lauantai 10. joulukuuta 2011

Tuomariavuilla ja tuurilla Klassikon voittoon

Klassikko alkoi hyvin Benzeman näyttäessä joukkueiden tasoeron ensimmäisellä minuutilla. Messin tuuripassista Sanchez tasoitti, se ei suurta kuvaa muuttanut. Real Madrid oli ylivoimainen. Ottelu osoitti Messin olevan tuomarien suosiossa. Keltainen alla, hölmö taklaus Xabi Alonsoon, tuomari kaivaa jo korttia esiin kunnes muistaa että Messillä on varoitus alla. Ei varoitusta ja Messi saa jatkaa. Tämä todistaa FC Barcelonan saavan kiistattomia tuomariapuja.

Toisella jaksolla sitten tapahtui katastrofi. Xavi potkaisee pallon kohti maalin keskustaa, Marcelo pistää jalkansa hölmösti väliin ja pallo pomppii tolpan kautta maaliin. Siihen asti Real Madrid oli selvästi parempi joukkue kentällä. Tuurimaalin jälkeen peli meni pelleilyksi eikä taaskaan nähty hyvätasoista Klassikkoa.

FC Barcelonan ylivoima on lyöty. Joukkue pärjää vain tuomariavuilla ja hirveällä tuurilla. Viimeistään tämä ottelu sen osoitti.

50 kommenttia:

  1. Klassikko alkoi hyvin Benzeman näyttäessä joukkueiden tasoeron ensimmäisellä minuutilla

    miten se näyttää tasoeron jos real saa vuosidadan lahjan?

    Real MAdrid oli ylivoimainen

    toi taas on vuosisadan vitsi ja paskapuhetta

    Siihen asti Real Madrid oli selvästi parempi joukkue kentällä

    real oli parempi tasan 21 sekuntia ja sekin sen takia että valdes munasi sen jälkeen barca ylivoimainen ja real RONALDON johdolla surkea siis ronaldo oli ihan täysin jäässä ja sä puhut et se on suurten pelien mies.

    FC Barcelonan ylivoima on lyöty. Joukkue pärjää vain tuomariavuilla ja hirveällä tuurilla. Viimeistään tämä ottelu sen osoitti.

    realin ensimmäinen maali oli vähintään yhtä onnekas kuin barcan toinen ja muute he eivät aikaiseksi saaneetkaan..... tai joo sai ronaldo yhen avopaikan mutta pisti raukka pallon ohi ku ei hermot kestä HAAHAHAHAHAH
    Barca selvästi parempi ainot jossiteltava asia on se että messille olisi voinut nostaa toisen lapun mutta niin olis pepekin ansainnut ainaki
    5 lappua. Lisäksi realin pelaajat olivat jokainen selvästi alle tasonsa tai siis ehhä tää on se niitten taso ei ne osaa ku pöllyttää jotain malagoja mutta heti ku tulee parempi jengi ni tappio tulee ja peli on surkeeta.

    VastaaPoista
  2. Kaikki kunnossa? Muista vaan ottaa se lääkitys ettei tapahdu mitään ikävää.

    Ronaldo, kuten yleensä, täydellinen jäätyminen isoissa peleissä. Messi Barcan ensimmäiseen maaliin asti huono, mutta loistavan esityön jälkeen osoitti miksi on maailman paras. Yleisesti ottaen Barca näytti paremmuutensa, vaikka ei pelannutkaan mitenkään erityisen hyvää peliä.

    Valdezilta kolme käsittämätöntä syöttöä, luokatonta toimintaa.

    VastaaPoista
  3. nyt sä oot lyöty barca on paras HAHAHAH LOL vittu sä oot surkee apina jolla ei oo ees munaa myöntää et on väärässä hahah säälittävä luuseri

    VastaaPoista
  4. Siitä kyllä täytyy antaa tunnustusta että Realin pelaajat taisivat yrittää vastustajan uran päättävää taklausta vain kerran (Ramosin viikate Messiin) niiden 10-15 sijasta mitä viime aikoina olemme nähneet Clasicoissa. Parempaan suuntaan on Madridin neanderthalit heimonjohtaja Josen johdolla menossa.

