tiistai 5. kesäkuuta 2012

EM-kisojen 2012 lohko C

FC Barcelona ei pelaa EM-kisoissa ja pitkälti sen takia kiinnostus kirjoittaa EM-kisojen ennakkoja on melko pieni. EM-kisat ovat myös luonteeltaan huomattavan erilaisia verrattuna seurajoukkuekilpailuihin. Valmistautumisaika on hyvin lyhyt eikä joukkue välttämättä ehdi hioutua yhteen. Valmentajalla saattaa olla omat suosikkipelaajansa ja toisin kuin seurajoukkueessa, valmentajan on käytännössä pakko valita mukaan sellaisiakin pelaajia joita ei joukkueeseensa haluaisi. Pelaajien motivaatio vaihtelee hyvin suuresti. Loukkaantumiset muuttavat valittujen pelaajien kokoonpanoja jne. Suurimman huomion ainakin aluksi saa lohko C.

Italia: Asenne ratkaisee. Vuoden 2010 MM-kisoissa Italia oli yksi mestarisuosikeista, voittihan se vuoden 2006 maailmanmestaruuden. Kiinnostus jalkapalloon oli nollissa ja niinkin kova maa kuin Uusi-Seelanti onnistui venymään Italiaa vastaan tasapeliin. Tänä vuonna valmistautumista haittaa kansallisen sarjan osalta käytävä keskustelu vedonlyöntisotkuista. Italia on mestariainesta jos saa kiinnostuksen kohdalleen ja kotimaan tapahtumat eivät liikaa häiritse.

Arvio: Todennäköinen lohkovoittaja puhtaalla pelillä.

Kroatia: Pieni maa, suuret urheiluperinteet. Kroatiassa on asukkaita vähemmän kuin Suomessa, silti maa tuottaa moneen muuhunkin lajiin kuin jalkapalloon paljon tähtipelaajia. Puhtaasti pelaajamateriaalia arvioidessa Kroatialla on vain muutama todellinen tähti joukkueessaan. Nämä puutteet yritetään korvata hyvällä joukkuepelillä ja pelaamalla aina voitosta.

Arvio: Kroatia ottaa Espanjalta tasapelin. Jatkopaikka ratkeaa ottelussa Irlantia vastaan.

Irlanti: On älykkäästi valinnut paljon pelaajia Valioliigasta. Sen kivikovan tason ansiosta paikka MM-mittelöissä on ansaittu. Valmentaja Trapattoni hakee tulosta, ei näytöstä. Irlanti panostaakin lähes kaiken puolustukseen ja hakee monen muun joukkueen tapaan vähämaalisia otteluita. Maalit yritetään tehdä erikoistilanteista.

Arvio: Pelaa Espanjan kanssa tasan. Taistelee loppuun saakka jatkopaikasta Kroatian kanssa. Italialle ei mahda mitään.

Espanja: Paljon FC Filmaajien pelaajia sisältävä ryhmä voitti edelliset EM-kisat esittämällä äärimmäisen tylsää peliä. Sama pätee edellisiin MM-kisoihin, jossa joukkue otti pudotuspeleissä pelkkiä 1-0 voittoja. Niistäkin monet filmaamisen tai tuomariapujen avulla. Joukkueen valmentaja Del Bosque on saanut potkut Real Madridista peräti kahdesti eikä ole tätä vieläkään antanut anteeksi Real Madridille. Sen takia suosii FC Barcelonaa.

Espanjan joukkueen arviot pelipaikoittain ja pelaaja-arviot. Arvosanat 4-10.

Maalivahdit: 9

Casillas: Selvä ykkösmaalivahti. Real Madridin kasvatin taso riittää maailman huipulla.

Reina: Selvä kakkosmaalivahti, joka pelaa vain jos Casillas loukkaantuu.

Valdes: Valinta osoittaa Espanjan valmentajan fanittavan FC Barcelonaa. Näyttää hyvältä höntsätason otteluissa, kovissa paikoissa torjuntaprosentti yleensä alle 50. Puhtaasti säälistä mukana.

Arvio: Casillas nostaisi arvosanan 10:n, Valdesin mukanaolosta -1.

Keskuspuolustus: 7

Albiol: Real Madridin pelaajan pitäisi olla avauksessa. Vaikka Real Madridissa peliaika oli vähissä, perustasoltaan eri luokassa potkut ManU:sta saaneeseen Pique:n verrattuna.

Pique: FC Barcelonan floppihyökkääjä saanee avauksen paikan, eikä kukaan ymmärrä miksi. Keskittynyt enemmän tyttöystäväänsä kuin pelaamiseen.

Ramos: Real Madridin pelaaja jatkaa joukkueen edustamista puolustuksessa. Vain yksi FC Barcelonan on puolustuksessa mukana, kertoo paljon joukkueiden tasosta. Pelannee keskellä vaikka olisi parempi laidalla.

Arvio: Ramos ja Albiol kestävät vertailun. Pique sotkee pakkaa eikä kolmikon lisäksi vaihtoehtoja ole paljoa. Arbeloa osaisi pelata keskellä, häntä tarvitaan laidalla. Busquetsin ja Martinezin kaltaiset tusinakorvaajat olisivat katastrofi.

Laitapuolustus: 6

Arbeloa: Real Madridin kasvatti on suuressa roolissa avauksen oikealla laidalla. FC Barcelona ei ole pystynyt kasvattamaan kelvollisia laitapuolustajia, Real Madrid on. Puolustuksen yleismies voi pelata millä tahansa pelipaikalla puolustuksessa.

Juanfran: Real Madridin kasvatti on varamies oikean puolustajan tontille, vaikka ei varsinainen puolustaja olekaan.

Alba: Muitakaan vaihtoehtoja ei ole vasemmaksi puolustajaksi, koska Arbeloaa tarvitaan oikealla. Kertoo paljon Espanjan juniorityön tasosta.

Arvio: Arbeloa puolustaa hyvin oikealla. Alban taso ei riitä vasemmalla juuri mihinkään. Juanfran ei osaa puolustaa. Heikkoa on.

Puolustava keskikenttä: 7

Xabi Alonso: FC Barcelonan juniorityöstä kohistaan, Real Madrid hallitsee myös keskikentällä. Xabi Alonso osaa pelinteon lisäksi myös tehdä maaleja. Tässä suuri ero FC Filmaajien yksipuolisiin pelaajiin.

Busquets: Kurkkija saanee paikan avauksessa koska Del Bosque arvostaa enemmän FC Barcelonan filmaavaa pelityyliä kuin mitään muuta. Filmausta, kaatuilua ja pelleilyä odotettavissa. Pääasiallinen tehtävä syöttää palloa Xaville ja ottaa Xavin syötöt vastaan.

Martinez: Varamies toppariksi, ensimmäinen korvaaja Xabi Alonson tai Kurkkijan ollessa sivussa. Ansaitsisi paikan avauksessa, mutta Del Bosque tuskin arvostaa.

Arvio: Xabi Alonso on edelleen maailman huippua. Kurkkijaa ei mikään muu maajoukkue huolisi edes vaihtopenkille. Martinez on kohtalainen varamies.

Hyökkäävä keskikenttä ja laidat: 6

Cazorla: Hyvä kausi takana, ansaitsee paikan joukkueessa. Valitettavasti FC Filmaajien pelaajat vievät avauksen taistelussa pidemmän korren. Toisi paljon uutta Espanjan peliin.

Fabregas: Arsenalin kasvatti osoittaa Valioliigan tason pelaajien kasvattajana. Takana heikko kausi ja paikka avauksessa olisi yllätys. Del Bosquen fanituksen tuntien se ei olisi yllätys.

