sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Äärimmäisen tylsää pallottelua

FC Barcelonan kotiottelu Zaragozaa vastaan oli odotetun tylsää pallottelua. Zaragozaa ei kiinnostanut tippaakaan eikä tasokaan riittänyt oikeastaan mihinkään. Tämän huomasi myös kotijoukkue joka ei jaksanut filmata edes normaalia määrää. Toki ottelun alussa Alba yritti filmata rankkarin, kunnes huomasi ettei edes sitä tarvinnut tehdä. Vastustaja oli niin tasoton.

Ensimmäisellä jaksolla kumpikaan maalivahti ei saanut yhtäkään torjuntaa tililleen. Maalinteon aloitti Messi tilanteesta jossa oli selvä paitsio, kuinkas muuten. Messin saadessa pallon maalivahti aavistaa väärään suuntaan ja Messi saa vetää tyhjiin.

Espanjan liigan maalivahtien taso tuli hyvin esiin kun tyhmien valitsijoiden mielestä liigan kolmen parhaan joukkoon kuuluva maalivahti Valdes heittäytyy Zaragozan pelaajan saadessa pallon joka saa potkaista tyhjiin tasoituksen.

Seuraavaksi Zaragoza esittelee loistavaa puolustustasoaan. Lähes kaikki pelaajat menevät Messin kimppuun joka saa tarjoilla Songille rankupilkun kohdalle. Song vetää voittomaalin tyhjiin. Ei kannata ihmetellä miksi Messi saa niin paljon maalisyöttöjä. Tilanne oli myös selvä paitsio.

Ketään ei enää kiinnosta kun Messi potkaisee tuurilla pallon tolpan kautta 3-1.

Illan pelasti Real Madrid joka pelasi viihdyttävän ottelun Athletic Bilbaota vastaan. Cristiano Ronaldo osoitti olevansa joukkuepelaaja. Loistava ottelu ja Real Madrid sai peräti neljä eri viimeistelijää maaleihin.

86 kommenttia:

  1. pakko oli ihan katsoa maalit uudestaan koska väität täällä että maalit olisivat olleet paitsiota. Toki ne oli paitsioita selvästi jos paitsio raja menee aina vastustajan ylimmän pelaajan mukaan eikä alimman. jos täällä jotain väität trollaajaksi tai trollaukseksi niin mitä ite teet väittämällä eilisen barcan maaleja paitsioksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcelonan pelaaja selvästi paitsioasemassa syötön lähtiessä ja selvästi häiritsee puolustusta. Selvä paitsio, muun väittäminen on trollausta.

      Poista
    2. heh. voi vittu nuita sinun juttuja. ja väität itseäs jalkapallosta tietäväksi. Idiootti sinä oot tai sitten vain naureskelet siellä koneella kuinka mukava tämmöstä paskaa on nettiin kirjotella ja porukka väittään vastaan ja väität takasin vaan ihan huvin vuoksi ilman minkäänlaista perusteluita tai todenmukaisuutta.

      Poista
    3. Olikin selvä paitsio, 80-luvulla. Nykyään kun pitäisi olla syötön kohteena. Näin se edelläkävijä kulkee kaukana takana.

      Poista
    4. - Idiootteja muuta ovat tai sitten vain naureskelevat siellä koneella kuinka mukava tämmöstä paskakommenttia on nettiin kirjotella ja Messinvihaaja väittään vastaan ja muut väittävät takasin vaan ihan huvin vuoksi ilman minkäänlaista perusteluita tai todenmukaisuutta.

      Korjasin.

      - Ei ainakaan sääntöjen mukaan pitäisi.

      Poista
    5. Oletko mennyt lopullisesti sekaisin vai muuten vaan suollat tuollaista tekstiä mistä ei saa mitään selvää, tässä alkaa näkymään nämä mielenterveyshäiriöisten oireet

      Poista
    6. Olenko mennyt lopullisesti sekaisin vai muuten vaan suollan tällaista tekstiä mistä ei saa mitään selvää, tässä alkaa näkymään nämä mielenterveyshäiriöisten oireet

      Korjasin.

      Poista
    7. Oletko mennyt lopullisesti sekaisin vai muuten vaan suollat tuollaista tekstiä mistä ei saa mitään selvää, tässä alkaa näkymään nämä mielenterveyshäiriöisten oireet

      Tässä minun korjaukseni

      Poista
    8. Te ootte kyl yks saatanan aviopari ja ku viel lisätään zamppa niin saadaan vuosisadan sekasikiöepänormaali kolmiodraama.

