torstai 29. marraskuuta 2012

Keltainen Palli ehdokaslistan analyysi

FC Barcelona voitti eilen Espanjan cupin höntsävaiheessa alasarjaporukan reservimiehillä.

UEFA julkaisi Keltainen Palli -ehdokkaansa, eli käytännössä kärkikolmikon. Se on Cristiano Ronaldo, Messi ja Iniesta. Lopulliseen palkitsemistilaisuuteen on vielä reilu kuukausi aikaa. Anti-BFC:n puolueeton arviointikaarti käy läpi kaikki Keltainen Palli ehdokkaat ja antaa perusteluita miksi pelaaja on listalle valittu, arvioi pitäisikö pelaajan listalla olla ja arvion äänestyksen tuloksesta pelaajan osalta.

Sergio Agüero (Manchester City)

Perustelut miksi listalla: Agüeron viimeisen ottelun loppuhetkien maalin ansiosta Manchester City ratkaisi Valioliigan mestaruuden. Kivikovassa Valioliigassa kovat tehot maaleissa ja syötöissä. Kärsi maajoukkueessa kovasta kilpailusta ja kierrätyksestä.

Ansaitseeko paikan listalla: Valioliigatehojen ja mestaruuden viimeisillä sekunneilla ratkaisseen maalin ansiosta kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 15-20

Xabi Alonso (Real Madrid)

Perustelut miksi listalla: Real Madridin tärkein keskikentän keskustan pelaaja. Oli ratkaisevassa roolissa Real Madridin voittaessa Espanjan liigan. Pelasi lähes jokaisen kauden ottelun. Espanjan maajoukkueessa jätti Xavit ja kumppanit varjoonsa.

Ansaitseeko paikan listalla: Meriittien, suuren ottelumäärän ja ratkaisevan roolin takia kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 10-15

Mario Balotelli (Manchester City)

Perustelut miksi listalla: Hyvät esitykset EM-kisoissa. Kivikovan Valioliigan mestarijoukkueen tärkeimpiä hyökkääjiä. Miinuksena ailahtelevaisuus ja tapahtumat kentän ulkopuolella.

Ansaitseeko paikan listalla: Rimaa hipoen kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 15-

Karim Benzema (Real Madrid)

Perustelut miksi listalla: Espanjan liigan mestarijoukkueen ykköshyökkääjä.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. Liian epätasaisia esityksiä seurajoukkueessa, huonot tehot kovissa otteluissa ja heikot EM-kisat.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 20-

Gianluigi Buffon (Juventus)

Perustelut miksi listalla: Italian mestarijoukkueen maalivahti. Pelasi hyvät EM-kisat. Tärkeä pelaaja Juventuksen tappiottomassa putkessa.

Ansaitseeko paikan listalla: Kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 5-10

Sergio Busquets (FC Barcelona)

Perustelut miksi listalla: Pelaa FC Barcelonassa ja samasta syystä pääsi avaukseen EM-kisoissa.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. Pelilliset avut olemattomat ja samaten esitykset. Parempia puolustavia keskikenttäpelaajia löytyy Euroopan sarjoista kymmeniä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 15-20

Iker Casillas (Real Madrid)

Perustelut miksi listalla: Päästi EM-kisoissa vain yhden pelitilannemaalin. Espanjan liigan voittaja.

Ansaitseeko paikan listalla: Kyllä. Alkukauden lukuisista virheistä huolimatta meriitit riittävät viime kaudelta.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 5-10

Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Perustelut miksi listalla: Espanjan mestarin tärkein yksittäinen pelaaja. Huikeat tehot. Loistavien hyökkäyspään esitysten lisäksi osallistuu myös puolustukseen. Onnistuu myös kovissa otteluissa.

Ansaitseeko paikan listalla: Kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 1-3. Toinen voittajasuosikeista.

Didier Drogba (Chelsea)

Perustelut miksi listalla: Chelsean tehokkain hyökkääjä. Pelasti joukkueensa Mestarien liigan finaalissa jatkoajalle ja ratkaisi rangaistuspotkukilpailussa voiton. Voittava pelaaja joka jätti ratkaisuhetkillä taakseen Espanjan maajoukkueen ykköshyökkääjän.