Xavi: Surkean kauden pelannut yliarvostettu sivuttaissyöttäjä taitaa maineensa vuoksi saada avauspaikan. Espanjan pelille tärkeä pelaaja, koska pystyy syöttelemään Busquetsin kanssa paremmin kuin kukaan muu.

Iniesta: Filmaajien kruunaamaton kuningas ratkaisee otteluita filmaamalla vastustajalle ulosajon ja ratkaisemalla vasta sitten. Tällaista pelaajaa ei haluaisi katsella jalkapallokentillä. Varma avauksen paikka, valitettavasti.

Silva: Kivikovassa Valioliigassa kannuksia hankkineelle Silvalle pitäisi ehdottomasti tarjota avauksen paikka. Jännä nähdä saako Del Bosquen hylkimä pelaaja arvostusta maajoukkueessa pitkään aikaan.

Mata: Tuore mestarien liigan voittaja löytää itsensä usein vaihtopenkin puolelta, koska filmaustaidoissa FC Barcelonan pelaajat vievät voiton. Del Bosque ei myöskään arvosta Valioliigassa pelaavia pelaajia.

Pedro: Espanjan kolmannen sarjatason tasoinen turhake pääsee mukaan koska FC Barcelonalle halutaan maajoukkueessa näennäinen ylivoima.

Navas: Laitapelaajalle tuskin tulee paljon käyttöä. Penkkimies. Saattaa päästä vaihdosta kentälle ellei Pedro mene edelle filmitaitojensa vuoksi.

Arvio: FC Filmaajien pelaajat löytyvät avauksesta Pedroa lukuun ottamatta. Sen takia taso ei kestä alkuunkaan vertailussa muihin joukkueisiin.

Hyökkäys: 8

Torres: Mestarien liigan voittajan ja sankarin pitäisi olla täysin selvä valinta avaukseen. Koska Torres teki viimeisen maalin FC Barcelonaa vastaan, Del Bosque tiputtanee penkille.

Llorente: Liian pitkä pelaaja Espanjan avaukseen. Haluaa korkeita palloja, se ei pelityyliin sovi. Koska vaihtoehtona olisi Torres, saanee avauksen paikan.

Negredo: Real Madridin kasvatti jäänee nokkimisjärjestyksessä kolmanneksi. Peliaikaa odotettavissa vain loukkaantumistapauksissa tai paniikkitilanteissa.

Oletettu avauskokoonpano:

Llorente
Iniesta-Xavi-Fabregas
Xabi Alonso-Busquets
Alba-Ramos-Pique-Arbeloa
Casillas

Arvio: Espanja häviää Italialle ja pelaa sekä Irlantia että Kroatiaa vastaan tasapelin jääden lohkossa viimeiseksi.

116 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä sanoa että kun tätä luen niin olen todella tyytyväinen omiin ennakkoihini, miten pystyt suoltamaan tällaista roskaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten jo sanoin, EM-kisat eivät paljoa kiinnosta koska FC Barcelona ei niissä pelaa.

      Poista
    2. tjoo tässä kyllä hukkas elämästä taas jotain minuutin kun luki tätä paskaa. Onneksi sulla on sentään laadukasta juttua eikä mitään katkeraa paskaa. Espanjalla kuitenkin koko kisojen paras keskikenttä että jos siitä lähdetään...

      Poista
    3. Ai millä perusteella paras? Ainoastaan Mata ja Silva kestävät vertailun hyökkäävistä pelaajista ja Xabi Alonso puolustavista.

      Poista
  2. En itsekkään barca-fanina usko Espanjan mestaruuteen, mutta eikös alkulohkoon jääminen ole jo hieman antibarca optimistista =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se muka ylioptimistista odottaa että Sinipartio tiputtaa FC Filmaajat Mestarien liigan finaalissa.

      Poista
    2. Chelsea vs Barca oli välierä. Sinipartio tiputti vastustajansa finaalista

      Poista
    3. Piti sanoa finaalisTa. Eihän finaalissa enää voi tippua.

      Poista
  3. En enää tiedä kirjoitatko näitä juttujasi edes tosissaan :D Todella koomiset arviot :D

    VastaaPoista
  4. Huikeaa hassuttelua. "Pelaajien motivaatio vaihtelee hyvin suuresti" kohdassa meinasin lopettaa lukemisen. Viimeistään se olisi pitänyt tehdä kun väitit Italiaa mestariehdokkaaksi. Tekstistä ei jäänyt käteen käytännössä muuta kuin väsyneet naurahtelut jutuillesi.

    Itse uskon Espanjan ja Kroatian jatkavan lohkosta. Katsotaan josko sitä jaksaisi itsekin kirjoittaa jonkinlaisen ennakon suurimmista mestarisuosikeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riittääkö perusteluksi vuoden 2010 maailmanmestaruus?

      Itse en varsinkaan maajoukkueturvausten suhteen pahemmin ennakoista piittaa. Aika usein suuri osa niistä voidaan heittää roskiin kun ensimmäisen pelin kokoonpano selviää.

      Poista
    2. Puhutaanko nyt Italiasta? Jos puhutaan, niin 2010 maailmanmestari tullee pyyhkimään Italialla lattiaa. Koska nyt varmaankin tarkoitit 2006 maailmanmestaruutta, niin ei riitä. Jalkapallossa 4 vuottakin on äärimmäisen pitkä aika, eikä noin vanha menestys ole minkäänlainen tae tulevasta. Siksi ainakaan minä en ollut ollenkaan yllättynyt Italian konttaamisesta 2010 mm-kisoissa. Mainitsemisen arvoista kehitystä ei ole tapahtunut nyt parissa vuodessa, joten tuskimpa saapasmaassa mestaruutta juhlitaan vielä tänä kesänä. Toki kaiken mennessä täysin nappiin on Italialla mahdollisuudet vaikka mihin. 2004 Kreikka käy tässä kohtaa hyvästä esimerkistä.

      Espanjalla toki on omat ongelmansa, kuten parin avainpelaajan loukkaantuminen ja muutama vähintäänkin erikoinen pelaajavalinta kisajoukkueeseen, mutta kyllä tuolla porukalla vähintään 4 joukossa pitää olla. Sen jälkeen sitten kaikki on mahdollista.

      Arvoturnausennakot ovat mielestäsi täyttä roskaa, mutta silti vaivaudut tekemään semmoisen... Jokin ei nyt täsmää.

      Poista
    3. 2006 tietysti niin, 2010 oli se legendaarinen mahalasku. Italialla on kuitenkin perinteitä ja tasokas pelaajamateriaali.

      Mielestäni Espanjaa pidetään suosikkina monen papereissa, koska voitti 2010 maailmanmestaruuden. Puyol puuttuu, Pique on paska, Xavi pelaa paskemmin, Villa puuttuu...

      Mahtisuosikki jepjep. Ja millähän perusteella.

      Vaivauduin tekemään, koska niin paljon pyydettiin. Pyydettiin tosin joka lohkosta, mutta keskityin mielenkiintoisimpaan. En aina noudata lukijoiden toiveita, mutta tällä kertaa kyllä. Ja olen edelleen sitä mieltä ettei tällaisissa arvoturnausten ennakoissa paljoa järkeä ole.

      Poista
    4. Ei ainakaan kirjoittamassasi vasemman käden huitaisussa. Toki lähes kaikki muutkin kirjoituksesi ovat samaa tasoa.

      Poista
    5. Aivan, samaa roskaa tämä on kuin ennenkin

      Poista
    6. "Puyol puuttuu, Pique on paska, Xavi pelaa paskemmin, Villa puuttuu..."