      Näin ainakin täällä.Siis HaH:lla on joskus ihan järkevää juttua omassa blogissaan samoin kuin zampalla(tosin harvemmin),mutta täällä te olette yhtä naurettavia kuin itse blogin pitäjä ja yhtä sekaisin.Kun te kerran luulette kaveria mielisairaaksi niin miksi vitussa väitellä sellaisen kanssa??Ai saatana miten tyhmää ja epäloogista.

      Poista
    9. Koska asioista väittelemällä ja vänkäämällä saa Messinvihaajan kirjoittamaan mitä hauskimpia ja hullunkurisimpia "perusteluja" näille väitteilleen. Siksi täällä on kiva käydä huvittamassa itseään!

      Edelleenkin saat hyvät naurut, kun ajattelen Messinvihaajan tituleeraamassa itseään "jalkapallon ammattilaiseksi ja edelläkävijäksi" ja sitten seuraavassa lauseessa hän osoittaakin jo, ettei ymmärrä vallalla olevaa paitsiosääntöä..."Edelläkävijä", joka ei ymmärrä paitsiosääntöä :D

      Poista
    10. Mv:
      "jalkapallon ammattilaiseksi ja edelläkävijäksi" ja sitten seuraavassa lauseessa hän osoittaakin jo, ettei ymmärrä vallalla olevaa paitsiosääntöä..."Edelläkävijä", joka ei ymmärrä paitsiosääntöä"

      Zamppa:
      Guru joka saa tyydytystä mielisairaan(olen ymmärtänyt että näin ajattelet) kanssa väittelystä.

      No enpä sitten tiedä kumpi on parempi

      Poista
    11. En nyt tyydytyksestä puhuisi sentään. Nauraminen on toki ihan terveellistä ja sitä Messinvihaaja totisesti tarjoaa näillä kirjoituksillaan, "raporteillaan" ja kommenteillaan/"perusteluillaan".

      Mielisairaasta en tiedä, koska meille ei vieläkään ole täysin selvinnyt, että kirjoittaako Messinvihaaja näitä juttujaan ihan tosissaan, vaiko enemmänkin huomiota saadakseen. Se on toki totta, että oli syy sitten kumpi tahansa, niin aika erikoinen on ajatusmaailma tai tapa saada sitä haluttua huomiota.

      Poista
    12. Joo no en jaksa puuttua sen enempää teidän juttuihin/kommentteihin koska eivät minulle kuulu.

      Itse uskon että kirjoittaa tosissaan,koska käyttää kuitenkin toisinaan nähtävästi paljonkin aikaa tähän.Tai sitten hän on yksinkertaisesti ihminen jolla ei ole elämää.

      Tarkoitukseni ei ollut vittuilla sulle vaan lähinnä kertoa miltä tuo teidän väittely näyttää ulkopuolisesta kulmasta.

      Poista
    13. Hah: Korjasin jo aiemmin.

      - Ovat tyhmiä koska luulevat mielisairaaksi.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Paitsiosääntötuntemukseni perustuu jalkapallon virallisiin pelisääntöihin ja niiden tulkintoihin.

      - MV, koska molemmat ovat Zampan käsityksiä.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Tosissaan. Se on fakta.

      - Ei tähän blogiin paljoa aikaa mene, muuhun menee enemmän. Tämä blogi on vain Anti-BFC:n julkinen osuus.

      Poista
    14. Ja minä korjasin uudestaan

      Poista
    15. Mutta silti et niitä ymmärrä, koska ignorasi täysin lisensioidun tuomarin casebookkeihin perustuvan jutun, samalla lailla kun ignorasit ilman todisteita lisensioidun lääkärin jutut. Narsismisi kukkii ihanasti.

      Samalla lailla kuin Bäcmannin narsismi kukkii hänen omissa jutuissaan. Käsittääkseni Bäckmanmnilla on jonkinsortin diagnoosi.

      Poista
    16. Hah: Etkä korjannut vaan laitoit alkuperäisen tekstin uudelleen.

      - Tuomarin casebookit eivät kattaneet tilanteita joita käsiteltiin.

      Lääketieteen lisensiaatti tarkasteli asiaa lääketieteen, ei urheilun, näkökulmasta.

      En viitsi kysyäkään kuka on Bäcmann.

