lauantai 12. marraskuuta 2011

FC Barcelonan pelaajia maajoukkueissa

Etelä-amerikan suunnalla Messi näytti jälleen pienuutensa. Argentiina sai kotiottelustaan Boliviaa vastaan hikisen 1-1 tasapelin. Messille 0 maalia, kuinkas muuten.

FC Barcelonan pelaajia pelasi Espanjan maajoukkueessa Englantia vastaan. Kivikovat lädit näyttivät tasonsa ja FC Barcelonan pelaajista täysin odotetusti pelasivat Iniesta, Xavi, Pique, Villa ja Busquets. Iniestan filmailut eivät tehonneet ja ajoissa vaihtoon nolaamasta itseään. Xavi otettiin myös penkille, kun muut pelaajat kyllästyivät jatkuvaan alibisyöttelyyn tappioasemassa. Pique ei pettänyt, maailman yliarvostetuin keskuspuolustaja oli painetilanteissa juuri niin surkea kuin voi odottaakin. Tuhnu Villa mokasi pari maalipaikkaa, loppuaika meni käsienlevittelyn merkeissä. Busquetsin aikaansaannokset jäivät muutamaan filmaukseen. Espanjan paras pelaaja ei yllätä, Fabregas oli täysin ylivoimainen Xaviin nähden. Englantilaisen Arsenalin kasvattina Fabregas osoittaa Englannin juniorituotannon kovan tason.

Ottelu osoitti monta asiaa:

- Puskumaalilla maailmanmestareita vastaan Lampard on nyt kiistattomasti maailman paras keskikenttäpelaaja.

- Xaville ei ole mitään käyttöä Espanjan maajoukkueessa. Yliarvostettu pelaaja, joka ei uskalla mitata tasoaan muualla kuin FC Barcelonassa.

- Ilman hylättyä maalia MM-kisoissa, Englanti olisi voittanut maailmanmestaruuden.

- FC Barcelonan tyyli ei toimi maajoukkuetasolla kovia joukkueita vastaan.

- Puheet siitä kuinka FC Barcelona dominoisi Valioliigassa osoitettiin vääriksi. Barcelona olisi putoamistaistelussa pelatessaan Valioliigassa.

- FC Barcelonan Keltainen Palli ehdokkaat on valittu idioottien toimesta ehdokkaiksi.

65 kommenttia:

  1. saisinko tilastollista faktaa näistä xavin alibi syötöistä tappio tilanteessa?

    VastaaPoista
  2. Ilman hylättyä maalia MM-kisoissa, Englanti olisi voittanut maailmanmestaruuden

    ai vittu sä oot hauska kaveri puhuun paskaa mut tää on jo liikaa byt sä olet virallisisti tyhmä.

    FC Barcelonan tyyli ei toimi maajoukkuetasolla kovia joukkueita vastaan.

    nii eihän se toimi mitä nyt em ja mm kultaa tullu ja runku muodusstunut barcan pejaajista.

    VastaaPoista
  3. Englantilaisen Arsenalin kasvattina Fabregas

    niinpä niin mitä tohon voi enää sanoa ku et kuitenka tajua

    VastaaPoista
  4. "saisinko tilastollista faktaa näistä xavin alibi syötöistä tappio tilanteessa?" - Laitan aina joskus tahallisia virheitä nähdäkseni luetaanko näitä oikeasti.

    Englanti on parempi kuin Espanja+Espanja voitti maailmanmestaruuden = Englanti olisi voittanut maailmanmestaruuden ilman tuomariston mokaa.

    On tullut MM-kultaa joo, mutta sekin pitkälti tuurilla ja Iniestan sun muiden Barcelonan pelaajien filmaamisilla.

    Fabregasin tehot FC Barcelonan ykkösjoukkueessa: 0+0

    Fabregasin tehot Arsenalin ykkösjoukkueessa: Saat laskea ihan itse.

    Kyllä Arsenal sen kasvatustyön hoiti.

    VastaaPoista
  5. "saisinko tilastollista faktaa näistä xavin alibi syötöistä tappio tilanteessa?" - Laitan aina joskus tahallisia virheitä nähdäkseni luetaanko näitä oikeasti."