      Ohoh, jännä miten kahden "FC Filmaajien" pelaajan puuttuminen näyttääkin papereissasi yllättäen laskevan Espanjan mahdollisuuksia!:D

      Poista
    7. Puyol on FC Filmaajien paras pelaaja puutteistaan huolimatta.

      Poista
  5. Espanja-Italia 2-0
    Irlanti-Kroatia 1-2

    Italia-Kroatia 1-1
    Espanja-Irlanti 1-0

    Kroatia-Espanja 2-2
    Italia-Irlanti 2-0

    Espanja 7
    Kroatia 5
    Italia 4
    Irlanti 0

    Lienen väärässä mutta yrittänyttä ei laiteta

    VastaaPoista
  6. Myötähäpeää, ei näin...
    http://static8.businessinsider.com/image/4c2b52c27f8b9adb6d260100/embarrassment.jpg

    VastaaPoista
  7. Torres: Mestarien liigan voittajan ja sankarin pitäisi olla täysin selvä valinta avaukseen. Koska Torres teki viimeisen maalin FC Barcelonaa vastaan, Del Bosque tiputtanee penkille.

    Paskan arvion paskoista jutuista tämä nousee paskimmaksi!!
    Torresilta aivan karmea kausi.Vaikka pelasikin ajoittain hyvin niin maalintekinjän tehtävä on tehdä MAALIJA hyvin pelaaminen/hienot maalit ovat sitte plussaa.
    Torresin maali barcaa vastaan ei ole mikään näyttö koska barcan alin pelaaja oli vastustajan boksin rajalla ja torresta sattui ainoana kiinnostamaan juoksu pallon perään kun peliaikaa 30s jäljellä sanoisin että maali oli täysin turha koska peli olisi siihen loppunut joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torresin maali Barcaa vastaan lienee yksi viime vuoden ikimuistoisimpia maaleja. Ei siinä paljoa paina huono kausi aiemmin.

      Poista
    2. mikä siitä tekee ikimuistoisen ? Merkityksetön maali pelissä jossa Barcaa ei kiinnostanut tai kiinnostus ailahteli.

      Poista
    3. Sinipartion koston lopullinen sinetti http://antibfc.blogspot.com/2012/04/viikko-maailman-kaikkien-aikojen.html

      Ottelu osoitti kuinka yksipuolinen ja surkea joukkue FC Filmaajat on.

      Poista
  8. Lisätään vielä äsköiseen kun et sanonut mitään tuomari työskentelystä niin onko uefa tässäkin mielestäsi Espanjan(barcan)puolella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti on, tuo asia otetaan vielä puheeksi.

      Poista
  9. http://www.youtube.com/watch?v=Xywh5abBpxU katso video ennekuin alat haukkumaan Barcan kasvatustyötä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti ensimmäinen kommentti kertoo olennaisen:

      "One thing to keep in mind though is that in spain they are aloud to recruit kids from anywhere where as in england they are restricted to within 90 miles of their club and spanish clubs get to have B teams playing professionally."

      Että se siitä kasvatustyöstä. Otetaan vaan kasa lupauksia niin kyllä niistä joku onnistuu.

      Poista
    2. Ei huippulupauskaan pärjäisi missään jollei häntä valittaisi johonkin joukkueeseen ja koulutettaisi pelaamaan.

      Poista
    3. Monesta huippulupauksesta tulisi ihan omatoimisellakin harjoittelulla kova pelaaja.

      Ja joka tapauksessa hommaamalla hirveän kasan lupauksia, huonollakin treenillä joku joskus onnistuu.

      Poista
    4. "otetaan vaan kasa lupauksia niin kyllä niistä joku onnistuu"
      Näinhän se menee joka paikassa. Vai ootko kuullu joukkueesta jonka junnuporukassa harjottelee/pelaa tyyliin 2 ukkoa, koska ainoastaan he ovat "varmoja" huippupelaajia. Kyllä sinne haalitaan paljon pelaajia, ja parhaat valikoidaan käyttöön ja muut heitetään koirille. Näin niinkuin kärjistetysti sanottuna.
      Ja pelaamalla oppii, sillä ne varmasti on nii kovia pelaa kun pääsevät jo nuoresta asti pelaamaan kunnolla.
      Omatoimista harjoittelua tehdään sitten joukkuetreenin lisäksi.

      Poista
    5. No toki, se millaisia pelaajia saadaan haalittua riippuu pitkälti seurasta. Esim Suomessa HJK on kova "kasvattajaseura" kun pystyy rahalla haalimaan parhaat lupaukset itselleen.

      Pelaamalla ja treenaamalla oppii mutta ei pidä väheksyä potentiaalin merkitystä. Kovan potentiaalin pelaajasta voi saada huonollakin treenauksella kovan kun taas huonon potentiaalin pelaajaa ei millään treenillä saa huippupelaajaksi.

      Poista
  10. Ironista että kutsut barcaa filmaajiksi kun ite kannatat joukkuetta, jossa pelasi vielä tällä kaudella DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs DD on tehnyt? Kerran kurkki ja mitä muuta?

      Poista
    2. jatkuvaa filmaamista ja sikailua, perus rupla-kelssin pelaaja

      Poista
    3. Kerrotko vielä missä otteluissa?

      Poista
    4. 50 kertaa ekassa Barca ottelussa

      Poista
    5. Eipä näkynyt. Käytännössä aina oli selvä kontakti. Barcan mikkihiiret eivät saaneet palloa pois joten alkoivat potkimaan.

      Lisäksi DD loukkaantui kyseisessä ottelussa.

      Poista
    6. Luulin että Drogba olisi fyysinen pelaaja, aika outuo että Barcelonan pätkät sai kaadettua hänet. Äijä filmaili koko ajan. Outoa myös että kutsut ainoastaan Busquetsia kurkkijaksi, nimittäin Drogba on aivan samanlainen

      Poista
    7. Niin minkä takia Drogban pitäisi pysyä pystyssä kun potkitaan loukkaantuneeksi? Ja onko suurikokoisilla pelaajilla jokin velvollisuus ottaa enemmän iskua vastaan?

      Drogban kurkkiminen tuli ihan erilaisessa tilanteessa.

      Poista
    8. Kuka muka potki.

      No mikä siitä muka tekee erinlaisen Busquetsin tapaukseen nähden

      Poista
    9. Aika moni potki. Drogba myös loukkaantui ottelussa ja oli pari viikkoa sivussa.

      Drogba ei filmannut vastustajalle punaista korttia.

      Poista
    10. Muuten vaan filmaili taas Camp Noulla, olipa paha loukkantuminen

      Ei sillä ole väliä, kurkkija se silti on

      Poista
    11. Miten niin filmaili? Katselin ottelun monta kertaa uusintana enkä nähnyt yhtäkään filmausta. Ei kannata uskoa kaikkia Barca-fanien katkeria panetteluja.

      Alkuperäinen Kurkkija on edelleen Busquets.

      Poista
    12. who cares, kurkkija mikä kurkkija.
      ei laimenna sitä kurkkimista ollenkaan vaikka busquets teki sen ensin.

      Poista
    13. Filmaili mutta ennemmin hänet muistetaan siitä miten ääliö näytti aivottomuutensa kaataessaan Fabregasin.

      Olkoon Drogba sitten "Kurkkija II"

      Poista
    14. - Laimentaa, koska Drogba ei siitä yhtä suurta hyötyä saanut.

      Muutenkin niin samannäköinen kurkinta, että taisi olla vain **ttuilua Busquetsin suuntaan.

      - Tilanteessa Fabregas filmasi.

