sunnuntai 6. marraskuuta 2011

FC Barcelona "sai" yhden pisteen Bilbaosta

Ja menetti 2. Juhla päälle taas. Maailman yliarvostetuin joukkue, FC Barcelona, näytti jälleen osaamistasonsa, tai ennemminkin sen puutteen. Aamulla Real Madrid murskasi Osasunan 7-1, illalla FC Barcelona jäi 2-2 tasapeliin Bilbaon vieraana. Mahtava päivä.

FC Barcelonan pelaajista Pique näytti miksi hän on ehdolla Keltainen Palli -palkinnon voittajaksi. Pallo omiin ja FC Barcelona 2-1 tappiolle. Xavin typeriin alibisyöttöihin kyllästyi koko FC Barcelonan joukkue, Xavi vaihtoon pelleilemästä. Uskomattoman surkea pelaaja kyllä kyseessä. Xavin aika alkaa FC Barcelonassa olla ohi. Vain FC Barcelonan älykkyydeltään rajoittuneet kannattajat voivat pitää sirkuspelletason pelaajaa, Xavia, huippupelaajana. Iniesta ei tehnyt muuta kuin kaatuili. Koko FC Barcelonan joukkue tietysti oli koko ajan rähmällään kaatosateessa, mutta Iniesta oli silti filmien kuningas.

Missä oli Messi kun voittomaalia kaivattiin? Ei missään. Messi sentään sai tasoitusmaalin kun ensin Bilbaon maalivahdin ei anneta ottaa palloa, pakki potkaisee pallon vähän matkan päähän josta toinen pakki passaa suoraan Messille. Surkeaa puolustamista mutta onneksi se riitti sentään pisteeseen. Niin ja Messi teki maalinsa Bilbaon pelatessa 10 pelaajalla.

Mikä riemukkainta, Kultaisella kengällä ennen ottelua palkittu Real Madridin Cristiano Ronaldo osui taas kovassa paikassa. Avausmaali upealla puskulla, jollaista Messiltä ei koskaan tulla näkemään. Ronaldo oli rakentamassa tilannetta josta Madridille rankkari. Varmasti sisään. Ronaldo viimeisteli hattutemppunsa jäätävällä puskulla.

Juhla on ylimmillään kun FC Barcelona suli kaatosateessa, Cristiano Ronaldo teki hattutempun ja Messi osui vasta vastustajan pelatessa 10 pelaajalla. Samalla voidaan todeta ettei FC Barcelona millään voittaisi Valioliigaa. Jo Bilbaon vesisade on liikaa FC Barcelonan mikkihiirille.

65 kommenttia:

  1. Nyt kyllä hehkutat cronaldon hattutemppua joista kaks tuli vajaamiehistä osasunaa vastaan. Heittopussi,vajaamiehinen. Ei pitäis hehkuttaa yhtään. Tuomarin siis ratkaisi realin pelin.

    VastaaPoista
  2. Ronaldo sentään teki ottelun avausmaalin ja vaikka toinen maali oli vajaamiehistä vastaan, oli se kuitenkin rankkarista joka tuli punaiseen johtaneesta tilanteesta. Myös Barcalla oli heittopussi vastassa mutta Madrid vaan on parempi.

    VastaaPoista
  3. madridhan on paska ?

    VastaaPoista
  4. Edelleen hyvää ja asiantuntevaa tekstiä, harmi ettet enään voi vaikutta suomen parhaalla foorumilla!! Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  5. Mikä on Suomen paras foorumi? "FMS" ei ainakaan, pelkkä BFC:n runkkiringin kokoontumispaikka.

    VastaaPoista
  6. Messi is 1st player this century to score 14 or more in 1st 11 matches of #LigaBBVA season. Last to do this: Salva in 1999/00.
    Vaikka Crynaldolla helpommat vastustajat.

