maanantai 25. kesäkuuta 2012

Aukoton totuus osa 4 - La Masian kasvatustyö on kupla

Aukoton totuus - ilman aukkoja totuus sattuu enemmän

FC Barcelonan juniorityön laatua, tarkemmin sanoen La Masian kasvatustyötä, pidetään maailman huippuna. Monien mielestä FC Barcelona saa omalla kovatasoisella kasvatustyöllään tehtyä ynnämuut-tason lupauksista huippupelaajia liukuhihnalta. Totuus on toisenlainen. FC Barcelona haalii itselleen muiden kasvattamia lupauksia. Seuraavaksi FC Barcelona mainostaa kovaan ääneen kuinka nämä muutamat huipulle nousseet pelaajat ovat FC Barcelonan kasvatteja. Ja tyhmät ihmiset uskovat.

Eikä FC Barcelonan kehdonryöstöille näy loppua. Edellisellä kerralla kommentteissa sanottiin mm, että kyseinen pelaaja ei pelannut missään joukkueessa ja että Espanja on nuorelle parempi paikka. Tällä kertaa selitykset eivät kelpaa.

FC Barcelona on viimeisimpänä tempauksena ryöstänyt peräti kaksi pelaajaa (Enric Martínez ja Abel Ruiz), iältään 10 ja 11 vuotta, Valencian nuorisojoukkueesta. Toisin sanoen, FC Barcelonan kasvatustyötä on ryöstää muiden joukkueiden parhaat lupaukset. Joskus näistä pelaajista puhtaalla tuurillakin joku nousee huipputasolle, asia joka on itsestään selvää. Tämä viimeisin kaappaus todistaa asian aukottomasti. FC Barcelonan mainostetulla kasvatustyöllä ei ole mitään tekemistä juniorikasvatuksen kanssa. Koko homma perustuu muiden joukkueiden kasvattien haalimiseen. Muut joukkueet tekevät työn, FC Barcelona omii tulokset itselleen.

FC Barcelona on onnistuneesti saanut ympättyä medialle muunnellun totuutensa. Messinvihaajaan FC Barcelonan propaganda ei tehoa. Aukoton totuus puhkaisi jälleen yhden kuplan.

Goal.com:n uutinen asiaan liittyen

156 kommenttia:

  1. Mites se Valioliigassa?

    ManU väittää mm. Giggsiä ja Rio Ferdinandia omikseen, vaikka muista seuroista varastettu.

    Ja siinä ne olikin jotka voisivat olla omia, muuten ryöstöt sumusaarilla tapahtuvat 16-17 vuoden iässä, varsinkin muista maista. Ja näitä pidetään sitten omina. Case Fabregas todistaa tämänkin väitteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rio Ferdinandia omakseen? Mitä? Onko edelleen Englannin kallein keskuspuolustaja (siirtosumma mittarina)?

      Säännöt vaikuttavat tuohon asiaan. Sumusaarilla ei saa ryöstää liian nuoria pelaajia liian kaukaa.

      Poista
    2. Haloo kaveri tulee seuraan 10 vuotiaana. Eikö se 8 vuotta merkkaa sitten mitään?

      Minäkin vaikka olen pelannut futista 11 vuotta niin vaihdoin seuraa 2 vuotta sitten ja olen huomattavasti parempi pelaaja kuin 2 vuotta sitten.

      Joten kokemuksesta voin sanoa vaikka en ammattilainen olekkaan että hyvällä valmennuksella ja paremmilla pelikavereilla on oikeasti merkitystä.

      Poista
    3. On sillä merkitystä, mutta sanotaan asia tällä tavalla.

      Huippulajakas pelaaja treenaa miten sattuu.

      Ei kovinkaan lahjakas pelaaja treenaa parhaalla mahdollisella tavalla.

      Todennäköisesti huippulahjakkaasta pelaajasta tulee parempi pelaaja.

      Poista
    4. Tuo on nähty niin monesti että suurlupaus luulee pelkkien lahjojensa riittävän eikä treenaa kunnolla ja parin vuoden päästä löytää itsensä pikkuseurasta ja vielä penkin puolelta.

      Poista
    5. Silloin kyseessä ei yleensä ollut suurlupaus.

      Poista
  2. Eli Barca ei saisi ottaa ketään joka hakee La Masiaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arsenal ei olisi saanut ottaa Fabregasia joka haki Arsenaliin? Hitto miten tyhmiä kommentteja :)

      Poista
    2. Vastasit kysymykseen kysymyksellä. Väärä metodi.

      Poista
    3. En väittänytkään ettei Cesc olisi saanut mennä Arsenaliin. Vai sanoinko niin?

      Poista
    4. - Kysymykseen vastaan hyvin usein kysymyksellä. Ei siinä ole mitään väärää.

      - Et kai, mutta tuossa oli loistava vastaesimerkki.

      Poista
    5. ja täysin aiheen vierestä.

      Poista
    6. Ei ollut, sinusta vaan tuntuu siltä.

      Vastataan nyt sitten alkuperäiseen. Barca hakee La Masiaan lupauksia vain jotta saisi heistä tulevaisuudessa pelaajia ykkösjoukkueeseen. Tätä pitäisi rajoittaa samaan tapaan kuin Englannissa oli rajoitettu, joten Barcelonan ei pitäisi ottaa La Masiaan kaikkia jotka sinne hakevat.

      Poista
  3. PIRLOOO JAIJAI JAI ENGLANGTII TIPPUUUII

    VastaaPoista
  4. Just tuota et vissiin ymmärrä että pelaajat hakee La masiaan ja sinne järjestetään mihin juniorit voivat halutessaan osallistua mistä parhaat tietenkin otetaan mukaan. Ihan samallatavalla kun muuallkin esim suomesta lähteneet Dalla Valle etunenässä valitsi poolin vaikka halukkaita oli muitakin mutta katso ite parhaaksi valita kyseisen paikan kehittyäkseen ja näin ovat myös muutkin tehneet myös Barcelonaan. Tässä sinulle aukoton totuus johon et pysty mitään väittään vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun Fabregas "valitsi mielestään parhaan paikan kehittyäkseen", FC Barcelona itki joka paikassa.

      Uskomatonta selitystä.

      Poista
    2. Esimerkki ei viittaa kommenttiin, väärä metodi.

      Poista
    3. Viittaapas. Siinä näkyy kuinka FC Barcelona valittaa muiden tekevän samaa mitä itse tekee.

      Poista
    4. Sorrutko siis itsekin itkuun? Tuolla logiikalla kyllä. Myös Valencia itkee. Mitään uutta maailman alla. Ja ei, cesc ei liity näihin kahteen junnuun mitenkään. Joten tuomio säilyy, väärä metodi.

      Poista
    5. Edelleen Dalla Vallen siirrosta ulkomaille maksettiin korvaus johon seura oli ilmeisen tyytyväinen. Siksi ei valittanut asiasta.

      Tämä vastasi alkuperäiseen kysymykseen. Oletko nyt tyytyväinen?

      Poista
  5. täyttä totta joka sana. Fabregas näki parhaaksi sillon lähtiä ja nyt palata. Joka ikinen seura hakee lupauksia omaan kasvatus työhön jotta oma ykkös joukkue tulisi hyötymään niistä. ihan normaalia ihan joka puolella idiootti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terävä huomio, mutta miksi Barcelona syytää muita samasta asiasta jota tekee itse?