      Poista
    17. Urheilulääketiede on ainoa asia, jonka kautta on järkevää katsoa urheilulääketieteen asioita. Ei ole muuta älykästä tapaa.

      Käsitteliväthän. Niiden mukaan vinot silmäsi näkivät tilanteet narsististen vihalasien takaa, eli väärin.

      Poista
    18. Korjasin sinun muunnostasi

      Poista
    19. - Urheilu ja urheilulääketiede ovat eri asioita.

      Ei vaan nimenomaan lääketieteen, ei urheilun näkökulmasta.

      Hah: Samanlaiseksi kuin alkuperäinen? Miksi et ottanut alkuperäistä copypastena?

      Poista
  2. Miten Barcan toinen maali oli paitsio? Joo, kyllähän siellä yksi barcalainen makaa paitsiossa, kun pallo pelataan Messille, mutta ei hän peliin vaikuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten vaan kaksi puolustajaa menee vartioimaan kyseistä pelaajaa :D

      Poista
    2. Siinä vaiheessa kun pakit menivät kyseisen Barca-pelaajan luo, Barca-pelaaja ei ollut paitsiossa, koska joku pakki oli puolustamassa kulman antanutta pelaajaa. Siinä vaiheessa kun pakki kulmalipun luona nousee, ignooraavat maalinedustalla olevat pakit paitsioasemaan jotuneen Barca-pelaajan.

      Poista
    3. Villa on paitsioasemassa ja kaksi puolustajaa menee kiinni.

      Poista
    4. Siinä vaiheessa Villa ei ole paitsioasemassa

      http://www.youtube.com/watch?v=RI6P0F9-9Pg

      Heti eka kuva tuuletusten jälkeen

      Poista
    5. "Tämä video sisältää kumppanin La liga (MediaPro) sisältöä, ja se on estetty tekijänoikeusseikkojen vuoksi."

      Villa on paitsioasemassa pystysyötön lähtiessä.

      Poista
    6. Itse videota katsoessani se vielä toimi.

      Mutta silloin kukaan ei kiinnitä huomiota Villaan.

      Poista
    7. Kyllä kiinnittää, kaksikin puolustajaa.

      Poista
    8. Ai, kun juoksee pois päin Villasta Messiä kohti?

      Poista
    9. kyllä huippumiehet näkee pyllynsilmälläkin vastustajan, selvä paitsio kun tulkitaan näin.
      Oikea tulkinta tietysti menee siten, että Villa ei vaikuttanut peliin paitsioasemasta.

      Poista
    10. qwerty: Juoksevat Villaa kohti ja toinen pelaaja jää puolustamaan Villa maalin syntymiseen saakka.

      - Oikea tulkinta. Millä perusteella tulkintasi on oikea? Villa selvästi häiritsi puolustusta.

      Poista
    11. Oliko kukaan tiellä? Häieritsikö liikkeellään maalivahdin näkökykyä? 80-luku meni jo, herää nykyaikaan. Muista ne casebookit tai anna muita todisteita. Todisteetta huutelu on yhtä kuin valehtelua.

      Poista
    12. Olivat puolustajan tiellä, jolloin kyseessä on distract opponent. Eli näin ollen paitsio.

      Poista
    13. Muista ne casebookit tuomareille annettujen tulkintaohjeiden ohjenuorana. Vai etkö tosiaan tiedä mitä ne on, "edelläkävijä". Harvemmin edelläkävijät elävät niin vahvasti menneessä kuin sinä. "Uusi" on jo täysi-ikäinen.

      Toisaalta Rion siirtosumma oli mielestäsi ajankohtainen tätä ja viime vuotta käsittelevässä tutkimuksessa, niin ymmärtäähän sen, että elät menneessä.

      Poista
    14. Sääntöjä eivät casebookitkaan pysty korvaamaan.

      Rion siirtosumma osoitti että Englantilaisista maksetaan suuria siirtosummia. Tällä hetkellä Espanjasta on helppo ostaa pelaajia kun noin 17 pääsarjaseuraa on talousvaikeuksissa.

      Poista
    15. Nyt joudut kaivamaan mulle tuon distractin, jota täällä toitotat, minä tiedän oikean sanan, jota en kerro. Eli viite distractiin kiitos.

      Olet sortunut äärimmeiseen tyhmään valheeseen joka on helppo todistaa. Olen kaivanut sinulle Casebookit ja sääntökohdat. Todellinen englanninkielinen termi ei siis ole distract, vaan joku aivan muu. Menetit viimeisenkin kunnioituksen rippeeni, sillä nyt jäit kiinni selkeästä ja yksiselitteisestä valheesta. Narsismisi kukkii, muuta sanottavaa minulla ei ole.

