tiistai 20. marraskuuta 2012

Spartak osoittaa ettei Messin puolustaminen kiinnosta

FC Barcelona kävi höntsäämässä Moskovasta 0-3 vierasvoiton. Ottelu osoitti ettei vastustajia kiinnosta puolustaa Messiä vastaan.

0-1: Puolustaja riistää Messiltä pallon eikä pysy pystyssä. Samalla viisi puolustajaa jää seisoskelemaan. Messi saa pallon ja puolustajia alkaa kiinnostamaan. Messi menettää jälleen pallon, puolustajalta surkea purku, pallo pomppii ja Alves saa laukoa helposti pallon maaliin. Varsinkin Kotijoukkueen Ariclenes da Silva Ferreira:n toiminta oli huvittavaa. Maalia ollaan tekemässä ja pelaaja seisoskelee vähän matkan päässä.

0-2: Iniesta pääsee läpi ja laukoo päin maalivahtia. Puolustajia ei taaskaan kiinnosta muu kuin seisoskelu. Maalivahtikin esittää surkean torjunnan. Messi saa vapaasti potkaista tyhjiin. Laukaus on todella huono mutta menee silti maaliin.

0-3: Messi juoksee kohti maalia. Toinen puolustaja lopettaa juoksemisen, toinen yrittää katkaista syöttöä ja liukuu ohi. Messi ei tee harhautusta koska ei tarvitse. Maalivahti liukuu puhtaasti ohi. Messi saa laittaa tyhjiin.

Ottelun lopussa Spartakin puolustaja syöttää Messin läpiajoon. Messin ensimmäinen kosketus on kivikova ja tilanne kuivuu kasaan. Ottelu todistaa ettei Messin puolustaminen kiinnosta ja että maalit tulevat sen takia.

126 kommenttia:

  1. Jalkapalloammattilaisia näyttää harvoin kiinostavan tuo pelaaminen. Mistä heille palkkaa maksetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopimuksen purkaminen tulee kalliiksi.

      Tapauksia joissa pelaajaa ei kiinnosta mutta palkka juoksee löytyy paljon.

      Poista
  2. Enpä jaksa täällä enään kummemmin väitellä joten otan kiinni vain 0-2 maaliin jossa sanoit laukauksen olleen huono. Katsoppa tarkemmin,koska ainakin omaan silmään laukaus oli taydellinen ja TODELLA vaikea pomppukuti jossa maalivahdilla ei mahdollisuuksia.Jos olisin sinä olisin ennemmin pistänyt tuurin piikkii,mutta messin tasolla tuo oli todnäk vain ja ainoastaan taitoa ja oveluutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messi veti heikommalla jalallaan joka on todella heikko. Täten kyseessä oli tuuriveto.

      Paremmalla jalalla vedettynä selityksesi voisi ehkä uskoakin.

      Poista
    2. On se mielenkiintoista, että syytät muita selittelystä.

      Poista
  3. Aivan loistava tiistai-ilta futisfanin silmien kautta nähtynä! Barcalta ja Messiltä hieno peli jälleen kerran ja lohkovoitto on nyt näin sitten varma. Kaikista hienointa oli toki päästä YLEn selostamana näkemään, kuinka Juventus raiskasi Chelsean totaalisesti, Lontoolaisilla ei paria vastahyökkäysta lukuunottamatta ollut mitään mahdollisuuksia pelaavampaa Torinolaisryhmää vastaan!

    Shakhtar voitti samaan aikaan Tanskassa, joten Chelsea on nyt todella lähellä pudota jo alkulohkovaiheessa! Tähän ilon tapahtumaan riittää se, että Juventus pelaa tasan tai voittaa Donetskissa viimeisellä kierroksella! Oletetaan, että Chelsea voittaa kotonaan tanskalaiset, joten tällöin jos Donestkissa tulee tasapeli, päätyvät Juventus ja Chelsea tasapisteisiin, jolloin Juventus on keskenäisten pelien perusteella edellä. Jos Juventus taas voittaa, tällöin Chelsea ja Shakhtar olisivat tasapisteissä ja Shakhtar edellä keskinäisten otteluiden vierasmaalien takia!

    Hemmetti sentään, kuinka hienoa se olisikaan! Todellisten futisfanien unelmien täyttymys tältä syksyltä todellakin! Messinvihaajalla ottaa nyt varmaan koville, kun Barcalla ja varsinkin Messillä pyyhkii noin hyvin ja Chelsean kupla on puhkeamaisillaan! Itseä toki näistä kumpikaan ei yllätä millään tavalla, koska Guruna minulla oli vahva aavistus, jopa ennenäky siitä, että Chelsea putoaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chelsealla oli huono valmentaja joka sai potkutkin jo.

