sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Levante näytti millaisen eron tekee kiinnostus

Vierasottelussa Levantea vastaan FC Barcelona oli ensimmäisen jakson täysin aseeton. Levante osoitti ensimmäisellä jaksolla kuinka pelkästään kiinnostus puolustuspeliin riittää pitämään FC Barcelonan täysin kurissa. FC Filmaajat ei saanut yhtäkään maalipaikkaa. Valitettavasti Levanten viimeistely oli normaalia Espanjan pääsarjatasoa.

Toisella jaksolla tapahtui jotain ja Levantea lakkasi kiinnostamasta. Pari minuuttia ei ehdi kulua kun Levante esittelee Espanjan liigan erikoisen, joita on nähty. Kaikki lähellä olevat pelaajat Messin kimppuun ja silti kukaan ei oikeastaan tee mitään. Messi pääsee helposti läpiajoon josta pallo tyhjiin.

4 minuuttia lisää osoitti ettei Levantea kiinnostanut ottaa oppia Barcelonan edellisestä ottelusta. Kuljetus päätyrajalle josta sokkosyöttö keskelle. Ketään ei kiinnosta Messin puolustaminen, Messi saa vetää tyhjiin.

6 minuuttia myöhemmin Iniestalle tarjotaan kunniakuja keskeltä. Veto tuurilla yläriman kautta maaliin. Puolustusta ei kiinnostanut enää tässä vaiheessa.

16 minuutin maaliputken täydentää Fabregas joka sai laittaa läpiajosta tyhjiin 0-4.

Loppuajan Levante potki palloa katsomoon. Tilaisuuden poikkeukselle antoi Puyol, joka yritti filmata vapaapotkua FC Filmaajille. Palkinnoksi Levantelle rankkari ja Puyolille keltainen kortti. Eikä edes rankkarin laukominen kiinnosta. Löysä vauhti, löysä veto keskelle maalia josta Valdes ottaa todella helpon torjunnan. Jatkopallosta tarjolla Angel:lle varma maali mutta rankkarin laukonut Barkero blokkaa vedon. Täydellinen osoitus siitä ettei FC Barcelonaa vastaan kiinnosta puolustaminen eikä edes rankkareiden vetäminen. Levante sai ottelussa 0 varoitusta FC Filmaajien kahta vastaan, jos jollekin jäi kiinnostuksen puute epäselväksi.

32 kommenttia:

1. Valdes; Montoya-Pique-Puyol-Alba; Busquets-Xavi/Thiago-Iniesta; Cesc-Pedro-Messi.

100% La Masia. Respect!

VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertoo paljon Espanjan liigan tasosta että tuollaisella höntsäkokoonpanolla latoo 4 maalia.

Noistakin pelaajista Pique, Puyol, Alba, Busquets, Thiago, Iniesta, Cesc, Pedro ja Messi saivat pääasiallisen koulutuksensa muualla.

Poista
    2. HAHAHA ÄLÄ vittu viitti.

Poista
    3. Faktaahan tuossa oli. Esim Alba sai potkut Barcelonasta.

Poista
  2. Messi lähellä rikkoa Mullerin huikean yli 40 vuotta vanhan ennätyksen, samalla raiskaten Ronaldoa hanuriin liigan maalipörssin johdossa ja kaiken lisäksi vielä neljäs peräkkäinen Ballon'dor tulossa tammikuussa taskuun. Siihen kun vielä lisätään Barcan 11 pisteen yliote Madridin kakkos-seurasta, niin herää kysymys:

Koska Messinvihaaja kuolee vitutukseen?

Vastaukset
    1. Rantapalloliigassa on helppo rikkoa ennätyksiä varsinkin kun vastustajia ei kiinnosta.

Poista
    2. Luulisi sinun mielestäsi paremman pelaajan ronaldon rikkovan ne jos vastustajia ei muka kiinnosta. Eiku, madridia ei kiinnosta kuten eilen betisiä vastaan? lol. Todella ristiriitaista.

Poista
  3. "Toisella jaksolla tapahtui jotain ja Levantea lakkasi kiinnostamasta."