      Olen todella vihainen valheestasi, jota täällä totena suollat.

      Poista
    16. Et osaa käyttää Googlea?

      http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_11_offside_en_47383.pdf

      10 ja 17.

      Mitäs sitten? Menetit viimeisenkin kunnioituksen rippeeni ja narsismisi kukkii?

      Poista
    17. Sana on interfere, joka on semanttisesti aivan eri asia kuin distract. Taukki.

      Interfere viittaa aina fyysiseen puoleen. Ei voi taas lusikalla vaatia.

      Distract on taas toisenlainen termi, jota käytit totena. Eli valehtelit.

      Poista
    18. Onneksi en tiedä mitä tarkoittaa semanttisesti.

      Distract = häiritä ja sitähän tuossa tapahtui.

      Poista
    19. Distract ei ole se termi joka on säännöissä, vaan se on interfere. Onko jotenkin vaikea käsittää lukemaansa?

      Kyseessä on siis aivan eri sana. Distract = häiritä, ja nimenomaan ei fyysisesti. Interfere= estää, puuttua. Ja nimenomaan fyysisesti. Semantiikka vaihtuu, joten se, että olet väittänyt säännöissä käytettävän sanaa distract on törkeää valhetta. Tätä et voi narsismillasi muuksi muuttaa.

      Poista
    20. Asia on muuten juurikin noin, eli ne kaivamani Casebookkien mukaiset tulkinnat pätevät, toisin kuin tämän mitättömyyden fantasiat, jotka perustuvat distract-tyyliseen häirintään, eikä interfere-tyyliseen fyysiseen häirintään. Älä muuten Mikko oppineena ihmisenä lähde väittelemään tämän mentaalitapauksen kanssa, ellet sitten huumorimielessä.

      Poista
    21. Hah, semantiikka muuten opitaan jo yläkoulussa. Päätän osuuteni tähän, sillä sivistymättömät narsistit eivät yksiinkertaisesti ansaitse sivistynyttä puheseuraa.

      Poista
    22. Mikko: Jaa fyysisesti? Mielestäni pelaajat olivat fyysisesti kentällä tuossa tapauksessa.

      Kyseessä oli enemmän Distract kuin Interfere jos haluat nussia pilkkua.

      Lisenssituomari: Eipä sinunkaan tiedoissasi ole kehumista. Tuossa oli enemmän kyse Distractista kuin Interferesta. Mutta on hyvä että tappelet asiasta jota et edes tiedä.

      Mikko: Ei sinunlaisiasi valittajia täällä kaivatakaan.

      Älykkäät sentään ymmärtävät milloin ovat väärässä.

      Poista
    23. Säännöissä lukee Interfere, joten omat distract tulkintasi ova valheellisia. Tämä on selkeää.

      Interfere tarkoittaa siis fyysistä puuttumista peliin, eli seisomista fyysisesti tiellä. Tai muuta vastaavaa. Distract. Säännöissä lukee interfere, joten olet suoranaisesti valehdellut täällä hyvin pitkään. Tämäkin on selkeää.

      Hämmentävää, että syytät Mikkoa valituksesta, vaikka hän tuo vain valheitasi ja epäkohtiasi esille. Jälleen yksi narsismin oire: "Ei minussa vikaa, vaan muissa.."

      Poista
    24. Säännöissä lukee myös distract.

      Säännöissä lukee edelleen distract.

      Mikon ulosanti on heikkoa.

      Poista
    25. Väärin, sääntöjen perusteissa käytetään sanaa distract (casebook examples, siis ne slidet), säännöissä lukee vain ja ainoastaan interfere. Distract löytyy seuraavista kohdista:

      "The opponent must be reasonably close to the play so that the blocking, deceiving, or distracting makes a difference"

      - Tuomarikursseilla tämä tarkoittaa käytännössä kosketus etäisyyttä, tai alle kahden metrin päässä pallosta olemista.

      "However if attacking player distracts an opponent the goal shall be disallowed..."

      - Tällä kohdalla viitataan kuitenkin vain ja ainoastaan hetkeen jolloin hyökkäävä pelaaja on maalin sisällä pallon mennessä maaliin.

