maanantai 21. marraskuuta 2011

FC Barcelonan pelaajat Keltainen Palli äänestyksessä osa 3

Jäljellä on kaksi pelaajaa.

Xavi

Viime kauden tilastot seurajoukkueessa:

La Liga: 29+2 ottelua, 3 maalia, 7 syöttöä
Mestarien liiga: 11+1 ottelua, 2 maalia, 3 syöttöä
Espanjan cup: 6 ottelua, 0 maalia, 0 syöttöä

Kausi seurajoukkueessa yhteensä:

46+3 ottelua, 9 maalia, 9 syöttöä

Tämän pelaajan arvostusta ei voi käsittää. Pikkunäppärä syöttelijä, jonka panos sekä puolustus että hyökkäyspeliin on lähellä nollaa. Ainoa kontribuutio normaalissa FC Barcelonan ottelussa on olla se pelaaja jolle pallo pitää aina toimittaa jotta Xavi saa noin 100 helppoa ja lyhyttä alibisyöttöä tilastoihinsa. Yleisen sanonnan mukaan joukkueelle tärkeiden pelaajien tärkeyden huomaa kun pelaaja ei olekaan kentällä. Xavin poissaolon huomaa FC Barcelonan pelissä lähinnä siitä ettei kentällä ole yhtäkään pelaajaa jolle on PAKKO syöttää pallo. FC Barcelonan peli nopeutuu ja samalla tulee vaarallisemaksi. Xavi ei koskaan ole mitannut tasoaan muualla kuin FC Barcelonassa. Se ei johdu mistään rakkaudesta FC Barcelonaa kohtaan vaan siitä ettei Xavi olisi keskitasoa parempi pelaaja missään muussa joukkueessa. Xavi tietää tämän itsekin. Xavin ns. hyvyys pelaajana kuuluu jalkapallomaailman tämän hetken suurimpiin kusetuksiin.

Lionel Messi

Viime kauden tilastot seurajoukkueessa:

La Liga: 31+2 ottelua, 31 maalia, 18 syöttöä
Mestarien liiga: 11+2 ottelua, 12 maalia, 3 syöttöä
Espanjan cup: 5+2 ottelua, 7 maalia, 0 syöttöä

Kausi seurajoukkueessa yhteensä:

47 ottelua, 50 maalia, 21 syöttöä

Hormonihirviön valinta listalle osoittaa ettei UEFA piittaa dopingin käytöstä, jos kyseessä on FC Barcelonan pelaaja. Puhtaasti hormoneista saadun juoksunopeuden ansiosta Messi saa kentällä edes vähän aikaan. Surkeat pääpelitaidot näkyvät FC Barcelonan viljellessä keskityksiä boksiin jossa Messi pistää palloja kädellä sisään. Messin oikean jalan huonous on lähes käsite.

Kaikesta huolimatta Messi on ainoa pelaaja FC Barcelonasta jota edes voi harkita listalle. 12 maalia Mestarien liigassa lähinnä heittopusseja vastaan, ja samalla maalipörssin voitto, tekee Messistä ainoan FC Barcelonan kelvollisen ehdokkaan listalla. Toki vähänkin järkevämmällä harkinnalla Messinkin olisi voinut huoletta jättää 23 pelaajan ulkopuolelle.

Messi todennäköisesti voittaa Keltaisen Pallin ja samalla Barca-fanit pääsevät r****aamaan valinnalle. Jos näin käy, se osoittaa UEFA:n olevan puhdasta urheilua vastaan ja suosivan FC Barcelonaa aina kun mahdollista.

46 kommenttia:

  1. Kaikesta huolimatta Messi on ainoa pelaaja FC Barcelonasta jota edes voi harkita listalle.

    tätä odotin nöyrröt kuitenkin laittamaan messin EDES listalle mutta oikeasti euroopasta ei löydy yhtään pelaajaa joka voisi todellisuudessa haastaa messiä tässä äänestyksessä ei edes vaikka valitsijoina olisi jose mourinho ja florentino perez:D

    ps. xavi voisi kyllä haastaa on hän joka tapauksessa kristiinaa parempi:D

    VastaaPoista
  2. Tekstistäs näkee, ettet usko itekkään juttuihis :D

    VastaaPoista
  3. "Jos näin käy,"
    Elä nyt Aivopieru hyvä turhaan jossittele...

    VastaaPoista
  4. Xavista ei ole mihinkään ja Messikin vain koska maalikuninkaat usein pääsevät näissä ehdolle.

    Olen ihan tasan sitä mieltä mitä kirjoitan.

