torstai 9. elokuuta 2012

FC Filmaajien tuttu meno jatkuu harjoitusotteluissa

FC Filmaajat pelasi pari harjoitushöntsää edes vähän kovempia vastustajia vastaan. Meininki oli tuttu, filmiä toisen perään.

Ottelussa PSG:ta vastaan FC Filmaajat tuplasi johtonsa, kun Messi päästettiin vetämään rankkari. Tilanteessa Sanchez esitti kunnon filmin. Ottelu päättyi 2-2, rankkarihöntsät vei FC FIlmaajat nimiinsä.

Manchester Unitedia vastaan filmaajien kuningas Sergio "kurkkija" Busquets pysäyttää Nanin vastahyökkäyksessä ja heittäytyy maahan. Todella säälittävää harjoitusottelussa esittää tuollaista. Meno tietysti pahenee kun tosipelit alkavat. Ottelu päättyi 0-0 ja rankkarihöntsät vei jälleen FC Filmaajat.

85 kommenttia:

  1. Sama video kaksi kertaa. Toinen 101:stä ja toinen YouTubesta.

    VastaaPoista
  2. Sano nyt etukäteen että kiinnostaako Realia Barcelonaa vastaan Supercopassa.

    VastaaPoista
  3. Valitettavasti tutun ala-arvoista tekstiä jälleen kerran blogistilta. Jokaisessa tilanteessa Barcelonan pelaaja joko filmaa tai rikkoo, näin siis MV:n vihalasien läpi katsottuna.

    Tosiasiassahan tuo jälkimmäinen tilanne meni aivan oikein. Busquetsille pääsiäiskortti vastahyökkäyksen katkaisemisesta, "professional foul", ja Nanille täysin turhasta potkusta Busquetsin pohkeeseen/polvitaipeeseen. Mitään heittäytymistä ei Busquetsin osalta siis tapahtunut, joten jälleen on todettava bloggaajan valehtelevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Busquetsiahan sattuu todella paljon kunnes yhtäkkiä toipuu. Noin pienestä potkusta Nanille varoitus oli täysin naurettava, joten kyllä tuossa Busquets jälleen kerran filmaa.

      Videon uploadaajakin on täysin samaa mieltä.

      Poista
    2. Otetaan ne vihalasit pois silmiltä.

      Potkun kovuudella tai sillä, sattuiko Busquetsia tilanteessa ei ole mitään merkitystä. Jalkapallossa on edelleenkin ideana potkia palloa, ei vastustajan pelaajia. Säännöt ovat tuollaisten "kostojen" suhteen erittäin yksiselitteiset ja noista tilanteista yksinkertaisesti kuuluu antaa varoitus.

      Harmi että MV ei pysty tai edes halua nähdä tilanteita objektiivisesti.

      Poista
    3. Ai että sillä millä kovuudella ja mihin paikkaan potkii vastustajaa ei ole merkitystä varoituksen antamisen kannalta? Ja että säännöt sanovat että tuosta pitää antaa varoitus? Säännöt sanovat että vapaapotkun arvoinen rike rangaistusalueella = rangaistuspotku. Että sääntökirjan voit unohtaa.

      Selvä filmi jonka näkee ellei katso Barca-lasien läpi.

      Poista
    4. "Ai että sillä millä kovuudella ja mihin paikkaan potkii vastustajaa ei ole merkitystä varoituksen antamisen kannalta? Ja että säännöt sanovat että tuosta pitää antaa varoitus? Säännöt sanovat että vapaapotkun arvoinen rike rangaistusalueella = rangaistuspotku."

      Noinhan se menee. Vastustajan tahallinen potkiminen on vähintään epäurheilijamaista käytöstä, joka on yksi syy antaa varoitus. Potkun voimakkuudesta ja osumakohdasta riippuen kyse voi olla myös törkeästä epäurheilijamaisesta käytöksestä ja/tai väkivaltaisesta käytöksestä, jotka ovatkin sitten jo ulosajon arvoisia tekoja. Näitähän on nähty viime vuosina mm Mestareiden liigan välierässä ja MM-finaalissa.

