keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tehot Mestarien liigassa kovia joukkueita vastaan, Messi ja Ronaldo alkukausi 2011-2012

Messi

AC Milan: 0 maalia, 1 syöttö

Yhteensä: 0 maalia, 1 syöttö

Cristiano Ronaldo

Ajax 1 maali, 1 syöttö

Lyon: 0 maalia, 1 syöttö

Lyon: 2 maalia, 0 syöttöä

Yhteensä: 3 maalia, 2 syöttöä

Tilastot osoittavat kiistattomasti Messin osuvan vain selvästi heikompia joukkueita vastaan, silloinkin yleensä Barcelonan pelatessa ylivoimalla. Messin maine pienten otteluiden pelaajana alkaa sinetöityä. Muutama tuurimaali tulevina vuosina ei enää kokonaiskuvaa muuta.

28 kommenttia:

  1. Messi on paras :DD ja Barca :DD

    VastaaPoista
  2. Ehkä huonoin kirjoitus sinulta ikinä jolla saat pönkitettyä omaa mieltäs että kyllä se kristiina on parempi. alatkohan sä jo vähän taipumaan kun et enään mitään muuta keksi enään? niin ja onhan se hyvä kun kaivamalla kaivat yhen tilaston missää kristiina pärjää ja toiseksi voisit tänne jonku listan laittaa vaikka tämän vuoden heitto pussi joukkueista mestareiden liigasta tänne nyt ennen kun on tiedossa ketä barca kohtaa kun muuten väität kaikkia selvästi heikommiksi.

    VastaaPoista
  3. messi on parempi ku maradona maailman kovin ikinä

    VastaaPoista
  4. http://www.youtube.com/watch?v=T_fQr277qxg
    Ei tainnu Madridin jätkiä kiinnostaa ku näissä klassikoissa on tullu jo nii montaa kertaa turpaan.

    VastaaPoista
  5. Hieman laajempaa faktaa kuin intiaanilla.
    Most CL goals: Raul 71 -Van Nistelrooy 56 - Henry 50 - Shevchenko 48 -Inzaghi 46 - Del Piero 42 - Messi 42

    "sidlowe: Probably the most striking stat about Messi's 202 goals is that the GK he has scored most against is Iker Casillas. #noflattrackbully"

    Faktat ei valehtele.
    Eikö olekin mukavaa että vuoden pelaaja valitaan koko vuoden perusteella eikä yhden Milan pelin haha.
    Eikö intiaanilla riitä aivokapasiteetti käsitellä asioita kokonaisuutena.

    VastaaPoista
  6. Kaikkia ei voi mielyttää. Muuallla todettiin tämän olleen paras kirjoitus tähän asti. Aiheesta tulee enemmän juttua tulevaisuudessa, eli heittopussitkin listataan.

    Super Cupissa Barcelona sai muutaman tuurimaalin. Niiden ja filmien avulla voittivat, vaikka Real oli täysin ylivoimainen kaikin puolin.

    Tässä käsiteltiin tämän kauden Mestarien liigassa pelattuja kovia otteluita kahden pelaajan osalta. Kuten tästäkin näkyy, Messi on tehnyt maalinsa pääasiassa heittopusseja vastaan.

    VastaaPoista
  7. "Messi on tehnyt maalinsa pääasiassa heittopusseja vastaan" niin esimerkiksi Real-heittopussia vastaan

    VastaaPoista
  8. Lyon ja Ajax kovia joukkueita ? kumpikaan joukkue ei ole lähelläkään euroopan top-10 joten se siitä tilastosta. Mielipiteesi olisi tietenkin eri jos barca olisi näiden heittopussien kaa samassa lohkossa.

    VastaaPoista
  9. Reilu vertailu, kun Messillä vain yksi ottelu ja Cristiano Ronaldolla (toivoisin myös kirjoituksen otsikkoon pidemmän nimen kuin pelkkä Ronaldo, ettei sotketa kaikkien aikojen hyökkääjää tähän riitelyyn) niitä on kolme kappaletta. Messi pelasi yhtä hyvin kuin Krisu toisen ottelunsa Lyonia vastaan, Messi oli siis tilastojen valossa maailman parhaan pelaajan veroinen tuossa ottelussa. 8)

    VastaaPoista
  10. "Messi vs Ronaldo: CL Stats over past 2 seasons: Apps 17-16, goals 17-9, assists 5-6, shots per game 6.06-6.44, dribbles per game 5.65-2.75"

    Kovin jää Krisu kauaksi...vaikka laukauksiakin enemmän per peli.
    Harhautuksetkin onnistuvat puolet siitä mitä Messillä.
    No Messi on sentään ollut niissä kovissa peleissä muutenkin enemmän kun Krisu ei saa johdettua joukkuettaan edes finaaliin asti.