Ansaitseeko paikan listalla: Kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 10-15

Radamel Falcao (Atletico Madrid)

Perustelut miksi listalla: Huikeat tehot Atletico Madridin voittaessa Eurooppa liigan ja joukkueen jatkaessa Eurooppa liigan otteluiden tappiotonta putkea. Myös liigassa kovat maalimäärät keskitason joukkueessa.

Ansaitseeko paikan listalla: Kyllä. Huolimatta Mestarien liigan otteluiden puutteesta, tehot puhuvat puolestaan.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 4-10

Zlatan Ibrahimović (Paris Saint-Germain)

Perustelut miksi listalla: Yksi maailman arvaamattomimmista hyökkääjistä. Tehnyt useita hienoja maaleja. Miinuksena seurajoukkue- ja maajoukkuemeriittien puute sekä satunnaiset sekoilut kentällä ja sen ulkopuolella.

Ansaitseeko paikan listalla: Niukasti kyllä. Saavutukset heikot, esitykset puoltavat.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 10-15

Andrés Iniesta

Perustelut miksi listalla: Huonoa huumoria osoittaen valittu EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi. Pelaa FC Barcelonassa ja pelasi Euroopan Mestarin Espanjan riveissä.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. Hyödytön keskikentän neppailija. Pelkkä huumorivalinta EM-kisojen parhaaksi ei riitä. Tällä kaudella yksi liigamaali.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 1-3

Lionel Messi (FC Barcelona)

Perustelut miksi listalla: Kaikki maali- ja syöttöpaikat FC Barcelonassa pelataan Messille. Sen takia tekee varsinkin heikkoja joukkueita vastaan kovat tehot. Kovissa otteluissa hyytyy säännöllisesti. Ei näyttöjä EM-kisoista.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. Suoritukset kovissa paikoissa kertovat Messin olevan pienten otteluiden pelaaja. Rangaistuspotku Chelseaa vastaan tiivistää asian.

Arvio äänestystuloksesta: Suurin voittajasuosikki. Sijoille 1-2

Manuel Neuer (Bayer München)

Perustelut miksi listalla: Vaikea keksiä. Pelasi Saksan maajoukkueessa EM-kisoissa ykkösmaalivahtina. Pelasi Mestarien liigan finaalissa. Joukkue sijoittui Saksan Bundesliigassa toiseksi.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. Liian vähän näyttöjä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 20-

Neymar (Santos)

Perustelut miksi listalla: Brasilian mediaseksikkäin jalkapalloilija.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. ainoastaan medianäkyvyyden ja mediaseksikkään pelityylin ansiosta pääsi listalle.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 5-10

Mesut Özil

Perustelut miksi listalla: Pelaa Real Madridissa ykkösvaihtoehtona kymppipaikalle ja Saksan maajoukkueen vakiokalustoa.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. Surkeat tehot seurajoukkueessa eikä muutamassa maajoukkuehöntsässä esitetyt tehot riitä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 20-

Gerard Piqué

Perustelut miksi listalla: Vaikea keksiä yhtäkään järkevää syytä. Pelasi Espanjan maajoukkueen avauksessa.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei. Paljon loukkaantumisia, heikot esitykset seurajoukkueessa. Täysi huumorivalinta listalle.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 15-20

Andrea Pirlo

Perustelut miksi listalla: Ehkä Italian mestarin Juventuksen tärkein kenttäpelaaja. EM-kisoissa muutama loistosuoritus.

Ansaitseeko paikan listalla: EM-kisojen painotuksen takia kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 5-10

Sergio Ramos

Perustelut miksi listalla: Pelasi Espanjan EM-joukkueen avauksessa. Myös Real Madridin tärkein keskuspuolustaja. Rangaistuspotkujen laukomiselle ei laiteta paljoa painoarvoa.