Jotain? Mitähän se jotain mahtoi olla? Miksi heitä yhtäkkiä lakkaisi kiinnostamasta kun ensimmäisellä puoliajalla pärjäsivät niin hyvin? Varmasti oli itseluottamuskin paremmalla tasolla mitä peliin lähdettäessä. No minäpä kerron.

Se mitä ensimmäisessä maalissa tapahtui oli oikean keskuspuollustajan nukahdus jonka Messi hyvin haistoi. Oikea-aikainen pystyjuoksu ja syöttö, ja pallo varmasti maaliin. Tuollaiset virheet ovat hyvin yleisiä, kun osalla pelaajista ei välttämättä ole tauon jälkeen vielä ajatus täysin pelissä.

Barcelonan ensimmäisen maalin jälkeen Levanten pelaajat lähtivät ylöspäin huomattavasti agressiivisemmin. He ikäänkuin hätääntyivät ja unohtivat sovitun ottelu taktiikan. Ymmärretävää kun kaikki tauolla sovitut asiat lensivät parissa minuutissa romukoppaan. Se avasi tilaa Barcelonalle jonka Iniesta käytti hyväkseen. Toinen maali oli oiva osoitus siitä kuinka Iniesta ja Messi tuntevat toisensa kentällä. Iniesta tiesi täsmälleen edes katsomatta miten Messi boxissa liikkuu.

Tämän jälkeen sitten Levanten poikien päät painuivat alas ja kiinnostus lopahti. Ei sitä ennen. Loppu oli sitten vain kosmetiikkaa.

Jonain toisena päivänä sitä nukahdusta ei olisi toisen puoliajan alkuun sattunut. Levante olisi jatkanut kärsivällistä puollustamista ja Barcelona olisi turhautunut. Tänään tällä tavalla. Avausmaali on etenkin tälläisessä peleissä niin äärettömän tärkeä.

Vastaukset
    1. Jossakin ehdotettiin ruskeita kirjekuoria. Selitys vaikuttaa uskottavalta.

Kenen vika tuossa on jos Messi tekee maalin

Aika harvoin Barcelona tekee maaleja heti tauon jälkeen.

Toisen maaliin Iniestan syöttö oli pelkkää tuuria. Vastaavia silmät kiinni keskityksiä Iniestalta tuli jo 1. jaksolla. Silloin menivät tyhjään paikkaan kuten olettaa voi.

Levantea ei kiinnostanut ensimmäisen jakson alussa ja siitä maalit johtuivat.

Poista
    2. Kenen vika? Oikean keskuspuollustajan niin kuin sanoin, joka oli pois omalta tontiltaan (Levante pelasi käsittääkseni kolmen puollustuslinjalla ja kahdella wing backillä). Pelkästä kuvasta on kovin vaikea sanoa miksi hän niin tekee. Messi on saattanut itse juoksemalla taaksepäin imeä hänet mukaansa. Näin saattaa käydä nimenomaan puoliaikojen alussa, jos ei ole keskittyminen vielä 100 prosenttista.

Tuuria :D. Myöntäisit edes kerrankin Barcelonan maalissa olevan heidän omaa ansiotaan. Jos viitsisit tehdä sen edes yhden kerran, nousisi sinunkin arvostuksesi ja jäisi nämä törkypostaukset pois täältä kommenttiboksista. Ja lopeta nyt hyvä ihminen tuo ei kiinnosta sonta. Tässä uutinen minkä takia vastustajia nimenomaan AINA kiinnostaa pelata Barcelonaa vastaan.

Poista
    3. puhumattakaan siitä, että sen parempaa näyttöpaikkaa pelaajille kuin Barcelona ottelut ei ole olemassakaan.

Poista

Eipä tuossa näy muuta kuin kiinnostuksen puutetta.

Tuuriahan se. Vastaava keskitys sokkona nähtiin Iniestalta jo 1. jaksolla. Eipä mennyt lähellekään Barcelonan pelajaia.