      Poista
    15. Yhtä noloa se on, ei kukaan mieti oliko siitä hyötyä vai ei

      Aika nolosti epäonnistu jos sitä yritti koska tuskin kukaan on sitä tajunnut

      Korosti selvää rikettä. Jos joku rikkoo niin idiootti vaan yrittää jatkaa pystyssä, tietenkin silloin korostetaan rikettä että tuomari huomaa

      Poista
    16. Hah siis pitää Messiä idioottina. Youtubesta voi itse kukin käydä katsomassa videoita, joissa Messi olisi rikkeen jälkeen voinut mennä nurin, mutta jatkaa kuljettamista. En muista kuin pari hassua tilannetta, joissa mies olisi filmannut tai edes korostanut rikettä.

      Poista
    17. - Ei se yhtä noloa ollut, koska selvästi matki Busquetsia.

      Ja Drogbaan kohdistuneissa rikkeissä Drogban olisi pitänyt pysyä pystyssä vai?

      - Messin filmejä näkee todella paljon. Messi ei aina mene nurin, koska vapaapotku jostain 40 metristä on FC Filmaajien paskoille vaparivetäjille yksi lysti.

      Poista
  11. Älä nyt Espanjaa hauku siellä kuitenkin pelaa Chelsean pelaajia ja muita valioliigan pelaajia :) Espanja ennakkosuosikki näissä kisoissa Saksan ja ehkäpä Hollannin kanssa. Itse kannustan Chelseaa, mutta myös Espanjaa maajoukkuetasolla, vaikka en pidä Barcelonasta. Iniesta oli muuten maaginen Kiina pelissä ja tulee olemaan yksi tähtiä näissä kisoissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos luit jutun kunnolla, Espanjan pelaajia haukuttiin aika valikoidusti. Iniesta pärjää juurikin höntsämatseissa.

      Poista
    2. "Iniesta pärjää juurikin höntsämatseissa."

      Kuten esimerkiksi MM-finaalissa.

      Poista
    3. "Filmaamalla, niin, totta."

      Maailman mestari on maailman mestari. Lampaard mitätön paska.

      Poista
  12. Messinvihaaja mikä on suosikkisi? Veikkaa Englantia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosikkeja ovat kaikki muut paitsi Espanja. Kun Espanja putoaa, katsotaan uusiksi ja aletaan karsimaan.

      Poista
    2. Todella kypsää kyllä, kiitos.

      Poista
  13. Arbeloa On muuten Zaragozan kasvatti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arbeloa ei ollut Zaragozassa mikään tähti vaan sai peruskoulutuksensa Real Madridissa.

      Poista
    2. MV:n logiikalla Arbeloa ei ole edes käynyt Madridissa

      Poista
    3. Kyllä Real Madrid Arbeloasta teki pelaajan.

      Poista
    4. tässä on taas tätä ristiriitaa..
      Jos barcaan tulee pelaaja esim 17-vuotiaana, se on sinun mielestä jonkun muun kasvatti. Jostain syystä sitten muihin joukkueisiin muista seuroista tulevat 16-17-vuotiaat ovatkin sitten uuden seuran omia kasvatteja..

      Poista
    5. Barcelona rekrytoi 17 vuotiaana vain pelaajia joiden se tietää olevan kovia lupauksia. Sen takia 17 vuotiaana Barcaan on jo melko hyvä pelaaja.

      Muutenkin FC Barcelona mainostaa kuinka La Masia tekee pelaajista sitä mitä pelaajat ovat. Jos pelaajan täytyy tulla La Masiaan tyyliin 14 vuotiaana viimeistään että ehtii oppia La Masian tavoille, 17 vuotias ei ehdi sitä tekemään. Sen takia 17 vuotiaan tapauksessa FC Barcelonan kasvatustyö on melko vähäistä.

      Poista
    6. Arbeloa on pelannut myös Espanjan alle 15-, 16-, 17, 19- ja 21-vuotiaiden maajoukkueissa.

      Eihän tuollainen voi olla lupaava pelaaja.
      Ja kyllä se Arbeloa puhkes kukkaan Vasta Poolissa joten tuuppaa toi Real junnu hommas johonki mihin ei aurinko paista.

      Poista
    7. Nuorisomaajoukkueissa pelaa paljon pelaajia jotka eivät vanhemmalla iällä pärjää ollenkaan.

      Poolissa Arbeloa sai kaivattua kokemusta kovasta puolustamisesta, jota Espanjassa ei välttämättä olisi ollut tarjolla. Real Madridin vika ei ole se ettei joukkue pelaa Kivikovassa Valioliigassa-

      Poista
    8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  14. Luvassa uusi blogikirjoitus otsikolla "Espanjalle tuomariapuja jo ennen kisojen alkamista" http://www.iltalehti.fi/emjalkapallo2012/2012060715680895_em.shtml

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein aloin jo kirjoittamaan. Valitettavasti

      "Hän vierailee kaikkien 16 joukkueen luona..."

      Poista
    2. Nii, eli iltalehtien uutisten perusteella teet uutisia tähän blogiin jolle olet omistanut elämäsi:D:D:D facepalm........ eiihnäin ja btw. se että kaikki Barcan pelaajat ovat juuri Hollanista ja Espanjasta, viime vuoden finalisteista ei ole sattumaaa vaan kertoo Barca pelaajien huikeasta tasosta. Barca muuten todettiin mediaseuratuimmaksi joukkueeksi ja sinä olet auttamassa Barcaa siinä tällä blogillasi, joka vain tuo lisää puhetta Barcasta nettiin, sitä paitsi en usko, että kauhean moni ottaa näitä kirjoituksiasi todesta, silä niistä näkyy NIIN selvästi asioiden vääristely! kertoisit edes faktoja!

      Poista
    3. Sanoin että melkein aloin kirjoittamaan, en että aloin kirjoittamaan.

      Mediaseuratuin joukkue FC Filmaajat saattaa ollakin, koska filmikoosteet pyörivät mm. juutuubissa jatkuvasti. Kerron enimmäkseen faktoja, en voi mitään sille etteivät kaikki niitä ymmärrä.

      Poista
  15. Kyllä taas mahtava Arsenalin vahti loisti Puola-Kreikka pelis.
    Näytti jälleen kurapallon tasoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavia torjuntoja iso kasa. Lisäksi esti Kreikalta varman maalin, erinomainen esitys.

      Poista
    2. Mutta kelskimolari imuroi oikein kunnolla.

      Poista
    3. Joo iso kasa loisto torjuntoja!

      Vain 2 tilannetta. 1- Pelas ittensä pihalle Kreikka teki maalin. 2- Punanen kortti ja Kreikalle rankkari.

      Puolan onni oli että Tyton tuli kentälle Szczesnyn punasen myötä ettei Szczesny kerenny sählään enempää.

      Poista
    4. Tomi: Cechille sattui hieman huono päivä mutta olihan puolustuskin kuraa.

      - 2. Tilanteessa Szczesny esti varman maalin ja uhrautui joukkueen eteen ottamalla punaisen kortin. Kreikkahan ei maalia saanut edes rankkarista.

      Poista
  16. Messi teki upean hattutempun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästäkin aiheesta mainitsin uusimmassa uutisessa. Brasilian höntsäjengi vastassa.

      Poista
  17. Ei ole epäselvää kuka on paras pelaaja. MESSI!!!!
    Kuka Ronaldo? Kuka Van Persie?

    Kokoonpanojen mukaan Herrat Persie ja Ronaldo olivat joukkueidensa avauksessa mutta ei kyllä jääny oikeen mieleen että ks herrat oisivat pelanneet.