Ansaitseeko paikan listalla: Rajatapaus. Parempia keskuspuolustajia löytyy useita. Saa huomiota Real Madridissa ja siksi listalla.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 10-15

Wayne Rooney

Perustelut miksi listalla: Osoitti KiviKovassa Valioliigassa tasonsa sekä hyökkäyksessä että keskikentällä.

Ansaitseeko paikan listalla: Valioliigasta olisi voinut valita monia muitakin listalle tänä vuonna. Listalla on liikaa Espanjalaisia, joten kyllä Rooney paikan ansaitsee.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 5-10.

Yaya Touré

Perustelut miksi listalla: Valioliigan mestarijoukkueen tärkein keskikenttäpelaaja. EM-kisanäytöt nollissa koska ei niissä pelannut.

Ansaitseeko paikan listalla: Valioliiganäyttöjen perusteella kyllä.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 10-15

Robin van Persie

Perustelut miksi listalla: Piti lähes yksin Arsenalin hyökkäyspäätä pystyssä loistavin tehoin. Sai monia palkintoja Valioliigassa. Siirto Manchester Unitediin ei ole näkynyt tehoissa.

Ansaitseeko paikan listalla: Valioliigatehot yksistään riittävät.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 10-15

Xavi

Perustelut miksi listalla: Kausikortti FC Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen avaukseen. Turha sivuttaissyöttelijä.

Ansaitseeko paikan listalla: Ei missään tapauksessa. Pelkästään pelaaminen FC Barcelonan tai Espanjan maajoukkueen avauksessa ei ole riittävä syy valita ehdokkaaksi.

Arvio äänestystuloksesta: Sijoille 4-6.

47 kommenttia:

  1. Oli vaihteeksi ihan suhtkoht asiallinen päivitys. Lukuunottamatta Barcan pelaajien perusteluja, enkä jaksa nyt niistä jankata.

    Muista pelaajista täytyy ainakin olla erimieltä Balotellista. Hän ei ole Cityn tärkeimpiä hyökkääjiä. Tällä kaudella on hädin tuskin saanut edes peliaikaa. Viimekaudella kun Cityltä näytti mestaruus karkaavan, lähetettiin Balotelli kotimaahan. Ja kas kummaa City näytti jälleen ehjältä joukkueelta ja nipisti vielä lopussa mestaruuden. Ei asiaa tuohon listalle, yhden hyvän em-ottelun takia. Saattaa rikkoa sekoiluillaan joukkuekemian.

    Neymarista et taida itse juuri tietää mitään, enkä tiedä minäkään muuta kuin olympiaesitysten perusteella. Tuskin sinulla riittää aikaa kaiken Barcanvihaamisen ohella seurata Brasilian liigaa.

    Zlatan ei näyttöjä seura-maajoukkueesta? Tuo kummastuttaa todella. Mitähän näyttöjä sitten oikeen vaaditaan. Zlatan tekee koko ruotsin maajoukkueesta pelkällä omalla olemuksellaan huippuluokan joukkueen, joka pystyy haastamaan kenet tahansa. Ilman Zlatania Ruotsi ei juuri olisi suomea kummempi. Ja onko hän nyt pelannut jotenkin huonosti seurajoukkueessa? Ei siihen aina valioliigaa vaadita. No kirjoitithan, että nippanappa, mutta minä sanon, että kuuluu listalle reilusti.

    Olisi kiva lukea keitä pelaajia sitten ottaisit noiden tilalle jotka sieltä haluisit ottaa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balotelli oli viime kaudella Cityn tärkeimpiä hyökkääjiä. Tällä kaudella ei niin hyvä.

      Neymarilla oli näyttöpaikka mm. Barcelonaa vastaan CWC:ssa, ei näkynyt mitään erikoista. Brasilian maalipörssissäkin hakkaa hädintuskin Ronaldinhon. Toistaiseksi enemmän hypeä kuin näyttöjä.

      Sanoin Zlatanista: Saavutukset heikot, esitykset puoltavat.

      Zlatanin saavutukset: -

      Esitykset kentällä sen verran hyviä että valinnan voi ymmärtää. Listalla katsotaan myös saavutuksia.

