 2011

FC Barcelonalle jälleen tuomariapuja

FC Barcelona sai Mestarien liigan ottelussa joululahjan eli vastustajalle punaisen kortin ja rankkarin. Messi sai taas lahjamaalin. Muuten Messi oli pimennossa ja teki kaksi maalia molempien jaksojen yliajalla kun heittopussitason vastustajaa ei enää tippaakaan jaksanut kiinnostaa. Toisessa maalissa olisi myös syöttöä voinut harkita.

Messi saattaa voittaa jälleen Mestarien liigan maalikuninkuuden. Mikään ihme se ei ole kun Messi saa jo alkulohkossa paukuttaa kasan maaleja heittopusseja vastaan. Jotkut hölmöt kuvittelevat maalien kokonaismäärän kuvaavan jotakin, unohtaen kokonaan vastustajien tason. Messin kaikki viisi maalia Mestarien liigassa ovatkin tulleet heittopusseja BATE Borisovia ja Victoria Plzeniä vastaan. Tämäniltainen otteluhan päättyi 0-4.

15 kommenttia:

  1. Äh, sulla alkaa ote lipsumaan, liikaa saman toistoa ja ei mitään annettavaa...keskity poika. Mä odotin hieman laadukkaampaa dissausta.

    VastaaPoista
  2. Miksi pitikin olla näin että Maailmankaikkeuden huonoin seurajoukkue arvottiin helpoimpaan lohkoon (sopupeliä sanon minä!) ja sen ansiosta Maailmankaikkeuden yliarvostetuin pelaaja voittaa jälleen maalikuninkuuden kun muille ei anneta edes teorian tasolla mahdollisuutta. Uskomaton tsägä tuolla Messillä kun tuntuu että jokainen roiskaisu uppoaa.

    Tämä on niin väärin :(

    VastaaPoista
  3. oon pettyny kans. samaoja perusteluja eikä mitään uutta. mites chelsealla ja milanilla meni näitä heittopusseja vastaan ?

    VastaaPoista
  4. FC Barcelona pelaa Mestarien liigan alkulohkossa 4 ottelua heittopusseja vastaan. Se että Barcan pelaaja filmaa punaisen, Messi osuu vasta miesylivoimalla ja Messi viimeistelee hattutempun kun ketään ei kiinnosta ei olekaan mitään uutta. En väännä tyhjästä juttua koska eilisessä ottelussa ei mitään uutta ollut. Varsinkin kun FC Barcelona teki juuri niin kuin voi odottaa. Eli ensin filmataan punainen...

    Olen syvästi pettynyt FC Barcelonan kykyyn keksiä jotain uutta. Juttua väännetään enemmän kun sille on enemmän aihetta.

    VastaaPoista
  5. Toistoa voi olla tiedossa 2 seuraavaa ottelua myös. Keltainen Palli analyysissä katsotaan myös harvemmin käsiteltyjä pelaajia, se maajoukkuetauolla.

    VastaaPoista
  6. miten helvetissä tuo pilkku oli filmi ?:) Valoja päälle ! Barcaa vastaan jokainen joukkue on heittopussi

    VastaaPoista
  7. Miten on mahdollista että Chelsea ja Arsenal pelaavat tasan Ucl:n pahimpia heittopusseja vastaan?
    Taitaa Ucl olla liian kova sarja sumusaarilaisille...

    VastaaPoista
  8. Kyllähän siinä Messi heittäytyi hyvin eteenpäin, jotta näyttäisi olevan lähempänä palloa.

    Dortmund tai Marseille heittopussi? Chelsea ei pistänyt Lampardia kentälle joten Luiz ryssi pilkun.

    VastaaPoista
  9. lampardhan ryssi puolesta metristä pallon kulmalipulle ?!

    VastaaPoista
  10. Lampard vetää maaliviivalta ohi pallosta haha :D
    Ei enää heikommaksi voi mennä.

    VastaaPoista
  11. Dortmundin UEFA-kerroin (22.887) on sama kuin BATE Borisofilla (23.216), joten heittopussi. Vertailuksi Ajax (22.887), Lyon (92.735), Plzen (5.170), AC Milan (94.110), Arsenal (108.157), Napoli (21.110), Apoel (13.124). http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2011.html

    VastaaPoista
  12. Ajaxissa kopiointivirhe. Oikea: 56.025.

    VastaaPoista
  13. Toi ranking ei paljoa kerro. Joku BATE menee ohi monesta kovemmasta kun pääsevät joka vuosi pelaamaan europelejä. Sehän tuossa onkin ideana, suositaan kestomenestyjiä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.