      Poista
  6. Kummassa on isompi työ?
    1.Valenciaan saa 9v pelaajan joka liittyy seuraan ihan vain asuinpaikkansa perusteella ja pelaaja pelaa siellä muutaman vuoden jossain u-junnuissa?
    2.Barca hankkii pelaajaan 11v ja kasvattaa sen omaan joukkueeseensa?

    Eihän nämä lapset ole tähän mennessä tehneet vielä mitään ammattilaisina, mutta la masiassa muutaman vuoden päästä kyllä ja oppivat peliä ja kehittyvät pelaajina vain ja ainoastaan la masian ansiosta.En toki väitä että eivät olisi voineet kehittyä myös valenciassa, mutta nyt oli kyse kuka tekee työn ja se on la masia.

    Toinen kysymys herää että miksi nämä pelaajat siirtyivät la masiaan jos se on niin huono? mietippä sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samasta pelaajasta kyse? Tuossa Valencia ottaa junioripelaajan ja seuraavaksi FC Barcelona ryöstää kyseisen pelaajan, koska katsoo pelaajan olevan Valencian parhaimmistoa. Valencia teki suuremman työn löytäessään pelaajan. Ilman Valenciaa Barcelonakaan ei olisi löytänyt ko pelaajaa.

      La Masia on saanut kovan maineen syyttä. Ei siinä muuta tarvita. Miksi asiaa X ostetaan jos se on ihan paska. Tuosta löytyy esimerkkejä.

      Poista
    2. Valencia teki suuremman työn löytäessään pelaajan. Ilman Valenciaa Barcelonakaan ei olisi löytänyt ko pelaajaa.

      Kai sä nyt tajuat että tossa iässä KUKA TAHANSA voi liittyä juniorijoukkueisiin ja kyseessä ei ole valencian löytö.Itseasiassa kyseessä on barcan löytö
      Kyllä samasta.

      jos valencia olisi nähnyt pojan mahdollisuudet ja la masia olisi paska niin miksi he päästivät pojan sinne kun olisivat saaneet itsellensä hänestä pelaajan.
      Kyllä barca tässä teki ja tekee työn jonka pohjalta junnusta tulee pelaaja jos on tullakseen valencia ei ole tehnyt mitään muuta kuin saman mitä jokainen pikkukaupunki ympäri maailman eli pitää jalkapallotoimintaa junioreille.

      Otetaan vielä esimerkki:
      On pelaajat X ja Y jotka (molemmat köyhistä perheistä) liittyvät valencian junnuihin 8vuotiaina.Pelaaja X on normaali urheilullinen lapsi jolla on lahjoja jalkapallossa.Lapsi Y taas on ylipainoinen ja normaalia lahjattomampi urheilussa, mutta molemmat tuossa iässä saavat toki liittyä jalkapallon pariin valencian 8v ö-junnuihin.Molemmat alkavat pelata ja treenata 2-3 kertaa viikossa, mutta valencian akatemia ei kiinnitä sen suurempaa huomiota kumpaankaan ja pojat jatkavat harrastustaan ja käyvät valtiollista koulua.Sitten eräänä päivänä Barcelonan edustajat tulevat seuraamaan jotain aluemestaruuskisoja ja katsovat pelaajan X olevan lahjakas junnu.Edustajat menevät kyselemään nyt 10v lapsen vanhemmilta ja lapselta elämästä ja jalkapallosta.He huomaavat lapsen olevat terve sielultaan ja ruumiiltaa ja kaiken lisäksi lahjakas ja urheilullinen.Kuluu viikko tai kaksi ja edustajat saapuvat lapsen kotiin ja tarjoavat tällä mahdollisuutta opiskella ja pelata jalkapalloa la masiassa.Poika ja vanhemmat suostuvat totta kai koska pojan tulevaisuus näyttää paljon paremmalta.
      Perhe muuttaa barcelonaan poika alkaa opiskella ja unelma kohta ammattilais jalkapalloa on alkanut.
      Joten miten ihmeessä sä saat tästä "kehdonryöstön" ja barca on "paha" tässä tapauksessa.
      En tiedä menivätkö asiat näin tässä tapauksessa mutta mahdollista se on.

      PS. jottei jää paha mieli edes mielikuvutus henkilöille niin pelaaja Y:stä tuli X:sän manageri ja eli myös elämänsa onnellisena barcan organisaatiossa.:D

      Poista
    3. Eiköhän pelaajan taidot huomattu vasta Valencian harjoituksissa FC Barcelonan toimesta. Eli kyseessä oli Valencian löytö.

      La Masia antaa paljon luontaisetuja, jotka näyttävät hyviltä. Loppujen lopuksi La Masian kasvatteja on hyvin vähän huipputasolla, joten pitkän kaavan mukaan tuo oli huono siirto.

      Eli sinun mukaasi lähes kaikki kasvattajaseurat ovat turhia, ne vain pitävät jalkapallotoimintaa nuorille.

      FC Barcelona on tehnyt kehdonryöstön ryövätessään toisen joukkueen lupaavan pelaajan omiin riveihinsä ja samalla riistävät lapsen pois tutusta ympäristöstä.

      Poista
    4. Kerro miten se on valencian löytö jos 9vuotias pelaaja tulee oman kaupungin seuraan kokeilemaan jalkapalloa?????

      Kuten sanoit fc barca huomasi kyvyt joten barcan löytö.

      La masian kasvatteja pelaa huipputasolla enemmän kuin minkään muun akatemian(jos aijot väittää vastaan niin lyö faktat).

      Mielestäni 6-11 vuotiaan pelaajan kohdalla ei voi puhua kasvattaja seurasta.Pelaajan kehitys alkaa murrosiässä n.13 vuotiaana ja jatkuu n.20 ikävuoteen ja tämä on pelaajan kannalta (useimmiten toki on poikkeuksia) tärkeintä aikaa jos haluaa huipulle ja kannattaa miettiä missä sen viettää.

      Valenciassa varmaan on kohtuullinen akatemia mutta luulen la masian kuitenkin olevan paljon parempi koska vanhemmat antoivat lapsensa sinne mennä.

      Otetaan taas esimerkki(nyt vaikka urheilun ulkopuolelta):

      13v lapsi on juuri aloittanut yläasteen opinnot kunnallisessa koulussa ja tämä lapsi on erittäin lahjakas matimatiikassa.No lapsi osallisuu valtakunnallisiin kilpailuihin ja voittaa ne.Tämän jälkeen jonkun ison koti/ulkomaalaisen matimatiikkaan erikoistuneen koulun edustajat tulevat haastattelemaan lasta ja tämän perhettä ja tarjoavat opiskelupaikkaa koulussa jossa on opettajia Nobelisteja ja muita viisaita tohtorisetiä.Lapsi lähtee opiskelemaan ja erikoistuu matimatiikkaan jo tässä vaiheessa (toki muuta opiskelua unohtamatta).Menee 10-15 vuotta ja lapsesta on tullut maailman kuulu matemaatikko jopa niin hyvä että hän voitta nobelin.

      Onko tässä kukaan tehnyt mitään väärää?
      Lapsi/lapsen perhe?
      Alkuperinen koulu?
      Uuden koulun edutajat?

      minun mielestäni ei lapsi sai parhaan mahdollisen opetuksen ja näin paransi mahdollisuuksiaan tulla hyväksi alalla jossa on hyvä.

