keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Litmanen: Afellay ihan pihalla

Päivän ainoa FC Barcelonan edustaja(?) EM-kisoissa esitti säälittävän surkean esityksen Saksaa vastaan. Jari Litmasen sanoin, Afellay oli ihan pihalla, eikä vaihtokomennus puoliajalla ole yllätys.

Afellay on surullinen esimerkki pelaajasta, joka lähtee tuhoamaan uransa FC Filmaajiin. Huomista Espanjan ottelua odotellessa pääsee katsomaan FC Filmaajista vapaata ottelua 45 minuuttia.

97 kommenttia:

  1. Ei sen enempää pihalla kuin Ronaldokaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai koko hollannin joukkue. Säälittävää räpeltämistä.

      Poista
    2. - Ronaldo sai sentään jotain aikaan.

      - RvP teki sentään maalin.

      Poista
    3. Ronaldo ei saanut mitään aikaan. Huonompi kuin Afellay.

      Poista
    4. Ronaldo sai sentään paikkoja. Afellay ei edes niitä.

      Poista
    5. Oli paska koko pelissä, ei paikat kelvannut.

      Poista
    6. Mutta järjesti muille lukuisia paikkoja.

      Poista
    7. En naurata, koska katsoin ottelun.

      Poista
  2. Jatkan tänne muista aiheista, ettei tarvi etsiä aina mihin vastata.

    Sen mitä ottelua kerkesin katsomaan, niin Van Persie tuhlasi ottelun alussa parikin maalipaikkaa. Tuurimaalin sentään sai tehtyä. Ja koko hollannin pelaajisto oli ulapalla.

    Hienosti vedit taas yhden lauseen kokonaisuudesta ulos. Plus Afellayn kausi oli hyvin rikkonainen loukkaantumisista. Ei voi odottaa huipputulosta EM- kisoista sen jälkeen.

    CRonaldo se vasta pihalla olikin. Jokainen step-over harhautus päättyi pallonmenetykseen. Hyvä ettei itkua vääntänyt Varelan maalin jälkeen, kun joku vaihtopelaajakin onnistuu paremmin.

    Hienosti muuten olet edelleen ohittanut Chechin neljän maalin imuroinnin Venäjää vastaan. Ottaako koville?

    Mitä todisteita minulta haluat?
    Minun todisteeni on se ettei mitään tuomioita, ei edes epäilyjä sopupelien suhteen ole. Saatika ettei jotain olisi kiinnostanut, ei epäilyjä ei "rikosta".

    Ja edelleen muut filmaavat yhtälailla, mene katsomaan sieltä sinun oikeuskirja Youtubesta, jonka perusteella jakelet muutenkin tuomioita täällä.
    Siellä on helppoa saada joku näyttämään hyvältä tai huonolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että muutkin ovat innostuneet painamaan tämän narsismiin taipuvaisen tyhmyrin edesottamuksia alaspäin. Helppohan se on kehäpäättelyillä päteä, sääli vaan, että mitään uutta ne eivät tuo keskusteluun ja antavat vastapuolelle syyn nauraa avoimesti.

      En tässäkään avaa edellämainittua toimintatapaa, vaikka vain kiusallani, koska MV paljasti edellisissä vastauksissaan omaavansa alakoululaisen sivistystason.

      Sen voin tähän avata, että dopingluokittelun alla on mitä tahansa lääkeaineita, joilla voidaan parantaa tuloskuntoa. Mutta käytettäessä niitä oikein ja luvallisesti WADA:n osoittaman työryhmän antamien ohjeistusten mukaan, jotka perustuvat pitkittäistutkimuksilla luotuihin metabolisiin lääketieteen raja-arvoihin, ei voida puhua dopingista vain lääkehoidosta.

      Dopingiksi määritellään siis:
      1. Tiettyjen lääkeaineiden luvaton käyttö
      2. Testitulosten manipulointi
      3. Sellaisten lääkeaineiden käyttö, joita ei ole virallistettu
      4. Testien pakoilu

      Jos siis yhdistät ihmisen ja sanan "doping" yhdistät hänet suoraan rikokseen.

      Tämä oli nyt kolmas kerta kun asia on tuotu esille, josko tämä riittäisi. En tosin usko, koska MV on paljastunut poikkeuksellisen tyhmäksi ja sivistymättömäksi ihmiseksi.

      Hienoa analyysia lekurilta aiemmassa viestiketjussa. Säälittävää provoilua, asian siirtämistä pikkujuttuihin ja aivan naurettavia esimerkkejä MV:ltä (ehdottomasti hauskin esimerkki, oli tuo: jos et kykene nostamaan penkiltä x kiloa, niin olet sairas. :) jessus miten tyhmä voi ihminen olla.)

      Toisaalta mitäpä muuta voimme odottaa täysin sivistymättömältä, mutta narsismiin taipuvaiselta yksilöltä.

      Lekurin lanseeraama "turhake" muuten kuvastaa MV:tä oikein hyvin.

      Niin ja tässä muuten en sorru kunnianloukkaukseen, sillä kaikki edellinen on todistettavissa tässä blogissa, niin kehäpäätelmät, narsismiin taipuvaisuus, sivistymättömyys, tiedon yhdistämisen poikkeuksellinen hankaluus (sanalla sanoen tyhmyys) ja teitoinen valheiden levittäminen on luettavissa täältä, ja yhdistettävissä MV:hen.

      Sen sijaan MV:tä voitaisiin epäillä kunnianloukkauksesta viitaten tietoiseen valehteluun, jonka pykälät selkeästi yhdistävät kunnianloukkaukseen.

      Poista
    2. Assassin: RvP teki loistavan maalin heikommalla jalallaan. Ei mikään tuurimaali.

      Minkä hiton takia Afellay sitten on Hollannin avauksessa, ellei voi odottaa muuta kuin paskaa?

      Kuinka moni muu pelaaja kuin C. Ronaldo edes yrittää vastaavaa määrää stepovereita?

      Ai niin Cechin imurointi, no eipä siellä ollut yhtäkään todellista imurointia. Vetoja jotka olisi voinut torjua. Vertaa vaikka Kreikka ottelun imurointiin.

      Ahaa, eli kun ei ole tuomittu sopupeleistä, niitä ei ole tapahtunut. Ei Italiassakaan ollut tapahtunut ennen kuin tuomittiin oikeudessa. Mutta nehän tehtiin aikaisemmin eikun...

      Muut eivät filmaa yhtä paljon kuin FC Filmaajat ja Espanja.

      - Olen täysin samaa mieltä tuosta nauramisesta.

      Entä sitten? On myös aineita jotka eivät ole dopingia vaikka kuinka väärin käyttäisi.

      Mistä sait tuon neljän kohdan listan?

      "Jos siis yhdistät ihmisen ja sanan "doping" yhdistät hänet suoraan rikokseen." - No voi LOL. Et ilmeisesti lue mitä media kirjoittaa?

      "Tämä oli nyt kolmas kerta kun asia on tuotu esille, josko tämä riittäisi." - Ei riitä. Otetaan Google avuksi. http://www.businessinsider.com/the-problem-with-the-lance-armstrong-doping-investigation-2011-1

      Huomaatko missä yhteydessä käytetään sanaa doping? No niin. Todisteita käytöstä ei tuossa vaiheessa ollut.

      Tuossa "jos et kykene nostamaan penkiltä x kiloa, niin olet sairas." asiassa on selvä logiikka. Messi kuulemma oli sairas koska pituuskasvu ei ollut normaalia. Voidaan määrittää myös "normaali" raja penkistä nostamiselle. Rajan alle jäävät ovat sairaita joille pitää sallia douppaus, jotta pääsevät muiden tasolle.

      Alat tarjoamaan tätä blogia todisteena? Voi huoh. Blogi on muuten edelleen pystyssä eikä haastetta oikeuteen ole tullut.

      Viimeiseen kappaleeseen, ei voi kuin ihmetellä miksi jaksoit kirjoittaa noin paljon.

      Poista
    3. Tuolta löytyy kaikki tarpeellinen tieto liittyen dopingrikkomuksiin

      http://www.antidoping.fi/resourcedisplay.cfm?resfile=7a95b602-0627-401c-844c-5fea429d0e9f


      Epäillään dopinrikoksesta, ei syytetä epäillään, osaatko englantia? Ja niin osoitit olleeni oikeassa. Sana doping viittaamassa ihmiseen -> rikosepäily uutinen.

      Sana metabolinen on varmaan jälleen vieras sinulle. Messin pituuskasvu johtui hormonien vajaudesta, hormonien vajaus on sairaus. Ja se voidaan huomata lääketieteellisisn testein. Olet kyllä auttamattoman tyhmä ihminen.

      Poista
    4. Eipä sieltäkään kovin selkeää tietoa löydy, ehkä siksi sitä käytetään väärin.

      Itsehän juuri sanoit: "Jos siis yhdistät ihmisen ja sanan "doping" yhdistät hänet suoraan rikokseen." Taas puhuit itsesi pussiin.

      Millä perusteella käsien lihasheikkous ei johtuisi sairaudesta? Sekin pitäisi saada doupata muiden ihmisten tasolle. Lääketieteellisillä testeillä ei tässä suhteessa ole mitään merkitystä.

      Poista
    5. jos se johtuu se voidaan hoitaa. Mutta sitäpä ei testata noin.. Messiä ei voida epäillä rikoksesta, hänellä on lupa hoitoon. Tässä tapauksessa en puhunut itseäni pussiin, kuten hyvin itse tiedät, omine kehinesi.. Aina kun puhutaan dopingrikkeistä, lääketeidettä ei vaan void sivuuttaa. Olet totaalisen ulalla kun näin väität.