      Poista
    5. Tahallisia potkuja ilman varoitusta näkee jokaisessa ottelussa. Miksi niistä ei anneta keltaisia kortteja?

      Mestarien liigassa on ajettu ulos aika monta pelaajaa jotka ovat pelanneet FC Filmaajia vastaan.

      Poista
  4. Sanchezin tilanne oli tosiaan aika hilpeä, mutta siinä ei filmaamisesta kuitenkaan ollut kyse. Sanchezilla tapahtui tilanteessa liukastuminen, jonka seurauksena hän kaatui, eikä jäänyt millään tavalla heiluttelemaan, että "anna pilkku". Tuomari jostain syystä puhalsi ja Sanchez naureskelee tilanteelle suunnilleen, että "saatiinko me oikeasti tuosta pilkku?". Lapsus tuomarilta, mutta onneksi kyseessä vain harjoitusottelu, eikä mikään virallinen eurocup.

    Busquetsin tilanne onkin tuossa ylempänä selostettu Basilidesin toimesta erittäin hyvin ja selvästi, joten ei siitä enempää. Edellisen kirjoituksen kommenteissa saimme Messinvihaajan kanssa aikaan jo ihan järkevää keskustelua, sääli, että tämä kirjoitus meni hänen osaltaan jälleen sinne kaatopaikkaosastolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi herran jestas. toi sanchezin tilanne nyt on niin kaukana liukastumisesta kuin vain voi. kato sitä hemmetin vasenta jalkaa ja kuinka hän heittää sen itse poikittain jotta kaatuisi. siinä ei ole tietoakaan yrityksestä ottaa tukea maasta, vai näyttääkö se sinusta siltä? samalla oikean jalan pito nurmeen on ollut koko ajan hyvä. tilanteeseen ei liity siis mitään liukastumiseen verrattavaa sillä pito nurmeen ei pettänyt missään vaiheessa. jä kadet myös heitetään levälleen jotta näyttäisi tahattomalta kaatumiselta eli vastustajan rikkeeltä. kertakaikkiaan sikamaista touhua ystävyysottelussa.

      Poista
    2. kyllä toi hidastus osittain hämää, siinä ei näe sitä tilanteen vauhtia. Näyttää että siinä tullaan kävelyvauhdilla tilanteeseen ja sitten vaan kipataan katolleen. Tubesta ei pahemmin löytynyt muita kuvakulmia, mutta kun katsoo sen oikealla nopeudella niin kyllä siinä on semmonen vauhti takana ettei ihme jos könyää, kun kokeilee noin nopeaa stoppia.

      Poista
    3. Zamppa, urheilualojen Guru: Odotan edelleen tietoa siitä "liukastumisesta", josta ei jälkeäkään näy.

      Kun FC Filmaajat tekee tuota harjoitusotteluissakin, ei mikään ihme että tosipeleissä tekee selvästi enemmän.

      Busquets pitelee jalkaansa tuskaisen näköisenä pikkupotkun seurauksena ja ihme kyllä toipuu salamana. Toipumisesta tulee mieleen tämä http://www.youtube.com/watch?v=xubvc7ao1HE

      - Hyvä kun joku muukin tajusi ettei tuossa mistään liukastumisesta ole kyse. Barca-fanien äly ei riitä tällaisten asioiden tajuamiseen, hyvä että sinulta riittää.

      henq: Olihan tuossa vauhtiakin mutta myös selvä filmaus jolla haettiin rankkaria.

      Poista
  5. Voi tätä säälittävää saman asian jauhamista joka jutussasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säälittävää? Tekeekö totuus noin kipeää?

      Poista
    2. Kuten jutuistasi tulee ilmi sinulla on huikea mielikuvitus niin luulisi että keksisit jotain muutakin. Siis selväähän on että nämä jutut ovat omia keksintöjäsi.

