keskiviikko 29. elokuuta 2012

FC Filmaaajt on lyöty!!!

VOITTOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raporttia huoemnna!"

29 kommenttia:

  1. Aivan naurettava punainen ,,,,,, Real ei ansainnut voittoa mutta näin kävi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Realilla yli 10 maalipaikkaa enemmän ja ei olisi ansainnut voittaa...
      Anna kun nauran sulle filmaajille: HAHAHAHAHA.

      Punanen pitää antaa, jos vie selvän maalipaikan. Yksin läpi ei mielestäsi ole maalipaikka. Tällekin pitää nauraa.

      Poista
    2. - Täysin oikea tuomio punainen kortti.

      - Joo, perus Barcafani kyseessä. Punaisesta kortista ei ollut mitään epäselvää ja Real Madridin olisi maalipaikkojen perusteella pitänyt voittaa 5 maalilla.

      Poista
    3. Real voitti Valdesin möhläyksen ansiosta,,,

      Poista
    4. Ei vaan Valdes pelasi normaalilla tasollaan.

      Poista
    5. möhläys se silti on ja Valdesilla on tapana möhliä.

      Poista
    6. Juuri sen takia kyseessä oli täysin normaalia Valdesia.

      Poista
  2. Hitsit kun Higuain ei tehny viittä maalia, kun oli 5 kertaa yksin läpi. 1 niistä vaan sisään... Tän takia Benzema on mielestäni parempi. Pelitapahtumien mukaan Realin ois pitäny voittaa ainakin kuudella maalilla, kun maalipaikatkin oli jotain 13-3.

    Tuomari oli tällä kertaa hieman parempi kuin yleensä, mutta esim. siitä tilanteesta mistä Farsan maali tuli ei olisi pitänyt tulla vaparia. Myös Realille liian helpolla tuli kortteja. Muutoin ihan ok ilta tuomarilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin, että tuomari hylkäsi Pepen maalin, vaikka Pepe ei edes koskenut edessä olleeseen filmaajaan. Tämä laskee huomattavasti tuomarin tasoa.

      Poista
    2. - Tyypillistä Higuainia. Pää ei yleensä kestä läpiajotilanteissa. Jep, vapari oli väärin tuomittu.

      - Mascherano kuolee kun ei muuta osaa, pakkohan siitä on viheltää.

      Poista
  3. Nyt kun ei voi tuomaria syyttää kun antoi punaisen barcelonalle vaikka väität että he suosivat barcaa, niin sen sijaan he ovatkin "filmaajia".
    Muistuttaisin tästä youtube kanavasta; /user/Unknowngenius01
    Toiseksi, Ronaldo pelasi parhaan clasicon tähän asti, mutta tosin ei ollut yllätys koska vastustajia oli yksi vähemmän, häneltä todella heikko viimeistely joka meni tuurilla maaliin, myönnä se.

    Mutta olisihan se ollut noloa jos Barca olisi miehen alivoimalla voittanut, mutta ei se kaukana ollut ja Barca pelasi jopa paremmin kuin normaalilla määrällä ja hallitsi toista puoliaikaa.
    Olisi ollut kiva kuulla selityksesi jos Barca olisi lopussa tämän vienyt.
    Messi pelasi loistavan pelin, parhaiten jäi mieleen uskomaton läpisyöttö Alballe ja tietysti vaparimaali sekä useat dribblaukset ja pannat keskikentällä.
    Mutta sinuna ottaisin vähän iisiimmin koska tämä oli vain Mickey mouse cup, Näin barca fanina voin sanoa ettei harmita ollenkaan koska pelasimme lopussa hyvin taistelulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Real vei peliä 100-0 ja olisi ansainnut voittaa 5-10 maalilla. Aika naurettavaa, kun Fessi menettää pallon aina kun lähtee yrittämään ohitusta ja väität, että oli tänään hyvä. No ehkä normaaliin tasoonsa ihan ok, mutta yleiseen tasoon aivan paska.

      Poista
    2. Tuomari antoi punaisen FC Barcelonan pelaajalle, koska siihen oli selvästi aihetta. Ei tuo ollut mitään Madridin suosimista.

      Real Madrid antoi Barcalle vähän siimaa ettei tule paha mieli filmaajille. Messi oli totutun paska, yhden läpisyötön sai kun puolustusta ei kiinnostanut. Kummasti Barcaa ei kiinnostanut mutta silti pelasi parhaalla miehistöllä.

      - Näinpä. Messi kaatuili lähes aina kun joku vähän puhalsi kohti ja oli olevinaan hyvä Barca-fanien mielestä, noh, niinhän se aina on.

