lauantai 1. joulukuuta 2012

Kiinnostusta havaittavissa, vähän


Ottelusta Athletic Bilbao:ta vastaan tuli odotetun tylsä. Athletic ei vaivautunut laittamaan viime kauden parasta maalintekijäänsä avaukseen, eli eipä Athleticia edes kiinnostanut kovin kummoisesti. Parin filmausta tietenkin alkuun. FC Barcelona saa kulmapotkun, Pique unohdetaan maalin eteen vapaaksi noin kymmenen sekunnin ajaksi ja lopulta surkean potkutekniikan omaava Pique saa laittaa pallon tyhjiin.

Seuraavaksi Messi pääsee keskeltä läpi. Nosto on menossa ohi maalin, Athleticin puolustaja potkaisee pallon yläpesään. Tämä maali jostain syystä merkittiin Messille. Tässä se nähdään, Messille pitää saada maaleja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä. Selvempää omaa maalia, joka merkitään hyökkääjän nimiin, saa hakea. Tämä viimeistään osoittaa koko Espanjan liigan suosivan Messiä. Pienenä plussana Athleticin pelaajaa sentään kiinnosti yrittää. Toisaalta koska veto olisi mennyt ohi, voidaan todeta Athleticin puolustajan antaneen Messille ylimääräisen maalin. Eli kiinnostus oli lopulta antaa Messille maali tyhjästä. Ei kannata ihmetellä miksi Messi rikkoo ennätyksiä kun vastustajat tekevät maalit Messin puolesta. Asia on vielä selvityksen alla (eli oliko Messin maali vai ei).

Euroopan paras pelaaja (heh heh) Iniesta on tehnyt liigassa peräti yhden maalin hyökkäävän keskikenttäpelaajan tontilta. Peruspakki Adriano teki neljännen maalinsa puolustajan tontilta. Osoittaa Iniestan yliarvostuksen.

Fabregas laittoi neljännen tyhjiin. Athletic puhkoi yhdellä syötöllä FC Filmaajien puolustuksen. Ibai Gomez yksin läpi, kylmä viimeistely 4-1.

Messi sai jopa itse pallon maaliin kun hänet unohdettiin maalin eteen noin 10 sekunnin ajaksi ilman sen kummempaa vartiointia. Puolustajia ei lähelläkään kun Messi saa laittaa vapaasti 5-1.

Loppupeli sujui tapahtumitta ellei näytettä Messin surkeista pääpelitaidoista lasketa.

32 kommenttia:

  1. messi on paras :D ja barca :D
    t. narktos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. missi on homo :D ja uefa :D
      t. sotkran

      Poista
  2. Niin saa nyt sitten nähdä jääkö maali todella messin nimiin.
    No positiivista että jutussa oli ainakin yksi negatiivinen asia mikä oli oikeasti totta.

    Niin joo,kertoo paljon sun ymmärryksestä arvioida pelaajia maalimäärän perusteella kun kyseessä ei ole hyökkääjä.

    Iniestasti vielä että Rautiaisen Pasi antaisi palkinnin iniestalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea sanoa, ehkä, ehkä ei.

      Iniesta on hyökkäävä keskikenttäpelaaja joka ei kuitenkaan osaa tehdä maaleja vaikka niitä puolustajatkin osaa tehdä samassa joukkueessa. Huikeaa.

      Rautiaisen Pasi taitaa olla Barca-fani. Ei kukaan järkevä antaisi korkealle arvostettua palkintoa tuollaiselle keskinkertaiselle filmaajanepparille.

      Poista
    2. No turha sun kanssa väitellä,mutta rautiainen kyllä fanittaa poolia ja bayernia.Toki varmaan pitää barcasta messistä ja iniestasta,mutta kuka normaali ihminen ei pitäisi (ja ei sinä et ole normaali).
      Et tainnut tuota pasin juttua nähdä joten sanon vielä että:
      Häneltä kysyttiin miksi englannin liigasta ei tule pelaajia ballon d'orin "loppukahinoihin" niin vastaus oli että Messi,Ronaldo,Iniesta ovat vain yksinkertaisesti eri tasolla pelaajina.

