lauantai 29. lokakuuta 2011

FC Barcelonalle vaihteesta tuomariapuja

Espanjan jalkapalloliitto varmasti muisti FC Barcelonan edellisen kotiottelun (FC Barcelona-Sevilla 0-0). Sen takia Barcelonalle piti antaa liigaottelussa Mallorcaa vastaan lahjaksi rangaistuspotku, jonka Messi sai juuri ja juuri riman alle. Siihen loppui Mallorcan kiinnostus. Messi tekee toisen maalinsa laittamalla keskeltä tyhjiin, puolustajia ei lähelläkään. Kolmas maali myös tyhjiin keskelle maalia. Ilmeisen pakko antaa tuomareilta apuja, eihän FC Barcelona muuten voisikaan pärjätä.

Maailman turhimman pelaajan, Xavin, poissaoloa kokoonpanosta ei kunnolla huomaa. Tai no, onhan kentältä poissa se pelaaja jolle pitää aina antaa pallo. Barcelona voittikin 5-0, viimeksi Xavin kanssa voittivat vain 0-1.

Myös Englannissa tapahtuu. Arsenalin Robin van Persie teki taas hattutempun, nyt Chelseaa vastaan. Messin 3 maalia jotain Mallorcan rupusakkia vastaan on varsin heikkoa siihen verrattuna.

Kommenteissa kysyttiin seuraavaa: "koska viimeksi barca on tehnyt maalin joka ei ole ollut tuuri maali tai mitenkään tuomarin ansiota tai kenenkään muunkaan kun pelkästään barcelonan hyvyyttä jolle vastustaja ei vain voinu yhtään mitään?"

Tätä saadaan edelleen odottaa.

19 kommenttia:

  1. Chelsealle turpaan rupusakilta jota Barca pyörittää kuin kuoriämpäriä haha!

    "22- Barcelona are unbeaten in 22 consecutive matches. (last defeat in may vs Real Sociedad 2-1). Unbreakable"
    Ime siitä faktaa jonne!

    26 - Barcelona so far scored 26 goals in Liga this season at Home and conceded 0 goals. Fantastic

    Barcelona equal 2 club records: most clean sheets in a row in La Liga home matches (9) and in all official matches (8) home and away.

    Ja toinen matsi jo putkeen kun Barcalla varaa ottaa B-jätkiä kentälle ja jopa yksi juniori.
    Madrid ei siihen pysty, yksipuolisia kun ovat...

    VastaaPoista
  2. Rankkari oli hyvin selvä tuomio, mutta rankkari olisi ehkä pitänyt uusia: Kummankin joukkueen pelaaja juoksi alueelle. Toisaalta maali olisi pitänyt hyväksyä, sillä maalivahti ryntäsi viivalta kentälle ennen kuin potku oli lähtenyt.

    VastaaPoista
  3. No messi sentään teki 3 toka maali oli kyllä tuuria mutta viiminen taitoa. ja eipä se kristiina saanu mitään aikaseks jtn vitun rupujengii vastaan koko kaverii ei ees näkyny kentäl.xaviki oli isommas roolis eilen ku mrs. kristiaano

    VastaaPoista
  4. Van Persien hattutemppu:

    1. maali: Chelsean puolustus seisoo ja Gervinho syötellään läpi. Tämä antaa Cechin tullessa vastaan viereen van Persielle, joka pistää 3-4 metristä tyhjiin.

    2. maali: Terryn ja Maloudan järkyttävä sössiminen lahjoittaa van Persielle läpiajon ja tämä pistää tyhjiin kierrettyään eka Cechin.

    3. maali: Chelsealla koko joukkue hyökkää ja Arsu pääsee neljällä kahta vastaan hyökkäämään. Van Persie saa runsaasti tilaa ja aikaa maalinteolle ja siltikin maali tulee Cechin lipsautuksen seurauksena.

