sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Barcelonan romahdus osoittaa pelaajien heikkoudet kiistattomasti

Samppanja virtaa ja tunnelma on ylimmillään. FC Barcelonan ja Sevillan välinen ottelu päättyi maalittomaan 0-0 FC Barcelonan tappioon (FC Barcelona hävisi 2 pistettä, ei saanut yhtä). Samalla Real Madrid siirtyi Barcelonan edelle sarjataulukossa. FC Barcelonan pelaajista ottelu kertoi monia kiistattomia totuuksia:

- Xavi: Täysi nolla kun ottelua pitäisi ratkaista ja tehdä maali. Varmaankin 200 alibisyöttöä keskikentällä, muut ratkaisut olivat roiskaisuja linjan taaksi joista ei juuri mitään seurannut. Maailman yliarvostuin pelaaja on huono puolustussuuntaan ja hyökkäyspäässäkin nollatehot. Tasosta kertoo kaiken lopussa tehty vaihto, Xavin korvasi hyökkäyspelin erikoismies Sergio Busquets.

- Iniesta: Filmaaja teki sen taas. Yliajalla Iniesta yrittää päästä maalipaikkaan ja heti pallon karattua heittäytyi rähmälleen maahan. Tuomari lankesi pellehyppyyn ja vihelsi rankkarin. Iniestan maine filmaajana saa jälleen vahvistusta. Rankkaria asettui vetämään...

- ...Messi: Säälittävän esityksen jälkeen Messi sai tilaisuuden ratkaista ottelu rankkarista. Hiljainen veto lähes keskelle oli varsin helppo torjuttava ottelun sankarille, Sevillan maalivahdille Javi Varas:lle. Tapaus kertoo karua kieltään Messin surkeasta paineensietokyvystä: Messillä ei pää kestä tiukoissa paikoissa, vaikka yrittääkin sitä esittää tekemällä maaleja FC Barcelonan johtaessa 5-0.

Siinä missä Barcelona nyhjäsi kotonaan nollanollat sarjanelosta vastaan, Real Madrid murskasi sarjakuutosen vieraissa. Pääarkkitehtina kukas muu kuin Cristiano Ronaldo, maailman paras pelaaja.

- Epäitsekkäästi ei yritäkään osua Higuainin laukaukseen joka menee suoraan maaliin, 0-1.

- Heikommalla jalalla kylmä viimeistely keskityksestä 0-2.

- Puolustus solmuun ja tarkka laukaus alakulmaan 0-3.

- Kulmapotkusta pallo pusketaan Ronaldon ulottuville joka selkä maalin päin laittaa vastustamattomasti pallon volleysta maaliin.

Maailman yliarvostetuimman joukkueen yliarvostetuimmat pelaajat olivat puhdasta paperia kotiottelussaan siinä missä Real Madrid näytti kaapin paikan vierasottelussa Malagalle. Samalla voidaan jälleen kerran kysyä millä ihmeen ansioilla Xavia, Iniestaa ja Messiä pidetään maailman parhaina pelaajina. Valitsijoiden älykkyystaso vastaa aivokuollutta tälläkin perusteella.

27 kommenttia:

  1. talven, kevään ja syksyn klassikot syynä katkeruuteen :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin Vihaaja ei vaan kestä sitä, että barca on tämän hetken paras seurajoukkue. Ja tosta Ronaldonn hattutempusta, ensinnäkin kaikki maalit menivät täysin Malaga puolustuksen piikkiin. Ja yllätys yllätys Ronaldo osui sitten vasta kun peli oli ratkennut. Toisella puoliskolla Malaga näytti kuinka fudista pelataan ja Real janarit olivat aivan kusessa. Hyvällä viimeistelyllä peli olisi päättynyt 4-4.

    VastaaPoista
  3. (- Epäitsekkäästi ei yritäkään osua Higuainin laukaukseen joka menee suoraan maaliin, 0-1.)
    katoitsä koko peliä edes ronaldo yritti päästä siihen palloon ja kun ei päässyt niin oli todella vihainen eli siis ronaldo on maailman itsekkäin pelaaja.

    VastaaPoista
  4. Real tietenkin löysäsi kaasua 4 maalin johdossa. Olisivat alkaneet pelaamaan paremmin jos Malaga olisi tehnyt maalin. Mutta kun ei tehnyt.

    Olisihan Ronaldo siihen halutessaan osunut, veti selvästi jalkansa pois jotta ei ole taatusti paitsio. Ronaldohan on aina vihaisen näköinen kun ei onnistu tekemään maalia.

    VastaaPoista
  5. Ronaldo teki maalit vasta ottelun ratkettua. Nyt juhlitaan!

    VastaaPoista
  6. Rantapalloliigan malaga hävisi 4-0 koska ketään ei kiinnostanut puolustaa.

    VastaaPoista
  7. Ai että odotan jo classikkoa vesi kielellä ja vielä enemmän sitä mitä sä keksit kirjottaa ku peli on päättynyt 3 tai 4-0 kotijoukkueelle.
    ja messi tietysti tehnyt 3maalia ja xavi syöttänyt 4 + ronaldo missannut 2 säälipilkkua.

    VastaaPoista
  8. mitä mieltä muuten Messinvihaaja oot, miks real hävis 5-0 barcalle ?

    VastaaPoista
  9. mitä mieltä muuten Messinvihaaja oot, miks real hävis 5-0 barcalle ?

    Turha kysyä, "messinvihaaja" sanoo että "Real ei jaksa syttyä rantapalloliigassa."

    VastaaPoista
  10. Xaviki pisti jonku alibisyötön ikerin selän taakse. Yliarvostettu mulkku siis, toisin kuin Pepe

    VastaaPoista
  11. Malaga oli sarjataulukossa korkeammalla kuin Sevilla. Sevillaa kiinnosti puolustaa.