      Poista
    3. Juttuni ovat faktaa. Vihalasiesi läpi huomaat sen vielä joskus.

      Poista
    4. Ihme kun tätä "faktaa" ei löydä mistään muualta

      Poista
    5. Edelläkävijän osa on sellainen.

      Poista
    6. Tarkoitat kai mielenvikaisen.

      Poista
    7. En. Tajuan asiat nopeammin ja aikaisemmin kuin enemmistö.

      Poista
    8. Minä myös! Kukaan ei usko kun sanon että ufoja on oikeasti olemassa mutta enemmistö on aina väärässä joten minä olen oikeassa!

      Poista
    9. Onhan idioottimaista väittää ettei UFO:ja olisi olemassa. Olet siis enemmistössä.

      Poista
    10. Myös muuan Breivik väitti olevansa edelläkävijä ja luuli tietävänsä asiat muita paremmin.

      Poista
    11. Todistappa ettei asia ollut näin?

      Poista
    12. Et voi olla tosissasi?

      Poista
    13. Kyllä olen. Mitenkään Breivikin tekoja puolustelematta, hän oli ensimmäinen joka pohjoismaissa teki tuon mittakaavan "operaation" yksin. Koska hän sai myös mediassa huomiota runsaasti, hän oli monessa asiassa juurikin edelläkävijä.

      Poista
    14. Olet sairaampi kuin luulinkaan

      Poista
    15. Taidat itse olla koska väität asioita joihin et löydä minkäänlaisia perusteluja. Vaikka Breivik saisi 500 vuoden vankeustuomion, hän on silti edelläkävijä monessa suhteessa.

      Poista
    16. menihän tuo ainakin spree killsin kärkeen, siihenpä ne meriitit sitten jää.
      ei ole kovin vaikeaa mennä SAARELLE lahtaamaan avuttomia lapsia/nuoria. onnistuu tuollaiselta sekopäältäkin. valitettavasti.

      Poista
    17. Aivan, niin onnistuu. Edelläkävijä silti monessa asiassa. Vain siitä asiasta oli kyse.

      Poista
    18. Missä hän oli edelläkävijä? Tappamisessa? Ei edes siinä.

      Poista
    19. Mm. huomion saamisessa. Sai uskomattoman paljon huomiota mediassa mielipiteelleen, verrattuna aiempiin sekopäihin tai lainrikkojiin.

      Poista
    20. Eli onko odotettavissa että jos sun mielipidettä ei huomioida vaikka 2-3 vuoden sisällä niin sä menet ja lahtaat FC barcan pelaajat ja näin olet edelläkävijän asialla?
      Sori jos meni yli sain vain sen mielikuvan.

      Poista
    21. Johan oli melkoinen mielikuvitus :D

      En tarkoittanut ihan tuota.

      Muutenkin tuo ei enää olisi edelläkävijän temppu, koska Breivik teki vastaavan.

      Poista
    22. Eli sä voisit vaikka rais...a fc barcan pelaajat ja kuvata videon ja levittää sen nettiin (vähän muokattuna) jolloin kaikki maailman homofoobikot alkaisivat vihata heitä (ja heitä on suhteellisen paljon) silloin olisit edelläkävijä kuten breivik.

      Poista
    23. En ole homo, joten tuo jäisi tekemättä.

      Poista
    24. Ei sillä ole väliä kun olisit kuitenkin edelläkävijä.

      Poista
    25. Hitler sai paljon enemmän huomiota ja paljon aikaisemmin. Mutta en olisi koskaan uskonut edes sinusta että pidät Breivikiä edelläkävijänä. Kuinka alas voi ihminen vajota...

      Poista
    26. - Sikäli väliä etten osaisi tehdä tuota uskottavasti.

      - Tekikö Hitler kaiken yksin? Ei.

