tiistai 25. lokakuuta 2011

Barcelona tuurilla voittoon Granadasta

FC Barcelona jatkoi tahmeita esityksiään voittamalla Granadan hikisesti 0-1. Ottelun ainoan maalin teki Xavi vapaapotkusta. Veto ei ollut mikään ihmeellinen, mutta Granadan maalivahdin sijoittuminen oli puulaakitasoa.

Maailman yliarvostetuin hyökkääjä oli jälleen täysin pihalla. Pari kohtalaista vetoa ja siinä kaikki vaikka FC Barcelona pelasi systemaattisesti palloja Messille. Todella tylsä ottelu jota väritti ainoastaan Granadan pelaajille jaetut kaksi punaista korttia. Jalkapallosta mitään ymmärtämättömät saavat myös kehua Xavin maalia, jossa ei mitään ihmeellistä ollut. Veskarin moka.

38 kommenttia:

  1. Mites Lampard ja QPR haha :D
    Ja vieläkään ei ole Barcaa voittanutta.

    VastaaPoista
  2. Jatka loistavaa blogiasi! Kommentteihin toivoisin samaa ironista otetta kuin itse merkintöihin. Tuntuu kuin jotkut kirjoittaisivat kommenttejaan tosissaan.

    VastaaPoista
  3. QPR sai apuja tuomarilta tällä kertaa. Lädituomarit eivät ole lahjottavissa.

    Vihjaat ironiasta vaikka kirjoitan jutut tosissaan ja olen sitä mieltä mitä kirjoitan? Ei hemmetti.

    VastaaPoista
  4. Tuomari ei vaikuta mitenkään Lamapardin peliesityksiin jotka olivat syvältä.
    Montako vaparia saanut ja niistä maalia muuten on Kristiina tehnyt tällä kaudella verrattuna Xaviin?
    Buahaa :D

    VastaaPoista
  5. OptaJose: 24 - In their last away match, Barça set a new record for scoring in consecutive away games in Primera. Unstoppable"
    Ja madrid jää nollille heittopusseja vastaan.

    VastaaPoista
  6. Tuollaiset tilastot kiinnostavatkin, kun edellisessä kotiottelussa Barcelona jäi nollille.

    VastaaPoista
  7. nyt puhutaan nimittäin futishistorian kirkkaimmasta timantista

    VastaaPoista
  8. "Barcelona: Total 15 through balls per game, 7 more than any other side in Europe (M City, Arsenal, Real, Villarreal 8)"

    Muut pelaa roikkupalloa, Barca ainoana niitä vaativampia syöttöjä...

    VastaaPoista
  9. "Guti (ex-Real Madrid): "I admire Messi a lot. He's the best player in the world and in a few years he could be the best in history." [ona]"

    Miksei tällaisia lausahduksia kuulla kenenkään pelaajan suusta koskien Lampardia tai Ronaldoa?

    VastaaPoista
  10. Ottelun ainoan maalin teki Xavi vapaapotkusta. Veto ei ollut mikään ihmeellinen, mutta Granadan maalivahdin sijoittuminen oli puulaakitasoa.

    miten must tuntuu et jos neiti ronaldo olis tehny täsmälleen samanlaisen maalin ni sä kehuisit sen maasta taivaisiin. Mä ymmärrän kyllä kritiikin kaikkiin asioihin mutta älä puhu niin ristiriitasia juttaja ni sut voi ottaa jopa vakavasti vaikka olisikin eri mieltä. jos seuraat miten esim englannissa tai espanjassa vihollisjuokkueet haukkuvat toisiaan ennen ja jälkeen otteluiden niin kaikki jutut perustuvat faktoihin toisin kuin sinun minä olen oikeassa kaikki muut väärässä kirjoituksesi.

    VastaaPoista
  11. Huolista eroon, huono energia veke
    Jokainen elää maailmassa jonka ite tekee
    Pois pahat ajatukset, pois negatiivisuudet
    Painolastii ei voi vähentää mitenkään muuten

    VastaaPoista
  12. Barcelonan läpisyötöistä tulee uskomattoman vähän maaleja. Mitähän se kertoo niiden läpisyöttöjen tasosta?

    Gutihan sai potkut Realista joten sen takia kehuu Barcelonaa.

    Xavin maalista voisi heittää pidemmänkin analyysin, mutta lyhyesti: Oikeajalkainen pelaaja vetämässä vaparia (ei muita lähelläkään), vauhti on sellainen ettei siitä saa helpolla vaarallista vetoa oikeaan nurkkaan, varsinkaan Xavin potkutekniikalla. On siis itsestään selvää että Xavi yrittää vetää vasempaan nurkkaan ja noin kaukaa noin hiljaisen vedon maalivahti koppaisi helposti ellei olisi sijoittunut noin surkeasti. Junnukassarillekin ihan helppo pallo. Maalivahti taisi myös unohtaa että Xavi on oikeajalkainen. Tosin Espanjassahan unohdetaan jatkuvasti että Messi on vasuri. Tietenikin Messi ja Xavi ovat lähes yhtä pitkiä, joten kassari ehkä kuvitteli Messin olevan vetämässä.