    "4 - Barcelona have allowed their opponents fewer shots on target than any other team in the Champions League. Possession."

    Tässä intiaanille lisää FAKTAAA!!
    Mutuilu filmauksista, tuurimaaleista, heittopusseista ja Realin ylivoimaisuudesta EI OLE FAKTAA HAHA.
    Ainoastaan idioottimainen mielipide.

    VastaaPoista
  11. Mestarien liigassa Real ei ole pelannut FC Barcelonaa vastaan tällä kaudella.

    Lyon ja Ajax ovat kuitenkin paljon kovempia kuin joku Plzen tai BATE.

    Kaikkien aikojen hyökkääjän huippu-ura oli loppujen lopuksi aika lyhyt. Liian nopeasti muuttui ylipainoiseksi asennevammapelaajaksi. Otsikko on nyt jo aika pitkä. Vertailu oli reilu, koska Barcelonalle arvottuun helpompi lohko UEFA:b toimesta. Täytyyhän UEFA:n toimista jotain haittaakin olla.

    Myös viime kaudella FC Barcelonalla oli lohkossa 2 heittopussia, Realilla 0.

    VastaaPoista
  12. Edelleen mutuilua ilman faktoja...
    Kummasti veti intiaanin JÄLLEEN hiljaiseksi kun lyödään pöytään oikeita faktoja.
    Eikö olekin mukavaa kun tilastot kertovat kaiken, mutuilusi ei yhtään mitään.
    Next...

    VastaaPoista
  13. Huono kirjoitus, joka osoittaa haasteellista numerosokeutta. Ei tätä voi kuin vitsinä ottaa, mutta kun olet väittänyt, että tosissasi olet, niin yritän jotakin sanoa.

    Ei voi verrata yhtä ottelua kolmeen. Tilastollinen merkitsevyys voisi olla seuraava opiskelun kohde. Kunnon tilastollinen vertailu tarvitsisi huomattavasti enemmän otteluita.

    Kovuus kai katsotaan jostain tilastosta? Sopisiko UEFA Club Rankings, jonka mukaan arvonta tehdään? Barcelona sai kovimman vastuksen korista 2, heikoimman korista 3 ja toiseksi heikoimman korista 4. Real sai toiseksi kovimman korista 2, korista 3 ja kolmanneksi kovimman korista 4. Tuolta pohjalta ero on täysin selvä.

    Vaikka ranking laahaa aina jonkun verran jäljessä (City oli korissa 3 ja johtaa nyt pitkällä kaulalla Valioliigaa) voi riittävän objektiivisesti sanoa, että Realilla on selvästi tasokkaammat vastustajat tällä kertaa. Ei epäselvyyttä siinä.

    Vertailuun asti yhdellä ottelulla ei kuitenkaan pääse. Vertailisit vaikkapa kuluvaa ja paria kolmea edellistä kautta, niin tulisi kolmisenkymmentä matsia. Kummalle menisi tehot?

    VastaaPoista
  14. Tulossa vertailu tältä ja viime kaudelta.

    Tuossa oli kovat ottelut. Ei ole Ronaldon vika että Barca ei pelaa kovia otteluita.

    UEFA ranking kusee koska siihen saa valtavasti pisteitä kunhan pääsee edes lohkovaiheeseen saakka. Mm. Englannista sinne pääsee korkeintaan 4 joukkuetta. Suoraan pääsee myös rupusakkeja jotka ovat jonkin tietyn maan mestareita.

    Kahden kauden vertailu tulossa.

    VastaaPoista
  15. Sokea kenties? Johan tuossa aikaisemmin tuli tämä:

    Messi vs Ronaldo: CL Stats over past 2 seasons: Apps 17-16, goals 17-9, assists 5-6, shots per game 6.06-6.44, dribbles per game 5.65-2.75"

    Ei ole myöskään Barcan vika että viimeiset 3 vuotta Cl'ssä vastustajat ovat olleet heittopusseja finaaleja myöten.

    VastaaPoista
  16. Tässä oli tehovertailu, maalit + syötöt. Tämän ja viime kauden vertailu tulossa. Eiköhän oteta myös sitä edellinen mukaan jossain vaiheessa.

    Tuossa oli myös mukana heittopusseja vastaan pelatut ottelut.