    VastaaPoista
  7. Jos tosiaan väität bilboa sen koti kentällä heittopussi joukkeeksi et tosiaan tiedä espanjan jalkapallosta yhtään mitään.

    VastaaPoista
  8. Viime kaudella Bilbao hävisi kotonaan 6 ottelua. Saman verran kuin kotonaan hävisivät mm. tippunut Almeria ja toisaalta jopa pudonnut Deportivo hävisi vain 5 kotiottelua. Jotta silleen.

    VastaaPoista
  9. "La Liga goals per minute - Ronaldo: goal every 71 mins (13/930), Messi: 65 mins (13/840), Higuain: 51 mins (11/565)"

    Messi ja Higuainkin osuvat useammin kuin Crynaldo, vaikka Kristiinalla jo 4 säälipilkkua...

    Bielsa (coach Athletic): "It wouldn't have been just if we would have won the game. A draw is a fair result."

    Bielsa (coach Athletic): "Messi is a unique player. Everything he does amazes you. He can't be compared to anyone else."
    Jälleen ammattilainen joka kertoo kuka on paras. Ronaldosta eivät valmentajat samaa huutele...

    "91 - Barcelona's avg Successful Passing Rate is 91%, that is most in Europe's Top 5 leagues. Leaders."

    Madrid, Chelsea sun muut harhasyöttelee, toisin kuin Barca. Ja luulisi kuitenkin jos syöttää matsissa puolet siitä mitä Barca niin silti eivät saa sitä palloa omille lol.

    VastaaPoista
  10. Tällä kaudella Messi paukutti Osasunaa vastaan 3 maalia ilman säälipilkkuja ja Osasunalla täysi kentällinen koko pelin. Barca myös tehokkaampi kuin Madrid voittaen 8-0

    Viime kaudella Madrid pelasi kotonaan Osasunaa vastaan 1-0, Kristiina kulki yössä kyseisessä pelissä.
    Barca voitti silloin 2-0

    VastaaPoista
  11. Mitä se vaikuttaa verrata mitä viime kaudella joku joukkue on pelannu? tällä kaudella bilbao ihan eri joukkue. ja etkö sä täällä ole ite sitä jankuttanu että nuo tilastot ovat useimmiten väärässä? tosin sillonhan ne on oikeassa kun ne on barcelonaa vastaan? eikö? Sinulla ei ole mitään konkreettista esittää mistään asiasta. joka joukkueesta löytyy jotain parempaa kun barcelonasta kun tarpeeksi jaksaa ettiä ja väännellä niitä miten haluaa.

    VastaaPoista
  12. Barcelona syöttääkin helppoja syöttöjä, sillä tavalla saa hyvän syöttöprosentin. Ronaldo on laituri, Messi hyökkääjä, siinä on suuri ero.

    Viime kaudella Osasuna sitä ja tätä joo.

    Bilbaolla tällä kaudella kotona 2 voittoa jolla ollaan jaetulla 10. sijalla tässä suhteessa. Taas menee pieleen.

    VastaaPoista
  13. "Barcelona syöttääkin helppoja syöttöjä, sillä tavalla saa hyvän syöttöprosentin. Ronaldo on laituri, Messi hyökkääjä, siinä on suuri ero."

    Mutuilua ilman faktoja.

    "Viime kaudella Osasuna sitä ja tätä joo."

    Tällä kaudella Messi paukutti Osasunaa vastaan 3 maalia ilman säälipilkkuja ja Osasunalla täysi kentällinen koko pelin. Barca myös tehokkaampi kuin Madrid voittaen 8-0

    VastaaPoista
  14. Ronaldo on virallisesti laituri, Messi hyökkääjä. Näin se menee.

    Viime kausi oli viime kausi, nyt katsotaan enemmän tätä kautta. Varsinkaan otteluita heittopusseja vastaan on aika turha huomioida.

    VastaaPoista
  15. Ne copypastet saa myös linkittää.