    VastaaPoista
  13. Messi on lähihistorian paras jalkapalloilija. Ronaldo on paska.

    VastaaPoista
  14. Real Madrid’s @cristiano scored with 14.8% of his direct free-kicks in La Liga last season"
    Messikin laittaa paremmalla prosentilla.

    21- Barcelona are unbeaten in 21 consecutive matches. (last defeat in may vs Real Sociedad 2-1). #fcblive Win."
    Mites Madrid?

    VastaaPoista
  15. Mikäs joukkue on Barcelonan edellä sarjataulukossa?

    VastaaPoista
  16. "Cristiano Ronaldo: Had just 2 shots last night, the least he has had in a single game this season in all competitions "
    BUAHaaaaahh...
    Nuf said!
    Ei varmaan tarvi ihmetellä missä trollin Kristiina hehkutukset on tältä kierrokselta. LOL
    Kulkee yössä.
    Plus sulla jäi tämäkin huomiomatta aikaisemmassa kommentissa. Ei yllätys.
    "Montako vaparia saanut ja niistä maalin muuten on Kristiina tehnyt tällä kaudella verrattuna Xaviin?

    VastaaPoista
  17. Cristiano Ronaldo: Scored with just 1 of his 21 shots on goal in the Champions League this season.

    Kovien pelien mies HAHA :D

    VastaaPoista
  18. Miten Ronaldoa voi ees verrata Messiin? Ronaldon ei koskaan nähdä vetävän 4 pakkii solmuun ja sen jälkeen syöttävän kaverin yksin läpi tai muuta vastaavaa.

    VastaaPoista
  19. Tuossa ottelussa Villarreal puolusti Krisitinaa 3 pelaajalla. Muilla oli tilaa mellastaa 3 maalia pikatahtiin. Kristiina ei viime aikoina ole vedellyt kaikkia vapareita. Lisäksi Kristiina osaa myös syöttää vapareista. Tilastoja en löydä nyt mistään.

    On kuitenkin UCL:ssa syöttänyt 2 maalia. Muutenkaan Mestarien liigan alkulogkossa Ronaldo on säästellyt itseään koviin peleihin. Lyonista ja Ajaxista ei ole mitään vastusta ja Dinamo on puhdas vitsi.

    Ronaldoa harvoin puolustaa 4 pakkia kerralla. Ronaldo tajuaa syöttää pallon pois ennen kuin 4 pakkia ehtii kimppuun. Messi taas pitää palloa ja 99,9% kerroista menettää sen. Yhtä onnistumista hehkutetaankin sitten 100 vuotta.

    VastaaPoista
  20. Itsekin inhoan Messiä ja en voi sietää sen kuljetuksia, mutta et voi väittää etteikö Ronaldo ois pelannu huonosti Villarealia vastaan, näkihän siitä itsestäkin kuinka turhautunut se oli ku ei saanu mitää aikaa. Ja viime aikoina suurin osa Ronaldon vetämistä vapareista on jääny muuriin ja sitte se levittelee käsiä käsivirheen takii. Kyllä itekki myönnän, että suurin osa niistä osuuki käteen, mut ei siit oo mitää hyötyy ku tuomarit ei nää niitä.

    En silti kiistä etteikö Ronaldo olisi hyvä pelaaja ja omasta mielestäni parempi kuin Messi, muttei kaikki pelit sentään voi mennä putkeen Ronaldoltakaan.

    VastaaPoista
  21. Messi on tehnyt liigassa saman verran maaleja kuin Kristiina, vaikka iholla on aina vähintään se 3 pelaajaa...Krisua vähän vartioidaan ja heti on tehot hukassa haha.
    UCL'ssä Krisu on pelkkä vitsi jopa välierissä. Seliseli.
    Ronaldo ei tajua syöttää ajoissa, statsit kertovat ihan muuta kuin sinä mutuilet jälleen:
    Messillä enemmän onnistuneita harhautuksia/peli, Messillä vähemmän pallonmenetyksiä/peli
    Messillä enemmän onnistuneita syöttöjä/peli.

    Kannattaisi joskus perustaa kommentit faktoihin eikä mutuilla.
    Niillä teiniforumeillasi voit yrittää vedättää jengiä mutta Hardcore Barcafanilta tulee pataan aina Buaha...

    VastaaPoista
  22. No en Ronaldon peliä Villarrealia vastaan liikaa kehunutkaan.

    Messillä on ollut selvästi helpommat vastustajat Mestarein liigassa. Realin lohkossa on 1 heittopussi, Barcelonan lohkossa 2.

    Onnistunut harhautus joka ei johda mihinkään on turha. Messi antaa paljon alibisyöttöjä, joita Xavikin vetelee 96 prosentin tehoilla. Kyllähän monesti keskuspuolustajat syöttelevät jopa paremmin kuin Xavi.