      Miksi ei voisi pitää? Se että Breivik teki moraalisesti, oikeudellisesti jne väärin, ei poista sitä tosiseikkaa että Breivik oli edelläkävijä monessa asiassa. Etkö itse muka pidä?

      Poista
    27. Siinäkin on kuule eronsa minkä asian puolesta on edelläkävijä.Breivik oli sekopää,mutta ehkä jollain sairaalla tavalla nykypäivän edelläkävijä kyllä,mutta en häntä kyllä edes netissä puolustelisi edes noin pienesti.Sinun tapauksessa edelläkävijän osa on turha koska asian ei ole loppujen lopuksi elämässä kovinkaan tärkeä (sinua lukuunottamatta) vaikka olisitkin oikeassa joka on yhtä todennäköistä kuin lottovoitta,mutta toki kun teitä edelläkävijähulluja on se 15-20miljoonaa niin kai teistä joku on oikeassa,mutta kannattaako laskea sen varaan että se olet juuri sinä?

      Poista
    28. Sikäli väliä etten osaisi tehdä tuota uskottavasti

      No palkkaa sitten 15huoraa antamaan fc barcan pelaajille aids niin päästään vuodessa koko jalkapallon syövästä.Tämähän toki on okei koska olet edelläkävijä ja sinut tuomitaan marttyyrina jota juhlitaan 10000000000000vuoden päästä.

      Poista
    29. henq: Perustelut loppuivat?

      "Siinäkin on kuule eronsa minkä asian puolesta on edelläkävijä.Breivik oli sekopää,mutta ehkä jollain sairaalla tavalla nykypäivän edelläkävijä kyllä,mutta en häntä kyllä edes netissä puolustelisi edes noin pienesti." - Eli myönnät Breivikin olleen edelläkävijä. Juuri siitä tässä oli kyse.

      "Sinun tapauksessa edelläkävijän osa on turha koska asian ei ole loppujen lopuksi elämässä kovinkaan tärkeä (sinua lukuunottamatta) vaikka olisitkin oikeassa joka on yhtä todennäköistä kuin lottovoitta,mutta toki kun teitä edelläkävijähulluja on se 15-20miljoonaa niin kai teistä joku on oikeassa,mutta kannattaako laskea sen varaan että se olet juuri sinä?" - Tämä on tärkeä osa elämääni. Olen varma että juuri minä olen se edelläkävijä. Toki muutkin voivat olla.

      "No palkkaa sitten 15huoraa antamaan fc barcan pelaajille aids niin päästään vuodessa koko jalkapallon syövästä.Tämähän toki on okei koska olet edelläkävijä ja sinut tuomitaan marttyyrina jota juhlitaan 10000000000000vuoden päästä." - Yritän kaikesta huolimatta pysyä laillisuuden rajoissa. Muutenkin FC Barcelonan pelaajat eivät ole kovin tunnettuja naisteniskijöitä.

      Poista
    30. Vieläkö ihmettelet sitä ettei sinulla ole uskottavuutta? :D No en enempää odottanutkaan tuollaiselta trollilta.

      Poista
    31. "Muutenkin FC Barcelonan pelaajat eivät ole kovin tunnettuja naisteniskijöitä." Toisin kuin John Terry joka panee joukkuekaverin tyttöystävän paksuksi :D Todella kunniallista :D

      Poista
    32. Enemmänkin säälittävä :D

      Poista
    33. Pettää vaimoaan kaverin tyttöystävän kanssa. Mitä hienoa siinä on?

      Poista
    34. Missä sanoin että siinä on hienoa. Sanoin että kivikova. Tajustitko?

      Poista
    35. ei loppunut perustelut mutta sä alat olla sen verran säälittävä etten mä jaksa enää kommentoida tähän.

      Poista
    36. Menet henkilökohtaisuuksiin ja lisäksi perustelut puuttuvat. Säälittävää.

      Yritä erottaa se mistä keskustellaan.