      Pelaajia tilalle? Maalivahdeista esim Joe Hart. Kovia puolustajia riittää Valioliigassa useita, keskikentälle esim Ramires ja hyökkäykseen kelpaisi vaikka Mario Gomez. Näitä riittää. Tästä listasta tulee vielä toinenkin analyysi.

      Poista
    2. Minka takia englantilaisia pitaisi olla listalla enemman?
      Englannin maajoukkue on korkeintaan eurooppalaista alempaa keskikastia. Muut brittimaajoukkueet ovat viela huonompia.

      Tama kuvaa hyvin brittipelaajien tasoa.

      Poista
    3. Juuri näin Tomi. Brittifutis on aikamoinen kupla tällä hetkellä mitä tulee heidän omiin pelaajiinsa. Muutama vuosi sitten heillä oli vielä varsin laadukas maajoukkue, mutta vanhat starat alkavat olla jo liian vanhoja ja uusia lahjakkaita pelaajia ei ole tilalle.

      Olenkin monta kertaa verrannut brittifutista suomen jääkiekkoon. Englannissa on ehkä maailman kovin tai toiseksi kovin toinen sarjaporras. Suomessa taas on monen mielestä euroopan kovin toisen sarjaportaan jääkiekkosarja. Tämä pohjautuu siihen millä tavalla juniorityötä näissä maissa tehdään. Kaikki luovuus viedään jo nuorena. Painotetaan uhrautuvaan puollustamiseen, taisteluun ja fyysisyyteen jonka seurauksena helmet jäävät syntymättä. He hoitavat kyllä oman tonttinsa kentällä, taistelevat ja puollustavat sisulla ja antaumuksella, mutta kaikki pelaajat ovat sitä samaa massaa. Se ei vaan tänä päivänä riitä mihinkään.

      Ei tuohon listalle voi ottaa kuin Rooneyn ja sekin on ehkä vähän siinä ja siinä. Viime kaudellakin hän teki suurimman osan maaleista viime vuoden puolella.

      Poista
    4. Tomi: Brittipelaajat pelaavat joka viikko kovia pelejä kun Espanjassa voi höntsätä suurimman osan.

      Brittimaajoukkue pärjäisi paremmin jos voisi höntsätä oman kansallisen sarjan.

      - Brittipelaajat ovat omalla tavallaan lahjakkaita, sitä lahjakkuutta ei tällä hetkellä arvosteta tarpeeksi.

      Osittain samaa mieltä. Se miksi se ei riitä johtuu siitä että pelaajat pelaavat oikeasti kovia otteluita, jolloin maajoukkueeseen ei riitä panoksia.

      Hart? Lampard? Terry? Siinä heti muutama.

      Poista
    5. Saksa, Italia ja Espanja pärjäävät loistavasti vaikka niillä on vähintään yhtä kovat liigat. Taitaa kylläkin kertoa enemmän englannin liigan huonosta tasosta kun maajoukkue on tuollaista roskaa. Valioliigamestarit ovat jäänneet jo kaksi vuotta peräkkäin mestareiden liiga lohkoonsa.

      Poista
    6. "Brittimaajoukkue pärjäisi paremmin jos voisi höntsätä oman kansallisen sarjan."

      Aikamoista höntsää se kyllä on jos Cityn kaltainen eurofloppi voittaa mestaruuden.

      Poista
    7. - Espanjan, Saksan ja Italian liigat ovat Valioliigaan verrattuna höntsää. Tuo juuri kertoo Valioliigan kovasta tasosta. Ei pysty panostamaan Europeleihin.

      - ManU on huonompi kuin City ja varmisti lohkovoiton ensimmäisenä joukkueena. Kova taso.

      Poista
    8. Ei vaan englannin liigan taso on niin huono että heti kun pelataan kovia pelejä niin valioliiga mestaritkin tippuvat lohkoihinsa xD katsos, ne ovat tottuneet höntsäämään englannissa


      Höntsälohkosta xD xD

      Poista
    9. Herra MV selittäisitkö ilmiön?