    VastaaPoista
  23. Olet yhtä kova jalkapallon asiantuntija kuin vertauksesi Dinamoon

    VastaaPoista
  24. Ihmeellistä tämä väite näistä alibi syötöistä että ne ovat turhia. Huomaa kuinka paljon messinvihaaja ymmärtää jalkapallon taktisesta puolesta. Se miten esim Realin peli perustuu vastahyökkäyksiin ja nopeaan peliin jossa mennään suoraviivaisesti useasti maalia kohti. kun taas barca perustaa pelin pallon hallintaan. Joten miksi ihmeessä pitäisi hakea jotain summittaista syöttöä joka ei edistä peliä kun voi laittaa sen helpon syötön viereen ja hakea uudestaan eteenpäin menevää syöttöä? Sitten tämmönen toinen kysymys mikä on kiinnostanut jo vähän aikaa että koska viimeksi barca on tehnyt maalin joka ei ole ollut tuuri maali tai mitenkään tuomarin ansiota tai kenenkään muunkaan kun pelkästään barcelonan hyvyyttä jolle vastustaja ei vain voinu yhtään mitään?

    VastaaPoista
  25. Heppojen alibisyöttöjen laittaminen viereen näyttää hyvältä tilastoissa, mutta ei juuri muissa.

    Tuollaista maalia saa kauan hakea. Eipä nyt muistu yhtään mieleen. Barcelona saa jopa rankkarit usein lahjana, joten eipä niitäkään voi laskea.

    VastaaPoista
  26. Tosiaan, pistän asian seurantaan ja uutisoin siitä jahka sellainen tulee. Jos tulee.

    VastaaPoista
  27. Eli sä et tosi puheessa ymmärrä jalkapallosta yhtään mitään. Ja tuo jos mikä sen lopullisesti todistaa.

    VastaaPoista
  28. Helpot alibisyötöt vai Barcelonan maali?

    VastaaPoista
  29. Helppoja alibi syöttöjä ei ole. Etkö sä nyt tajua että se on vain keino pitää pallo itsellä ja pelata oman joukkueen pelitavan mukaan siinä missä joku muu joukkue keskittyy vastahyökkäyksiin ja pelaa palloa vain ylöspäin jolloin nämä sinun mielestä turhat syötöt jäävät pois. Ja se kertoo paljon sinun ajattelu maailmasta ja siitä ettet ymmärrä jalkapallosta mitään kun väität ettei barcelona ole tehnyt sun muistisi mukaan pitkään pitkään aikaan "rehellistä" maalia mitä ei olis tuomari tai joku vastustaja lahjoittanut barcalle.

    VastaaPoista
  30. Näiden alibisyöttöjen teho nähtiin mm. Sevillaa vastaan. 0 maalia vaikka onnistuneita syöttöjä kyllä piisasi. Noilla alibisyötöillä ei vaan pahemmin maalia saa aikaan.

    Eipä tänäänkään näkynyt yhtäkään maalia, joka ei mene tuomarin / vastustajan kiinnostuksen piikkiin.

    VastaaPoista
  31. No jopas teinillä on avartavaa näkemystä...
    Sellaista termiä ei edes ole kuin alibisyöttö, taas näitä sinun aivopierujasi.
    Ennemmin katson onnistuneita syöttöjä kuin Chelsean tai Madridin harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä.
    Btw, näillä sinun "alibisyötöillä" vaan satuttu voittamaan "vasta" parisenkymmentä pokaalia 3 vuoden sisään, tehotonta joo :D, ime sykkivää ja keksi parempia selityksiä tehoista.
    Oliko jollain toisella joukkueella enemmän näitä tehosyöttöjen tuomia pokaaleja viim. 3 vuoden ajalta?

    VastaaPoista
  32. Pokaalithan ovat tulleet tuomarien ja muiden kuin Barcelonan pelillisen paremmuuden avulla.

    http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk

    Katsoppas älykkäitä ihmisiä ei kiinnosta pelkästään pokaalien määrä vaan myös se miten ne on saatu.

    VastaaPoista
  33. Jokainen joukkue napsii pokaaleja tuomarivirheillä. Mm. Mourinho on saanut molemmat Champpari-pystinsä tuomariavustuksella.

    VastaaPoista
  34. Mitähän nämä tuomariavustukset olivat siinä jälkimmäisessä pokaalissa? Ensimmäisen taidan jopa muistaa.

    VastaaPoista
  35. "Katsoppas älykkäitä ihmisiä ei kiinnosta pelkästään pokaalien määrä vaan myös se miten ne on saatu."
    Eli voimme jättää sinut heti kättelyssä pois laskuista.
    Vedä rauhassa hatusta noita aivopieruja, oikeasti älykkäät ihmiset näkevät Barcan ylivoiman katsomalla pelejä, ja jos eivät näe, statsit kertovat kaiken olennaisen.
    Ja statseihin ei kuulu pelkästään maalimäärä, mikä sattuu olemaan Messinvihaajan ainoa ymmärtämä asia jalkapallossa.

    VastaaPoista
  36. Barca-fanit tuntuvat ymmärtävän pelkästään onnistuneiden syöttöjen määrän. Samasta asiasta Ajaxia aikanaan kehuttiin. Niin ja pallonhallintaprosentista.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.