      Iniesta tekeekin aina silloin tällöin maaleja kuten vaikka mm-finaaleissa ja cl välierissä.Iniestan rooli joukkueessa nyt ei vain ole maalintekijä toisin kuin vaikkapa chelsean lambardilla on/oli.On toki totta että iniesta toisinaan hukkaa maalipaikkoja,mutta eipä tuolla väliä kun joukkueessa on kaveri joka paukuttaa maaleja kauden aikana enemmän yksin kuin keskitasoa parempemman joukkueen pelaajat yhteensä.

      Poista
    3. Normaali ihminen tajuaa Messin ja Iniestan olevan pelkkää hypetystä. Pelaajia jotka sulavat kovissa paikoissa.

      Iniesta on filmaajana eri tasolla ja Messi saa pistää palloja tyhjiin.

      Iniesta teki MM-finaalissa vasta filmattuaan vastustajan ulos. CL-välierissä osui koska tuomari ei uskaltanut antaa rankkaria

      Ai että koska Messi tekee paljon maaleja Iniesta on paras koska hänen ei tarvitse tehdä?

      Poista
    4. Itse näen asian niin että jos pelaaja pelaa esim.1-2 kautta hyvin tai erinomaisesti voi kyseessä olla vain hypetys,mutta kyseiset kaverit ovat pelanneet absoluuttisella huipulla jo pitkään joten ei ole kyse siitä.

      Iniesta ei ole lähellekkään pahimpia filmaajia vaikka silloin tällöin "korostaakin" rikkeitä.

      Miten tehdään maali parhaalla tai varmimmalla tavalla? no palloa pyöritetään ja syötellään niin että joukkueen viimeistelijä saa pistää pallon käytännössä tyhjiin sitä paitsi messi tekee paljon siis paljon maaleja muutenkin kuin tyhjiin.

      siinä mm-finaalin tilanteessa ei ollut kyse todellakaan filmistä ja miten tuomarin rankkariratkaisut vaikuttavat itse iniestan maaliin?

      Poista
    5. Millä ihmeen absoluuttisella huipulla?

      Iniesta yleensä ratkaisee vasta filmaamisen jälkeen.

      Eli Messi tekee maaleja vain koska muut tekevät hänelle varman paikan?

      Iniesta filmasi ensin vastustajan toisen topparin ulos ja teki vasta sitten maalin. Rankkarituomioilla Chelsea olisi ratkaissut ottelun eikä sen jälkeen kukaan muistaisi Iniestan mahdollista maalia.

      Poista
    6. No milläköhän??

      Sinä näet filmaamista vihalasien takaa.Todellisuudessa barcan pelaajia vain rikotaan niin paljon että se voi siltä jopa näyttää.

      Eikö se ole hyökkääjän tehtävä?? olla oikeassa paikassa?
      Messin erottaa muista huipuista vain että hän pystyy myös ratkaisemaan yksin jos tarve vaatii esim.vaparit pitkät kuljetukset(joihin kukaan muu ei noissa vauhdeissa pysty) ja lisäksi mahtavat syöttökombinaatiot.

      Ei edelleen ollut filmi.Niin ei varmasti olisi,mutta meni niitä tuomioita myös chelsean eduksi ja jos ei niin silloin kukaan ei muistaisi chelsean kärmimistä tuomioista.

      Poista
    7. Eikä rikota, FC Filmaajat filmaavat jatkuvasti eikä siinä ole mitään ihmeellistä.

      No siinähän se onkin ettei Messin ansio ole juuri muuta kuin laittaa palloa tyhjiin. Messi ratkaisee yksin? Esimerkkejä tapauksista joissa Chelseaa vastaan Messi ratkaisee yksin.

      Tuossa esimerkki Iniestan filmistä aiemmin samassa ottelussa http://www.youtube.com/watch?v=9gZy2agnHfU

      tuomioita Chelsean eduksi? Eipä niitä näkynyt, sen sijaan FC Filmaajien eduksi meni useita http://www.youtube.com/watch?v=VGSFW5W8HoI

      Poista
    8. Esimerkkejä tapauksista joissa Chelseaa vastaan Messi ratkaisee yksin.

      Vau löydät yhden joukkueen jota vastaan messi ei ole kummoisesti onnistunut.Paitsi että antoi siihen iniestan maalin 2009 syötön.

      Poista
    9. Sinipartio on nollannut Messin joka kerta.

      Vahinkoja sattuu, mutta siinä ottelussa tuomari auttoi melkoisesti.