    VastaaPoista
  16. Tällä kaudella Messi paukutti Osasunaa vastaan 3 maalia ilman säälipilkkuja ja Osasunalla täysi kentällinen koko pelin.

    "Viime kaudella Osasuna sitä ja tätä joo."

    Tällä kaudella Messi paukutti Osasunaa vastaan 3 maalia ilman säälipilkkuja ja Osasunalla täysi kentällinen koko pelin.

    "Viime kausi oli viime kausi, nyt katsotaan enemmän tätä kautta."

    En sanonut minä kahta aiempaa, mutta kolmannen sanon: Tällä kaudella Messi paukutti Osasunaa vastaan 3 maalia ilman säälipilkkuja ja Osasunalla täysi kentällinen koko pelin.

    Onko vastaus taas "viime kausi"?

    VastaaPoista
  17. Joo, ei pahemmin kiinnosta ikuisuuksia sitten pelatut ottelut Rantapalloliigan heittopusseja vastaan. Real olisi voittanut 15-0 halutessaa, mutta hyöty?

    VastaaPoista
  18. (Ronaldo on virallisesti laituri, Messi hyökkääjä)

    Niin onhan tuo dani alveskin virallisesti puolustaja. joten kyllä se ronaldo siis väärä ronaldo on hyökkääjä siinä missä messikin.

    VastaaPoista
  19. Barca olisi voittanut halutessaan 17-0
    Mutta hyöty?

    VastaaPoista
  20. Messi on hyökkääjä. Ronaldo myös. Messi sentään osallistuu peliin paljon laajemmin. Messiä voisi kutsua myös keskikentäksi.

    VastaaPoista
  21. Todella monessa otteluennakossa Messi laitettan hyökkääjäksi ja Ronaldo laidalle.

    Espanjassa katsotaan tasapisteissä ensin keskinäisten otteluiden maalieroa, joten 17-0 voitoista heittopusseja vastaan ei paljoa hyödy.

    Messi tietysti osallistuu peliin enemmän koska pelaa enemmän keskellä.

    VastaaPoista
  22. Eli Villa ja Pedro eivät myöskään ole hyökkääjiä lol...

    VastaaPoista
  23. "Messiä voisi kutsua myös keskikentäksi."

    Ei varmasti voi. Keskikentällä on yleensä 3-4 pelaajaa eikä yksi keskikenttäpelaaja vielä kesää tee.

    --
    Tämän kauden ottelut ovat viime kauden otteluita. Tämä selvä.

    VastaaPoista
  24. Villa ja Pedro eivät olekaan hyökkääjiä, molemmat pelaavat laidalla.

    VastaaPoista
  25. Ja faktat näille oli missä?

    VastaaPoista
  26. Top 3 Goal Scorers in La Liga: 1.Messi 14 goals (1 penalty) | 2.Ronaldo 13 goals (4 penalty) | 3.Higuain 11 goals (0 penalty).
    Kaukana olisi Kristiina ilman säälipilkkuja.

    Stat Attack: Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo (League) -11 Games/11 Games, 14 goals/13 goals, 5 assists/5 assists, 57 shots/ 69 shots.
    Vuodesta toiseen se laukoo eniten maailmassa ja silti vain kerran päässyt Messin edelle...suht paska laukaus.

    Ancelotti (ex-Milan-Chelsea): "Barcelona's strength is the philosophy of the club. Their idea of football is the best at the moment." [uefa]
    Chelsean fanit (tai oikeastaan yksi) ovat sen verran idiootteja että eivät jo ymmärrä samaa.

    Ancelotti: "Many Barça players feel something special when putting on the shirt because they grew up there. That's why they're so strong."
    Ei mikään ostojoukkue niinkuin Chelsea ja Madrid.

    La Liga: Of the top 20 players in Europe's top 5 leagues for interceptions per game, 18 play in La Liga, the other 2 play in the Bundesliga

    VastaaPoista
  27. Faktoja pelipaikkoihin löytyy vaikkapa äärimmäisen luotettavalta goal.com sivustolta. Barca-fanien suosikki btw.