    Et sinä ole oikeasti kattonu koko peliä kun pelkän tuloksen vaan ja sitten yrität korjata mokaas nyt noin. Pelle!

    VastaaPoista
  6. Elikkäs Sveitsikö se oli joka voitti Epsanjan niin Sveitsi on tällä hetkellä maailman paras maajoukkue? :D:D. Ja sitten tohon Xavin/iniestan vertailuun Frankin kans, niin Xavilla/iniestalla löytyy mm-kulta, jossa molemmat oli ratkaisevassa roolissa, mutta mutta Lampardilta ei taida löytyy mm-kultaa? eikä muutenkaan saanut mitään aikaan mm-kisoissa.

    VastaaPoista
  7. Oli muuten komee toi Lampardin pusku, ei ois ollu kyl xavista tai iniestasta tollaseen. Lampard sai muutenki pidettyä kaikki englannin pelaajat kentällä vaikka nöyryytys oli aika kovaa eilenkin. Tuo maali syntyi Ramosin (Real Madrid) hävittyä pääpallon, mut kyl se on kovan pelaajan merkki jos pystyy puskee maaliviivalta pallon häkkiin (Y).

    VastaaPoista
  8. Niin, Xavihan ehti olemaan kentältä poissa huikeat 4 minuuttia ennen Lampardin maalia. Ja minuutti kului vaparin ihmettelyyn. Tuossa ajassa sitä ei moni ehdi edes huomaamaan. Varsinkin jos katselee nettistriimiä mongoliankielisellä selostuksella. En minäkään huomannut, aloin katselemaan miksi Fabregas on kentällä ja puuttuihan se mikkihiiri sieltä. Tietysti tarkistin asian ottelun jälkeen mutta tuo melkein osui ja upposi, kannatti yrittää.

    Englannin voitto on tuoreempi kuin Sveitsin, mutta myös Sveitsi on parempi kuin Espanja. Lampardilta hylättiin maali MM-kisoissa. Entäs Xavilta tai Iniestalta?

    Puski oli älykäs teko, koska potkaisemalla olisi ollut suurena vaarana potkaista yli tai ylärimaan.

    VastaaPoista
  9. Sinulla ei ole yhtään mitään oikeaa faktaa näihin sinun väittämiin mitä täällä yrität kertoilla. kaikki faktat mitä annat ulos on sinun omia päätelmiä joita viljelet sitten faktoina. ja kaikki muut jotka laittaa asiat faktoina niin ne on sinun mielestä väärin koska niissä ei näy kaikki asiat. Eiköhän se ole kuule niin että faktat ja faktoja ja nämä sinun höpinät jotain ihan sinun mielikuvitusta. Jos sä oikeesti kuvittelet että ilman tuuria ja tuomarin avustusta barcelona ei tekis yhtään maalia tai voittais ketään niin eikö tuo jo kerro kuinka tyhmiä nuo sinun jutut on. sinulla on vaan joku tarve päästä tinkaan asiasta. Tosin en ole ikinä nähnyt noin tyhmää ihmistä joka väkisin yrittää päteä asialla jossa on lähes joka asiassa väärässä. se jos mikä on tyhmyyden merkki. ja nuista sinun jutuista huomaa muutenki ettet loppujen lopuksi ymmärrä jalkapallon taktiikasta yhtään mitään

    VastaaPoista
  10. Ja sitten niitä faktoja, eikä mitään aivopieruja:

    Brooks Peck: "Capello could go to his son's wedding and come back before England gets a shot off."

    "1 - Of the 11 players to have made the most passes in the first half, only one is English - Scott Parker (27). Observers."

    "348 - Spain have touched the ball 348 times in the opposition half, while England have managed to do this only 75 times. Camped."

    SurrealFootball (ManU fani): Things England won't remember about earlier: 1. Xavi was missing for the 2nd half, as good as all missing England players combined. [1\2]
    2. Fabregas missed a sitter he would've put away 9\10 times late on. 3. Spain had few chances. England had one. 4. Milner is so shit.

    "3 - England shots last night vs Spain, their fewest in a match since the 1998/99 season."

    "Theo Walcott attempted 12 passes and no crosses with a completion rate of 58% against Spain."