      Miksi esim. Espanjalaiset keskikastin pelaajat ovat tähtiä valioliigassa?

      Ainiin Valioliigan juniorityö sysipaskaa.
      Kerroppa viimesen 10 vuoden ajalta oikeesti lahjakkaat Britti juniorit?

      Kyllä jotain Lennonia, Walcottia, Phil Jonesia, Jack Rodwellia etc. on hehkutettu supermiehinä mutta mitä niistä on tullu? Eipä juuri keskiverto kurapallon potkijaa ihmeellisempää!

      valioliiga ei ole yhtään sen rankempi sarja kun muutkaan top 5 sarjat. Ota selvää joukkeiden juostujen km/peli keskiarvosta ja ymmärrät että joka sarjassa juostaan ja taklataan yhtä paljon.

      Miksi kaikki teknisesti lahjakkaat pelaajat jotka tulevat valioliigaan muuttuvat yhdessä kaudessa tylsiksi puujalkaisiksi Brittipallon potkijoiksi?

      Poista
    10. - Ei vaan Englannissa on pakko panostaa Valioliigaan. Sen takia ei Eurooppa liigassakaan tule menestystä.

      ManU:n lohko ei ollut höntsälohko.

      - Kun otetaan Espanjan parhaita, ne voivat jopa pärjätä. Keskikastin pelaajia on nähty.

      Lennon, Walcott, Jones ja Rodwell pelasivat liian aikaisin liikaa Valioliigaa, kuten myös Wilshere.

      "valioliiga ei ole yhtään sen rankempi sarja kun muutkaan top 5 sarjat. Ota selvää joukkeiden juostujen km/peli keskiarvosta ja ymmärrät että joka sarjassa juostaan ja taklataan yhtä paljon." - No sehän kertookin paljon :D:D Valioliigassa pelataan lähes aina täysillä, olosuhteet ovat usein huonot ja pelitahti on usein todella kova.

      "Miksi kaikki teknisesti lahjakkaat pelaajat jotka tulevat valioliigaan muuttuvat yhdessä kaudessa tylsiksi puujalkaisiksi Brittipallon potkijoiksi?" - Kuten Silva ja Cazorla?

      Poista
    11. Höpöhöpö. Ei valioliiga ole ainoa sarja missä on tiukkoja pelejä. Samalla tavalla on esim. Italiassa ja Saksassakin. Espanja ei ole todellakaan ainoa joukkue mitä huonompi Englanti on.

      Vaatisin myös kovasti näyttöä siitä, että Real Madridin ja Barcelonan pelaajat rasittuisivat vähemmän kotimaan sarjassa. Jokaisessa pelissä on kovat paineet koska yhtään ei saisi menettää ylimääräisiä pisteitä. Höntsäämiseksi se menee ainoastaan silloin jos peli on jotain 4-0.

      Sitäpaitsi pelaahan valioliigapelaajia muissakin maajoukkuessa.

      Tämä kuvaa hyvin kuinka naurettavaa selittelyä ja kiertelyä harrastat.

      ""valioliiga ei ole yhtään sen rankempi sarja kun muutkaan top 5 sarjat. Ota selvää joukkeiden juostujen km/peli keskiarvosta ja ymmärrät että joka sarjassa juostaan ja taklataan yhtä paljon." - No sehän kertookin paljon :D:D Valioliigassa pelataan lähes aina täysillä, olosuhteet ovat usein huonot ja pelitahti on usein todella kova."

      Mistä lähtien valioliigassa on sen kovempi pelitahti kuin muuallakaan sarjoissa missä on 20 joukkuetta? Mistä lähtien muualla ei pelata "täysiä"? Ja kyllä sitä on muuallakin kylmää ja sateista.

      Poista
    12. Vielä rautalangasta väännettynä. Se vaikka valioliiga olisikin maailman kovin sarja, ei tee siitä yhtään sen enempää rasittavaa, kuin vaikkapa saksan tai italian liigasta

      Poista
    13. Ja täytyy vielä lisätä tämän verran :D. Barcelonan ja Real Madridin joukkueissa on äärrettömän kova kilpailu pelipaikoista. Se, että esim. Luca Modricin tasoisella pelimiehellä on ollut kovin vaikeaa löytää peliaikaa kertoo kaiken. Siitä syystä vaikka peli olisi ratkennut, halutaan näyttää valmentajille olevansa pelipaikan arvoinen.