    Äänestystä ei ole vielä tehty, joten myös sabotaasille on mahdollisuus.

    VastaaPoista
  5. "Xavista ei ole mihinkään"

    Vain maailman ja euroopan mestariksi maajoukkueessa ja Espanjan liigan, Champions Leaguen, Copa del Reyn ja seurajoukkueiden maailmanmestariksi Barcassa. Eli ei siis juuri mihinkään.

    VastaaPoista
  6. Eilen kun katselin Tottenhamin ja Aston Villan välistä kamppailua, niin tuli tuosta Scott Parkerista jotenkin mieleen Xavi. Molemmat erikoistuneita noihin 4 metrin alibisyöttöihin, eikä kummallakaan ole mitään annettavaa hyökkäyssuuntaan. Parker kuitenkin hölkyttelee jonkin verran puolustuksen avuksi. Käsittämätöntä kuitenkin, että Parker valittiin viime kaudella Englannissa parhaaksi pelaajaksi, kun taidot ovat lähellä nollaa.

    VastaaPoista
  7. Nuo palkinnot taisivat tulla joukkueelle? Muutenkin tuomaripelillä on ennenkin ratkaistu paljon.

    Parkerin taidot varsinkin puolustussuuntaan ovat erinomaiset. Xavilla näin ei ole. Se tekee sen suuren eron. Eihän Parker olekaan kovin hyökkäävä pelaaja.

    VastaaPoista
  8. Saisko messinvihaajalta hyviä pelivihjeitä vaikka tulevan viikonlopun englannin liigojen peleihin kun olen ymmärtänyt että tiedät jalkapallosta paljon enemmän kun suurin osa muualla maailmasta niin haluaisin hieman veto vinkkejä mitä kannattais pelata.

    VastaaPoista
  9. Englannin liigan tulosveikkaus on osoittautunut myös asiantuntijoille todella vaikeaksi vuosien saatossa. Edes ammattilaiset eivät yleensä saa kovinkaan hyvin veikattua tuloksia oikein.

    VastaaPoista
  10. en kaipaa tulosveikkausta vaan vain voittajia

    VastaaPoista
  11. Otteluthan voivat päättyä myös tasapeliin jolloin kumpikaan ei voita.

    VastaaPoista
  12. Ootko sä oikeasti noin tyhmä. Sano nyt niitä vihjeitä kun sinulta niitä luulis löytyvän kun tunnut olevan jalkapallon kaikki tietävä. Tai en ainakaan ole huomannu että olisit omasta mielestäsi kertaakaan ollu väärässä. Joten niitä vihjeitä kehiin mitä joukkuetta kannattais pelata

    VastaaPoista
  13. Millä tavalla messin valinta olisi urheilullisesti väärin? Eikö urheilussa nimenomaan voitetut pokaalit ja tilastojen ykköstilat kerro sitä että messi on urheilullisesti paras?

    VastaaPoista
  14. Tässä tulee. Voittoihin Chelsea, Arsenal, W.B.A. ja Bolton.

    Vain tilastoja katsomalla jää näkemättä todella paljon. Lisäksi pokaalit ovat Messin ja FC Barcelonan tapauksessa pitkälti sääntöjen vastaisen pelaamisen ja tuomariapujen avulla saadut.

    VastaaPoista
  15. http://www.youtube.com/watch?v=LEi7u1WMNE8 Tässä todiste: Messi on maailman Paras!!

    VastaaPoista
  16. Tuossakaa videossa tuomari ei ratkaissut yhtäkään maalia joten voit pyyhkiä perusteluillas Messinvihaaja persettä

    VastaaPoista
  17. "Vain tilastoja katsomalla jää näkemättä todella paljon. Lisäksi pokaalit ovat Messin ja FC Barcelonan tapauksessa pitkälti sääntöjen vastaisen pelaamisen ja tuomariapujen avulla saadut."

    Tietääkseni pallo pelien ideana on että maalit ratkaisee? Ja myös tietääkseni tilastoja tehdään juuri sen takia että ei jää epäselvyyksiä kuka on parhaiten pärjännyt juuri kyseisessä tilastossa. eli jos nyt voittaa esim maali kuninkuuden,syöttö pörssin ja on muutenkin ratkaisevassa osassa joukkueen mennessä mestaruuteen niin euroopan kun oman maan sarjassa niin onko sillon mitään epäselvyyttä miksei voisi olla paras pelaaja? se että sinun laskujen mukaan lähes kaikkia maaleja ei pitäisi ottaa huomioon täyttä paskaa. Maali on maali vaikka se olisi miten tehty ja jotta pelaaja pystyy maalin tekemään on kyseinen pelaaja tehnyt aina jonkin hyvän liikkeen pääsemällä maalipaikalle yms. Mutta sinähän et tätä ikinä hyväksy niin kauon kun se pelaaja on barcelonan ja pakko myöntää ei sinusta vedonlyöjää ikinä tule.