    Aivopieru: "Kivikovat lädit näyttivät tasonsa"
    Ja tämä aivopieru näkyy missä tilastoissa?

    t. HC FCBfan

    VastaaPoista
  11. "Jos sä oikeesti kuvittelet että ilman tuuria ja tuomarin avustusta barcelona ei tekis yhtään maalia tai voittais ketään niin eikö tuo jo kerro kuinka tyhmiä nuo sinun jutut on."

    Tuohan juuri on hyvin lähelle faktaa. Korjataan sen verran ettei FC Barcelona voittaisi yhtäkään pokaalia.

    Ja mitä väliä noilla tilastoilla kun kivikovat lädit voittivat ottelun ilman selviä tuomariapuja? Mitä väliä jollain alibisyöttöjen määrällä kun maalit ratkaisevat? Aivan. Espanja oli paska ja Englanti hoiti homman kotiin.

    VastaaPoista
  12. "Ja mitä väliä noilla tilastoilla kun kivikovat lädit voittivat ottelun ilman selviä tuomariapuja? Mitä väliä jollain alibisyöttöjen määrällä kun maalit ratkaisevat? Aivan. Espanja oli paska ja Englanti hoiti homman kotiin. "

    Alibi syötöt? mitä ne on? ja nyt sieltä tuli hieno kommentti kerrenki. "kun maalit ratkaisevat" nyt sinäkin olet asian ytimessä. Maalit ratkaisee tässäkin pallopelissä. oli se tuuri maali tai tuomarin avustuksella niin maali kuin maali. ja edelleen olisin kiinnostunut tietämään näistä sinun taktisesta tietämyksestä jalkapallosta. ja voisit muutenki lopettaa nuitten väittämisen että tuomarit avustaa joka ikisessä maalissa barcaa kun sulla ei ole mitään faktaa siihen esittää. saman verran mitä tuomarit on tehnyt barcan hyväksi on keskimäärin tapahtunut myös muiden hyväksi

    VastaaPoista
  13. Onko messinvihaaja huomannu tämän blogin perustamisen jälkeen huomannut kertaakaan että olisit jossain asiassa väärässä mitä olet väittänyt täällä? eikä lasketa näitä sinun väittämiä vasiten laitettuja mokia.

    VastaaPoista
  14. "1 - Leo Messi is the only one footballer that in the list of candidates to win the Time Magazine's 2011 Person of the Year Award. Phenomena."

    Meriitit senkuin kasvavat.

    Wenger (coach Arsenal): "Messi is perfection. He has everything. The visual feeling and the statistics just confirm that." [yahoo eurosport]

    42 - Goals scored by players from the youth system (home grown players) for Barcelona in 2010/11. La Masia.

    Highest % of penalties scored in the Liga since 03-04 (minimum 10): Diego Castro 10/10, Ronaldo 16/17, Villa 31/33
    Madrid saa tuomariapuja...

    Patrick Vieira (Man City youth executive): "Barça won the CL with 6-7 homegrown players. They are the example to follow."

    Patrick Vieira (ex-Arsenal): "Zidane was the last great player I saw, and now there's Messi. You have one such player every 10-15 years."

    -HC FCBfan-

    VastaaPoista
  15. No kyllähän viime vuosina Barcelona on saanut valtavan määrän tuomariapuja Mestarien liigassa. Sitä asiaahan on käsiteltykin monta kertaa.

    "Onko messinvihaaja huomannu tämän blogin perustamisen jälkeen huomannut kertaakaan että olisit jossain asiassa väärässä mitä olet väittänyt täällä? eikä lasketa näitä sinun väittämiä vasiten laitettuja mokia."

    Ilmeisesti en koska Messinvihaaja kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.

    Time Magazine ei taida olla kovinkaan hyvä urheilujulkaisu.

    Pelaako Villa Realissa?

    Mitä jos tarjoaisit omia näkemyksiäsi copypastepropagandan sijaan?