    VastaaPoista
  5. Valdesilla on niin kova itseluottamus, että antoi yhden hyvää että pelistä tulisi jännittävämpi.

    Messi antoi tasoitusta myös ja syötti tasurimaalissa Sanchezille eikä jatkanut itse, ettei Realin itseluottamus olisi murtunut - onhan hän sen verran usein Realia rokottanut. Hän myös otti yhden keltaisen, jotta Realin pelaajilla olisi tekemistä yrittäessään kalastella hänelle toista.

    Ja oliko kolmannessa maalissa Messi ei säälistä halunnut taaskaan maalata itse vaan syötti Alvesille, joka jatkoi Fabregasille. Ajatteli jättää maalit sitten keväälle ja mennä tämän pelin syötöillä viime kauden ekan ottelun tapaan.

    Taisi olla myös käynyt kebabilla ennen ottelua sillä sen verran monesti vain löntysteli vaikka Barcelona hyökkäsi.

    Alves myös piti pelin jännityksen mukana, kun siinä Messi-Alves-Iniesta-hyökkäyksessä syötti hauskasti sivuun ettei Iniesta pääsisi liian helposti läpi.

    Ja toki Sanchez ja Fabregas halusivat vaihtoon, etteivät tekisi useampia maaleja. Xavi ei mennyt, sillä maali merkittiin Marcelolle.

    VastaaPoista
  6. Oli siellä uran päättävistä taklauksista Pepellä pari yritystä; kylkeen Iniestaa(ko?) ja Messiä polviin, mutta tällä kertaa Barcelonan pelaajat halusivat sääliä ja ehkä säästää korviaan mussutukselta, että eivät korostaneet tilanteita punakortin arvoisiksi.

    Halusivat antaa Realin loistaa edes yhdessä tilastossa eli filmeissä. Hienoja herrasmiespelaajia nuo La Masian kasvatit ja parit ostomiehet.

    VastaaPoista
  7. Olisipa hauska kuulla, että millä tapaa se Real Madridin ylivoima näkyi?

    VastaaPoista
  8. Naurattaa Perseloonan puppeli"fanien" kommentit.

    VastaaPoista
  9. Voivoi kun on hiljaista poikaa Aivopieru buahahah...
    Se parhaiten nauraa joka viimeisenä...keväällä taas sitten lisää.
    Missä tekstit Kristiinasta??? Tuosta SUURTEN pelien geelitukasta lol.
    Ai että tekee taas neljättä vuotta nannaa pelkkä ajatus siitä että Aivopieru itkee itsensä uneen ja joutuu syömään rauhoittavia että osuu näppäimistöön kirjoittaessaan tätä paskaa.
    Hajoo vitutuksees teini...olet sen ihan reilusti ansainnut.

    VastaaPoista
  10. Pystyn samaistumaan melkein koko tekstiin, joka on kyllä melko harvinaista sinun tekstiesi tapauksessa. Ensimmäinen puoliaika osoitti, että Real Madrid on noussut jo melko samalle viivalle Barcelonan kanssa, mutta henkinen kantti ei kestänyt ja lopulta tuo säkämaali käänsi pelin kulun. Messi olisi kyllä ansainnut punaisen, mutta ainakin Lassille jäi pari korttia myös antamatta.

    VastaaPoista
  11. Ja voisivat kyllä nämä 13-15 vuotiaat FC Barcelona since 2008-09 -fanitkin lakata huutelemasta. Barcelona muka täysin ylivoimainen Real Madridiin nähden alun maalin jälkeen? Ei ole juurikaan aivokapasiteetti tätä Messinvihaajaa korkeammalla tasolla.