    Ronaldo ei kai koskaan ole missannut kahta pilkkua samassa ottelussa.

    Barcleonan 5-0 voittossa Barcelonalla kävi tuuria. Lisäksi Rantapalloliigan voitto on yhtä tyhjän kanssa.

    Xavin syöttö oli varmaan joskus kauan sitten?

    VastaaPoista
  12. http://www.youtube.com/watch?v=onm16nLmPaY&feature=feedrec_grec_index

    kato siitä muutama hieno maali! tälläsia ei real tee!

    VastaaPoista
  13. Rantapalloliigan voitto ei merkitse mitään, mutta kaveri avaa shamppanjapullot ku barca pelaa tasan (?)

    Sense
    this makes none.

    VastaaPoista
  14. "Ai että odotan jo classikkoa vesi kielellä ja vielä enemmän sitä mitä sä keksit kirjottaa ku peli on päättynyt 3 tai 4-0 kotijoukkueelle."
    No tuossa tilanteessa varmaan nauru maittaisi jokaiselle madridistalle. Ensimmäinen El Clasico kun pelataan tällä kaudella Bernabéulla eikä Camp Noulla.

    VastaaPoista
  15. Rantapalloliigan mestaruus ei merkitse mitään. Barcelonan tappio ja Messin sulaminen ratkaisuhetkillä merkitsee.

    Klassikko katsellaan tietenkin.

    VastaaPoista
  16. "Ai että odotan jo classikkoa vesi kielellä ja vielä enemmän sitä mitä sä keksit kirjottaa ku peli on päättynyt 3 tai 4-0 kotijoukkueelle."
    No tuossa tilanteessa varmaan nauru maittaisi jokaiselle madridistalle. Ensimmäinen El Clasico kun pelataan tällä kaudella Bernabéulla eikä Camp Noulla
    jaa oonpa katellu väärin no vierasjuokkueen 0-4 voitto on tässä tapauksessa vielä parempi

    VastaaPoista
  17. "Samalla voidaan jälleen kerran kysyä millä ihmeen ansioilla Xavia, Iniestaa ja Messiä pidetään maailman parhaina pelaajina. Valitsijoiden älykkyystaso vastaa aivokuollutta tälläkin perusteella."

    Miten olisi vaikka sellainen ansio kuin voitetut pokaalit? Viime kausina Messi on voittanut kolme kertaa La Ligan ja kaksi kertaa Champions Leaguen. Iniesta ja Xavi ovat sen lisäksi vielä voittaneet EM- ja MM-kultaa.

    VastaaPoista
  18. Joukkuepokaalit voitetaan joukkueina, ei yksilöinä. Xavihan oli täysi nolla EM- ja MM-kisoissa. Iniestan ansioksi voi laskea jatkuvan filmauksen MM-finaalissa. UCL voitot tulivat tuomarien ja filmien ansiosta.

    Iniestan valinta MM-finaalin parhaaksi kertoo valitsijoiden älystä paljon. Kasa filmejä ja voittomaali tuurilla = paras pelaaja.

    VastaaPoista
  19. Voisitko nyt kertoa, että ketkä Barcan ja/tai Espanjan maajoukkueen pelaajista ovat niin loistavia, että pokaaleja kaappiin tulee?

    Jos C.Ronaldo on niin loistava pelaaja, niin luulisi Portugalin pystyvän pääsemään edes Tanskan edelle EM-karsinnoissa.

    Jalkapallo on yhä joukkuepeli. Tätä et ole ilmeisesti mitättömän elämäsi aikana vieläkään tajunnut.

    VastaaPoista
  20. Espanjan joukkueessa on muutama hyvä pelaaja, pääasiassa FC Barcelonan ulkopuolelta. FC Barcelonan pelaajat osaavat filmata, sitä en arvosta.

    Aivan joukkuepeli. Portugalilta puuttuu mm. huippuluokan hyökkääjä.

    VastaaPoista
  21. Mainitse ne hyvät pelaajat!? Taitaa sitten Espanjalla olla aika hyvät valmentajat, jotka voittavat mestaruudet "muutamalla hyvällä pelaajalla".

    Eli Portugalin menestymättömyyden kohdalla kyse on joukkuepelistä ja Argentiinan kohdalla Messistä?

    Mitäpä jos kaivaisit pääsi pois perseestä ja alkaisit katsoa jalkapalloa, niin ehkä oppisit ymmärtämäänkin siitä jotain.

    VastaaPoista
  22. Jälleen aivopieruja ilman faktoja...

    VastaaPoista
  23. Espanja pärjää muutaman hyvän pelaajan ja FC Barcelonan filmaajien ansiosta. Pitkälti myös hyvän tuurin ja muiden tuomarivirheiden avulla.

    Argentiinan taso on kuitenkin niin paljon kovempi kuin Portugalin, että näin voi sanoa. Argentiinalla on mukamas niin huono taso pelinrakentajissa, että Messin täytyy hoitaa sitä roolia eikä voi pistää hyökkäykseen. Todellisuudessa Messi ei mahdu hyökkäykseen ja pakko on kuitenkin laittaa kentälle. Siispä pelinrakentajaksi.

    VastaaPoista
  24. Jälleen aivopieruja ilman mitään faktoja...
    Mutuilu ja katkeruus eivät ole todiste mistään.

    VastaaPoista
  25. Voi voi kun mielipiteet eivät ole sama kuin faktat...

    VastaaPoista
  26. Pohjimmiltaan tässä maailmassa mikään ei ole faktaa, koska sekin perustuu jonkun mielipiteisiin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.