      Taidat myös kovin yliarvoida jalkapallopelin rasituksen. Tottahan se rankkaa on, mutta arvokisoja ennen on aina myös huilia. Joskus aikoinaan muistan Ranskan pelaajien selittäneen putomistaan tällä kauden rasituksella. Mitään muuta se ei ole kuin naurettavaa selittämistä.

      Poista
    14. Tällä hetkellä Barcelonassa yhtä lämmintä kuin Englannissa joten se niistä olosuhteista.

      Ja 30 asteen helteessä pelaaja kuluttaa itseänsä enemmän kuin vesisateessa. Helteessä hikoilee enemmän joka tarkoittaa suolojen poistumista joka tekee palutumisesta hitaampaa. Mutta onneksi meidän superguru MV tämän jo tiesi.

      Kylmässä pelaaminen taas estää lihaksien lämpimänä pysymisen joka tarkoittaa lihasten jäykkyyttä josta palautuminen ei vaadi lähellekkään yhtä paljon aikaa (mutta kasvattaa lihas vammojen riskiä). koska suolaa ei ole poistunut elimistöstä niin paljoa.

      Poista
    15. - Valioliigassa tiukkoja pelejä on selvästi eniten.

      "Höntsäämiseksi se menee ainoastaan silloin jos peli on jotain 4-0." - Tuollaisia otteluitahan Espanjan liigassa riittää. Barcelona voi päästää neljäkin maalia koska vastustaja höntsää ja antaa Barcelonan tehdä 5. Tällä kaudella Barcelona on joutunut "tiukille" vain kolmessa liigaottelussa.

      "Sitäpaitsi pelaahan valioliigapelaajia muissakin maajoukkuessa." - Niin pelaa ja esim Kamerun ei päässyt Afrikan mestaruuskisoihin.

      "Mistä lähtien valioliigassa on sen kovempi pelitahti kuin muuallakaan sarjoissa missä on 20 joukkuetta? Mistä lähtien muualla ei pelata "täysiä"? Ja kyllä sitä on muuallakin kylmää ja sateista." - Saksassa on 18 joukkuetta. Italiassa pelataan hitaammalla temmolla. Espanjassa Messi ja Ronaldo pelaavat lähes joka ottelun kun jo tässä vaiheessa kautta Wenger ja Benitez puhuvat pelaajien loppuunpalamisesta. Todistaa että Valioliiga on äärimmäisen rasittava sarja.

      - Italian liigassa pelataan hitaammalla temmolla jolloin väsyykin vähemmän. Saksassa on sekä joulutauko että vähemmän otteluita.

      - Kova kilpailu Real Madridissa?? Kun Marcelo ja Coentrao olivat sivussa, oli vasemman puolustajan paikasta äärimmäisen kova kilpailu. Kuka sinne laitettiin? Chelsean ylijäämäpelaaja. Kova kilpailu :D

      Modric pelaa vähän koska Xabi Alonso ja Özil pelaavat lähes joka ottelun.

      Jalkapalloilijat ovat ihmisiä. Ei pitkän ja raskaan kauden jälkeen parin viikon huili palauta täyteen kuntoon. Miten muuten selität Sneijderin loppuunpalamisen? Naurettavaa selitystä?

      - Tällä hetkellä ehkä, harvoin Espanjassa näkee jäisiä kenttiä.

      Englannissa pelataan parhaillaan ja lisää otteluita Suomen aikaa 17.00. Real Madrid sen sijaan pelaa kello 23.00 Suomen aikaa.

      Vammojen kanssa pelaaminen rasittaakin todella paljon.

      Poista
  2. "puolueeton" arviointikaarti LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin nimi on Anti-Barcelona Fan Club niin todella puolueeton kyllä.