      Väännän taas rautalangasta, koska olet niin auttamattoman onneton älykkyydeltäsi:

      Messin pituuskasvu oli sairauden oire -> sairauden hoitoon on ainoa lääke kasvuhormoni -> TUEc sallii kasvuhormonin käytön hoitona -> messi ei ole syyllistynyt dopingrikkomukseen -> hänen yhteydessään sanan "doping" käyttö on epäoikeudenmukaista.

      Osoitetaan MV:n kaksinaismoralismi:

      Relevantti tieteellinen tieto nimitetään nippelitiedoksi -> ei anneta nippelitiedon määritelmää -> sorrutaan näpräykseen viittaamalla typoihin -> typoihin viittaminen on nippelitiedon omaista näpräämistä.

      Relevantin tiedon ja älykkyyden nimeäminen nippelitiedoksi on muuten jälleen yksi huonon keskustelijan oire.

      Osoitetaan MV:n kehäpäättely:

      Olen ollut joskus oikeassa -> siksi olen taas oikeassa -> olen taas oikeassa, koska olen ollut joskus oikeassa. (Päättymätön letka, joka osoittaa todellista ymmärtämättömyyttä, sama pätee valioliiga hehkutukseen, tuomarivirhe mutuiluihin) Kehäpäättelyllä saa kyllä sen viimeisen sanana, mutta leimautuu totaalisen idiootiksi vähääkään asioista ymmärtävien kanssa.

      Eipä muuten paljon selkeämmin voi dopingasioita esittää kuin lakitekstinä, taisi vaan olla vähän liian vaikeaa sivistymättömälle.

      Poista
    6. "Assassin: RvP teki loistavan maalin heikommalla jalallaan. Ei mikään tuurimaali."

      Osui vahingossa palloon, yritti vetää toiseen kulmaan.

      "Minkä hiton takia Afellay sitten on Hollannin avauksessa, ellei voi odottaa muuta kuin paskaa?"

      En tiedä, en ole Hollannin valmentaja.

      "Kuinka moni muu pelaaja kuin C. Ronaldo edes yrittää vastaavaa määrää stepovereita?"

      Ei kukaan, koska se on naurettava harhautusyritys, jota käyytävät CRonaldo ja puistfutiksen pelaajat läpällä.

      "Ai niin Cechin imurointi, no eipä siellä ollut yhtäkään todellista imurointia. Vetoja jotka olisi voinut torjua. Vertaa vaikka Kreikka ottelun imurointiin."

      Siis mitä? Ei todellista imurointia vaan vetoja jotka olisi voinut torjua. Eikös tuo ole imruointia jos ne olisi voinut torjua. Voi voi poika ku puhuit itsesi pussiin.

      Kukaan Italiassa ei silloin epäillyt sopupeliä. Joten älä sinäkään epäile, ennen kuin tulee oikeita faktoja kuten Italiassa.

      Missä todisteet? Onko tehty tilastoja asiasta. Kyllä mm. Chelsea filmasi enemmän Barcaa ja Bayernia vastaan.

      "Eipä sieltäkään kovin selkeää tietoa löydy, ehkä siksi sitä käytetään väärin."

      Löytyy ihan selkeät tiedot, et vain ymmärrä niitä. Tällä todistat miten paljon mutuilet asiasta.

      Tuossa mitään pussiin puhumista ollut. Aina kun sanot että joku puhui itsensä pussiin, siinä ei ikinä ole ollut pussiin puhumista. Tätä kutsutaan huomion vetämisestä pois, kun ei löydy oikeita kunnon argumenttejä.

      Siis mitä vittua nyt taas? Vähän eri asia jäädä 140 senttiseksi, kun nostaa 100 kiloa penkistä. Tosin jos jollain oikeasti olisi joku hormoonallinen toimintahäiriö, joka estäisi lihaksia kasvamasta esim. ettei jaksaisi nostaa edes 5 kiloa, niin kyllä hormonihoitoa sallitusti saisi.

      Miten kaveri joka hormonihoidon jälkeenkin on 169 pitkä, on voinut saada jotain hyötyä siitä? Eri asia jos olisi ollut hormonihoidon jälkeen 2 metriä pitkä. Tosin tässä kohtaa olisi annettu liikaa hormoneita --> kiellettyä.

      Yhtä epäreilua se Björgenin hiihdossa käyttämä astmalääkekin on, eikä kukaan siitä valita tai mitään blogeja pidä. Tosin erona on se, että Björgen käyttää sitä tälläkin hetkellä. Messi käytti hormoneja 10 vuotta sitten. Ei vaikuta nykyaikaan mitenkään.

      Poista
    7. - Mistä vedit rikoksen tähän?

      Johan selitin moneen kertaan että media käyttää sanaa doping vaikka sen käytöstä ei olisi jäänyt kiinni. Messi on käyttänyt dopingaineeksi luokiteltavaa ainetta.

      Melkoista soopaa tuo kehäpäättelyhomma.

      "Eipä muuten paljon selkeämmin voi dopingasioita esittää kuin lakitekstinä, taisi vaan olla vähän liian vaikeaa sivistymättömälle." - Et siis tiedä asiasta mitään etkä varsinkaan tajua, joten vetoat lakitekstiin joka tässä tapauksessa on täysin merkityksetöntä.

      Assassin: Ai vasempaan kulmaan vai? ei näyttänyt siltä.

      "En tiedä, en ole Hollannin valmentaja." - Hollannin valmentaja ei tajua yhtä paljon kuin minä?

      "Ei kukaan, koska se on naurettava harhautusyritys, jota käyytävät CRonaldo ja puistfutiksen pelaajat läpällä." - On muuten tehokas harhautus maalimäärien perusteella.

      "Siis mitä? Ei todellista imurointia vaan vetoja jotka olisi voinut torjua. Eikös tuo ole imruointia jos ne olisi voinut torjua. Voi voi poika ku puhuit itsesi pussiin." - Imurointi on sitä että veto jonka ei pitäisi mennä maaliin menee maaliin. Tuollaiset "huipputorjunnalla otettavissa" eivät ole imurointeja.

      "Kukaan Italiassa ei silloin epäillyt sopupeliä. Joten älä sinäkään epäile, ennen kuin tulee oikeita faktoja kuten Italiassa." - Aika moni kuule epäili.

      "Missä todisteet? Onko tehty tilastoja asiasta. Kyllä mm. Chelsea filmasi enemmän Barcaa ja Bayernia vastaan." - Todisteet näkee kun katsoo peliä.

      "Löytyy ihan selkeät tiedot, et vain ymmärrä niitä. Tällä todistat miten paljon mutuilet asiasta." - Oli miten oli, media käyttää väärin.

      "Siis mitä vittua nyt taas? Vähän eri asia jäädä 140 senttiseksi, kun nostaa 100 kiloa penkistä. Tosin jos jollain oikeasti olisi joku hormoonallinen toimintahäiriö, joka estäisi lihaksia kasvamasta esim. ettei jaksaisi nostaa edes 5 kiloa, niin kyllä hormonihoitoa sallitusti saisi." - Kuka puhui 100 kilosta? Sanoin että pitäisi saada doupata muiden tasolle. Ja ei muuten saa doupata tuolla tavalla mitä sanoit.

      "Miten kaveri joka hormonihoidon jälkeenkin on 169 pitkä, on voinut saada jotain hyötyä siitä?"- 1. Ei ole 140 senttiä pitkä 2. kasvuhormoni parantaa juoksunopeutta.

      "Yhtä epäreilua se Björgenin hiihdossa käyttämä astmalääkekin on, eikä kukaan siitä valita" - Kukaan? Todella moni valittaa.

      Ei vaikuta kun käytti noin kauan sitten hormoneja? Vaikuttaa esim siten että Messi on 169 pitkä eikä selvästi vähemmän. Lisäksi Messin juoksunopeus on parantunut.

      Poista
    8. Assassin: Ai vasempaan kulmaan vai? ei näyttänyt siltä.

      Jaa-a. Silti tuuri maali ja vastustajaa ei kiinnostanut.

      Tajuaa varmasti enemmän, siksi Afellay oli kentällä. Koko Hollanti pelasi paskasti tuurimaalia lukuunottamatta.

      Paitsi CRonaldon maaleista suurin osa on tap-inejä johon ei tuota harhautusta tarvita.

      Kyseessä huippuveskari mielestäsi, olisi pitänyt ottaa huipputorjunnoilla nuo. Eli on vaan paska.

      Jaa, puhuit taas itsesi pussiin. Moni epäili jo silloin sopupelejä Italiassa. Toisin kun nyt ei epäile kukaan muu kuin sinä. Teet tämän liian helpoksi minulle, puhut itseäsi vastaan ihan itse :D

      Ja peleistä päätellen Chelsea filmasi enemmän. Hei haloo?

      Miten media liittyy tähän, että syytät jotain rikoksesta? :D Nyt puhut kyllä ihan aiheen vierestä. Loppuuko argumentit?

      Miksi ei saisi? Se ettei pysty nostamaan 5 kiloa enempää häiritsee huomattavasti arkielämää. Mielestäni täyttää kriteerit hormonien käyttöön. Sama jos Messi olisi jäänyt 140 senttiseksi olisi häirinnyt normaalia elämää.

      Väännetään rautalangasta. Annetaan kasvuhormoneille arvot. Normaali ihminen 100, Messi ennen hormonihoitoa 50. Messi saa hormonihoitoa 50 yksikköä, jotta pääsee 100:n. Miten saa hyötyä tuosta? CRonaldokin doupannut, koska on Messiä nopeampi? Ja moni muu pelaaja.

      Suomalaiset kun eivät pärjää. Mutta samalla tavalla laillinen, koska ilman sitä Björgen ei kykenisi urheilemaan. Samalla tavalla kuin Messi ilman hormonihoitoa.