      Poista
    37. Alkaa MV:llä loppumaan luotto itseensä ja sen huomaa jo kommenttien tasosta :D

      Poista
    38. henq:lta se tuntuu loppuvan. Onneksi kohta alkaa uusi kausi.

      Poista
  6. Chelsea ei saanut edes superlupauksesta kunnon pelaajaa vaan heti antoivat muiden kasvatettavaksi. Säälittävää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chelsealla ei ole reservijoukkuetta edes Englannin l0. sarjatasolla.

      Poista
    2. Eli eivät edes halua kehittää nuoria pelaajia. Kaikki on aina saatava valmiina.

      Poista
    3. Ei vaan Chelsea laittaa mieluummin nuoria pelaajia lainalle koska toisin kuin Espanjan toisen sarjatason höntsissä, Chelsealla ei ole Englannin sarjoissa reservijoukkuetta.

      Poista
    4. Onko tuo mielestäsi hyvää juoniorityötä?

      Poista
    5. Miksi ei olisi? Annetaan pelaajalle vastuuta otteluissa joissa on panosta.

      Poista
    6. Eli käytännössä annetaan nuoret muiden valmentajien kehitettäviksi ja kutsutaan sitten takaisin Chelseaan, jos nuori kehittyy tarpeeksi. Omista valmentajista kun ei ole nuoria kehittämään...Chelsea on ulkoistanut juniori- ja nuorisotyönsä :D

      Poista
    7. Kutne jo sanoin, Englannissa arvostetaan muitakin sarjoja kuin pääsarjaa. Espanjassa on Barcelonan ja ensi kaudella Real Madridin junnut höntsäämässä toisella sarjatasolla.

      Poista
    8. Ja nämä joukkueet ovatkin tunnettuja juniorityöstään :D Kerro kuinka moni Chelsean akatemian käynyt pelaa nykyään huipulla?

      Poista
    9. Terry, Lampard, Bertrand, Sturridge, Borini. Siinä muutamia.

      Muutenkin Englannissa on vaikeampaa "kasvattaa", kun ei saa ryöstää pelaajia miten huvittaa FC Barcelonan tapaan. Lisäksi Lontoossa on jopa kilpailua.

      Poista
    10. Terry, Lampard, Bertrand, Sturridge, Borini

      Ahahahhahahahha mitä roskaa

      Poista
    11. Kaikki kovempia kuin kaiken maailman Iniestat ja Xavit.

      Poista
    12. Ei Xavi nyt mikään niin huikea olekkaan mutta on se valovuosia näitä tunareita edellä

      Poista
    13. Haha, Xavi on pelkkä sivuttaissyöttelijä joka hyytyy tiukassa paikassa.

      Poista
    14. Ronaldo on taaksepäinsyöttelijä

      Poista
    15. Korjataan nyt sen verran, että Frank Lampard on lähtöisin West Hamista, eikä siis mikään Chelsean kasvatti todellakaan. Valioliigadebyyttinsä ja pinnalle nousunsa teki West Hamissa, mistä sitten ostettiin Abramovitsin isolla rahalla Chelseaan.

      Sturridge on taas Man Citystä lähtöisin ja siirty vasta noin parikymppisenä Chelseaan, joten hänkään ei ole Chelsean kasvatti.

      Ryan Bertrand taas on täysin tusinapelaaja, ei pääsisi kentälle missään mannereuroopan isommassa seurassa.

      John Terry taitaa olla ainoa oikea Chelsean kasvatti, mutta hänestä nyt ei paljoa kannattaisi puhua. Törttöilynsä kentällä ja varsinkin sen ulkopuolella ovat sitä luokkaa, että Chelsean ulkopuolella hänelle lähinnä nauretaan.