      Shakhtar voitti epäurheilijamaisella maalilla, kuten arvasi. Onneksi Shakhtarilla on panosta lohkovoiton kanssa.

      Chelseaa eivät ole tuomarit suosineet ja relhiLädit eivät pelaa kuin joku Shaktar, siinä syy.

      Poista
    2. Turpa kiinni Zamppa, kukaan ei jaksa sössötystäsi


      Zampanvihaaja

      Poista
    3. Oohhohhoo kun naurattaa taas, siis ihan oikeasti! :D

      "Huono valmentaja" on hyvin mieto ilmaus kuvaamaan Di Matteota! Täysin kyvytön valmentaja olisi parempi...

      Joo eihän se Luiz Adrianon maali kauhean reilu ollut, mutta tuskimpa se ottelu siihen ratkesi. Ja pääasiahan ei ole se, kuka voittaa ja kenet, vaan että Chelsea häviää ja vielä mahdollisimman rumasti ja nöyryyttävästi!

      "Rehdit Lädit" kuten John "potkaisen tästä takaapäin polvella alaselkään" Terry, Frank "puhun paskaa valmentajastani ja puukotan selkään" Lampard, Didier "ai ai kun sattuu, kun tuo ohimennessään vähän hipaisi" Drogba ja niin edelleen! :D

      Todella hauskaa lukea näitä Messinvihaajan selityksiä! Mahtaa vituttaa aika rankasti siellä nyt Chelseafania, vai mitä? Varmasti vituttaa ;)

      Ja fanilleni Zampanvihaajalle vaan terveisiä sinne ruudun toiselle puolelle ;)

      Poista
    4. Selität näitä samoja juttuja aina, etkö muuta keksi?


      Zampanvihaaja

      Poista
    5. Zampanvihaaja: Hyvä Zamppakin on saanut uuden "fanin".

      Zamppa, urheilualojen Guru: Huono valmentaja koska sai potkut tässä vaiheessa kautta.

      Ei ottelu välttämättä siihen ratkennut mutta mahdollisesti kyllä.

      Terry koulutti Sanchezia joka filmasi. Lampard tiesi mitä voittoon tarvitaan. Drogba loukkaantui Barcelonan potkiessa.

      Poista
    6. Terry sikaili ja teki kentällä aivottomuuksia, tapansa mukaan. Pappa Lampard huomasi, ettei kuulunut enää uuden valmentajan suunnitelmiin, eikä oppinut tämän haluamaa pelityyliä, joten jotain oli tehtävä. Näin hän päätti mennä Roman-sedän kanssa saunaan ja järjestää valmentajalle potkut. Drogba filmasi ja harrasti säälittävää teatteria ja pakeni heti perään Kiinaan, missä saisikin pysyä ainakin aktiiviuransa loppuun asti.

      Fanilleni Zampanvihaajalle myös taas terveisiä ;)

      Poista
    7. Zamppa, en nyt tiedä onko noi Barcan pelaajat sen kummosempia. Mieleen tulee Cesc "filmaan ja syljen toisten naamalle" Fabregas ja Javier "filmaan kun en muuta osaa" Mascherano.

      Poista
    8. Cescin sylkytemppu taisi sattua jo Arsenalin aikana, eikä Mascherano nyt minusta filmaa sen enempää kuin kukaan muukaan. Lisäksi nyt oli kyse Chelseasta ja sen pelaajista, joten eipä yritetä johdattaa puheenaihetta muualle ;)

      Poista
    9. Ok, Guru käskee, joten tehdään näin! ;)

      Poista
    10. Zamppa, urheilualojen Guru: Terry oli Kivikova sekä kentällä että sen ulkopuolella. AvB oli yliarvostettu valmentaja Drogba oli Valioliigan paras hyökkääjä joka halusi todistaa tasonsa muualla.

      - Jep, Barcelonalla hankkii joukkueeseensa juuri tuollaisia pelaajia.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Taas nähdään kuinka haluat vaihtaa puheenaihetta kun ei miellytä toisen mielipiteet.

      Poista
    11. Pysytään siinä alkuperäisessä puheenaiheessa, eli Chelsean oksettavissa pelaajissa, eikä vaihdeta aihetta muualle ;)

      Terryn sympatiseeraamisesi kertoo paljon sinusta ihmisenä. Kaverin sikailut kentällä ja etenkin sen ulkopuolella ja sinä vielä kehut kaveria...Drogba tosiaan "todistaa tasoaan" siellä Kiinassa, ilmoitti juuri haluavansa takaisin Eurooppaan...

      Poista
    12. Chelesean pelaajissa ei ole mitään oksettavaa.