      Sama asia la masiassa.Se tarjoaa tällä hetkellä parhaan paikan tuleville huippujalkapalloilijoille(toki en ole paikassa käynyt mutta tuloksen puhuvat puolestaan).

      vielä yksi asia.
      Sano yksikin akatemia joka on tuottanut enemmän huippupelaajia viime vuosina/vuosikymmenenä?
      Tässä huippupelaajia(lasketaan mielestäni huipuiksi) jotka ovat tulleet la masiasta:

      mikel arteta
      sergio busquets
      cesc fabregas
      pep guardiola
      xavi
      iniesta
      thiago motta
      gerard pique
      carles puyol
      pepe reina
      pedro rodriguez
      victor valdes
      lionel messi.

      Jätetään pep pois niin jokainen 12:sta pelaajasta on tällä hetkellä aivan maailman luokan pelaaja joka voisi pelata lähes seurassa kuin seurassa.

      Ihan huvin vuoksi monta tällästä löytyy chelsean akatemiasta?

      Poista
    5. voi vittu oli pitkä vastaus tähän mut netti sekos ni en kirjota uudestaan muuta kuin vasteen tähän:

      Loppujen lopuksi La Masian kasvatteja on hyvin vähän huipputasolla,

      Mikel Arteta
      Sergio Busquets
      Cesc Fàbregas
      Xavi Hernández
      Andrés Iniesta
      Thiago Motta
      Gerard Piqué
      Carles Puyol
      Pepe Reina
      Pedro Rodríguez
      Víctor Valdés
      Lionel Messi

      Siinä pelaajia jotka pelaavat aiva absoluuttisella/aivan siinä rajoilla tällä hetkellä.Tähän lisätään vielä lukuisia todennäköisiä huippupelaajia ja pääle vielä pep guardiola.

      Joten pistä lista akatemiasta (ja sen pelaajista) joka on tuottanut enemmän huippupelaajia viimeisen 10v aikana.

      monta muuten chelseasta on tullut? vai onko sinne tullut vain ruplia?

      Poista
    6. "Kerro miten se on valencian löytö jos 9vuotias pelaaja tulee oman kaupungin seuraan kokeilemaan jalkapalloa?????" - Jotain tekemistä on sillä että saadaan pelaamaan jalkapalloa.

      "La masian kasvatteja pelaa huipputasolla enemmän kuin minkään muun akatemian(jos aijot väittää vastaan niin lyö faktat)." - Miten se menikään, väitteen esittäjän pitäisi esittää perustelu. Eipä silti, riittää kun vertaa Real Madridiin, niin helppoa se on.

      Ikäkysymyksestä olen osin samaa mieltä.

      Mitään tekemistä ei ole esim rahan kanssa? Varmasti monet lupaukset saa vaikka ROPS:n akatemiaan tulemaan kun maksaa tarpeeksi.

      "Otetaan taas esimerkki(nyt vaikka urheilun ulkopuolelta):"

      Kerrotko seuraavaksi mikä taho otti kunnon hyödyn tuosta oppilaan menestyksestä?

      Arteta ei kovin montaa vuotta pelannut La Masiassa. Busquets sama homma. Fabregas sai oppinsa Arsenalissa. Guardiola? Xavi ja Iniesta ovat korkeintaan keskitason pelaajia. Motta tuli 17 vuotiaana. Pique joka ei pärjännyt ManU:ssa. Puyol tuli 18 vuotiaana. Reina voidaan jopa laskea, vaikka Casillas vetää edellä. Pedro tuli liian vanhana eikä ole kuin Espanjan kolmannen sarjatason tasoinen pelaaja. Valdes pelaa vain koska on Katalaani. Messi doupattiin.

      Että vähissä ovat edelleen.

      Real Madridin puolelta löytyy selvästi enemmän ja olennaistahan on että Real Madridin kasvatit pärjäävät selvästi paremmin muualla kuin FC Barcelonan kasvatit. Heti alkuun muutama hyökkäävä pelaaja: Raul, Guti, Eto'o, Negredo, Soldado, Mata, Parejo... Barcelonalla on vain joku Bojan.

      Poista
    7. alkuun:tulikin näköjään myös tuo pidenpi viesti onneksi mutta vähän myöhässä.

      Jotain tekemistä on sillä että saadaan pelaamaan jalkapalloa.

      Itse asiassa valencialla on tässä erittäin pieni osuus korkeintaan se että valencian oma joukkue on pärjännyt kohtuullisen hyvin ja sitä kautta oman kaupungin pojat kiinnostuvat fudiksesta, mutta kun espanjaa vähän tunnen niin aika lailla suurin osa tuon ikäisestä pelaa fudista jollain tasolla tai ainakin on sitä joskus kokeillut jossain joukkueessa.

      Miten se menikään, väitteen esittäjän pitäisi esittää perustelu.

      löin faktaa listan muodossa.

      Kerrotko seuraavaksi mikä taho otti kunnon hyödyn tuosta oppilaan menestyksestä?

      siitä ottivat hyödyn oppilas,hänen vanhempansa,uusi koulu,ainoa joka ei saanut suurempaa hyötyä oli vanha koulu joka ei olisi saanut sitä vaikka olisi siellä opiskeluja jatkanutkin.

      Ajattelin kun tämän listan pistin niin saisin jonkun vastaavanlaisen sinulta.Turhaan toivoin kai?
      Pakko kai silti väittää vastaan:eli

      Arteta:ei pelannut ei mutta kuitenkin oli puhe "Tässä huippupelaajia(lasketaan mielestäni huipuiksi) jotka ovat tulleet la masiasta" eli tarkoitin että ovat siellä olleet ja et voi väittää että sillä ei olisi mitään merkitysta pelaajan kehityksessä.

      Busquets:sama

      Fabregas:Kyllä sai oppiansa MYÖS arsenalissa kummasta oli enemmän hyötyä no omasta mielestä arsenalista mutta ei la masiaa voi kokonaan sivuuttaa.

      Xavi,iniesta ovat molemmat maailman absoluuttista kärkeä.Xavi ehkä parin viime vuoden aikana vähän hiipunut parhaasta mutta edelleen niin yhden parhaan seurajengin/parhaan maajoukkueen runkopelaajia.Iniesta edelleen aivan maailman top5kamaa.

      Motta:sama kuin 2 ekassa.

      Pique:ei pärjännyt manussa joo en tiedä mistä kertoo oliko kenties liian nuori (varsinmin pakiksi) mutta nyt pelaa kuiten absoluuttisella huipputasolla (vaikka toki VÄLILLÄ kun miehen peliä katsoo ihmettelee miksi siitä olen kanssasi todnäk samaa mieltä).

      Reina: on/on ollut maailman parhaita ja vertailu ikeriin tässä yhteydessä turha koska en hakenutkaan maailman parasta.

      Pedro:on ollut 1.5 kautta toki pienoinen pettymys,mutta nyt puhuttiin huipputasolla pelaamisesta ja jos tähän ei riitä espanjan maajoukkue/barca niin voi voi.

      Valdes:Katalaani selitys on jopa ihan ok.En itsekkään pidä valdesia edes top10 maalivahtina mutta on kuitenkin kohtuullisen hyvä ja sopii barcan pelityyliin ja kuten aiemmin jankutin pelaa huipputasolla.
      Messi:Mä en edes jaksa.

      Nyt jos voisit antaa PIDEMMÄN listan jonkun muun akatemian pelaajista niin ei tarvitse jatkaa pidempään.

      Eto:Tuli 16v(vain onko siinä juuri se ero 16/17?) eikä ole enään huipulla.