    Ainiin. Anteeksi! Messin maalit tuli taas tusinajengiä vastaan tuurilla, vastustajaa ei kiinnostanu ja tuomari kantoi Messin puolesta pallon Brasilian maaliin ja ilmotti Messin maalin tekijäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööö, mistä lähtien van Persie on mainittu maailman parhaimmaksi, semmosta 10-15 sijalle maailmassa

      Poista
    2. MV on ruikuttanu RVP:tä "keltaisen pallin" voittajaksi, koska teki paskaliigassa yli 20 maalia

      Poista
    3. - Van Persie antoi useita loistavia syöttöjä, mutta muita ei kiinnostanut viimeistellä. Vastaavasti RvP:lle syötöt olivat huonompia miltä näytti. Ronaldo pelasi myös hyvän ottelun. Portugalin taso ei vaan riittänyt, eikä tuuri.

      Messi teki maalinsa höntsäjengiä vastaan kuten uutisessa sanotiin.

      - RvP on kaikilla mittareilla monipuolisempi pelaaja kuin Messi ja myös taidollisesti ihan eri tasolla. Jos Messiä sanotaan maailman parhaaksi ja RvP on selvästi parempi, miksi RvP ei muka olisi maailman paras?

      30 maalia kivikovassa Valioliigassa on selvästi kovempi suoritus kuin Messin maalit kyläsarjassa heittopusseja vastaan.

      Poista
    4. Miten vitussa syöttö on huonompi kuin miltä näyttää? Ei hyvää päivää taas näitä selityksiä. Jos syöttö näyttää hyvältä se myös sitä on. Ronaldo pelasi paskan ottelun siihen nähden, että on maailman toiseksi paras pelaaja.

      Mistä lähtien Brasilia on ollut höntsäjengi? Ja kerta Messi on mielestäsi historian paskin jalkapalloilija, niin eikös hattutemppu vaikka Gnistania vastaan jossain Suomi-höntsäsarjassakin olisi kova suoritus paskimmalta pelaajalta ikinä?

      Mitäs mittareita sulta löytyy, kun noin pielessä on? Tap-inejä kun ei edelleenkään lasketa sinun mukaan maaleiksi, niin RvP:n saldoksi jää todennäköisesti 3 maalia Valioliigassa. Muuten pelaaja joka jää pallonhallinnassa helposti jalkoihin. Nopeudesta en tiedä, varmaan aika tasoissa.

      Mitkäs statsit RvP:llä oli Mestareiden Liigassa? Messi vie 100-0 sillä(kin) saralla. Ja perustelut höntsäjengejä vastaan tehdyistä tehoista ei kelpaa. Samanlaisia höntsäjengejä oli Arsenalillakin vastassa ja noissa otteluissa RvP olisi voinut hyvin täräyttää kovia tehoja, mikäli löytyisi taitoa muualle kuin vaahtokarkin pehmeään Valioliigaan.

      Poista
    5. Nimenomaan syöttö voi näyttää hyvältä mutta olla huono. Ronaldo ei saanut tarpeeksi apuja muilta.

      Brasilian keskuspuolustajina oli kaksi tusinatason pelaajaa. Se riittää höntsäjengin statukseen. Olisihan tuo kohtalaisen kova suoriutus.

      3 maalia? Hah hah. RvP voittaa pääpelissä, kaukolaukauksessa, heikomman jalan tehoissa, pelinluvussa, syötöissä...

      RvP pelasi Mestarien liigassa paljon vähemmän höntsäjengejä vastaan kuin Messi. Lisäksi Messin lähes kaikki tehot tulivat näitä höntsäjengejä vastaan.

      Poista
    6. en tiä, sanattomaksi vetää:D:D

      Poista
    7. Apuja muilta? Kylmä fakta on se, että Portugali rakensi parhaimmat hyökkäyksensä toiselta laidalta ilman Crisseä.

      Tosi paska puolustuslinja oli...Pelaajat Interistä, ManU:sta, Madridista ja Sao Paulosta joka kuuluu sinun mukaan kivenkovaan Brasilian liigaan. Taas kerran täyttä paskapuhetta sulta. Ja Neymar ei maalin maalia, kaksi syöttöä sentään, mutta kyllä Messi näytti kaapin paikan tätä riikinkukkoa vastaan.

      Pääpelissä, kyllä. Tosin Messin pituuteen nähden loistavaa pääpelaamista ollut tällä kaudella.
      Kaukolaukauksissa, don't think so. Messi teki tällä kaudella lukuisia maaleja kuudentoista rajalta ammutuilla laukauksilla.
      Pistätkös RvP:n ja Messin heikomman jalan statsit tältä kaudelta? Vai onko tämäkin mutuilua jälleen kerran?
      Pelinluvussa ja syötöissä. Are you fuckin kidding me? Sen lisäksi että Messi rikkoi lähes tulkoon kaikki maaliennätykset, niin dominoi joka liigassa, cupissa ja yleensäkin Euroopassa syöttötilastojakin. Plus ne lukuisat kerrat kun Messi on ollut ns. toinen syöttäjä omaan maaliin tai alustanut muiden maaleja äärimmäisen tärkeällä kakkossyötöllä.
      Taas aikamoista paskaa kirjoitat.

      Arsenalillahan ei ollut yhtään kovaa joukkuetta ML-lohkossaan :D Ja sitten tippuivat vielä Milanille, minkä Barca hoiti sekä lohkossa, että pudotuspelivaiheessa.

      Eli jälleen kerran häviät argumentit, koska et keksi muuta kuin iän ikuisen valittamisen tuomarityöskentelystä ja filmaamisesta ja ei kiinnostanut-paskasta, johtuen siitä että Messi ja Barca pyyhkii teknisesti ihan kenen vaan yli ja et keksi muuta selitettävää kun näytöt on niin selvät.

      Poista
    8. Ja henq, ei vedä sanattomaksi kunhan tietää edes jotain futiksesta toisin kuin MV ja ei ota itteensä tätä paskaa. Tuleepahan itsekin harjoiteltua argumentointia, kun ei ikinä ole ollut vahvin puoli. Kiitos siitä MV :)

      Poista
    9. kyllä noi kommentit alkaa pikku hiljaa vetää sanattomaksi. väittelyhän on ihan turhaa narsistin kanssa, ja muutenkin tällä kaverilla on astioita hävinnyt kaapista. alan pikku hiljaa uskoa että se vetää nämä sittenkin läpällä, eihän kukaan oo oikeesti noin idiotti.

      Poista
    10. Assassin: Krisse otettiin tietysti kiinni monella pelaajalla jolloin muualle jäi tilaa.

      Joo, pelasi Interissä yhden ottelun, kerran vaihdosta kentälle. Koska olen Brasilian liigaa väittänyt kivenkovaksi?

      Pääpelissä Messi on aina ollut paska. Esim http://www.youtube.com/watch?v=JAgeaGQD-MQ

      Kaukolaukauksissa Messi on varsin paska, eikä siksi usein edes yritä.

      Statsit? Messi edelleen pelasi heikompia vastaan.

      "Pelinluvussa ja syötöissä. Are you fuckin kidding me? Sen lisäksi että Messi rikkoi lähes tulkoon kaikki maaliennätykset, niin dominoi joka liigassa, cupissa ja yleensäkin Euroopassa syöttötilastojakin. Plus ne lukuisat kerrat kun Messi on ollut ns. toinen syöttäjä omaan maaliin tai alustanut muiden maaleja äärimmäisen tärkeällä kakkossyötöllä."

      Ahaa joo, Messin söyttösaldo Chelseaa, Real Madridia ja Chelseaa vastaan: 1. Huikeaa. 0 maalia joo, se nyt onkin selvää.