    Kristiina on myös itse hankkinut monet pilkuista. Lisäksi Kristiina pelaa edelleenkin laidalla. Kristiinan joukkue menestyykin paremmin.

    Messi ei osaa laukoa kaukaa, siinä syy miksi useammat laakit menevät maaliin.

    Ancelotti sai potkut Chelseasta, next.

    Barcelonallahan on joukkue täynnä ostomiehiä.

    Kertoo paljon La Ligan pelaajien syöttötaidosta, ei mistään muusta.

    VastaaPoista
  28. Goal.com-Pedro Villa=striker. You stupid.
    Se että laukoo kaukaa ja ei osu ei tarkoita että osaa laukoa kaukaa.
    You stupid

    VastaaPoista
  29. (Barcelonallahan on joukkue täynnä ostomiehiä)
    mun ei tarvii laskea koska tiedän asian mutta laskeppa sä huvikses sitten ku classico koittaa ja (voitottavasti) parhaat on kentällä ni molempien juokkueitten käyttämä summa avauksen pelaajiin ja vaikka vielä vaihtomiehet mukaan.

    Päädyt varmaan johonkin barca n.80-100m real 220-300miljuunaa. ja ota viel vaikka chelsean tai cityn tai ihan minkä vaan todellisen suurseuran optimaali avaus kenttä niin veikkaan että barca on käyttänyt vähiten rahaa.

    VastaaPoista
  30. Kannattaisiko lukea niitä otteluraportteja? Pedro keskushyökkääjä? Heh heh.

    Barcalta ainakin. Villa 30, Mascherano 20, Alves 30, Fabregas 40. Tekee 120 miljoonnaa hetkessä. Cityä on turha katsoa, maksaahan se kun väsätään huippujoukkue tyhjästä. Vertaa vaikka Arsenaliin.

    VastaaPoista
  31. Ottelurportteja Lol...eli dos santos on pakki kun kerran pelasi jopa laitapuolustajana. You stupid.

    VastaaPoista
  32. Niin että montako ottelua dos Santos pelasi laitapakkina?

    VastaaPoista
  33. Taas vaikeuksia luetun ymmärtämisessä?
    No se siitä sitten.
    Madridin virallinen sivusto sanoo Krisun olevan hyökkääjä...Barcan virallinen sivusto sanoo samaa Pedrosta ja Villasta.
    Forward, Striker ja hyökkääjä eivät tarkoita ainoastaan keskushyökkääjää tai kärkipelaajaa. U stupid.
    Ja kyllä Pedro löytyy keskushyökkääjänkin paikalta. Barcassa ei olla niin yksipuolisia kuin muualla.

    VastaaPoista
  34. Striker on keskushyökkääjä, forward ja attacker ovatkin vähän häilyvämpiä termejä.

    Tuossa on se että jos on vain midfielder ja striker, niin Xavin ollessa midfielder, Pedro on todennäköisesti striker. Winger olisi hyvä termi monelle pelaajalle.

    VastaaPoista
  35. Barcalta ainakin. Villa 30, Mascherano 20, Alves 30, Fabregas 40. Tekee 120 miljoonnaa hetkessä. Cityä on turha katsoa, maksaahan se kun väsätään huippujoukkue tyhjästä. Vertaa vaikka Arsenaliin.

    Mä puhuin huippujoukkueista joten unohda arsenal (vaikka heidän pelistä ja tyylistä pidänkin niin ei se ole joukkue jolla voitetaan yhtään mitään paitsi ehkä liigacup jos muita ei kiinnosta) ja okei man city on turha vertailu koska siinä tuohus ei oo mitään järkeä mutta mutta jos otataan rakas real madrid niin siellähän on.
    krisu. 93m
    kaka . 65m
    benzema. 35-40m
    di maria 25m
    alonso 30m
    özil 15m
    khedira 15m
    albiol 15m
    coentrao 30m
    carvalho 20m

    joten yhteensä vaatimattomat 350m
    joten mikä se rahajengi espanjassa taas olikaan ja kun tuolla rahalla ei edes voiteta yhtään merkittävää pyttyä saata barcelonaa.