Miten tuo uutinen liittyy Espanjan liigaan? Siten että siinä on Barcelona mukana, mutta muuten ei.

Näyttöpaikka? Yksi kovista siirroista Espanjasta pois oli Michu Rayo->Swansea. Michu käytti kotiottelun "näyttöpaikan" Barcelonaa vastaan loistavasti, tuloksena vain 0-7 tappio :D

Poista
    5. puoliajalta ei olla tultu kovin skarppina peliin. Ei tarvi kuin yksi virhe ja Barca käyttää sen hyväksi.
      Tuon siitä näkee.

Poista
    6. Eli puoliajan jälkeen ei enää kiinnostanut.

Poista
    7. aivan, ei oltu hereillä = ei kiinnosta

Poista
    8. Jees, hyvä että pääsimme asiasta yhteisymmärrykseen.

Poista
  4. Ihanan katkeraa itkua Messinvihaajalta! Eilen nähtiin todellinen Iniesta-Messi-Cesc-La Masia show! Enemmän kuin vain seura, Mes Que Un Club!

Viikonlopun täydensi hienosti Betisin voitto Real Madridista ja ostoporukoiden 0-0 nyhjäys Stamford Brigdellä. Selssin fanit osoittivat myös, kuinka hyvin osaavat käyttäytyä ja kuinka paljon jalkapallosta ymmärtävät, buuatessaan Benitezille ja huutaessaan 16 minuutilla amatöörivalmentaja Di Matteon perään.

Vastaukset
    1. "Enemmän kuin vain seura, Mes Que Un Club!"
      Totta! Myös huijaus ja filmaus kerho!
      Ensimmäistä kertaa koskaan Zamppa sanoo jotain totuudenmukaista.

Poista
    2. Muistan kun cristiina teki maalin läpiajosta niin Mv sanoi että "loistava pystyjuoksu jonka jälkeen jäätävä viimeistely".
      Ekassa maalissa oli lähes identtinen tilanne kuin silloin paitsi Messi chippasi maalivahdin yli ja nyt se onkin tyhjiin.
      Tämä todistaa kiistattomasti että viha sokaisee.

Poista
    3. Zamppa, urheilualojen Guru: Di Matteo toi seuralle himoitun Mestarien liigan pokaalin. Ansaitsi arvostusta.

- Juuri näin.

- Maalivahti teki todella typerän vastaantulon ja sen takia tyhjiin on oikea ilmaisu.

Poista
    4. Mutta zaragoza ottelun ekassa maalissa ei tullut maalivahti vastaan ja se oli myöskin tyhjiin, huomaatko miten ristiriitaista paskaa?

Poista
    5. Siinä maalissa maalivahti aavisti väärin jolloin Messi sai laittaa tyhjiin.

Poista
    6. eli aina ku messi tekee maalin niin se menee sun mukaan tyhjiin? :D

Poista
    7. Ei aina mutta tässä mainituissa kahdessa tapauksessa kyllä.

Poista
  5. Mitä noita sun vanhempiaki tekstejä lukee niin barcan melkein joka maali on tehty tyhjiin.:D

Vastaukset
    1. on se barca kova joukkue kun aina on pelannu vastustajan ihan pihalle loistavalla syöttö pelillä ja pääsee laittamaan tyhjiin! loistavaa että tajusit kuinka ylivoimanen barca on!

Poista
    2. Tuo johtuu siitä ettei vastustajia kiinnosta.

Poista
  6. Mv, mitä mieltä olet tästä tyypistä youtubessa?

Hän väittää sinisilmäisesti Ronaldon olevan parempi mutta silti tuhlaa elämästään vähintään 5-6 tuntia päivässä Messin vihaamiseen youtubessa. Tästä henkilöstä tulee mieleen sinä koska viha sokaisee, mutta tosin tämä henkilö on mennyt vähän pidemmälle.

Vastaukset
    1. Kyseinen henkilö osoittaa miksi Anti-BFC:n taistelu ei ole turhaa. Yritän jossakin vaiheessa rekrytoida hänet Anti-BFC:n jäseneksi.