      Poista
  3. "Euroopan paras pelaaja (heh heh) Iniesta on tehnyt liigassa peräti yhden maalin hyökkäävän keskikenttäpelaajan tontilta. Peruspakki Adriano teki neljännen maalinsa puolustajan tontilta. Osoittaa Iniestan yliarvostuksen."

    Tämä kommentti osoittaa sen, että et ymmärrä jalkapallosta yhtään mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osoittaa että ymmärrän paljon.

      Poista
    2. Osoittaa sen, että osaat arvostaa pelaajia pelkästään tehtyjen maalien perusteella(huonosti silloinkin).

      Lisäksi "Peruspakki Adriano" kertoo kaiken lopun mahdollisen. Toisaalta minkäs kukaan sille voi, että olet vaajaamielinen.

      Poista
    3. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja, Euroopan paras, ei tee maaleja. Täh?

      Eipä Adriano juuri muuta ole kuin peruspakki.

      Poista
    4. Oletko kuullut sellaisesta asiasta kuin syöttäminen?

      Adriano on aika hyökkäävä puolustaja. Sevillassa pelasi enemmän keskikentällä. Peruspakki ei missään nimessä.

      Poista
    5. Olen kuullut syöttämisestä. Miksi mm. Fabregas antaa enemmän maalisyöttöjä?

      Peruspakilla viittasin pelaajan tasoon, ei kovin kummoiset taidot.

      Poista
  4. "Pique unohdetaan maalin eteen vapaaksi noin kymmenen sekunnin ajaksi ja lopulta surkean potkutekniikan omaava Pique saa laittaa pallon tyhjiin."

    Siltikin aivan liian hyvä Portugalille, Saksalle, Hollannille...

    VastaaPoista
  5. Näin psykologian tohtorina, että jalkapallon suuren ystävänä on pakkoa sanoa että, samalla tavalla kun lapsi hakee huomiota vanhemmiltaan, ne kapinoivat. Ja tämä vaikuttaa jonkun ihmisen avun huudolta. Sinulla on paljon mielenkiintosia näkemyksiä, mutta "pointeiksi" niitä nyt ei varmasti kukaan allekirjoita. Kirjoitus asusta ja asenteestasi näin vanhempana tohtorina voisin todeta että kärsit megalomaniasta, jossa eletään oman aggression ja fantasian välimaastossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa että vanhempi tohtori? Mitäs onkaan tullut vastaan. Lakimies, lääketieteen lisensiaatti...

      Tämä blogi tuntuu keräävän koulutettuja ihmisiä :D

      Poista
    2. Ja miten se minuun liittyy? Tulin lukemaan kun sain vinkin mailiin. Fiksu ihminen jättäisin tälläiset huuhaa blogit kirjottamatta, ja keskittyisi johonkin positiiviseen, vaikka omien ongelmien hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Suomessa on todella paljon nuoria syrjäytyneitä että vähän vanhempiakin mielenterveydestä kärsiviä ihmisiä, syrjäytyminen on ongelma ja mielenterveys asiat sairauksia. Kumpaakin on mahdollisuus saada ilmaista hoitoa. Me suomalaiset ollaa jääräpäisiä, ja sitä kautta joskus vaikeasti taivuteltavissa uskomaan että kaikki ei ole ihan hyvin, tai mikä on hyväksi itselle. Minä en tiedä minkälaiset päivärutiinit sinulla on, käytkö töissä, onko harrastuksia ja onko terveet ystäväsuhteet kunnossa. Mutta yhden asian huomasin, näytät tuhlaavan todella paljon aikaa asiaan josta et pidä, siihen syyt ovat moninaisia, mutta henkisesti terve ihminen ei toimi näin. Ehdotan että ottaisit heti maanantaina yhteyttä omaan lääkäriisi, painottaen että käyttäytymisesi on todella harvinaista ja siihen löytyy hoitoa!

      Poista
    3. Mv, ota nyt neuvo vastaan, pohjimmiltaan sinäkin olet varmasti normaali ja ammattiavulla voit parantua

      Poista
    4. "Mutta yhden asian huomasin, näytät tuhlaavan todella paljon aikaa asiaan josta et pidä, siihen syyt ovat moninaisia, mutta henkisesti terve ihminen ei toimi näin." - Paljon aikaa? Anti-BFC:n ajankäyttö kiinnostaisi sinua enemmän. Tämä blogi ei paljoa aikaa vie.