      Arsenalilla oli vaikein lohko jonka selivittivät kunnialla. Milanin Barca hoti tuomariavuilla.

      Mites se Barca Chelsean jyräsikään?

      henq: Selitäppä mitä noissa jutuissa muka on pielessä? Normisettiä että kun perustelut loppuvat, aletaan menemään henkilökohtaisuuksiin. Ei siinä mitään, tottumusta on.

      Poista
    11. Messi otetaan aina monella pelaajalla kiinni ja silti onnistuu tehoja tekemään jatkuvasti ja kovaa tahtia. Krissen step-overit rupeaa vaan olemaan niin nähtyjä, ei niillä enään vaan pärjää. Välillä pääsee vahingossa ohi, kun puolustajaa rupeaa haukotuttamaan.

      Silti pelaa Interissä, vähän eri asia kuin olla KuPS:ssa. Harjoittelu ja tavat kuitenkin ammattimaista. Ihan sama tuleeko peliaikaa vai ei, nuori pelaaja vielä kuitenkin.

      Mitä tuo video nyt todisti? Maicon juoksi idiootin lailla suoraan Messin olkapäähän ja tekarit lensi suusta nurtsille. Statsit monta Messin maaleista oli puskuista ja monta RvP:llä. Ja edelleen kokoisekseen hyvä pääpelaaja.

      Toistat itseäsi, kun et muuta keksi? Messi teki lukuisia maaleja kuudentoista rajalta/ulkopuolelta tällä kaudella. Nyt kunnon perustelut miten pelaaja joka tekee maaleja kuudentoista rajalta/ulkopuolelta on paska kaukolaukauksissa.

      En kiistä etteikö pelannut huonosti tärkeitä otteluita, mutta se ei vie pois kokonaisuutta, kun puhutaan pelaajan ominaisuuksista. Ja nyt vertailtiin RvP:tä ja Messiä, joista Messi kyllä vie ja pahasti.

      MVNT? Ranskalainen ja kreikkalainen joukkue. Ei todellakaan kovia. Sentään Borussia Dortmund, mutta tuloksesta päätellen ei kiinnostanut ML. Eli paska lohko oli. Tuomariavuista ei taaskaan mitään todisteita ja muutenkin olet ainoa sitä mieltä oleva.

      Lapsuksia sattuu kaikille, mutta en sentään lähde selittelemään millään tuomariavuilla tai ei kiinnostanut- paskanjauhannalla. Ja taas puhuttiin yleisesti kaudelta. Messin ennätykset puhuvat puolestaan.

      Ja turha tulla jauhamaan jostain maaleista huonoja joukkueita vastaan. Kerta niitä vastaan on helppo tehdä maaleja, niin miksei kukaan aikaisemmin ole rikkonut näitä ennätyksiä?

      Jokainen huippujoukkue osoitti tällä kaudella ja itseasiassa joka kausi, ettei ole helppoja otteluita, koska jokainen huippujoukkue on hävinnyt kerran pari kaudessa häntäpään joukkueillekin.

      Tässäkin riitelet oman ajatusmaailmasi kanssa. Sanotaan vaikka Osasunaa vastaan. Esimerkki, ei oikeasti tapahtunutta!
      Messi tekee hattutempun--> Osasunaa ei kiinnostanut, paska joukkue. Messiltä tuuri maaleja.
      Messi ilman tehopisteitä, Barca häviää--> Barca ja Messi paska, Osasuna kiven kova.

      Ja jos ManU sattuu häviämään vaikka Stokea vastaan, niin selittelet jollain väsymyksellä sun muulla paskalla.

      Kaikille sattuu hyviä ja huonoja otteluita, mutta Messin tehoja kun katsoo kokonaisuutena, niin aika dominanssia tältä kaudelta. Ja edelliseltä.

      Poista
    12. Assassin: "Messi otetaan aina monella pelaajalla kiinni ja silti onnistuu tehoja tekemään jatkuvasti ja kovaa tahtia." - Joo, Chelseaa, Real Madridia ja Chelseaa vastaan kovat tehot LOL.

      Kertoo kai jotain pelaajan tasosta ettei mahdu Interissä edes vaihtopenkiltä pelaamaan.

      Maicon juoksi Messin olkapäähän? Ei helvetti mikä puusilmä. Messillä on aika vähän muita puskumaaleja kuin muutamasta metristä rauhassa tyhjiin.

      "Messi teki lukuisia maaleja kuudentoista rajalta/ulkopuolelta tällä kaudella." - Ehkä on hieman eri asia nostaa pallo tyhjiin läpiajosta kuudentoista rajalta kuin laukoa kovaa puolustuksen ollessa paikalla.

      "En kiistä etteikö pelannut huonosti tärkeitä otteluita, mutta se ei vie pois kokonaisuutta" - Kyllä se vie. Messillä ei kestä pää tiukassa paikassa. Jäljelle jää vain kohtuullisen hyvin palloa kuljettava kääpiö, joka monesti kaatuu pienestäkin kontaktista.

      "MVNT? Ranskalainen ja kreikkalainen joukkue." - Eräs Ranskalainen joukkue tiputti Real Madridin.

      Messin ennätyksistä? Sanoppa koska viimeksi Euroopan sarjojen top 3 sarja on ollut yhtä selvästi kahden joukkueen hallintaa kuin Espanjan liiga on ollut kolme kautta? Messi on lisäksi päässyt pelaamaan joukkueita vastaan joita ei pelaaminen kiinnosta tippaakaan. Lisäksi FC Filmaajissa Messille pelataan kaikki kunnon maalipaikat. Ei onnistu esim Bayernissä että Gomez tekisi kaikki maalit, siellä on mm. Robben.

      Ihmeellistä kun ne tappiot sattuvat kun vastaan tulee KOVA joukkue eikä mikään höntsäjengi.

      "Esimerkki, ei oikeasti tapahtunutta!
      Messi tekee hattutempun--> Osasunaa ei kiinnostanut, paska joukkue. Messiltä tuuri maaleja.
      Messi ilman tehopisteitä, Barca häviää--> Barca ja Messi paska, Osasuna kiven kova."

      Miten niin ei oikeasti tapahtunutta? Ei hitto, jos voi puhua itsensä pussiin pahasti, nyt sen teit. Päättyneellä kaudella kävi juuri noin. (Barca-Osasuna 8-0, Messille hattutemppu, Osasuna-Barca 3-2, Messi nollille).

      Stokehan on kivikova.

      "Messin tehoja kun katsoo kokonaisuutena, niin aika dominanssia tältä kaudelta. Ja edelliseltä." Kun katsoo Messin tehoja kovia joukkueita vastaan ja höntsätiimejä vastaan, huomaa aika paljon. Tuosta tulee vielä materiaalia.

      Poista
    13. Edelliskausilta löytyy tehoja koviakin joukkueita vastaan. Sattui vaan olemaan huono kausi niiden osalta.
      Samalla tavalla RvP ja kaikki muutkin on jäänyt tehoitta kun Arsenal tai joku muu joukkue on hävinnyt tai pelannut tasan, paskoja pelaajia siis kaikki.

      Nuori pelaaja, aikaa on vielä. Nouseva tähti, eli sinun kategoriassa kiven kova jo nyt. Perusteluita en pistä, lue omaa blogiasi aikaisemmista bloggauksista niin tiedät mistä puhun.

      Katsoin videon uudestaan. Messi koittaa puskea, Maicon juoksee suoraan olkapäähän. Kumpikin katsoo ja pelaa palloa. En vieläkään ymmärrä miten tämä liittyy Messin puskutaitoon.