    "Halusivat antaa Realin loistaa edes yhdessä tilastossa eli filmeissä. Hienoja herrasmiespelaajia nuo La Masian kasvatit ja parit ostomiehet."

    Barcelonan pelaajat siellä makoilivat maassa joka ainoan pallonmenetyksen jälkeen tuttuun tyyliin ja Messikin on lähtenyt ihan täydellä sydämellä tuohon teatteriin mukaan. Toki kyllä siellä Realinkin pelaajat maassa makoilivat, että aika tasan mentiin filmaustilastoissa.

    VastaaPoista
  12. Realin ylivoima näkyi kentällä, sen huomasivat kaikki jotka ottelua katsoivat.

    "The first half was balanced. The second goal would have been pure luck and not about talent or failure."

    Lass otettiin vaihtoon keltaisensa jälkeen, ei siis merkitystä kyseisellä asialla.

    Sanchez kyllä taisi voittaa tuon filmitilaston. Jokaisen tilanteen jälkeen armotonta mussutusta.

    VastaaPoista
  13. fanikin turhaitui ronaldoon. ymmärtää, paineet liian kovat

    VastaaPoista
  14. ronaldolla liian kovatpaineet siis

    VastaaPoista
  15. barcelona ei ehkä pelaa enään sillä tasolla kuin parina viime vuonna mutta se ei poista sitä tosiasiaa että realin joka ainoa pelaaja alisuoritti ja rajusti eniten ronaldo alonso di maria ja özil kaikki nuo olivat täysin pihalla koko ottelun ja barca ansaitsi voittonsa vaikka voittomaali tulikin tuurilla.
    ei se realkaan saanut ensimmäistäkään maalitilannetta aikaiseksi lukuunottamatta valdesin virhettä.

    VastaaPoista
  16. Barcelona muka täysin ylivoimainen Real Madridiin nähden alun maalin jälkeen? Ei ole juurikaan aivokapasiteetti tätä Messinvihaajaa korkeammalla tasolla.

    kyllä barca oli ylivoimainen vai katottiinko me eri peliä???



    "Halusivat antaa Realin loistaa edes yhdessä tilastossa eli filmeissä. Hienoja herrasmiespelaajia nuo La Masian kasvatit ja parit ostomiehet."

    Barcelonan pelaajat siellä makoilivat maassa joka ainoan pallonmenetyksen jälkeen tuttuun tyyliin ja Messikin on lähtenyt ihan täydellä sydämellä tuohon teatteriin mukaan. Toki kyllä siellä Realinkin pelaajat maassa makoilivat, että aika tasan mentiin filmaustilastoissa

    ei taida kaveri ymmärtää ironiaa

    VastaaPoista
  17. Realin ongelmana on juuri Özil. Heppu ei ole tehnyt yhtäkään liigamaalia tällä kaudella ja sen takia Ronaldon on pakko yrittää yksin ellei Benzema/Higuain ole vapaana.

    VastaaPoista
  18. Itse olen sitä mieltä että maaleja ei tule jos ei lauo. Joten xavin maali ei kuitenkaan niin onnekas ollu mistä kaikki real fanit itkee, koska ilman vetoa sitä ei olis ikinä tullut, tuuria aina vähän tarvii.

    VastaaPoista
  19. Realin ongelmana on juuri Özil.