      Apua! Messin pituus onkin niin huima nyt, että saa ratkaisevaa apua jalkapalokentille siitä. Katso yllä.

      Messin peli perustuu myös loistavaan pelinlukutaitoon ja äärimmäiseen pallotekniikkaan, jossa pallo pysyy lähes liimattuna jalassa. Niitä ei tietääkseni dopingilla hommata.

      Poista
    9. Miksi MV vielä valitat tuosta hormoni asiasta? Myönsit itsekin että se on täysin laillinen hoitomuoto.

      Poista
    10. MV saivartelee viedäkseen huomion muualle:

      Esillä olleessa artikkelissa "doping" viittasi rikosepäilyyn, joka on viittaus rikokseen. Kehtaa vielä syyttää muita nippelitiedosta, kun itse saivartelee järkyttävästi. Ei todellakaan voi edes lusikalla vaatia, jos on maustemitalla annettu.

      Media ei käytä Dopping sanaa väärin, vaan tyhmänä ihmisenä MV:lle täytynee selittää mitä tarkoitetaan sanalla "viittaus" ja "yhdistys". Jutuissahan doping on aina yhdistetty rikosepäilyyn tai suoraan rikokseen. Myös rikosepäily viittaa rikokseen. Täytyykö sinulle kaikki vääntää rautalangasta, kuin viisi vuotiaalle lapselle.

      Tuo lakiteksti vastasi juurikin täydellisesti MV:n esittämään kysymykseen dopingrikkomuksista, ja sitten hän kehtaa väittää, ettei sillä ollut tilanteeseen merkitystä. Valehtelua vai tyhmyyttä? Päättäköön itse.

      Lisää saivartelua luvassa naurettavassa penkkiesimerkissä, joka on muuten kammottavuudessaan edelleenkin omaa luokkaansa.

      Assasinille muuten tiedoksi, että hormonihoidolla ei edes saavuteta normaalilaa. Messin hormonituontanto on tällä hetkellä 92-95% terveen ihmisen vastaavasta. Tästä voi tietenkin vetää johtopäätöksen, että metabolisilla hoidoilla ei olla saavutettu mitään etua normaaliin tilaan verrattuna, vaan Messi on vieläkin metabolisilta ominaisuuksiltaan normaalia ihmistä jäljessä. Näin ollen suorituskyvyn rajat ovat myös alempana kuin normaalilla ihmisellä.

      Tämä on kiistämätöntä. Saivartelijalta kun loppuu argumentit on hänen aletteva saivartelemaan.

      Jatketaan MV:n käyttämistä kehäpäätelmistä:

      Platini on barcafani -> tästä johtuen uefa suosii barcaa -> uefan täytyy suosia barcaa, koska platini on Barcafani.

      Jälleen päädyttiin loppumattomaan kehään, jolla kyllä saadaan se viimeinen sana, mutta joka on naurettavaa yhdellä argumentoinnilla leikkimistä.

      Kannattaa katsoa MV:n argumentteja, ne kaikki toimivat tällä tavalla. En tiedä onko tämä tarkoituksen mukaista, jos on olen hänet aliarvioinut, jolloin kyseeseen saattaisi tulla diagnoosi narsismista, jos ei hän on puhtaasti tyhmä.

      Poista
    11. Niin ja mainittakoon, että olen yksi osa aiemmin MV:n tietoon annetusta tutkijakollegiosta, jonka tarkoituksena on tuoda hänen tekstien valheellisuus esiin.

      Kunnianluokkausrikoksesta sen verran, että se on asianomistajarikos, joten juttua ei voida viedä eteenpäin ennenkuin asianomistaja löytyy. Tässä tapauksessa Messi. Ole siis huoleti, mutta toivottavasti ymmärrät, että valheiden levittäminen verkossa on sinänsä rikollista toimintaa.

      Poista
    12. Assassin: Näemmä tämä kommentti jäi aiemmin huomaamatta.

      Ei ollut tuuri maali vaan loistava veto.

      Miten hitossa tap-in ja stepover harhautus toisiinsa liittyvät?

      "Kyseessä huippuveskari mielestäsi, olisi pitänyt ottaa huipputorjunnoilla nuo. Eli on vaan paska." - Oletti puolustuksen hoitavan hommansa myös.

      "Jaa, puhuit taas itsesi pussiin. Moni epäili jo silloin sopupelejä Italiassa. Toisin kun nyt ei epäile kukaan muu kuin sinä. Teet tämän liian helpoksi minulle, puhut itseäsi vastaan ihan itse :D" - Moni epäilee, älä selitä valhetta.

      "Ja peleistä päätellen Chelsea filmasi enemmän. Hei haloo?" - Ei hitossa filmannut.

      "Miten media liittyy tähän, että syytät jotain rikoksesta? :D Nyt puhut kyllä ihan aiheen vierestä. Loppuuko argumentit?" - Liittyy siten että media syyttää myös.

      "Miksi ei saisi? Se ettei pysty nostamaan 5 kiloa enempää häiritsee huomattavasti arkielämää. Mielestäni täyttää kriteerit hormonien käyttöön. Sama jos Messi olisi jäänyt 140 senttiseksi olisi häirinnyt normaalia elämää." - Miten normaali elämä ja jalkapallo liittyvät toisiinsa?

      "Väännetään rautalangasta." - Messi saa ottaa vaikka mitä dopingia kunhan pysyy poissa huippu-urheilusta.

      Björgenin ei sitten tarvitse pystyä urheilemaan.

      Messi saa ratkaisevaa apua pituudestaan, verrattuna siihen että se olisi 140 senttiä.

      "Messin peli perustuu myös loistavaan pelinlukutaitoon ja äärimmäiseen pallotekniikkaan, jossa pallo pysyy lähes liimattuna jalassa." - Kummastakaan ei olisi apua jos Messi olisi nykyistä hitaampi. Siihen auttoi juurikin doping.

      - Miksi valitetaan Bjärgenin täysin laillisesta hoitomuodosta? No niinpä.

      Luckycharm: Jos sana doping viittaa rikokseen, media syyttää rikoksesta jatkuvasti. Valita ensin suuremmille medioille?

      "Jutuissahan doping on aina yhdistetty rikosepäilyyn tai suoraan rikokseen." - Ei hitossa ole.

      Sillähän ei ole merkitystä, koska Messi on saanut selvää etua dopingiaineita käyttämällä.

      "Lisää saivartelua luvassa naurettavassa penkkiesimerkissä, joka on muuten kammottavuudessaan edelleenkin omaa luokkaansa." - Ei siinä mitään kammottavaa ole. Minkä tahansa synnyinnäisen heikkouden voidaan sanoa johtuvan sairaudesta jonka takia se pitäisi saada doupata muiden tasolle. Miksi vain kasvuhormoni on poikkeus hormonitasosta johtuvissa tapauksissa?

      "Assasinille muuten tiedoksi, että hormonihoidolla ei edes saavuteta normaalilaa." - Ja edelleen kasvuhormoni parantaa juoksunopeutta.

      "Platini on barcafani -> tästä johtuen uefa suosii barcaa -> uefan täytyy suosia barcaa, koska platini on Barcafani."- Tuohan pitää pitkälti paikkaansa. Platini on Barca-fani, UEFA Suosii Barcaa, UEFA:n täytyy suosia Barcaa em syystä.

      Olen älykkäämpi kuin muut, ei siinä muuta.

      Poista
    13. Luckycharm: Esitätkö niitä pitäviä todisteita esittämistäni valheista?

      Poista
    14. Kun katsot tarkasti media viitta aina rikoksiin, rikollisiin tapoihin tai lääkeaineiden väärinkäyttöön käyttäessään sanaa doping. Jos löydät yhdenkin jutun, jossa näin ei ole. Pyydän saada sen esiin, niin teen jutun JSN:ään siitä. Älä siis saivartele.

      Kasvuhormoni kasvattaa juoksunopeutta jos ja vain jos lihasmassa kasvaa. Lihasmassa siis kasvattaa juoksunopeutta. Messin tilanteessa kasvuhormonilla ei ollut tätä vaikutusta. Edelleenkin hänen suorituskykynsä yläraja on noin 95% normaalista. Oletin taas sinulta liikoja, kun kuvittelin, että osaat yhdistää lukemaasi aiemmin sinulle tietoon tuotuihin asioihin. Mutta kun ei, tämä piirre muuten osoittaa tyhmyytesi vastaansanomattomasti.

      "Voidaan sanoa johtuvan.." Määritelmä vaatii aina metabolisen testauksen. Mikäli kehon tuottamat hormonit, verihiukkaset ja muut lääketieteelliset määreet ovat terveen ihmisen tasoilla, ei voida sanoa yhtään mitään. Olet todella heikoilla jäillä. Tai valheellisilla, saat taas itse päättää.

      Mutta se on päätelmänä kehä, jonka vieläpä olet itse kuvitellut. Samalla lailla kun on kehä väittää näin:

      Jumala on olemassa, koska raamattu sanoo niin -> raamattu on jumalansanaa, joten se on totta -> Jumala on siis olemassa.

      Huonoa argumentointia molemmat.

      Oletko sitä mieltä, että jos on joskus käyttänyt hoitona kiellettyä ainetta, ei saisi urheilla?

      Poista
    15. Valheellisuus on muuten eri asia kuin valhe.

      Varsinaisia valheita suollat aina kun yhdistät dopingin Messiin. Nyt kun viimeistään tiedät, että se on väärin.

      Poista
    16. Luckycharm: Ai nyt laajeni kummasti tämä Doping sanaan viittaus? Eikös Messiä voi perustellusti epäillä lääkeaineiden väärinkäytöstä? Voi todellakin, joten nyt meni logiikkasi pieleen.