      Terry on Kivikova kentällä ja sen ulkopuolella. Ei siihen kaikki pysty.

      Drogba haluaa pelata paljon ja siksi halusi poikkeusluvan tulla todistamaan tasoaan lisää. Eivät kaikki halua todistaa tasoaan kahdella rintamalla samalla kaudella.

      Poista
    13. Joo tosiaan kivikova on Terry, varsinkin vieraiden naisten seurassa.

      Poista
    14. Ei Chelseassa välttämättä pelaajina mitään erityisen oksettavaa ole. Joukkueena sitten sitäkin enemmän. Chelsea ja City ovat kaksi joukkuetta jotka ovat kovaa tahtia tuhoamassa koko seurajalkapalloa. Ei käytännössä minkäänlaista omaa pelaajatuotantoa. Ainoastaan kasakaupalla rahaa, mitä omistajat ovat tuoneet seuraan. Seurat voivat tehdä kuinka paljon tappiota tahansa eikä sillä ole heille mitään merkitystä.

      Ei ole mitään järkeä, että joukkueessa saa olla vain kaksi pelaajaa omasta maasta avauksessa. Noissa joukkueissa ei ole enää mitään englantilaista. Onnittelut sille kuka ikinä saa itselleen perusteltua kannattavansa noita seuroja.

      Poista
    15. Järjestelmällinen suosiminen onkin sitten vain sinun päässäsi.

      Poista
    16. - Chelsean "pelaajatuotannon" tuhoaa mm. UEFA:n säädökset. UEFA tietää hyvin ettei Chelsealla ole omaa kakkosjoukkuetta, toisin kuin esim Barcelonalla. Eli kun Barcelonaan tulee pari päivää vaille 18 vuotias pelaaja joka pelaa kakkosjoukkueessa, pelaaja on Barcelonan kasvatti. Sama Chelseassa, 16 vuotias pelaaja tulee ja pelaa lainalla, pelaaja ei ole Chelsean kasvatti koska pelasi muualla.

      Poista
  4. Vittu chelsea on kura paskaa. ei pääse edes höntsälohkosta jatkoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höntsälohkossa on Italian mestari ja Shaktar, kova lohko.

      Poista
  5. Ensimmäisessä maalissa kyseessä ei ollut puolustajan purku vaan Messin syöttö vastustajan kautta Dani Alvesille.

    VastaaPoista
  6. KAikki lädit häves tänään, "Kivikovia"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chelsealla oli huono valmentaja ja ManU peluutti reservejä.

      Poista
  7. Messinvihaajalle visainen kysymys. Barcelona on nyt varmistanut lohkovoiton kun Benfica voitti Celticin. Olettaisin, että brittifutiksen ystävänä ja Celticin voitettuaan Barcelonan, toivoisit Celticin menevän jatkoon. Celtic ja Benfica ovat nyt tasapisteissä ennen viimeistä kierrosta. Miten toivot Barcelona-Benfica ottelun päättyvän? Voisiko olla kerrankin niin, että toivoisit Barcelonan voittoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En toivo koskaan FC Barcelonan voittoa.

      Poista
    2. Siis miten et voi toivoa Barcelonan voittoa tuossa ottelussa? Se on heille täysin merkityksetön ottelu lukuunottamatta palkintorahoja. Heidän voittaessaan Benfican, riittäisi tasapeli Celticille jatkopaikkaan. Miksi et toivoisi Barcelonan voittoa? Mitä merkitystä sillä olisi kenellekään vaikka barcelona voittaisi.

      Poista
    3. Minulle on merkitystä sillä että Barcelona ei voita.

      Poista
    4. Vaikka sen ottelun merkitys Barcelonalle on käytännössä sama kuin ystävyysottelu?

      Poista
    5. Ei se asiaa muuta. Jos Barcelona häviää, juhlat käyntiin.

      Poista
  8. Ahahaha näitä kommentteja täällä :D kyllä tämä blogi ansaitsee vuoden pelleblogin tittelin, nauraa saa ainakin joka kerta kun lukee näitä kommentteja xD älä vaan mene poistamaan niitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi? Tähän sopii sanonta minkä olen ennenkin laittanut tänne eli: Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa" kirpaiseeko totuus noin paljon?

      Poista
    2. Miksikö? Asiattomia kommentteja joissa viitataan mm. seksiin liittyviin asioihin.

      Poista
    3. Näemmä Tomin kommentti lähti samalla kuin poistin yhden vastaavan. Vahinkoja sattuu. Tomille vastauksena: Barca-fanit asialla.

      Poista
    4. Koita nyt kestää koska itse olet tätä kerjännyt kun olet ärsyttänyt muita

      Poista
    5. Mitä nyt selität? Se että Barca-fanit osoittavat tyhmyytensä sopii oikein hyvin, se on yksi niistä asioista joita todistan. Tekevät homman helpoksi.