    no joo ehkä tästä vois olla samaa mieltä mutta en kyllä lähtis ainakaan eilisestä öziliä yksin syyttämään kyllä esim alonso oli ihan toinen kaveri kuin aiemmin tällä kaudella samoin di maria ja kyllä ronaldon olis pitänyt tehä se 2-2 maali siitä puskuavopaikasta eli kyllä real saa itseään syyttää tappiosta koska
    ei se barca enään niin hyvä ole kuin on ollut pari kolme vuotta toki oli eilenkin parempi koska pää kesti vaikka alku oli katastrofi realin pää taas ei kestänyt kun barca sai maalin onnella ja olen täysin samaa mieltä edellisen kanssa että ei niitä maaleja tule jos ei lauo jos tuo xavin veto ei olisi uponnut niin joku muu sen jälkeen olisi tai sitten ei barca voitti real alisuoritti sillä siisti mutta älä rupea sanomaan että realia ei kiinnotanut koska tämä oli peli johon mourinho on satsannut viimeiset 5-6 viikkoa ja jos sen jälkeen pelaajia ei kiinnosta niin vika on kyllä valmentajassa ja silloin tulee kenkää los blancosissa mutta en kyllä usko että mourinho ei saisi pelaajiaan syttymään classikoon ja ei ne mitään sytytystä edes tarvii tällästen otteluiden takia jokainen alkaa fudista pelata.

    VastaaPoista
  20. Xavin veto oli niin surkea ettei siinä paljoa taidolla ollut osuutta. Sattui nyt se munkki käymään juuri täsäs ottelussa.

    Ronaldo koitti tehdä maalin, rohkea temppu. Sokkopusku täysillä Valdesin syliin ja kukaan ei tilannetta muistelisi Ronaldon mokana.

    Eipä tuota Realin asennevammajengiä ole kukaan valmentaja saanut syttymään kunnolla vuosien varrella. Karu totuus, nyt kun myös Raul on poissa.

    VastaaPoista
  21. Jos ajatellaan koko peliä ei kumpikaan ollut ylivoimainen. Reali oli parempi ekalla puoliskolla ja toista taas hallitsi Barca.

    Peli ratkesi siihen, että realin pelaajien henkinen kantti ei kestänyt.

    Eräässä ottelu-ennakossa oli, että pelin yksi ratkaisu kohta tulee olemaan se kykeneekö Ronaldo tekemään pakoista maalin. Ronaldon pää ei yksinkertaisesti kestänyt.
    Ronaldo oli yksinkertaisesti sysipaska.

    VastaaPoista
  22. Toisella jaksolla Barca alkoi hallitsemaan vasta kun Barcelona sai tuurilla maalin. Eikä Ronaldo ollut millään mittarilla sysipaska. Özil oli kentän huonoin pelaaja Coentraon kanssa. Barcan kehutuista pelaajista Messi oli täysin yössä ja Xavikin omalla surkealla tasollaan.

    VastaaPoista
  23. Voivoi ku Aivopierua vieläkin vituttaa, et sitten keksi edes yhtään objektiivista sanottavaa pelistä?
    Ja nämä suomalaiset filmaamisesta itkijät...koittakaa mennä ulkomaisille futisforumeille jauhaan tuota samaa paskaa niin voi sitä häpeän määrää.
    Mutta ihan ymmärrettävää, että jos on vielä murrosiässä ja kehitys ei ole sillä tasolla että jalkapallosta vielä ymmärtäisi ne pelilliset seikat, on vaihtoehtona ainoastaan trollaus...

    VastaaPoista
  24. "Sokkopusku täysillä Valdesin syliin"

    Mitähän matsia sä olet katsonut?

    "Eikä Ronaldo ollut millään mittarilla sysipaska"
    Cristiano Ronaldo missed a glorious opportunity to level the match when he nodded wide from an unmarked position.

    Ronaldo endured a miserable evening, wasting another fine chance to make it 2-0 and producing a poor free-kick from just outside the penalty area at 1-1.

    VastaaPoista
  25. Olihan se (/ne) Cronaldon sukellus (/sukellukset) ihan onneton pelin viime minuuteilla ja Virkkunenkin ihan oikein sille (/niille) hymähti.