      Edelleen tutkimusten mukaan kasvuhormonin käyttö lisää juoksunopeutta. Tämän olen moneen kertaan sanonut.

      Millä perusteella määritelmä vaatii aina metabolisen testauksen? Ei tarvitse taas päteä lääketieteen nippelitiedolla.

      Jos vaihtoehtona ovat urheilijat jotka eivät ole, niin ei ainakaan huipputasolla.

      - Katselin Luckycharmin määritelmiä ja sillä perusteella en.

      Poista
    17. Luckycharm: Ai nyt laajeni kummasti tämä Doping sanaan viittaus? Eikös Messiä voi perustellusti epäillä lääkeaineiden väärinkäytöstä? Voi todellakin, joten nyt meni logiikkasi pieleen.

      Tässä taas sorrut valheeseen tai tyhmyyteen. Saat itse päättää. Sinulle on tuotu esille Tuec ( http://www.wada-ama.org/Documents/Science_Medicine/Medical_info_to_support_TUECs/GHD_Child_EN.pdf ) ja lakitekstit (http://www.antidoping.fi/resourcedisplay.cfm?resfile=7a95b602-0627-401c-844c-5fea429d0e9f) , joten ylläoleva on joko valhetta tai totaalista tyhmyyttä.

      . Joten messiä ei voi epäillä mistään, vaan kaikki on läpinäkyvää.

      Poista
    18. Toinenkin selkeä valhe:

      Edelleen tutkimusten mukaan kasvuhormonin käyttö lisää juoksunopeutta. Tämän olen moneen kertaan sanonut.

      Kasvuhormonin käyttö lisää hormonituotantoa, joka lisää lihasmassaa. Lihasmassa lisää nopeutta. Tämä on eri asia, sillä jos hormonilisää käytetään hoidossa lihasmassa ei toteudu. (Kts Fraser, 2004) Tutkimuksessa todetaankin lisähormonin tuottavan hoitojen lopulla 95% normaalista hormonituotannosta, joten lisälihasmassaa verrattuna terveeseen ihmiseen ei hoidolla saavuteta.

      Tyhmyyttä vai valhetta, saat taas itse päättää?

      Poista
    19. Ensin pyydät todisteita:

      "Mistä sait tuon neljän kohdan listan?"

      Josta pääsemme kolmanteen selkeään valheeseen:

      "Et siis tiedä asiasta mitään etkä varsinkaan tajua, joten vetoat lakitekstiin joka tässä tapauksessa on täysin merkityksetöntä."

      Lakitekstissä oli selkeästi löydettynä kaikki, mutta koska olet sivistymätön ja tyhmä, niin et sitä osannut lukea, joten valehtelit sitten yhtäkkiä, ettei sillä olekaan väliä.

      Tyhmyyttä vai valhetta?

      Poista
    20. Totaalinen tyhmyyden osoitus, jonka olen spotannut nyt 6 kertaa:

      "Ei tarvitse taas päteä lääketieteen nippelitiedolla."

      Nippelitieto on turhaa tietoa, jonka taustalla on halu päteä. Esittämämme tieto on ollut relevanttia kaikilla standardeilla. (Standardi= luokitteluarvo, koska kuitenkin se olisi liian hankala sana kaltaisellesi sivistymättömälle luuserille).

      Se, että olet tyhmä ja sivistymätön, etkä ymmärrä täysin yleisiä ja loogisia toimintatapoja ja termejä, ei tee niistä nippelitietoa, vaan sinusta auttamattoman tyhmän. Myös tapasi ignorata (ignore= sivuuttaa, jälleen on käytettävä huonoa suommennosta, kun et kuitenkaan ymmärtäisi termiä muuten) asia, jos et sitä ymmärrä tekee sinusta vain tyhmemmän.

      Nippelitietoa olisi, jos kertoisin kehäpäätelmän keksijän, ja vuosiluvun, jolloin asiasta tehtiin ensimmäinen tutkimus, siis tietoja joilla ei ole mitään väliä.

      Ai niin, sinähän itse muokkaat maailmasi ja teet määritelmäsi.

      Poista
    21. MV:n yleisin ongelma.

      Kaikella antamallamme tiedolla on ollut uskottavat akateemisen diskurssin (= keskustelu, ei kylläkään ihan suoraan tarkoita keskustelua, vaan on laajempi termi, mutta sivistymättömyytesi tuntien, on taas pakko oikoa) kestävät lähteet. Omasi ovat: mutu, mutu, mutu, mutu, mutu, mutu, mutu ja satunnainen goal.com

      Kumpi onkaan uskottavampi tutkijakollegio vai MV mutuineen ja valheineen?

      Poista
    22. Tehtävämme on vastustaa valheellisuutta, tyhmyyttä ja puoluellisuutta. Tämä vihablogi on täynnä tuota kaikkea.

      Kun päälle lisätään argumentaation heikko taso ja onneton lähdeaineisto saadaan yhteen narsismiin viittaava, mutta sivistymätön pätijä.

      Vinkkinä mainittakoon, että argumentaation heikosta tasosta pääset eteenpäin sillä, että keksit mutuillesi ulkopuolisia perusteita. Näin et sorru kehäpäätelmiin, joissa perustelet argumenttisi samalla argumentilla.

      Kun siis näytät uskovan, että Platini johtaa salaliittoa, niin koeta löytää argumentti asian ulkopuolelta ja todista tietosi lähteellä.

      Poista
    23. Luckycharm: Miten niin ei voi epäillä? Onhan mahdollista ett ädiagnoosit kasvuhormonipuutteesta menivät pieleen.

      Tsekkaappa uusi tapaus, jossa naisurheilija paljastui mieheksi. Testeistä meni kyllä läpi.

      Luckycharm: http://articles.latimes.com/2010/may/03/science/la-sci-growth-hormone-20100504

      Luckycharm: Lakiteksti 10 vuoden takaa olisi mukava nähdä myös.

      Luckycharm: Blaablaa seli seli. Tuolla asenteella Bjärgenin astmalääkkeestä olisi turha valittaa. Miksi valitetaan?

      Paljastat ettet ymmrrä asian pointtia.

      Luckycharm: Edelleen et ymmärrä asiaa, joten päteminen lakitekstillä on turhaa.

      Luckycharm: Se mitä kentällä näkyy ei ole sattumaa. Myös oikeuskäsittelyissä riittävän monta "sattumaa" samalla tavalla riittää todisteeksi järjestelystä, jolloin kyseessä ei ole sattuma.

      Poista
    24. Kappas turhake täällä aukoo naamaansa sosiaalitieteiden maisterille, joka meinas tukehtua pullaan. Käski mun tulla takomaan tän pässin päähän pikkuisen järkeä. Mistähän onnettomasta idiotismista aloittaisi, tästä:

      1. "Miksi vain kasvuhormoni on poikkeus hormonitasosta johtuvissa tapauksissa?"

      Itseasiassa TUE:n piirissä on useita hormonihoitoja vaativia sairauksia.

      ADHD (tämä)
      Adrenal Insufficiency (tämä)
      Anaphylaxis
      Androgen Deficiency-Male Hypogonadism (tämä)
      Arterial Hypertension
      Asthma
      Diabetes Mellitus (tämä)
      Growth Hormone Deficiency (adult) (tämä)
      Growth Hormone Deficiency (child. and adol.) (messin vaiva)
      Infertility/Polycystic Ovarian Syndrome (tämä, muuten oman väitöskirjani aihe)
      Inflammatory Bowel Disease
      Intravenous Infusion
      Post Infectious Cough
      Musculosketeletal Conditions (tämä)
      Narcolepsy-Cataplexy (tämä)
      Renal Transplantation
      Sinusitis/Rhinosinusitis

      Joten ei ole.

      2. "Millä perusteella määritelmä vaatii aina metabolisen testauksen? Ei tarvitse taas päteä lääketieteen nippelitiedolla."

      Sulla pässillä on vähän termit hakusessa, kuten fiksu tutkijakollega on sen osoittanut. Jos en saa käyttää sanastoa, niin lässytetään kuten 5-vuotiaalle, jonka tasolla olet, turhake:

      "Tui, tui pikkuinen. Anna kun tohtorisetä ottaa vähän verta sinusta, kun nyt on niin, että joku paha pöpö on päässyt sinuun. Se sattuu vaan vähän, kun verta otetaan. Tohtorisetä tarvitsee verta, jotta se voi kertoa poloiselle MV:lle mikä sitä vaivaa."

      " Katsos kun veressä on valkosoluja, sellaisia pikkukehosi omia puolustajia, niiden määrä ratkaisee aika paljon. Veresi sisältää myös sen millainen olet."

      "Se että tohtorisetä tarvitsee vertasi johtuu siitä, että monet tohtorit tätä tohtoria ennen ovat niin tehneet, ja siitä on kehittynyt hitaasti kaikenkattava tapa, samalla lailla kun silloin tohtori otti kurkustasi näytteen sillä kutittavalla tikulla."

      "Tapa on taas kehittynyt suureksi kirjaksi, jota jokainen tohtori lukee, siellä lukee arvot kaikkiin sairauksiin, joihin pikku nöpönenä MV voi sairastua, katsos se että yskit verta on vaan oire, sairaus on sinussa syvemmällä."