      Poista
    6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    7. Se että Barca-fanit osoittavat nyt tyhmyytensä on aika vähän siihen verrattuna että sinä olet osoittanut tyhmyyttäsi tämän blogin muodossa jo vuoden ajan.

      Poista
    8. Ai vuosi tuli jo täyteen? Menestystä täynnä se olikin. Sinipartio tiputti FC Filmaajat ja voitti Mestarien liigan, aaaaaah.

      Poista
    9. Ja nyt Chelsealle nauretaan, olipa menestyksekästä. Itse asiassa harva arvosti Chelsean Ucl voittoa joten tuolla ei nyt ole merkitystä

      Poista
    10. Miksi Chelsealle nauretaan? Hyvissä asemissa mennä jatkoon lohkostaan ellei Juventus ja Shaktar pelaa sopupeliä.

      Chelsean UCL-voitto oli kaikkien aikojen komein UCL-voitto kuten tuosta tekstistä selviää http://antibfc.blogspot.fi/2012/05/sinipartion-koston-kauden-top-5.html

      Poista
    11. Olet vamaan ainoa joka puhuu että Chelsealla on hyvät mahdollisuukset jatkoon. Jopa ammattireportterit puhuvat että Chelsea on todennäköisessti jo tippunut. En muista keneenkään sanovan että Chelsea olisi menossa jatkoon.

      Kyllä se oli kaikkien aikojen säälittävin

      Poista
    12. Kaikkien aikojen säälittävin? Muistat sitten varmaan myös kaikki muut 55 Mestarien liigan/Eurooppa cupin voittoa, joiden joukosta juuri Chelsean voitto on se säälittävin? Viime kevään katkeruus haisee vieläkin tänne...

      Poista
    13. Hah: Viime vuonna Chelsean piti pudota jo alkulohkossa ja miten kävikään? Messinvihaaja-"asiantuntijat" 100-0.

      Millä tavalla se oli säälittävä? Chelsea osoitti melkoista venymiskykyä kuten blogitekstistäni hyvin selviää.

      - Hah on tyypillinen Barca-fani, ei kannata noin vakavasti ottaa.

      Poista
  9. Di Matteo sai sitten potkut, mikä ei yllättäne yhtään ketään, joka jalkapallosta edes vähän ymmärtää. Amatöörivalmentaja 50 vuotta vanhalla pelitaktiikalla ei vain ole hyvä yhdistelmä. Ennakoin jo silloin, kun Di Matteon jatkosoppari julkistettiin, ettei hän joulua Chelsean peräsimessä tule näkemään, jos jatkaa saman pelityylin peluuttamista ja olin jälleen oikeassa, Guruus velvoittaa!

    http://yle.fi/urheilu/di_matteolle_kenkaa_chelsean_perasimesta/6385041

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei tosiaan tullut yllätyksenä. Ihmettelen sitäkin miksi edes tehtiin jatkosopimus tän amatöörin kanssa, kun koko kevät mentiin täysin tuurilla finaalivoittoon saakka. Omistajalla tais pönttö seota hetkeksi voiton takia, mutta onneksi nyt palautui maan pinnalle.

      Poista
    2. Zamppa, urheilualojen Guru: Onneksi olkoon, tuskin olit ainoa joka tuon pystyi ennustamaan.

      - Turnausvoitto tuli loistavan valmennuksen ja erinomaisen taistelevan peliesityksen avulla. Huolimatta FC Barcelonan saamista tuomariavuista.

      Poista
    3. Eli arvottiin sääntöjjen mukaisesti reilussa arvonnassa, eikö niin?

      Poista
    4. Reilusta arvonnasta en olisi täysin varma, mutta UEFA sen arvonnan järjesti.

      Poista
  10. Espanjan liigasta jälleen menossa jokainen joukkue UCL-lohkostaan jatkoon. Tämä osoittaa kiistattomasti Espanjan liigan olevan maailman kovatasoisin. Vertailun vuoksi Englannin Valioliigasta näyttäisi pääsevän noin puolet jatkoon, joten ero Englannin ja Espanjan välillä on jopa huomattava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että jopa 1 vaan pääsee englannista jatkoon, arsenalista ei tiedä kun se on niin ailahteleva. Saksasta 3, Espanjasta 4 ja Englannista 1 tai 2

      Poista
    2. - Ei vaan Espanjalaiset valittiin helppoihin lohkoisin UEFA:n järjestämässä arvonnassa. Sen tuo osoittaa.

      - Voi olla joo, tosin yksi Englantilaisjengi varmisti lohkovoiton ensimmäisenä.