      Guti:Korkeintaan 3 sarjatason pelaaja (paitsi kun 1-2 vuoteen sattuu "se päivä")

      Negredo: tuli 19v (rayon kasvatti)

      Soldado:kyllä on.

      mata:joo

      parejo: sama ku mä heittäsin listaan esim.bojan,dos santos,jeffren,cuenca yms.yms. nyt puhuttiin huipuista.

      En siis halua äsköisissä mollata realia (hieno seura sekin) haluan vain sinun tajuavan miten naurettavalta kuulostat.

      Poista
    8. Varmaan pelaakin, mutta on siinä silti oma juttunsa että saadaan pelaajat pelaamaan.

      Lista oli surkea ja siinä oli virheitä.

      "siitä ottivat hyödyn oppilas,hänen vanhempansa,uusi koulu,ainoa joka ei saanut suurempaa hyötyä oli vanha koulu joka ei olisi saanut sitä vaikka olisi siellä opiskeluja jatkanutkin." - Ei olisi saanut, niin. Vertaappa tähän Valencia-Barcelona saagaan. Valencia ei olisi saanut hyötyä vaikka oppilas olisi siellä jatkanutkin?

      Kyllä olisi.

      "Ajattelin kun tämän listan pistin niin saisin jonkun vastaavanlaisen sinulta.Turhaan toivoin kai?" - Aika monta nimeä oli pelkästään hyökkäyspään pelaajista.

      Arteta: Pelasi ehkä mutta varsinainen kehitys tapahtui ihan muualla.

      Fabregas: La Masian oppien teho on nähty tällä kaudella.

      Xavi on täysi tuhnu ollut aina ja Iniesta osaa lähinnä filmata. Ei lähelläkään maailman huippua kumpikaan.

      Pique ei koskaan ole ollut mikään huippupuolustaja. Saattaa näyttää siltä ja siksi pärjää Keltaisessa Pallissa, jonka takia näyttää siltä.

      Reina on jopa parempi kuin Valdes, kertoo ettei La MAsian opeista paljoa ollut hyötyä.

      Pedro: Espanjan maajoukkueeseen otetaan Barcan pelaajia, ei siinä muuta.

      Eto'o tuli tiettävästi 15 vee.

      Gutia arvostetaan hyvin korkealle.

      Parejo pelaa sentään Valenciassa. Bojanit ja kumppanit heivattiin Espanjasta pihalle kun olivat niin paskoja.

      Kelpaako vaikka tuo? http://translate.google.com/translate?sl=es&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.as.com%2Ffutbol%2Farticulo%2Fff-considera-madrid-mejor-cantera%2F20080311dasdaiftb_40%2FTes

      Lisää tuohon listaan huipuista esim Diego Lopez ja Arbeloa. Olennaista on myös että monet mainitut ovat pärjänneet muissa seuroissa kuin Real Madridissa. Barcelonan kasvatit pärjäävät enimmäkseen Barcelonassa, jolloin heidän tasonsa voi huoletta kyseenalaistaa. Ellei pärjää muualla kuin yhdessä joukkueessa yhdellä pelityylillä, ei ole maailmanluokan pelaaja.

      Poista
    9. en jaksa enään vastata pitkästä ku vastaukset on luokkaa Xavi on paska(on yksi parhaista viimeisen 10v pelaajista).

      mutta pari juttua silti.

      Ellei pärjää muualla kuin yhdessä joukkueessa yhdellä pelityylillä, ei ole maailmanluokan pelaaja.

      Kyllä on jos se pelityyli on maailman paras/tehokkain ja samalla vaikein pelata ja sillä voitetaan kaikki mahdollinen.Miksi pelata muulla tyylillä/muussa joukkueessa jos pelaa jo parasta peliä parhaassa jengissä.

      Gutia arvostetaan hyvin korkealle.
      suurelta osin vain madridissa ei muualla.Kaveri oli toki hyvä silloin kun oli pelipäällä mutta toisinaan ei olisi pärjännyt edes suomessa.

      Pedro: Espanjan maajoukkueeseen otetaan Barcan pelaajia, ei siinä muuta.

      Tottakai parhaat valitaan siinä se.

      Reina on jopa parempi kuin Valdes, kertoo ettei La MAsian opeista paljoa ollut hyötyä.

      En itsekään pidä valdesia aivan maailmanluokan maalivahtina mutta on loistava pelaaja juuri barcaan.Olisi kiva nähdä valdes valioliigassa kun paskajalka puolustajat sotkisivat kaudessa 100helppoa maalia kun eivät saisi valdesin lyhyitä kiinni.

      Pique ei koskaan ole ollut mikään huippupuolustaja.

      Pique on huippupakki.Aika kömpelö mutta perusvarma ja hyvä avauspelissä.Hyökkäyspään puskutilanteet ovat toki naurettavia tuon tason kaverilta.

      "siitä ottivat hyödyn oppilas,hänen vanhempansa,uusi koulu,ainoa joka ei saanut suurempaa hyötyä oli vanha koulu joka ei olisi saanut sitä vaikka olisi siellä opiskeluja jatkanutkin." - Ei olisi saanut, niin. Vertaappa tähän Valencia-Barcelona saagaan. Valencia ei olisi saanut hyötyä vaikka oppilas olisi siellä jatkanutkin?

      Kyllä olisi.

      ei olisi tässä omassa esimerkissäni koska ei olisi siellä saanut tarpeeksi hyvää opetusta.Valenciassa toki varmasti olisi mutta miksi valita hyvä jos voi valita parhaan.

      Poista
    10. "Kyllä on jos se pelityyli on maailman paras/tehokkain ja samalla vaikein pelata ja sillä voitetaan kaikki mahdollinen.Miksi pelata muulla tyylillä/muussa joukkueessa jos pelaa jo parasta peliä parhaassa jengissä." - Vaikka siksi että osoittaa pärjäävänsä myös heikommassa joukkueessa ja useammalla kuin yhdellä pelityylillä?

      Muuten vaan Guti pelasi todella monta peliä Real Madridin paidassa.

      Pedro on edelleen asiantuntijoiden mielestä Espanjan kolmannen sarjatason tasoinen pelaaja.

      "Olisi kiva nähdä valdes valioliigassa kun paskajalka puolustajat sotkisivat kaudessa 100helppoa maalia kun eivät saisi valdesin lyhyitä kiinni." - :D:D:D

      Pique ei päässyt ManU:ssa edes vaihtopenkille koska Evans oli parempi.

      "ei olisi tässä omassa esimerkissäni koska ei olisi siellä saanut tarpeeksi hyvää opetusta.Valenciassa toki varmasti olisi mutta miksi valita hyvä jos voi valita parhaan" - Täh? Eli Valencia olisi saant pidettyä pelaajan ja saanut ehkä korvaustakin tai pelaajan ykkösjoukkueeseen.

      Poista
    11. Vaikka siksi että osoittaa pärjäävänsä myös heikommassa joukkueessa ja useammalla kuin yhdellä pelityylillä?

      Siis voi vittu sä oot tyhmä.Ei niitten tarvitse todistaa yhtään mitään.Esim. jos mä olisin syntynyt miljonääriperheeseen niin en mäkä lähtis todisteleen et pärjään roskakuskina.

      ps.tätä ku kirjotin niin samalla ronaldo näytti taas niitä suurten pelien osaamista laukomalla avopaikasta 634:een kerrokseen.