      Pässi turhake, luuletko, että nykypäivän lääketiede on oirekeskeistä? Että ketään kiinnostaa, kuinka paljon kukakin nostaa penkiltä? Että ketään kiinnostaa, kuinka pitkä kukakin on? Ei ole. Sairauden syy löytyy poikkeuksetta solumuunnosten, valkosoluarvojen, hormonitasojen, bakteerikantojen ja muiden testattavien asioiden keskellä. Tämän olen sinulle sanonut nyt kolme kertaa, mutta kun olet niin saatanan tyhmä ettet tajua. Huutonaurua turhakkeelle: HAH, HAH, HAH

      Itseasiassa väitöskirjani aihe, eli PCOS ja siitä johtuva lapsettomuus, on harvoja asioita, joita ei saada selville pelkän veren kuvan mukaan, vaan tarvitaan mukaan oiretaulukko. Oireet kertovat lääkärille puhtaasti sen, mitä tautia voidaan epäillä, kokeet sen onko lääkäri ollut oikeassa.

      Tyhmä, sivistymätön, saivarteleva pätiä, siis sanalla sanoen TURHAKE. Kiitos sinulle siitä, että sain taas nauraa.

      Poista
    25. Kiitokset kollegalle vuoden nauruista, minä jatkan.

      Miten astmalääke ja kasvuhormonihoito liittyy toisiinsa? Paitsi tietenkin sinun omissa määrittelyissä. Pointti on taas kateissa: Messin hoidot ovat ohi, björgen käyttää aineita koko ajan. Messin hoidot on tehty usean lääkärin valvonnassa, Björgen käyttää itse aineita.

      Hakemasi artikkeli on muuten tämän asian kannalta totaalisen irrelevantti (=epätarkoituksenmukainen) Siinä käytetään testosteronia ja kasvuhormonia, ja niitä käytetään ennen suoritusta. Tämän lisäksi käyttäjinä on ollut terveet urheilijat. Kielitaitosi tuntien ei tosin ollut yllätys, että pakotit minut tuhlaamaan aikaani ja lukemaan asiamme kannalta täyttä hölynpölyä.

      Niin ja auta minua ymmärtämään asia, jota et taaskaan tuonut esille. Pyysit todisteita, vastasimme, nyt syytät yhtäkkiä ettei niillä ole väliä, vaikka kaikki niistä löytyy. Valehtelet minkä kerkeät, ja kun nostan valheesi esiin, et edes tunnusta niitä, vaan jatkat valehtelemalla lisää. Ymmärrän pointin harvinaisen hyvin, ja minulla on todisteita sen eteen, jotka olen osoittanut. Missä on omasi?

      Ja niitä lähteitä kaivataan, nyt mutuilet taas, että jos, niin jos. Sama kun sanoisin, että jos tädillä ois munat niin se ois setä. Huono argumentti, kuten omasi messin dignoosin virheellisyydestä.

      Toisaalta mitä, muuta voi turhakkeelta odottaa.

      Poista
    26. Kollegiomme on saanut neljännen jäsenen. Viestinnän tutkija, valtiotieteiden maisteri ja humanistististen tieteiden kandidaatti. Tehnyt gradunsa retoriikasta. Hän tulee analysoimaan käyttämäsi retorisia keinoja. Nyt tiimimme on täydellinen: oikeustieteilijä, retoriikan asiantuntija, sosiaalipsykologi (minä) ja lääketieteen lisensiaatti.

      Olen itse lomalla kaksi viikkoa, jonka jälkeen muut jatkavat. Tehtävämme on tehdä sinut naurunalaiseksi käyttämällä loogisia ja tieteellisiä keinoja. Me emme alistu mutuilulle, tyhmyydelle ja valehtelulle.

      Poista
    27. Kiitokset kollegalle oivasta analyysistä, lisään itse muutaman noin niinkuin tehdäkseni bloginpitäjän tyhmyyden kaikille selväksi:

      "Jos vaihtoehtona ovat urheilijat jotka eivät ole, niin ei ainakaan huipputasolla."

      Määritelmäsi mukaan seuraavat ihmiset tulisi poistaa huippu-urheilusta:

      1) Kaikki leikkauspotilaat (morfiini on yleinen puudutus- ja kipulääke, joten tähystykset tehdään usein sen varassa)
      2) Osa intialaisista (antibiootit ovat sotkeneet noin 40% maan juomavedestä, osa antbiooteista ovat kiellettyjä)
      3) Lähes kaikki Rion slummissa asuvat (maaperä sisältää raskasmetalleja, joista iso osa on kiellettyjä)
      4) Kaikki syövästä selvinneet (solujen salpaus lääkkeet sisältävät kiellettyjäaineita)
      5) Suurin osa lapsena yskänlääkettä saaneiseta (jotkut yskälääkkeet sisältävät kiellettyä ainetta.

      Eipä siis jäisi montaa huippu-urheilijaa jäljelle.

      Poista
    28. Lääk.Lis: No johan taas tuli pätemistä. 1. Täysin epäolennainen lista, koska nyt on ollut kyse kasvuhormonista ja astmasta. Toisekseen Wadan sivuilta tuollaista listaa ei helposti löydä. Eräällä sivulla mainittiin vain kasvuhormoni selkeänä poikkeuksena. Joo, varmaan jossain oli mutta ei helpolla löytynyt.

      2. Yhä edelleen täysin epäolennaista. Ellei pysty nostamaan penkistä normaalimäärää kiloja, on sairas ja samalla tavalla kuin kasvuhormonin kanssa, pitäisi saada doupata itsensä kuntoon. Ihan sama mitä yrität lääketieteellisellä nippelitiedolla päteä.

      "Pässi turhake, luuletko, että nykypäivän lääketiede on oirekeskeistä? Että ketään kiinnostaa, kuinka paljon kukakin nostaa penkiltä? Että ketään kiinnostaa, kuinka pitkä kukakin on?" - Pässi, juuri noista asioista on kyse. Messi liian lyhyt -> Messi saa ottaa aineita jotta kasvaa pidemmäksi. Penkiltä ei nouse riittävästi -> pitää saada ottaa aineita jotta nousee normaalisti.

      Edelleen asia ei kiinnosta lääketieteen vaan urheilun kannalta. Tajuatko?

      Melkoisen määrän paskaa kirjoitit, ei siinä mitään. Valitettavasti et itse asiasta mitään tajua.

      Luckycharm: Astma taitaa edelleen vaivata Björgeniä ja lääkitystä tarvitaan jatkuvasti. Mites Messin pituuskasvu? Alkoiko Messi merkittävästi lyhentyä kun lääkitys lopetettiin? Ei? Jos Björgenin lääkitys lopetettaisiin, tulisiko terveyshaittoja? Kyllä. Point failed.

      "Tämän lisäksi käyttäjinä on ollut terveet urheilijat." - Voi kuule, se mikä on terveen määritelmä on puhdas mielipidekysymys. Mitäs jos käyttäjien mielestä olivat sairaita? Silloin olisivat saaneet käyttää mutta kun joku muu oli eri mieltä.

      Mitä hiton todisteita tuossa oli mihinkään asiaan? Tuossa ei todistettu mitään olennaista. Kasa nippelitietoa asian pointtia ymmärtämättömältä.

      Luckycharm: "Viestinnän tutkija, valtiotieteiden maisteri ja humanistististen tieteiden kandidaatti"

      Odotettavissa nippelitiedolla pätemistä. Odotan mielenkiinnolla.

      Hyvä että olet lomalla.

      Eipä toistaiseksi tunnu tulevan muuta kuin nippelitiedolla pätemistä jossa ohitetaan olennaiset pointit.

      Väännetään rautalangasta: Messi sai ottaa kasvuhormonia jotta pääsisi pituudessa muiden tasolle? Miksi tällä perusteella ei saisi ottaa aineita, jotta saisi nostettua penkistä saman verran kuin muut (eli pääsisi muiden tasolle)?

      Niin kauan kun tuohon ei tule kunnon vastausta, ihan sama mitä nippelitietoa tarjoatte ja kuinka paljon.

      Lääk.lis.

      Teen sinut naurunalaiseksi osoittamalla ettet tajua asiasta paskaakaan.

      "1) Kaikki leikkauspotilaat (morfiini on yleinen puudutus- ja kipulääke, joten tähystykset tehdään usein sen varassa)"

      Vaikuttaako morfiini hyvinkin pitkäaikaisesti? Esim parantava vaikutus kestää 10 vuotta?

      "2) Osa intialaisista (antibiootit ovat sotkeneet noin 40% maan juomavedestä, osa antbiooteista ovat kiellettyjä)"

      Jos doping testeissä jää tuosta kiinni, odotettavissa kilpailukieltoa. Annatko esimerkin tällaisesta tapahtumasta?

      "3) Lähes kaikki Rion slummissa asuvat (maaperä sisältää raskasmetalleja, joista iso osa on kiellettyjä)"

      Edelleen jos dopiingtestissä jää kiinni...

      "4) Kaikki syövästä selvinneet (solujen salpaus lääkkeet sisältävät kiellettyjäaineita)"

      Kuinka moni syövästä selvinnyt on jatkanut urheilua huipputasolla?

      "5) Suurin osa lapsena yskänlääkettä saaneiseta (jotkut yskälääkkeet sisältävät kiellettyä ainetta."

      Tämänkin vaikutus kestää noin 10 vuotta vai?

      Eli tässä tuli osoittettua kiistattomasti kuinka vähän tämä pätemishaluinen Lääk.lis. asiasta tajuaa. Ei oikeastaan mitään.

      Täydellinen voitto Messinvihaajalle.

      Poista
    29. Ei ole, messin arvot olivat pienet, metaboliset lääketieteelliset arvot. Siksi asia hoidettiin. Kyse oli sairaudesta, ei lyhyydestä. Tyhmä olet kuin noin väität.
      Niin kuin björgeninkin kanssa, sairautta saa hoitaa ei siinä ole pahaa.

      Sairaus on todettava aina testeillä. Jos ei kyetä, on terve. Taas valehtelet.