      Poista
    3. totaalisesta heittopussi lohkosta

      Poista
    4. Ei heittopussilohkosta, hävisikin eilen.

      Poista
    5. "- Ei vaan Espanjalaiset valittiin helppoihin lohkoisin UEFA:n järjestämässä arvonnassa. Sen tuo osoittaa."

      Eipä ne nyt sen helpommat ole kuin englantilaisilla. Se, että Chelsea on kusessa on yllätys, mutta voiko Man Cityn ongelmia pitää yllätyksenä, kun se ei ole pärjännyt edes Eurooppa liigassa? Mielestäni ei.

      Poista
    6. Selvästi helpommat. Malaga on puhtaassa höntsälohkossa, Barcelonan lohkossa on vain Skottijoukkueella Kivikovia lädejä useita. Valenciakin on höntsälohkossa. Real Madrid sai toki vaikeimman lohkon.

      Ei ManU myöskään pärjännyt Eurooppa liigassa mutta varmisti ensimmäisenä lohkovoiton.

      Poista
    7. Eipä ne Arsenalin, ManUn ja Chelseankaan lohkot erityisen kovia ole. Esimerkiksi Shakhtar taisi viime kaudella jäädä alkulohkossaan viimeiseksi.

      ManU on kuitenkin pääasiassa pärjännyt hyvin viime vuosina Mestareiden liigassa. City puolestaan vaikuttaa olevan euroopan kilpailuissa vuodesta toiseen floppi. Tosin onhan Cityllä vielä mahdollisuus voittaa Eurooppa liiga.

      Poista
    8. Shakhtar on laittanut Juventuksen tiukoille. Tällä kaudella Shaktar on ollut kova.

      ManU on pärjännyt lähinnä helppojen alkulohkojen ja/tai helppojen jatko-otteluiden takia. Cityllä on liian vähän kokemusta Mestarien liigasta, Valioliiga vie suurimman huomion ja tällä kertaa tuli todella kova lohko.

      Poista
    9. Kaikki kunnia Shakhtarin pelaamiselle, mutta kyllähän se että he pudottavat Juventuksen tai Chelsean jatkosta kertoo siitä, että kaikki ei ole näillä seuroilla mennyt putkeen.

      City ei olisi näin surkeilla peliesityksillä edennyt jatkoon mistään alkulohkosta. Se, että eivät kykene edes Ajaxia voittamaan kertoo aivan kaiken.

      Poista
    10. Ei kaikki tietenkään, mutta Chelsea erityisesti taistelee kahdella rintamalla.

      Ajax on sentään Hollannin mestari eli ei mikään täysi heittopussi.

      Poista
  11. Guardiola ilmoitti heti ettei lähde Chelsean valmentajaksi.

    http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2012/11/21/3544772/guardiola-would-reject-chelsea-approach

    Enkä kyllä ihmettele. kuka sinne rahalla ostettuun sirkukseen haluaisikaan.

    Rafael (kaikki muuttuu paskaksi) Benitez ois aivan oikea kaveri Chelsean pellesirkuksen johtajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän Guardiola edes mahtuisi Chelseaan valmentamaan. Taso ei riittäisi.

      Poista
    2. Mitäs Messinvihaaja sanoo siihen, että Abramovich tarjosi Guardiolalle tuota pestiä? Pep kuitenkin sanansa pitävänä miehenä kieltäytyi ja jatkaa sapattiansa. Di Matteon tilalle palkattiin sitten sysipaska Rafa Benítez.

      Poista
    3. Pepille tarjottiin surkein ehdoin jotta ei varmasti hyväksyisi mutta kuitenkin Chelsea teki tarjouksen.

      Poista
    4. eihä sille kyllä tarjottu mitään.

      Poista
    5. Raporttien mukaan Abra olisi antanut Pepille vaikka kuun taivaalta, mutta Guardiola ei halunnut tarttua täkyyn, koska haluaa pitää vapaata. Että se niistä surkeista ehdoista.

      Poista
    6. Toinen sanoo ettei tarjottu mitään ja toinen sanoo että tarjottiin mitä tahansa.

      :D

      Poista
  12. Voi voi. Kun yhdessäkään Barcelonan maalissa pelaajaa ei kaadettu, eikä ollut tilannetta missä pelaaja oli paitsion rajamailla, päädyit sitten siihen viimeiseen selitykseen, että vastustajaa ei kiinnosta. Kerro yksi vitun syy miksi puollustajia ei kiinnostaisi puollustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään vielä. Mestareiden liiga on monen pelaajan uran kohokohta. Spartakilla oli vielä mahdollisuus päästä pudotuspeleihin... Niin nyt odotan lisää selityksiä.