      Teki myös leikkauksia keskelle ja laukoi pakkien ollessa edessä. Usein pallo tarkkaa ja kovaa maalin alakulmaan. Muistaakseni näistä valitat aina ettei puolustajia/maalivahteja kiinnostanut. Paskaa jälleen kerran sinulta.

      Ylhäällä tähän vastaus. Kukaan ei onnistu ikinä täydellisesti. Nyt viimeistään todistit ettet katso Barcan pelejä vaan mutuilet aina samaa tuomaripaskaa, Messihän tunnetaan siitä ettei kaadu helposti, vaikka kopautellaan molemmilta puolilta jaloille jatkuvasti. 90% jalkapalloilijoista kaatuisi samoissa tilanteissa.

      Real Madridia ei kiinnostanut/tuomari oli sitä vastaan/oli väsynyt kivenkovan La Ligan takia.

      Kuvaa vaan miten täydellisiä pelaajia ja joukkueita kyseiset ovat. Kaikkia kiinnostaa ammattitasolla, mutuilet taas omaa paskaa, tosin se ei ole yllätys. Messille ei pelata paikkoja, vaan tekee itsensä pelattavaksi. Pelattiinko Messille myös syöttötilaston kärkipaikka? Jos näin tapahtuu, kuvaa Barcelona ylivoimaa, kun noinkin hyvin pelaa jos yhden miehen pitää kaikki tehopisteet saada.

      Edellisiltä kausilta näin ei ole. Tuomaripelin voit jättää mainitsematta, se kun on täyttä paskapuhetta edelleenkin.

      Muistelinkin että näin taisi olla. Miten puhuin itseni pussiin? Todistin tässä sinun ajatusmaailmasi jossa Barca ei voi loistaa missään tilanteessa.

      Stoke on kivenkova vain märissä unissasi. Kukaan muu ei julista Stokea kivenkovaksi.

      Tästä jo kirjoitettu tarpeeksi. Tämän voi ymmärtää vain aidosti jalkapallosta tietävä ja sitä rakastava henkilö. Väännetään rautalangasta. Messi teki hatun Osasunaa vastaan 8-0 voitossa---> turhia maaleja mielestäsi. Barca hävisi Osasunalle, Messille ei tehoja--> paska pelaaja. Eikös tuo hattutemppu kuitenkin ollut tärkeä, kerta tappiossa ei tehoja tullut. Sinun logiikalla kaikki kolme maalia elintärkeitä tulevassa listauksessasi, muista se.

      PS. Barcaa ei kiinnostanut ML, koska oli voittanut sen edellisenä vuonna. Päätti antaa voiton sitä tarvitseville, vähän kuin lahjoittaa rahaa kehitysmaihin. Reilua minun mielestäni.

      Poista
    14. Edelliskausien tilastot ovat vastaavaa tasoa. Koonti tulee ainakin yhdestä tilastosta muutaman vuoden ajalta.

      Nouseva tähti? Olkoon vaan mutta se ei tarkoita että olisi hyvä juuri nyt.

      "Katsoin videon uudestaan. Messi koittaa puskea, Maicon juoksee suoraan olkapäähän. Kumpikin katsoo ja pelaa palloa. En vieläkään ymmärrä miten tämä liittyy Messin puskutaitoon." - Messi hyppää täysin älyttömästi suoraan Maiconia päin.

      "Teki myös leikkauksia keskelle ja laukoi pakkien ollessa edessä." Tulee mieleen eräskin tapaus jossa pakki otti oikean jalan vedon pois Messiltä. Tasokasta.

      "Ylhäällä tähän vastaus." - Messi ei pikkurikkeistä viitsi ottaa vapaapotkua koska FC Filmaajissa ei ole yhtäkään kunnollista vaparivetäjää. Ei siinä mitään muuta. Messihän kaatuu usein pienestäkin hipaisusta.

      Real Madridia taatusti kiinnosti mutta taso ei riittänyt.

      Edelleen FC Barcelonassa Messille yritetään pelata kaikki maalit. Se ei tietenkään aina onnistu ja juuri tuon takia FC Filmaajista heitetään pihalle kaikki jotka eivät siihen suostu.

      "Miten puhuin itseni pussiin?" - Sanoit; "Esimerkki, ei oikeasti tapahtunutta!", miten niin ei?

      Stoke on kivikova. Ellet tajua mitä se tarkoittaa, voi voi.

      Messin ensimmäisellä maalilla oli jotain merkitystä. Muut maalit tilanteessa 4-0 ja 7-0.

      PS. Mestarien liigan voitto ei tosiaan kaikkia joukkueita kiinnosta.

      Poista
  18. On se Messi surkea Vain 8 maalia viimesessä 4 maaottelussa.

    Brazil boss Menezes: Messi is the best in the world.

    Olisi Kiva nähdä että Ronaldo, Drogba, RVP etc etc
    maksaisivat köyhien lasten sairaala laskuja kuten Messi, mutta ei herroilla ole aikaa moiseen, kun pitää rahat pistää Ferrareihin ja oman egon pönkittämiseen.

    En ymmärrä miten tuo MV haukkuu Messiä ja samalla runkkaa noitten pintaliitäjä apinoitten kuvien päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vastassa jotain höntsäjengejä? Messin tehot putoavat uskomattomasti kun vastaan tulee oikeasti kova vastustaja tai kova paikka. Tuosta voisikin tehdä vertailun.

      Onhan se helppoa olla "antelias" kun rahaa tulee.

      Messinvihaaja arvostaa oikeasti hyviä pelaajia eikä Messin kaltaisia, tekemällä tehtyjä tusinastaroja.

      Poista
    2. "Messinvihaaja arvostaa oikeasti hyviä pelaajia eikä Messin kaltaisia, tekemällä tehtyjä tusinastaroja."

      Sinä et tunnistaisi hyvää pelaajaa vaikka se istusi sinun naamallesi.

      Poista
    3. Nähden siihen miten paljon MV RvP:tä ja CRonaldoa hehkuttaa, niin ties vaikka istuisivatkin MV:n naamalla. Semmoista ruskean reiän nuolentaa tämä blogi kyllä välillä on...

      Poista
    4. - Siinä tapauksessa tuskin tunnistaisinkaan ellei kyseessä ole naispelaaja.

      - Onneksi ovat tiettävästi aika kaukana tällä hetkellä.

      Poista
  19. Eikös Italia voittanutkaan? Meni taas kerran sinun asiantuntemuksesi vituiksi heti aluksi. Toisaalta mitä voi odottaa mieheltä(?) joka ei edes uskalla myöntää mitä joukkuetta kannattaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Italialla kävi huono tuuri, koska Balotellilla oli vaihteesta pelleilyilta.

      Poista
    2. Huono tuuri. Anna minun kaikki kestää. Espania oli parempi.

      Poista
    3. Millä tavalla parempi? Pallonhallinta? Krooh pyyh, nukuttaa.

      Poista
    4. Hallitsi pelitapahtumia, loi parempia paikkoja, piti pallokontrollin itsellään. Peli päättyi 1-1, mutta Espania oli Italiaa parempi.

      Poista
    5. Italialla oli selvästi paremmat maalipaikat. Vain huono tuuri viimeistelyssä esti murskavoiton.

      Poista
    6. Espanja/barca ei tee paikoista maaleja--->paskoja
      Joku muu joukkue ei tee paikoista maaleja--> huonoa tuuria

      Taas vaihteeksi niin paskaa argumentointia. Nyt pitävät todisteet miten oli huonoa tuuria, eikä vaan huonoutta. Balotellin lönkyttelykin oli huonoa tuuria? Paska tsäkä, kun sattui olemaan motivoitunut huonosti, että olisi juossut läpi ja tehnyt maalin.