    VastaaPoista
  18. "Heti ensimmäisessä. Hoovee" Kuuluisan "messinvihaajan" ironiaa parhaimmillaan... Kiitos näistä sun ihanistya blogikirjotuksistasi, näitä kaipaan ja tarvitsen!

    VastaaPoista
  19. Osittain totta. Maalit ratkaisevat. Mutta sen lisäksi täytyy huomioida millaisessa ottelussa maali tehtiin. Heikkoa vastustajaa vastaan maalin tekeminen on paljon helpompaa kuin kovaa vastustajaa vastaan. Myös vastustajan joukkueen tekemät pahat virheet vähentävät automaattisesti maalin arvoa.

    VastaaPoista
  20. "Nuo palkinnot taisivat tulla joukkueelle? Muutenkin tuomaripelillä on ennenkin ratkaistu paljon."

    Jalkapallo on joukkuepeli. Luulisi, että olet tämän jossain vaiheessa tajunnut.

    Tuomaripeleistä taas ei ole muuta näyttöä kuin sinun mielipiteesi ja se ei ole paljon se.

    VastaaPoista
  21. Jalkapallo on joukkuepeli niin ja hyvin todennäköisesti Messi ei olisi palkintoja saanut huonommassa joukkueessa.

    Tuomaripelistä on näyttöä, monet pelaajat ja valmentajat ovat samaa mieltä kanssani. Lisäksi monet UEFA:n toimet osoittavat asian kiistattomasti.

    VastaaPoista
  22. se että tekee maalin ns heikkoa vastaan ja joukkue voittaa esim 1-0 eikö se sillon ollu pirun tärkeä maali? ilman sitä maalia ei olisi voittoa tullu. tai vaikka tekee 3 maalia ns heikkoa vastaan ja joukkue voittaa vaikka 6-0 ja näin ollen on taulukossa yhden maalin maalierolla turvin lohko ykkönen ja saa alustavasti helpomman tien edetä finaaliin niin eikö nekin maalit ollu pirun tärkeitä? et sä pysty eritteleen vain vastustajan mukaan mikä oli ns tyhjä maali ja mikä ei. tai tällänen esimerkki. joukkueen peli ollut sekaisin ja sitten joukkue tekee 5 maalia samassa pelissä ns heikompaa vastaan jonka jälkeen itseluottamus nousee ja peli alkaa kulkemaan entistä paremmin ja se vie heidät mestaruuteen. eikö nekin ns tyhjät maalit olisi sillon erittäin tärkeitä? ja loppujen lopuksi pelaajat ei niin paljon tee virheitä ketään vastaan kun väität mitä barcelonaa vastaan tehään. jos aletaan pitkällä. HUOM pitkällä aika välillä niitä tilastoimaan muulla kun sinun katsomisella ne vastustajan virheiden avulla menevät maalit menee lähes tasan joka joukkueella joka pelaa euroopan huipulla.

    Sitten tämä tuomareiden avustaminen barcelonaa. no ensinnäkin tiukan pelin ja ison pelin jälkeen kun tunteet on pinnassa niin pelaajat ja valmentajat sanovat näin monesti syyttä, monesti syystä. mutta tässäkin asiassa pitää paikkaansa tämä väite minkä nyt sanon: pitkässä juoksussa tuomareiden virheet menee tasan joka joukkueen osalta. tai oikeastaan lähes joka ottelussa nämä menee lähes tasan. Tosin poikkeuksiakin on.

    VastaaPoista
  23. Hmm...vielä se jaksaa mutuilla...yhtään faktoihin perustuvaa kommenttia en ole tästäkään löytänyt.
    Perustaisit joskus nuo naurettavat kommentit faktoihin niin katsotaan sitten lol

    VastaaPoista
  24. hyvä teksti. osaakko messinvihaaja sanoa miksi uefa suosisi barcaa ?
    Koita nyt hyvä ihminen käsittää että kaunis jalkapallo on kaunista ja arvostuksen arvoista.