    VastaaPoista
  26. Madridistojen kommenttia realmadridfootballblog.com:sta
    Ensiksi Blogin pitäjän kirjoitus:
    The first person I want to talk about is Cristiano. What can I say, I am not pissed with him, or calling for him to benched like many extremists are, but I am just disappointed. Not upset, just terribly disappointed. He is our best player, and so much is expected from him. To set him apart from the great players to the legends, it is in matches like these that these best players, these leaders carry their teams. And he did not. Holding him responsible for not converting chances sounds criminal, but aren’t we as fans allowed to set that high standards to those that we bank on most? More than the chances, he was just not influential at all. I don’t know what it is with big matches or clasicos, its a different Cristiano. Does he put too much pressure on himself? Or does he simply not have the mental strength? I think the latter is too harsh, and hence I’ll choose to pick the former. Take a moment to think back why Cristiano fails often in big situations, definitely worth chewing on.
    Kommentti:
    How is it that we spent Millions of Euros for the past 3 fuckin seasons now and still keep getting our asses raped by Barca. Just look at us, we did everything we could. We bought Ronaldo and Kaka and Benzema and just about every star we could get our hands on. We brought in Mourinho and gave him so much control in the club; Mou tried everything from Park the bus, hack their ankles, counter attack, attack and it all fucking FAILED. Why can't we be like Barca God Damn it.

    Kannattaa jonnet lukea ja ottaa oppia.
    Montako kommenttia tuoltakin löydätte jossa Madridistat syyttää tuomaria ja Barcan filmaamista?
    Pääasiassa Kristiinaan ollaan pettyneitä, kun hän vaan ei satu olemaan näiden suurten pelien mies.

    VastaaPoista
  27. Barcan kehutuista pelaajista Messi oli täysin yössä ja Xavikin omalla surkealla tasollaan.

    messi pelas kyllä kohtuullisen hyvän pelin kentän parhaaat olivat mielestäni iniesta alves ja alexis

    VastaaPoista
  28. Jos tosissaan puhutaan, niin Messihän antoi yhden maalisyötön huikean pujottelun jälkeen ja kakkossyötön toiseen maaliin. Asettaisin kentän top-3:een.

    Mutta ei nyt puhuta tosissaan, ei täällä.

    VastaaPoista
  29. Tää on kyllä hyvä paikka tulla vierailulle, saan aina hyvät naurut kun on tarvetta. Jatka samaan malliin Messinvihaaja, mulla ei ainakaan oo yhtään valittamista. :)

    VIVA BARCA!

    VastaaPoista
  30. http://twitter.com/#!/figo29/status/145829356864942081/photo/1

    http://p.twimg.com/AgYTtjHCQAAe5Wh.jpg:small

    Real Madrid and Athletic Bilbao are the teams against which Guardiola has won most games as coach: 8

    Mourinho: "Barcelona have won against us more often and that's because they've managed to be stronger"

    Mourinho is the first coach in the history of Real Madrid not to win any of his first 4 home games vs Barcelona

    José Mourinho has lost eight times against Barcelona, three more than against any other opponent

    Barcelona remain unbeaten vs Madrid in La Liga for the 7th consecutive time. New club record.

    VastaaPoista
  31. Mitähän matsia sä olet katsonut? - Se oli ehdollinen lause, eli JOS olisi tehnyt niin.

    Voi nyyhky noihin muihin. Messikin missasi vaparin vastavasta paikasta.

    Kristiinahan ohitti monta kertaa vastustajat pallon kanssa satanolla. Ei vaan ole ketään jolle voisi syöttää kun Benzema otettiin kiinni. Özil ja Di Maria eivät maalia saa tehtyä.

    Goal.com fanittaa Messiä ja Xavia, valitsi parhaaksi Puyolin.

    Tuohan tarkoittaa että Real Madrid on yhtä huono joukkue kuin Athletic Bilbao ja että sarjassa on 18 parempaa joukkuetta. Osoittaa että Realia ei vaan kiinnosta pelata Barcaa vastaan.