      Vai onko sinulla joku suuri yliluonnollinen kyky nähdä, milloin kyseessä on huonoa tuuria ja milloin vaan huonoa viimeistelyä. Ja uskomatonta on myös kyky tietää milloin tuomarit on lahjottuja ja millon ei. Kannattaisi perustaa oma show, jossa käytät näitä paranormaaleja kykyjäsi hyväksi.

      Ja sanottakoon nyt, että matsi oli omasta mielestä reilu ja tasainen. Päättyihän se 1-1 ja tuomarivirheitä ei nähty, jotka olisivat vaikuttaneet ratkaisevasti. Minun ei aina tarvitse kehua Espanjaa/Barcaa maasta taivaisiin, mutta sinun näköjään tarvii aina haukkua, oli suoritus mikä hyvänsä. Varsinkin joka kerta huonoilla argumenteilla joita et pysty perustelemaan. Aika lapsellista käytöstä sanoisinko...

      Poista
    7. Huono tuuri viimeistelyssä = huonot pelaajat viimeistelemässä, tai hyvä puolustus Espanjalla, tarkoittanet?

      Poista
    8. Assassin: Balotellin motivaatio-ongelmat ovat tuttuja. Muilla kävi huonoa tuuria.

      Mitään paranormaalia ei tarvita. Riittää kun katsoo otteluita ja käyttää järkeä.

      Espanjalla kävi tuuria eikä se pelannut hyvin. Ja ottelun jälkeenhän Espanja teki protestin, koska kenttä oli liian kuiva. Saako nauraa?

      Poista
    9. Muutkin valittivat kentästä (kentistä). Kuuntelitko Litin haastattelun? Saako nauraa sinulle? Kiitos, hahaha. Ulkona paistaa aurinko, mene opettelemaan uusia kikkoja, hommaa itsesi Barceloonaan hyökkääjäksi ja tee 70 häkkiä kaudessa. Respektejä on kyllä tulossa, jos onnistuu. Muulloin, shut the fu*k up ja kasva aikuiseksi.

      Poista
    10. Kenttä oli ihan hyvässä kunnossa. Olen täysin varma ettei UEFA hyväksy Espanjan protestia.

      Tuskin FC Barcelona minua palkkaa tämän blogin kirjoittamisen johdosta.

      Poista
    11. Pointti ei siinä ollutkaan. Kukaan muu vain ei tee noita samoja maalimääriä kuin Messi.

      Poista
    12. Mutta kun höntsätiimejä vastaan tehtyjä... Ei lasketa.
      Paitsi jos niitä vastaan on helppo tehdä maaleja, niin miksi kukaan ei ole aikaisemmin pystynyt tekemään sellaisia määriä. Ai niin, ei ne niin helppoja olekaan. Ja vielä kun pistää syötöt päälle, niin tämän kauden yhteistehoja tuskin tullaan ikinä rikkomaan. Paitsi ehkä Messi ensikaudella.

      MV:n pitäisi vaan tajuta ettei ole olemassa helppoja joukkueita, kyllä ne jätkät raataa siellä Mallorcaakin vastaan tosissaan ja vice versa.

      Rupeaa jo vituttamaan tämä ainainen valitus jostain ei kiinnosta- paskasta. Kyllä noilla palkoilla jokainen matsi kiinnostaa, oli vastassa Barca tai kuka tahansa. Jos ei ole todisteita, eli ääninauhaa tai paperia tai jotain muuta vastaavaa, jossa on selkeät todisteet ettei esim. Mallorcan pelaajia kiinnostanut Barcaa vastaan tällä kaudella niin MV tukkii turpansa. Tuo on edelleenkin kunnianloukkaus väittää tuollaista.

      Poista
    13. - Muissa joukkueissa ei pyritä maaleja saamaan yhdelle pelaajalle kuten FC Barcelonassa. Lisäksi Leverkusenin paitaepisodi kertoo paljon vastustajista.

      Assassin: Olisihan se helppoa mutta monia pelaajia ei kiinnosta, koska pitää säästää paukkuja myös liigaotteluihin. Kumma juttu että nämä ennätykset alkoivat paukkua samoihin aikoihin kun Espanjan liigaan tuli kaksi täysin ylivoimaista joukkuetta (sarjataulukon perusteella).

      Espanjassa on helppoja joukkueita ja muutenkin pelin taso on usein mitä sattuu, kun tiettyjä joukkueita ei tippaakaan kiinnosta.

      Ai todisteita? Voi harmi, katsele otteluita? Oletko se sama henkilö joka uhkasi haastaa oikeuteen kunnianloukkauksesta ja uhkasi blogin sulkemisella?

      Poista
    14. Voimme jatkaa väittelyä, tosin tästä lähin käytän samoja argumetteja kuin sinä. Eli Barcaa ei kiinnostanut/kivenkova La Liga/tuomaripeli Barcaa vastaan.

      Junnataan sitten paikoillaan, kun et jalkapallosta ymmärrä hölkäsen pöläystä.

      Katselen otteluita enemmän kuin sinä todennäköisesti. Tuolla tasolla jos ei kiinnosta, niin potkut on aika lähellä.

      Olen muuten aina kysellyt todisteita, mutta et ikinä niitä ole pistänyt, eli lopeta se mutuilu. Katso otteluita ei ole peruste, koska olet ainoa joka niistä löytää näitä sinun argumentin aiheita. Tuomaripelistä sentään muutama lädifani on kitissyt myös, mutta pelaajien kiinnostus on kyllä aikamoista soopaa.

      En ollut minä. En ikinä esiinny Anonyyminä :)

      Poista
    15. No sehän sopii.

      Ai katselet otteluita paljon? Seuraavaksi voisit yrittää ymmärtää niiden tapahtumia.

      En todellakaan ole ainoa ja kiinnostuksen puutteesta on jopa jaettu sakkoja Valioliigassa.

      Vahinkoja sattuu koska Anonyymi ja Assassin näyttävät samalta nopeasti katsottuna.

      Poista
    16. Hyvä

      Ymmärränkin. En sentään näe jokaisessa ottelussa tuomaripeliä, kiinostuksen puutetta tai filmaamista siinä määrin että siihen pitäisi puuttua sen erityisemmin muihin joukkueisiin nähden. Ja edelliseen lauseeseen yhtyy todennäköisesti vähintään 80 prosenttia maailmasta.

      Onpas Valioliigassa kova taso ja ammattimaista porukkaa, kun porukka lusmuilee kuin kesätyöntekijä mansikkamailla. Toisin kun La Ligassa missä ei ole jaettu yhtään sakkoja kiinnostuksen puutteesta. Puhuit itsesi pussiin aika pahasti. Todistit juuri Valioliigan ammattimaisuuden.

      Nou hätä. En itse tajua ihmisiä jotka esiintyvät Anonyymeinä. Paljon kivempi keskustella kanssasi, kun tiedän että vastaat suoraan minulle, etkä kymmenelle eri anonyymille.

      Poista
    17. Miksi siihen ei pitäisi erityisemmin puuttua? Onhan selvää että joukkue joka saa eniten tuomariapuja herättää myös kiinnostuksen puutetta vastustajissa.

      Todistaa vain että La Ligassa asiaan ei puututa yhtä paljoa. Valioliigan ammattimaisuuttahan tuo osoittaa, että ongelmiin todella puututaan.

      Näinhän se menee. Anonyymeille vastaaminen on varsin vaikeaa. voisin blokata anonyymit kommentit mutta silloin jäisi paljon keskustelua käymättä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.