    VastaaPoista
  25. On ihmeellistä kun lukee näitä Messinvihaajan juttuja että sanoo aina että joku tietty barcan pelaaja ei pärjäisi huonommassa joukkueessa. Nyt messi ja lähes kaikista on sanottu samaa. Voiko siis olla että barcelonan pelaajat on niin tasasen paskoja että he ovat juuri siksi maailman parhaita? Toki sen voi noinkin ajatella. Ja sitäkin ihmettelen miksi esim Silva dominoi valioliigaa vaikka on hyvin lähellä xavin ja iniestan pelaaja tyyppiä. Toki enemmän hyökkäävä mutta on pieni hiiri keskikentällä mutta taitava ja loistava pitään palloa ja tekeen muille peliä ja myös viimeistelemään. samat kaikki melkein pätee iniestaan ja xaviin.

    VastaaPoista
  26. Ensinnäkin sekä Mestarien liigassa että Espanjan liigassa ratkaisee ensisijaisesti keskinäiset ottelut. Sen takia heittopussien murskajaisia harvoin katsotaan.

    Tuo taas että heittopussia vastaan tekee 5 maalia tai jopa 8, ei välttämättä näy paljoa kyseistä ottelua pidemmälle. Ei vaikka sen tekisi lähtökohtaisesti kovaa joukkuetta vastaan, esimerkkinä vaikka ManU-Arsenal.

    Tuota "menee tasan" jne sanotaan aina, kumma juttu kun se otetaan vähän väliä esiin. Useassa urheilulajissa. Ei siis taida mennä tasan.

    Kumma kun nimenomaan FC Barcelonan vastustajat lähes poikkeuksetta valittavat tuomareista. Mistähän johtuu että FC Barcelona on suurimmaksi osaksi se toinen osapuoli kun tuomareista valitetaan? Se ei ole sattumaa eikä tuo mene tasan.

    Faktojahan tässä tuli useita.

    Ai osaanko sanoa miksi UEFA suosii FC Barcelonaa? UEFA:n puheenjohtaja on FC Barcelona fani. Kelpaako syyksi?

    Iniesta on viimeistelijänä tuhnu ja Xavi samaten. Silva on huomattavasti enemmän Fabregasin tyyppiä kuin Xavin tai Iniestan, suurimman eron tekee ratkaisuvalmius ja syöttötaito, enkä nyt puhu alibisyötöistä. Fabregashan oli Valioliigassa varsin kova jos osittain lasketaan ulos fyysinen peli jossa Silvakin on huonoimmillaan. Silva myös pelaa enemmän laidalla ja ennen kaikkea huomattavasti lähempänä maalia.

    Joka tapauksessa Silva ja Fabregas ovat osoittaneet pärjäävänsä Espanjassa ja Englannissa, Xavi ja Iniesta eivät. Messihän on tuhnu myös maajoukkueessa, kuten Xavi ja Iniestakin olivat kunnes sinne otettiin puolet FC Barcelonan pelaajista ja pelityyli samaksi kuin FC Barcelonassa.

    VastaaPoista
  27. "FC Barcelonan vastustajat lähes poikkeuksetta valittavat tuomareista."
    Mutuilua vailla tilastoituja faktoja...

    "Mistähän johtuu että FC Barcelona on suurimmaksi osaksi se toinen osapuoli kun tuomareista valitetaan?"
    Mutuilua vailla tilastoituja faktoja...

    "UEFA:n puheenjohtaja on FC Barcelona fani. Kelpaako syyksi?"
    Aivopieru...Hän ei ole se joka pallot laittaa Barcassa maaliin.

    "Iniesta on viimeistelijänä tuhnu ja Xavi samaten"
    Heidän ei edes tarvitse viimeistellä...keskikentällä hoitavat homman parhaiten maailmassa, riittää Barcalle.

    "Xavi ja Iniesta eivät."
    Riittää Barcalle että pärjäävät näitä sumusaaren heikkopusseja vastaan, jopa finaaleissa.

    "Messihän on tuhnu myös maajoukkueessa"
    Ei vaan muut siellä ovat tuhnuja...joka tapauksessa kovempaa jälkeä kuin Krisulla ja Rooneylla.

    VastaaPoista
  28. Noista jutuista saa tilastojakin halutessaan.

    Platini ei tee maaleja mutta helpottaa niiden tekemistä.

    Riittää koska Platini avustaa ne maalit.

    Nimenomaan vasta finaaleissa.

    Pärjäähän sitä maajoukkueessa kun seurajoukkuepelit voi höntsätä.

    VastaaPoista
  29. Missä on Van Persie vuoden pelaaja listalta? Tehnyt kuluvan vuoden aikana liigassa enemmän maaleja kuin itse Messi.

