maanantai 27. elokuuta 2012

FC Itkijöiden koutsi valittaa ulosajostaan

FC Itkijoiden valmentaja Tito Villanova ajettiin ulos ottelussa Osasunaa vastaan. Neljännen erotuomarin mukaan Vilanova protestoi tuomiota jossa Busquets filmasi. Tilanne oli täysin oikein tuomittu ja ulosajon jälkeen FC Itkijät nousi maalin tappioasemasta maalin voittoon tuomariapujen ansiosta. Tämä todistaa Vilanovan ulosajon olleen harkittu temppu, jolla saatiin tuomarilta apuja kentän puolella hyvityksenä ulosajosta.

Taktiikka toimi sen verran hyvin, että Vilanova halutaan nopeasti takaisin vaihtopenkille ottamaan lisää ulosajoja.

FIFA

46 kommenttia:

  1. älä paljasta koko maailmalle FCB:n salaisuuksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.youtube.com/watch?v=VyIUb1dZ5QU

      Tässä näitä Barcelonan otteita. Kuinka kukaan voi kannattaa joukkuetta, joka tahraa jalkapallon maineen tällaisilla näyttelemisillä? Tämä osoittaa myös, miksi Valioliiga on Euroopan paras jalkapallosarja. Ei filmejä, peli on kovaa ja taitavaa, eikä tuomareita lahjota kuten FCB tekee jatkuvasti. Ja tämän takia Messi ei ole maailman paras pelaaja, koska pelaa vain Rantapalloliigassa, sarjassa jossa muut joukkueet ovat jo luovuttaneet ennen kauden alkua.

      Poista
    2. http://www.youtube.com/watch?v=gYEy5XWKpnY&feature=related

      Lisää

      Poista
    3. Barcelona - Disgrace to football

      Poista
    4. Niin säälittävää postata YouTube -linkkejä tai muiden palveluiden vastaavia. Sieltä löytyy yhtälailla paskaa materiaalia jokaisesta maailmalla esiintyvästä ihmisestä, asiasta joukkueesta, jopa sinusta.

      "Tämä osoittaa myös, miksi Valioliiga on Euroopan paras jalkapallosarja. Ei filmejä, peli on kovaa ja taitavaa, eikä tuomareita lahjota kuten FCB tekee jatkuvasti." Tämän takia Suomessa ei ole ainoatakaan jalkapallosta tietävää.

      Säälin sinua äskeisten sanomiesi perusteella. Voit ne vielä peruuttaa ja myöntää olevasi väärässä.

      Poista
    5. Säälittävää? Tai sitten Barcelona "fanit" eivät vain halua myöntää totuutta. Jokaisella kolikolla on myös kääntöpuolensa, niin myös Barcelonalla. Toi on vaan niin naurettavaa touhua etten ymmärrä miksi te 90% barca-"faneista" katsotte sitä sormienne läpi...

      Ja mitä tulee Valioliigaan: La Ligassa 2 joukkueen taisto, Valioliigassa jopa 5 joukkueen mestaruustaistelu. Bundesliga tasainen, mutta pelaajamateriaali ei riitä kansainväliseen vertailuun kuin FC Bayernilla tai BVB:llä. Serie A ryvettynyt jatkuvilla skandaaleilla ja Ligue 1 on lähinnä nousevien tähtien ja PSG:n liiga.

      Ymmärsitkö?

      Poista
    6. - Tuo video on vain pieni otos siitä mitä FC Filmaajat jatkuvasti tekevät. Mitä sanoit, pitää paikkaansa.

      - Nautinnollista katsottavaa.

      - Drogbahan sen sanoi.

      - Ei taatusti löydy, FC Filmaajat on omassa kastissaan.

      Kyllä Suomessa on jalkapallosta tietäviä, FC Barcelona-faneissa niitä ei ole.

      - Juuri näin, Barca.fanit eivät ikinä näe pikkurikkeitä tai filmauksia jos ne teki FC Filmaajien pelaaja.

      Poista
  2. Tämä todistaa Vilanovan ulosajon olleen harkittu temppu

    Tää on todiste ainoastaan sun harhasessa blogissa ja vielä harhaisemmassa mielessä.
    Anna poika oikeita toditeita jos haluat saada sanasi kuulumaan.
    Ainiin niitä ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annoin ihan riittävästi sekä syitä että motivaatiota tehdä tuollainen temppu.