      Poista
    2. - Kiinnostuksen puutteeseen voi olla monta syytä. Kuten se ettei uskota voittoon.

      - Se mahdollisuus olisi viety viimeistään tuomariavuilla. sen tiesivät puolustajatkin.

      Poista
  13. Ensimmäiseen kommenttiisi voinen yhtyä 100 prosenttisesti. Tosin tämä johtuu täysin eri syystä mitä sinä esität. Nimittäin siitä, että he ovat vaan niin helvetin hyviä. Barcelona on yksi niistä muutamasta joukkueesta joka välillä voittaa pelin ennen kuin se on alkanutkaan.

    En voi ymmärtää tuota ajatusta, että tuomarit jotenkin järjestelmällisesti suosivat Barcelonaa. Ehkä kotimaan liigassa se voisi olla jollakin tavalla mahdollista, mutta mestareiden liigassa tuomarit tulevat ympäri maailmaa. Eikä käsittääkseni tuomari voi olla samasta maasta mistä sen ottelun joukkueet ovat. Barcelonalle löytyy kuitenkin paljon vihaajiakin, joten miksi heitä ei olisi tuomareidenkin joukossa? Vai ajatteletko, että tuomarit ovat lahjottuja vai mihin tämä väite perustuu? Toki ainahan löytyy poikkeuksia tuomareidenkin joukosta. (Howard Webb ja Manu)

    Täytyy muistaa, että se joukkue joka pitää enemmän palloa tulee useammin rikotuksikin. Ja kun heitä rikotaan enemmän vastustajan boksin läheisyyttä, tulee heille enemmän kyseenalaisia tuomioitakin. Sama tilanne pätee filmaamiseenkin. Kyllähän Barcelona filmaa useammin ottelussa kun varmaan kukaan muu joukkue, mutta se johtuu siitä, että he pitävät niin valtavan paljon palloa, että niitä tilanteita siihen tulee huomattavasti enemmän kuin muille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan FC Filmaajat saa tuomariapuja vaikka olisivat huonoja, sen takia moni ei viitsi yrittääkään.

      UEFA järjestää Mestarien liigaa. UEFA:n puheenjohtaja on myöntänyt olevansa Barcelona-fani. FC Barcelonaa täysin kiistattomasti suositaan Mestarien liigassa. Sattumaako?

      Mitä luulet, kuinka moni sellainen tuomari pääsee tuomitsemaan Mestarien liigaa joka kieltäytyy noudattamasta UEFA:n ohjeita.

      Ihmejuttu. Olen lukenut sellaista että Barcelona pitää palloa eikä pelaajia päästä rikkomaan. Barcelona pelaa hyvin vähän boksin ulkopuolella niillä vaarallisimmilla alueilla. Barcelonan pelaajien taito perustuu juuri filmaamiseen. Pallonmenetys = maihin ja ruinataan vaparia.

      Poista
    2. Chelsean pelaajien taito perustuu juuri filmaamiseen. Pallonmenetys = maihin ja ruinataan vaparia.

      Jos katsoisit muutenkin kuin vihalasien läpi niin näkisit et Chelsealla on tänäpäivänä enemmän ei kontakti filmejä kuin Barcalla. Barcan pelaajat ehkä korostavat kontaktia mut Chelsean pelaajat ovat mahallaan kun kaveri juoksee metrin päästä.

      Poista
    3. Tuota näkee harvoin. Edes Hazard tai Torres eivät filmaa lähellekään niin paljon kuin Barcelonan pelaajat.

      Saanko esimerkkejä aiheesta? En ole huomannut Chelsean erityisesti lisänneen filmaamista jota muutenkin on todella vähän.

      Poista
    4. Myöntänyt olevansa Barcelona fani? Monet muutkin ovat myöntäneet olevansa Barcelona faneja, mitä ihmeellistä siinä on. Kuten Chelsean omistaja Roman Abramovic. Monet vaan sattuvat tykkäämään Barcelonasta seurana. Ikävävää, jos se ottaa koville.

      Poista
    5. Meni ekaksi väärään paikkaan. :D

      Järjestelmällinen suosiminen onkin sitten vain sinun päässäsi.

      Poista
    6. - Sitä ihmeellistä että UEFA:n puheenjohtajan pitäisi olla puolueeton. Ihan sama kuin joku tuomari sanoisi ennen tuomitsemaansa ottelua olevansa toisen joukkueen fani.

      - Ei ole, siitä olen esittänyt useita todisteita.