      Poista
  4. Ronaldo ja pique juoksee vierekkäin ja sit Ronaldo tekee jotain aivan maagista. Tämän jälkeen Pique on 20 metriä jäljessä. Ronaldolta myös loistavia ohituksia ja täydellisiä syöttöjä. Maailman paras oli pelin paras. Ronaldolla oli 1 paikka, mutta meinasi tehdä kaksi maalia. Toinen maali meinasi tulla sillä kaukolaukauksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, selvästi kentän paras jättäen Messin täysin varjoonsa.

      Poista
  5. eikös tämä ollutkin höntsäcup? eli --no worries--
    peliä en katsonut, koska tuli niin myöhään, mutta näköjään valdesin sähläys vaikuttikin sitten aika paljon:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnosti se valmentajia kuitenkin, kun pistivät parhaat kentälle. FC Filmaajien taso ei vaan riitä.

      Poista
  6. No kaipa sitä realikin 1 voiton tänä vuonna ansaitsee no nyt se on otettu loppu meneekin sitten aivan eri komennossa.

    Muistutan vielä messinvihaajan omista sanoista: Tämä ei kiinnosta lähteet:Mourinho ja Vilanova,mutta toki voitto on aina voitto ja onnea real faneille,mutta odotetaan kuitenkin niitä tosipelejä vielä.

    Tämä nyt voi kuulostaa selittelyltä,mutta sanon sen puolueettomasta näkökulmasta joten se ei sitä ole.
    Eli Realilla on on huono(surkea) kauden alku Barcalla taas kohtuullinen,joten uskon että real latasi tähän peliin pikkaisen enemmän kuin Barca toki kumpikaan tuskin täysiä pelasi.
    Itse tapahtumiin en ota kantaa koska ei ollut pelia mahdollisuutta katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmentajat taisivat muuttaa mielipidettänsä, koska parhaat olivat kentällä.

      FC Barcelonalla on ollut huono alku, mutta tuomaristo lahjoitti voiton viimeksi.

      Poista
    2. Valmentajat taisivat muuttaa mielipidettänsä, koska parhaat olivat kentällä.

      Tää nyt on jossittelua mitä vihaan,mutta sanon kuitenkin jos barca olisi klaarannut himaan et olisi tuota mieltä.

      FC Barcelonalla on ollut huono alku,

      3peliä 3voittoa on mielestäni hyvä alku verrattuna realin 0-1-2:een.

      Poista
    3. Jossittelua niin.

      Real Madrid voitti jo pokaalin ja hakkasi kaksiosaisessa FC Barcelonan. Mites Barcelona?

      Poista
    4. Tottahan tuo on real on voittanyt pokaalin barca vain osasunan ja real sociedadin.Näin nyt meni aivan alkukausi,mutta odotetaan nyt ensimmäiseen "oikeaan" classikkoon ja katsotaan uudestaan.Niin siinä mielessä tuo ensimmäinen sarjapeli on mielestäni erittäin tärkeä,koska viime vuonna juuri vastaavassa pelissä(nimenomaan camp noulla) real nousi barcan ohi viime vuonna ja sitten nähdään onko tuo asetelmä pysyvä.Vai voitko väittää vastaan että se peli kertoo vasta enemmän?
      Lisäksi huomenna cl:arvonnat toiveissa molemmille keskikovia lohkoja jotta nähdään jo hyviä pelejä syksyllä.
      Niin onnittelut vaan "voitosta" tai siis häviöstä kun real fani et kaiketi ole.
      Puolueettomana en sano muuta kuin sen että pilaat nuo juhlasi jutulla joka menee suoraan sanottuna yli saisit ainakin minulta enenmmän respektiä ja juttujasi voisi lukea tosissaan jos sinulla ei olisi niin suuri viha mukana kirjoittelussa ja osasisit oikeassa kohdin myös kehua barcan pelaajia(juu tiedän et siihen pysty),mutta tee kuten parhaaksi näet itse keskikyn kannustamaan(poolia) en haukkumaan,mutta onhan tänä vuonna myös espanjassa isoja asioita nähdä onko real todella (siis lopullisesti) siirtynyt barcan ohi taas muutamaksi vuodeksi.Itse jos näistä valitsen valisen barcan,koska pidän heidän pelityylistään (aika lähellä varsinkin nyky poolia).
      Onnea vielä taisteluun joka on siinä mielessä turha että et voi voittaa siinä oikein mitään.

      Toive: annappa viikonlopun peleille otteluennakko (ainakin barcan) äläkä puhu mitään tuomareista ja kiinnostuksesta(sen puutteesta) vaan noin yleisesti.
      Sano vaikka että barca häviää 0-10 niin sekin on järkevämpää kuin että sanoisit että barca varmaan voittaa kun tuomari suosii alves kaatuu ja messi tekee tuurilla maalit.

      ja vielä mv: You will always walk alone.

      Poista
    5. Ensimmäiset tosipelit olivat juur Barcelonaa vastaa, joten Real Madrid hallitsee. Ensimmäinen sarjapeli on yksittäinen ottelu, tällainen ottelupari kertoo selvästi enemmän.