      Poista
  3. Kukakohan on itkenyt vuosia joka vitun ulosajosta ja rankkarista jotka hyödyttävät Barcaa? Olisikohan itse Messinvihaaja. Katsoisit peiliin ennen kuin alat arvostelemaan muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FC Itkijöitä on suosittu useita vuosia tuomarien toimesta ja itsekin sen tietävät.

      Poista
    2. Ja taas tuli katkeraa itkua :D Huomasitko itsekkään?

      Poista
  4. Nää kommentit on nii varmasti kaikilt 2000-luvult syntyneilt barca glory huntereilta, tulee tänne itkee sun mielipiteilles. keep it going MV, hauskaa luettavaa ainaki, neutraalista näkökulmasta katsoen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän sen ja juuri sen takia tämä blogi onkin perustettu: kertomaan tylyjä faktoja glöörihuntterien ihailemasta seurasta.

      Poista
    2. Glory hunterit kuten Alex Ferguson? Platini? Johan Cruyff? Sinä olet tainnut unohtaa mitä glory hunter tarkoittaa.

      Poista
    3. En ole, myös kyseiset glory huntterit ovat ylistäneet Barcelonaa tietyissä yhteyksissä FC Barcelonan saatua menestystä. Eli glory hunttereita ovat hekin.

      Poista
    4. Tai sit sulta meni ohi? puhuttiin näistä Zampoista, yms "faneista" jotka tänne kommentoivat ja "ihailevat" Barcaa. 2000-luvun penskoista jotka ryhtyivät kannattamaan Barcelonaa kun kuulivat joukkueen voittavan pelejä 5-0 lukemin ja kun sattumoisin "maailman paras pelaaja" Messi pelaa joukkueessa. Ei mitään kulttuuria tai todellista tietoa jalkapallosta, mielessä vain "helppo" kannattaminen ja "helppo" menestys, josta mielihyvää

      Poista
    5. Hyvä kun joku muukin ymmärsi asian kuten itsekin sen ajattelin. Vastasin kuitenkin myös Ferguson, Platini jne glory hunttereihin liittyen. Heidän puolustuksekseen voi sanoa että he ovat yleensä markkinointisyistä kehumassa milloin mitäkin joukkuetta.

      Poista
    6. Anonyymi on varmaan jokin jalkapallo hipsteri joka kannattaa jotain kolmannen sarjaportaan joukkuetta koska muut ovat liian mainstreamiä. Todennäköisesti olet vielä syntynyt vuonna 1999 ja luulet olevasi jo aikuinen. Itse olen työssäkäyvä joten olen huomattavasti arviotasi vanhempi.
      Saatko jotain tyydytystä siitä että tulet "pätemään" asioista? Onko antifanituksessasi mitään järkeä (molemmat saavat vastata)?

      Poista
    7. Itseasiassa erehdyt myös omassa arvioinnissasi, ensinnäkin olen vanhempi kuin mitä esitit. En suinkaan kannata mitään valtavirrasta poikkeavaa joukkuetta, vaan hallitsevaa Valioliigan mestaria.

      1)Miksi saisin tyydytystä siitä, että tuon ilmi oman mielipiteeni, joka sattuu pitämään suurimmalti osalta paikkansa?

      2)En antifanita, mutta empä liiemmin pidäkään tästä hypestä mitä jatkuvasti esitetään, kun tiedetään kolikon kääntöpuoli. Ja työssäkäyvä tai 2000-luvun penska, helppo se on valita suosikkijoukkue kun ei ole aiemmin mitään jalkapallokulttuuria tai -kannatusta tuntenutkaan. En tarkoita sinua, mutta ylipäänsä näitä, jotka ovat puhtaan menestyksen ja hypen perusteella valinneet kannatuksen kohteensa, ajattelematta ollenkaan mitään muuta ideaa tai aatetta seuran takana, pelaajien ja seuran toimia kentän ulkopuolella, koko yhteisöä joukkueen ympärillä. Mitä tapahtuisikaan, jos Barca ei voittaisi? Aivan, monet varmasti vaihtaisivat kannatuksen kohdettansa, siinä sitä uskollisuutta.