      Varsinaiset sääntöpykälät passiivisen paitsion kkumoutumisesta kuuluvat seuraavasti:

      1.Interfering with the play
      2.Interfering with an opponent
      3.Gaining advantage

      Joten säännöissä ei sanota sanaakaan distractista. Olet siis puhtaasti valehdellut kun olet näin väittänyt.

      Poista
    26. "Varsinaiset sääntöpykälät passiivisen paitsion kkumoutumisesta kuuluvat seuraavasti:

      1.Interfering with the play
      2.Interfering with an opponent
      3.Gaining advantage

      Joten säännöissä ei sanota sanaakaan distractista. Olet siis puhtaasti valehdellut kun olet näin väittänyt."

      Miten niin ei sanota?

      "Player cannot interfere with an opponent"

      "Interfering with an opponent" means

      "Making a gesture or movement which, in the opinion of referee, deceives or distracts an opponent"

      Olikos se noin vaikeaa? Interferen alaisuudessa on distract.

      Täten en taaskaan valehdellut ja lisenssituomari voi opetella lukemaan.

      Poista
    27. Eli siis otit sen ylemmän kohdan siitä samasta selittävästä slidestä niinkuin olin ajatellutkin. Ansa laukesi. Tiedät itsekin tuota lukeneena, että säännöt ovat mainitut alussa ja niitä selitetään tapausten varjossa lopussa. Hieno yritys harhauttaa osui nyt pahasti omaan nilkkaan. Sorry, u loose.

      Valehtelit, jotta selviäisit valheesta. Että osaat olla hieno ihminen.

      Poista
    28. Mikä ihmeen ansa? Interfere on kiellettyä ja interferen määritelmästä löytyy Distract.

      Eipä Lisenssituomari tunnu asioista mitään tietävän vaikka kuinka yrittää selittää.

      Toisin sanoen syytät valheesta vaikka itse olet väärässä. Hieno ihminen :D

      Poista
  3. MV:n ajattelutapa:

    Ronaldo ei tee maalia= Loistava joukkuepelaaja
    Veto tolpan kautta = Tuuri

    Jos Messi ei tekisi maalia niin tuskin sanoisit häntä joukkuepelaajaksi vaikka hän on sitä 50x enemmän kuin Ronaldo.
    Madridin pelissä pisti silmään vaikka Madrid johti 4 maalilla niin Ronaldo näytti silti allapäin kuin ei iskenyt yhtään itse.

    Lisäksi et selittänyt mitä Messi teki ennen tehopisteitään. Syöttö Songille esimerkiksi, jallitti 2 pelaajaa ja loistavalla visiolla syötti takaoikealla vapaana olevalle Songille. Ensimmäisessä maalissa puolestaan jätit kokonaan huomioimatta Messin ensimmäisen kosketuksen heikommalla jalalla jonka ansiosta hän pääsi tuohon tilanteeseen. Ja se veto ei ollut tyhjiin.

    Kokonaisuudessaan jälleen vajaavainen raportti jos näitä nyt siksi voi edes kutsua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. fuqthisblog: Messi ei ole missään suhteessa joukkuepelaaja. Tai ehkä siinä että Messi antaa muiden tehdä työt ja ottaa niistä kunnian.

      Ronaldoa harmitti tietenkin menetetyt maalit. Maalintekijän merkki.

      Songin maalissa Messi kuljettaa pallon surkeaan paikkaan josta syöttöpaikka tuli vain vastustajan hölmöilyn ansiosta.

      Vetohan oli tyhjiin, maalivahti aavisti ajoissa toiseen kulmaan ja Messi sai laittaa tyhjiin.

      Poista
  4. Taas loistavaa settiä! Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  5. Alan huolestua Messinvihaajan mielenterveydestä, sillä ei kenelläkään normaali ihmisellä ole aikaa tai halua ylläpitää tämmöistä liirunlaarum blogia viikosta viikkoon. Toivon että mitään vakavampaa mielisairautta ei ole taustalla ja itsemurha esim. Messin voittaessa seuraavan kultaisen pallon tammikuussa ei Messinvihaaja tee itselleen jotain typerää. Tässä on valtakunnallisen mielenterveysseuran kriisipuhelin johon voisit ottaa yhteyttä, numero: 01019 5202
    (Auki :
    arkisin klo 9.00– 06.00
    lauantaisin klo 15.00–06.00
    sunnuntaisin klo 15.00– 22.00).

    Auttakaa Messinvihaajaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huolestuneisuudestasi, mutta en tarvitse apua kyseisessä asiassa.