      Itse kysyit, vastasin kysymykseesi, kun totesit, että olisi poikkeus. Ei ollut. En siis pätenyt, kuten nyt valehtelet.

      Terveen määritelmä on kyseissessä kokeessa todistettu testein. Miksi taas valehtelet?

      Vastaukseesi mahtui 5 törkeää valhetta.

      Poista
    30. Tutkija kollega kysyi: "Oletko sitä mieltä, että jos on joskus käyttänyt hoitona kiellettyä ainetta, ei saisi urheilla?" Vastasit: jos vaihtoehtona ovat urheilijat jotka eivät ole, niin ei ainakaan huipputasolla.

      Vastasin sinulle, mitä vastauksesi todella tarkoittaisi. Joten taas kerran valehtelet kun väität päteneeni.

      Poista
    31. Olipahan todella valheita täynnä oleva vastaus. Vastasimme kaikkiin kysymyksiisi, jotka esitit. Osoitimme valheellisuutesi. Ja nyt päätit mennä pidemmälle valheissasi.

      Onneksi olkoon, voitostasi, valheellisesta voitosta. Narsismi kukkii, ihanaa.

      Poista
    32. Oottakaas toverit ennen kuin jatkatte, saitte mitä halusitte. Tässä olis melkein casen ainekset. Poistukaa nyt, minä otan komennon.

      Poista
    33. lääk.lis.: "Sairaus on todettava aina testeillä. Jos ei kyetä, on terve. Taas valehtelet." - Eli muutama sata vuotta takaperin oli vain terveitä ihmisiä? Hyvin puhuit itsesi pussii

      Testikin on vain jonkun mielipide. Ihmisiä on eripituisia, ihme kyllä.

      "Vastaukseesi mahtui 5 törkeää valhetta." - Se on kun luetunymmärtäminen on vajavaista. Eikä ilmeisesti löytynyt kun et kerro mitkä ne olivat.

      lääk.lis.: Hyvin irrotit tämänkin "väitteen" asiayhteydestä

      Luckycharm: Aika harvaan kysymykseen tuli kunnollinen vastaus, todisteineen.

      Oik.kand: Jaa nyt jotain haastoa oikeuteen vai? Yhyy nyyh. Kannattaa lopettaa tässä vaiheessa ettet tee itsestäsi täyttä pelleä. Kyllä pelottaa :D

      Poista
    34. Juurihan ne tuossa yläpuolella kävin läpi. Sinun lukemisessa on siis aukkoja.

      1) Messi oli sairas, väitit muuta. Selkeä valhe.
      2) Sairaus on nykyään aina todistettava testillä, miten 100-vuoden takainen tähän vaikuttaa? Onneton provo, ja jälleen valhe.
      3)Terveen määritelmä oli todettu testissä, jonka ihan itse laitoit eteenpäin. Jällen valhe sinulta.
      4)Sanoin ketä kiinnostaa ihmisten pituudet? mistä revit tuon ihmisiä on eri pituisia. Mielikuvituksesta. Valhe taas.
      5)Miten niin irrotin vastauksesi kollegan kysymykseen asiayhteydestä, vastasit juuri noin. Muun väittäminen on taas valheellista.

      Tyhmyytesi ja sivistymättömyytesi paljastui näissä kohdissa:

      1)Pässi, juuri noista asioista on kyse. Messi liian lyhyt -> Messi saa ottaa aineita jotta kasvaa pidemmäksi. Penkiltä ei nouse riittävästi -> pitää saada ottaa aineita jotta nousee normaalisti.

      Kuten tietoosi on tuotu, lääketiede ei ole oirekeskeistä, joten jälleen puhut vailla todellista tietoa, eli valehtelet. Luuletko oikeasti, että lääketiede toimii noin, vai oletko vain tyhmä ja ääliö?

      Olet kyllä valehtelija ja turhake.


      Valheesi meitä vastaan:
      1) Testin tulos mielipide. Lääketiede on tiedettä ei mielipiteitä. Syytät minua pätemisestä, itse valehtelet koko ajan.

      2) Syytät pätemisestä, kun vastaan kysymykseesi. Tietoinen tiedon vääristäminen eli valhe, joka koskee minua. Johtaa tulevassa esitettyyn päätökseen.

      3) Doping on aina lääketiedettä, kun väität etten ymmärrä asiasta mitään syyllistyt mustamaalaamiseen ja tietoiseen valheeseen. Tällä kerta toimin itse kantajana. Oik.kand asian esittelijänä ja nettiyleisö todistajana.

      4) Messi sai kasvuhormonia, koska oli sairas. Tämä on totuus, jota vääristelet valheella. Ja syytät minua valehtelusta. Jälleen vetoamme 9§.


      Katsomme myös, että vihjailusi asettavat meidät tilanteeseen, jossa totuutta on puolustettava. Näin ollen vetoamme Googleen, jotta valheellinen ja sananvapauden vastainen materiaali on poistettava. Ennakkotapauksena mainittakoon Halla-aho 2012.

      9 §
      Kunnianloukkaus

      Poista
    35. Kollegio:

      1. Missä muka väitin?

      2. Vaikuttaa siten ettei silloin ollut testejä käytössä. Koska sairaus pitää todeta testillä, tuohon aikaan ei ollut sairaita.

      3. Testin määritelmä on mielipidekysymys.

      4. Ihmisiä on eri pituisia niin, ei ole olemassa "normaalia" pituutta.

      5. Tätä en edes jaksa yrittää tajuta.

      "Kuten tietoosi on tuotu, lääketiede ei ole oirekeskeistä, joten jälleen puhut vailla todellista tietoa, eli valehtelet. Luuletko oikeasti, että lääketiede toimii noin, vai oletko vain tyhmä ja ääliö?"

      Ei tässä keskustella niinkään lääketieteestä vaan urheilusta.

      1: Testin tulos JA SEN TULKINTA on mielipide.

      2: Häh?

      3: Niin, tässä keskusteltiin urheilusta.

      4. Väitin että Messi sai kasvuhormonia koska osasi pelata jalkapalloa. Ei siksi että oli sairas. Tämä on tunnettu fakta.

      "Katsomme myös, että vihjailusi asettavat meidät tilanteeseen, jossa totuutta on puolustettava. Näin ollen vetoamme Googleen, jotta valheellinen ja sananvapauden vastainen materiaali on poistettava. Ennakkotapauksena mainittakoon Halla-aho 2012." - No nyt alkoi pelottamaan toden teolla :D

      Poista
    36. 1) Väitit, että messi sai hormonia lyhyyteen. Tämä on valhe.

      2) Häh?

      Puhuit erityistapauksesta kasvuhormonihoidon yhteydessä, tein selväksi ettei näin ollut syytit pätemisestä, vaikka vastasin kysymykseesi. Tämän jälkeen syytit valehtelusta

      Terveen määritelmä ei muuten ole sekään mielipidekysymys, jos kaikki arvot ovat rajojen sisällä, on terve. Piste.

      3) Doping täytyy aina todeta testillä, miten sen sinuun saisi iskostettua, että oireilla ja penkkituloksilla ole mitään tekemistä tämän kanssa. Doping on lääketiedettä aina, ei koskaan urheilua, kun puhutaan sen toteamisesta ja esille saamisesta.

      En ole muuten minnekään kirjoittanut normaalista pituudesta, joten jatkat valehtelua. Lääkitsemisen tarvitseva sairaus todetaan nykypäivänä testeillä, joissa ei juuri ole tulkinnan varaa. Siksi lääkärit käyvät kouluja monia vuosia. Joten mielipiteitä ei ole, on diagnooseja, jotka vahvistetaan tai kumotaan täysin kliinisillä testeillä. Kun muuta väität valehtelet.

      Tuo 100-vuotta sitten argumentti osoittaa vain huonoa makua. Okei, todetaan sitten, että nykyisessä lääketieteessä sairaudet todetaan testeillä, ja vain testeillä. Tyytyväinen?

      Jalkapallotaito ei vaikuttanut sairauden toteamiseen. Vai onko sinulla muusta todisteita, muuten valehtelet taas?

      Testien tulokset eivät muuten todellakaan ole mielipiteitä, vaan tarkan prosedyyrin vaatimia pitkän kaanonin mukaisia juttuja. Se iso kirja, katsos kertoo kaanonista. Sä olet tyhmä, ja vähän harhainenkin.

      Vai olisiko sittenkin kyse tästä:

      Wada lähtee oikeudenmukaisuuden periaatteesta, jossa kaikilla on oikeus urheilla myös huipputasolla. Näin on pidetty huolta, että teittyjen sairauksien kohdalla, on tehty tarkat ohjeet, jotta tämä olisi myös täysin terveille ihmisille reilua.

      Messi ei saanut kasvuhormoneilla hyötyä verrattuna terveeseen ihmiseen, vaan on edelleen hieman huonommassa asemassa meihin jokaiseen, joilla keho tuottaa normaalin määrän erilaisia metabolisia aineita, nähden. Tämän olen sinulle osoittanut. Muista Fraserin tutkimus johon olen viitannut.

      Kuitenkin elät maailmassa, jossa kaikki on kiellettyä ja pahasta. Joten argumenttisi lähtee liikkeelle oikeuskäsityksen vastaisesta ajatuksesta sairaan ihmisen kaksinkertaisesta rangaistuksesta.

      Ensin pitäisi olla parantumatta, jotta saisi urheilla. Jos taas haluaa parantua, eikä kuitenkaan päästä ihan samalle viivalle kuin muut, koet että se on väärin ja kyseiset ihmiset on suljettava ulos kaikesta.

      Kyseinen ajattelumalli heikoimpien sorsimisesta on yleistä narsismin oireilua. Onneksi et ole päättämässä mitään, maailma olisi epäoikeudenmukainen ja kamala paikka, jos kaikki toimisi kaikilla aloilla, kuten näytät haluavan.