    VastaaPoista
  16. Onko Messinvihaaja huomannut olevansa kertaakaan väärässä ja joutunut nöyrtymään jostain asiasta? jos niin missä? Miksi sinulle pitää omia näkemyksiä laittaa kun tyrmäät ne aina vääriksi? tottakai jokainen laittaa faktoja mutta nekään ei sulle kelpaa kun ne on messin hyväksy mutta käytät ite niitä heti kun joku sanoo jotain messiä vastaan. älä käytä niitä itekkään jos muutkaan ei niitä "sais " käyttää

    VastaaPoista
  17. Faktat ovat aika vähissä. Lähinnä ovat olleet jotain "Messi syöttää enemmän syöttöjä" tai "joku amatööri sanoo Messiä parhaaksi".

    Myös faktojen esittämistavalla on merkitystä.

    VastaaPoista
  18. "Time Magazine ei taida olla kovinkaan hyvä urheilujulkaisu."
    Ei sua ainakaan älykkyydellä ole siunattu...
    Lukeeko siinä Footballer of the year?

    "Pelaako Villa Realissa?"
    Montako Villan 33 pilkusta hän on vetänyt Barcan paidassa?

    "Mitä jos tarjoaisit omia näkemyksiäsi copypastepropagandan sijaan?"

    Mitä jos en. Faktat ei valehtele. Eli pysyn mieluummin niissä koska tiedän niiden katkeroittavan sinunlaisia aivopieruja, joiden näkemykset eivät ikinä perustu faktoihin, entistä enemmän.

    -HC FCBfan-

    VastaaPoista
  19. Tiedätkö Messinvihaaja jalkapallosta omasta mielestäsi enemmän kun normi suomalainen joka seuraa jalkapalloa päivittäin ja joka on sitä mieltä että messi on tällä hetkellä maailman paras pelaaja? tai väitätkö itseä paremmaksi valitseen maailman parhaan pelaajan kun ne jotka sen tekee? ja ne faktat mitä täällä ihmiset esittää on poimittu tilastoista mitä jalkapallo maailma pitää yllä joten ne ei ole mitään heittoja vaan. Sinulta ei tosi puheessa tule juurikaan faktoja vaan vain näitä heittoja ja sitten näitä sinun omia olettamuksia kun jotain uutisoidaan esim kaikista hauskimpana on ollut toi ettei barca pelaajat jaksa pelata pelaja kun johto sanoo että joukkeita pitäisi olla vähemmän sen takia että joukkueiden talous on kuralla. siinäkin vain sinun tämä lennokas mielikuvitus sai ajatteleen asian ihan toisin joten jos on täällä joku heittää tuulesta näitä juttuja niin se olet sinä!

    VastaaPoista
  20. Siinä lukee että Messiä ehdotetaan vuoden henkilöksi. Vielä käsittämättömämpää. Ja mitä Messi tekee jalkapallon ulkopuolella? Pumppaa hormoneita? Minkä muun kuin jalkapallon takia Messiä valittaisiin? Kerrotko?

    Yleensä Messi vettä pilkut Barcassa, en ole varma montako Barcassa on vetänyt.

    Sinult näkee faktoja todella vähän ja kiitos kun myönsit trollaavasi.

    "Tiedätkö Messinvihaaja jalkapallosta omasta mielestäsi enemmän kun normi suomalainen joka seuraa jalkapalloa päivittäin ja joka on sitä mieltä että messi on tällä hetkellä maailman paras pelaaja?" - Ehdottomasti kyllä.

    "tai väitätkö itseä paremmaksi valitseen maailman parhaan pelaajan kun ne jotka sen tekee?" - Ehdottomasti kyllä, heillähän ei ole aikaa seurata jalkapalloa.

    "ja ne faktat mitä täällä ihmiset esittää on poimittu tilastoista mitä jalkapallo maailma pitää yllä joten ne ei ole mitään heittoja vaan." - Tilastoja aina piisaa, niitä vaan pitää osata tulkita. Sen osaa harva.

    "Sinulta ei tosi puheessa tule juurikaan faktoja vaan vain näitä heittoja ja sitten näitä sinun omia olettamuksia kun jotain uutisoidaan esim kaikista hauskimpana on ollut toi ettei barca pelaajat jaksa pelata pelaja kun johto sanoo että joukkeita pitäisi olla vähemmän sen takia että joukkueiden talous on kuralla." - Vähemmän pelejä, vähemmän rasitusta. Kiistätkö? Jos luit jutun, TV-rahojen tasaisemmalla jaolla oli tarkoitus parantaa taloutta.