    VastaaPoista
  32. Osoittaa että Realia ei vaan kiinnosta pelata Barcaa vastaan.

    siis haluutsä tehdä itestäs tarkotuksella tyhmän? pelit barcaa vastaan ovat ainoat liigapelit jotka todalla kiinnostavat los blacosia

    VastaaPoista
  33. hahaha tän blogin skriivaaja on kyl täys _pelle_ :D

    VastaaPoista
  34. Tulosten perusteella Realia ei kiinnosta pelata koska Barcelona voittaa Realin useammin kuin muut. Miten tämän selität jos Realia muka kiinnostaa joka kerta?

    Täys pelle, kiitos. Perustelut mukaan ensi kerralla.

    VastaaPoista
  35. Barcelona on pelannut Realia vastaan useammin kuin muita... Tälläkin kaudella jo kolmasti. Tänä vuonna jo seitsemästi. Muita vastaan on ollut yksi ottelu kaudella, tänä vuonna kaksi.

    VastaaPoista
  36. tarkoittaako se heti ettei kiinnosta jos reali ei voita barcaa?

    VastaaPoista
  37. "Osoittaa että Realia ei vaan kiinnosta pelata Barcaa vastaan."
    Tää oli kyllä tän blogin pohjakosketus.
    Mikset vaan voi myöntää jos vastustaja oli parempi ? Voisit ehkä saada jonkinnäköstä arvostusta lukijoiltasi.

    VastaaPoista
  38. Jaah, tuossa tilastossa ei ollutkaan vain liigamatseja.

    Ei välttämättä tarkoita, myös tuomariapuja oli paljon ja tuuria. Tosin eihän Realia kiinnostanut enää Marcelon maalin jälkeen tippaakaan.

    Parempi kun ratkaisumaali tulee tuurilla ja tuomari ei uskalla antaa punaista?

    VastaaPoista
  39. Voivoi kun sitä vituttaa...mene sinne madridistojen blogiin lukemaan niitä oikeita totuuksia miksi saivat pataan...voisit oppia jotakin.

    VastaaPoista
  40. Nautin katkeruudestasi.

    VastaaPoista
  41. Everyday I'm trolling....

    Moro Nurmisaha! :)

    VastaaPoista
  42. Oli kyllä harmi, ettei esimerkiksi Pepe saanut karatepotkuistaan punaista. No, tuomari ei halunnut antaa.

    VastaaPoista
  43. Eikun siis uskaltanut. Karatepotkuako pelkäsi?

    VastaaPoista
  44. Pepe olisi saattanut potkaista tuomaria tuomaria. Emme koskaan saa tietää olisiko näin käynyt.

    VastaaPoista
  45. on tämä mielekiintoinen blogi... kirjoittanan hengellinen taso jää rahtusen alle tuksun. Mutta silti hienoa, että joku uskoo johonkin noin vahvasti, vaikka samalla tekeekin itsestään tyhmän, hölmön ja jopa hiukan idiootin.

    Jatka ihmeessä kirjoittelua omalla "real" tyylilläsi.

    Kiitos,
    FCB

    VastaaPoista
  46. Kiitos palautteesta. En näe tässä tekeväni itsestäni idioottia vaan edellläkävijää.

    VastaaPoista
  47. Realin pelaajat eivät ehkä filmaa mutta he tekevät tätä http://www.youtube.com/watch?v=QMNXpsHG5-E&feature=related

    VastaaPoista
  48. Paitsi Ronaldo on kyllä maailman pahin filmaaja

    VastaaPoista
  49. http://www.youtube.com/watch?v=Vrt-DsXIHPU&feature=related tämän rinnalla busquetskin kalpenee

    VastaaPoista
  50. Real pelaa jalkapalloa ja FC Barcelona filmaa, senhän tuo video osoittaa.

    Aika surkea video, Messin filmeistä saisi huomattavasti paremman koosteen. Noistakin aika harva on Realin paidassa tehty.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.