      Hah: Olen normaali enkä näe aihetta parantua normaalista.

      Poista
  6. Iniesta: 9 La liga peliä 1 maali 6 syöttöä

    On se kummallinen asia kun unohdat aina mainita muut merkittävät kriteerit.
    Eikös sen keskikentän työ ole luoda peliä ja ruokkia hyökkääjiä?
    Moneltako keskikenttä pelaajalta löytyy 9 pelin jälkeen 6 maalisyöttöä?

    Mitä Adrianon maaleihin tulee niin pitäshän sinun kaikkitietävänä tietää et Barcan laitpakit on usein hyökkäyksen kärjessä ja että kaikilla pelaajilla on lupa nousta.

    Ainiin unohdin ettet ymmärrä pakkien nousuja kun kurapallossa ne on pultattu oman maalin eteen ja jos teet jonkun muun ratkaisun kun pitkä päähän niin istut seuraavat pelit penkillä.
    koska et noudattanut Brittiläistä pelaajat juoksee kiskoilla taktiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa niin tosiaan pieni lisäys.
      sun tietämys näköjään on taas 0 tasoa.
      Adriano on kaikkea muuta kuin peruspakki.
      Tais Sevillassakin olla enemmän pelejä wingerinä kuin laitapakkina.

      Taas nähtiin ettet todellisuudessa tiedä Barcelonasta tai sen pelaajista mitään.

      Ja varmasti tiedät myös sen että Pique aloitti uransa hyökkääjänä joten ei maalinteko ole outo asia.

      Poista
    2. Fabregasilla on 9 maalisyöttöä. 6 ottelun jälkeen 7. Jopa samasta joukkueesta löytyy parempi maalisyöttöjen antaja.

      Entä sitten? Vaikka laitapakit nousevat, ovat hyökkäävät keskikenttäpelaajat silti enemmän hyökkäyksessä.

      - Sevillassa Adriano pelasi usein puolustajana koska Alves pelasi ylempänä. Adrianon parhaat tehot Sevillassa yhdellä kaudella taitavat olla 39 ottelua, 6 maalia, 3 syöttöä. Muuta kuin peruspakki?

      Osoittaa että tiedän enemmän kuin sinä.

      Ai Pique aloitti uransa hyökkääjänä? Puyol taisi aloittaa myös. Aika moni juniori pelaa täysin eri pelipaikkaa kuin missä pelaa myöhemmällä iällä.

      Poista
  7. Messin veto oli menossa maaliin!
    Jos pallo on esteettömästi menossa maaliin ja puolustavan joukkueen pelaaja koskee palloon muuttamatta lopputulosta tulee maali merkitä hyökkäävän pelaajan nimiin.

    Tuonkin varmasti kaikkitietävä MV tiedät.

    Vai oletko sitä mieltä että kaikki vedot jotka osuu vastustajan pelaajaan tulee merkata OG merkillä?

    Ei tulis kurapallossakaan muuta kuin omia maaleja kun aina se johonkin pelaajaan siellä BUSSISSA osuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messin veto ei ollut menossa maaliin ja puolustaja ei pelkästään koskettanut vaan potkaisi pallon maaliin. Eli täysin selvä oma maali.

      Pallo osuu vastustajaan ja vastustaja potkaisee pallon maaliin on hieman eri asioita.

      Poista
  8. Tuossa luin tuota kirjoitusta uudestaan huomasin ettet näköjään tiedä La ligasta mitään!!
    Fernando Llorente on istunut koko alkukauden penkillä ja tullut vaihdosta kentälle. Peliaikaa ei tule koska Llorente haluaa vaihtaa seuraa eikä täten kuulu Bielsan suunnitelmiin.

    Otahan nyt asioista selvää ennenkuin kirjotat.

    Tiivistelmä: Taas MV:n säälittävä yritys todistaa jotakin.
    Todellisuudessa todisti taas vain tietämättömyytensä jalkapallosta ja miten pakkomielteinen huomion haku ja vihalasit vaikuttaa hänen arvostelukykyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luuletko etten tiedä?

      "Athletic ei vaivautunut laittamaan viime kauden parasta maalintekijäänsä avaukseen" - Pitääkö paikkaansa?

      Jos pitää, kirjoitin totuuden. Ellei, kerro miksi ei.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.