      Poista
    16. Eli MV laskee kelssin kasvateiksi seuraan 20-vuotiaina siirtyneet, mutta esim Messi, joka siirtyi 13-vuotiaana ei ole barcan kasvatti. Onko tämä sitä edelläkävijän faktaa, jota emme nää vihalasiemme läpi ? :D

      Poista
    17. - Ronaldon syöttömääriä ei kehutakaan siinä missä Xavin.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Vasta Chelsea teki Lampardista tähden. Lisäksi West Ham on sentään samassa kaupungissa pelaava joukkue. Myös Sturridgesta Chelsea teki tähden. Bertrand sentään mahtui Mestarien liigassa avaukseen, debyyttiottelu vieläpä.

      - Turha sitä ikää katsoa. Saahan sitä helposti "omia kasvatteja" hankkimalla maailman parhaat lupaukset joukkueeseen. Sitten kun pelkillä lahjoilla pari sattuu onnistumaan, selitetään kuinka Meidän Kasvatustyön ansiota. Lisäksi Espanjassa on helpompaa saada pelaajista omia kasvatteja, esim 16 vuotiaana Chelseaan tullut Bertrand ei UEFAloonan papereissa ole Chelsean kasvatti, LOL.

      Poista
    18. Et sinäkään laske 16 vuotiaana tulleita Barcan kasvateiksi.

      Poista
    19. Sillä, missä joukkueessa pelaaja nousee parhaalle tasolleen tai tähdeksi, ei ole mitään väliä. Se ei tee pelaajasta sen joukkueen kasvattia. West Hamin ja Chelsean maantieteellisellä sijainnilla ei myöskään ole mitään merkitystä. Faktaa on, että Lampard ja Joe Cole debytoivat West Hamissa ja osoittivat olevansa hyviä ja lupaavia pelaajia, mistä Chelsea sitten heidät osti.

      Ryan Bertrand mahtui kentälle vain Chelsean loukkaantumis- ja pelikieltohuolien takia. Todellisuudessa Bertrand on 3-4 vaihtoehto pelipaikalleen.

      Poista
  7. yksi englannin jalkapallon pioneereistä. steven gerrard. kaikki filmaavat. kaikki. syöpä se on mut silti. kaikki. ja jokasesta pelaajasta löytyy tälläsiä pätkiä. http://www.youtube.com/watch?v=Abk9JSDBra4

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Video on vuodelta 2009. Aika vanha.

      Poista
    2. Myönnätkö että Gerrard filmaa tuossa videossa?

      Poista
    3. 2 min 45 sekuntia sai mennä että löytyi selvä filmi.

      Poista
    4. Yllättäen eka filmi tapahtui Chelseaa vastaan. Katsoinko itse vain vihalasien läpi vai miksi videolta löytyy aikaisemminkin törkeitä filmejä ?
      Ps. Lampard on chelssin kasvatti ja Drogba

      Poista
    5. Aikaisemmin ei löydy törkeitä filmejä vaan ehkä menee hieman liian helposti maihin vaikka kontaktikin on selvä.

      Poista
    6. näyttää menevän maihin ilman kontaktiakin.
      pitää muistaa tuo "ei löydy törkeitä filmejä, vaan menee hieman helposti maihin selvästä kontaktista"
      otappa vihalasit päästä pois niin huomaat, että barcan miehien kaatuessa tilanteessa on aina kontakti, eikä mitään törkeää filmiä näin ollen tapahdu, vaan pelkkä "maihin meno".

      Poista
    7. Sanoinkin törkeää filmiä, en filmiä.

      FC Filmaajien kaatuessa mukana on yleensä kasvojen pitelemistä, kaatumisen liioittelua, aivan liian helposti maihin menemistä ja muuta vastaavaa. Lisäksi FC Filmaajat hyvin harvoin saa kortteja filmeistään. Tuollakin videolla Gerradia laputetaan. FC Filmaajien menestys perustuu täysin filmaamiseen. Liverpoolille ei paljoa menestystä ole suotu viime vuosina.

      Joten eivät ole verrattavissa nämä asiat.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.