      Poista
    12. Siinä tapauksessa et olisi osoittanut pärjääväsi roskakuskina.

      Espanjalle 0 maalia.

      Poista
  7. Aukottomassa totuudessa on MV:n kokoisia reikiä.. :)

    VastaaPoista
  8. "Lapsikauppa

    Lapsikauppa on kauppaa lapsilla riistoa varten. Niihin kuuluvat muun muassa lapsikaappaus, värväys lapsisotilaaksi, salakuljetus, kätkentä, ja lapsityö hikipajoissa.

    Lapsikauppaan liittyy usein lasten pakottaminen prostituutioon[1], muu seksuaalinen riisto, pakkotyö, palvelu, orjuus, hyväksikäyttö, ja elinten siirto. Lapsikauppaan liittyy usein myös laiton adoptio, morsiuskauppa, värväys lapsisotilaaksi, kerjäläiseksi, urheilijaksi kuten kamelin ajajaksi tai jalkapalloilijaksi, tai uskonnollisiin kulttimenoihin."

    Eli tuollainen toiminta on täysin lapsikauppaa, jota katsotaan läpi sormien, kun raha puhuu edelle kaikkien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä ei tosin tässä tapauksessa ole "laiton värväys jalkapalloilijaksi" , kuten tarkkasilmäisimmät voivat huomata anonyymin lainauksessa lukevan.

      Poista
    2. Jaahas, mistä sä repäsit tuon "laiton värväys jalkapalloilijaksi" Ota silmät käteen ja opettele lukemaan.

      Poista
    3. Laiton viittaa koko lauseeseen, vai värväys, niin sotilaaseen, kerjäläiseen ja urheilijaan. Muutenhan lauseessa ei olisi mitään tolkkua.

      Poista
    4. vai sanan tilalle, ja, niin tuokin kommentti on luettava. Sorry

      Poista
    5. Hyvä copypaste joka osoittaa FC Barcelonan toimivan vähintäänkin moraalittomasti.

      Poista
    6. Miten kouluun hakeneen lapsen hyväksyminen liittyy lapsikauppaan?

      Poista
    7. Siten että perimmäinen tavoite on saada lapsesta hyötyä.

      Poista
    8. Sittenhän Suomen koulutkin on lapsikauppaa :D Ja koska et selittämättä tajua niin väännetäään taas rautalangasta: Valtio haluaa kouluttaa lapsia jotta he pääsisivät oikeisiin töihin (ehkäpä jopa valtion palkkalistoille) ja sitä kautta veronmaksajiksi. Eli perimmäinen tavoite on saaada lapsesta hyötyä.

      Poista
    9. Perimmäinen tavoite valtiolla on saada lapsesta hyötyä, se on totta. Samaan kastiin menee myös mm. asevelvollisuus.

      Poista
    10. Eli tuokin on mielestäsi lapsikauppaa?

      Poista
    11. Lapsikaupassahan luvataan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Luvataan sitä ja tätä, mutta perimmäinen tarkoitus on lasta käyttää säälittä rahallisesti hyväksi. Joten Barca hankkii lapsia, kun ne saahaan ilmaiseksi ja hyöty otetaan irti, kun he ovat vanhempia eli joko faneilta krääsän myynnillä jne sekä mahollisesti myydään eteen päin jollekkin toiselle seuralle helvetin isona voittona, kun siitä ei olla maksettu mitään aikoinaan.

      Eli selvästi käytetään lapsia hyväksi eli lapsikauppaa. Kun oletus on, että nuo lapset tulevat melko varmasti köyhistä oloista eli ei todennäkösesti mistään keskiluokasta tai rikkaitten perheistä.

      Poista
    12. - Kyllä.

      - Juuri noin. FC Barcelona hankkii lapsia vain koska lapsia saa halvalla. Vanhemmista pelaajista pitäisi maksaa selvästi enemmän.

      Poista
    13. On kyllä törkeää kasvattaa lapsesta jalkapalloilija ja sitten antaa vielä monta miljoonaa euroa palkkaa! Selvä huijaus :D

      Poista
    14. Niinhän se on, suuremman luokan huijaus.

      Poista
  9. Ei tuo Mv taas tiedä mistään mitään.

    La Masia tarjoaa paljon muutakin kuin jalkapalloa.
    Masian järjestämä peruskoulu ja jatko koulu mahdollisuudet on paljon laadukkaampia kuin tavallinen koulu.
    Siinä yksi syy niistä sadoista syistä siirtyä La Masiaan.

    Pitäähän Masiaan valittavan olla lahjakas ettei kaikki tuollaset tampiot kuten MV käyttäisi tilaisuutta vain hyväkseen.

    Kehdonryöstö?
    Eiköhän ne junnujen vanhemmat edelleen päätä että lähteekö poika sinne vai ei.

    Jos omaa poikaani pyydettäisiin La Masiaan ja hän haluisi lähteä niin ei tarvisi 2 kertaa miettiä.
    Jo pelkän koulutuksen tason ja kokemuksen takia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai nyt on helppoa tarjota tuollaisia etuisuuksia kun seuralla piisaa rahaa vaikka tappiota tulee.

      Lahjakkaita niin, ja juuri sen takia La Masian kasvatustyö on mitätöntä. Lahjakkaasta pelaajasta saa huonollakin treenauksella vähintään hyvän pelaajan. Onko Balotelli muka harjoitellut paljon ja on sen takia niin hyvä?

      Junnujen vanhemmilla ei useinkaan ole valinnan varaa.

      Jos omaa poikaani pyydettäisiin, ei taatusti lähtisi. La Masiasta voidaan myös heittää pihalle ellei kehitys näytä hyvältä.

      Poista
    2. Sä varmasti tiedät Balotellin treenipäiväkirjan tarkasti. Taas tätä mutuilua ilman faktaa.
      Junnujen vanhemmilla on valinnan varaa, se on kuitenkin niiden lapsi. Ja jos La Masia haluaa junnun, niin ottajia on silloin muualtakin, eli valinnan varaa on. Mutta tuossa vaiheessa valitaan vain se paras. Olihan nytkin ainakin 1 varma vaihtoehto, Valencia. Sähän puhuit taas ihan höpöä, huomaatko?
      Jaa että poikasi kehitys ei näytä hyvältä..? Se on perinyt sitten sun fudis"älyn".
      No ei vaan se on kyllä ihan saletti että 16v poikasella ei vielä lapsia taida olla.

      Poista
    3. Balotelli ei ole kovin tunnettu hyvästä treeniasenteestaan. Ainakaan Balotelli ei ole harjoitellut yhtä paljoa kuin moni muu. Sen myöntävät kaikki.

      Ei vaan FC Barcelona tarjosi paljon muitakin etuja ja sillä tavalla sai ryöstettyä pelaajan itselleen.

      16 vee? Sinä?

      Poista
    4. Niinpä, taas mutuilua. "Sen myöntävät kaikki." Ketkä kaikki? Sun setä, sisko, veli?
      Pointtina, valinnanvaraa oli. Ei ne niitä sinne pakottanu.
      Luetun ymmärtäminen...

      Poista
    5. Kaikki = internetin arvostetut asiantuntijat.

      Eihän se tietenkään pakottamista ole että tarjotaan huomattavia etuja jos saadaan lapsi tulemaan tiettyyn paikkaan. Monta muuta asiaa se kyllä on.

      Poista
    6. Oikein internetin arvostetut:D
      Niin, se on hieno mahdollisuus.