      Poista
    37. Ja siis tavoitteemme on lopettaa valheellinen vihablogisi, nyt annoit meille siihen avaimet, syyttämällä meitä epäoikeutetusti. Emme hae oikeutta, vaan haluamme, että google sulkee tämän blogin kokonaan.

      Poista
    38. Käydään siis läpi kohta kohdalta kaikki, jotta tiedät mistä sinua syytetään:

      1) Tapaus: Messi

      Syytöksemme: valheet, mustamaalaus, tyhmyyys ja sivistymättömyys.

      Väität: Messi sai hoitoa, vain koska osasi pelata jalkapalloa, hoitoa annettiin koska hän oli liian lyhyt. Kasvuhormonin takia hänen juoksunopeus kasvoi.

      Todellisuus: Kasvun oireet johtuivat kehon tuottamasta liian pienestä määrästä kasvuhormonia. Diagnoosi tehtiin oletettavasti käyrien alapuolella tapahtuneen kasvun takia, asia tarkistettiin verikokeella. Hormonihoito näissä tapauksissa ei kasvata juoksunopeutta ja on täysin laillista.

      Todisteemme ja lähteemme: TUEc, Fraser et al. 2004, Antidopingtoimikunnan lakiteksti.

      Sinun todisteet: ei ole, paitsi lehden artikkeli, jossa kasvuhormonia on annettu yhdessä testosteronin kanssa, jota messi ei ole saanut, täysin terveille ihmisille, jota messi ei ollut. Todisteesi on siis täysin irrelevantti.

      2) Tapaus: lääketiede vs. urheilu dopingasioissa

      Syytöksemme: tyhmyys ja sivistymättömyys

      Väität: Jos en saa tiettyä määrää ylös penkistä on minun saatava doupata se muiden tasolle. Sairaus se on siinä missä pieni koko.

      Todellisuus: mitään sairauksia ei nykypäivänä todeta pelkästään oireiden mukaan, vaan diagnoosit vahvistetaan aina kliinisillä kokeilla. Kokeiden tulokset eivät perustu tulkintaan, vaan kaanoniin, joka on luotu pitkittäistutkimusten avulla saatujen tietojen mukaan.

      Todisteemme ja lähteemme: Huttunen, J, Mustajoki P (toim.): Elämä pelissä. Duodecim 2007. 2. Duodecimin Käypä hoito -suositukset. 3 Fraser et al 2004. Ja itseasiassa mikä tahansa muu lääketieteen perusteos.

      Sinun todisteesi: "100-vuotta sitten oli varmaan pelkästään terveitä ihmisiä"- argumentti

      3) Tapaus. Nippelitieto

      Syytöksemme: valehtelu, tyhmyys ja sivistymättömyys

      Väität: pädemme lääketieteellisellä nippelitiedolla, vaikka et ole antanut sille muuta määritelmää kuin sen, että kun et itse ymmärrä sanastoa sen on oltava nippelitietoa.

      Todellisuus: käyttämämme termistö on ollut laadultaan hyvin helposti ymmärrettävää.

      Lähteemme: Ks. edellinen kohta

      Lähteesi: mutu

      4. Tapaus: Tutkijakollegioon kohdistuneet syytteet

      Syytöksemme: kunnianloukkaus, valehtelu, mustamaalaaminen, tyhmyys ja sivistymättömyys.

      Väität: pädemme vain nippelitiedolla. Emmekä ymmärrä mistään mitään.

      Todellisuus: Olemme vastanneet jokaiseen esittämääsi väitteeseen.

      Kohta 1. Miksi kasvuhormoni on ainoa erityistapaus. Totesimme, ettei ole, josta sait päähäsi syyttää meitä nippelitiedolla pätemisessä, vaikka olimme vain kumonneet väitteesi.

      Kohta 2. Vastasit kysymykseemme toimista luvattomia aineita saaneisiin urheilijoihin siten, että mielestäsi ne tulisi kaikki poistaa huippu-urheilun parista. Teimme asian sinulle selväksi, mitä se tarkoittaisi, jonka jälkeen syytit meitä valhellisesta asian sivuuttamisesta, vaikka vain vastasimme kysymykseesi.

      Kohta 3. ks tapaus kaksi

      Lähteemme: Fraser et al. 2004, lakitekstit kunnianloukkausesta ja valheellisen tiedon levittämisestä.

      Lähteesi: ei ole

      Me emme keskustele urheilusta, vaan tuomme esille valheitasi. Meitä ei kiinnosta mikään muu kuin tämän kaltaisen valheita suoltavan vihablogin tuhoutuminen.

      Tyhmyys, sivistymättömyys, valehtelu ja saivartelu, ovat arvoissamme alimpina. Halveksumme kaltaisia ali-ihmisiä avoimesti.

      Meitä ei juurikaan kiinnosta jalkapallo, vielä vähemmän muu urheilu. Meitä kiinnostavat vain totuus ja valheiden loppuminen.

      Siis on aivan sama voittaako joku jengi jonkun hikisen turnauksen, sen sijaan ei ole sama , jos sorrut yhteenkin valheeseen tai tuot esille sivistymättömyyttäsi.

      Poista
    39. 1: Vaikea keskustella kun toinen nussii pilkkua jälleen kerran.

      2: Kuka määrittelee rajat? Aivan, se on mielipidekysymys. Joten olet väärässä näinkin yksinkertaisessa asiassa.

      3: Aivan, doping todetaan testillä. Miten tämä vaikuttaa siihen onko tarvetta käyttää aineita?

      Edelleen testien rajat ovat mielipidekysymyksiä, olet jälleen väärässä.

      Ehkä tuohon voisinkin olla tyytyväinen.

      Jalkapallotaito vaikutti siihen että Messi sai hoitoa.

      Olkoon minkä vaan mukaisia, mutta edelleen, kyse on mielipiteestä. Joku sen kaanoninkin on määritellyt.

      "Wada lähtee oikeudenmukaisuuden periaatteesta, jossa kaikilla on oikeus urheilla myös huipputasolla. Näin on pidetty huolta, että teittyjen sairauksien kohdalla, on tehty tarkat ohjeet, jotta tämä olisi myös täysin terveille ihmisille reilua."

      Oikeudenmukaista antaa tietyille ihmisille selvää etua? Heh heh. Todella oikeudenmukaista.

      Edelleen kasvuhormonin käyttö lisää juoksunopeutta. Lisäksi Messi on saanut huomattavaa etua kasvuhormonin käytöstä kasvaneen pituuden takia, terveille pitäisi antaa jotain muuta etua tätä kompensoimaan.

      "Kuitenkin elät maailmassa, jossa kaikki on kiellettyä ja pahasta. Joten argumenttisi lähtee liikkeelle oikeuskäsityksen vastaisesta ajatuksesta sairaan ihmisen kaksinkertaisesta rangaistuksesta" - Mistä ihmeen rangaistuksesta? Edelleen ellei luontainen lahjakkuus riitä huipulla urheiluun ilman 30 senttimertin lisäystä pituuteen, se on voi voi.

      "Ensin pitäisi olla parantumatta, jotta saisi urheilla. Jos taas haluaa parantua, eikä kuitenkaan päästä ihan samalle viivalle kuin muut, koet että se on väärin ja kyseiset ihmiset on suljettava ulos kaikesta." - Urheilu ei ole normaalia elämää. Urheilu ei ole reilua. Ellei lahjakkuus riitä, voi voi. Ei se kaikilla riitä. Kaikille oikeus doupata, hyvä ratkaisu.

      Kollegio: Eiköhän Google totea että olette täysin väärällä asialla.

      Luckycharm: "Väität: Messi sai hoitoa, vain koska osasi pelata jalkapalloa, hoitoa annettiin koska hän oli liian lyhyt. Kasvuhormonin takia hänen juoksunopeus kasvoi." - Kaikki faktaa.

      Tapaus 2 todellisuus: "Todellisuus: mitään sairauksia ei nykypäivänä todeta pelkästään oireiden mukaan, vaan diagnoosit vahvistetaan aina kliinisillä kokeilla. Kokeiden tulokset eivät perustu tulkintaan, vaan kaanoniin, joka on luotu pitkittäistutkimusten avulla saatujen tietojen mukaan." - Edelleen kyse on tulkinnasta, mielipiteestä jne.

      Todisteenne ovat vääriä.

      3) Tapaus. Nippelitieto - Hohhoijaa. Ei taida olla parempaa tekemistä?

      "Kohta 1. Miksi kasvuhormoni on ainoa erityistapaus. Totesimme, ettei ole, josta sait päähäsi syyttää meitä nippelitiedolla pätemisessä, vaikka olimme vain kumonneet väitteesi." - Väitteeni perustui WADA:n sivuihin. Huonot sivut.

      "Kohta 2. Vastasit kysymykseemme toimista luvattomia aineita saaneisiin urheilijoihin siten, että mielestäsi ne tulisi kaikki poistaa huippu-urheilun parista. Teimme asian sinulle selväksi, mitä se tarkoittaisi, jonka jälkeen syytit meitä valhellisesta asian sivuuttamisesta, vaikka vain vastasimme kysymykseesi." - Ettekä vastannut. Kysyin vaikuttaako morfiinihoito hyödyllisesti 10 vuoden päästäkin. Ette vastanneet tähän ja moneen muuhun. Esimerkkinne olivat epävalideja.

      "Siis on aivan sama voittaako joku jengi jonkun hikisen turnauksen, sen sijaan ei ole sama , jos sorrut yhteenkin valheeseen tai tuot esille sivistymättömyyttäsi." - Ei paljoa kiinnosta kaltaisenne nippelitiedolla pätijät, kun ette itse asiasta tajua tarpeeksi.