    VastaaPoista
  36. Niin että koska Real haaskaa pelaajiin rahaa, Barcelona ei ole rahajengi?

    Chygrinskyi 15 miljoonaa, Zlatan 60 miljoonaa... jepjep. Carvalho ei taatusti maksanut 20 miljoonaa Realille.

    VastaaPoista
  37. "Barcelona ei ole rahajengi"
    On toki, mutta ei ostojengi haha...

    "Striker on keskushyökkääjä, forward ja attacker ovatkin vähän häilyvämpiä termejä."
    Bullshittiä...

    VastaaPoista
  38. Eikä ole. Samalla tavalla stopper/central defender on keskuspuolustaja kuin striker on keskushyökkääjä.

    VastaaPoista
  39. Chygrinskyi 15 miljoonaa, Zlatan 60 miljoonaa... jepjep. Carvalho ei taatusti maksanut 20 miljoonaa Realille.

    mutta kun tässä puhuttiin nyt nykyavauksesta jossa ovat "parhaat" mukana joten real todellakin on HAASKANNUT rahansa hevon helvettiin ja se nähdään jo joulukuussa ja viimeistään keväällä kun kannuja nostellaan.
    ps. ja joo carvalhol summasta en ollu varma mutta se ei lopputulokseen kauheasti vaikuta
    ja jos otataan mukaan zlatanit ja shirksifidkit
    niin otetaan samalla robben sneider van der vaart huntelaan ja koko muu hollanti niin rahaa menee toiset 300m lisää.

    VastaaPoista
  40. Niin että kun Chygrinskyit ja Zlatanit myydään ennen sopimuskauden päättymistä, siitä tulevia tappioita ei lasketa?

    Enkä kai missään väittänyt Realin haaskanneen vähän rahaa. Myös Barca on haaskannut silti.

    VastaaPoista
  41. barcalla on ollut ehkäpä varaa haaskata en toki väitä että se olisi velaton seura mutta jos vertaa madridin menoon että otetaan 200m pankista lainaa että saadaan 2 pelaajaa jotka on valittu parhaiksi espanja taloustilanteessa niin kyllä real se ostojengi tässä maassa on enemmän kuin muut.

    ja barcan eduksi myös se että puolet runkomiehista on omia kasvatteja realilla 1 tai 2

    VastaaPoista
  42. No minkä takia vertailukohdaksi pitää ottaa juuri Real Madrid? Kyseinen joukkuehan on tunnettu ostotiimi.

    Eikä FC Barcelonalla niin paljoa omia kasvatteja ole, kun aletaan katsomaan. Tuostakin voisi vääntää artikkelin.

    VastaaPoista
  43. Eikä FC Barcelonalla niin paljoa omia kasvatteja ole, kun aletaan katsomaan. Tuostakin voisi vääntää artikkelin.

    jännä nähdä millasen paskakusetus artikkelin sä oikein väännät kun tossa alla on faktat.

    1.valdes
    2.pique
    3.puyol
    4.fabregas (osin arsenalin junioreissa mutta le masiasta kuitenkin)
    5.xavi
    6.iniesta
    7.thiago(14 vuotiaani barcan junioreihin)
    8.busquets (17 vuotiaana siinä ja siinä onko barca juniori)
    9.messi
    10.pedro (16 vuotiaana)

    joten kokonaisuudessaan 10 avaukesen tai lähellä avausta olevaa pelaajaa 1. joukkueessa. ja jos nuita muutamaa sulle mutisemisen arvoista junioria ei lasketa niin silti lukema on 6-8 joten kerro edes yksi euroopan huippujoukkue joka pääsee edes puoleen tästä määrästä.