      Poista
    7. Juuri näin, internetissä saa tietonsa kuuluviin.

      Poista
  10. ja jälleen ohitat kaiken mihin et pysty mitään vastaan laittamaan! Idiootti! Jokainen seura hakee lupaavia pelaajia omaan akatemiaan. Niin suomessa kuin ulkomailla ja jokainen pyrkii kehittään omaa joukkuetta jo junnuista asti. Ja mikään joukkue ei niitä ryöstä. Niitä voi pyytää johon tottakai tuossa iässä tarvitaan vanhempien lupa ja pelaajan halu ja jos kumpikin haluaa niin tottakai pelaaja menee sinne missä näkee että voisi kehittyä parhaiten. Barcelona ja ei ole tässä mikään poikkeus. Vai oliko Dalla Vallen siirto pooliin ryöstö? oli muistaakseni noin 13v kun siirty sinne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai jokainen seura hakee lupaavia pelaajia. FC Barcelona ryöstää muilta suuriltakin joukkueilta lupauksia vieläpä todella nuorena. Se ei ole arvostettavaa.

      Dalla Vallen siirrosta sai suomalaisseura tiettävästi satojen tuhansien korvauksen, joten ei ollut ryöstö.

      Tässä häiritsee eniten juuri FC Filmaajien tekopyhyys. Kuulemma niin hyvä kasvattajaseura vaikka homma perustuu yksinomaan lupauksien ryöstämiseen muualta.

      Poista
    2. Lupausten ryöstäminen, kun ovat ensin itse hakeneet paikkaa. Erheyttävää retoriikkaa.

      Poista
    3. Miksi ovat hakeneet paikkaa? Varmasti saivat jotain etuisuuksia, jotka eivät suoraan liity jalkapalloon.

      Poista
    4. Taas mutuilua. Huomaatko itse?

      Poista
    5. Elikkä tästä pääsemme jälleen siihen lopputulokseen että ihan normaalia käytäntöä. Kukaan tai mikään joukkue ei ketään ryöstä. Pelaajat siirtyvät toisaalle omasta vapaasta tahdosta jossa on pelaajan omasta mielestä paremmat mahdollisuudet kehittyä niin pelaajana kuin ihmisenä ja tottakai vanhemmat edes auttaa asiaa jos näkevät että poijalla on mahdollisuudet paremmat muualla.

      Toiseksi nykyään kun on näitä suur seuroja niin voidaan melkein sanoa että ykskään ei ole ns oma kasvatti koska ykskään pelaaja ei tule kyseiseen seuraan sillon kun aloittaa pelaamaan ihan harraste pohjalta vaan menee johonki kaupungin pikku pikku seuraan missä alottaa ja sitä kautta nousee parhaimmillaan noin 6-10v isompaan seuraan. Ja kaikissa isoissa seuroissa homma menee lähes poikkeuksetta näin.

      Poista
    6. Miksi sitten FC Barcelona syytti mm. Arsenalia Fabregasin ryöstöstä?

      Jälkimmäinen kommenttu on muuten harvinaisen totta.

      Poista
    7. Mistä olet lukenut että Barca olisi syyttänyt Arsenalia?

      Poista
    8. Monestakin paikasta. Nettihän on pullollaan asiaa tuosta aiheesta.

      Poista
    9. No kerro edes yksi paikka josta luit tuon.

      Poista
    10. Barcelonaa edustavat on syyttänyt asiasta mm. David Deinia (Arsenalin silloinen puheenjohtajat) ties kuinka monta kertaa. Siinä tulikin mukavasti hakusanoja.

      Poista
    11. Lähetä linkki.

      Poista
    12. Saat etsiä itse. Noin helposti löytyviä asioita en viitsi muiden puolesta googlettaa.

      Poista
    13. Todella kypsää toimintaa :D Et kehtaa edes omia väitteitäsi todistaa.

      Poista
    14. On parempaakin tekemistä kuin googletella muiden puolesta itsestään selvyyksiä. Sopivat hakusanatkin annoin.

      Poista
    15. Taisit keksiä koko jutun :D

      Poista
    16. Eli koska en jaksa puolestasi käyttää Googlea, alat selittämään tuollaista. Näin käy kun ei tiedä asiasta juuri mitään.

      Poista
    17. Väite ilman todisteita on täysin arvoton

      Poista
  11. Itselläni on yli tunnin mittainen video La Masiasta ja sinunkin kannattaisi katsoa se, jotta ymmärtäisit kuinka paljon Barca auttaa lapsia! Monien nykyisien Barca-tähtien olisi tällä hetkellä aivan toisenlaista kuin nyt ilman La Masiaa! La Masia tarjosi turvallisen kodin, ruuan, opetuksen ja sitä kautta kanavan futismaailmaan kaikille Barca kasvateille, joita muut seurat eivät olisi edes huomanneet sillä pelaajat asuivat Barcelonan seuduilla! Ja monet La Masiaan tulevista pelaajista ( myös ulkomailta tulleet) ovat jo lapsena olleet Barca- faneja ja haluvat senkin takia tulla La Masiaan oppilaaksi. Barca saa hakea ketä vain omaan koulutukseensa jos huvittaa, ja kaikilla muillakin on siihen oikeus! Miksi sitten muiden joukkueiden koulutuksesta ei tule yhtä hyviä pelaajia kuin Barcan koulutuksesta, vaikka kaikki seurat saavat hakea pelaajia mistä haluaa? Muuten,, olet sanonut kuinka Fabregas pärjäsi hyvin Arsenalissa, mutta ei Barcassa niin hyvin, tämä vain osoittaa sen, että Barcassa on niin kova taso, että siellä on vaikeampi pelata, ja vielä Messistä, syytät Messiä siitä, että se tekee kaikki maalinsa höntsiä vastaan, mutta silti Ronaldo, joka pelaa samassa sarjassa, ei silti tee yhtä paljoa maaleja höntsiäkään vastaan? Ja älä selitä että Ronaldo olisi epäitsekkäämpi, eikä sen takia tee niin paljoa maaleja, sillä Messillä on enemmän syöttöpisteitä kuin Ronaldolla! Logiikassasi ei ole mitään järkeä ja sinulle on turha puhua järkeä, koska et pysty myöntämään missään olevasi väärässä, joten voisit lopettaa tän blogis ja alkaa tekemään jotain hyödyllisempää! Tuhlasin ite aikaani täällä mut pakko sanoa ja nauraa vastauksillesi jotka ovat aina lähes samoja ja epäloogisia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaista propagandaan perustuvaa hyväntekeväisyyttä en arvosta. Onhan sinänsä arvostettavaa antaa sairaalle lapselle (Messi) hoitoa. Mutta koska homman ainoa tarkoitus on saada Messistä hyvä jalkapalloilija, homma menee roskiin.

      "vaikka kaikki seurat saavat hakea pelaajia mistä haluaa?" - eivät muuten saa.

      Se ettei Fabregas pärjää Barcelonassa, kertoo Barcelonan valmennuksen paskan tason.

      FC Barcelonassa kaikki maalipaikat pyritään pelaamaan Messille. Real Madridissa ei. Se selittää miksi Messi tekee höntsissäkin enemmän maaleja. Myös se selittää osan ettei Messin tarvitse puolustaa yhtään.

      Kappalejakoja voisit myös käyttää.

      Poista
    2. Ronaldo maailman tunneituin pelaaja puolustus pelistään

      Poista
    3. Ronaldo on kehittynyt siinä asiassa, toisin kuin Messi, joka on edelleen paska.