      Poista
    2. Arviointikaarti oli puolueeton. Kerrankin näin.

      Poista
  3. Tulinpa vain hihittelemään noille Barcapelaajien "perusteluille" ja toteamaan, että kolmen kärki julkistettiin jo: Messi, Iniesta ja Ronaldo. Pokaalin vie 95 % todennäköisyydellä Messi, loput 5 % menevät Iniestalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, itsekin pelkään palkinnon menevän Messille. Enkä todellakaan toivo sitä.

      Poista
    2. Meni vituiks toi yritys olla "puolueeton" tämän kommentin jälkeen haha

      Poista
    3. Miten niin? Ennakkosuosikin voitto on harvoin puolueettomuutta.

      Poista
    4. Lueppa toi sun teksti uudelleen. Sanot ettet toivo Messin voittavan sitä, se ei ole puolueetonta.

      Poista
    5. Kirjoitin kommentissa, blogitekstissä on eri kirjoittaja Barcelonan pelaajien kohdalla puolueettomuuden takaamiseksi.

      Poista
  4. Bayern Munchen kirjoitetaan kylläkin niin että siellä on tuo n lopussa, Bayer-BayerN... Vähän jotain tietämystä odottaisi sieltät suunnalta

    VastaaPoista
  5. Saksan tyhmät kirjoitussäännöt eivät koskaan ole kiinnostaneet.

    Ja kun googletat "bayer munchen", huomaat ettei kovin montaa muutakaan kiinnosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun googlaa bayer munchen tulee pelkästään tuloksia missä Bayern kirjoitetaan oikealla tavalla. Löytyyhän tuolta google haustakin chelsi, ei näytä sekään kiinostavan ketään :)

      Poista
    2. Sivistetäänpä vähän "edelläkävijää" :D

      Bayern München kirjoitetaan Bayern, koska se kuvaa Baijerin aluetta/osavaltiota. Bayer Leverkusen kirjoitetaan Bayer, koska se kuvaa sitä kuuluisaa saksalaista lääketehdasta. Tämän tietääkseen ei tarvitse osata saksan kielen kielioppia, vaan omata edes hieman yleissivistystä.

      Poista
    3. Blogin pitäjältä sitä ei voi odottaa.

      Kuten olet varmaankin huomannut.

      Poista
    4. Bayer Bayer Leverkusenissa tulee lääketehtaalta, joka taas on saanut nimensä tehtaan perustajan sukunimestä. Bayern taas on osavaltio Baijerin saksan kielinen nimi.

      Poista
    5. Facepalm tälle "edelläkävijälle", ei näin...

      Poista
    6. - Sanoin että "bayer munchen", en bayer munchen.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Yleissivistys, mikä ihana sana. Moni ei jaksa käyttää tuota ü kirjaintakaan.

      - Jep, blogi keskittyy olennaiseen.

      Tomi: Zampan kakkosnick?

      Hah: Jep, edelläkävijöitä kiinnostaa olennainen.

      Poista
    7. En ole Zamppa. Omassa tekstissani oli uutta tietoakin, Bayer Leverkusenin Byer tulee sukunimesta.

      Poista
    8. Niin kaikki sanovat. Kiinnostukseni Leverkuseniin väheni samaa tahtia kun Hyypiä sai huomiota mediassa.

      Poista
    9. Luulisi että voisit keskittyä edes kirjoittamaan oikein koska blogisi sisältö on... no, on mitä on

      Poista
    10. Kirjoitusvirheitä blogissa on todella vähän. Se että joku pilkunnussinta-tason "tosta puuttuu 1 kirjain" virhe tulee, ei kokonaisuuteen vaikuta.

      Poista
  6. Lueppa oikein ajatuksella tämä, olet todella sekaisin jos et näe itseäsi tässä

    http://tiny.cc/r30low

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näe. Tämä blogi on faktaa, ei trollausta. Lisäksi tavoitteeni ei ole ärsyttää vaan levittää tietoa FC Barcelonan todellisesta toiminnasta.