      Poista
  3. Afellay ei sentään mokaillut paikkoja, Ronaldo mokaili paikkoja mistä rampa paviaanikin olisi saannut pallon maaliin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jopa Torres olisi saattanut pistää niistä sisään :D
      ... Tai no ei sentään liioitella, kuitenkin Valioliigan pelaaja.

      Poista
    2. Hah: Parempi sekin että saa paikkoja kuin ettei saa.

      Assassin: Kivikova Valioliiga on näissä kisoissa tehnyt monta maalia.

      Poista
    3. Ei, vaan naurettavampaa mokata tollasia paikkoja

      Poista
    4. "Assassin: Kivikova Valioliiga on näissä kisoissa tehnyt monta maalia."

      Vastustajia ei kiinnostanut. Lähtivät pelaamaan lepsusti Valioliigapelaajia vastaan, niin saivat maalinsa vahingossa.

      Poista
    5. Miksi juuri Valioliigapelaajia vastaan? Juuri niitä vastaan pitäisi pelata kunnolla.

      Poista
    6. Miksi pitäisi? Selkeästi ei kiinnostanut. Veskaritkin oli lahjottu päästämään nuo maalit. Selkeät todisteet löytyy otteluiden highlighteista.

      Ja juuri saamani sisäpiiritiedon mukaan Valioliiga pelaajat ovat keksineet dopingin mikä ei näy testeissä. Selittää kenties miten Valioliiga on noinkin kova, vaikka ei ylläkään kuin Veikkausliigaa hieman paremmaksi.

      Poista
    7. Nyt tulee taas perustelematonta settiä joka yleistetään todella karkeasti.

      Tuosta dopingista ottaisin mieluusti lisätietoa.

      Poista
    8. Yhtä perustelematonta kuin sinun settisi. Tuolta meidän näkökulmasta sinun jutut näyttää. Hyvä että selvä esimerkki meni perille.

      Pistän todisteet heti kun itse annat todisteita sopupeleistä ja dopingrikkomuksista. Ai niin... Semmoisia ei ole. Siispä pidän tiedon itselläni.

      Näin keskustelen sinua vastaan omilla avuillasi. Ei oikeastaan hassumpaa. Voi kirjoittaa paskaa vaikka kuinka paljon eikä tunnu yhtään huonolta. Kokeilkaa muutkin, ymmärrän MV:tä paremmin. Paskanjauhanta on kivaa, kun sen ottaa huumorilla :D

      Poista
    9. Voitko julkaista tiedon sitten kun asia tulee julkisuuteen?

      Onko sinulla mitään näyttöä tuosta dopingista? Minulla on kyllä kiinnostuksen puutteesta hyvin paljon. Otteluita katsomalla näkee.

      Poista
    10. "Kivikova Valioliiga on näissä kisoissa tehnyt monta maalia."

      - Kertoo muiden liigojen äärimmäisestä kovuudesta, kun eivät paukut riitä EM-kisoihin. Kertoo täten Valioliigan paskasta tasosta.

      Poista
    11. Esim Torresin tapauksessa ne Valioliigapelit jäivät vähiin.

      Poista
    12. Kuten sanoin: Kertoo muiden liigojen äärimmäisestä kovuudesta, kun eivät paukut riitä EM-kisoihin. Kertoo täten Valioliigan paskasta tasosta.

      Poista
    13. Monet Irlannin pelaajat pelasivat paljon Valioliigaa, ei riittänyt paukut. Torres pelasi vähän ja paukut riittivät kummasti.

      Poista
    14. Jos istuu penkillä, kuluttaako se?

      Poista
    15. Ei yhtä paljoa kuin pelaaminen.

      Poista
  4. Väittää vielä, että on lapsia. Siis oikeasti kukaan aikuinen voi tällaista blogia pitää.

    Miten muka näin sairaasti pakkomielteinen ja narsistinen ihminen pystyy elämään normaalia perhe-elämää ja käymään töissä. Vai onko tässä aineksia seuraavaksi Anneli Aueriksi tai Behring Breivikiksi? Vähän samanlaisia oireita.

    Tämähän ei muuten ole kunnianloukkaus vaan perustuu puhtaaseen faktaan. Luulen ihmisten olevan päivän aikana enemmän samaa mieltä tästä, kun MV:n kanssa kukaan ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se oikeesti väittäny että sillä on lapsia?? Tuntuu kylläkin että siellä on joku 13 vuotias kakara huutelemassa

      Poista
    2. Edellisissä ketjuissa sanoi, ettei kerennyt vastaamaan kun tuleva sukupolvi vie huomion.

      Kehuskeli myös jatkavansa perinnettään eteenpäin näille...
      Tiedä sitten oliko omista lapsista kyse, mutta kyllä tuosta voisi ottaa puhelun lastensuojeluliittoon. Tuohan olisi pahemman luokan aivopesua ja harhaanjohtamista. Kunnon natsitoimintaa rupeaa olemaan.

      Poista
    3. Voi niitä lapsiparkoja jos niillä on tollanen sekopää isänä

      Poista
    4. Assassin: Millä perusteella aikuinen ei voi? Ikääni en paljasta enempää mutta yli 18 vuotta se on.

      Perustuu faktaan? :D:D:D:D

      Hah: Tämä työ tarvitsee jatkajan.

      Assassin: Anti-BFC vala kuuluu kokonaisuudessaan: "Omistan elämäni taisteluun FC Barcelonaa vastaan. Tulevat sukupolvet jatkavat tätä työtä."

      Poista
    5. Hah: Vanhempiaan ei voi valita. Perinteiden täytyy siirtyä isältä pojalle.

      Kuten aiemmin sanoin, ikääni en paljasta sen tarkemmin kuin että 18 vuotta on täynnä.

      Poista
    6. Yli 18-vuotias ja noin sivistymätön. Oi aikoja, oi tapoja.

      Poista
    7. et ole, kaikki normaalitiedon omaavat osaavat kaikki käyttämäni sanat. Sinä et. Kertoo koulutuksen puutteesta ja huonosta sivistystasosta.

      Poista
    8. "Perustuu faktaan? :D:D:D:D"

      Yhtä kovaan faktaan kuin sinunkin jutut. Et ymmärrä sarkasmia, tosin en ole enään varma voiko sitä sarkasmina pitää.

      Poista
    9. Määrittelen normaalitiedon omalla tavallani ja näin olet väärässä.

      Poista
    10. Ei noin, minun jutuissani on selvä näyttö, omat faktasi ovat pitkälti kuvitelmaa.

      Poista
    11. Ei noin, minun jutuissani on selvä näyttö, omat faktasi ovat pitkälti kuvitelmaa.

      Poista
    12. Määrittelen normaalitiedon tavallani -> määritteletkö myös totuuden tavallasi? Entä tasapuolisuuden? Väittelysäännöt? Argumentoinnin? Koska kaikki nämä ovat vahvasti sinulta hakusessa. Helppohan se on pyöriskellä omassa narsismissa, jos määrittelee kaiken tavallaan.

      Ei et ole sivistynyt, mutta arrogantti olet. Ai niin, sekin saattaa olla sinulle turhan vaikea sana. Käytetään huonoa suomalaista vastinetta -> ylimielinen.

      Poista
    13. Loppujen lopuksi kaikki säännöt ovat jonkun määritelmiä. Joten minäkin voin tehdä omat määritelmäni asioista.

      Poista
  5. Tajusin just et Messinvihaaja on oikeesti Antti Ennekari ! Selostuksia kuunnellessa ilmeni monia samoja sitaatteja kiinnostuksesta lähtien joten asia on selvä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kommentteja tähän messinvihaaja ?

      Poista
    2. Johonkin katosi kommenttini eilen.

      Tajuamisesi valitettavasti(?) on väärä.

      Poista
    3. Et voi todistaa tätä vääräksi muuten kuin kertomalla nimesi joten ennen kuin teet sen olen oikeassa koska et ole todistanut vääräksi.

      Poista
    4. Ai saakeli, hyvin ajateltu, melkein.

      Miten nimeni sanominen TODISTAA tuon asian? Hehe.

      Poista
    5. Jos kerrot nimesi ja todistat henkilöllisyytesi, uskon ettet ole Antti Ennekari. Ennen kuin näin teet, olet Antti Ennekari.

      Poista
    6. Olen sitten vähän aikaa Antti Ennekari. Ihan mielenkiintoista alter egoilua.

      Poista
  6. http://www.youtube.com/watch?v=NSc81t1gI9o haha kuka onkaan pihalla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuossa tilanteessa Ronaldo luuli olleensa paitsiossa.

      Poista
    2. Ei luullut. Katso juoksu linjaa. Miks vitussa edes luulisi ?

      Poista
    3. Mitä vittua? Paskat luuli. Jatkoi koko tilanteen täysillä, on vaan paska. Tai sitten ei kenties kiinnostanut? :D

      Poista
    4. Monta kertaa pelaaja on luullut olevansa paitsiossa kun on täysin vapaana.

      Poista
    5. Assassin: Jos olisi jatkanut tilanteen täysillä ja olisi ollut paitsiossa, olisi saattanut saada varoituksen.

      Poista
    6. Jaahas... Uusi argumentti :D

      Messi luuli olleensa paitsiossa kummatkin Chelsea matsit, kun Chelsean pelaajat parkkeerasivat maaliviivalle, eikä kukaan ollut vastassa kuten normaaleissa otteluissa vastustaja on.

      Ai niin, eikä kiinnostanut

      Poista
    7. Messistä voisi uskoakin että on paitsiossa kun pari puolustajaa on metrin päässä maaliviivalta :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.