      Poista
  12. http://bleacherreport.com/articles/1222651-10-things-the-media-doesnt-get-about-barcelona/page/2 kannattaisi lukea koko slideshow ja varsinkin kohta filmaamisesta, jotta saisit järkevää ajateltavaa itsekin,,,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli FC Filmaajat tekee tappiota ja silti osallistuvat hyväntekeväisyyteen? Otetaan velkaa ja harrastetaan hyväntekeväisyyttä, saako nauraa?

      Mitä filmaukseen tulee, totuus on että FC Filmaajat tekee sitä enemmän kuin mikään muu huippuseura.

      Poista
    2. Slideshow ennustaa median käyttäytymisen Barcan Guardiola-eraa kohtaan täysin päinvastoin kuin Messinvihaaja ennustaa :D tulevaisuudessa Media vasta oppii arvostamaan 2008-2012 Barcaa enemmän!

      Poista
    3. Media on siinä tapauksessa tyhmä.

      Poista
  13. Mikähän akatemia ei tällaista tee? Esimerkiksi nyt kitisevä Valencia on tunnettu siitä, että he kuppaavat mm. Herculesin ja Levanten junioriakatemioita. Puhumattakaan Arsenalista jolla ei taida akatemiassaan olla montaakaan englantilaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entä sitten? Olennaista onkin 1. pelaajan ikä ja 2. sen tekee FC Barcelona joka kyllä jaksaa mediaa muistuttaa MUIDEN tekemistä ryöstöistä heidän akatemiastaan.

      Poista
    2. Eli tämä toiminta on sinun logiikkasi mukaan sallittua kaikille muille paitsi Barcalle?

      Poista
    3. Ei vaan FC Barcelona pitää suurinta meteliä siitä mitä muut tekevät vaikka tekevät itsekin.

      Poista
    4. Kyllähän sitä meteliä pitävät kaikki. Paitsi ne joilla ei omissa akatemioissaan ole mitään vietävää.

      Poista
    5. Todellakin näin, mutta FC Barcelona eniten.

      Poista
  14. Arsenal on kaikkein tunnetuin (MV sanoja lainaten) kehdonryöstäjä.
    Jos joskus herra MV ottaisi asioista selvää niin tietäisi että esim. Wenger suurinpiirtein asuu La Masian laidalla.
    Arsenal kokoajan kyttää Masian pelaajia ja yrittää houkutella niitä riveihinsä. Naurettavia tarjouksia ja ehdotuksia niin Barcalle kuin pelaajille.
    Mutta ketä kiinnostaa joku Arsenal kun on La Masiassa.

    Ayala, Rafinha,Sergi Roberto, Thiago Alcántara ja Marc Muniesa.
    Siinä pieni lista joita Herra Wenger yritti houkutella viime kaudella Arsenaliin. Tosin huonolla menestyksellä.

    Varmasti surkeeta tuo Masian toiminta kun yritetään puolta joukkueellista pelaajia hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä monta pelaajaa joiden olisi kannattanut lähteä. Wenger olisi samalla saanut sisäpiiritietoa La Masiasta. FC Barcelona on kuitenkin jatkuvasti itkemässä mediassa kuinka HEILTÄ ryöstetään nuoria pelaajia vaikka tekevät itse ihan samaa.

      Poista
    2. Onko mielestäsi sillä että pelaaja "ryöstetään" joko 10 tai 16vuotiaana mitään eroa?

      Poista
  15. Eipä noita Kurapallon joukkueita/pelaajia paljon näy tuolla hyvätekeväisyys osastolla.
    Mitä vittua sillä on merkitystä vaikka tienais 500 miljoonaa kaudessa kunhan yrittää auttaa huonompi osasia.
    MV on sen luokan hinttari ettei sitä ymmärrä vihalasiensa läpi.
    Wenger, Ferguson etc. Menee pelin jälkeen itkeen viinilasiinsa kun Barcan väki menee tekeen hyväntekeväisyyttä.

    Toivottavasti MV joskus elämässään tilanteeseen jossa joutuu ns polvillaan rukoilemaan apua niin ehkä sitten oppi arvostamaan niitä jotka apua tarjoaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee tappiota ja osallistuu suurilla summilla hyväntekeväisyyteen? Kohta Barca haluaa kuitata tappionsa veronmaksajien rahoilla :D

      Et nyt taas ymmärtänyt yhtään mistä oli kyse.

      Poista
    2. Kannattaa perehtyä asioihin, ennen kuin summamutikassa huutelee! Barcelona teki viime kaudesta voittoa 40 miljoonaa euroa, vaikkei voittanutkaan liigaa tai UCL titteliä. Jälleen kerran huutelusi on todistettu mutuiluksi ilman faktoja.

      Lähde tuolle 40 miljoonan voitolle löytyy tästä: http://yle.fi/urheilu/barcelona_espanjan_maajoukkuepakin_perassa/6196120

      Poista
    3. Ai että vanhat velat kuittaantuivat tuolla? Selvä.

      Poista
    4. Ei ollut kyse jo olemassa olevista veloista(joita Barca muuten lyhentää esim. tämän kauden voitoillaan!), vaan väitit joukkueen tekevän tappiota, jota se ei todistetusti tälläkään kaudella tehnyt.

      Toisinsanoen valehtelit, tai vähintäänkin huutelit mutulla ja tarkistamatta asioiden oikeita laitoja ensin. Ei tosin millään tavalla yllättävää, kun sinusta on kyse.

      Poista
    5. FC Barcelonallahan on hirvittävästi tappiota eivätkä ne syntyneet tällä kaudella.

      Poista
  16. Pieni lisäys vielä.

    philosophy of FC Barcelona. First it’s about the person, then about the game”.

    FCBEscola is the official Football School of FC Barcelona and focuses on training young player at a learning age (from 6 to 12 years).

    The goal is to bring this proven methodology for success to as many people as possible, ensuring an excellent image and work of the highest quality.

    The Technical Direction of the International Schools is managed by a FC Barcelona coach, who the club sends to conduct the sports program designated by the Sports Section of FC Barcelona.

    Today our schools have approximately 1,500 children who can enjoy and learn with our philosophy through football, which has led us to have the best squad in the world, with results that speak for themselves.


    Over 20,000 children have already enjoyed the FC Barcelona camp, organized by FCBEscola worldwide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa tekstiä mutta FC Barcelonan kasvatteja edelleen on todella vähän huipputasolla. FC Barcelonan kasvatit osaavat vain yhden ainoan pelityylin.

      Poista
    2. Maailman 5 parhaasta pelaajasta tällä hetkellä 3 pelaa barcassa ja ovat barcan kasvettaja.
      Sano yksikin seura jonka kasvatteja pelaa huipputasolla enemmän kuin barcan?

      Poista
    3. "Maailman 5 parhaasta pelaajasta tällä hetkellä 3 pelaa barcassa ja ovat barcan kasvettaja." - Ehkä ennemmin

      Maailman 500 parhaasta pelaajasta tällä hetkellä 3 pelaa barcassa ja ovat barcan kasvettaja.

      "Sano yksikin seura jonka kasvatteja pelaa huipputasolla enemmän kuin barcan?" - Real Madrid?

      Poista
    4. Jos sovelletaan samaa kaavaa millä valitsit Barcan kasvatit niin Realilla ei ole kuin Casillas.