    VastaaPoista
  44. Puyol tuli Barcaan 18 vuotiaana. Thiago on Brassi joka tuli Italiasta LOL, Pique tuli ManU:sta yli parikymppisenä, Fabregas Arsenalista yli parikymppisenä, Messi on doupattu Argentiinalainen. Pedro vietti junnuvuotensa muualla.

    Eli ainoastaan Valdes, Xavi ja Iniesta ovat Barcan omia kasvatteja. Näin lyhyesti sanoen.

    VastaaPoista
  45. Oletko tosiaan noin tyhmä eli siis.
    thiago on espanjalainen ja pelannut barcassa 14vuotiaasta.
    pique on barcelonan kasvatti samoin kuin fabregas siitähän tässä puhuttiin OMISTA JUNIOREISTA sama se onko ne ammattilaisina käyny jossain muualla.
    ihan sama onko messi doupattu vai ei mutta on barca juniori no pedrosta en sano mitään koska en tiedä hänen taustojaan.
    ja puyol on katalaani ja saanut oppinsa barcassa.
    joten lopeta nyt toi paskan jauhaminen ja odota sitä classicoa ennen ku avaat suus seuraavan kerran.

    VastaaPoista
  46. Puhuttiin omista kasvateista, ei junioreista. Varsinkin Fabregas ja Pique kasvatettiin muualla. Lisäksi monessa muussa maassa (Englanti mm.) ei ole noin helppoa napsia joukkueeseen alaikäisiä brasseja kuin Espanjassa, sekin kannattaa huomioida.

    Fabregasin ei voi sanoa käyneen ammattilaisena muualla. Sitäpaitsi oma kasvatti jolla hintaa 40 milljoonaa on aika mielenkiintoinen tapaus :D

    VastaaPoista
  47. Varsinkin Fabregas ja Pique kasvatettiin muualla

    tietääkseni fabregas oli la masiassa 5-6 vuotta KASVAMASSA

    Lisäksi monessa muussa maassa (Englanti mm.) ei ole noin helppoa napsia joukkueeseen alaikäisiä brasseja kuin Espanjassa, sekin kannattaa huomioida

    hei hyvä tää on oikeesti sun ensimmäinen oikea ja hyvä peruste johonkin onnittelut.
    mutta vaikka on tylsää niin vertaa realiin jos
    englantilaisiin tai italiaano jengeihin ei voi verrata.

    ja fabregas on oma kasvatti oli hintaa vaikka 400miljoonaa.

    VastaaPoista
  48. Puhuttiin omista kasvateista, ei junioreista

    kerro ero? siis selkeä ero ei mikään pilkunviilaus sanakirja termi.

    VastaaPoista
  49. Lähtiessään La Masiasta Fabregas oli vain yksi junnu muiden joukossa, myös FC Barcelonan mielestä.

    Realilla on sitä rahaa, joten miksi ei saisi käyttää? Muutenkin Realin identiteettiin kuuluu supertähtien ostaminen.

    Oman kasvatin ja juniorin ero? Esim Wayne Rooney tuli ManU:n juniorina. ManU:n kasvattina häntä pitää harva. Syynä mm. ManU:n tullessaan Rooney oli varsin valmis pelaaja, oli jo 18 vuotias, maksoi 30 miljoonaa.

    VastaaPoista
  50. Barcelonalla on harvinaisen typerä taktiikka pelaajaostoissa. Päästävät omat kasvattinsa maailmalle ja ostavat sitten isolla rahalla takaisin. Bojanin kanssa tekivät sentään niin, että takaisinosto maksaa vain yhden miljoonan (12 saa nyt, 13 joutuu maksamaan sitten).

    Bojanin asenne Barcassa pelaamiseen vain taitaa olla kielteinen nyt.