    VastaaPoista
  21. "joku amatööri sanoo Messiä parhaaksi".

    Esim. "London, May 3 (ANI): Chelsea's Frank Lampard has hailed Barcelona's Lionel Messi as the best player on the planet.

    "I rate Messi the best. He is the best player in the world without a shadow of a doubt. By a country mile in fact. He is absolutely fantastic.

    Lisää kenties? Näitä "amatöörejä" sanoen samaa kyllä riittää...

    "Faktat ovat aika vähissä."
    Aletaanko laskea?

    "Myös faktojen esittämistavalla on merkitystä"
    Joo ja lehmät osaa lentää, fakta on faktaa, ei se siitä mihinkään muutu. Itse yrität saada aivopierusi kuulostamaan faktoilta joita ne eivät ole.

    -HC FCBfan-

    VastaaPoista
  22. Ja kuten jokainen näkee, kyseisillä kehuilla yritetään saada menestys nousemaan Messin päähän, perusteluthan noista puuttuvat.

    Minun esittämäni asiat ovat perusteltua faktaa henkilöltä joka jopa katsoo Messin pelaamista enemmän kuin parin juutuubi pätkän verran.

    VastaaPoista
  23. Sinun esittämäsi aivopierut eivät ole minkään maailman tilastoituja faktoja...

    VastaaPoista
  24. "Time also commented that Messi "has taken the most popular sport in the world to a new commercial level of success, as shown by the fact that so many North American children go to school in a Barça shirt."

    VastaaPoista
  25. Ja kuitenkin ManU:n paitoja myydään enemmän? Taitaa olla tapaus jossa parilla Amerikkalaisella oli Barcelonan paita päällä. Eiköhän joku Beckham saa paljon enemmän aikaan Amerikassa kuin Messi.

    VastaaPoista
  26. Messinvihaaja: Vihaat siis Espanjan maajoukkuetta? Et siis toivo että Ramos ja kumppanit Realista jota huoraat kiitettävällä tavalla menestyvät? Jännä juttu!

    > Arvostele ja hauku Barcelona ja barcaa ''huoraavat''
    > Huoraa samaan aikaan täysillä Real Madridia ja C.Ronaldoa
    > http://hotnerdgirl.files.wordpress.com/2011/02/double-facepalm1.jpg

    Jatka toki arvokasta työtäsi mutta muista myös samalla miten säälittävää tämä kaikki on.

    VastaaPoista
  27. Mitä se yksi hylätty maali merkitsee, kun Saksa löi 4 maalia Englannin verkkoon? Lampardia on mahdoton pitää edes maailman huppuna niin pitkään kuin miehen saavutukset ovat täysin olemattomat.

    VastaaPoista
  28. Sandro Rosell (president): "This season's Barcelona shirt is the most sold shirt in history in the world of sports." #fcblive [al jazeera]"

    http://twicsy.com/i/LZGsR

    Vituttaako haha :D

    VastaaPoista
  29. fcbarcelona.com was the most visited website of all Football clubs with >100 Mil hits (60%English, 30%Castellan, 10%Catalan) last year.

    http://sportwist.com/blog/wp-content/uploads/2011/10/BBVASET2011.pdf

    212.694 people attended Barcelona's 3 games on the US tour. Real Madrid's 3 games were attended by 143.000 spectators

    Faktaa eikä mitään mutuilua buahahaha...

    VastaaPoista
  30. Espanjan maajoukkue pelaa samaan tyyliin kuin FC Barcelona ja moni pelaaja on maajoukkueessa vain koska pelaa FC Barcelonassa.

    Että mitä merkitystä on jalkapallossa sillä että joukkueen avausmaali hylätään? Ei varmaan tarvitse kertoa. Lampard osoitti viikonloppuna olevansa ylivoimainen Xaviin nähden. Eli Lampard on maailman paras.

    Sitten voidaan miettiä kuinka moni amerikaano seuraa esim David Beckhamia.