    VastaaPoista
  17. Englanti ei näytä olevan kovin vahva laji sulla.
    Ja vertaile ihan huviksesi mitä haluat. Fakta on kuitenkin se että sinä et ole se joka virallisesti määrittelee jonkun joukkueen heikkouden.
    Ja kun kerran jaksat jankata Ronaldon osuvan kovia joukkueita vastaan, niin kummasti jäävät ulos finaaleista toisin kuin Messi. Joka vielä maalaa niissä.

    VastaaPoista
  18. Lippi (coach ITA 2006): "There have been great teams like Ajax, Milan or Manchester, but this Barça is the best team of all times." [as]"

    Barca have avg 73% Possession so far this season in Europe's Top 5 leagues that is most of all. (Bayern 65%, Madrid 62%, Juventus 60%)"
    Miksi Barca vie muilta pallon samantien. Mutta muut eivät heiltä...

    VastaaPoista
  19. Only player to win the Ballon d’Or, FIFA World Player, Pichichi trophy and Golden Boot in same season: Leo Messi in season 2009/10

    Kristiina ei kykene koskaan samaan.

    VastaaPoista
  20. Mikäs taho sitten virallisesti määrittelee joukkueiden paremmuuden? Ei mikään joten minun määritelmäni on vähintään yhtä hyvä kuin minkä tahansa muun tahon. Mitä tulee finaaleihin, tuomariavuillahan Barcelona niihin on mennyt.

    Lipin propagandat voi jättää omaan arvoonsa.

    Barcelona pitää paljon palloa mm. kahdesta syystä: Tilanteesta riippumatta pallo pitää antaa Xaville jotta Xavi saa 100 syöttöä per peli. Toisekseen Barca filmaa jatkuvasti vapareita ja kortteja, sivuvaikutuksena saa pallon ilmaiseksi.

    Kultainen pallo on amatöörien äänestämä palkinto joka yleensä annetaan yhden ottelun perusteella.

    VastaaPoista
  21. Jälleen idioottimaisia mielipiteitä ilman faktaa.
    Muut esittävät faktaa koko ajan, itseltäsi tulee vain ainoastaan katkeraa mutuilua.
    Miksi Kristiina ei osunut sellaisia heittopusseja vastaan kuin Betis, Espanyol, Villareal ja Sociedad tämän kauden liigassa?
    Miksi hän ei ole kahdessa viime liiga pelissä heittopusseja vastaan saanut yhtään mitään aikaan toisin kuin Messi?

    VastaaPoista
  22. Messi ei osunut mm. seuraavia vastaan: Granada, Sevilla, Sporting, Real Sociedad.

    Mourinho on antanut maalintekovastuuta muillekin kuin Ronaldolle, se näkyykin maalien tasaisempana jakautumisena Madridissa.

    VastaaPoista
  23. Kovin ikävää jos Krisu ei osu ja muut osuu. Tai no yksi. Ja ottaen huomioon Krisun laukaisumäärät/ottelu, tuo vastuujakoheitto on bullshittia.
    Higuain sentään osuu paremmalla prosentilla. Argentiinalainen kun on.

    "Most scorer in official matches in a season: In 2010/11 23 Barcelona players scored at least one in official competitions.

    Siinä sulle jakautumista, 23 eri maalintekijää viime kaudella buahaha. Mites Chelsea ja Madrid?

    VastaaPoista
  24. Maalit Espanjan liigassa 2010/2011 Real Madrid:

    Cristiano Ronaldo 40
    Benzema 15
    Higuain 10
    Kaka 7

    2011/2012:

    Cristiano Ronaldo 10
    Higuain 10
    Benzema 4
    Kaka 3

    Olet siis väärässä täysin yksiselitteisesti.

    VastaaPoista
  25. Ehei teini...
    Krisulla ja Higuainilla edelleen samat pelipaikat ja roolit kuin viime kaudella. Nyt vaan sattuu Higuain osumaan tehokkaammin. Kristiina taasen ei. Ymmärrätkö, Kristiina kulkee yössä Higuain ei.
    Sun kanssa on helppo väitellä kun et futiksesta ymmärrä muuta kuin tehdyt maalit.
    Iltalehden käyttö juttujen lähteenä kertoo jo olennaisen sinun ymmärtämisen tasosta myös.

    VastaaPoista
  26. No sitähän tässä selitänkin että nyt Realin maalit jakautuvat tasaisemmin.

    VastaaPoista
  27. Edelleen ei poista sitä tosiasiaa että Krisun tehot on surkeat.
    Higuain osuu paremmalla prosentilla.

    VastaaPoista
  28. Ei se parempi prosentti paljoa auta tehojen ollessa neljäsosa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.