      Poista
    5. Tavallaan näinkin, siten Barcelonallakaan ei oikeastaan ole kuin Xavi ja Valdes.

      Poista
    6. Jopa vihalasiesi takaa Barca voittaa tuon vertailun :D

      Poista
    7. Ei voita, ei kehdonryöstöt tee pelaajasta omaa kasvattia aina.

      Poista
    8. Etkö osaa laskea omia tuloksiasi? Real 1 (Casillas) Barca 2 (Xavi ja Valdes). Kumpi voitti?

      Poista
    9. Real Madrid pääsee ainakin tasoihin koska Granero unohtui.

      Poista
    10. Granero pelasi pari kautta Getafessa joten ei voi olla oma kasvatti.

      Poista
    11. Joo ja Fabregas pelasi Arsenalissa ja Pique ManU:ssa ja ...

      Lainalla pari kautta ei asiaa muuta.

      Poista
    12. Lasketko Fabregasin ja Piquen Barcan kasvateiksi? Mikäli et niin et voi laskea myöskään Graneroa Realin kasvatiksi

      Poista
    13. Ja millähän perusteella? Granero ei missään vaiheessa ole siirtynyt täysin pois Real Madridin omistuksesta.

      Poista
    14. Oletko täysin varma tuosta? 2008 Granero teki Getafen kanssa 5-vuotisen sopimuksen. Hävisit.

      Poista
    15. Meniko luu kurkkuun? :D

      Poista
    16. Taisi mennä :D

      Poista
    17. Kommenttilista kusee, koska jäi huomaamatta nämä. Täytyypä selata läpi vähän enemmän.

      Granero siirtyi Getafeen, mutta Real Madrid pisti siirrolle ehdon jolla saavat aika halvalla ostaa Graneron takaisin. Toisin sanottuna, Real Madrid säilytti edelleen osaomistuksen pelaajaan takaisinosto-option ansiosta.

      Poista
    18. Real joutui ostamaan Graneron takaisin joten kyllä Getafe omisti hänet täysin.

      Poista
    19. Ei omistanut, koska Real Madrid (ja vain Real Madrid) sai ostaa Graneron takaisin Real Madridin ennalta sopimalla summalla ilman että Getafella oli asiaan mitään sanomista.

      Poista
    20. Granero kuitenkin pelasi Getafessa 2 kautta ennen ensimmäistäkään peliä Realissa joten jos et laske mm. Iniestaa ja Pedroa Barcan kasvateiksi niin et voi laskea Graneroakaan Realin kasvatiksi.

      Poista
    21. Granero treenasi Real Madridissa niin paljon että on Real Madridin kasvatti.

      Real Madridilla on muitakin joukkueita kuin ykkösjoukkue.

      Poista
  17. Mitäs mieltä siitä, että Drogba siirtyy Barcelonaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä saa FC Barcelona todella kovan luokan vahvistuksen. Onhan kyseessä maailman paras hyökkääjä.

      Poista
    2. "Maailman paras" hyökkääjä tajusi ettei pärjää Euroopassa ja lähti Kiinaan :D

      Poista
    3. Kiinassa tajuttiin miehen arvo ja maksettiin siitä.

      Poista
    4. Pakkohan sinne on mennä kun muut eivät tarjoa sopimusta :D Ei ollut kovin kunnianhimoinen veto lähteä Kiinaan :D

      Poista
    5. Muut eivät tarjonneet tarpeeksi suurta palkkaa.

      Poista
    6. Miksiköhän? :D

      Poista
    7. Eivät ymmärtäneet Drogban arvoa. Viime kauden paras hyökkääjä.

      Poista
    8. "Viime kauden paras hyökkääjä" teki "kivikovassa" Valioliigassa 5 maalia ja sijoittui maalipörssissä jaetulle sijalle 59. Pakko olla paras hyökkääjä...

      Poista
    9. Drogban arvo näkyy muuallakin kuin maaleissa. Ensi kauden Mestarien liigan paikan pelastaminen Chelsealle oli todella kova temppu.

      Poista
    10. Miten voi olla paras hyökkääjä jos pelkästään Valioliigassa on 58 pelaajaa jotka ovat tehneet enemmän maaleja? Teemu Pukkikin teki 5 maalia Bundesliigassa paljon pienemmällä peliajalla.

      Poista
    11. Ratkaisevissa, kovissa paikoissa Drogba hakkasi kevyesti mm. Messin, jota monet pitävät kovimpana. Sen takia.

      Poista
    12. Tarkoitatko Mestarien liigaa? Eihän se edes kiinnosta kovia seuroja. Sinähän olet koko ajan hehkuttanut kuinka Valioliiga on maailman kovin liiga ja Drogbahan ei todistetusti pärjännyt siellä joten hän ei voi olla edes kymmenen parhaan joukossa.

      Poista
    13. Drogba pärjäsi myös Valioliigassa mutta AvB pilasi pitkälti Chelsean liigakauden.

      Poista
    14. Teki 5 maalia ja sanot että pärjäsi hyvin?? Vaikka kuka olisi ollut valmentamassa niin kyllä "maailman parhaan hyökkääjän" pitäisi tehdä vähintään 5 kertaa enemmän maaleja liigassa.

      Poista
    15. Drogba tekee paljon muutakin kuin maaleja. Pelimäärätkin jäivät pieniksi ja ylipäänsä valmentaja sotki pelit Valioliigassa. Di Matteo osasi käyttää Drogban kykyjä paremmin, se näkyi Mestarien liigassa. Valioliigaa ei pystynyt hänkään pelastamaan.

      Poista
    16. Jos Teemu Pukki tekee jämäminuuteilla saman verran maaleja niin ei todellakaan voida puhua parhaasta hyökkääjästä. Ja eihän Mestarien liiga ketään edes kiinnosta.

      Poista
    17. Pukki pelasi eri sarjassa.

      Mestarien liiga alkoi kiinnostamaan Chelseaa kun ei tullut menestystä Valioliigassa.

      Poista
    18. Bundesliiga ei kauaksi jää Valioliigan tasosta. Mm. sinun ainoa kannattajasi Shett kehuu jatkuvasti Saksaa. Ja mukava jos edes yhtä joukkuetta kiinnosti nuo kisat.

      Poista
  18. Niin siis velkaa. Tappiota on tehty AIKAISEMMIN, jonka seurauksena velat on tulleet. TÄNÄ vuonna on tehty voittoa. Mitä kohtaa et ymmärtänyt zampan kommentissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tän piti tulla vähä tohon ylemmäs:(

      Poista
    2. Aiemmin on tehty hyväntekeväisyyttä vaikka on tehty tappiota. Ei viime kauden voitoilla vanhoja velkoja kokonaan kuitattu.

      Poista
    3. eipä kuitattu mutta siitä se lähtee.

      Poista
    4. Toivottavasti TV-rahat pienenevät radikaalisti.

      Poista
  19. EM-finaalissa kymmenen La Masian kasvattia. Valdés, Piqué, Cesc, Jordi Alba, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro, Reina ja Thiago Motta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain Valdes ja Xavi kelpaavat. Xavi on joukkueen huonoin pelaaja.

      Poista
    2. Sinä et kykene määrittämään sitä, että kuka kelpaa ja kuka ei. Olet siihen liian mitätön.

      Poista
    3. Enkä ole koska perustan väitteeni faktoihin.

      Poista
    4. Perustat väitteesi harhaiseen maailmankuvaasi. Faktoja et kirjoita juuri koskaan.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.