      Poista
    8. Oikeaksi kannattajaksi tullaan pitkäaikaisen seuraamisen ja lojaaliuden perusteella, ei voittojen ja hypen. Joukkueen pelejä käydään katsomassa sekä paikan päällä että TV:stä/netistä. Positiiviset kokemukset vahvistavat kannattajan sidettä seuraan, kuten voitot paikallisotteluissa ja derbyissä yms, eikä välttämättä mestaruudet ja pokaalit, toki nekin tuovat lisäarvoa. Kannattajuutta ei myöskään vaihdeta huonon menestyksen vuoksi. Siinä mielessä edellinen kirjoittaja oikeassa.

      Poista
    9. Ja tosiaan seuran aatteita ja toimintaa yhteisössä huomioivat oikeat kannattajat. Barcelonan kohdalla monet "kannattajat" ottavat vaan nämä voitot ja mestaruudet huomioon ja lukevat näin itsensä "faneiksi". Onko se sitten oikeaa kannattamista? Ei mielestäni

      Poista
    10. Tajuan monen kommentin tuosta ns oikeasta fanittamisesta täällä. Mutta tuo nyt on niin naurettavaa että aletaan ns haukkuun jotain 2000 luvulla syntyneitä jotka sitten ottaneet barcan omaksi seuraksi? Onko se jotenki väärin teidän mielestä? nuori kaveri joka ensimmäisiä kertoja kattoo fudista tv stä ja sieltä tulee peli jossa barca on jyrännyt loistavalla pelillä jonkun vastustajan. niin varmasti jokaisella alkaa kiinnostaan mikä joukkue tämä on ja seuraa enemmän ja enemmän niin sitten se alkaa ns fanittaminen. Itsellähän alkoi juuri tällä tavalla 90 luvun alussa sm liigaa ensimmäisiä kertoja erään seuran kannattaminen. Näin ensimmäisiä pelejä. näytti hyvältä, kiinnostuin ja siitä on alkanu tähän päivään asti fanittaminen tosissaan kyseistä seuraa. mutta tuo että 2000 luvulla syntyneet on vääriä kannattaan barcaa vain sen takia etteivät tiedä seurasta muuta kun pokaalit. kysyn että onko se nyt ihmekkään kun ensimmäisiä kertoja näkevät koko lajia.

      jokaisella on alkanu ns fanitus jotenki näin että on nähnyt jonkin kyseisen joukkueen pelin josta on sitten syystä tai toisesta kiinnostunut ja alkanut seuraamaan kyseisen seuran otteita josta se on ajan myötä muuttunut faniuteen.

      Sitten ihan toinen huomio että vielä muutama vuosi sitten esim espanjan,italian liigaa ei edes näkynyt suomessa missään kanavalla ja silloin ei ollut näitä netti streamia samalla tavalla mitä nykyään. joten onko se nyt ihmekkään jos ihmiset alkaa kääntyyn jonnekki muualle kun englantiin kun nyt pystyy kattoon kaikkia euroopan isoimpia liigoja omasta tvstä.

      Toki myönnän että on näitä jotka vaihtaa seuraa sen mukaan miten menestyy mutta näin se tulee aina olemaan.

      Fanittaminen on jokaisen oma asia miten sen tekee. Itsellä esim ei ole jalkapallossa mitään tiettyä seuraa. tykkään vaan seurata hienoa jalkapalloa ympäri eurooppaa mutta ehdottomasti eniten kiinnostaa espanjan liigan derbyt. Ei barca ja realin vaan näiden pienempien seuroja joissa tunne on aivan jotain muuta kun missään muualla mitä olen seurannu.

      Poista
    11. Ilman Messinvihaajaa täällä on ihan oikeaa keskustelua :D Voisit MV ottaa mallia.