      Ne arvonnat olivat jo tänään ja huomenna tulee niistä juttua.

      Oli muuten pitkä virke. " pilaat nuo juhlasi jutulla joka menee suoraan sanottuna yli saisit ainakin minulta enenmmän respektiä ja juttujasi voisi lukea tosissaan jos sinulla ei olisi niin suuri viha mukana kirjoittelussa ja osasisit oikeassa kohdin myös kehua barcan pelaajia" - Barca-pelaajat saavat kaikki kehut jotka ansaitsevat. Tämä taistelu voitetaan ja lopulta koko sota.

      "Toive: annappa viikonlopun peleille otteluennakko (ainakin barcan) äläkä puhu mitään tuomareista ja kiinnostuksesta(sen puutteesta) vaan noin yleisesti." - Real Madrid voittaa 5-0. Valencia lähtee höntsävaihteella ja Barcelona voittaa 5-0.

      "Sano vaikka että barca häviää 0-10 niin sekin on järkevämpää kuin että sanoisit että barca varmaan voittaa kun tuomari suosii alves kaatuu ja messi tekee tuurilla maalit." - No tuossahan ne tapahtumat tiivistettynä tulivatkin.

      Pool-faneja vastaan ei ole suuremmin tunteita, etkä niitä saa loppukommentillasi herätettyä.

      Poista
    6. Valencia lähtee höntsävaihteella ja Barcelona voittaa 5-0.

      En usko.Valencialla hyvä tasuri realia vastaan alla ja jos peli ei alussa repeä niin varmasti taistelevat loppuun ja parempi voittaa.Oma arvaus 3-1.

      Real Madrid voittaa 5-0.

      Ja realin vastustajallahan ei ole ikinä höntsävaihdetta ja barcan vastustajalla(silloin kun barca voittaa) on aina?

      Pool-faneja vastaan ei ole suuremmin tunteita, etkä niitä saa loppukommentillasi herätettyä

      se ei ollut tarkoituskaan jos siltä kuulosti kunhan vain heitin.

      Otatko haasteen vastaan? Tässä se on: Ensi viikonlopun pelin jälkeen yritä sanoa jostain barcan pelaajasta että pelasi hyvän pelin tai jos ei kukaan pelannut hyvää niin sano kuka pelasi parhaan pelin barcasta ja syynä ei saa olla tyyliin "ei ehtinyt sählätä" teki kuitekin maalin vaikkakin tuurilla".

      Poista
    7. Valencia saattaa säästää voimia tärkeämpiin otteluihin.

      On Real Madridin vastustajillakin höntsävaihde joskus.

      No katsotaan onko siellä kentällä yhtään pelaajaa joka pelaisi edes kohtalaisesti. Hyvällä tuurilla yksi saattaa löytyä.

      Poista
  7. Real voitti vierasmaalilla.
    Tästä vaan sen verran että muistan MV:een sanoneen,kun puhuttiin eräästä chelsea pelistä muutaman vuoden takaa että joukkueet olivat yhtä hyviä,barca meni jatkoon vain paskojen sääntöjen vuoksi. Onko tässä nyt sama juttu kun barca joutui säännön "uhriksi".Siis omasta mielestäni sääntö on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenko sanonut noin? En muista ihan suoraan.

      Joka tapauksessa tilanne oli hieman eri, koska filmaaja teki maalinsa lisäajalla ja nyt viimeinen maali tuli 45 minuuttia ennen loppua.

      Poista
    2. Haha. Olet puhunut itsesi jälleen pussiin. Olet todellakin sanonut, että Barcelona voitti paskojen sääntöjen takia. Kylläpä kismittää, kun Real, joka on ala-arvoinen joukkue voitti vain paskojen sääntöjen takia.

      En ymmärrä alkuunkaan, siis mitä ihmettä taas selität: "Joka tapauksessa tilanne oli hieman eri, koska filmaaja teki maalinsa lisäajalla ja nyt viimeinen maali tuli 45 minuuttia ennen loppua."

      Jalkapallossa pelataan 90min + lisäajat, mitä väliä on monennellako sekunnilla maali tulee, jos on tullakseen? Lopeta jo.

      Poista
    3. "Jalkapallossa pelataan 90min + lisäajat, mitä väliä on monennellako sekunnilla maali tulee, jos on tullakseen? Lopeta jo." - Mitä väliä vai? Mitä väliä tuleeko punainen kortti 1. vai 90. minuutilla, jos on tullakseen?

      Real Madrid meni 2-0 johtoon ja täten oli kiinni jatkopaikassa. Messi kavensi 45. minuutilla, Real Madrid oli edelleen kiinni jatkopaikassa.

      Et näe mitään eroa Iniestan tuurivetoon joka tuli lisäajalla?

      Noin käy kun ei ajattele kunnolla.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.