      Poista
  7. Chelsean taaperrus se vaan jatkuu! Ei näytä olevan väliä, hääriikö penkillä amatöörikoutsi Di Matteo vaiko Benitez, lopputulos on sama ja sekös meitä oikeita futisfaneja niin miellyttää, että ihan hykerryttää! Chelsean UCL-taival päättynee ensi viikolla ja tätä menoa ensi kauden kisaan ei ole mitään asiaa...Karman lait toteutuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chelsean taaperrus osoittaa kuinka kova taso on Valioliigassa. Tämäkin asia on menossa minun hyväkseni.

      Poista
    2. Minusta se osoittaa vain Chelsean valmennustiimin ja etenkin johtoportaan täyttä kyvyttömyyttä ja ymmärtämättömyyttä lajista, kun tuollaisella nimimiehistöllä ei saa mitään aikaan, kun pitäisi tehdä muutakin kuin sumppupuolustaa, kuten mm. ottelu Atletico Madridia vastaan osoitti. Toisaalta se sumputtaminen ja 0-0 pelaaminen ei onnistunut sekään, kuten Juventus osoitti.

      Torres on edelleen kuin varjo siitä, mitä oli viimeisenä aikanaan Liverpoolissa ja haamu siitä, mitä oli parhaimmillaan. Hazard ei lopulta ole kauheasti saanut aikaan, Oscarilta muutama hieno kuti, mutta muuten hiljaista...Joukkuejohto näyttäisi olevan hyvin kykenemätön ulosmittaamaan joukkueessa olevaa potentiaalia, koska sehän vaatisi pelityylin perusteellista muuttamista. Sehän taas ei Abramovitsin kultapojuille, Terrylle ja Lampardille, sovi, joten lopputuloksen näemme tuloksista ja taulukoista.

      Poista
    3. Chelseassa johtoporras määrää valmennuksestakin? Mihin valmentajaa sitten tarvitaan?

      Toisin sanoen myönnät Lampardin ja Terryn olevan Chelsealle äärimmäisen tärkeitä pelaajia?

      Poista
    4. Johtoporras päättää, kuka valmentaa. Benitez ei ole sopiva "keikkavalmentaja", vaan tarvitsisi aikaa rakentaakseen joukkuetta. Villas-Boasin kohdalla oli täysin sama juttu. Di Matteo oli hyvä keikkavalmentaja, mutta hänestä ei ollut pitkäjänteiseen työhön, kuten nähtiin...

      Lampard ja Terry ovat Abramovitsin suosikkipoikia ja onhan se nähty, että heille on peliaikaa annettava ja joukkueen taktiikka laadittava niin, että herroille se sopii. Villas-Boas ei näin tehnyt ja lopulta kyseiset pelaajat Di Matteon kanssa puukottivat selkään ja Abramovits antoi potkut. Mädäntynyt, sisäsiittoinen ja lajista ymmärtämätön johtoporras.

      Poista
    5. Eli johtoporras päättää kuka valmentaa mutta ei valmenna? Sinä minäkin. Benitez saattaa saada jatkosopimuksen.

      Lampardin ja Terryn poissaolo näkyy karusti Chelsean suorituksissa. Villas-Boas on yliarvostettu valmentaja joka sattui saamaan Portoon poikkeuksellisen hyvän joukkueen.

      Poista
    6. Johtoportaan vastuulla on kuitenkin se, millaista peliä joukkue pelaa, koska se valitsee valmentajan. Jos valmentajana on henkilö, joka on kykenemätön taktisiin muutoksiin, kuten esim. Di Matteon tapauksessa, tai valmentajana on henkilö, jolla ei ole annetussa ajassa edellytyksiä täyttää asetettuja tavoitteita ja kriteereitä, osoittaa johtoporras omaa kykenemättömyyttään ja ymmärtämättömyyttään.

      Viime aikoijen taaperrus on ollut osoitus vain joukkueen sekasortoisesta tilasta ja valmentajan kyvyttömyydestä. 2-3 ottelun kuluttua näemme, pystyykö Benitez johdattamaan joukkueen nousuun vai ei.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.