      Poista
    7. Tuohon kommenttiin haluan sanoa mielipiteeni, jossa MV väittää UEFA:n suosivan Barcelonaa. Tottakai maailman jalkapalloa johtavaa kaveria kiinnostaa jalkapallo, ja joku suosikkijoukku on oltava, mutta kun hän on kerran päässsyt UEFA:n johtoon niin eiköhän kaveri ole ammattilainen ja pysty pitämään työn ja vapaa-ajan erikseen. Jos hän suosisi varsinaisesti jotain joukkuetta, ei häntä ikinä niin ison järjestön johtoon olisi päästetty, vai mitä mieltä olette?

      Poista
    8. "mutta kun hän on kerran päässsyt UEFA:n johtoon niin eiköhän kaveri ole ammattilainen ja pysty pitämään työn ja vapaa-ajan erikseen."

      Eipä tuntunut siltä kun juuri ennen Mestarien liigan finaaliakin piti sanoa kannattavansa Barcelonaa tulevassa ottelussa (jossa Barcelona pelasi).

      "Jos hän suosisi varsinaisesti jotain joukkuetta, ei häntä ikinä niin ison järjestön johtoon olisi päästetty, vai mitä mieltä olette?" - Miten nuo asiat toisiinsa liittyvät?

      Poista
    9. Kaverihan ei ole ensimmäistä vuotta UEFA:ssa, joten eiköhän hän olisi ennen presidentti aikojaan jo tehnyt sitä "suosimista" ja jos sellaista olisi tullut ilmi niin ei hän ikinä olisi päässyt UEFA:n presidentiksi saakka, vai mitä olet mieltä siitä?

      Poista
    10. Onko UEFA:n presidentin pääsyvaatimuksena jonkinlainen puolueettomuus? Mielestäni ei ole.

      Poista
  14. La-liga näyttää jälleen kovan tasonsa kun real madrid kaatuu betisille!

    VastaaPoista
  15. Samaa naureskelin. Taitaa Messinvihaajaa vituttaa kun Barcan triplalle ei tällä kaudella löydy pysäyttäjää. Huomenna sitten 11 pisteen johtoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. La Ligan voi antaa Barcelonalle ja keskittyä Mestarien liigaan sekä Copa del Rey:n.

      Poista
    2. ai nyt vaihteeksi copa del ray onkin sellainen johon kannattaa keskittyä?

      Poista
    3. jep.. Mv:n lausunnot ovat niin ristiriitaisia

      Poista
    4. - Miksi ei kannattaisi jos liigaan ei tarvitse keskittyä?

      - Miten niin? Real Madrid hävisi liigan ja nyt on jäljellä enää Mestarien liiga ja Espanjan cup, joka todennäköisesti ratkeaa ottelu(i)ssa FC Filmaajia vastaan. Jos sattuu käymään niin ettei mitään muuta panosta ole, toki siihen kannattaa panostaa.

      Viime kaudella kuulemma Copa del Rey olikin arvokas pysti kun FC Filmaajat sen vei.

      Poista
    5. Copa del rey on meidän muiden mielestä ollut koko ajan arvokas voitto.Heti kolmanneksi tärkein omasta mielestäni.
      Mutta sinun arvostus sitä kohtaa on muuttunut sen mukaan kuka sen voittaa.

      Oletetaan sitten nyt tästä eteenpäin että madrid keskittyy ainakin jokseenkin kunnolla cuppiin joten älä sitten tule sanomaan jos barca sen voittaa että voitti koska ketään(madridia) ei kiinnostanut.

      Poista
    6. Ai, monen mielestä se ei ollut mitään kun Real Madrid sen voitti mutta kun Barcelona viime kaudella vei sen ja Real Madrid liigan, Barcelonan kausi "oli onnistunut".

      Sitähän ei tässä vaiheessa tiedä keskittyykö Real kunnolla kyseiseen cupiin.

      Poista
    7. Jaa no en tietysti voi muiden puolesta puhua,mutta itse arvostan korkeimmalle cl sitten kansallinen sarja ja kolmanneksi cup.Joten ainakin itseni ja juhlistä päätellen myös madridin mielestä copan voitto toissa kaudella oli kova juttu (varsinkin kun barca kaatui finaalissa).

      Uskon että keskityvät ainakin mahdolliseen keskinäiseen kohtaamiseen,jonka voittaja on 80% varmuudella mestari(jos ennen finaalia kohtaavat).

      Poista
    8. En tiedä kuinka kova juttu se oli, pokaalin jyräsivät bussilla paskaksi.

      Niitä kohtaamisia tulee 2 jos ennen finaalia. Se vaikeuttaa valintaa hieman.

      Poista
    9. Toi bussijuttu on aika surkea argumentti oikeesti:D.

      Poista
    10. Se on loistava. Osoittaa pokaalin arvostuksesta kaiken.

      Poista
    11. ja madrid (ramos?) teki sen tahallaan????