    Van Persie: 31 maalia - 29 liigaottelua
    Messi: 29 maalia - 31 liigapeliä

    VastaaPoista
  30. Syitähän riittää.

    - Van Persie ei tehnyt yhtäkään maalia FC Barcelonaa vastaan viime kaudella.
    - Van Persie sai punaisen kortin pelatessaan FC Barcelonaa vastaan viime kaudella.
    - Van Persie ei pelaa FC Barcelonassa.
    - Englannin Valioliigassa on helpompi tehdä maaleja kuin Espanjan liigassa.
    - Van Persie on ollut epäiltynä raiskauksesta.
    - Van Persie ei ole Platinin suosikki.
    - Van Persie pelaa filmaamista harrastavassa Arsenalin joukkueessa.

    Siinähän niitä syitä.

    VastaaPoista
  31. Mitä muuta Persie on jalkapallossa saanut kuluvana vuonna aikaan verrattuna Messiin?
    Oliko Vuoden pelaajan valintakriteerit ainoastaan maalit?
    Teksti-TV fanitus kannattaa lopettaa alkuunsa.

    VastaaPoista
  32. No mitäs Messi on tehnyt? Maaleja lähinnä. Ilman teksti-TV:ta Messiä ei arvostaisi kukaan :D

    VastaaPoista
  33. "Missä on Van Persie vuoden pelaaja listalta? Tehnyt kuluvan vuoden aikana liigassa enemmän maaleja kuin itse Messi."

    Tämä on mm. näkynyt Castrol Indexissä, jossa RvP on noussut neljänneksi.

    Mutta mitä Messi on tehnyt 2011? Voittanut UCL:n, La Ligan, UEFA Supercupin, Espanjan Supercupin, toiseksi Copa del Reyssä, syötellyt kymmeniä maaleja. Ollut maajoukkueensa paras maanosan mestaruuskilpailuissa.

    VastaaPoista
  34. Miksi sitten listalta puuttuu Falcao tai Forlan jos tuo "voittanut jotain" ratkaisee?

    Mitä Real Madridin pelaajat tai joku Aguerot voittivat?

    VastaaPoista
  35. Sä voit itkee niistä "puuttuvista" pelaajista jos kiinnostaa...sitä tekee joka vuosi joku. Ja loppujen lopuksi sillä ei ole lopputuloksen kannalta mitään merkitystä...Messi valitaan kuitenkin.
    Ja edelleenkin niitä kriteerejä listalle pääsyyn on paljon useampia kuin maalit ja mitä voittanut.
    Jos sinulle jalkapallossa haettaessa maailman parasta merkitsee vain nuo kaksi seikkaa...kannattaisi varmaan laajentaa sitä ymmärtämystä.

    VastaaPoista
  36. Miksi listalla sitten on muita kuin Messi jos Messi kuitenkin valitaan? Melkoista logiikkaa.

    VastaaPoista
  37. Sarkasmi ei näytä olevan kovin tuttu käsite

    VastaaPoista
  38. Sanoinko, että pokaalit ratkaisevat? En. Pokaalit ovat tietysti osana ratkaisemassa. Maalit eivät ratkaise, syötöt, pokaalit, kasvaimet ym eivät ratkaise vaan ne kaikki yhdessä ratkaisevat. Mutullahan nuo valitsijat sen valintansa tekevät niin kuin me kaikki.

    VastaaPoista
  39. Aivan, mutulla tuo lista on koottu ja "paras" valitaan.

    VastaaPoista
  40. " ja "paras" valitaan."
    Kyllä...ja ei ole UEFA valitsemassa...

    VastaaPoista
  41. UEFA on valitsemassa ehdokkaita ja manipuloimassa äänestystä.

    VastaaPoista
  42. Euroopan jalkapallomedioiden vuoden joukkueessa Messi on ollut viidellä viime kaudella. Siinä ei ole ollut UEFAa sotkemassa. UEFAlla Messi on ollut kolmesti, Cronaldo viidesti, tuossa toisessa kahdesti. Kumma tapa manipuloida UEFAlla.

    VastaaPoista
  43. Ei tule mieleen että media on hyvin riippuvainen UEFA:sta jotta saa hyviä juttuja Mestarien liigasta.

    VastaaPoista
  44. Miksi barca on tällä hetkellä maailman paras joukkue jos kaikki sen pelaajat on niin paskoja?

    VastaaPoista
  45. Eilisen ottelun perusteella Barcelona on hyvin kaukana maailman parhaasta joukkueesta. Messikin oli täysi nolla, mitä nyt sai yhden syötön tuurilla perille.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.