    VastaaPoista
  31. Kovinpa meni poika hiljaiseksi haha...

    VastaaPoista
  32. Onko Lampard maailman mestari? Ei. Onko hän euroopan mestari? Ei. Onko voittanut mestarien liigaa? Ei. Yksi maali merkityksettömässä harjoituspelissä ei ole mikään meriitti.

    Espanjan maajoukkue on maailman mestari pitkälti näiden Barcan pelaajien ansiosta. Joten aika sama mistä syystä joukkueessa pelaavat jos vievät sitä voitosta voittoon.

    VastaaPoista
  33. FC Barcelonan nettisivujen informaatiotaso on aika heikkoa. Muutama harkkamatsi ei paljoa kerro.

    Tässä keskusteltiin parhaista pelaajista, ei parhaasta joukkueesta tmv. Onhan jossain Walesin maajoukkueessa hankala menestyä arvokisoissa sattuneesta syystä. Chelseahan tiputettiin finaalista UEFA:n kabinettipäätöksellä, koska FC Barcelona sinne haluttiin.

    Se että FC Barcelona voittaa filmaamalla, ei tee FC Barcelonasta hyvää joukkuetta.

    VastaaPoista
  34. Ymmärryksesi jalkapallosta on olematon jos et muuhun kykene kuin itkemään filmaamisesta ja UEFAsta.

    Kun et näköjään sitä ole vieläkään huomannut, niin jalkapallo on JOUKKUEPELI. Tästä syystä pidän voitettuja pokaaleja aika hyvänä mittarina. Sinulle ainoa mittari on sinun mielenvikaiset mielipiteesi.

    VastaaPoista
  35. Joo siis jalkapallo on joukkuepeli kunnes aletaan selittämään kuinka Messi on maailman paras pelaaja koska joukkue pärjää.

    VastaaPoista
  36. "Ja kuten jokainen näkee, kyseisillä kehuilla yritetään saada menestys nousemaan Messin päähän, perusteluthan noista puuttuvat."


    Mihinkäs faktaan tämän perustat? Mutuilua

    VastaaPoista
  37. Ihan siihen että vastaava on usein toiminut sekä Messin että monien muidenkin pelaajien kohdalla.

    VastaaPoista
  38. "Ihan siihen että vastaava on usein toiminut sekä Messin että monien muidenkin pelaajien kohdalla."
    Jälleen aivopierua mutuilua ilman minkäänlaista faktaa...

    VastaaPoista
  39. Miksi ihmeessä jonku pitää antaa kehua kommentteja messistä sen takia että sillä menis kusi päähän jos se oikeesti on niin huono mitä sä väität. Jos ite olisin ammattijalkapalloilija ja olisin sinun kans samaa mieltä että messi on niin turha pelaaja niin en kyllä ikinä antais mitään kommenttia että se on maailman paras sen takia että sillä kihahtais hattuun, miksi no koska eihän sitä tarvi kun ei siitä ole mihinkään. miettisit vähän mitä selität!

    VastaaPoista
  40. "Jälleen aivopierua mutuilua ilman minkäänlaista faktaa..." - Urheilussahan ei tunneta yhtään tapausta jossa kehut ovat "menneet päähän", eihän?

    Monella futarilla on mennyt kusi päähän, joten kannattaa yrittää?

    VastaaPoista
  41. Miksi sillä pitäis mennä kusipäähän jos on niin onneton pelaaja mitä täällä kerrot. Eli eikö se sillon aivan tyhjää puhua mitään sellasta?

    VastaaPoista
  42. Mutta yhä edelleen ET VOI TIETÄÄ 100% VARMUUDELLA, että Lampard yrittäisi saada menestyksen kilahtamaan hattuun. Taitaa vaan ottaa koville kun Oma lempipelaaja tykkää Maailman parhaimmasta futarista.

    VastaaPoista
  43. Tarpeeksi hypeä niin menee heikommallakin kusipäähän.

    Ai nyt haetaan 100% varmuutta? Eipä sitä juuri mistään asiasta saa.