      Ennemmin se osoittaa pokaalin arvostuksen että pidettiin oikein kansanjuhlat madridissa kun tuli pitkästä aikaa pytty.

      Poista
    12. Tahallaan tai sitten ei muuten vaan kiinnostanut paljoa.

      FC Filmaajien hakkaaminen on aina juhlan paikka.

      Poista
    13. Miksi juhlan paikka, jos joukkuetta vastaan ei kiinnosta edes pelata tosissaan?

      Poista
    14. On se silti FC Barcelonan tappio.

      Poista
    15. Missä logiikka?

      Poista
    16. Siinä että FC Barcelonan tappio/putoaminen kilpailusta on pääasia.

      Poista
    17. Kai silloin myös kiinnostaa pelata?

      Poista
    18. Ei se ole välttämätöntä. FC Barcelonan tappio on silti FC Barcelonan tappio.

      Poista
    19. Jos Barcelonan tappio on pääasia, se kiinnostaa. Pääasiaan kai pyritään.

      Poista
    20. Siis FC Barcelonan tappio on pääasia ja siihen pyritään. Johtuuko se FC Barcelonan kiinnostuksen puutteesta vai ei, sillä ei ole merkitystä.

      Poista
    21. Nyt ei puhuttu Barcan kiinnostuksesta tai sen puutteesta.

      Poista
  16. Nöyrä espanjalaisjoukkue vastaan Pelleronaldo ja Mourinho 1-0. Ilman tuomariapuja Betis olisi voittanut 5-0.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ronaldo oli Madridin parhaita. Mourinho ei koskaan ole osannutkaan. Tuomariapuja sai juurikin Betis.

      Poista
    2. Ymmärrän vielä ettet osaa katsoa barcan pelejä puolueettomasti,mutta et näköjään osaa katsoa muitakaan pelejä.Ronaldo oli sysipaska ja jos oli mielestäsi paras niin en edes ilkeä ajatella kuinka paskoja muut olivat (eivät pärjäisi edes veikkausliigassa).

      Poista
    3. Goal.com:n arvosanojen mukaan

      Casillas 3,5
      Pepe 3
      Ramos 3,5
      Coentrao 3
      Arbeloa 2,5
      Khedira 3
      Özil 2
      Alonso 3
      Di Maria 3
      Ronaldo 3,5
      Benzema 3

      Ronaldo oli Realin paras Casillasin ja Ramosin kanssa. Et vain osaa tulkita milloin pelaajan huonous johtuu muista saman joukkueen pelaajista.

      Poista
    4. taisin sanoa vain että ronaldo oli sysipaska.En että oli huonoin.Tuo arvosana taulukko osoittaa vain että muut olivat sitten vielä huonompia ja jos noista ja vain noista vetää johtopäätöksen peliin niin Özil ei pelaisi edes hypsissä:D.

      Vai voitoko oikeasti väittää että ronaldo pelasi edes lähelle tasoaan??

      Paljon kertoo myös di marian arvosana koska mies oli yhtälailla ihan hukassa.

      Pistäppä vertailun vuoksi Barca pelaajien arvosanat samalta sivustola jos niitä löydät.

      Poista
    5. Özil oli tosiaan paska, ei tainnut kiinnostaa.

      Ronaldon taso on niin korkealla ettei pelannut lähelläkään normitasoaan. Silti se riitti melko hyvään esitykseen.

      Barca-pelaajien arvosanat Levante-ottelusta? Voit katsoa tuolta http://www.goal.com/en-us/match/85256/levante-vs-barcelona/report

      Poista
  17. Oliko nyt Tristiaanolla liikaa kiireitä ryssähuoransa kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin pelasi mutta muu Madrid pelasi paskasti.

      Poista
    2. Mitä mieltä olet Ronaldon vapareista nykään, niikuin eilenkin taas nähtiin? Itse pidän Messiä parempana vetäjänä.

      Poista
    3. Hyviä yrityksiä huonoista paikoista, tällä kertaa eivät uponneet.

      Poista
    4. Juu se ensimmäinen "yritys" muurin keskimmäisen pelaajan polviin oli luokkaa erinomainen.

      Poista
    5. Muurin läpi menevä vapari on usein todella vaikea torjua.

      Poista
    6. Kyllä,mutta jos yritetään läpi niin yleensä se tehdään muurin yläosan puolelta eli riittää kun joku kääntää päätään väärään suuntaan.Ronaldon yrityksessä vaatii aivan saatanan moista tuuria että puolustavan jengin pelaajien jalat eivät yhtäkkiä olisikaan tiellä.
      Okei Ronaldolla oli parempikin yritys kyseisessä pelissä,mutta voisit nyt edes sen myöntää että tuo oli surkea veto.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.