    Ei sillä, että van Persie huono pelaaja olisi. Yksi Valjun parhaista pelaajista tällä hetkellä, kun vielä panee merkille, että rinnalla eivät pelaa Silva eikä Mata tai kukaan muukaan. Kuitenkin noi eilisen hattutempun kaikki maalit katson helpoiksi samasta näkökulmasta, mistä sinä (Messinvihaaja) katsot Messin eiliset helpoiksi (eivät oikeesti olleet mielestäni kummankaan maalit sen helpompia, mitä yleensä).

    VastaaPoista
  5. Edelliseen...

    lisättäköön vielä, että Chelsean puolustuspeli oli eilen lohduttoman surkeaa, jollaista en uskoisi keltään UCL-joukkueelta näkeväni. Monikin asiansa osaava hyökkääjä olisi nuo kolme maalia sitä vastaan pystynyt tekemään.

    VastaaPoista
  6. nii, eikä ketää kiinnostanu puolustaa Englannin rantapalloliigassa

    VastaaPoista
  7. van Persie joutui sentään kaikissa maaleissa juoksemaan kunnolla ja hakemaan kunnon paikan. Messin maalit: rankkari, seisoi paikallaan, hölkkäsi. Eli Messin maalit olivat paljon helpompia ja puolustuksen tietysti luulisi puolustavan Messiä, varsinkin toisessa maalissa 4 puolustajaa ei puolustanut ketään. Ei edes ainoaa pelaajaa maalin edessä.

    Valioliigassa pelaajien virheet korostuvat helposti. Arsenal teki Chelseaa vastaan 5 maalia annettuaan ManU:n tehdä 8 ja ManU päästi 6 Cityä vastaan.

    VastaaPoista
  8. Sumusaarten rantapalloliigassa pakkeja viedään kuin pässiä narusta...
    Toista se on Espanjassa missä maalinteko on vaikeampaa.
    Faktaa.

    VastaaPoista
  9. 8 Barca pelaajaa 23:sta Vuoden pelaaja listalla. HAJOTTAAKO HAHA.
    Nyt juhlitaan!!!

    VastaaPoista
  10. Spain dominate 23-man Ballon d'Or shortlist, Rooney England's only representative
    Nyt juhlitaan!!! Englannissa ja trollin kaivossa itketään hah...

    VastaaPoista
  11. Kultainen pallo on viime vuosina ollut täydellinen pellepalkinto. Voisihan tuotakin analysoida tarkemmin jossain vaiheessa. Barcelona pelaa huomenna joten ei ainakaan ihan vielä keskitytä tuohon listaan.

    VastaaPoista
  12. POIKA ON TULOSSA KOTIIN

    VastaaPoista
  13. 2 maalia ekaan puoliaikaa. On se mahoton.

    VastaaPoista
  14. "Barcelona pelaa huomenna joten ei ainakaan ihan vielä keskitytä tuohon listaan."

    HYVÄ URPO :D
    Kelloa siirrettiin yksi tunti taakse, ei kokonaista päivää haha.

    VastaaPoista
  15. "koska viimeksi barca on tehnyt maalin joka ei ole ollut tuuri maali tai mitenkään tuomarin ansiota tai kenenkään muunkaan kun pelkästään barcelonan hyvyyttä jolle vastustaja ei vain voinu yhtään mitään?"

    Tätä saadaan edelleen odottaa. niinkö??:D ei tarvi enää odottaa http://www.youtube.com/watch?v=onm16nLmPaY

    VastaaPoista
  16. Katselin kolme ensimmäistä maalia. Vastustajan puolustus/maalivahti oli kujalla jokaisessa.

    VastaaPoista
  17. Puolustus oli kujalla koska puolustajat eivät voineet Barcelonan hyökkäykselle mitään.

    VastaaPoista
  18. Eipä tarvitse kummoista puolustusta siihen ettei pelaaja jää vapaaksi maalin eteen hitaassa hyökkäyksessä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.