    VastaaPoista
  44. odotan edelleen sitä järkevää vastausta miksi pitää käyttää omaa energiaa huonon pelaajan kehumiseen että sillä nousee kusi päähän kun eihän siitä ole mitään hyötyä kun se on niin paska että sama vaikka ei nouse kun ei siitä ole mitään pelkoa muutenkaan. Tuosta se näkee että sä jauhat ihan mitä sattuu ja sulla on vaan joku kauhea tarve muka päteä mutta et todellisuudessa tiedä asiasta yhtään mitään kunhan heittelet nuita juttujas

    VastaaPoista
  45. Ai minäkö käytän siihen kehumiseen energiaa? Ja mistäs siitä onnistumisesta tietää ellei yritä?

    VastaaPoista
  46. Mitä järkiä siinä on? Miksi niin pitää tehä jos on paska? Mielummin mä hyviä kehuisin kun huonoja! ootko sä ihan idiootti!

    VastaaPoista
  47. Huonoja kehumalla voi saada menestyksen nousemaan päähän ja oma joukkue pärjää paremmin.

    VastaaPoista
  48. Miksi pitää huonoja kehuja? mitä siitä on hyötyä? Kyllä minä keskittyisin niihin hyviin joista on oikeasti uhkaa joukkueelle idiootti!

    VastaaPoista
  49. Myös huonoista voi olla uhkaa joukkueelle. Ehkä jopa eniten.

    VastaaPoista
  50. sulla se on ihmeellinen käänteinen näkökulma

    VastaaPoista
  51. Joukkueen vaarallisin pelaaja vastustajien kannalta ei välttämättä ole joukkueen paras pelaaja.

    VastaaPoista
  52. "Tarpeeksi hypeä niin menee heikommallakin kusipäähän."
    Ronaldolla meni, Messillä ei, eikä mene...

    VastaaPoista
  53. Ronaldolla ei mene koskaan, Messillä meni jo.

    VastaaPoista
  54. "Cristiano Ronaldo: I'm booed because I'm rich, handsome and brilliant"
    Ronaldo saatuaan Balon D'orin: "I'm the first, second and third best player in the world, says smug Man United star Ronaldo
    Buahahaha...

    VastaaPoista
  55. No kerrankin olet jostain samaa mieltä, eli Krisulla on kusi noussut päähän. Hyvä poika!

    VastaaPoista
  56. Ei vana se että Cristiano Ronaldo on maailman paras pelaaja, toiseksi paras pelaaja ja kolmanneksi paras pelaaja.

    VastaaPoista
  57. ''Messinvihaaja: Vihaat siis Espanjan maajoukkuetta? Et siis toivo että Ramos ja kumppanit Realista jota huoraat kiitettävällä tavalla menestyvät? Jännä juttu!

    > Arvostele ja hauku Barcelona ja barcaa ''huoraavat''
    > Huoraa samaan aikaan täysillä Real Madridia ja C.Ronaldoa
    > http://hotnerdgirl.files.wordpress.com/2011/02/double-facepalm1.jpg''

    Absolutely served :D ei vittu :D
    Myönnä vaan että hävisit, Messinvihaaja.

    VastaaPoista
  58. On täysin eri juttu menestyä maajoukkueessa kuin seurajoukkueessa. Sen takia toivon menestystä Real Madridille, FC Barcelonan pahimmalle kilpailijalle, mutta en Espanjan maajoukkueelle.

    VastaaPoista
  59. Aivan huikeaa, että joku jaksaa nähdä näin paljon vaivaa pelkästään trollauksen takia :D Että ihan oman bloginkin aiheesta vääntänyt... :DD

    VastaaPoista
  60. Tämä mitään trollausta ole eikä ole koskaan ollutkaan. FC Barcelonan fanit trollaavat.

    VastaaPoista
  61. "FC Barcelonan fanit trollaavat."
    Ei ole tarvetta...faktat puhuu puolestaan.
    Sinulta ei faktoja tule yhdessäkään kommentissa.

    VastaaPoista
  62. Nimenomaan Barca-faneilta ei paljoa faktaa näy.

    VastaaPoista
  63. Joo ja lehmät lentää missä luolassa ikinä satutkin näitä aivopieruja kirjoittamaan...

    VastaaPoista
  64. Liikaa faktaa kun aletaan keskittyä epäolennaisiin joo.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.