      Poista
    12. No sitten on tämä termi "Glory hunting", (jonka joku fiksu internetin syövereitä kolunnut voi tarkkaan määritellä jälkeeni) josta usein syytetään näitä kannattajia, jotka nimenomaan ottavat joukkueen omakseen, koska se voittaa. Missä siis raja? Itse nimittäin olen sitä mieltä, että tuon termin voi hylätä jos miettii tuota näkökulmaa vähän ylempänä, siis näitä nuoria. ja kuten em. kirjoituksessa todettiin, kannattajat toki vaihtavat menestyksen perusteella joukkuetta, mutta mitä pidetään sitten glory huntaamisena? pelaajatkin vaihtavat seuroja parempaa menestystä toivoen, mikseivät siis kannattajatkin? toki tietty mielenkiinto ja lojaalius pitää olla joukkuetta kohtaan, mutta itse pidän tämän luokittelun jälkeen glory huntaamisena lähinnä sitä, että olevinaan ollaan jonkun seuran kannattajia, mutta peliesitykset eivät kiinnosta, tulokset esim katsotaan teksti-tv:ltä ja sen jälkeen kuittaillaan muille....ja ollaan ns yhden kauden faneja...joku voi tuoda oman kantansa esiin, mutta se on naurettavaa imo että jonkun seuran syyllistetään glory huntereiksi kun se rupee pärjäämään, onhan se luonnollista että joukkue saa huomiota ja lisää tukea ja mielenkiintoa jalkapallon ystäviltä, esim man city jota itse kannatan, vuodesta 2008 lähtien. sitä ennen olin ns yleismaailmallinen jalkapallon seuraaja, katsoin kaikkien pinnalla olleiden joukkueiden esiintymisiä ja mielenkiintoisia otteluita, mutta 2008 lähtien sydän ollut sininen...

      Poista
  5. Messinvihaaja, oletko mielestäsi neutraali "faktojen" kertoja FC Barcelonasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tuli aika suoralta kädeltä yksi narsismin piirre.

      Poista
    2. Vihaatko FC Barcelonaa? Oletan, että vastaat kyllä.
      Mutta vihaamisesi ei vaikuta mitenkään "faktoihisi", koska muuten ne olisivat mielipiteitä?

      Poista
    3. - Mitne niin?

      - Kyllä vihaan. Miksi vihaamiseni vaikuttaisi faktoihin? "Faktoihin" se saattaa kyllä vaikuttaa.

      Poista
    4. Halusin vain varmistaa että kaikki kirjoittamsi on totta, eikä väritettyä mielipidettä.

      Poista
    5. Ei ihan kaikki ole mutta suurin osa on.

      Poista
  6. Coentraokin maksoi yli 30m Real madridille, missä on akatemia? Real ostaa & yrittää luoda huippu XI jotta sillä olisi edes mahdollisuutta kilpailla verivihollisen Barcelonan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coentrao ostettiin vuosi sitten. Tälle kaudelle FC Filmaajat osti Jordi Alban 14 miljoonalla. Että osataan FC Filmaajien leirissäkin.

      Poista
    2. Ja Alba on oma poika joka tuli Valenciasta kotiin
      pelattuaan ensin vuosia La Masiassa.

      Poista
    3. Eli Valencia kasvatti pelaajasta hyvän kun Barcelona ei osannut.

      Poista
    4. Madridin nykyinen rosteri YLI KAKSI KERTAA KALLIIMPI KUIN BARCALLA!
      Haista vittu jos väität että Madrid ei ole ostojoukkue

      Poista
    5. Haistan mieluusti.

      En oikein usko tuohon koska FC Barcelona maksaa enemmän palkkoja kuin mikään muu seura maailmassa.

      Poista
  7. Tietääkö joku, onko Super Cupissa vierasmaalisääntöä? Vain Realin 3-2 voitolla mennään jatkoajallelle????

    VastaaPoista
  8. Kun Coentrao sai pelikieltoa liigaottelun takia, koskee tämä pelikielto myös Super Copaa. Kun Farsan valmentaja sai pelikieltoa liigaottelussa, tämä ei koske Super Copaa...

    Siitä mitä Coentrao teki ei ikinä tule 4 ottelun kieltoa, mutta nyt tuli.

    Eihän siinä toki mitään uutta ole, että Farsaa suositaan ja Realia syrjitään, kun Espanjan jalkapalloliitto tai Uefa on asialla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, täydellistä FC Itkijöiden suosimista. Olisi melkein uutisen paikka mutta koska tänään pelataan super cup, otan asian puheeksi otteluraportin yhteydessä.

      Poista
  9. Loistava teko Barcalta! Pyytävät jalatonta pelaajaa liittymään joukkueen harjoituksiin! Loistavaa käyttäytymistä antaa amputoidulle pelaajallekkin mahdollisuus! Uutinen on Iltalehdessä! Tällaista ei kukaan muu maailman seura välttämättä tekisi,,,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas lisää tekopyhyyttä jolla yritetään esittää että ollaan mes qyy ön klub.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.