    VastaaPoista
  51. Realilla on sitä rahaa, joten miksi ei saisi käyttää?

    tarkottaako sun mielestä se että perez ottaa pankista lainaa 200m ja samalla työllisyys maassa on mitä on ja varmasti vaikuttaa myös perezin firmoihin.

    velan ottaminen pelaajien ostamiseen on naurettavaa. realilla ei siis ole rahaa muuta vaan velkaa.

    VastaaPoista
  52. Yksikään intiaanin kasvattiteoria ei ole faktaa. Pelkästään omia aivopieruja mitkä eivät ole missään päin tilastoitu.

    VastaaPoista
  53. Taitaa olla FC Barcelonalla enemmän sitä velkaa kuin Realilla.

    Tilastoihin asti eivät yleensä faktat pääsekään.

    VastaaPoista
  54. Oliko noista sinun "faktoista" yksikään jalkapallon ammattilainen samaa mieltä haha lol, stupid

    VastaaPoista
  55. Ja mitähän väliä sillä on? Aika harva jalkapallon ammattilainen on samaa mieltä mistään faktasta.

    VastaaPoista
  56. Sitä väliä vain että kovin olet yksin mutuilusi kanssa.

    "Aika harva jalkapallon ammattilainen on samaa mieltä mistään faktasta."
    Faktoista ei voi olla eri mieltä. Mielipiteistä kylläkin.

    Koittaisit joskus kirjoittaa näitä aivopierujasi johonkin ulkomaiseen blogiin, vaikka Soccerlensiin niin ei mene kauaa kun huomaat kuolleesi häpeään haha.

    VastaaPoista
  57. Että faktoista ei voi olla eri mieltä? Suosittelen laajemman maailmankatsomuksen hankkimista.

    Mitä väliä sillä onko ulkomainen blogi vai ei?

    VastaaPoista
  58. Totta kai idiootit ovat eri mieltä, ei se vaan poista sitä tosiasiaa että fakta on faktaa eikä siitä miksikään muutu, vaikka kuinka yrität.

    "Lisäksi monessa muussa maassa (Englanti mm.) ei ole noin helppoa napsia joukkueeseen alaikäisiä brasseja kuin Espanjassa, sekin kannattaa huomioida."
    Puusilmä...Englannissa saavat tehdä ammattilaissopimuksen nuorenpana kuin Espanjassa.

    VastaaPoista
  59. Englannissa on edelleen sellainen pikkujuttu kuin työlupa. Tutustuppa siihen.

    VastaaPoista
  60. EU:n sisällä ei tarvita työlupaa doris!

    VastaaPoista
  61. Englannissa tarvitaan ainakin jalkapallossa pelaajilta joilla ei ole EU maan kansalaisuutta.

    VastaaPoista
  62. No shit Sherlock!
    Barcalla on omat kasvatit...paska homma jos sumusaarilla pitää pelaajat hommata muualta.

    VastaaPoista
  63. Espanjassa ei tarvita työlupaa EU:n ulkopuolisille pelaajille, kuten Messi oli.

    VastaaPoista
  64. Messi pääsi pelaamaan ykkösjoukkueessa vasta saatuaan Espanjan kansalaisuuden, hyvin säkin tiedät fanittamasi pelaajan taustat ja La ligan säännöt...
    Ja turha itkeä jostain työluvista kun Englannissa eniten ulkomaalaisia Euroopan suurista liigoista ja Espanjassa vähiten.

    VastaaPoista
  65. Messi olisi päässyt pelaamaan aikaisemminkin, mutta Barcelona piti ennemmin muita ulkomaalaisia ykkösjoukkueessa kuin Messiä. Tutustu itse sääntöihin.

    Takavuosina Englannissa laskettiin myös Walesilaiset ja muut Brittein saarten kansalaiset (Ei tietenkään Englantilaisia) ulkomaalaisiksi :)

    Espanjan seuroilla ei ole varaa ostaa ulkomaalaisia, siksi noin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.