      Poista
    2. Pitäisikö vinkata poliisille tästä blogista ja bloginpitäjästä että voisivat pitää sinua silmällä ettet vaan aiheuta itsellesi mitään.

      Poista
    3. Aivan loistava kommentti annonyymi. Sain päivän naurut!

      Poista
    4. Hah: Miksi se poliisia kiinnostaisi?

      Poista
    5. Juurihan tuossa selitin, vai alkaako olla jo luetun ymmärtämisen vaikeuksia, kuuluu noihin mielisairauksiin

      Poista
    6. Kysyn uudelleen, miksi se poliisia kiinnostaisi?

      Poista
    7. Laitan nyt uudestaan saman viestin minkä poistit

      " itsemurha tapaukset kuuluvat poliisille, kertoo jälleen yleissivistyksen puutteestasi"

      Poista
    8. Ja miksi se poliisia kiinnostaisi ennen kuin se on tapahtunut?

      Poista
    9. Kyllähän poliisin hommiin kuuluu estää ne XD

      Poista
    10. Jos aiot tehdä itsemurhan, miten poliisi sen estää? Mistä poliisi edes tietää siitä?

      Poista
  6. MV ihan näin offtopic, mutta mitä ajattelet Venäjästä ihan valtiona? Tapahtuuko mielestäsi Suomessa asioita, jotka ärsyttävät venäläisiä? Kohdellaanko mielestäsi venäläisäitejä huonosti Suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysymyksesi ei liity blogin aiheeseen, joten en kommentoi. Politiikkakeskustelut ja muut muualla.

      Poista
  7. muistutat vaan erästä julkisuudessa esiin tullutta henkilöä....tiedä vaikka olisitkin hän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhutko Breivikista? En yllättyisi

      Poista
    2. Breivikiltä on kai netin käyttö kielletty.

      Poista
    3. Sellainen kielto pitäisi sinullekkin asettaa

      Poista
    4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Hah: Minkä takia? Teen maailmasta paremman kun FC Barcelonan suosio laskee.

      - Taas jotain politiikkaroskaa.

      Poista
    6. Eipä ole näyttänyt laskevan

      Poista
    7. Heh paremman paikan maailmasta. Esim. Messi antaa niin paljon iloa köyhille lapsille ympäri maailmaa, että et voisi ikinä kuvitellakaan.

      Kannattaisi nyt ihan oikeasti miettiä kun täällä niin monet kyseenalaistavat sinun mielenterveyttäsi, että ehkä jopa mahdollisesti siinä voi olla jotain perääkin. EI OLE KYSE SINUN MIELIPITEISTÄSI VAAN SIITÄ, ETTÄ OLET TEHNYT SIITÄ ELÄMÄNÄNTEHTÄVÄSI. Se on kuitenkin vaan jalkapalloa.

      Poista
    8. Hah: Kyllä laskee.

      - No sepä hyvä, Messi onkin ainoa superrikas joka auttaa köyhiä :D

      En ole ainoa joka on tehnyt tästä elämäntehtävänsä.

      Vain jalkapalloa? Jalkapallon takia on jopa aloitettu sota.

      Poista
    9. Ei ollut kyse rahallisista lahjoituksista.

      Olet kyllä ihan omaa lajiasi. Kyllähän varmasti joitain blogeja pitää jotkut muutkin vähän samasta asiasta, mutta ei tällä mittakaavalla. Surullista oikeastaan.

      Mitäpä tuohon voisi sanoa. Ihminen on tyhmä eläin. Sotia on aloitettu muidenkin täysin mitättömien asioiden takia. Jalkapallosta onkin sanottu, että se on maailman tärkein turha asia.

      Poista
    10. Hah: FC Barcelona voitti viime kaudella vain Copa del Reyn.

      - Millaisista sitten? Messi menee pariksi minuutiksi auttamaan köyhiä?

      Kerrotko sellaisia blogeja? Alkoi kiinnostamaan.

      Jalkapallo ei ole turha asia vaan tärkeä. Onko sotia aloitettu minkään muun urheilulajin takia?

      Poista
  8. MV, olet varmasti aikamoinen naistenkaataja. Voisitko jakaa pari hyvää iskulinjaa näin meidän kesken?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En.

      Jatkossa blogin aiheeseen liittymättömät kommentit poistetaan.

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Pari politiikkaan liittyvää kommenttia poistettu.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.